22.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پشت پرده مرموز یک جنایت
*متهم مسمومیت دانش آموزن شناسایی شد*
🔴 شب نيمۀ شعبان؛ شب استجابت دعا
🌕 امام باقر علیه السلام فرمودند:
شب نيمۀ شعبان برترین شب ها بعد از شب قدر است؛ خداوند نعمتهای افزون خود را در آن شب به بندگانش ارزانی میدارد و به منت خود میآمرزد. بنابراین، در این شب، در تقرب به درگاه خداوند متعال بکوشید؛ زیرا این شب، شبی است که خداوند عزّ و جلّ بر خود سوگند یاد کرد که هیچ درخواست کننده ای را تا زمانی که معصیتی را درخواست نکند، رد نکند؛ پس در دعا و ثنا به درگاه خداوند متعال بکوشید؛ که هرکس در این شب صد بار سبحان الله، و صد بار الحمدلله، و صد بار الله اکبر، و صد بار لااله الا الله بگوید، خداوند گناهان گذشته او را میآمرزد و حوائج دنیوی و اخروی او را که از خداوند خواسته باشد و خداوند نیاز او را بداند، یا حتی از خدا نخواسته باشد، از روی تفضل بر بندگانش برآورده میسازد.
🌹 اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ وَ الْعافِیَةَ وَ النَّصْرَ وَ اجْعَلْنا مِنْ خَیْرِ اَنْصارِهِ وَ اَعْوانِهِ وَ الْمُسْتَشْهَدینَ بَیْنَ یَدَیْهِ!
📗إقبال الأعمال، ج ۲، ص ۶۹۵
12.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀🍀کسی که میخواد ببینه حتما خودشم انتخاب کنه که ببینه کجای کاره🌷
🔥 #ایرانی_کشون
☑️ امروز، ۱۶ اسفند ۱۴۰۱، جشن #پوریم یهودیان است.
👈🏻 طبق تورات: کتابِ اِستِر، در زمان یکی از پادشاهان هخامنشی (احتمالا خشایارشا)، یهودیان با همدستی دربار هخامنشی، حدود ۸۰ هزار ایرانی را قتل عام کردند.
👈🏻 یهودیان از آن روز تاکنون، هر سال، یادروز پوریم و کشتار ایرانیان را جشن میگیرند.
#پوریم
🔰 منادی زمان
🔘 @Monadizaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ❌ جشن پوریم (פורים)
👈🏻 در یک مهد کودک در اسراییل
از کودکی به فرزندان خود یاد میدهند که به کشتن ایرانیها افتخار کنند.
ولی به ما میگویند بحث شهادت را از کتابهای درسی مدارس حذف کنید چون ترویج خشونت است!
#پوریم
#ایرانی_کشون
🔰 منادی زمان
🔘 @Monadizaman