یک نکته:
🔸ما در جنگ غزه و رژیم شیطانی صهیونیستی شاهد آتش بس هستیم نه صلح!
در نگارش مطالب دقت کنیم.
#غزه_قهرمان
ـــــــــــــــــــــــ
💠ماهد انقلاب؛ | عضویت در کانال 👇
🆔 @mahed_enghelab
عجب از دل؛
🔹موقعی که یکنفر را دوست داریم حرف های آن را قبول می کنیم حتی اگر آن حرف ها کاملا درست نباشد و؛
🔹موقعی که یک نفر را دوست نداریم همه حرف های آن غلط است حتی اگر درست بگوید.
🔸همه چیز از دل است ، در این روزگار عقل خیلی کاره ای نیست ، تا مبچی توانی دلی بدست آور....
✍حیدر بردبارنسب
#ماهد_انقلاب
ـــــــــــــــــــــــ
💠ماهد انقلاب؛ | عضویت در کانال 👇
🆔 @mahed_enghelab
🔸مشخص شد کاری که امام (ره) کرد، بساط بهائیت را در ایران برچید، یعنی وقتی صهیونیستها را از ایران اخراج کرد، دیگر اصلاً تشکیلات سیاسی بهائیت به سرزمینهای اشغالی رفت. تمام تشکیلات خود را از ایران برده بودند و به اسرائیل منتقل کردند. خیلی از نیروهای انجمن اینگونه جدا شدند و به انقلاب اسلامی پیوستند.
🔸امروز دیگر انجمن حجتیه مسئله مهمی نیست، بلکه بهعنوان یک تجربه تاریخی مطرح است. بهعنوان یک تجربه تاریخی بسیار اهمیت دارد، اما به این معنی نیست که یک مسئله حاد سیاسی برای جامعه ماست.
سلیمی نمین
ـــــــــــــــــــــــ
💠ماهد انقلاب؛ | عضویت در کانال 👇
🆔 @mahed_enghelab
خالد قدومی مسئول دفتر جنبش حماس در تهران:
🔸آزادی اسیران صهیونیست نه به دستور ترامپ و نه به دستور نتانیاهو بود؛ آنها را «مقاومت» آزاد کرد.
ـــــــــــــــــــــــ
💠ماهد انقلاب؛ | عضویت در کانال 👇
🆔 @mahed_enghelab
چیستی قرارگاه؛
🔸قرارگاه یک مفهوم سازمانی است که به عنوان مرکزی برای هماهنگی، هدایت و مدیریت فعالیتها در راستای اهداف خاص به کار میرود. این مفهوم معمولاً در زمینههای نظامی، امنیتی و مدیریتی مورد استفاده قرار میگیرد، اما میتواند در سایر حوزهها نیز به کار گرفته شود. در این مقاله، به بررسی مفهوم قرارگاه، اجزا و وظایف آن پرداخته میشود.
تعریف قرارگاه؛
🔸قرارگاه به عنوان یک مرکز عملیاتی و مدیریتی تعریف میشود که مسئولیت هماهنگی و هدایت فعالیتها و عملیاتها را بر عهده دارد. این مرکز معمولاً دارای ساختار سازمانی مشخص و منابع مورد نیاز برای اجرای وظایف محوله است.
🔹اجزا و ساختار قرارگاه؛
1. فرماندهی: مرکز تصمیمگیری و هدایت قرارگاه که توسط فرمانده یا مدیر اداره میشود.
2. کمیتهها و واحدهای تخصصی: گروههایی که وظایف و مسئولیتهای خاصی را در زمینههای مختلف بر عهده دارند (مانند اطلاعات، لجستیک، ارتباطات).
3. منابع و امکانات: تجهیزات، منابع انسانی و مالی که برای اجرای عملیاتها و وظایف مورد نیاز است.
4. سیستمهای ارتباطی: ابزارها و فناوریهای مورد استفاده برای ارتباط و تبادل اطلاعات بین اعضای قرارگاه و واحدهای مختلف.
🔹وظایف قرارگاه؛
1. برنامهریزی و هماهنگی: تدوین برنامههای عملیاتی و هماهنگی بین واحدها برای اجرای مؤثر آنها.
2. نظارت و کنترل: نظارت بر اجرای برنامهها و عملیاتها و انجام اقدامات اصلاحی در صورت نیاز.
3. ارزیابی و تحلیل: ارزیابی عملکرد عملیاتها و تحلیل نتایج به دست آمده برای بهبود فرآیندها.
4. ارتباطات و گزارشدهی: ارتباط مستمر با واحدهای عملیاتی و گزارشدهی به مقامات بالاتر در خصوص وضعیت عملیاتها.
اهمیت قرارگاه؛
🔸قرارگاهها نقش حیاتی در موفقیت عملیاتها و دستیابی به اهداف تعیین شده دارند. از طریق هماهنگی، هدایت و نظارت مؤثر، قرارگاهها میتوانند به کاهش خطرات، افزایش کارایی و بهبود عملکرد کمک کنند.
نتیجهگیری؛
🔸🔹قرارگاه به عنوان یک مرکز عملیاتی و مدیریتی، نقش کلیدی در هماهنگی و هدایت فعالیتها در راستای اهداف خاص دارد. با داشتن ساختار سازمانی مناسب و منابع مورد نیاز، قرارگاهها میتوانند به اجرای موفقیتآمیز عملیاتها و دستیابی به اهداف تعیین شده کمک کنند.
#ماهد_انقلاب
ـــــــــــــــــــــــ
💠ماهد انقلاب؛ | عضویت در کانال 👇
🆔 @mahed_enghelab
فلسطین پیروز جنگ شناختی:
✍حیدر بردبارنسب
ـــــــــــــــــــــــ
🔹در عصر فعلی ارتش ها جنگ را به دو شکل تقسیم می کنند:
۱.جنگ نظامی ۲.جنگ شناختی
🔸در جنگ نظامی مولفه های پیروزی و شکست غلبه یا عدم فتح بر ساختارهای فیزیکی از جنس ساختمان، تخریب ، انفجار ، کشتار و .... است اما در جنگ شناختی مولفه های پیروزی و شکست ، حفظ یا از دست دادن روحیه ، هویت و آرمان ها است.
🔸اگر یک کشور در جنگ نظامی پیروز شود ولی در جنگ شناختی شکست بخورد ممکن است چند سال در یک کشور حضور فیزیکی داشته باشد ولی بعد از چند مدت مجبور می شود آن کشور را ترک کند، یعنی در واقع اگر در جنگ شناختی با شکست روبه رو شود ، در اصل جنگ نیز با شکست روبه رو می شود.
🔸جهت اثبات این مسئله نمونه مثال های فراوانی وجود دارد، از اِشغال افغانستان و عراق گرفته تا کشورهای آفریقایی یا کودتای ۲۸ مرداد ایران عزیز ما.
در این نمونه مثال ها یک کشور خارجی متجاوز در جنگ نظامی در ظاهر پیروز شده ولی در جنگ شناختی نتوانسته اند پیروز شوند و در نهایت بعد از چند سال مجبور شدند حضور فیزیکی خود را نیز کم کنند و این یعنی شکست.
🔹جنگ های واقعی این زمانه بدین شکل هستند. کشورهای شکست خورد تلاش می کنند با استفاده از ابزارهای رسانه ای وعملیاتی روانی این شکست ها را بپوشانند.
🔸با توجه به این منطق دشمن تمام توان خود را در ابتدا بر روی جنگ شناختی متمرکز می کند. یعنی تغییر هویت و باور مردم کشور هدف چون پیروز واقعی کسی است که بر این باورها و هویت ملی آن کشور پیروز شود.
🔸در جنگ رژیم صهیونیستی با مردم قهرمان فلسطین و غزه شاید رژیم از لحاظ نظامی و ایجاد ویرانی در ظاهر غالب جلوه کند ولی در اصل فلسطین و حماس پیروز شده است چون در جنگ شناختی هویت و ماهیت خود را حفظ و حتی به اکثر کشورهای جهان این هویت را صادر کرده است.
اینکه شاهد استعفاء فرماندهان رژیم صهیونسیتی هستیم دلیلش شکست بزرگ در جنگ شناختی است و حماس و حزب الله زنده و پیروز هستند چون در جنگ شناختی وحفظ هویت و ماهیت خود پیروز شده اند.
🔹شکست غیر قابل ترمیم از این جنس است.
🔸به لبخندهای رزمندگان حماس ، فلسطینی و مردم غزه خوب نگاه کنید، متوجه می شوید پیروز این جنگ چه کسی است.
✍حیدر بردبارنسب
ـــــــــــــــــــــــ
💠ماهد انقلاب؛ | عضویت در کانال 👇
🆔 @mahed_enghelab
🔸در فضای مجازی هم کل یوم عاشورا کل ارض کربلا هر روز رقم می خورد ، بر ماست که از حق حمایت کنیم.
کانال سردار عزیز غضنفری:
@ghazanfari58
ـــــــــــــــــــــــ
💠ماهد انقلاب؛ | عضویت در کانال 👇
🆔 @mahed_enghelab
🔸یکی از مهمترین مسئولیتهای پیامبر(ص) جهاد تبیین بر اساس حق و حقیقت است تا گرد باطل بر دامن کبریایی حق ننشیند. از همین رو آن حضرت(ص) به عنوان تبیینگر حقایق و فصل الخطاب الهی ماموریت مییابد که علیه کافران باطل گرا و منافقان خطرناکتر از آنها، به جهاد تبیین بپردازد.
🌸عید مبعث بر همه مسلمانان جهان مبارک باد.
ـــــــــــــــــــــــ
💠ماهد انقلاب؛ | عضویت در کانال 👇
🆔 https://eitaa.com/mahed_enghelab
🔷 آیا پیشرفتهایی که به نام دستاوردهای انقلاب اسلامی مطرح می شوند، محصول گذر زمان و پیشرفتهای علمی جهان هستند و در صورت تداوم حکومت پهلوی نیز محقق می شدند؟!
۱. برخی موارد همچون ارتباطات سیار، تلفن هوشمند، اینترنت، بانکداری الکترونیک و... محصول گذر زمان هستند و نمیتوان بر حکومت پهلوی به دلیل نبود این امکانات در آن دوره خرده گرفت اما آیا برق، گاز، تلفن، یخچال، تلویزیون و... هم در آن دوران کشف و اختراع نشده بودند؟؟؟ در سال پایانی حکومت پهلوی، چند درصد مردم به این امکانات دسترسی داشتند؟؟؟
۲. اگر صِرف گذشت زمان باعث پیشرفت می شود چرا کشورهایی در همسایگی ما، با وجود گذشت دهها سال همچنان پیشرفت نکرده اند؟ چرا گذشت زمان در دوره پهلوی باعث پیشرفت نشد و پس از ۵۴ سال حکومت، همچنان مجبور به استخدام پزشکان هندی و پاکستانی بودند؟؟؟
۳. توسعه وابسته و اقتصاد غیر مشارکتی که در دوره پهلوی شکل گرفت، در کنار دخالت فزاینده هزاران مستشار غربی، مانع اساسی بر سر راه پیشرفت واقعی بوده و گذر زمان نیز نتوانست این مانع را مرتفع سازد. غرب، تنها به اندازه ای که اجازه پیشرفت به ایران میداد که به دامن کمونیست نلغزد. با چنین رویکردی، با فرض تداوم حکومت پهلوی نیز پیشرفت چندانی متصور نبود.
۴. اگر قرار باشد دستاوردهای انقلاب اسلامی را به پای گذر زمان بنویسیم، لاجرم باید مواردی که سلطنت طلبان به عنوان افتخارات حکومت پهلوی نام می برند را نیز محصول گذر زمان بدانیم. به عبارت دیگر، اگر قائل به این باشیم که با تداوم حکومت پهلوی نیز به دستاوردهای کنونی می رسیدیم، باید بپذیریم که در صورت تداوم حکومت قاجار نیز به همه اموری که پهلوی ها بدان افتخار می کنند، نائل می شدیم!!!
۵. پیشرفت ناشی از گذر زمان، پیشرفتی تدریجی و طبیعی است در حالی که جمهوری اسلامی در برخی عرصه ها، پیشرفت های جهشی و اعحاب انگیزی را تجربه کرده است. برای نمونه، رشد و سرعت تولید علمی ایران به طور متوسط، یازده برابر میانگین رشد جهانی بوده است و بدیهی است که چنین رشدی را نمیتوان به گذر زمان نسبت داد.
۶. در ارزیابی دستارودهای انقلاب اسلامی، باید توجه داشت که پیشرفتهای جمهوری اسلامی در سایه چند دهه اقسام تحریمهای بی سابقه در تاریخ، هشت سال جنگ تمام عیار، افزایش سه برابری جمعیت و کاهش چشمگیر درآمدهای نفتی حاصل شده است. مصائبی که حکومت پهلوی، نه تنها با هیچکدام از آنها روبرو نبوده، بلکه از پشتیبانی هم پیمانان غربی نیز برخوردار بوده است.
۷. جمهوری اسلامی به عنوان نظام برآمده از انقلاب اسلامی، به موفقیتهای بیشماری در عرصه های مختلف دست یافته است اما همچنان در برخی عرصه ها با کاستیهایی روبرو بوده و با نقطه مطلوب فاصله دارد. کلید رفع این کاستیها نیز تلاش مضاعف، کار جهادی و نگاه به توانمندیهای داخلی است نه زیر سوال بردن اقدامات گذشته که با همه کاستیها، همچنان قابل دفاع است.
۸. مشکلات اقتصادی و معیشتی که این روزها مردم بدان دچارند، قابل کتمان نبوده و برای دلسوزان و معتقدان به انقلاب، درد آور است اما این مشکلات نباید سبب شود که در تحلیل دستاوردهای انقلاب، انصاف را به کناری گذاشته و همه افتخارات و کارهای سترگ صورت گرفته را، با دیده تردید بنگریم.خلاصه آنکه، با همه گله مندی، باید همچنان پای کار انقلاب بمانیم. .
#دستاوردهای_انقلاب
ـــــــــــــــــــــــ
💠ماهد انقلاب؛ | عضویت در کانال 👇
🆔 https://eitaa.com/mahed_enghelab
چهل و ششمین سالگرב
انقلاب اسلامے گرامے باב 🌷🇮🇷🌷
#نشست_برخط
#لایو
#شهرستان_دشتستان
🎥 سخنران: آقای حیدر بردبار نسب
«معاون محترم سیاسی
سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر»
📜 موضوع: آثار و نتایج انقلاب اسلامی
⏳ زمان : جمعه | ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۳
🕣 ساعت: ۲۰:۳۰
📱بستر لایو : پیامرسان روبیکا
💫 لینک شرکت (بوشهر لایو ):
https://rubika.ir/Bushehr_Live
نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی استان بوشهر
audio_cutter_1 fajr hbordbarnesab_1.mp3
11.39M
🔸دستاوردهای انقلاب اسلامی
🎙 حیدر بردبارنسب / کارشناس مسائل سیاسی
🔸دهه فجر ۱۴۰۳
ـــــــــــــــــــــــ
💠ماهد انقلاب؛ | عضویت در کانال 👇
🆔 https://eitaa.com/mahed_enghelab
🔸ماهد انقلاب را به دوستان خود معرفی کنید.
🔸تحلیل سیاسی روز ـ حیدر بردبارنسب
#تحلیل_سیاسی
ـــــــــــــــــــــــ
💠ماهد انقلاب؛ | عضویت در کانال 👇
🆔 https://eitaa.com/mahed_enghelab