فتنه ی ترس! - آقای پناهیان.mp3
1.48M
#فتنه_ترس..
ترس، میتواند ملتی را از اوج به بریدن سر امام حسین برساند...
#قابل_تأمل!!
و تطبیق با شرایط امروزی
استاد، حجتالاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان
❌ ابزار اصلی کرونا هراسان #ترساندن مردم است
@mahdimontazeremast
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀🥀️روضه سردار #حاج_قاسم سلیمانی برای حضرت فاطمه ی زهرا(سلام الله علیها)
#ایام_فاطمیه
#فاطمیه
#حاج_قاسم
@mahdimontazeremast
🌷«زهـرا» ..
سپرِ معرڪه ی مولا بود...
وقتے ڪہ
«علےِ مرتضی» تنهـا بود
🌷یڪ مـو...
زِ سَرِ ولے نشد هـرگز ڪم
جایی ڪہ
«مدافعِ حرم» ، «زهـرا» بود...
#ایام_فاطمیه
#فاطمیه
#امام_زمان
#حاج_قاسم
@mahdimontazeremast
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓چرا #حاج_قاسم میتوانست در دل خطر حضور پیدا کند و به سلامت برگردد؟
❓اخلاص چه اثری در مقدّرات انسانها میگذارد؟
#استاد_پناهیان
#امام_زمان
#حاج_قاسم
@mahdimontazeremast
🔴 یک حس گمشده در فرهنگ ما «احساس مسئولیت اجتماعی» است.
◀️ معنویت و احساس مسئولیت اجتماعی (جلسه ۱)
🔶 احساس مسئولیت اجتماعی نیاز به یک بلوغ و کار تربیتی خاص دارد و اگر انسان رها شود در لاک فردیت خود میرود.
🔶 مسئولیت اجتماعی داشتن، یعنی «حس پدری» داشتن نسبت به جامعه، یعنی عاشق رشد جامعه بودن.
🔶 حسّ پدری و دیگردوستی که شهدا به آحاد جامعه داشتند موجب میشد راحت برای دیگران جان بدهند.
🔶چرا کمتر کسی از باب احساس مسئولیت اجتماعی، دنبال انتخاب شغل و تشکیل خانواده میرود؟
🔴🔴 دعا برای ظهور، منهای #عشق_به_خلق_خدا معنا ندارد...
🔹 یکی از اموری که در معنویت و تربیت انسان، خیلی باید به آن توجه بشود «احساس مسئولیت اجتماعی» است؛ یعنی احساس مسئولیت نسبت به جامعه و کسانی که در کنار ما زندگی میکنند.
🔹 احساس مسئولیت اجتماعی، یک «حس گمشده» است در فرهنگ زمانۀ ما و حتی در فرهنگ دینی ما. این احساس فرق دارد با اینکه صرفاً روابط من با دیگران خوب باشد و یا اینکه نسبت به دیگران رفتار خودم را کنترل کنم که مبادا به دیگران ظلم کنم.
🔹 احساس مسئولیت اجتماعی نیاز به یک بلوغ و یک کار تربیتی خاص دارد و الا اگر انسان را رها کنید، در لاک فردیت خودش قرار میگیرد. به این انسان اگر دین و معنویت را اضافه کنید، دین و معنویت را هم میگیرد و آن را به سیاهچال فردیت خودش میبرد.
🔹 اگر انسان را به دین دعوت کنید اما کار تربیتیِ خوب و حسابشدهای انجام ندهید و دین را درست برایش تعریف نکنید، دین را در فضای فردیت خودش تنظیم میکند و به جامعه هم فقط تا آنجایی کار دارد که به جامعه صدمه نزند و جامعه هم به او صدمه نزند.
🔹 افراد وقتی میخواهند شغل انتخاب کنند، غالباً دنبال موفقیت خودشان هستند، همچنین وقتی میخواهند برای خودشان زندگی تشکیل بدهند، دوباره منافع فردی خودشان را در نظر میگیرند.
🔹 الان کمتر کسی از باب حس مسئولیت اجتماعی، اینطور میگوید «من الان باید ازدواج کنم با خانمی که بتواند زیاد فرزند بیاورد، الان جامعه نیاز دارد که فرزندآوری زیاد بشود» یعنی وقتی نیاز جامعه را میبیند، سلیقۀ خود و خیلی از خواستههایش را کنار میگذارد. اینطور مسئولیت اجتماعی داشتن، یعنی حالت پدری یا حالتِ مادری پیدا کردن برای جامعه.
🔹 مسئولیت اجتماعی داشتن یعنی انسان عاشق رشد جامعه باشد، یعنی به جای اینکه صرفاً دنبال این باشی که «من موفق بشوم، من حرمت و عزّتی پیدا بکنم» دنبال این باشی که جامعۀ من چه رشدی پیدا میکند؟
🔹 در بسیاری از گفتگوها و دلنوشتهها (که در فضای مجازی و... میببینیم)، حرفها اکثراً فردی است و اگر کسی بخواهد به معنویت و دینداری هم بها بدهد، به همین ادبیات فردی یک رنگ خدایی میدهد. این آن چیزی نیست که اساس دین و اساس عامل تقرب به خدا را تشکیل میدهد.
🔹 «فناء فی الله» تعبیری است که برای اهل معرفت بهکار میرود و نشان میدهد که چقدر ذوب در پروردگار شدهاند. اگر بخواهید شاخص فنای فی الله را بررسی کنید، میشود فنای در مردم یا فنای در بشریت یا غصۀ انسانها را خوردن.
🔹 امام سجاد(ع) به یکی از یارانش فرمود: مسلمین را باید به منزلۀ خانوادۀ خودت بدانی، بزرگشان را مثل پدرت بدانی و کودکان را فرزند خودت بدانی. کسانی که همسن خودت هستند را برادر خودت بدانی...( احتجاج/ج2/ص320) البته داشتن این احساس، خیلی دل بزرگی میخواهد.
🔹 بندگان خدا در واقع قصد پروردگار از خلقت عالم هستند. چطور میشود که دلت برای خدا و از خوف و خشیت خدا بلرزد ولی بندگان خدا را هیچ حساب نکنی؟!
🔹 فرض کنید امام زمان(ع) فرزند خودش را به شما بسپارد که از او نگهداری کنی. آیا همۀ کارهایت را تعطیل نمیکنی که به او رسیدگی کنی؟ حالا خداوند میفرماید: «الخلقُ عیالی»؛ همۀ مردم مثل بچههای من هستند. عرفان یعنی اینکه همین را شهود کنی.
🔹 شهدا و رزمندگان ما در اوج معنویت، این حس را پیدا میکردند؛ این حسّ دیگردوستی، این حسّ پدری نسبت به تمام آحاد جامعه؛ حسّ مسئولیت فوقالعادهای که حاضر است برای دیگران راحت جان بدهد.
🔹 دعا برای ظهور، منهای عشق به خلق خدا، مزه و معنای حقیقی خودش را ندارد. از امام صادق(ع) پرسید: ما که یاران شما امام غریب هستیم اجرمان بیشتر است یا یاران آخرین امام وقتی ظهور کند؟ فرمود: ثواب شما بیشتر است چون در غربت هستید. گفت: پس چرا برای ظهور دعا کنیم؟ فرمود: آیا نمیخواهید مردم نجات پیدا کنند و با حق آشنا بشوند؟ (کافی/ج2/ص139)
🚩 مسجد دانشگاه تهران- ۱۴۰۰.۱۰.۰۶
📢صوت: @Panahian_mp3
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/7136
#استاد_پناهیان
#مهدیاران
#انتظار_حقیقی
#اخلاق_مهدوی
#امام_زمان
#حاج_قاسم
@mahdimontazeremast
❤️سلام همراهان عزیز❤️
✨انگشت مبارکتون رو روی لینک زیر بزنید!
ببینید چی روزیتون میشه😊🌺👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1481441408C1fabd9c502
https://eitaa.com/joinchat/1481441408C1fabd9c502
دردیست در دلم ...
که دوایش ...
نگاه تـ❤️ـوست ...
سلام طبیب دلـ💔ـهای بی قرار ....
#سلام
#شعر_مهدوی
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
🌷امام مهدی شناسی ۱۳۰۰🌷
🍀امام مهدی و آینده ی زندگی🍀
🔶برنامه ی های امام زمان🔶
🌺رفاه اقتصادی و بهبود زندگی
✨اجرای اصل مساوات
💠رعایت قاطع اصل مساوات نیز، موجب تساوی ثروتها و برابری در پخش کالاها و مواد مورد نیاز همة مردم است و از جمع شدن و تراکم و اسرافکاری گروهی از مردم مانع میگردد و زمینههای کمبود و نیازمندی را برطرف میسازد.
🔺ج. عمران و آبادی زمین
از دیگر عوامل، عمران و آبادانی و بهره برداری از امکانات تا حدّ امکان میباشد، در دوران پیش از ظهور با همه ی پیشرفتهای علوم، از همه ی زمینهایی که قابل استفاده و کشاورزی هستند و آبهایی که میشود آنها را ذخیره نمود و امکانات و... بهره برداری صحیح نشده است. در بعضی مناطق به علت نفوذ استعمار و وابستگی و محرومیت از امکانات استفاده نشده است.
🔺 اما در دوران ظهور از تمام زمینها و آبهااستفاده خواهد شد و تمام زمین آباد و سبز و خرّم خواهد گشت.
🔺د. بازپس گیری ثروتهای غصب شده
از دیگر راههای امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف این است که با از میان برداشتن طاغوتان و زورگویان، سرمایهها و ثروتهای آنها را که از راههای نامشروع و نادرست به دست آورده اند، از آنها باز پس میگیرد و آنها را در راه آسایش و رفاه جامعه و تمامی مردم به کار میبرد و همه ی محرومان و تهیدستان را از این اموال بهره مند میسازد.
🔺ه. کنترل و نظارت دقیق مرکزی
امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف برای رسیدن به نظم اجتماعی و رفاه اقتصادی، کنترل و نظارت دقیقی بر حاکمیت مرکزی جهان خواهد داشت و با تشکیل یک مرکز، تمام منابع ثروت و درآمد جامعه را بدون هیچ گونه فرقی در اختیار کل افراد بشر قرار میدهد و همة امکانات را به تساوی تقسیم میکند. و با این کنترل دقیق عوامل اصلی فقر و محرومیت که، دولتهای ظلم و کفر و سرمایه داران هستند از میان میرود.
🔺در آن دوران این طور نخواهد بود که بخشهایی از جامعه عقب مانده و فقیر و بخشهایی ثروتمند باشند و گروهی بی سواد و مریض و بدون بهداشت و گروه دیگر در حدّ بالای خدمات بهداشتی و رفاهی باشند.
📚 #امام_مهدی_و_آینده_زندگی
✍مهدی حکیمی
#مهدی_شناسی
#قسمت_1300
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
🥀غربت امام عصر عجل الله فرجه🥀
🔴◀️قدر ناشناخته بودنِ امام زمان عليه السلام
🔶وقتي تعبير «قدر ناشناخته» و «غريب» براي امام عصر عليه السلام به كار ميرود، شايد تصور شود كه مطرح كنندگان اين بحث در بيان خويش مبالغه و اغراق ميكنند و يا گمان رود كه اين ادعا صرفاً بر پايه احساسات و عواطف است و جنبه عقلاني ندارد.
🔶در حالي كه غربت امام عليه السلام امري مستدل و روشن است كه همگان بايد واقعاً به آن متذكر شوند و حقيقت آن را بيابند.
🔶نعمت حضرت ولي عصر عجل الله تعالي فرجه يك نعمت «عام» و فراگير است و همه خلائق را در بر ميگيرد. شيعيان و غير شيعيان، مسلمانان و غير مسلمانان و حتي حيوانات و گياهان و جمادات نيز، از نعمت وجود ايشان بهره مند ميشوند و اين نعمت مانند باران بر سر همه ميبارد.
🔶بنابراين شكر نعمت وجود ايشان، بايد به گستردگي خود اين نعمت، فراگير باشد؛ در حالي كه در حال حاضر، بر روي كره زمين، اكثر مردم اصلاً امام زمان عليه السلام را نمي شناسند و در واقع نمي دانند ميزبان و ولي نعمت آنها كيست.
🔶بر سر سفره ايشان نشسته اند و نان و نمك حضرت را ميخورند، اما هيچ گونه شكرگزاري نسبت به ايشان انجام نمي دهند، چون اصلاً نعمت وجود ايشان را نمي شناسند، تا ضرورت شكر آن را بدانند.
🔶البته اينكه از شناخت ولي نعمت خويش محروم مانده اند، گاهي در اين محروميت خود مقصر هستند، يعني عدم شناخت آنها به سبب كوتاهي خودشان در فراهم آوردن مقدمات آن بوده است.
🔶 اين افراد، چه در جهل خويش مقصر باشند يا نه، به هر حال، امام زمان خود را نمي شناسند و آن حضرت براي ايشان مكفور و غريب هستند.
🔴◀️امام شناسان قدر ناشناس
🔶غربت امام عليه السلام در بين عده ديگري مشهودتر و ناگوارتر است. اين عده اقليتي هستند كه خداي منان، امام عصر عليه السلام را به آنها شناسانده است و آنها ميدانند كه آن حضرت، حجت خداست و به آن اذعان دارند، لذا در زمره ی شيعيان قرار ميگيرند، ولي قلباً قدرشناس حضرت نيستند.
🔶اين افراد اندك، مهماناني هستند كه ميزبان و ولي نعمت خود را مي شناسد، اما متأسفانه غالباً او را مورد بي مهري قرار ميدهند و شكر حضرتش را – چنان كه بايد و شايد – ادا نمي كنند.
🔶غربت اين ولي نعمت براي اين افراد يك امر كاملاً اختياري و به معناي قدر ناشناسي از وجود ايشان است.
🔶كساني كه اين چنين امام خويش را قدر ناشناخته رها كرده اند، شايسته سرزنش هستند، چرا كه از وي اختيار، نسبت به اعتقاد و پذيرش قلبي كوتاهي كرده اند.
🔶اقليتي كه شناخت اوليه نسبت به امام زمانشان دارند، اگر حق اين معرفت را ادا كنند و قلباً قدردان آن شوند، خداي متعال به فضل خود بر معرفت آنها ميافزايد و امام عليه السلام را به آنها بيشتر ميشناساند. ولي گاهي اين افراد، خود، مقدمات معرفت بيشتر را فراهم نمي آورند.
🔶در مورد افراد مشهور ایران و یا كشورهای خارجي،وقت زيادي صرف مي كنند و با علاقه به دنبال كسب آگاهي بيشتر درباره آنها هستند؛بدين ترتيب برخي از نوجوانان شيعه اطلاعات وسيعي درباره فوتباليستهاي داخلي و خارجي يا هنرپيشگان و... به دست آورده، به خاطر ميسپارند.
🔶 گروهي از بزرگسالان هم – به ضرورت كسب و كار خود – مشخصات كارهاي مختلف را به صورت تخصصي ياد ميگيرند.
🔶اما بسياري از اين افراد، پير يا جوان – اگر بارها و بارها اسامي، تاريخ تولد و مشخصات ديگر و صفات امام زمان عليه السلام در مجالس گوناگون به آنها گفته شود، كوچكترين توجهي نمي كنند و هيچ وقت نمي كوشند چيزي درباره ی امام خود بياموزند.
🔶 اين بي توجهيها چيزي جز قدرناشناسي قلبي را نمي رساند و نشان ميدهد كه حتي براي بعضي از افراد متدين، داشتن حداقل خصوصيات امام عصر عليه السلام اصلاً مهم نيست.
🔶به راستي اين ولي نعمت، چقدر غريب است، كه حتي دوستدارانش اين حداقل توجه را هم به او مبذول نمي دارند.
📚 #غربت_امام_عصر
✍محمد بنی هاشمی
#غربت_امام
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
‼️😳مقام عجیب حضرت ابوالفضل علیه السلام😳‼️
⏪از زبان علامه امینی (ره)👇
https://eitaa.com/joinchat/1481441408C1fabd9c502
😔😔😔😔😔😔😔😔😔
💔اگه از این زمونه خسته شدی بیا...
💔اگه دلت شکسته و بغض گلوت رو گرفته بیا...
💔اگه حاجت داری و مضطر شدی بیا...
🌷کانال باب الحوائج #حضرت_عباس (ع) 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1481441408C1fabd9c502