🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
✒️ نیایش صبحگاهی
(فرازی از دعای بیست و چهارم صحیفه سجادیه)
💞 پــ♡ـروردگارا
والدینم را به پاس پرورش من پاداش بخش و در برابر گرامیداشت من جزا عنایت فرما و هر چه را در کودکیام نسبت به من منظور داشتند، در حقّ آنان منظور دار.
✨ای صاحب جود و کرم✨
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
♻️ یکشنبه
🌀 ۰۸ آبان ۱۴۰۱
♻️ ۰۴ ربیع الثانی ۱۴۴۴
🌀 ۳۰ اکتبر ۲۰۲۲
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
📿ذکر روز یکشنبه
✨یا ذالجلال و الاکرام✨
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
✋🏻 سلام؛ صبحتون پرنور
💝 🌷🌷❤️
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
💠 حدیث امروز
✍🏻 امیرالمومنین حضرت امام علی بن ابیطالب علیه السلام فرمودند:
كوتاهى در اعمال نيكو با وجود يقين به پاداش آن، زيانكارى است.
📚نهجالبلاغه، حکمت۳۸۴
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
جمله مهمی که دقایقی پیش سید حسن نصرالله در سخنرانی خود گفت:
معلوم شد موشک نان هم میدهد.
به اذعان آمریکا و اسراییل، تهدید و جدیت مقاومت مبنی بر هدف قرار دادن سکوهای گاز رژیم صهیونیستی موجب شد به توافق تعیین مرز تن در دهند.
بدین صورت لبنان توانست با زبان زور حق خود را بگیرد.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
📍 #روبیکا با رشد انفجاری از اینستاگرام پیشی گرفت / #ایتا پا به پا با واتساپ
🔘 گزارش تحلیلی فمپ از اعداد و ارقام Google Trends پس از حدود یک ماه اعمال فیلترینگ در کشور
اواخر شهریورماه، در پی اغتشاشات خیابانی، مسئولین کشور تصمیم به فیلتر دو برنامه اینستاگرام و واتساپ گرفتند.
حالا پس از گذشت بیش از یک ماه از این اتفاق، بررسی آمارهای گوگلِ خودشان واقعیتهای جالبی را نشان میدهد:
🔸 جستجو مردم حول روبیکا بیش از #سهبرابر و جستجو حول ایتا بیش از #دهبرابر شده.
🔹 از طرف دیگر ایتا به وضوح از سروش+ پیشی گرفته و شاید بتوان گفت برند پیامرسان ملی دیگر در دستان سروش+ نیست و مردم ایران ایتا را بیش از سروش+ جستجو میکنند.
🔸 همۀ اینها درحالیست که جستجو حول اینستاگرام و واتساپ به نصف حجم جستجوها پیش از فیلترینگ رسیده است و باعث عقب افتادن این دو برنامه از روبیکا و پا به پا شدن با ایتا شده است.
🔹 نکته جالب دیگر این است که اکنون حجم جستجوها حول روبیکا به حجم جستجوها حول واتساپ و اینستاگرامِ پیش از فیلترینگ رسیده است.
به نظر میرسد وضعیت پیش آمده در مقایسه با فیلترینگ تلگرام در سال ۹۷ به شدت متأثر از چند پارامتر جدید است:
🔸 اعمال فیلترینگ در این دوره جدیتر از دوره قبل بوده تا حدی که حتی به کمک VPNها امکان دسترسی به این دو بدافزار بهطور کامل برقرار نبود.
🔹 سرویسهای بومی علیرغم مواجه شدن با موج مهاجرت به سمت خود، اینبار مانند سال ۹۷ در عمل از کار نیفتادند و توانستند پایداری سرویسهای خود را حفظ کنند.
🔴نقد #کوروش در کلام شهید مطهری
♦️فرق است میان آزادی تفکر و آزادی عقیده. آزادی تفکر ناشی از همان استعداد انسانی بشر است که میتواند در مسائل بیندیشد. این استعداد بشری حتما باید آزاد باشد. پیشرفت و تکامل بشر در گرو این آزادی است.
♦️اما آزادی عقیده، ناشی از تفکر صحیح و درست نیست. منشا بسیاری از عقاید، یک سلسله عادتها و تقلیدها و تعصبها است.عقیده به این معنا نه تنها راهگشا نیست بلکه زیانبارترین اثرات را برای فرد و جامعه بدنبال دارد.
♦️آیا در مورد انسانی که یک سنگ را میپرستد باید بگوئیم چون فکر کرده و بطور منطقی به اینجا رسیده و نیز به دلیل اینکه عقیده محترم است، پس باید به عقیده او احترام بگذاریم و ممانعتی برای او در پرستش بت ایجاد نکنیم؟ یا نه، باید کاری کنیم که عقل و فکر او را از اسارت این عقیده آزاد کنیم؟ یعنی همان کاری را بکنیم که ابراهیم خلیل الله کرد.
♦️حال آنکه در کتابهای تاریخ خودمان نوشته اند کوروش چه مرد بزرگ و بزرگواری بوده که وقتی به بابل رفت و آنجا را فتح کرد تمام بتخانه ها را محترم شمرد. از نظر یک فاتح که سیاست استعمارگری دارد، این کار، امری عادی و یک نقشه معمولی است ولی از نظر بشریت چطور؟ آیا خود جناب کوروش به آن اعتقاد داشت؟ یقینا نه، اما #کوروش فکر میکرد این اعتقاد که مردم را در بیخبری نگاه داشته عامل خوبی برای دربند ماندن آنهاست. این بود که دست به ترکیب آنها نزد.
🔴 منتظران واقعی هم درجه امام علی علیه السلام در قیامت
🌕 عبدالعظیم حسنى از امام جواد از آباء بزرگوارشان از امیر المؤمنین علیهالسلام چنین روایت میکند:
🔵 براى قائم ما غيبتى است كه مدّتش طولانى است، گويا شيعه را در دوران غيبت او مىبينم كه جولان مىدهد مانند جولان چهارپايان، چراگاه را مىجويند امّا آن را نمىيابند، بدانيد هر كه در آن دوران در دينش استوار باشد و قلبش به واسطه طول غيبت امامش سخت نشود او در روز قيامت هم درجه من است.
📚 كمال الدين و تمام النعمه ج ۱ ص ۳۰
🔴داستان برهنگی، فحاشی و خشونت:
عاقبتِ نبرد معطوف به سبک زندگی
1⃣ در مواردی پیش از این، در دورۀ دولت قبل، رهبر انقلاب در مواجهه با اعتراضهای اجتماعی، هم «حقّ» را به معترضان میداد و هم آنها را «مردم» میانگاشت، ولی این بار:
🔹الف. اصل اتّفاق را به «غرب» نسبت داد و آن را «برنامهریزیشده» و «غیرخودجوش» دانست.
🔹ب. نظام و نیروی انتظامی و بسیج را «مظلوم» معرفی کرد، نه مقصر.
🔹ج. خواصی را که بر آتش دمیده بودند، «ملامت» و دعوت به «جبران» کرد.
🔹د. معترضان را نه «مردم» یا حتّی «جوانان»، بلکه سه دستۀ «عاملان دشمن»، «همراهان با دشمن» و «هیجانزدگانِ غافل» قلمداد کرد.
🔹هـ . به ضرورت مواجهۀ «امنیّتی» و «قضائی» اشاره کرد، نهفقط مواجهۀ «فرهنگی».
🔹ز. اعتراضها را «حاشیهای» و «فرعی» دانست، نه مسألۀ «اصلی» و «اساسی».
2⃣ رهبر انقلاب، یک سال پیش دربارۀ «بازسازیِ انقلابی در ساختار فرهنگ و رسانه» سخن گفته بود، امّا چنانکه از این تعبیر پیداست، هدف ایشان «عقبنشینی از ارزشها» و «انتخاب رویکرد انفعالی» نبوده و نیست، بلکه ایشان میخواهد ساختارهای رسمی و غیررسمی، هرچه «بیشتر» و «جدّیتر» به خدمت «ارزشهای انقلابی» گمارده شوند و بر «شتاب حرکتِ تکاملیِ انقلاب»، افزوده شود. این جهتگیری، بهطور کامل در مقابل خواستههای ضدّارزشیِ جریان اغتشاش است.
3⃣ بنابراین، نظام جمهوری اسلامی از مسیر رفته، باز نخواهد گشت، بلکه کوشش میکند شرایط اجتماعی و ساختاری را برای «زندگیِ» معطوف به «کمال» و «سعادت» و «حقیقت»، و نه زندگیِ معطوف به «ولنگاری» و «لاابالیگری» و «اباحیگری» فراهم سازد. «آزادی» نیز در قالب «مردمسالاریِ دینی» و بهخصوص در ساحتهای پساانتخاباتی آن، معطوف به «افزودن بر نقش مردم» و «نقادی عمومی» و «اندیشهورزی غیررسمی» خواهد بود، نه «کشف حجاب» و «برهنگی» و «اختلاط». ازاینرو، «زندگی» و «آزادی» در نگاهِ نظام جمهوری اسلامی، معنایی بسیار متفاوت از جریان اغتشاش دارد.
4⃣ و از آنجا که جریان اغتشاش در همراهسازی مردم با خویش ناکام ماند، نمیتواند تفسیر خود از «زندگی» و «آزادی» را بر نظام، تحمیل کند. زین پس، فضا برای روایتهای ضدّارزشی و اخلاقستیز و غربگرا از زندگی و آزادی، «تنگتر» و «منقبضتر» خواهد شد. «تهدید»های پدید آمده از سوی جریان اغتشاش، به یک «فرصتِ» تاریخی برای عبور از ولنگاریِ فرهنگی و منهدمکردن هستههای اشاعۀ سبک زندگیِ غربی تبدیل خواهد شد. جریان اغتشاش، تمام داشتههایش را صرف پیشروی فرهنگی کرد و برای آینده، هیچ ذخیره و اندوختهای ندارد. «نمایشهای وحشیانه» و «ظهوراتِ ضدّاخلاقیِ» جریان اغتشاش در این مدّت، حماقتبار بود و کار آن را تمام کرد.
🎥 خشونت بیش از حد و توهین به مقدسات از عوامل جدا شدن مردم از اغتشاشگران
🔹 ذوالنوری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی: دشمنان و اغتشاشگران نفهمیدند که حساسیت مردم در چیست و از همان ابتدا با میزان خشونت بالا دست به کار شدند، آنها با جدیت به مقدسات مردم توهین کردند، پروژهی کشتهسازی که انجام دادند با تلاش رسانهی ملی ایران شکست خورد و این سه عامل باعث شد که مردم صف خود را از اغتشاشگران جدا کنند.
🔰 افلا تذکرون؟! چرا عبرت نمیگیرید؟!
🔹 در تاریخ داریم که ۷ هزار نفر از یاران مختار به دشمن اعتماد کردند و در جواب مصعب بن زبیر عین ۷ هزار نفر رو گردن زدن!
🔹 در تاریخ معاصر هم موارد اینچنینی رو سراغ داریم:
1⃣ رضا پهلوی به غرب اعتماد کرد، تبعیدش کردن و تو غربت مرد
2⃣ محمدرضا پهلوی به غرب اعتماد کرد، بعد از سرنگونی محلش نذاشتن و با خفت مرد
3⃣ صدام غلام حلقه به گوش غرب بود، خودشون اعدامش کردن
4⃣ قذافی به غرب اعتماد کرد، با خفت کشته شد
5⃣ حسنی مبارک به غرب اعتماد کرد، پشتش رو خالی کردن و سرنگون شد
6⃣ و...
🔸 «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا بِطَانَةً مِنْ دُونِكُمْ لَا يَأْلُونَكُمْ خَبَالًا وَدُّوا مَا عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ ۚ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الْآيَاتِ ۖ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ» (۱۱۸ آل عمران)
«مسلمانان! سفره دلتان را پیش هر کس و ناکسی (یهود و نصاری) باز نکنید؛ چون که آنها از رساندن هیچ زیانی به شما کوتاهی نمیکنند و آرزو دارند همیشه در سختی باشید! از لابهلای حرفهایشان کینهتوزی پیداست. تازه کینهای که در دل دارند، عمیقتر است! بله، اگر عقلتان را به کار بیاندازید، نشانههای دشمن را مثل روز برایتان روشن کردهایم.»
🔸 «الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنِينَ ۚ أَيَبْتَغُونَ عِنْدَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا» (۱۳۹ نساء)
«کسانی که با دشمنان بیدین طرح دوستی میریزند، نه با مسلمانان؛ که چه بشود؟ که عزت و آبرو از آنها گدایی کنند؟ نخیر! عزت و آبرو یکسره دست خداست.»
🔹 بله، اونهایی که از جبهه حق خارج میشن و به دامن دشمن پناه میبرن، بدونن که در انتهای اون مسیر هیچ گونه عزتی نیست و جز خواری چیزی عایدشون نمیشه.
🔻با آل علی(ع) هر که در افتاد ور افتاد.
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید