منبع: خاطرات عبدالمجید مجیدی رئیس سازمان برنامهوبودجه در دوران پهلوی
هرچند 22 میلیون دلار برای حفظ امنیت مردم است نه خوش رقصی حاکم
@mahdian_mohsen
✅مقصد چمدان 22 میلیون دلاری
ماجرای چمدان 22 میلیون دلاری و نامه دختر حاج قاسم را چطور باید روایت کرد؟
اول ببینیم نقطه اشتراک ایندو چیست؟ چرا ایندو خبر که یکی کاملا کذب است و دیگری تکراری است برای رسانه های اهریمنی مهم تلقی می شود؟
مقصد هردو روایت، شکن در پایگاه اجتماعی سردار است. خناسان می دانند که قدرت سردار در هیبت وحدت اجتماعی است. روایت وارونه از هردو خبر، پایگاه حاج قاسم را دوقطبی می کند. یکی با دوقطبی حجاب و بدحجاب و دیگری با دوقطبی معیشت و مقاومت.
نامه دختر حاج قاسم که تکلیفش روشن است. تکذیب شد. اما چمدان 22 میلیون دلاری.
آیا این خبر جدید است؟ خبر. بارها صریحتر از این را از بالاترین مقامات کشور شنیدیم. رهبری فرمود کمک ما به محور مقاومت از اوجب واجبات است. فرمود "کمک میکنیم و هیچ ابائی هم از گفتن آن نداریم"
سیدحسن نصرالله هم:"بی پرده می گوییم! هزینه و خرج و خورد و خوراک و سلاح و موشک های حزب الله از جمهوری اسلامی ایران می رسد! تمام"
پس جدید نیست. اما چرا این پول را می دهیم؟ به دو دلیل روشن.
اول اینکه ماهیت و وجود جمهوری اسلامی، مبارزه با ظلم و عدالتخواهی است. فرمود:"هرجا مظلوم هست ما همان جائیم"
همین؟ خیر.
نفع مادی و امنیتی مردم نیز همین جاست. کجا؟ در عمق استراتژیک کشور. در این عمق راهبردی هزینه نکینم، دهها برابر بیشتر باید در داخل هزینه کنیم . فرمود:آنجا نجنگیم باید در همدان و کرمانشاه بجنگیم"
فقط ما عمق استراتژیک داریم؟ خبر . هر دولت عاقلی دنبال عمق استراتژک است. حالا یا به غصب یا با تعامل. فرمود: "ما هرجا می رویم به درخواست دولت هاست. "
آمریکا هم در منطقه برای همین هست؛ البته به غصب. همین الان مهمترین نقطه ضعف اسرائیل در نداشتن عمق استراتژیک است. نقشش در ماجرای قره باغ نیز برای جبران همین نقص بود.
ممکن است بگوئید الان که وضع مالی کشور خراب است چی؟ مثل اینست که بگوئیم اگر پول نداریم هوا تنفس نکنیم. خب هوا تنفس نکنیم باید باز هم پول دهیم. اینبار در بیمارستان. بلکه بیشتر خرج کنیم.
این پول از کجاست؟ اولا توجه کنیم بخشی کمی از این پول ماهیت مردمی دارد. آمار کمک های مردمی در روز قدس و ماه رمضان و غیره را خودتان در آمار کمیته امداد سرچ کنید. البته بخش مهم دیگر بودجه دفاعی است که در اختیار دولت و رهبری است.
حالا چرا با چمدان؟ چون تحت وحشیانه ترین تحریم ها قرار داریم.
و اما؛
هدف اصلی روایت اهریمنی را فراموش نکنید. شکن اجتماعی در پایگاه 80 میلیونی سردار. هرچند دست و پا می زنند؛ مقابل خروش و شورش فطرت اجتماعی باز هم ذلیل خواهند شد.
پ.ن:نقل قول ها همه از رهبری است.
منبع. رسالت
@mahdian_mohsen
24.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1⃣سه سطح انتقام سخت....
2⃣مهمترین اشتباه در انتقام سخت
3⃣و اگر انتقام نگیریم.
@mahdian_mohsen
🔴ترسوها بیشتر ایستگاه می شوند!
یک عده هشتگ زدند ما جنگ طلب نیستیم. بله. اما حالا چرا این هشتگ؟ چون ناو آمریکایی برگشت.
خیلی دنبال استدلال شان نباشید. بعضی ها اول استرس می گیرند بعد استدلال می نویسند. روانی قلم شان از سر لکنت زبان شان است.
اجازه دهید ماجرا را سوادرسانه ای ببینیم.
این 5 گزاره را مرور کنید:
۱/ یک تناقض بامزه؛ نتایج یک نظرسنجی درباره میزان بیاعتمادی مردم به آمریکا بیانگر نفرت ۸۵ درصدی است. جالب اینکه یک نظرسنجی دیگر نشان میداد که ۴۵ درصد مردم با مذاکره ولو با ترامپ موافقند. چرا؟
۲/ هشتگ میزد: واکسن بخرید.گفتم چرا؟ گفت من نانآور خانهام. اگر کرونا بگیرم از بیماری نمیرم، از فقر میمیرم.
۳/ به نظرشما چرا تاجزاده با انتقام جمهوری اسلامی بعد از ترور سردارها و دانشمندها مخالف است؟
۴/نفر جلویی من در بقالی یکباره تصمیمش عوض شد و بجای یک لیتر روغن، 5 لیتر خرید؛ او از فروشنده شنید که روغن هفته آینده گران می شود.
۵/همه دار و ندارش را فروخت و بدون کمترین اطلاعی از سهامداری رفت بورس. واقعا برخی چطور دست به چنین ریسک خیره کنندهای می زنند؟
نخ تسبیح این مثال هاچیست؟
ما یک خرده روایت داریم و یک ابرروایت. خرده روایت بازنمایی رویدادها است. اینکه شما چطور یک رویداد را فهم میکنید. ابرروایت چیست؟ مهمترین متغیر موثر برای فهمیدن خرده روایت. مثلا وقتی شما سر شوک بنزین به دولت بیاعتماد شدید، اگر بگوید قیمت گازوئیل هیچ وقت افزایش نمییابد، میگویید خبر دروغ ست.
اما ابرروایت فقط یک خبر پیشینی نیست. خیلی وقتها ابرروایت به ویژگیهای شخصیتی شمامرتبط است. مثلا آدم غیرتی با آدم بیرگ توئیتهای ضدایرانی ترامپ را متفاوت میفهمد. شخصیت شما در روایت شما از رویداد موثر است. مثلا اگر ترسو باشید، صحنه را از سرترس روایت میکنید.
در ماجرای تعارض نفرت از آمریکا با تمایل به مذاکره، کلید این تناقض در ترس است. وقتی جامعه به جهت بیکفایتی دولت در دوگانه مرگ و زندگی قرار می گیرد به ترامپ دیوانه هم ممکن است دل ببندد.
در ماجرای هشتگ واکسن بخرید هم ماجرا ترس است. در موضوع خرید روغن نیز ترس از کمیابی. اقدام متهورانه برای ورود به بورس هم؛ ترس از دست دادن ارزش دارایی.
تحلیل رفتار تاج زاده چطور؟
شهید مطهری به نقل از حکمای قدیم، تعبیری دارد بنام استسباع. میگوید برخی حیوانات وقتی مقابل یک حیوان درنده قرار می گیرند، مستسبع میشوند یعنی اراده و همه چیز خود را از دست میدهند و از ترس بلعیدهشدن، بدتر به سمت حیوان وحشی حرکت میکنند.
آدم ها در ژرفای وجودشان ترس دارند. ترس از فقر، محرومیت، از دستدادن عشقشان، پیری، از دستدادن زیبایی و ...
حالا اگر با عقلانیت، این ترس درونی را کنترل نکنید، جریان مکر رسانه ای به اسم صیانت از شما بر شما سوار میشود. به قول شما طنازها ایستگاه تان می کنند.
ترس از دیوار کشیدن در پیاده رو را خاطرتان هست؟
#سوادرسانه
@mahdian_mohsen
🔴پنج مغالطه بامزه در دفاع از بی حجابی
1⃣یکم. میگه بدحجابی امروز نتیجه الزام حجاب است.
مثل اینکه کسی بگوید عبور از چراغ قرمز بخاطر قوانین پلیس است.
2⃣دوم.میگه کشف حجاب بیشتر شده است.
یعنی اگر معتاد به تریاک، حشیش کشید، معتاد بیشتر شده؟ نکنه فکر می کنید کسی که امروز روسری برمیداره قبلا چادری بوده؟
3⃣سوم.میگه این همه دزد چرا گیر دادین به حجاب؟
مثل این می مونه که پلیس به کسی که خونه اش رو دزد زده بگه درگیراختلاسیم، بماند بعد.
4⃣چهارم.میگه این وضع بیحجابی نشون میده مردم به اصل حجاب بی اعتقاد شدن.
یعنی اگر کسی غیبت کرد به اصل غیبت بی اعتقاد شده؟ کلا همه معصومند و هرکس گناه کرد از سرکافری است؟
5⃣پنجم. میگه حجاب اولویت نیست.
بله اولویت ما نیست. ولی ظاهرا اولویت ضدانقلاب هست. نمی بینید؟ حالا چه کنیم؟ بی خیال باشیم؟
@mahdian_mohsen
🔴چطور با هواپیمای اوکراینی مسخ می شوید
شلیک به هواپیمای اوکراینی از تلخ ترین حوادث تاریخ جمهوری اسلامی است. اما سهمگین تر از اصل ماجرا، "طرح فریبی" است که رسانه های شیطانی با هدف "مسخ مخاطب" رقم زدند.
🔸مسخ رسانه ای چیست؟ وقتی مخاطب غیرارادی تحلیل می کند، مسخ شده است. "ضمیر ناخودآگاه مخاطب" تحت هجمه جنگ روانی قرار می گیرد و در نتیجه ناخواسته تحلیل ناقص و ناروا می کند و متوجه نمی شود ابزار بازی "ابالیس رسانه ای" شده است. مسخ مخاطب را جورج اورول در رمان 1984 به خوبی ترسیم کرده است.
🔸اما چطور برخی با هوپیمای اوکراینی مسخ می شوند؟
اول باید دید نقشه "خناسان رسانه ای" چیست. چند روز بعد از شلیک، "هشتگ چرنوبیل" توسط "شرائر رسانه ای" کلید خورد. این هشتگ میگفت مهم نیست که زمینه شلیک چه بوده و مهم نیست ناخواسته زدید و مهم نیست عذرخواهی کردید و چطور جبران می کنید. مهم اینست که این شلیک با ماجرای چرنوبیل شوروی که منجر به فروپاشی این کشور شد، هماوردی دارد و نشانه ناشی گری ساختاری و سقوط یک حکومت است.
اما پروژه چرونوبیل سازی باید باور اجتماعی پیدا می کرد. مخاطبی که پنجه ذهنش درگیر ضرب آهنگ بمباران رسانه ای دشمن است، یارای تقابل نداشته و و منفعل می شود.
رسانه اهریمن شلیک هواپیما را نماد ناکارآمدی تودرتوی جمهوری اسلامی میداند و عده ای در پروژه رسانه ای آنها، مسخ شده و ابزار خبائث رسانه ای می شوند.
به نحوی که گوئی این حادثه تلخ تنها برای ما رقم خورده است و هیچ کس هیچ اشاره ای نمی کند که مشابه این ماجرا در خود اوکراین هم سابقه داشته و یا طی سالهای گذشته حداقل ده مورد شبیه به این شلیک ناخواسته در دنیا اتفاق افتاده است.
🔸و اما فرآیند مسخ ...
برای اجرای پروژه مسخ باید احساس ننگ و شرم و انفعال در ضمیر ناخودآگاه شما حک شود. ضمیر ناخوداگاه شما جائی است که تصمیم و رفتار و تحلیل غیرارادی شما را شکل می دهد.
🔸رمز این تسخیر ذهنی نیز تنها با "تکرار" است.
ضدانقلاب با تکرار یک روایت دروغین، شلیک ناخواسته را در ذهن مخاطب تبدیل به نماد ناکارامدی ساختاری و چرنوبیل سازی میکند؛
به چند روش:
🔸یکم."امتداد روایی"
اول عمدی بودن شلیک را روایت می کند. سپس این روایت را فرض می گیرد و در حالیکه رسانه های انقلابی در حال تکذیب و توضیح هستند، با تولید محتوای ثانوی از قبیل طنز و تحلیل و غیره روایتش را امتداد می دهد و تثبیت می کند.
🔸دوم. "تکامل روایی"
روایت دروغ اول را با منطق چرنوبیل سازی ارائه می کنند و در ادامه با خبرهای جعلی ثانوی و به صورت قطره چکانی، روایت اول را در ذهن ها تکمیل می کنند.
🔸سوم. "ارجاع روایی"
هر روایت جدیدی در دیگر موضوعات را به شلیک هواپیما ارجاع می دهند و در همان بستر، رویدادها را بازنمایی می کنند.
🔸نتیجه این سه اقدام چیست؟ "نشانه گذاری در ذهن مخاطب".
شماره جک شنیدید؟ برخی جمع های رفاقتی با یک کلمه از یک جک یا خاطره بدون نقل کامل باهم می خندند. این روش "کدگذاری ذهنی" است.
تکرار، کمک میکند ذهن شرطی شود. با کلمه شلیک ذهنش کدگذاری می شود و ضمیر ناخودآگاه، روایت خناسان را غیرارادی تکرار می کند.
🔸و اما بدترین اتفاق اینجاست.
با تصرف ضمیر ناخودآگاه شما، کلیدواژه شلیک را تبدیل به "ابرروایت" می کند تا بر همه خرده روایت های بعدی نیز چیرگی پیدا کند.
مثلا وقتی ترور شهیدهسته ای یا اعدام زم و یا حتا عین الاسد و هر خرده روایت دیگری را می خواهند تحلیل کنند با "تقاطع روایی" با ابرروایت شلیک، همه را در چارچوب چرونوبیل سازی و ناکارامدی ساختاری در جمهوری اسلامی بازخوانی می کنند.
و اینطور می شود که مخاطب به خودش می آید می بیند مسخ شده است و ناخواسته همه چیز را در سیطره فراعنه دروغ و فریب تحلیل می کند.
خلاصه مراقب باشید که سیاهی شلیک، دامن شما را نگیرد و بهانه استیلای ذهنی و مسخ رسانه ای تان نشود. دشمن برای رام شدن و فتح ضمیر ناخوداگاه شما نقشه ها دارد.
#سوادرسانه #خردرسانه
@mahdian_mohsen
👀خطای دید و توهم واکسنی
حتما با خطای دید آشنا هستید. خط های موازی که کج دیده میشوند. دانه های باثباتی که گویا در حال حرکتند. دایره های متحدالمرکزی که تصویر مارپیچی دارند...
برخی از این توهم های بصری آنقدر شدیداست که توصیه می شود صرعی ها نبینند.
👁چه اتفاقی در چشم شما می افتد. هیچ.چشم شما درست میبیند. اما در یک نقطه متمرکز می شود و نمیتواند درک جامعی از تصویر داشته باشد. اتفاق اصلی در ذهن شماست. به گفته اهلش، وقتی چشم شما در یک نقطه متمرکز می شود، تاثیر نور و تضاد رنگ و تقاطع اشکال پیرامونی و غیره باعث می شود ذهن دچار توهم بصری شود.
👣این خطای ادراکی با همین مختصات در حوزه های شناختی نیز جریان دارد. بسیاری از خطاهای تحلیلی، به جهت تمرکز افراطی در یک وجه و متعارض دیدن با دیگر ابعاد است. راهزن های رسانه ای نیز روی همین خطای دید شما برنامه ریزی می کنند.
🧠یکبار ذهنتان را از همه انچه درباره واکسن شنیدید خالی کنید.
حالا با من همراه شوید.
🧑🔬اگر به شما بگویم که فلان پزشک که دارای سابقه کیفری در 74 پرونده پزشکی با اتهاماتی شبیه فریب و سواستفاده و پنهان کاری است یک داروی جدید کشف کرده است و می خواهد روی شما امتحان کند، چه واکنشی دارید؟ اگر بگویم بجز این سابقه کیفری، از شما کینه پیشین هم دارد چه؟ اگر بگویم پیشتر هم اجازه خرید دارو و درمان برای تان نداد چی؟ احتمالا عقب عقب می روید.
حالا اگر بگویم البته داروی های مطمئن تر دیگری هم وجود دارد. باز داوطلب می شوید؟ حتما خواهید گفت مجنون نیستم.
🦹♀این تصویر فایزر است. پیچیده بود؟
رسانه اهریمنی با شما تنها یک کار می کند. روی یک نقطه تمرکز می کند تا این تصویر را جامع نبینید.
مسیح علی نژادنوشت اگر واکسن انگلیسی بد است چرا فلان آخوند رفت انگلیس؟
ذهن شما در این نقطه متوقف شد. حالا جامع ببینید. بحث تست اولیه داروست نه درمان و یا دیگر داروهای امتحان پس داده.
بی بی سی نوشت آیت الله خامنه ای مانع ورود واکسن خارجی شد. روحانی مخالفت کرد. اینطور بود؟ خبر جامع اینست: رهبری با واردات یک دارو خاص مخالفت کرد. روحانی تاکید کرد ما حتما واردات دارو خواهیم داشت. قابل جمع نیست؟
ایران اینترنشنال روی داروی چینی وکوبایی تمرکز کرد تا داروی وارداتی را تحقیر کند درحالیکه تصمیم اصلی وزارت بهداشت کواکس است که چندملیتی است و بالاترین اعتبار را دارد. ضمنن چین با همین واکسن بیماری را کنترل کرد که آمریکا و انگلیس نتوانستند.
✅خلاصه
از نقطه های کانونی راهزن ها خلاص شوید تا گرفتار توهم ادراکی نباشید، خواهید دید که رهبری تنها شمارا به عقلانیت دعوت کرده است؛ همین.
جامع ببینید...
#سوادرسانه
@mahdian_mohsen