گفتند که پنهانی
اما به خدا دیدم
هر لحظه که درماندم
آن لحظه همان جایی
سلام غایب همیشه حاضر ....
#سلام
#شعر_مهدوی
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
🌷امام مهدی شناسی ۱۳۰۸🌷
🍀امام مهدی و آینده ی زندگی🍀
🔶برنامه ی های امام زمان🔶
☀️روش زندگی امام موعود علیه السلام
💠امام صادق علیه السلام می فرمایند:
به چه جهت دربارة خروج قائم عجله دارید؟ به خدا سوگند، او جامه ای درشت میپوشد، و خوراک خشک و ناگوار میخورد...
💠امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف چون همة پیامبران، بسیار ساده زیست است. لباسهای درشت و کم بها میپوشد، و خوراک خشک و ناگوار میخورد. اهل آسایش و تن آسایی نیست. چون پیامبران از هر گونه تعظیم و بزرگداشت و ستایش پرهیز دارد. او به معنای واقعی زاهد است و جز به ضروریات زندگی تن نمی دهد، و در سطح پایین ترین طبقات، بلکه دشوارتر از آنان زندگی میکند.
💠امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف همانند حضرت یحیی علیه السلام زاهدترین و عابدترین مردمان است. با ظهور او دیگر بار اخلاق و رفتار پیامبر و امامان آشکار میشود، او تجلّی دوبارة زندگی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و امام علی علیه السلام و دیگر امامان است، و لباس و خوراک و خانه و کاشانه او یادآور لباس و خوراک و خانة کوچک و بی نهایت سادة پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم و امام علی علیه السلام است.
💠آری!رهبری جامعه انسانی باید چنین باشد. آنان که زندگیهای مرفه و آسوده دارند و با شادی زندگی میکنند، در کاخها سکونت دارند و دم از آسایش خلق و تودههای مردم میزنند، ادعایی پوچ و پوک دارند و سخنی یاوه میگویند.
💠امام موعود علیه السلام چون نیاکان خویش به هر کس هر چه خواست میبخشد و کسی دست خالی از نزد او باز نمی گردد، و به جز خدا و رضای او به چیزی دیگری نمی اندیشد. و در برابر زحمتها و کوششهایی که برای مردم میکشد، پاداشی در نظر ندارد و حتی ستایش و تشکری نمی خواهد.
💠امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف که داعی حق و گسترندة عدل است، ذرّه ای در احوال شخصی پای از حدّ و مرز عدالت بیرون نمی گذارد، او نخست «عدل» رادر درون خود پیاده کرده است، و سپس به پیاده کردن آن در جامعه و جهان دست میزند.
📚 #امام_مهدی_و_آینده_زندگی
✍مهدی حکیمی
#مهدی_شناسی
#قسمت_1308
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
🥀غربت امام عصر عجل الله فرجه🥀
🔴كم معرفتي عوام
◀️افراد عادي كه معلومات چنداني درباره ی دين ندارند، بسياري از ايشان، مطالعات و شنيدههاي دقيق و صحيحي درباره امر امامت و اوصاف امام عليه السلام ندارند، بلكه متأسفانه ضرورتي هم براي مطالعه در اين باب احساس نمي كنند، در حالي كه همين افراد در امور مادي خويش، نهايت دقت را – بدون هيچ گونه كوتاهي و مسامحه كاري – به خرج ميدهند.
◀️حتي اگر ببينند كسي در امور دنيايي، بدون مطالعه و تأمل به حرفه خاصي پرداخته و متحمل ضرر شده
است، او را به خاطر عدم دقت و توجه لازم، مستحق ملامت ميدانند.
◀️در امور دنيوي، هر كس بخواهد كاري كند و يا حرفه اي را – هر چند ساده و معمولي – پيش بگيرد، ابتدا ميكوشد اطلاعاتي بسيار دقيق درباره آن به دست آورد و از جنبههاي مختلف آن مطلع شود. براي اين كار، از هر فرد خبره اي درخواست راهنمايي و كمك ميكند، تا به فنون كاري كه در پيش دارد، آشنا شود.
ولي متأسفانه اكثريت مردم درمسائل معنوي و امور ديني خود، معمولاً چنين دقت و تلاشي به خرج نمي دهند. فكر نمي كنند دنيايي كه امور مادي در آن كاملاً از روي نظم و دقت اداره ميشود، در امور معنوي هم حساب و كتاب دقيقي دارد.
◀️بنابراين همان طور كه مردم عمر خويش را براي رسيدن به اهداف مادي – مثل رسيدن به مال و مقام و رفاه – با برنامه ريزي دقيق و حساب شده صرف ميكنند، بايد در معنويات هم، حداقل راه را از بيراهه تشخيص دهند و انتظار نداشته باشند كه از غير راه معقول و منطقي به نتيجه مطلوب برسند. افرادي كه براي جهان وسيع آخرت، به اندازه عالم محدود دنيا ارزش قائل نيستند، براي كسب سعادت واقعي خود به سراغ اهل بيت عليهم السلام – كه دانايان اين راه هستند – نمي روند.
◀️اگر هم گاهي در مجلسي به مناسبت، چيزي درباره امام عليه السلام بشنوند، حداكثر اين است كه به طور بسيار موقت و محدود، تحت تأثير واقع ميشوند، نه اين كه با اين اعتقاد زندگي كنند. عمر و زندگي ايشان خالي از ياد و كلام و راهنمايي ائمه عليهم السلام است، در حالي كه انسان براي رسيدن به سعادت هميشگي، بايد دنبال راهنما برود و از فرد آگاهي پيروي كند. در غير
صورت نمي تواند اميدوار به هدايت الهي باشد.
💠امام باقر عليه السلام در توضيح ضرورت رجوع به خبره و راهنما در امور معنوي – در مقايسه با امور مادي – ميفرمايند: يا ابا حمزة! يخرج احدكم فراسخ فيطلب لنفسه دليلاً، و انت بطرق السماء اجهل منك بطرق الارض، فاطلب لنفسك دليلاً. اي ابوحمزه! يكي از شما كه ميخواهد چند فرسخ راه برود، راهنما ميگيرد، در حالي كه تو نسبت به راههاي آسمان – در مقايسه با راههاي زمين – ناآگاه تر هستي، پس براي خود، دليل و راهنما بجوي.
◀️در آن زمان – جادههاي امروزي ساخته نشده بود و اگر كسي ميخواست چند فرسخ ازشهر دور شود، چون ممكن بود راه را از بيراهه تشخيص ندهد و به مقصود نرسد براي خود «بلد» و «راهنما» ميگرفت. امروز هم – با گسترش امكانات – انسانها براي سفرهاي خود، ناگزير بايد از نقشه و راهنما كمك بگيرد. نياز به راهنما، در تمام شئون زندگي، كاملاً بديهي و عقلاني است.
◀️امام عليه السلام تذكر فرموده اند كه شما نسبت به راههاي هدايت، از جادههاي دنيايي هم ناآگاهتر هستيد. بنابراين به طرق اولي بايد براي خويش راهنما بجوييد.
◀️❓به راستي، چند در صد شيعيان كه اهل ولايت ائمه عليهم السلام هستند، چنين اعتقادي درباره امام عليه السلام دارند و اين گونه به ايشان مراجعه
مي كنند؟
◀️❓ آيا امام عليه السلام به عنوان دليل و راهنما در متن زندگی ما وجود دارند؟!
◀️❓چند درصد امام شناسها به امام عليه السلام در اين سطح عقيده دارند كه بايد ايشان را براي خود راهنما بگيرند «فاطلب لنفسك دليلاً» آيا راهنماييهاي امام عليه السلام – با علم سرشار الهي – به اندازه فردي كه چند صباحي در رشته اي كسب تجربه كرده است، ارزش ندارد؟!
آيا حداقل آن طور كه براي داشتن يك كسب و كار پر رونق در دنيا تلاش ميشود و تجربه ديگران مورد استفاده قرار ميگيرد، نبايد به امام عليه السلام مراجعه كرد؟!
◀️واقعيت اين است كه ما شيعيان – چنان كه بايد و شايد – از امامان خود تبعيت نمي كنيم. خداي منان، معرفت ايشان را نصيب ما فرموده است. ما ميشنويم و حتي ميبينيم كه امام عليه السلام «كشتي نجات» در طوفانهاي هلاكت هستند، ولي آيا در زندگي خود، هنگام سختي دست به دامان ايشان ميشويم؟!
📚 #غربت_امام_عصر
✍محمد بنی هاشمی
#غربت_امام
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
از دار دنیا ...
دلی دارم بیقرار تـ❤️ـو؛
که وقفت نموده ام ...
همه اش مال خودت
سلام قـ❤️ـرار دلهای بی قرار ....
#سلام
#دلنوشته_مهدوی
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
🌷امام مهدی شناسی ۱۳۰۹🌷
☀️اولین نگاه به امام زمانم☀️
✨عالم ارواح
✨سرگردانی در عالم ارواح
💠نور تابان وجودِ چون خورشیدش بالأخره بر من هم تابید و من، من شدم.
💠آتش عشقی پایدار، هیزمهای دلم را سخت بر میافروخت، که شرارههای آن سر به هجرانی سرد و طولانی داشت.
💠نسیمی با شمیم خوشبوی وصال در صحرای وجودم، وزیدن گرفت.
💠کوچههای تاریک قلبم یکی پس از دیگری به نوری آشنا روشن میشدند.
💠تنها نبودم، دیگرانی را هم که همچون من بودند و گرمی خورشید وجودش به آنها نیز تابیده بود، حضور داشتند و من با آنها اُنس و اُلفتی عمیق داشتم.
💠ناگهان آبشار صدایی مَهیب و پُر تلاطُم بر سرمان فرو ریخت و همگی با گوشهای جانمان شنیدیم:
{أَلَسْتُ بِرَبِّکُم}آیا من پروردگار شما نیستم؟
همگی در جواب فریاد زدیم که: { قَالُوا بَلَی }
💠امّا گویا عدّه ای تنها به زبان، جوابِ این منادی را داده و صدا از عمق جانشان بر نمی آمد!
حسّ غریبی داشتم!
اینجا کجاست؟
من چه کسی هستم؟
اینان چه کسانی هستند؟
این چه سؤالی بود؟
منادی که بود؟
و چرا همگان از عمق جان به منادی پاسخ ندادند؟
💠در این میان دوباره صدای آن منادی بلند شد: {أَلَیْسَ مُحَمَّدٌ بِنَبِیِّکُم}؟ آیا محمّد پیامبر شما نیست؟
💠با شنیدن این اسم، غوغایی عجیب در نهان دلم پیدا شد، گویا از خود بی خود شدم و باز هم همراه همگان از عمق جانم پاسخ دادم که: { قَالُوا بَلَی }
💠و باز متوجّه شدم که عدّه ای دیگر با من فرق میکنند! و گویا از شنیدن این اسم، دریای خروشانی که آغشته به کینهﻱ دیرینه ای بود در نهادشان موج میزند.
💠سایهﻱ خوفناک لحظات، میگذرند و من همچنان متحیّرم.آرام آرام، ابرِ ترس، وجودم را فرا گرفت.
خواستم فریاد بکشم و با صدای بلند بپرسم: اینجا کجاست؟من چه کسی هستم؟ و...
💠که ناگهان صدای آن منادی باز هم مرا متوجّه خود ساخت و آن صدا در وجودم طنین افکند و شنیدم که گفت:
{ أَلَیْسَ عَلیٌّ بِأَمیرِالمُؤمِنینَ وَ أَولادُهُ الأئمَّةِ المَعصُومِینَ}؟
💠با شنیدن نام علی علیه السلام گویا از درون متحوّل شدم و بند بند وجودم به این نام گره خورد و احساس کردم که من از اویم و با او پیوند خواهم خورد.
💠کامِ وجودم به محبّتی وصف ناپذیر شیرین شد و بند دلم به پنجرهﻱ نام دلربایش گره خورد و به سرعتِ هرچه تمام پاسخ منادی را دادم و در این پاسخ تنها نبودم و شنیدم که همگان پاسخ مثبت داده و { قَالُوا بَلَی } گفتند.
💠ولی باز هم مانند دفعه هاﻱ قبل عدّهﻱ زیادی گرچه به ظاهر { قَالُوا بَلَی } را گفتند، ولی صداهایشان برخاسته از عمق جانشان نبود.
💠گویا در این جا نیز طنین پر خروش این اسم، تنفّر و کینه ای عمیق را از دل عدّه ای بر ملا ساخته وآن را عیان مینمود!
💠گذر لحظات سرد و طاقت فرسا بسیار سخت بود و من همچنان در دریای تحیّر غوطه وَر بودم و گرداب سؤالاتِ «چرا»، «چطور»، «چگونه»، «برای چه» و... مرا در بر گرفته و رهایم نمی کرد و مرا به طور مرگ باری در خود میفشرد.
چه کنم؟
💠چگونه خود را از این زندان برهانم؟
آیا کسی هست که به سؤالاتم پاسخ دهد؟ آیا ساقی وجود دارد که بر لبهای تشنهﯼ روحم آب حیاتی بریزد؟
آیا پنجرهﯼ اضطراب دلم به گلزار قرار باز خواهد شد؟
آیا...
✨وصال یار و اولین نگاه در عالم ارواح
💠در این افکار بودم که ناگهان احساس کردم دستی پُر از یاسهای آرامش در سبد قلبم قرار گرفت و بوی عطرِ اطمینان مشام دلم را پُر نمود.
💠طوفانِ درونم فرو نشست و احساس کردم به زودی همچون رودخانه ای خروشان به دریای حقایق فرو خواهم ریخت و بر قلّهﻱ اسرارِ خلقت صعود خواهم کرد.
💠غنچهﯼ وجودم شکفت و آمادهﻱ وصال شدم.
نوازشم کرد.
امّا نه با دستش، بلکه با نوری که سراسرِ وجودش را فرا گرفته بود.
از خود بی خود شدم.
یک پارچه نور بود.
خودش را که معرّفی کرد، فهمیدم هرچه دارم از اوست و هرگز نباید از او جدا شوم.
ادامه دارد...
📚 #اولین_نگاه_به_امام_زمانم
✍محمدمهدی محقق فرید
#مهدی_شناسی
#قسمت_1309
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
🔴به حضرت نرجس خاتون مادر امام زمان متوسل شوید، ایشان چون مادر ولی وقت ما هستند به فرزندشان میفرمایند که پسرم، این شخص به من متوسل شده خواستهاش را بده
👌ختمی بسیار سریع الاجابه از حضرت نرجس خاتون برای براورده شدن حاجاتی که امیدی به براورده شدنش ندارید
ختمی که تا به حال کسی را دست خالی رد نکرده 👇
#ویژه_همین_الان
https://eitaa.com/joinchat/3533438976C7d7a5d813a
#دعاےمحبت_قوےبین_زن_وشوهر
👌 هرڪس این دعا را بنویسد با نیت پاڪ وآن را لای قرآن نهد تا ابدهمسر او عاشق و دیوانه وی خواهد ماند.
🔓گشایش بسته شده
🤐زبانبند قوے
💑بے توجهے همسر و....
🔞زن به شیطان گفت :
آیا آن مرد خیاط را می بینی میتوانی بروی وسوسه اش کنی که همسرش را طلاق دهد ؟
شیطان گفت :
آری و این کار بسیار آسان است پس شیطان به سوی مرد خیاط رفت وسعی می کرد او را وسوسه کند اما مرد خیاط همسرش را بسیار دوست داشت پس شیطان برگشت و به شکست خود در مقابل مرد خیاط اعتراف کرد سپس زن گفت :
اکنون آنچه اتفاق می افتد ببین و تماشا کن زن به طرف مرد خیاط رفت و به او گفت ...
برای ادامه داستان ڪلیڪ ڪنیــد🔽
https://eitaa.com/joinchat/11403276Cef37d5ec6c
🥀غربت امام عصر عجل الله فرجه🥀
🔴قدرناشناسي نسبت به «علم مصبوب»
◀️ما فهميده ايم كه امام عليه السلام «علم مصبوب» است، ولي وقتي دنبال كسب علم ميرويم، آيا گوشه ی نظري به ايشان ميافكنيم و با اين كه از هر كسي غير از ايشان طلب علم ميكنيم؟!
◀️آيا احاديث اهل بيت عليهم السلام را در علوم ديني به اندازه كتب فلسفي و كلامي داراي اعتبار ميدانيم؟!
◀️آيا امام صادق عليه السلام در بيان اعتقادات عميق اسلامي، درحد مقامي كه طلاب علوم ديني يا دانشجويان رشتههاي علوم انساني براي فلان فيلسوف يا عارف قائل ميباشند، جايگاهي دارند؟
◀️آيا در مقام فهم دقايق و ظرايف علوم اهل بيت عليهم السلام (خصوصاًدر امور اساسي و اعتقادي مانند مبدأ و معاد) آن دقت نظرهايي كه در كلمات غير معصومين صورت ميپذيرد، انجام ميشود؟!
◀️آيا در فهم و تفسير قرآن، به سخنان اهل بيت عليهم السلام – به عنوان تنها كساني كه علم قرآن به طور كامل در سينه ايشان است – اهميت و بهاي لازم داده ميشود؟! ميبينيم كه در محافل و مجالس علمي ديني، احاديث ائمه اطهار عليهم السلام با عناوين و برچسبهاي مختلف، مردود و مهجور ميگردد.
◀️حداكثر شأن علمي كه بعضاً – نه كلاً – براي ايشان قائل ميشوند، محدود به فقه اصطلاحي و بيان احكام عملي است – در حالي كه سخنان متكلمان مسيحي و يهودي و حتي غير اهل كتاب، به عنوان دستاوردهاي عميق ديني در برخي مجامع حوزوي علمي و دانشگاهي مطرح ميگردد و در ترجمه كتابهاي آنها با استقبال فراواني از ناحيه دانشجويان علوم ديني مواجه ميشود. اينجا به غربت ائمه اطهار عليهم السلام بيشتر متنبه ميگرديم.
◀️اگر قرار بود به عده اي از علماء در طول دوران تاريخ كم توجهي شده، آنها قدر ناشناخته و غريب بمانند، آيا مردم بهتر از اين ميتوانستند عمل كنند؟!
◀️خوب است به قضاوت بنشينيم كه نحوه برخورد با فرمايشهاي ائمه عليهم السلام چگونه است؟!
◀️به محض اين كه كلامي از امام معصوم عليهم السلام مطرح ميشود كه مخالف با مذاق فكر رايج و معمول است، در درجه اول، انتساب آن سخن به امام عليه السلام را زير سؤال ميبرند، بعد در موضوع آن به انحاء مختلف تشكيك ميكنند، مانند اين كه سخن گفتن در آن موضوع خاص، در شأن امام عليه السلام هست يا خير!
◀️در مرحله بعد، اگر قولي از امام عليه السلام هنوز مورد توجه باقي مانده باشد، آن را خلاف ظاهر و بلكه مخالف صريح آن معنا ميكنند و استفاده از معناي ظاهري آن را در شأن عوام الناس ميدانند. اين چيزي است كه با كمال تأسف در بسياري از محافل علمي ديني خصوصاً دانشگاهي وجود دارد.
📚 #غربت_امام_عصر
✍محمد بنی هاشمی
#غربت_امام
#امام_زمان
@mahdimontazeremast