💢تقریب یا تخریب!
🔹در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در اسفند 1398 مجلسی روی کار آمد که عمده نمایندگان آن را نیروهای انقلابی تشکیل میدادند. در خرداد 1400 و در انتخابات سیزدهمین دوره ریاستجمهوری هم حجتالاسلام والمسلمین رئیسی به عنوان نامزد جریان انقلابی توانست اعتماد مردم را جلب و راهی پاستور شود.
🔸پس از این بود که رسانههای جریان سیاسی شکست خورده در دو انتخابات مجلس و ریاستجمهوری بدون آنکه به اشکالات مجلس دهم و دولت دوازدهم که منجر به رویگردانی مردم از آنها و میل به جریان رقیب شد، اشارهای بکنند تلاش کردند تا با تعابیری چون؛ «حاکمیت تکصدایی»، «یکدست شدن حاکمیت» و... از این موضوع به عنوان یک نقطه ضعف در حضور جریانهای سیاسی مختلف در ساختار حاکمیت بهرهبرداری کنند! جالب اینجا بود که این رسانهها و چهرههای سیاسی در مواقعی که مجلس و دولت در اختیار جریان سیاسی خودشان بود، به هیچوجه از چنین تعابیری استفاده نمیکردند!
🔹اما تجربه بیش از 40 ساله جمهوری اسلامی در انتخاباتهای مختلف، حضور جریانهای مختلف سیاسی در صحنه رقابتهای انتخاباتی و گرایش مردم به جریانهای گوناگون نشاندهنده این است که هم در دورههایی که مجلس و دولت تقریبا از یک جریان سیاسی بودند و هم در مواقعی جریانهای مختلف و به نوعی مخالف در دو قوه حضور داشتند، تجربیات موفقی از کار و خدمت به مردم رقم خورده و هم در دورههایی که جریانهای همسو در دو قوه حضور داشتند، تجربیات تلخی از کشمکشهای سیاسی بیحاصل را هم شاهد بودهایم که حاصلی برای مردم و کشور نداشته است.
🔸با توجه به این نمایندگان مجلس و دولتمردان باید توجه داشته باشند که مردم چنین امانتی را تنها برای یک هدف به آنها سپردهاند و آن هم خدمت به مردم است. لذا تنظیم نوع رابطه دو قوه در میزان تحقق این امر با وجود مشکلات عدیده اقتصادی و معیشتی حائز اهمیت است.
🔹از همینرو اولین توصیه رهبر معظم انقلاب در دیدار روز چهارشنبه با نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم این موضوع بود که ایشان درباره نوع رابطه مجلس با قوای دیگر بخصوص با قوه مجریه تأکید کردند: «باید نوع رابطه را تنظیم کرد. یک دوگانهای اینجا وجود دارد: دوگانه تقریب و تخریب؛ یک نگاه، نگاه تقریبی است؛ یک نگاه، نگاه تخریبی است. در نگاه تخریبی، رقیبپنداری قوه دیگر حاکم بر ذهنیتها است؛ حالا قوه قضائیه کمتر، عمده قوه مجریه و قوه مقننه است که اینها خود را رقیب هم خیال کنند؛ رقیبی است که باید شانه طرف مقابل را به زمین برساند؛ این نگاه، نگاه خطرناکی است. حالا، هم از ناحیه دولت ممکن است این اتفاق بیفتد، هم از ناحیه مجلس ممکن است اتفاق بیفتد؛ یعنی هر دو طرف میتوانند در این نگاه غلط مشکل درست کنند.»
✍🏻علی حیدری
💢جیببری با سؤالات مدارس
🔹از امسال نمره دانشآموزان در رتبه کنکورشان تأثیرگذار است. این موضوع باعث شده که جایگاه و اهمیت سوابق تحصیلی و امتحانات نهایی بسیار بالا برود. به همین دلیل هم این روزها بازار فروش سؤالات امتحان نهایی توسط کلاهبرداران داغ شده است.
🔸سودجویان با ساختن کانالهایی در فضای مجازی، وانمود میکنند دسترسی به سؤالات امتحان نهایی دارند و دانشآموزان میتوانند نمره ۲۰ بگیرند.
🔹بنا بر اخبار دریافتی یکی از این کانالها از هر دانشآموز یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان میگیرد تا سؤالات نهایی را بدهد اما بعد آن فرد را بلاک میکند و خبری از سؤالات نیست. این کانالها طوری صحنهسازی میکنند که انگار جوابها را دادند. در حالیکه هیچ کدام از کسانی که پول دادند سؤالی نگرفتند.
🔸اما برخی کانالها هم پول میگیرند و فایلی میفرستند که اصلا باز نمیشود و برخی هم بعد از شروع امتحان، یعنی زمانی که دانشآموز سر جلسه امتحان نشسته سؤالات را میفرستند.
🔹رئیس مرکز ارزشیابی آموزشوپرورش میگوید: «اینکه سؤالات بعد از آزمون منتشر شود هیچ سودی ندارد؛ چرا که داوطلبان سر جلسه هستند و امتحان میدهند و تقلب با وجود دوربین، دستگاه سیگنالیاب و مراقبان امتحانی بهراحتی امکانپذیر نیست.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از صبح امروز درگیری نظامی بین نیروهای مسلح کشورمان با عناصر طالبان در جریان است!
پهپادهای نیروی زمینی سپاه در حال رصد منطقه درگیری هستند !
توپخانه مرزی راکت ها در حال بمباران مواضع طالبان هستند !!
آرزوی موفقیت و التماس دعا داریم برای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷
#فوری
🔰انسان حق ندارد عیب کسی را بگوید.
✨آیت الله مجتهدی تهرانی:
🔵انسان حق ندارد عیب کسی را بگوید.حالا بعضی ها می گویند آقا ما دیده ایم که میگوییم، ندیده که نمی گوییم. جواب این است که چون دیدی و می گویی غیبت است، اگر ندیده باشی که تهمت است.
هیچ عیبی نداری؟ مریضی، همه اش عیب این و آن را می گویی که فلانی چنین، فلانی چنین.
چه کار داریم که فلانی بد است یا خوب، به ما چه؟ ما ببینیم خودمان چه کاره هستیم.
👈🏻خطبه ای در نهج البلاغه راجع به غیبت است که مولا علی علیه السلام می فرمایند:
«اگر شما هیچ عیبی نداشته باشید همین که عیب مردم را می گویی، همین بزرگترین عیب است.
✳️ مولا علی جان فرمود ...
کونوا کالنحل...همچو زنبور عسل باشید
زنبور عسل روی گل ها می نشیند...
زنبور عسل باشید یعنی روی گل بنشینید
روی صفات زیبای مردم بنشینید..
مگس صفت نباشید...که روی عیب مردم
بنشینید...مگس پرسه می زند هر جای
بدن زخم باشد انجا می نشیند...لذا همیشه تو سری خور هست...به این صفتش پس گردنی میخورد...
روی عیوب و نقص مردم منشین..
مگس صفت نباشیم..
سخن رنج مگو...جز سخن گنج مگو..
جز معصوم و اولیاء الهی...همگی به نوعی نقایصی و عیوبی داریم..
حدالامکان ساتر باشیم و پرده دری نکنیم...المومن مراه المومن...ائینه وار به خودش نشان دهیم..بر طرف کند..
اگر به دیگران نشان دهیم که هنری نکرده ایم...
【#اللّٰھـُمعـجِّللِوَلیڪَالفَرَجْبِحَقمُحمَدوآلمُحَمد 】🤲
#امام_زمان #حجاب
💎 اثرات منفی بگو مگو
🔻امام هادى عليه السلام:
اَلْمِراءُ يُفْسِدُ الصَّداقَةَ الْقَديمةَ وَ يُحِلُّ الْعُقْدَةَ الْوَ ثيقَةَ وَ اَقَلُّ مافيهِ اَنْتَـكونَ فيهِ الْمُغالَبَةُ وَ الْمُغالَبَةُ أمتَنُ اَسْبابِ الْقَطيعَةِ
❇️ بگو مگو، دوستى طولانى را از بين میبَرد و رابطه محكم را به جدايى میكشاند وكمترين اثر بگومگو اين است كه هر كدام از دو طرف، میخواهد بر ديگرى پيروز شود و همين در پى پيروزى بودن، مهمترين عامل قطع رابطه است.
📚 نزهة الناظر، ص ۱۳۹، ح ۱۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لا تنسنا ذکره!
مهم ترین امتحان زمان غیبت..!👌
🌿#امام_زمان
🌿#استاد_دولتی
🇮🇷
📝 برگزاری انتخابات تناسبی برای اولینبار در تهران
🍃🌹🍃
🔻نمایندگان مجلس با برگزاری انتخابات تناسبی برای نخستین بار در تهران موافقت کردند.
🔹انتخابات تناسبی انواعی از نظامهای انتخاباتی در کشورهای چندحزبی است که بر طبق آن هر حزب به نسبت تعداد آرایی که کسب میکند در پارلمان صاحب کرسی میشود.
🔺در این شیوه برخلاف نظامهای اکثریتی که به موجب آن حائزین نصف به علاوه یک، همه کرسیها را به خود اختصاص میدهند، هر حزب یا گروهی به تناسب آرای خود میتواند صاحب کرسی نمایندگی باشد. یعنی هر حزب یا جناحی میتواند در عین مغلوب شدن در صحنه انتخابات، صاحب کرسی نمایندگی شود. در این نظامها باید کرسیها را بین نامزدها تقسیم کرد.
🇮🇷
📝 پیام سفر سلطان
🍃🌹🍃
🔻سلطان عمان در سفری دو روزه عصر دیروز وارد تهران شد و از سوی مقامات کشورمان مورد استقبال قرار گرفت. سؤال از چیستی اهداف و انگیزههای این سفر، محور اصلی رسانهها و تحلیلگران در بازتاب خبری و تحلیلی این سفر بوده است.
🔸مذاکرات و دیدارهای دوجانبه میان مقامات دو کشور در کنار نشست مشترک هیئتهای عالیرتبه در جریان این سفر اجرایی خواهد شد.
🔹همچنین مقرر شد تا ایران و عمان به امضای چهار سند همکاری در حوزههای تحکیم روابط اقتصادی، حل مسائل بانکی و برداشته شدن موانع توسعه تعاملات تجاری، سرمایهگذاری و انرژی میان دو کشور بپردازند.
🔸عمان به عنوان میانجی سالهاست که روابط بسیار خوبی با ایران دارد و سفر سلطان هیثم به ایران نشان میدهد که او هم مانند سلطان قابوس علاقهمند به پا در میانی در مسائل بینالمللی است و این موضوع را مزیتی دیپلماتیک برای کشورش میداند.
🔹میانجیگری برای برقراری صلح و امنیت همواره در دستور کار عمانیها بوده و آنها در کنار مسئولان یکی دو کشور دیگر منطقه همانند قطر، در زمینه مذاکرات بین ایران و برخی از کشورهای عربی و غربی به ویژه در مسائل هستهای و برجام هم با جلب اعتماد طرفین نسبتا عملکرد موفقی داشتهاند و اگر منجر به نتیجه نشده عاملش عهدشکنی آمریکاییها بوده است.
🔸آزاد کردن دیپلمات ایرانی که با صحنهگردانی رژیم صهیونیستی در بلژیک محکوم شده بود و در مقابل زندانی بلژیکی در تهران هم آزاد شد، از آخرین اقدامهایی بود که عمان در آن نقش داشت.
🔺به نظر میرسد سفر بن طارق میتواند بر رخوت حاکم بر مذاکرات برجام که از سوی آمریکاییها به دلیل تحلیل اشتباهی که از اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ داشتند متوقف شد، تأثیر بگذارد. البته نباید این موضوع را همانند برخی رسانههای متمایل به غرب در داخل که معتقدند تا اکتبر که برجام به زعم آنها وارد دوره تهدیدآمیز اجرای مکانیسم ماشه میشود باید کاری کرد، تحلیل کنیم؛ چرا که اساسا بین آمریکا و اروپا بر سر نحوه مواجهه با ایرانی که همه شرایط لازم برای احیای برجام را دارد اختلافنظر وجود دارد و آمریکاییها به دلیل انسی و الفتی که با تحریم به مثابه ابزار جنگ در دوره صلح پیدا کردهاند و نمیخواهند یا نمیتوانند تحریمها را تعیین تکلیف نمایند برجام تاکنون بیفرجام مانده است. ضمن این که آمریکای امروز آمریکای دیروز نیست.
✍🏻فتحالله پریشان
🇮🇷
📝 گسترش روابط ایران و عمان به نفع هر دو کشور است
🍃🌹🍃
🔻امام خامنهای در دیدار سلطان عمان:
🔹ما معتقدیم گسترش روابط دوکشور در همه زمینهها، به نفع هر دو طرف است.
🔸نکته مهم در مذاکرات طرفهای ایرانی و عمانی آن است که این مذاکرات تا رسیدن به نتایج محسوس، به صورت جدی پیگیری شود و در نهایت ارتباطات گسترش یابد.
🔹سیاست رژیم صهیونیستی و پشتیبانان آن، ایجاد اختلاف و نبود آرامش در منطقه است، بنابراین همه کشورهای منطقه باید به این موضوع توجه داشته باشند.
🔸افزایش همکاری عمان و ایران حائز اهمیت است زیرا دو کشور در آبراه بسیار مهم تنگه هرمز دارای اشتراک هستند.
🔹ما از سرگیری روابط با مصر استقبال میکنیم و مشکلی در این زمینه نداریم. آغاز روابط مجدد ایران و عربستان نتیجه سیاست خوب دولت رئیسی برای گسترش و تقویت روابط با همسایگان و کشورهای منطقه است.
🔸سلطان عمان:
🔺سیاست ما گسترش روابط با همسایگان بهویژه ایران است. در مذاکرات تهران، در مورد عرصههای مختلف همکاری، گفتوگو و تبادل نظر شد و امیدواریم با استمرار این گفتگوها، روابط دوکشور بیش از پیش گسترش یابد و نتایج عملی آن برای هر دو طرف مشهود شود.
🌷دشمنان ما سعی شان بر این است که ما را از ولایت فقیه جدا کنند و اگر روزی برسد که به این امر پلیدشان برسند ، شکست وحقارت ما حتمی است متاسفانه بعضی از افراد گول وسوسه های این شیاطین را می خورند . احتمال دارد که دنیایشان را آباد کنند ، اما آخرتشان را خراب می کنند......
"#شهیدمصطفی_زاده_سرستی"