-200335616_-17568902.mp3
26.33M
🎧 قرائت اختصاصی دعای چهاردهم صحیفه سجادیه توسط حاج مهدی سماواتی
-567992576_-392020328.mp3
10.56M
🎧 تلاوت اختصاصی سوره فتح توسط استاد کریم منصوری
محفل تبیین
💫💠💫 💠﴿جمله تبیین روز سی و دوم چله﴾ 🎙#پنجمین_قسمت از سخنرانی خطیب ارجمند سرکار خانم شریعتمدار در جل
💫💠💫
💠﴿جمله تبیین روزسی و سوم چله﴾
🎙 #ششمین_قسمت از سخنرانی خطیب ارجمند سرکار خانم شریعتمدار در جلسه سالگرد سرلشگر شهید#اسماعیل_دقایقی 🌷
۱۴٠۳/۸/۲۸
✔️حقایقی در مورد خطبه فدکیه حضرت زهرا سلام الله علیها
موضوع تبیینی امروز 👇
🔻🔻🔻
هیچ کدوم ما عاشق جنگ نیستیم اما وقتی دشمن اومده تو خونه ما نمیتونیم بایستیم و نگاهش کنیم
اگر آمادگیش رو نداریم باید بریم این آمادگی را کسب بکنیم چه جوری❓
🔶واقعا از بیست و چهار ساعت چند دقیقه رو می گذاریم برای فهم قضیه و فهماندن قضیه تبیین ❓
چقدر بچه های ما ممکنه سوال داشته باشند ؟ من تو این مدت انقدر رفتم این شهر و اونشهر این استان اون استان،، بی استثنا یک جا اختلال داره اگه گفتین کجا ⁉️
مدارس ‼️ بچه های ما همسوی با ما نیستن بچه های ما باور ما را ندارند پای میدان نمی آیند...
🔶یه زمانی اگر خاطرتون باشه همین شهرک هایی که بچه های سپاه توش می نشستن یه مطالعه ای انجام شد راجع به اینکه چرا نسل مادرها محجبه چادری هستند... ولی نسل دخترها یا حجابشون شل شده یا داره می افته؟ یک انقطاعی وجود داشت این انقطاع از کجا بود ؟ الان هم این وجود داره ما همسو نکردیم بچه های خودمون رو با خودمون... مانتوانستیم یک حلقه و هسته سخت اولیه ای بشیم راجع به این قضیه که اون رو تبدیلش بکنیم به یک قطب نما به یک آهن ربا که بتواند جذب بکند دیگران را ...
🔺🔺🔺
این پیام را به چند نفر ارسال و در این جهاد شرکت کنید.
#چله_فاطمی_محفل_تبیین
#روز_سی_سوم_چله
═┅═༅𖣔🔆𖣔༅═┅┅
@mahfeletabeen
دبیر کل حزب الله لبنان،شهید والامقام سید حسن نصرالله🌻
🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷
تاریخ ولادت: ۱۹۶۰/۸/۳۱ میلادی معادل ۱۳۳۹/۶/۹ شمسی
محل ولادت: شهرک البازوریه _ جنوب لبنان
تاریخ شهادت: ۲٠۲۴/۹/۲۷ میلادی معادل ۱۴۰۳/۷/۶ شمسی
محل شهادت: ضاحیه _ لبنان
نحوه شهادت: در اثر حمله هوایی به مقر حزب الله در ناحیه ضاحیه در جنوب بیروت
مزار: به طور موقت در مکانی نامعلوم دفن شده اند.
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
─┅═ঊঈ🌹ঊঈ═┅─
ذکر صلوات جهت
سلامتی و تعجیل در امر فرج 🌸
#پنجشنبه_شهدایی
═┅═༅𖣔🔆𖣔༅═┅┅
@mahfeletabeen
💐🌾💐🌾💐🌾💐
🔰زندگینامه شهید سید حسن نصرالله :
💫تولد و خانواده شهید سید حسن نصر الله💫
🌾 سید حسن نصر الله در ۳۱ اوت ۱۹۶۰ در برج حمود از محله های شرق بیروت به دنیا آمد.
🍃او فرزند ارشد میان ۹ فرزند دیگر خانواده محسوب می شود.در زمان کودکی،پدرش به شغل سبزی و میوه فروشی مشغول بود.به دلیل فقر اقتصادی و شرایط نامساعد کاری خانوادهٔ وی به منطقه الكرنتینا در جنوب بیروت رفتند.
خانوادهٔ وی در سال ۱۹۷۵ همزمان با آغاز جنگ داخلی لبنان به البازوریه برگشتند.
سید حسن از کودکی شدیدا به سید موسی صدر علاقه مند بود.
وی با وجود اینکه خانواده اش مذهبی نبودند به علوم دینی علاقه داشت.
او در مدرسه النجاه و بعدا یک مدرسه دولتی در محلهٔ عمدتاً مسیحی سن الفيل بيروت تحصیل کرد.
🌸شهید سید حسن نصرالله که بود؟🌸
🌺نصرالله از روحانیون مبارز و مجاهد معاصر لبنان و دبیر کل جنبش حزب الله این کشور بود که سالها در مقابل تجاوزات و جنایات رژیم غاصب صهیونیستی ایستاد و از ملت مظلوم فلسطین دفاع کرد.
💫تحصیلات💫
🌱تحصیلات مقطع ابتدایی را در زادگاهش سپری کرد و دوره راهنمایی را در محله ای به نام سن الفیل در شرق بیروت گذراند.مقطع دبیرستان را در روستای البازوریه در جنوب لبنان به پایان رسانید و در سال ۱۹۷۶ در سن ۱۶ سالگی برای تحصیلات حوزوی به شهر نجف در عراق رفت و بعد از۲ سال اقامت و تحصیل در این شهر،مجدداً به لبنان بازگشت و در مدرسه الامام منتظر در بعلبک مشغول به فراگیری علوم حوزوی شد.
💐مشوق اصلی او برای عزیمت به نجف و فراگیری علوم اسلامی سید محمد غروبی، امام جمعه شهر صور بوده است. شهید نصر الله در سال ۱۹۸۹ برای تکمیل دروس حوزوی به قم رفت اما با گذشت یک سال به دلیل شدت تنش ها در لبنان به درخواست شورای حزب الله به سروت بازگشت.
🌿با اتمام دورهٔ دبیرستان و همزمان با آغاز جنگ داخلی لبنان وارد جنبش امل شد و به عنوان مسئول سازمانی جنبش شیعی امل در روستای البازوریه به فعالیت پرداخت وی در زمان تحصیل در حوزه امام منتظر نیز به فعالیت سازمانی در جنبش امل می پرداخت که در همان زمان به عنوان عضو
دفتر سیاسی آن انتخاب شد.
🍀نمایندۀ امام خمینی در لبنان🍀
🌼در دیداری که شهید حسن نصرالله در سال ۱۳۶۰ با آیتالله خمینی در تهران داشت، رهبر انقلاب ایران او را بهعنوان نماینده خود در امور حسبیه و اخذ امور شرعیه در لبنان منصوب کرد.
🪴در زمان دریافت این حکم تنها ۲۱ سال داشت و نخستین فرد از رهبران حزبالله لبنان بود که چنین حکمی را از امام دریافت میکرد.
در سال ۱۳۶۱ هم به عنوان سرپرست تیم ورزشی جنبش امل به تهران سفر کرد اما به دلیل جنگ ۱۹۸۲ لبنان این سفر نیمه تمام ماند.
✨شهید نصرالله در سال ۱۳۶۶ تصمیم گرفت که برای ادامه تحصیلات دینی به قم مهاجرت کند. او دو سال در حوزه علمیه قم تحصیل کرد.در این مدت زبان فارسی را به خوبی آموخت و دوستان نزدیکی در میان نخبگان سیاسی _ نظامی ایران پیدا کرد.او در سال ۱۳۶۸ به لبنان بازگشت.
🌷شهید نصرالله در سخنرانیهایش از انقلاب اسلامی ایران دفاع میکرد و آن را وظیفهای بر اساس قانون وفاداری میدانست.
☘معاون شهید سید حسن نصرالله در پاسخ به سؤالی مبنی بر واکنش حزبالله در صورت حمله اسرائیل و حامیان آن به ایران گفت: رابطه ما با جمهوری اسلامی ایران مثل پدر و فرزند است و در صورت حمله متجاوزان از ایران دفاع خواهیم کرد،حتی اگر شود خودمان را فدای بقای جمهوری اسلامی بکنیم،این کار را خواهیم کرد و این کار نه از روی تعصب، بلکه به خاطر مصالح حقیقی جهان اسلام است.
🍃مسئولیتها🍃
🌸سید حسن از ابتدای شکلگیری حزب الله در آن به فعالیت پرداخت،در سال ۱۹۸۵ وی با انتقال به بیروت مسئولیتهای سنگینتری را عهدهدار شد.
نخستین مسئولیت جدی شهید نصرالله آمادهسازی نیروهای مقاومت و تأسیس هستههای نظامی و در عین حال معاون ابراهیم امین از نمایندگان حزبالله در پارلمان لبنان بود.
✨دبیرکل✨
🌺پس از ترور شهید سید عباس موسوی به وسیلهٔ بالگردهای اسرائیلی در ۱۶ فوریه ۱۹۹۲، با اجماع شورای تصمیمگیری حزبالله،شهید نصرالله برای دبیرکلی حزبالله انتخاب شد.
🌻ترور شهید سید حسن نصرالله🌻
🕊وی پس از سال ها مجاهدت و مبارزه با رژیم جعلی اسرائیل در ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۴ در اثر حملهٔ هوایی این رژیم غاصب به مقر حزب الله در ناحیه ضاحیه در جنوب بیروت به درجهٔ رفیع شهادت نائل آمد.
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَرَج
─┅═ঊঈ🌹ঊঈ═┅─
ذکر صلوات جهت
سلامتی و تعجیل در امر فرج
═┅═༅𖣔🔆𖣔༅═┅┅
@mahfeletabeen
شادی ارواح طیبه امام و شهدا, پیروزی رزمندگان جبهه مقاومت و نابودی اسرائیل منحوس حمد و قدر و صلوات
🌷🇮🇷🤲