🔴 دعای توصیه شده امام صادق علیه السلام برای ظهور در قنوت نمازها
🔵 امام صادق علیهالسلام این ذکر قنوت را به اصحابشان سفارش کردند و فرمودند امیرالمؤمنین در قنوت نماز درباره فرج امام عصر (عج) اینگونه دعا می کردند:
🌕 اللَّهُمَّ إِنَّا نَشْكُو إِلَیْكَ (فَقْدَ نَبِیِّنَا وَ غَیْبَةَ إِمَامِنَا) وَ قِلَّةَ عَدَدِنَا وَ كَثْرَةَ أَعْدَائِنَا وَ تَظَاهُرَ الْأَعْدَاءِ عَلَیْنَا وَ وُقُوعَ الْفِتَنِ بِنَا فَفَرِّجْ ذَلِكَ اللَّهُمَّ بِعَدْلٍ تُظْهِرُهُ وَ إِمَامِ حَقٍّ نَعْرِفُهُ إِلَهَ الْحَقِّ آمِینَ رَبَّ الْعَالَمِینَ.
🔺 بار خدایا، ما به تو شکایت میکنیم از فقدان پیامبرمان و غایب بودن اماممان و کمی افرادمان و زیادیِ دشمنانمان و دست به هم دادنشان علیه ما و افتادن فتنهها در میانمان؛ پس ای پروردگار، گشایش اینها را با عدالتی که آشکار کنی و امام بر حقّی که میشناسیم فراهم کن، ای خدای حق اجابت فرما
📚 مستدرک الوسائل ج ۴ ص ۴۰۰
#امام_زمان📌 به کانال اطلاع رسانی مهدیه بزرگ ساری بپیوندید🌸
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
💢مهدیه یعنی خانهیآقا امام زمان علیه السلام💢
╭─═ঊঈ🌸یامهدی🌸ঊঈ═─╮
🆔 https://eitaa.com/joinchat/344719566C925c7e2a87
╰─═ঊঈ🍃یامهدی🍃ঊঈ═─╯
✨به نام خدا. ص ۱ از ۲ حکمت ۱۰۰
🌴ترجمه و شرح حکمت ۱۰۰ نهج البلاغه
🌷امیرالمومنین علی علیه السلام(معنوی)
⭕️ واکنش امام در مقابل مدح دیگران
متن نهج البلاغه
وَ مَدَحَهُ قَوْمٌ فِي وَجْهِهِ، فَقَالَ (علیه السلام): اللَّهُمَّ إِنَّكَ أَعْلَمُ بِي مِنْ نَفْسِي، وَ أَنَا أَعْلَمُ بِنَفْسِي مِنْهُمْ؛ اللَّهُمَّ [اجْعَلْنِي] اجْعَلْنَا خَيْراً مِمَّا يَظُنُّونَ، وَ اغْفِرْ [لِي] لَنَا مَا لَا يَعْلَمُونَ.
ترجمه: مرحوم عبدالحمید آیتی رحمة الله علیه
هنگامى كه كسى او را روياروى مى ستود، چنين فرمود: بار خدايا، تو از من به خودم داناترى و من خود را بهتر از ايشان مى شناسم. بار خدايا، مرا بهتر از آن دار كه اينان مى پندارند و گناهانى را كه اينان نمى دانند، براى من بيامرز.
شرح : پیام امام امیر المومنین ( مکارم شیرازی )
⚠️ در برابر مداحان:
🌷این کلام حکمت آمیز را امیرالمومنین علی(علیه السلام) زمانى فرموده که گروهى او را در مقابلش ستودند، فرمود: «خداوندا! تو به من از خودم آگاه ترى و من آگاه تر به خودم از آنها هستم»; (وَمَدَحَهُ قَوْمٌ فِی وَجْهِهِ، فَقَالَ: اللَّهُمَّ إِنَّکَ أَعْلَمُ بِی مِنْ نَفْسِی، وَأَنَا أَعْلَمُ بِنَفْسِی مِنْهُمْ).
سپس افزود: «خداوند! ما را بهتر از آنچه آنها گمان مى کنند قرار ده و آنچه را نمى دانند بر ما ببخش»; (اللَّهُمَّ اجْعَلْنَا خَیْراً مِمَّا یَظُنُّونَ، وَاغْفِرْ لَنَا مَا لاَ یَعْلَمُونَ)
#حکمت_های_نهج_البلاغه
. ص ۲ از ۲ حکمت ۱۰۰
🔴 از جمله امورى که در روایات اسلامى از آن به شدت نهى شده، مدح و ستایش افراد در برابر خود آنهاست، از این رو در روایات دیگرى مدح و ستایش نوعى ذبح شمرده شده است.
🌷در روایتى از پیغمبر(صلى الله علیه وآله) مى خوانیم: «إذا مَدَحْتَ أخاکَ فى وَجْهِهِ فَکَأنَّما أمْرَرْتَ عَلى حِلْقِهِ الْمُوسى; هنگامى که برادرت را در برابرش مدح و ستایش کنى مانند این است که کارد بر گلویش مى کشى».(1)
🌷در حدیثى از امام على بن ابى طالب(علیه السلام) مى خوانیم که فرمود: «أجْهَلُ النّاسِ الْمُغْتَرُّ بِقَوْلِ مادِح مُتَمَلَّق یُحْسِنُ لَهُ الْقَبیحُ وَ یُبَغِّضة إلَیْهِ النَّصیحُ;
نادان ترین مردم کسى است که به گفته ستایش کننده اى که از راه تملق زشتى ها را در نظرش زیبا و زیبایى ها را مبغوض مى دارد، مغرور شود».(2)
💥اگر در آثار زیان بار مدح و ستایش هاى افراطى و تملق آمیز خوب بیندیشیم خواهیم دید که اثرات آن فوق العاده مخرب است;
⬅️ از یک سو انسان را مغرور مى کند و همین غرور مانع راه تکامل او مى شود ⬅️ و از سوى دیگر عیوب و نقایص خود را نمى بیند، بلکه گاه آنها را حسن مى شمرد و در مقام اصلاح خویشتن بر نمى آید ⬅️ و از سوى سوم، غالبا به مداحان علاقه پیدا مى کند در حالى که آنان خواسته هاى نامشروعى دارند و او به انجام خواسته هاى نامشروعشان کشیده مى شود و عمل خود را به نوعى توجیه مى کند.
⁉️در اینجا سؤال معروفى است که چگونه امام(علیه السلام) با آن مقام عصمت اعتراف به نقص یا گناه در خویشتن مى کند و از خدا آمرزش مى طلبد؟
بعضى در جواب این گونه تعبیرات و تعابیر دیگرى که در دعاها آمده و امامان معصوم(علیهم السلام) با تمام وجودشان از خداوند طلب آمرزش مى کنند مى گویند، این گونه سخنان همه به عنوان سرمشق براى مردم است و خودشان به آن نیازى نداشتند.
این توجیه، توجیه صحیحى به نظر نمى رسد و با لحن دعاها سازگار نیست، به خصوص این که از روایاتى استفاده مى شود آنان هنگام خواندن این دعاها اشک مى ریختند و به خود مى پیچیدند و بى تابى داشتند.
جمع دیگر معتقدند که اینها همه به سبب ترک اولى هایى است که انجام داده اند. معناى ترک اولى این نیست که ـ نعوذ بالله ـ خلافى انجام شده باشد، بلکه ممکن است از مستحب مهم ترى به مستحب کمترى منتقل شده باشند; مثلا اگر کسى در اطراف خانه اش دو مسجد باشد یکى دورتر و پرجمعیت و دیگرى نزدیک تر و کم جمعیت به یقین جماعت پر جمعیت تر از جماعت کم جمعیت تر ثوابش بیشتر است حال اگر در جماعت دوم شرکت کند با این که کار مستحب مهمى انجام داده ولى ترک اولى اى هم از او سر زده که در جماعت پرجمعیت تر شرکت نکرده است. این گونه اعمال براى افراد معمولى و حتى کسانى که در مسیر سیر و سلوک الى الله اند عیب و نقص نیست ولى پیامبران و امامان معصوم آن را براى خود نوعى گناه مى شمردند و از آن استغفار مى کردند.
گاه ممکن است تمام کوشش خود را انجام مى دادند و باز هم اعمال خود را لایق مقام پروردگار نمى دیدند و از آن استغفار مى کردند; مانند کسى که میهمان بسیار محترمى پیدا مى کند و آخرین تلاش خود را براى پذیرایى به خرج مى دهد و بعد مى گوید: از این که توان بیش از این نداشتم عذر خواهى مى کنم و شرمنده ام. ❇️ اساساً، معصومان(علیهم السلام) با توجه به عظمت مقام پروردگار عبادات خود را لایق او ندیده و مى گفتند: «وَما عَبَدْناکَ حَقَّ عِبادَتِکَ»(3). (4)
*
پی نوشت:
(1). محجة البیضاء، ج 5، ص 283.
(2). غررالحکم، ح 1137.
(3). بحارالانوار، ج 68، ص 23.
(4). سند گفتار حکیمانه:(مصادر نهج البلاغه، ج 4، ص 93)
پایان
#حکمت_های_نهج_البلاغه
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
🔵 با نشر حکمت ها در ثواب آن شریک هستید.
😡 مایه عبرت تاریخ❗️
🔻 تنها گوشه ای از فتوحات پایان دوران او:
♦️ عامل انحراف بیداری اسلامی در منطقه (مخالفت با لفظ رهبری نظام در نامیدن این جریان و ادعا داشتن او به: بیداری انسانی)
♦️ عدم همکاری در جریان جبهه مقاومت اسلامی
♦️ ضدیت با ولایت فقیه
♦️ عدم حمایت از بشار اسد و قهر سیاسی با او (می نویسم به زودی)
♦️ عدم حمایت کامل از سپاه قدس
♦️ تبلیغ اومانیسم و مکتب ایرانی
♦️ پیروی از بقایی و سپس مشایی!
♦️ ایجاد حلقه انحرافی
🔴 و.........
سقوط این لحظه های شهرهای سوریه، در آذر ۴۰۳ شمسی، جزوی از تداوم خدمات او به جبهه غرب است.
بی جهت نبود که فردای قهر یازده روزه، مردم ولایی لبنان، عکس او را از کنار عکس های سیدحسن نصرالله برداشتند و پاره نموده و در حمایت از رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، پایان و مرگ سیاسی او را اعلام کردند.
و از همین روست که در سال گذشته، از سنگ کف جوی آب، صدایی در حمایت از طوفان الاقصی برخاسته، اما از او هرگز.
گویی وضعیت مایکل جکسون و یا احوال آنجلینا جولی، در مقابل گریه های بی امان زنان و کودکان لبنان و غزه برای او اهمیت دارد.
یک خط واکنش از او در حمایت از مردم فلسطین و لبنان و مظلومان عالم سراغ نداریم و این یعنی پایان مردی که با ادعای انقلابیگری به دنیای سیاست وارد شد و با انحراف به کوره راه رسید.
⚫️ مرجع اخبار موثق و تحلیل ویژه
⛔️ اخبار و تحلیل خاص
➕ فقط کانال رسانه انقلابی ↘️
➕🇮🇷 @RESANE_ENGHELABI
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابوموسی اشعری فریب نخورد؛وانمود میکرد که فریب خورده
یک مدل از زرنگی اینست که آدم خودش را در موضوعات به احمق بودن بزند .!
#پاشنه_آشیل
هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
1️⃣وزیر دفاع آمریکا در ژوئن ۲۰۰۹ (بعد از فتنهی ۸۸):
«تکنولوژیهای رسانههای اجتماعی همچون «توئیتر» که نقشی اساسی در مستندسازی و هماهنگی اعتراضات در ایران به ویژه تهران داشتند، یک دارایی استراتژیک عظیم برای آمریکا محسوب می شوند.»
2️⃣آیت الله بهجت «رحمه الله»:
🔹وای بر ما اگر معلوم شود که در فلان مقدّمۀ کار، با دشمنان شریک بودهایم و باعث شدهایم دشمن بر ملّت مسلمان مسلّط شود! کتاب در محضر آیةالله بهجت
⁉️با توجه به این دو نکته، آیا اگر مسئولی بخواهد با پادویی برای بازگشایی دوبارهی سکوهای دشمن، خواسته یا ناخواسته بدنبال ایجاد سلطهی فرهنگی او بر مردم باشد، شریک دشمن حساب نمیشود؟؟
#شبکه_ملی_اطلاعات
🆔 @pedarefetneh | پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh | پدرفتنه
هدایت شده از مهدیه بزرگ ساری
🏴 مراسم شهادت
حضرت فاطمه زهرا (س)
🔹زمان سهشنبه ۱۳ آذر ماه
در مهدیه بزرگ ساری
همراه با نماز مغرب عشا
دعای توسل مداحی
وسخنرانی
همراه با پذیرایی
🎙باسخنرانی:
♦️حجت الاسلام والمسلمین حاج سید ولی هاشمی
🎙با مداحی :
کربلایی علی محسنی
💢 از همه عاشقان اهل بیت علیهم السلام دعوت به عمل می آید .
خادمین شما در مهدیه بزرگ ساری
📌 به کانال اطلاع رسانی مهدیه بزرگ ساری بپیوندید.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔰 مهدیه یعنی خانهی آقا امام زمان علیه السلام
╭─═ঊঈ🌸یامهدی🌸ঊঈ═─╮
🆔 https://eitaa.com/joinchat/344719566C925c7e2a87
╰─═ঊঈ🍃یامهدی🍃ঊঈ═─╯
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج