عشـ❤️ـق است ...
اینکه یک نفر آغاز می کند
هر روز صبح را ...
به هوای سلامِ ...
تـ❤️ــو
سلام حضرت عشـ❤️ـق ....
#سلام
#شعر_مهدوی
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
🌷امام مهدی شناسی ۸۵۳🌷
🌿شرح قرآنی دعای ندبه🌿
🔶فراز سی و یکم
🍀أَیْنَ مُعِزُّ الْأَوْلِیَاءِ وَ مُذِلُّ الْأَعْدَاءِ؛
کجاست آنکه دوستان را عزیز و دشمنان را ذلیل خواهد کرد؟🍀
💠بخشی دیگر از چشم انداز حکومت عدل مهدوی در این فراز به تصویر کشیده شده است.
💠این تصویر به عزت یافتن مؤمنان و ذلیل شدن دشمنان در سایه حکومت حضرت بقیة الله مربوط است، چنانچه امام رضا علیه السلام در بخشی از صفات امام در حدیث معروف خود میفرماید: «إِنَّ الْإِمَامَةَ زِمَامُ الدِّینِ وَ نِظَامُ الْمُسْلِمِینَ وَ صَلَاحُ الدُّنْیَا وَ عِزُّ الْمُؤْمِنِین». در قرآن کریم آیات فراوانی درباره عزت مؤمنان میتوان یافت که میتوانید به آنها مراجعه کنید اما به طور خلاصه بدانیم که «عزّت» به معنای نفوذناپذیری است. خداوند، پیامبر و مؤمنان هم این گونه هستند: «وَ لِلَّهِ الْعِزَّةُ وَ لِرَسُولِهِ وَ لِلْمُؤْمِنِینَ» و مکتب نیز از همین عزّت برخوردار است: «وَ إِنَّهُ لَکِتابٌ عَزِیزٌ».
🔶فراز سی و دوم
🍀أَیْنَ جَامِعُ الْکَلِمَةِ عَلَی التَّقْوَی أَیْنَ بَابُ اللَّهِ الَّذِی مِنْهُ یُؤْتَی؛
کجاست گردآورنده سخن بر پایه تقوا، کجاست در راه خدا که از آن آمده شود؟🍀
💠در این فراز دو ویژگی حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف معرفی شده که یکی از آنها به حکومت وی مربوط است؛ ازجمله: متحد کردن مردم بر محور خدا و تقوای الهی و دیگری به ویژگی شخصیتی ایشان مربوط است که محل ورود انسانها به سوی خداوند هستند و البته این دو ویژگی - که توضیح آن خواهد آمد - با هم ارتباط دارند.
✅نکتهها
🔺۱. امام رضا علیه السلام درباره ویژگیهای امامان معصوم علیهم السلام فرمود: «نَحْنُ کَلِمَةُ التَّقْوَی وَ الْعُرْوَةُ الْوُثْقَی؛ما نمونه پرهیزگاری و ریسمان محکم الهی هستیم».
🔺۲. قرآن کریم دستور میدهد: «وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعاً وَ لا تَفَرَّقُوا». امروز، در دنیا گروههایی گرد هم جمع میشوند و تشکّلهایی به راه میاندازند: از جمله: تشکّل شغلی و حرفه ای مانند: تشکّلات دانشجویی و اصناف؛ تشکّل جنسی مانند: تشکّلات بانوان، جوانان؛ تشکّل نژادی مانند: سیاهان، اسرائیل؛ تشکّل منطقه ای و اقلیمی مانند: تشکّلهای آسیایی؛ تشکّل سرمایه ای و اقتصادی مانند: بانک جهانی یا سازمان اوپک (نفت) ؛ تشکّل قبیله ای مانند: کردها و عربها درحالی که تمام تشکّلهای بشری، ریشه ی عمیق علمی و فطری و معنوی ندارند و تک بعدی هستند؛ اما اسلام، محور تشکّل را حبل اللّه: «و اعتصموا بحبل اللّه
سرمایه اصلی تشکّل را ایمان میداند: «یا ایّها الذین آمنوا ادخلوا فی السّلم کافة»؛زیرا صلح و آشتی در مبانی، فقط در سایه ایمان است.
🔺۳. امام باقر علیه السلام فرمود: «ما همان حبل الله هستیم که آیه فرمود: «وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعاً وَ لا تَفَرَّقُوا» و فرمود منظور از آیه «ادْخُلُوا فِی السِّلْمِ کَافَّةً» همانا ولایت ما ائمه است.
بنابراین، در جامعه اسلامی فرمان و حکومت از آن خداست باشد و هیچ سلیقه شخصی، حزبی، نژادی، قبیله ای و مانند آن در این امر دخالتی ندارد.
🔺۴. اگر در این فراز آمده است که ولی عصر مردم را بر محور تقوا جمع میکند و از تفرقه نجات میدهد، حقیقت این تقوا همان پذیرش امامت معصومین و اطاعت از رهبر آسمانی است؛ چرا که در قرآن از زبان انبیای الهی این ملازمت تصریح شده و چنین آمده است:
«وَ لَمَّا جاءَ عِیسی بِالْبَیِّناتِ قالَ قَدْ جِئْتُکُمْ بِالْحِکْمَةِ وَ لِأُبَیِّنَ لَکُمْ بَعْضَ الَّذِی تَخْتَلِفُونَ فِیهِ فَاتَّقُوا اللَّهَ وَ أَطِیعُونِ؛ و چون عیسی همراه با دلایل روشن (و معجزات) آمد، گفت: همانا من برای شما حکمت آوردهام (و آمده ام) تا بعضی از آنچه در آن اختلاف میکنید برای شما بیان کنم. پس از خداوند پروا و مرا اطاعت کنید».
معلوم میشود که اولاً، رفع اختلافات دینی از اهداف انبیا بوده و ثانیاً، تقوا و اطاعت از رهبران الهی، تضمین کننده وحدت اجتماعی است. این نکته پر اهمیت از تکرار عبارت: «فَاتَّقُوا اللَّهَ وَ أَطیعُون» در آیات دیگر از جمله در هشت مورد در سوره شعراء از زبان پیامبران مختلف نیز استفاده میشود.
#مهدی_شناسی
#قسمت_853
#شرح_دعای_ندبه
#امام_زمان
#استاد_قرائتی
@mahdimontazeremast
مداحی_آنلاین_حال_امام_زمان_را_نگیریم.mp3
2.85M
⏪حال امام زمان را نگیریم...
#استاد_حیدریان
#غربت_امام
#غفلت_از_امام
#امام_زمان
#سخنرانی_کوتاه
@mahdimontazeremast
💐معرفت مهدوی💐
◀️می دانیم امر فرج یک شبه اصلاح خواهد شد. پس هر لحظه امکان دارد صدای «أنا بقية الله » در عالم طنین انداز شود.
◀️عصرهای جمعه -که اشک در چشم کائنات و بغض در گلوی جهان از به تأخیر افتادن غیبت تا جمعه ای دیگر حکایت دارد- چرا ما نیز با تمام عالم هم دردی نکنیم؟ روزهای غیبت امام عصر ، شب های دیجور زندگی مان نباشد؟
◀️به هنگام تحویل سال، خدا را به ((مقلب القلوبي)) اش سوگند دهیم که امسال قلوب ما و همه ی اهل عالم را به جانب بقية الله أرواحنافداه برگرداند و توجهات آن امام همام را به سوی ما معطوف دارد تا همه ی احوال ما به بهترین حالات مبدل گردد؟
◀️مگر جز این است که در همین روزهای تیره ی غیبت امام زمان هر جا قلبی می تپد و نفسی در سینه ای جاری است. هر کجا آثاری از حیات و زندگی هست، هر نعمتی که می رسد و کنار هر سفره ای که متنعم می شویم، همه از وجود و برکت ولي الله الاعظم أرواحنافداه است. پس اینک -که همه ی عالم مهمان سفره ی اویند- ولی نعمت را فراموش نکنیم و سفره دار را از یاد نبریم.
◀️باور داریم قرآن و عترت جدایی ناپذیرند. کتاب خدا ما را به امام هدایت می کند. قرآن را که گشودیم، شريك القرآن را فراموش نکنیم. با مدعیان حسبنا کتاب الله هم آوا نشویم. تفسیر قرآن را از قرآن ناطق روزگار بشنویم.
به نماز که ایستادیم، «و اجعل صلاتنا به مقبولة» را به خاطر بیاوریم، به هنگام گفتن ((اهدنا الصراط المستقيم)) به هوش باشیم که صراط مستقیم این روزگار، وجود مقدس اوست.
◀️به حج خانه ی خدا اگر مشرف شدیم. باطن قبله یادمان نرود. حج حقیقی طواف بر گرد وجود امام است. بهترین مصداق «امر به معروف» را سوق دادن جامعه به سوی امام عصر تلقی کنیم. هیچ «منکری» را بالاتر از غفلت از محبوب ندانیم.
◀️پایه های تربیت کودکان و فرزندانمان را بر القای محبت او استوار کنیم و دل و جان آنان را با روایت الطاف و مهربانی های آن حضرت به دوست و دشمن نور و جلا بخشیم و آتش عشق و محبتش را در قلب های آنان شعله ور سازیم تا با تمامی وجود به داشتن امامی این چنین مفتخر باشند و بنازند و ببالند که آقایی با این کرامت و بزرگی دارند.
◀️در این راستا، یاری گرفتاران و نیازمندان - که در حکم فرزندان معنوی امام اند -را عرض ادبی به آستان آن ولی دوران بدانیم که موجب رضایت آن بزرگوار می شود و لبخند شادمانی را بر لبان او شکوفا می سازد. این گونه تلاش ها و توفیقات را از سوی آستان بلند او بدانیم و از کمک شدگان بخواهیم که سپاس آن را به درگاه کریمانه ی او به جای آورند و وام دار الطاف آن حضرت باشند و بدین وسیله، ارادتمندانی مخلص و پروانگانی عاشق برای طواف شمع وجودش و یاورانی از جان گذشته برای پای رکابش فراهم آوریم.
◀️مشی ما در زندگی، انجام عمل صالح در راه کسب رضایت خدا و امام عصر (عج) باشد. به یقین آن وقت است که نیازی به جست و جو کردن مکان امام نخواهیم داشت؛ حضرتش خود به سراغمان می آید یا در حقمان دعا می کند و شر و فتنه و بلا را از ما و خانواده و دوستان ما دور می سازد و ما را مورد اِشراف خاص خویش قرار می دهد.
◀️حقیقت و اساس دین، ولایت است. نماز، روزه، حج و ... فروع دین اند، شاخه ها نباید ما را از ریشه ی درخت غافل سازند و پوسته ها از مغز! تنها صراط مستقیم، شاهراه انحصاری هدایت و یگانه کشتی نجات در این دوران، وجود مقدس حجة بن الحسن است. در عین حال، ادعای ولایت مهدوی نیز بدون برائت از دشمنان حق بی اساس است.
#معرفت_امام
#غفلت_از_امام
#تلنگر_مهدوی
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
در تیره شب هجر تـ❤️ـو
جانم به لب آمد
وقت است که
همچون مـ🌙ـه تابان
به درآیی
#شعر_مهدوی
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
تا کی دل من ...
چشم به در داشته باشد
ای کاش کسی ...
از تـ❤️ـو خبر داشته باشد
آن باد که ...
آغشته به بوی نفس تـ❤️ـوست
از کوچه ما ...
کاش گذر داشته باشد
سلام موعـ❤️ـود مهربانم ....
#سلام
#شعر_مهدوی
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
🌷امام مهدی شناسی ۸۵۴🌷
🌿شرح قرآنی دعای ندبه🌿
🔶فراز سی و سوم
🍀أَیْنَ وَجْهُ اللَّهِ الَّذِی إِلَیْهِ یَتَوَجَّهُ الْأَوْلِیَاءُ أَیْنَ السَّبَبُ الْمُتَّصِلُ بَیْنَ الْأَرْضِ وَ السَّمَاءِ؛
کجاست جلوه خدا، که دوستان به سویش روی آورند؟ کجاست آن وسیله پیوند بین زمین و آسمان؟🍀
💠این فراز از دعای ندبه نیز به دو ویژگی ممتازی اشاره میکند که امام معصوم نسبت به انسانهای دیگر داشته و بقیه را به او محتاج میکند. آیه ۸۸ سوره قصص با این فراز ارتباط دارد که دارای نکات مهمی است.
«وَ لا تَدْعُ مَعَ اللَّهِ إِلهاً آخَرَ لا إِلهَ إِلَّا هُوَ کُلُّ شَیْ ءٍ هالِکٌ إِلَّا وَجْهَهُ لَهُ الْحُکْمُ وَ إِلَیْهِ تُرْجَعُونَ؛ و (هرگز) معبود دیگری را با «اللّه» مخوان که معبودی جز او نیست. همه چیز جز وجه او نابود است، حُکم (و حاکمیّت، فقط) از آن اوست و همه به سوی او بازگردانده میشوید».
✅نکتهها
🔺۱. حارث بن مغیره میگوید:
خدمت حضرت امام صادق علیه السلام بودم، مردی از آیة «کُلُّ شَیْ ءٍ هالِکٌ إِلَّا وَجْهَهُ» پرسید. ایشان فرمود: مردم آن را چه معنی میکنند؟ وی عرض کرد: میگویند هر چیزی جز وجه و صورت خدا از بین میرود. فرمود: «سُبْحَانَ اللَّهِ لَقَدْ قَالُوا عَظِیماً إِنَّمَا عَنَی کُلَّ شَیْ ءٍ هَالِکٌ إِلَّا وَجْهَهُ الَّذِی یُؤْتَی مِنْهُ وَ نَحْنُ وَجْهُهُ الَّذِی یُؤْتَی مِنْهُ؛ سبحان اللَّه چه حرف عظیمی میزنند! منظور آیه این است که هر چیزی از میان میرود مگر آن وجهی که از آن جانب به سوی خدا راه هست و ما همان وجهیم».
🔺۲. فردی به نام سلام بن مستنیر میگوید:«از امام باقر علیه السلام معنی آیه «کُلُّ شَیْ ءٍ هالِکٌ إِلَّا وَجْهَهُ » را پرسیدم، فرمود: «نَحْنُ وَ اللَّهِ وَجْهُهُ؛به خدا قسم ما همان وجه اللَّه هستیم».
🔺۳. فرقه «وهّابیّت» اظهار مینمایند که هرکس غیر خدا را بخواند، مشرک میشود؛ زیرا خداوند فرموده است: «فَلا تَدْعُوا مَعَ اللَّهِ أَحَداً»، بنابراین کسانی که در توسّل، اولیای خدا را صدا میزنند، مشرکند! امّا این آیه توضیح میدهد که مشرک، کسی است که غیر خدا را به عنوان خدای دیگر بخواند: «لا تَدْعُ مَعَ اللَّهِ إِلهاً آخَرَ» و ناگفته پیداست که شیعیان هیچ مقامی را به عنوان خدا صدا نمی زنند، بلکه او را به عنوان کسی صدا میزنند که نزد خداوند آبرو دارد، آن هم آبرویی که از سوی خداوند به او داده شده است، مانند انبیا و اولیای الهی، نه هر شفیع و آبرومند موهومی؛ زیرا بت پرستان نیز در دنیای خیال خود، برای بتها آبرویی تصوّر میکردند.
🔺۴. یکی از پادشاهان کشور سعودی هر سال در روز عید قربان علمای فرقههای اسلامی را میهمان میکرد. در یکی از سالها علّامه سیّد شرف الدین جبل عاملی (از علمای برجسته لبنانی) به مهمانی او دعوت شد. علّامه همین که وارد جلسه شد، قرآنی را که جلد چرمی داشت به شاه هدیه کرد. شاه آن را گرفت و بوسید. علّامه گفت: تو مشرک هستی! شاه ناراحت شد که چرا چنین تهمتی میزنی؟ علّامه گفت: چون تو چرمی را بوسیدی که پوست حیوان است و احترام به پوست حیوان شرک است! شاه گفت: من هر پوستی را نمی بوسم، کفش من از چرم و پوست حیوان است؛ ولی هرگز آن را نمی بوسم، این قطعه چرم، جلد قرآن قرار گرفته است. علّامه فرمود: «ما نیز هر آهنی را نمی بوسیم، آهنی را میبوسیم که صندوق، ضریح، درب و
پنجره ی مزار پیامبر یا امامان معصوم علیهم السلام باشد».
🔺۵. شرک آن است که ما کسی یا چیزی را در برابر خدا عَلم کنیم و برای او قدرتی مستقل در نظر بگیریم، در حالی که شیعه قدرت اولیای خدا را مستقل نمی داند، بلکه آن را به قدرت الهی وابسته میداند و اگر گنبد و بارگاهی برای آنها میسازد، برای این است که به مردم اعلام کند در این جا مرد توحید دفن شده است. کسی که در اینجا دفن شده در راه خدا به شهادت رسیده و فدا و فنای توحید شده است. پس گنبد و بارگاه، یعنی مرکزی که زیر آن فریاد توحید بلند است، نه مرکزی در برابر مسجد.
🔺۶. امام صادق علیه السلام فرمود: «نَحْنُ السَّبَبُ بَیْنَکُمْ وَ بَیْنَ اللَّهِ عَزَّ وَ جَل؛ما سبب و واسطه بین شما و خداوند عزّوجلّ هستیم».
#مهدی_شناسی
#قسمت_854
#شرح_دعای_ندبه
#امام_زمان
#استاد_قرائتی
@mahdimontazeremast
امام مهدی منتظر ماست...
🌷امام مهدی شناسی ۸۵۴🌷 🌿شرح قرآنی دعای ندبه🌿 🔶فراز سی و سوم 🍀أَیْنَ وَجْهُ اللَّهِ الَّذِی إِلَی
🔺۷. با اندکی دقّت در اطراف خود متوجّه میشویم که گردش امور هستی، بر اساس اسباب و وسایل و به تعبیر دیگر، توسّل است. آب و مواد غذایی از راه ریشه، تنه و شاخه درخت به برگ آن میرسد و ریشه درخت از راه برگ، نور و هوا را دریافت میکند. باران که میبارد، به وسیلة ابر است و ابر به وسیله گرم شدن آب دریا در اثر نور خورشید ایجاد میشود. در حدیثی از امام صادق علیه السلام میخوانیم: ابی اللّه ان یجری الاشیاء الّا بالاسباب؛ خداوند از این که کارها بدون سبب و علّت جریان پیدا کند، ابا دارد. خداوند برای هر کاری واسطه و علّتی قرار داده است.
🔺۸. هر چند شفا و درمان از خداست: «و اذا مرضت فهو یشفین»؛ امّا همین شفا را خداوند در عسل قرار داده است «فیه شفاء للنّاس»هر چند خداوند کارها را تدبیر میکند: «یُدبّر الامر»؛امّا فرشتگان واسطه تدبیر او هستند. «فالمدبّرات امراً. »
🔺۹. حضرت آدم پس از آنکه از بهشت اخراج شد، سالیان زیادی را به گریه، زاری، توبه و انابه گذراند؛ سپس کلماتی را از سوی پروردگارش دریافت کرد و به آن کلمات متوسّل شد. قرآن میفرماید: «فتلقّی آدم من ربّه کلمات فتاب علیه» فخر رازی و بسیاری از مفسران اهل سنت گفته اند که مراد از «کلمات» که حضرت آدم به آنها متوسّل گردید، نام پیامبر و اهل بیتش بوده است و آن کلمات این چنین بود: «الهی یا حمید بحقّ محمّد، یا عالی بحقّ علیّ، یا فاطر بحقّ فاطمة، یا محسن بحقّ الحسن، یا قدیم الاحسان بحقّ الحسین و منک الاحسان».
🔺۱۰. وهّابیون میگویند: اگر نام کسی را در کنار نام خدا ببرید، شرک است! درحالی که اگر این سخن آنها درست باشد، خداوند نعوذ باللّه خود مشرک است؛ زیرا در آیه ۷۴ سوره توبه میفرماید: «وما نقموا الّا اغناهم اللّه ورسوله من فضله»؛ خداوند و پیامبرش آنها را بی نیاز نمودند. و در جای دیگر میفرماید: «اللّه یتوفّی الانفس؛ خداوند جانها را میگیرد». و در جای دیگری میفرماید: «یتوفّاکم ملک الموت؛ملک الموت جان شما را میگیرد». بنابراین واسطه داشتن، نه تنها شرک نیست، بلکه اساس هستی بر مبنای واسطه است.
🔺۱۱. یک سال در مدینه باران نبارید، خلیفه دوّم به عبّاس عموی پیامبر برای نزول باران متوسّل شد و گفت: خداوندا! ما در زمان پیامبر به او مراجعه میکردیم و حالا به عموی او متوسّل میشویم.
#مهدی_شناسی
#قسمت_854
#شرح_دعای_ندبه
#امام_زمان
#استاد_قرائتی
@mahdimontazeremast
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴در آخرالزمان، #شیطان از مسیر #سبک_زندگی غلط، باور به حضرت مهدی را نابود میکند.
◀️ #سبک_زندگی_منتظرانه،مجموع رفتار است نه تک تک رفتار.
◀️با #اصل_تربیتی تأثیر ظاهر بر باطن، میتوانید بفهمیم #سبک_زندگی چه اهمیتی فوق العادهای دارد.
#استاد_ملایی
#سبک_زندگی_مهدوی
#مهدیاران
#امام_زمان
#سخنرانی_کوتاه
@mahdimontazeremast
💐معرفت مهدوی💐
◀️ﺍﻣﺎﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎﺳﺖ.
مس ﭼﺮﺍ به او ﻓﮑﺭ ﻧﮑﻨﯿﻢ؟ﭼﺮﺍ ﺩﻧﺒﺎﻟﺶ ﻧﺮﻭﯾﻢ؟ﭼﺮﺍ ﺩﺭ ﺣﺴﺮﺕ ﺩﯾﺪﺍﺭﺵ ﻧﺴﻮﺯﯾﻢ؟ﺷﺐ ﻭ ﺭﻭﺯ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺩﯾﺪﺍﺭﺵ ﺑﯿﺎﻧﺪﯾﺸﯿﻢ ﻭ ﺩﺭ ﺁﺭﺯﻭﯼ ﻭﺻﻠﺶ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﻭ ﺁﺭﺯﻭﯼ ﻧﺼﺮﺕ ﻭ ﯾﺎﺭﯼ ﺍﻭ ﺩﺭ ﺟﺎﻥ ﻭ ﻭﺟﻮﺩ ﻣﺎ ﺑﺎﺷﺪ.
◀️ﮐﻞ ﺩﻝ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﺮ ﮐﻨﺪ.ﺗﻤﺎﻡ ﺳﻠﻮﻝ ﻫﺎﯼ ﺑﺪﻥ ﻣﺎ ﺑﺎﯾﺪ "ﻣﻬﺪﯼ" ﺭﺍ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺰﻧﺪ.ﮐﺪﺍﻡ ﺍﻧﺴﺎﻥ،ﺍﺯ ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﺗﺮ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻭﺍﺳﻄﻪ ﯼ ﺑﯿﻦ ﺧﻮﺩ ﻭ ﺧﺪﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ؟ﭘﺲ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺎﺷﯿﻢ،ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺍﻫﯿﻢ ﻭ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺗﻮﺳﻞ ﮐﻨﯿﻢ.ﭼﻮﻥ ﺍﯾﺸﺎﻥ ﻣﻈﻬﺮ ﺟﻤﺎﻝ ﻭ ﺟﻼﻝ ﺍﻟﻬﯽ ﻭ ﺁﯾﻨﻪ ﺩﺍﺭ ﻣﻈﻬﺮ ﺻﻔﺎﺕ ﺍﻗﺪﺱ ﺍﻟﻬﯽ ﺍﺳﺖ.ﭼﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺯﯾﺒﺎ ﺗﺮ ﺍﺯ ﯾﺎﺩ ﺍﻣﺎﻡ،ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺩﻫﺪ؟ﭼﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﻗﺸﻨﮓ ﺗﺮ ﺍﺯ ﺭﺅﯾﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺭﻭﺯﯼ ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺍ ﺑﺒﯿﻨﻢ،ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺮﺍ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻟﺬﺕ ﺩﻫﺪ؟ﭼﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺁﺭﺯﻭﯼ ﺩﺭ ﺭﮐﺎﺏ ﻭ ﺣﮑﻮﻣﺖ ﻭ ﺧﯿﻤﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﺑﺪﻫﺪ؟ﭼﻘﺪﺭ ﺯﯾﺒﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯼ ﺣﺮﯾﺺ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ؟!ﭼﻘﺪﺭ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﮔﻤﺸﺪﻩ ﯼ ﺩﻝ ﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ!ﭼﻪ ﺯﯾﺒﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻧﮕﺎﻩ ﻧﮑﻨﺪ ﻭ ﺩﻝ ﻧﺒﻨﺪﺩ ﻭ ﻫﻤﻪ ﯼ ﻭﺟﻮﺩﺵ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ.
◀️◀️ ﺍﻣﺎ ﺷﺮﻁ ﺩﯾﺪﺍﺭ:"ﺑﻬﺸﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻬﺎ ﻣﯽ ﺩﻫﻨﺪ،ﻧﻪ ﺑﻪ ﺑﻬﺎﻧﻪ."
#معرفت_امام
#امام_زمان
#استاد_میرزایی
@mahdimontazeremast