eitaa logo
محبان المهدی 1 (کانال عمومی)
2.1هزار دنبال‌کننده
40.9هزار عکس
39.5هزار ویدیو
469 فایل
سلام ،محضرکاربران بزرگوار،عرضه می دارم که به لطف الهی وبا مساعدت وهمکاری شماعزیزان گروه محبان المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ایجاد گردید.دراین گروه مطالب ارزنده ،مفیدوکاربردی درکلیه زمینه ها : فرهنگی،اقتصادی،اجتماعی،سیاسی،وورزشی ارائه خواهد شد.
مشاهده در ایتا
دانلود
✍ مساجد مهم در فرهنگ اسلامی 📌 مثلث سرزمین‌های آخرالزمانی دنیا 1⃣ در شهر در عربستان: خداوند و اطراف آنرا قرار داده؛ یعنی مقدس شمرده و ارتکاب گناه و قتل و شکار و تجاوز به جان و مال مردم و جنگ و دزدی و راهزنی و… را در آن جایز ندانسته. وقتی مجرمی به آنجا پناه ببرد کسی حق مواخذه او را ندارد. 2⃣ در شهر بیت‌المقدس در فلسطین اشغالی: مسجد بیت‌المقدس در شهر و نخستین قبله مسلمانان بوده. همچنین قبه الصخره که محل پیامبر عظیم‌الشأن اسلام بوده در این محل است‌. 3⃣ در شهر مقدس قم ایران: این مسجد، به خاطر نزدیکی به جمکران، به مسجد جمکران شهرت یافته و به دلیل انتساب به حجت بن الحسن، مسجد صاحب‌الزمان هم نامیده می‌شود، در گذشته به مسجد قدمگاه نیز مشهور بوده. این مرکز، پایگاه شیعیان ظهور است که خود را آماده نهایی میکنند. 4⃣ در کوفه عراق: از مشهورترین مساجد اسلامی است که در سمت شمالغربی مسجد جامع کوفه به فاصله حدود دو کیلومتر ساخته شده‌. این مسجد از کهن‌ترین مساجد منتسب به حضرت حجت بن الحسن علیه‌السلام است. مسجد سهله در شرق یعنی در شهر قدیم (نزدیکی کربلا و نجف) قرار دارد. در احادیث فراوانی به صراحت اعلام شده که اقامتگاه شخصی در دوران ظهور، مسجد مقدس سهله است.
/ ارض موعود کجاست؟! 📌 اگر سه نقطه مسجد جمکران (قم )، مسجد‌الاقصی (قدس ) و مسجدالحرام (مکه ) را به یکدیگر متصل نماییم، مثلثی حاصل خواهد شد که در مرکزیت آن، مسجد سهله کوفه و کربلای آقا اباعبدالله علیه‌السلام (در ) واقع خواهند شد.
امام زمان 008.mp3
1.98M
✍️ همش می گن؛ شما تشنه نيستين! شما طلب ندارين! شما نمی خواينش! که امام تون،هزار ساله در غیبته! اصلا این طلب وتشنگی چيه؟
اندیشه ی فاسد سردمداران زن زندگی آزادی!
🔴 بالا: نقشه کنونی 🟣 پائین: نقشه اسرائیل بزرگ ✍ صهیونیست‌ها طبق طرح اسرائیل بزرگ که جهانی برای آنها رسم کرده، ابتدا باید تمام سرزمین را (از کرانه باختری و اراضی اشغالی کنونی تا و قدس) غصب می‌کردند و سپس با تصرف سایر مناطق غرب آسیا، شامل سوریه، لبنان، اردن، مصر، عراق، حجاز و عربستان و یمن، طرح یا خود را پیاده می‌کردند. و در گام سوم، تمام جهان را به سلطه خود درآورده و شیطان را ایجاد می‌کردند که با ظهور ، این طرح شیطانی در نطفه خفه شده است. ✍ همینجا برای دوستانی که می‌گویند طبق نقشه ادعایی تشکیل اسرائیل بزرگ، آنها فقط قصد تصرف مناطق بین رود نیل در تا در را داشته‌اند، چرا ما ایرانی‌ها کاسه داغ‌تر از آش شده‌ایم؟! باید عرض شود که در زمان ترسیم این نقشه، ما (در دوران طاغوت)، تحت تسلط مستقیم بود و نیازی به نقشه نداشت! ❤️ السلام عليک يا صاحب الزمان 🇮🇷🇵🇸
💢کوچولوی فلسطینی که پدر و مادرش رو توی بمباران از دست داد فقط یکی از داستانهای غم انگیز غزه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢صدها استرالیایی با تجمع در بندر بوتانیِ سیدنی، مانع پهلوگیری کشتی باریِ رژیم صهیونیستی شدند. 🔹این شکست و نفرت جهانی از رژیم جعلی و جنایتکار صهیونیستی قابل ترمیم نیست!
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وجدان‌ های بیدار در آمریکا دور هم جمع شده‌اند، تا مانع حرکت یک کشتی با محموله‌ی سلاح‌های آمریکایی به سمت اسرائیل شوند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خسرو معتضد در برنامه «به افق فلسطین»: اسراییل کنونی همان آلمان نازی است! " محمد نصوحی🇮🇷 "
Mehdi Rasooli - Madare Ghamkhar (128).mp3
3.99M
اینقدرغم مردم و خوردی ای مادر غمخوار «لبیک یاحسین جانم» 🎙 صلے‌الله‌علیڪ‌یا‌اباعبدللھ الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِ‌لوَلــیِّڪَ‌اَلفــَرَج بحق‌ حضࢪٺ‌زینب‌ڪبرۍسلام‌الله‌علیها‌
حاج حسین سیب سرخی - @madahi.mp3
2.92M
شور | هلاکم هلاک کربلا «لبیک یاحسین جانم» 🎙 صلے‌الله‌علیڪ‌یا‌اباعبدللھ الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِ‌لوَلــیِّڪَ‌اَلفــَرَج بحق‌ حضࢪٺ‌زینب‌ڪبرۍسلام‌الله‌علیها‌