18.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ(نقره جادو)🎥
.
با صدای صابر خراسانی🔊🎤
.
پخش از شبکه 3️⃣
.
#صابر_خراسانی
#ولادت_امام_رضا
#دهه_کرامت
#نقره_جادو
#فایل_تصویری
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز بزرگترین کارخانه فشفشه سازی در ترکیه منفجر شد و در این حادثه ۷۵ نفر کشته و زخمی شدند
هیچ رسانهای در ترکیه و خارج از ترکیه شایعه نشت مواد رادیو اکتیوی را نکرد
هیچ سلبریتی ترکیهای ننوشت که نفرین شده و بدبخت هستیم
هیچ ترکیهای به این خبر، لاشخوری و حکومت را متهم نکرد
هیچ کس نگفت آزمایشات هستهای در این مکان رخ داده
اما باور کنید یک حادثه کلینیک سینا در تهران رخ داد و تمام این شایعات را برای ایران ساختند!
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
هدایت شده از تسنیم ۳۱۳
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دیدنی
#بازنشر_شود
🔴| مقام صبر
اینجا هم که اذیت شدیم؟
🔻صبر لازم است
🔹 اگر تقوا داشته باشید، عاقبت متعلق به شماست
🔹پا به زمین نکوبید، صبر داشته باشید
🔹از همزبانی تا همکاری با دشمن
🔹 بایستی قوی شویم
هدایت شده از تسنیم ۳۱۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 اسیر تبلیغات نشویم 💠
🌀 قدر روحانیت را بدانید
هشدارهای امام در غوغای این روزهای دشمن علیه تمام آحاد روحانیت شنیدنی است
#امام_خمینی
#روحانیت
#اصل_روحانیت
هدایت شده از تسنیم ۳۱۳
🔴 زنجیرۀ حذف توییتر از جغرافیای سایبری ایران…
⬅️ توئیتر را فعلاً ترک میکنم چون نخبگانی نیست و برگبرندهایست در دستان #فجج که نیروهای فکری جامعه را با #توهم_اثرگذاری ، به بیراهه میکشاند و خلع سلاح میکند!
اینجا فقط رئوس هرم یا کسانی که دشمن بخواهد دیده میشوند و رشد میکنند.
این #چرخه_استبدادی را باید قطع کرد.
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
هدایت شده از تسنیم ۳۱۳
💠 توئیتر را ترک میکنم چون اینجا باتلاقی است برای گیر انداختن نیروهای فکری جامعه در گرداب #توهم_اثرگذاری، سطحی شدن تعاملات و کمک به شهوت شهرت طلبی عده ای خاص.
به این چرخه سراسر ایراد نباید کمک کرد.
بگذریم که اینجا #استبداد_اطلاعاتی و رسانهای بیداد میکند.
هدایت شده از تسنیم ۳۱۳
❇️پرسش و پاسخ مهم درباره فضای مجازی
⁉️بنده متوجه نمیشم یعنی چی که نیروهای انقلابی دارن میرن بیرون از توییتر؟
مگر نه اینکه یه وقتایی مثل نیمه شعبان هشتک مورد نظر ترند شد و بازخورد جهانی برای امام مهدی شناسی داشت
جواب :
به طور کلی حضور در زمین دشمن در فضای مجازی، چه ببریم و چه ببازیم، باعث انتفاع دشمن است.
اشتباه رائفی پور و امثال او این است که خیال می کنند با ترندهای فارسی یا انگلیسی محدود یا ترفندهای خاص میشود زمین بازی گسترده دشمن را به نفع نیروهای خودی تغییر داد و مثلا به دشمن ضربه زد و این توهم اثرگذاری چیزی جز داغ شدن بازار صهیونیست ها نیست.
در حقیقت خیال می کنیم که به دشمن ضربه وارد کرده ایم در حالی که فقط باعث رونق بازار دشمن شده ایم.
حضور افراد غیر متخصص و غیر مشهور رسانه ای غیر از مسئولین شاخص و چهره های شاخص جبهه مقاومت، تاثیری بر #استبداد_اطلاعاتی توییتر ندارد.
⁉️چرا خانم نصیری اعلام خروج از توئیتر کرده است؟
جواب :
خانم نصیری از مسئولین شاخص انجمن سواد رسانه ای ایران است و چهره شاخص رسانه ای جریان داخلی حزب الله نیز محسوب می شود ولی به درستی به این نتیجه رسیده است که حضور رسمی در این پیام رسان ها، تقويت و اعانه به دشمن است.
در استفتا از دفتر رهبر معظم انقلاب هم بر این موضوع صراحتاً تاکید شده است.
به نظر میرسد ایشان با تداوم حضور غیر رسمی در توییتر و اعلام علنی خروج بر فضای مجازی دشمن، در حال طراحی یک عملیات روانی برای تقویت پیام رسان های داخلی و تشویق به خروج عموم مردم از پیام رسان های بیگانه و فشار بر مثلث فجج (فیروزآبادی، جهرمی، جهانگرد) است.
⁉️آیا حضور ما در این فضا بی فایده است؟
همونطور که به یکباره از تلگرام به پیام رسانهای داخلی( که حمایت هم نمیشدند)کوچ شد و فضا دست دشمنان افتاد؛ کوچ از توییتر همین اتفاق رو تکرار نمیکنه؟
جواب:
حضور در این فضا به این معنا نیست که هیچ فایده ای نداشته باشد اما مطابق قانون «هزینه فایده» فایده های حضور از خسارت های آن در تقویت فضای مجازی دشمن و آسیب رسیدن به نیروهای خودی، کمتر است.
در خصوص تلگرام هم مقصر نیروهای انقلابی نبودند که فضا خالی شد بلکه عدم حمایت جهرمی و راس دولت و وزارت ارتباطات باعث این موضوع شد.
اینکه خیال کنیم اگر در تلگرام دشمن، می ماندیم و آنرا تقویت می کردیم و کلام امام جامعه را نادیده می گرفتیم به بهانه اینکه ممکن بود اثرگذاری داشته باشیم به قیمت تقویت یک پیام رسان صهیونیستی، یک اشتباه محاسباتی روشن است.
پس به جای بازگشت به تلگرام یا نقل مکان به یک پیام رسان بیگانه دیگر، تنها راه موجود، حضور و تقویت پیام رسان های داخلی و تشویق عموم مردم و شبهه زدایی از ابهامات و شایعات پیام رسان های بومی و مطالبه گری از مسئولین فضای مجازی دولت است.
✅با همه ی این اوصاف کسانی که به لحاظ رسانه ای جریان ساز هستند و از تأثیر پذیری از فساد اخلاقی و شبهات گوناگون عقیدتی و سیاسی فضای مجازی دشمن، کاملا به خود مطمئن هستند، برای حمله به دشمن مجازند بلکه چه بسا بر آنها لازمست.
وقتی گفتند این بخش از بیمارستان قرنطینه است و کسی نباید وارد شود چون آسیب میبیند، به این معنا نیست که پزشکان و متخصصان و نیروهای آموزش دیده هم حق ورود به بخش قرنطینه را ندارند.
پایگاه مهدیه
📣📣📣 مژده مژده 📣📣📣 ✨شروع کلاس های تابستانی پایگاه مهدیه✨ 🗓 شروع ثبت نام: ۱۵. تیر. ۱۳۹۹ شروع ک
📣📣📣 عزیزان از فردا ثبت نام شروع میشه، منتظرتون هستیم😘
🕊 @f_jalali_y :پاسخ به سوالات و ثبت نام
@Mahdieh_pigah
استاد درس فارسی می داد.
شاگردی دست بلند کرد و گفت: استاد دو تا سوال دارم. چرا کلمه خمسه(پنج) از چهارحرف تشکیل شده، ولی کلمه اربعه(چهار) از پنج حرف؟
و چرا کلمه «با هم» از هم جداست، ولی کلمه «جدا» با هم هست؟!
استاد گریه اش گرفت و تدریس را رها کرد و مغازه فلافلی باز کرد.
شاگرد رفت سراغ مغازه استاد و پرسید: استاد میگم مفرد کلمه فلافل چی میشه؟😌
استاد دیوانه شد و برایش نوبت بستری شدن درآسایشگاه روانی گرفتند!
الان شاگرد سه روزه که دنبال استاد می گرده که بپرسه: آیا روان همان روح است؟ اگر هست، پس چرا به دیوانه میگن روانی و نمیگن روحانی؟!😂😂😂😂
🔴آیا رهبری به تنهایی با شجاعت و قاطعیت میتواند فساد را ریشه کن کند؟؟؟
📚 #عبرتهای_تاریخ
🔻یکی از افرادی که بعد از پیامبر (ص) به حکومت رسید «عثمان» بود. عثمان در طول مدت حکومت خود دچار مفاسد مالی و انحرافات زیادی شد (ر.ک: شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید ج۱/ص۱۹۸). از جمله مردمانی که نسبت به مفاسد اعتراض داشته و درخواست برخورد با آن را داشتند مردم کوفه بودند، مردم کوفه به همراه سایر معترضین عثمان را سرنگون و با علی (ع) بیعت کردند. علی (ع) در برخورد با مفاسد هم شجاع بود و هم قاطع. در توصیف شجاعتشون فرمودند: «به خدا قسم چون کفتار ترسو نیستم بلکه با کمک افراد حق جو، روی گردانان از حق را در هم میکوبم». (نهج البلاغه: خطبه6) و در توصیف قاطعیتشان فرمودند: «به خدا قسم حتی اگر اموال بیت المال مهریه زنان شده باشد آن را باز میگردانم» (نهج البلاغه: خطبه ۱۵). به همین جهت دست رد بر سینه سهم خواهانی چون طلحه و زبیر زد و حکومت معاویه را برنتافت.
🔻اما طلحه و زبیر و معاویه نیز بیکار ننشستند و علیه علی (ع) جنگ سخت و نرم بر پا کردند. در این هنگام که هنگام هزینه دادن پای مبارزه با مفاسد بود حضرت (ع) خطاب به مردم کوفه فرمود: «قد فتح باب الحرب بينكم و بين أهل القبلة و لا يحمل هذا العلم إلا أهل البصر و الصبر» (نهج البلاغه: خطبه173) «باب جنگ بین شما و دشمنان داخلی بازگردیده است، و در این جنگ عَلَم را تنها کسانی میتوانند حمل کنند که اهل بصیرت و صبر باشند» اهل بصیرت تا در هنگام جنگ روانی حق و باطل بر آنها مشتبه نشود و اهل صبر تا در هنگام جنگ سخت تحمل هزینه ها را داشته باشند.
🔻ولی مردم کوفه که خواهان مبارزه با فساد شده بودند نشان دادند که نه بصیرت دارند و نه صبر. صبر نداشتن آنها باعث شد که نتوانند جنگ را به سرانجام برسانند و از خود ضعف نشان دادند، و بصیرت نداشتن آنها نیز موجب انفعال و فریب آنها در برابر جنگ روانی دشمن شد. نتیجه این بی بصیرتی و بی صبری هم چیزی نبود جز شهادت علی (ع) و بر روی کار آمدن معاویه که اُم الفساد بود.
🔺 علی (ع) با فدا کردن خویش برای همگان این حقیقت را روشن ساختند که «برای مبارزه با فساد، شجاعت و قاطعیت رهبر کافی نیست بلکه بصیرت و صبر مردم نیز لازم است» و الا مبارزه نتیجه نخواهد داد و چه بسا نتیجه عکس دهد.
🔺 اکنون آیا ما بصیرت و صبر لازم برای مبارزه با فساد را داریم ؟
◀️ ما که با نوسان قیمت ارز و سکه به بازار ارز و سکه هجوم می آوریم، آیا صبر لازم برای پرداخت هزینه مبارزه با فساد را داریم ؟!!!
◀️ ما که با شایعه مضحک دیوار کشی در پیاده رو حق و باطل را گم میکنیم، آیا بصیرت لازم برای مبارزه با جنگ روانی مفسدین را داریم ؟!!!
علیرضا اعلایی