•
#تڪحرف🍃
〖بچههانمیریدا
اگهبمیریدبهجسدتوندستنمیزنن :')
میگنغسلمیّتداره ..!
ولیاگهشهیدبشید
سرتیکهیکفنتوندعواست✌️🏼🍂〗
-حاجحسینیڪتا⃟🦋
#شهیدعشق ❤️🌱
🆔 @hajammar313 🔷🔸
دیر آمد، زود رفت!
دانشجو بود و جوان، آمده بود خط، داشتم موقعیت منطقه را برایش میگفتم که برگشت و گفت: «ببخشید، حمام کجاست؟» گفتم: حمام میخوای چیکار؟! گفت: میخوام غسل شهادت کنم. با لبخند گفتم: دیر اومدی زود هم میخوای بری. باشه! آن گوشه را میبینی؟ آنجا حمام صحرایی است. بعدش دوباره بیا اینجا. دقایقی بعد آمد. لباس تمیز بسیجی به تن داشت و یک چفیه خوشگل به گردن. چند قدم مانده بود که به من برسد یک گلوله توپ زیر پایش فرود آمد و...
#حسین_یکتا | @Pelak_channel
خوابدیـدمکهفـرجآمده
دردولـتِعـشق
بازفرماندهٔقـدساست
سلیمـانیِمـا♥️🌿
.
.
.
🔹✔️کانال #مکتب_حاج_قاسم✔️
🆔 Eitaa.com/maktab_hajghasem
💕آنها که گمنامند ، زهرایی تبارانند💕
شبتون شهدایی 🌙
#شهیدعشق ❤️🌱
🆔 @hajammar313 🔷🔸
﷽، درباره همسران پیامبر اعظم
✍ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
🔹 یکی از ایراداتی که به پیامبر عظیم الشأن اسلام می گیرند، ازدواج های مکرر ایشان است. بارها گفته ام که قضاوت درباره حوادثی تاریخی باید با توجه به شرایط تاریخی و ارزشهای عرفی بستر خویش صورت بگیرد نه ذوق و سلیقه عرف امروز یک جامعه خاص.
با این مقدمه نمونه ای از آثار ونتایج یکی از ازدواج های پیامبر یعنی ازدواج با دختر حارث بن ضرار ( سرکرده قبیله بنی مصطلق) ذکر می شود.
دختر حارث از دستگیرشدگان بود. پدر او با فدیه سراغ دخترش آمد تا او را آزاد سازد. وقتی به بیابان عقیق رسید، دو شتر از مجموع شترانی که آنها را برای پرداخت فدیه آورده بود، برگزید و در میان دره ای پنهان ساخت. وقتی حضور رسول گرامی رسید، یادآور شد من فدیه دخترم را آورده ام. پیامبر رو به حارث کرد و گفت: دو شتری را که در آن دره پنهان کرده ای کجاست؟
حارث با شنیدن چنین خبر غیبی، سخت تکان خورد و او و دو فرزندش که همراه
وی بودند، اسلام آوردند، لذا بی درنگ فرستاد آن دو شتر را آوردند و تسلیم رسول خدا کرد. بدین ترتیب، دختر وی آزاد شد و او نیز اسلام آورد. آن گاه پیامبر از دختر او خواستگاری کرد و پدرش با کمال علاقه، در ازای چهارصد درهم، او را به عقد پیامبر درآورد.
🔹خبر بستگی پیامبر با حارث که رئیس بنی مصطلق بود، در میان مسلمانان منتشر شد. این امر سبب شد که صد خانواده از بنی مصطلق آزاد شوند و پیوسته در زبانها گفته میشد هیچ زنی برای قوم خود پربرکت تر از این زن نبود.
سرانجام، همه اسیران بنی مصطلق از زن و مرد به گونه ای آزاد شدند و به قبیله خود بازگشتند. (سیره ابن هشام، ج ۲، ص ۲۹۵، تفسیر قمی، ص ۶۸۱ و تاریخ طبری، ج ۲، ص ۲۶۴. نقل از فروغ ابدیت)
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
http://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
#یکشنبه_های_علوی
بادها! میل نجف دارم و دستم خالیست
گله ام را برسانید شفاهی به علی (ع)😭
#اللهم_الرزقنی_زیارت_نجف
#یا_علی_ابن_ابی_طالب_ع
@Allah_Almighty
✲🕊✲🕊✲🕊✲🕊✲