فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹وظیفه زائر بعد از برگشت از کربلا چیست؟
👤#استاد_بندانی
💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠
.
👌از این کالسکه تا اون کالسکه خیلی زود میگذره...
🌹قدر بدونیم که آخرت در پیش داریم
#تلنگر#
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 هادی چوپان قهرمان بدنسازی جهان: 🇮🇷
اگر کسی به خاطر هدفش وطنشو ول کنه بره زیر پرچم یه کشور دیگه کار کنه اون هدف هیچ ارزشی نداره
مثلا فلانی وطنش رو ول کنه بره فضا از فلان کشور
یا بره المپیک مدال بیاره زیر پیچم یه کشور دیگه
اینا هیچ کدوم ارزش و زیبایی نداره
میگن فرار مغزها ؛ مغز اگر مغز بود که فرار نمیکرد
مغز سالم میمونه توی وطنش راه چاره ایجاد میکنه
@BisimchiMedia
🇮🇷
📝 مردم کوفه با امام حسین آزمایش نشدند، چون هنوز امام حسین به کوفه نرسیده بود و آنها هنوز حضرت را درک نکرده بودند.
🍃🌹🍃
🔹بلکه آنها با نایب امام یعنی حضرت مسلم آزمایش شدند و چون در این آزمایش مردود شدند وقتی امام حسین رسید، مقابل او هم ایستادند.
🔸ما در زمان غیبت با نایب امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف امتحان میشویم و وقتی حضرت آمد دیگر وقت امتحان نیست، بلکه اگر در اطاعت از نایبش امتحان پس داده باشیم یار او خواهیم بود انشاءالله. اما اگر نسبت به منویات نایبش کوتاهی کنیم در یاری از امام زمان هم کوتاهی خواهیم کرد.
🔹لذا شهید سلیمانی فرمود: شرط عاقبتبهخیری ارتباط دلی و قلبی و حقیقی با امام خامنهای است. هر کس صدای نایب امام زمان را نشنود صدای امام زمان را نخواهد شنید.... #جهاد تبیین، بصیرت افزایی، امر به معروف ونهی از منکر واجب است.
سلام و احترام
#پاسخ_مرتبط👇⬇️
⁉️ اول حکم قطعی میدهد که حرفی زده نشده و سپس میپرسد: چرا؟
📝پاسخ محکم و قاطع و به قول معروف کوبنده این است که به وی بگویید:
تو نه میدانی برف و یا برق چیست و نه قرآن کریم را خواندهای؛ نه میدانی چگونه کتابی است و نه میدانی در آن چه مطالبی بیان شده و چه مطالبی بیان نشده است، پس با دو تا شعار "عرب و عجم"، راجع به چیزی که نمیدانی، سؤال بکن، اما اظهار نظر نکن و حکم قطعی نده.
💥البته شما این گونه پاسخ ندهید، چرا که مخاطب ما و شما دشمن نیستند، بلکه جوانانی هستند که یا ذهن خودشان با سؤال و شبههای مواجه شده است، یا اسیر جوّهای ضد تبلیغی شدهاند، پس با قولی لیّن، کلامی نرم و یا جدالی احسن، آنها را متوجه نمایید.
⁉️ما اگر محکم جواب بدهیم، عدهای گلهمند میشوند که "چرا تند گفتید" – "چرا نرم و مهربان نگفتید تا جذب شود" – "چرا اهانت کردید و ...»؟!
ولی واقعش این است که از سؤال برخی معلوم میشود که حتی یک بار هم قرآن را نخواندهاند، و اساساً تفکر و تعمق نیز نمیکنند، بعد به شکلِ شاخ و شانه کشیدن، چون و چرا هم میکنند! یکی از روشهای خیلی کهنه آنان نیز دائم "عرب و عجم" گفتن است. خب این که سؤال نیست، شبهه هم نیست، بلکه فقط جوسازی است.
💠حالا اگر کسی به آنها بگوید که از کجا فهمیدید که در قرآن سخنی از "برف و برق" نیامده است و کی گفته که عربها سرما یا برق ندیدهاند، چه خواهند گفت؟ وقتی به جای سؤال کردن، ابتدا یک قضیهای که صحت ندارد را فرض مسلم میگیرند و سپس دربارهی فرض خود [که به قرآن نسبت دادهاند] چون و چرا هم میکنند، معلوم میشود که بدون علم، وارد موضعگیری مغرضانه شدهاند و اصلاً به دنبال پاسخ نیستند.
⚜حال اگر از آنها بپرسید:
شما اصلاً خدا، وحی و قرآن را قبول دارید یا خیر؟ اگر اصلش را قبول ندارید، به فرعش چه کار دارید که از آب و برق و باد و باران و زلزله و ... هم چیزی گفته است یا خیر؟ و اگر قبول دارید، پس میدانید که شما نباید به خداوند متعال، علیم و حکیم یاد بدهید که چه بگوید و چه نگوید.
✅برق:
برخی گمان میکنند که برق آن است که «بنیامین فرانکلین» کشف کرد و سپس به نام "ادیسون" به ثبت رسید. گمان میکنند که "برق" آن است که در نیروگاه اصلی تولید میشود و سپس توسط سیمکشی، کلید و پریز و... برای دیگران قابل استفاده میشود. و حال آن که "برق" همان الکتریسته است که کم یا زیاد، در تمامی اجسام وجود دارد و شدت آن در برخورد ابرهای باردار با یک دیگر و به وجود آمدن صاعقه (رعد و برق) مشاهده میشود، و همه را خدا خالق کرده است، نه فرانکلین یا ادیسون یا...
حالا اگر کسی میخواهد به صورت علمی مطالعه کند و یا حتی اگر کسی فقط به دنبال کلمه "برق" در قرآن کریم است (برخی در مطالعه فقط دنبال کلمهی مورد نظر هستند)، آیه ذیل را تلاوت کند:
«أَوْ كَصَيِّبٍ مِّنَ السَّمَاء فِيهِ ظُلُمَاتٌ وَرَعْدٌ وَبَرْقٌ يَجْعَلُونَ أَصْابِعَهُمْ فِي آذَانِهِم مِّنَ الصَّوَاعِقِ حَذَرَ الْمَوْتِ واللّهُ مُحِيطٌ بِالْكافِرِينَ» (البقره، 19)
🔸🌴ترجمه: و يا (داستان آنها) داستان (گرفتاران در) رگبارى از آسمان است كه در آن تاريكىها و رعد و برقى است، آنها انگشتان خود را از شدت صاعقهها براى فرار از مرگ در گوشها مىكنند، و خداوند به همه كافران احاطه (علمى و توانى) دارد.
✅برف و تگرگ:
نه این طور است که در شبهه جزیره عربستان هیچ سرما و برف و تگرگی نیامده باشد و نه این طور است که مردم به جاهای دیگر سفر نکرده و ندیده باشند. مثل این است که کسی بگوید: چون در شهری مثل تهران یا اصفهان یا مشهد، هوا رطوبت ندارد و شرجی نیست، مردمان این شهرها اصلاً نمیدانند و نمیفهمند که رطوبت هوا یعنی چه؟!
❇برف و تگرگ، همان بارانی است که به علت برودت (سرمای) هوا، یخ زده است. اگر ذراتش ریز باشد به دانههای برف مبدل میشود و اگر درشتتر باشد و بیشتر یخ بزند، تگرگ میشود. و هر کس کمی قرآن خوانده باشد، با آیات متعدد در خصوص "باران" که ریشه برف و تگرگ است، آشنا میشود، هر چند در قرآن کریم به برف و تگرگ نیز اشاره شده است:
«أَلَمْ تَرَ أَنَّ اللَّهَ يُزْجِي سَحَابًا ثُمَّ يُؤَلِّفُ بَيْنَهُ ثُمَّ يَجْعَلُهُ رُكَامًا فَتَرَى الْوَدْقَ يَخْرُجُ مِنْ خِلَالِهِ وَيُنَزِّلُ مِنَ السَّمَاء مِن جِبَالٍ فِيهَا مِن بَرَدٍ فَيُصِيبُ بِهِ مَن يَشَاء وَيَصْرِفُهُ عَن مَّن يَشَاء يَكَادُ سَنَا بَرْقِهِ يَذْهَبُ بِالْأَبْصَارِ» (النّور، 43)
🌴ترجمه: آيا نديدى كه خداوند ابرى را (از هر سو) به آرامى میراند سپس ميان(قطعات) آن پيوند میدهد سپس آن را متراكم می
سازد، پس
باران را مى بينى كه از لابهلاى آن بيرون می آید، و نيز از آسمان (بالاى سرتان) از كوههاى ابر يخزده كه در آن هست برف و تگرگ فرو میريزد، پس به سبب آن به قومى كه بخواهد (در دنيا به آنها كيفر دهد) زيان میرساند و آن را از قومى كه بخواهد برمیگرداند، نزديك است روشنى برقش (نور) چشمها را از بين ببرد.
⭕️نکته: خب حالا آن که با "عرب، عرب" گفتن و بحث سرما و گرما میخواست قرآن را رد و تکذیب کند، چه میگوید؟ آیا پس از آشنایی با این آیات ایمان میآورد و یا دست کم اقرار میکند که در مورد قرآن به خطا قضاوت کردم؟ خیر، بلکه بسیاری بدتر لجاجت میکند، چرا که قرآن چیزی به ظالمین به جز خسران آنها نمیافزاید.
چرا در قرآن نامی از حیوانات عصر حجر مثل دایناسورها نیامده است⁉️
#پاسخ 👇⬇️
قرآن کتاب هدایت است و هر آنچه به این منظور کمک می رساند در این کتاب مقدس آمده است و روش آن در بیان مطالب، اشاره به اصل و کلیات آنهاست و کمتر به بیان فروع و جزئیات پرداخته است که شاید دلیل آن گستردگی بیش از حد تصور موضوعات و احکام جزئی باشد[1].
در قرآن مجید اگر چه در باره ی اصل حیات و انواع موجودات، تقسیم موجودات زنده به گیاهان[2] و جانوران، تقسیم جانوران خشکی به چهار پایان و پرندگان[3] و تقسیم چهارپایان به خزندگان و حیواناتی که با چهار پا و حیواناتی که با دو پا حرکت می کنند[4] اشارات زیادی شده است و از بعضی انواع حشرات و ماهی ها و دیگر موجودات نام برده شده و نکات ارزشمندی در باره ی آنها بیان گردیده است ولی در خصوص دایناسور و حیات طبیعی آن، در قرآن سخنی به میان نیامده و اسلام نیز نظر خاصی ابراز نداشته بلکه در این گونه مسائل، به نظرات دانشمندان و متخصصین هر علم احترام گذاشته و احکام و دستورات خود را بر پایه ی یافته ها و نظرات آنان استوار ساخته است.
مباحث مربوط به اقسام و انواع و جزئیات جانوران و گیاهان و جمادات مربوط به علوم طبیعی است و باید نظر علم را در مورد آنها جویا شد، اطلاعات مربوط به دایناسور را نیز باید در کتب مربوط به دیرینه شناسی و جانوران منقرض شده و یا در موزه های حیات وحش جستجو نمود.
همان طوری که بیان شد در قرآن و دیگر منابع اسلامی به طبیعت و مظاهر آن و موجودات مختلف توجه بسیاری شده و از آنها به عنوان نعمت ها و نشانه های خداوند یکتا و عظمت و قدرت او یاد شده است. زیرا یکی از راه های خداشناسی توجه به مخلوقات و آثار خداست، به همین دلیل بیشتر، از حیواناتی که در معرض دید مردم بوده، یاد شده تا در خلقت آنها دقت شود.
اگر علم بتواند سابقه و ویژگی های موجودات باستانی و منقرض شده ای همچون دایناسورها را اثبات کند در حقیقت نشانه ای از نشانه های بی شمار خداوند را اثبات کرده است که راه جدیدی برای شناخت عظمت پروردگار است، چنانکه قرآن می فرماید:
«]ای پیامبر[ بگو: در زمین سیر کنید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز نموده است. سپس خداوند (به همین گونه) جهان آخرت را ایجاد می کند. خدا بر هر چیزی قادر است.»[5] در تفسیر نمونه در توضیح این آیه چنین آمده است: امروزه این گونه آیات برای دانشمندان معنی دقیق تر و عمیق تری می تواند ارائه دهد و آن این است که بروند و آثار موجودات زنده ی نخستین را که به صورت فسیل ها و غیر آن، در اعماق دریاها، در دل کوه ها و در لابلای طبقات زمین است، ببینند؛ و به گوشه ای از اسرار آغاز حیات در کره ی زمین و عظمت و قدرت خدا پی ببرند، و بدانند که او بر اعاده ی حیات قادر است.[6]
نکته ی دیگری که باید به آن توجه داشت این است که:
برخلاف برخی ادیان که گاهی آموزه های شان با مسایل علمی (و مخصوصاً علوم طبیعی و مطالب مربوط به آفرینش) تضاد و تعارض دارند، و به همین جهت مسائل جدا بودن زبان علم از زبان دین، جدا بودن نحوه ی معیشت علمی و دینی و یا بی معنایی زبان دینی و ... را مطرح نموده اند، آموزه های اسلام و قرآن، هیچ گونه تعارضی با مسائل علمی نداشته و از همان عصر بعثت به بسیاری از پیشرفت ها و اختراعات اکتشافات علمی اشاره داشته است و مقام علم و عالمان را ارج نهاده و برای نظریات آنان احترام و ارزش قائل است و در موارد بسیاری، از رهیافت های علمی و عجائب و غرائب خلقت به عنوان بر هان هایی برای اثبات مبدأ و معاد استفاده کرده است.
اما دستورات و احکام فقهی موجوداتی که علم وجود آنها را ثابت می کند از نظر طهارت و نجاست، و حلیت و حرمت، در فقه اسلام به صورت «قضایای حقیقیه» مطرح گردیده؛ یعنی،به صورت قوانین عمومی که بر فرض وجود موضوع، احکام و دستورات آنها بیان شده است. بنابراین اگر دایناسوری وجود داشته باشد، یا در آینده موجودی با خصوصیات ذکر شده برای دایناسور، پدید آید، هر چند فقه اسلام در مورد خصوص آن نظر نداده است اما فقها می توانند از روی قواعد فقه بدون هیچ ابهامی احکام آن را استخراج نمایند. چنانکه تا کنون حکم دهها مسأله ی مستحدثه (بدون سابقه) را استنباط و استخراج نموده اند.[7
[1] برای آگاهی بیشتر؛ نک: ولایت و دیانت، جستارهایى در اندیشهى سیاسى اسلام؛ استاد مهدى هادوى تهرانى، صص 47-57.
[2] وَ هُوَ الَّذی أَنْزَلَ مِنَ السَّماءِ ماءً فَأَخْرَجْنا بِهِ نَباتَ کُلِّ شَیْءٍ ...، انعام، 99.
[3] وَ ما مِنْ دَابَّةٍ فِی الْأَرْضِ وَ لا طائِرٍ یَطیرُ بِجَناحَیْه...، انعام، 38.
[4] وَاللَّهُ خَلَقَ کُلَّ دَابَّةٍ مِنْ ماءٍ فَمِنْهُمْ مَنْ یَمْشی عَلى بَطْنِهِ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَمْشی عَلى رِجْلَیْنِ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَمْشی عَلى أَرْبَعٍ، نور، 45.
[5] عنکبوت، 20.
[6] تفسیر نمونه، ج 16، ص 238.
[7] بر گرفت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠☫﷽☫🌠
پیام زیبا و پرمهر بانوی لبنانی به رهبر معظم انقلاب ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا دعوای امام حسین علیه السلام و یزید بر سر یک زن، علت قیام آن حضرت بود⁉️
#پاسخ دکتر غلامی را ببینید👆
#سوال
به این سوالم لطفا پاسخ میدید ؟
فرق ظهور با فرج چیست⁉️
✅🌴ظهور در لغت به معنای آشکار شدن و پیدا و ظاهرشدن است و فرج در لغت به معنای گشایش و آسودگی از اندوه است، در احادیث ادعیه آمده «اللهم من قبلک الروح و الفرج» : خداوندا! آسایش و گشایش از سوی تو، به بندگان می رسد.
⬅️ فرج در اصطلاح شیعه: ظهور حضرت ولی عصر (عج) مراد است و از حضرت رسول اکرم (ص) رسیده که:«افضل اعمال امتی انتظار الفرج»
و نیز از آن حضرت روایت شده که: «هر شدت و سختی را فرجی در پی خواهد بود، جز سختی و محنت دوزخیان .
عبدالعظیم حسنی از حضرت جواد (ع) روایت
کند که فرمود: بهترین عمل شیعیان ما انتظار فرج (ظهور دولت حقه حضرت مهدی «عج») است.
🌴پس بنابراین طبق آنچه از روایات استفاده
می شود، فرج در اصطلاح همان ظهور دولت حقه حضرت ولی عصر (عج) است و به تعبیری از نظر معنا با همدیگر تطابق دارند. گرچه از نظر اهل لغت به دو معنای مختلف ذکر شده است.
🌿الکافی،ج4،ص410،باب الملتزم و
الدعاء عنده.
خاتمة المستدرک، ج3، ص: 278.
بحار الانوار ج71 ، ص242.
نک: معارف و معارف ج8، 20.
أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج
#پرسش_وپاسخ_مرتبط
#سوال
دوستی گفت: امام حسن و امام حسین (ع)، با ایرانیان در جنگ بودند یا در گرگان شمال کشور جنگی به راه انداختند و ...! لطفاً توضیح روشنی دهید و اگر منابعی نیاز هست، معرفی نمایید.
#پاسخ👇
نزدیک اربعین به یاد طبرستان افتادهاند(؟!)
پیش از مطالعه در تاریخ ایران و طبرستان در گذشته، باید «دوست و دشمن» امروز را شناخت که البته با چگونگی مواضع در برابر «ولایت حق» و «ولایت باطل» شناخته میشوند.
آن که نادان و بیخرد (جاهل) باشد، دوست نیست و آن که در دلش نسبت به خدا، اسلام، اهل عصمت، قرآن مجید و مسلمانان، بغض داشته باشد، یقیناً دشمن است و آن که سعی نماید با دروغ، افترا، شبهه و ...، در اندیشه و دل مسلمانان تردید، شبهه و تزلزل ایجاد نماید، دشمنی است که به میدان نبرد آمده است!
بغض و دشمنی گوینده، تا حدی است که حتی مانند برخی از اقوال نمیگوید: «امام حسن و امام حسین علیهما السلام، در جنگ طبرستان شرکت داشتند» بلکه میگوید: «آنها با ایرانیان در جنگ بودند و در شمال کشور، جنگ به راه انداختند!»
❇️ مهمّ - اگر چه تمامی این اقوال شایعه و دروغ است، اما آیا اگر به فرض دو امام معصوم به جنگ قومی رفته باشند و یا در جنگی با آنان شرکت نموده باشند، امام معصوم محکوم است و یا آن قوم؟! آیا اگر امامان با اعراب جاهلیت جنگیده باشند، حق است و اگر با ایرانیان جاهل جنگیده باشند، حق نیست؟! و البته هرگز در هیچ جنگ با ایران و ایرانیان شرکت نداشتند.
ملّیگرایی👇
در وجود آدمی، غرایز، محبّتها و گرایشهایی نهادینه شده که همگی خوب و لازم میباشند، مانند غریزۀ جنسی، یا حبّ وطن، یا گرایش به پرستش و دین و مذهب.
دشمنان خدا و دین خدا، هیچ چارهای ندارند مگر آن که حبّی را چنان تشدید کنند که جایگزین خداپرستی و دینگرایی فطری [که در همگان وجود دارد] شود.
پس از میل فطری به خداپرستی و دینداری، در میان غرایز متفاوت، «غریزۀ شهوت» و در میان حبّها و گرایشات گوناگون، «حبّ وطن» عمومیتر و قویتر میباشد؛ لذا در سطح جهانی تلاش داشته و دارند که «شهوت جنسی و حبّ وطن (ناسیونالیسم) را جایگزین نمایند.
از اینرو، در گذشته و حال، تلاش بسیاری با هدفِ قرار دادن حبّ وطن در برابر خدا، دین خدا، کتاب خدا، پیامبر و امام خدا، صورت پذیرفته و میپذیرد!
ارجحیت👇
مؤمن، هم غرایز شهوانی دارد، هم کشورش، مردمش و ملّیتش را به شدت دوست دارد و هم خانواده، خویشان، دوستان، مال دنیا و ... را دوست دارد؛ اما همه محبّتهایش، در راستای محبّت الله جلّ جلاله میباشد «وَالَّذِينَ آمَنُوا أَشَدُّ حُبًّا لِلَّه - آن که ایمان آوردهاند، شدت محبّتشان برای خداست» (البقره، 165)؛ لذا آنانند که میتوانند برای خدا، با جان و مال به میدان بیایند و هر چه دارند را در راه او و حفظ دین او، فدا کنند.
*- به ویژه در دویست سال گذشته، بارها کشور توسط قاجاریان و سپس پدر و پسر پهلوی، تجزیه شد و خاک کشور حتی بدون جنگ، به دشمنان تقدیم شد؛ اما در جنگ هشت ساله، اولین بار بود که ایرانیان با شعار «الله اکبر» - «یا فاطمه» - «یا حسین» و «یا مهدی» به میدان آمدند و آن هم با دست خالی، اما در مقابل جبهه صدام با حمایت تسلیحاتی، مالی، اطلاعاتی و تبلیغاتی شصت کشور بزرگ جهان، به پیروزی رسیدند!
حمله به ایران👇
اگر سپاه اسلام به رهبری امام معصوم علیه السلام به ایران حمله کرده بود، حق با اسلام و امام بود و ما حق نداشتیم به خاطر ایرانی بودن و ملیگرایی، اسلام و امام را محکوم نماییم! اما میدانیم که این حملهای که به نام اسلام صورت گرفت، در زمان خلیفۀ دوم رخ داد که عهد خود را پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله شکسته بودند، حاکمیت و حکومت را غصب کرده بودند و امیرالمؤمنین، امام علی علیه السلام را کاملاً کنار گذاشته بودند، اموال و املاکشان (فدک) را غصب کرده بودند و حضرت فاطمه علیها السلام را چنان مضروب نموده بودند که منجر به شهادتشان گردید!
البته خسرو پرویز که پیش از آن، بارها به قبایل عرب حمله کرده بود، مردانشان را کشته بود، دختران و زنانشان را به اسارت گرفته بود و اموالشان را غارت کرده بود، حتی به ایرانیان نیز ظلمهای گستردهای روا میداشت و همین سبب شده بود که مردم ایران به اسلامی که اخبارش را شنیده بودند، تمایل شدید داشته باشند.
در هر حال، امیرالمؤمنین، امام حسن و امام حسین علیهما السلام، نه تنها در این جنگها حضور نداشتند، بلکه کاملاً کنار گذاشته شده بودند و اگر جنگ را صلاح اسلام و مسلمین میدانستند، با همان حکومتهای جعلی و غصبی میجنگیدند!
👇👇👇
16.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا آخوندها ایران رو نابود کردن⁉️
#پاسخ ⬆️👇
☑️ دکتر شریعتی: «من بهعنوان كسي كه رشتهی كارش تاريخ و مسايل اجتماعی است، ادعا میكنم كه در تمام اين دو قرن گذشته در زير هيچ قرارداد استعماری امضای يك #آخوند نجفرفته نيست
درحالیكه در زير همهی اين قراردادهای استعماری امضای آقای دكتر و آقای مهندس فرنگرفته هست.(باعث خجالت بنده و سركار)»
(شريعتي در نگاه مطبوعات، ج 1، ص 394)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا از معصوم می شود انتقاد کرد؟
روحانی: همه باید انتقاد بشن استثنا نداره.امام زمان هم بیاد....
استاد عالی : پاسخی دندان شکن به روحانی در حضور خودش (روحانی کنار مقام معظم رهبری نشسته)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# یه آیه هست تو قرآن که خیلی ترسناک!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️رسواییهای پی در پیِ امید نادان
#تودهنی_به_خودش !
سکانس اوّل : اربعین حکومتی ست ! حکومت نباید از پول بیتالمال برای مراسمات مذهبی ایرانیان در اربعین هزینه کنه این کارها باورنکردنیه وقتی مشکلات وجود داره! 😡
سکانس دوّم : اربعین حکومتی نیست ! مراسم پیادهروی اربعین یک مراسم ملّی و تمدّنی بزرگه و باعث هژمون ایران میشه. حکومت حق داره هر چقدر که لازمه براش هزینه کنه! 🙂😬
✅اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً
♨️شبهه
بعضی از اشخاص که میگویند خمس در زمان صفویه باب شده و زمان ائمه اطهار فقط زکات مال بوده چه بگوییم❓
به سه دلیل خمس از زمان نزول قرآن کریم وجود داشته است و در قرآن نیز به آن تصریح شده است:
یک. معنای وسیع کلمه «غنیمت» در آیه41 انفال، که شامل همه موارد خمس میشود.
دو. روایات اهلبیت علیهمالسلام در مورد وجوب خمس که در کتابهای فقهی هزار سال قبل آمده است.
سه. تصریح علمای شیعه و اهلتسنن به وجوب خمس از همان صدر اسلام.
علاوه بر موارد فوق به چند نکته در مورد خمس دقت فرمائید:
1️⃣ خمس در زمان پیامبر صلیاللهعلیهوآله بوده و حتی حضرت، برای گرفتن خمس بخشنامه صادر کردند.[نیشابوری، ج ۱، ص ۳۵ و الطبقات الکبری، ابن سعد، ج ۱، ص ۲۸۴ و تاریخ مدینةالدمشق، ابن عساکر، ج ۴، ص ۳۳۱.] همچنین در عصر امامان علیهمالسلام بوده است.
2️⃣ در عصر حضور ائمه علیهمالسلام و آغاز غیبت صغرا کتابهای فقهی بسیاری از سوی علمای شیعه نوشته شد که در آنها به بحث خمس تصریح شده است. [رجال، نجاشی، ص۵۸] و حتی گاهی از خرید کالا با پولی که خمس آن را پرداخت نکردهاند، نهی کردهاند.
✅بنابراین خمس از صدر اسلام بوده است و در زمانهای مختلف کم و بیش اجرا میشد؛ و هیچ ربطی به دوران صفویه ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دروغی که پس از ۱۱ ماه برملا شد
17.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ آقای پرستویی دلتو با همه صاف نکن!
اخیرا پرویز پرستویی با مایه گذاشتن از شهدا، شعار و هدف شهدا را زیر سوال برده، در این ویدیو پاسخش را ببینید.
یا دلتون رو صاف کنید با همه یا اگه نمیتونید با همه صاف نکنید این فیلمها رو هم بازی نکنید!!!😕
🕌🌿🌸🏴
🌿✨✨
🌸✨
🏴
بسم الله الرحمن الرحیم
🏴🤚سلام علیکم ،طلوع فجر دوشنبه بیستمین روز از شهریورو بیست وپنجمین روز از ماه صفر ان شاء الله همراه باشد با زیارت "امام حسن و امام حسین(علیهم السلام)".
.
«إنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ حَرَارَةٌ فِی قُلُوب الْمُؤْمِنِین لَنْ َ ْ تَبْرُدَ أَبَداً»
🏴📚#مجالس امام حسین(علیه السلام) در نگاه قله های فقاهت:
🏴✍{#آیةالله_قاضی}:
🏴👌«در عزاداری و زیارت حضرت سیدالشهدا علیه السلام مسامحه ننمایید،روضه هفتگی ولو دو سه نفر باشد،اسباب گشایش امور است و اگر هفتگی هم نشد دهه اول محرم ترک نشود.»
🏴✍{#آیة_الله_علامه_طباطبائی}:
🏴👌«هیچ کس به هیچ مرحله ای از معنویت نرسید،مگر در حرم مطهر امام حسین علیه السلام و یا در توسل به آن و برای رسیدن به عرفان کامل دو راه و دو مکان بیشتر وجود ندارد؛ یا حرم اباعبدالله یا در مجلس اباعبدالله.
این کتیبه های سیاه که بر در و دیوار حسینیه و محل عزاداری نصب کرده اند ،ما را شفاعت می کنند.»
🏴🏴🏴بارالها: بر محمد(صلی الله علیه و آله و علیهم السلام) و آل محمد(صلی الله عایه و آله و علیهم السلام) درود فرست و امام حسین(علیه السلام) را به فریاد ما برسان.
التماس دعا
🕌
🌸✨
🌿✨✨
⬛️🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🏴
♨️شبهه
آیا این دو روایت با هم متناقض نیست یک روایت میگوید شفاعت ما شامل انسانی که نماز را سبک می شمارد نمیشود یکی دیگه میگوید هیچ کدامتون وارد جهنم نمیشوید❓
حضرت صادق علیه السلام فرمودند: «إِنَّ شَفَاعَتَنَا لَا تَنَالُ مُسْتَخِفّاً بِالصَّلَاةِ؛ شفاعت ما اهل بیت علیهمالسلام به کسانی که نماز را سبک بشمارند، نخواهد رسید»
الإمامُ الصّادقُ عليه السلام :و اللّه ِ، لا يَدخُلُ النّارَ مِنكُم أحدٌ، فتَنافَسُوا في الدَّرَجاتِ...
امام صادق عليه السلام :به خدا سوگند احدى از شما به دوزخ نمى رود. پس براى رسيدن به درجات [بهشت] با هم رقابت كنيد...❓❓❓
✅جواب
نکته اول
✅👌شفاعت امری مسلم است و اصل آن از محکمات روایات میباشد. همچنین شیعیان دوازده امامی، جهنم(برزخ) نمیروند و اگر هم جهنم رفتند بعد از مدت کوتاهی از آنجا نجات مییابند و این نیز امر مسلّمی است.(حتی همهی انبیاء هم به شفاعت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم نیاز دارند(شفاعت مختص گنهکاران نیست در ادامه بیان خواهد شد))
نکته دوم
👌👌شاید منظور از شفاعت در روایت مورد درجات بهشتی باشد؛ یعنی اینکه اگر کسی نماز را سبک بشمارد، شفاعت ما در رسیدن به درجات بالاتر بهشت شامل حال او نمیشود. 👌کما اینکه درباره حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها میگوییم ما را در رسیدن به درجات بالای بهشت شفاعت کن یَا فَاطِمَةُ اشْفَعِی لِی فِی الْجَنَّةِ
نکته سوم
«استخفاف صلاة»(سبک شمردن نماز) در روایات دارای معنای و مصادیق متعدد است👇👇
1⃣ سبک شمردن نماز به معنای «تارک نماز» است. «کلینی، كافي، اسلامية، ج2، ص386». در این صورت اگر تارک نماز، منجر به انکار ضروری دین[نماز] شود، اصلا مورد شفاعت واقع نخواهد شد؛ زیرا مساوی با کفر است.(در این صورت این شخص شیعه نمُرده است پس اصلا منافات ندارد)
2⃣ سبک شمردن نماز به معنای نماز همراه با ریا است. «نهج الفصاحة، ص738». در این صورت نیز معنای روایت مشخص است؛ زیرا نماز ریایی مورد قبول خداوند واقع نمیشود؛ بنابراین شفاعت در مورد خصوص نماز نیز شامل حال این شخص نخواهد شد.
3⃣ استخفاف نماز به معنای «تاخیر انداختن از اول وقت» و «انجام ندادن مقدمات آن» نیز به کار رفته است، در این دو صورت باید شفاعت را به معنای شفاعت در درجات بهشتی معنی کرد. یقینا شفاعت در هنگام داخل شدن به جهنم نیست چون کثیر از ما ممکنه به این قسم سوم مبتلا باشیم پس منظور شفاعت در درجات یا موارد دیگر است.
4⃣ سبک شمردن نماز موجب میشود و زمینه میشود تا طرف به جاهایی کشیده بشود که شفاعت شاملش نشود.
5⃣ در بعضی از روایات منظور از است صلاه و نماز امام علی علیه السلام بیان شده یعنی هر کسی نسبت به ولایت امیر المومنین علیه السلام کوتاهی کند و سبک بشمارد شفاعت شاملش نمیشود.
👆👈در هر صورت باید گفت که شفاعت در خصوص نماز، شامل این گونه افراد نمیشود و باید عذاب و سختی نسبت به نماز را خودشان تحمل کنند؛ ولی در موارد دیگر ممکن است شفاعت شامل حالشان بشود.
نکته آخر
👌👌✅اینکه شفاعت نیز در جاهای مختلف دارد، شفاعت در قبر، در برزخ، قیامت و... که هر کدام باید سرجایش مورد بررسی قرار گیرد که شاید امام مورد خاصی مد نظرشان بوده.
#شفاعت
#شیعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 این فیلم قسمتی از شکنجه (حسین کامل) داماد صدام توسط صدام است. حسین کامل، قبر امام حسین را در سال ۱۹۹۱ به توپ بست و طبق فیلم بالا سال ۱۹۹۵ به دستور صدام کشته شد