💐داماد که نشده بودن ،
بعد شهادتشون براشون
#ماشین #گل_آرایی میکردند.
.
🌷شهید محمد مهدی سیدی
#ولادت ۱۳۴۸ مازندران ( #تنکابن)
#شهادت : ۷ اسفند ۱۳۶۲ جزیره مجنون
تاریخ تدفین: ۱۲ سال بعد شهادت ۱۳۷۴
.
📩 قسمتی از وصیت نامه :
این حرف مطهری که : #شهدا شمع محفل بشریت اند .در واقع حرف به جایی است , چون این ها هستند که راه را برای دیگر انسان ها روشن می کنند و دیگران هستند که ادامه دهندگان راه آنان می باشند .
.
#سالروز_شهادت
@mahman11
#شهیدی_که_بخاطر_شرکت_در_نماز_جمعه_عروسیش_را_در_روز_جمعه_نگرفت
.
▪️ سردار شهید محمد جعفری🌷
▫️ولادت : ۱۳۴۰ آمل _شهادت :دهلران
▪️ت تدفین : ۱۳۷۵_ سیزده سال مفقود بود.
.
🦋همسرش «شهربانو فرهمند: «بسیار به نماز جمعه اهمیت میداد. ما قرار بود عروسی خودمان را روز جمعه برگزار کنیم؛ اما او مخالفت کرد وگفت: جمعه زمان عبادت است و من باید به نماز جمعه بروم. عروسی را روز پنجشنبه برگزار میکنیم. ما همین روز با هم عروسی کردیم.»
.
🚩 فروردين 1361، اوّلين تجربه حضور محمّد در جبهه غرب بود كه با كِسوت بسيجي و به عنوان تكتيرانداز مشغول به خدمت شد.در 7 آبان 1361، در سِمَت جانشيني دسته، رهسپار جنوب و 3/9/1361، به فرماندهی دسته در گردان يارسول منصوب شد؛ او در 22 آبان 1362 به عضويت سپاه در آمد و به عنوان جانشين گروهان گردان رزمي، به جبهه جنوب عزيمت كرد.و سرانجام، محمد در 7 اسفند 1362، طي عمليات والفجر 6 در دهلران، جامه سرخ شهادت را به تن كرد و سپس، بعد از گذشت سیزده بهار، با بدرقه همسرش و تنها يادگارش «محرم»، در بوستان شهداي «پايينكتهپشت» آرام گرفت.
.
#سالروز_شهادت
@mahman11
36.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹بسم الله الفجر..
بسم الله انتقام..
وقت نبر شد حاج قاسم سلام..
سلام سردارم..
عزیز و دلدارم..
اومدم بگم تو را خیلی دوستت دارم..
کوه ایثارم یل نام دارم..
بیا بر گر خیمه ای علمدارم..
عزیزان گروه این سرود را بازنشر حداکثری با اجرای عباس کهزاد ی را در گروهها فوروارد کنید..
#پیشنهاد_دانلود
@mahman11
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در محضر شهدا🕊
صحبت های شهید حاج قاسم سلیمانی در مورد شهادت
#شهیدحاج_قاسم_سلیمانی
@mahman11
🔺همه حرفش این بود، ما با انتخابات سرنوشت کشورمون رو به دست خودمون رقم میزنیم. نباید کاری کنیم شرمنده شهدا بشیم ، شرمنده مولامون آقا سیدالشهداء بشیم
#شهیدمدافعحرممحمدکامران
-
#اِللَّھُمَّعَجِلݪِوݪیَڪَاݪفَࢪُج
@mahman11
⭕️دکتر حسن پور رییس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور با تصویب فرمانده معظم کل قوا حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای(مد ظله العالی) به درجه سرتیپ دومی نائل شد.
امروز در ایام ولادت حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) طی مراسمی، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده محترم کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درجه سرداری را به غلامرضا حسن پور اشکذری اعطا نمود.
در پیوست حکم تقدیمی به دکتر حسن پور، سرلشکر باقری این گونه مرقوم فرمودند:
یرادر ارجمند سردار سرتیپ دوم پاسدار غلامرضا حسن پور اشکذری؛ به مناسبت عید مبعث، بزرگداشت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و نیمه شعبان المعظم؛ مفتخر شدن جنابعالی به درجه سرتیپ دومی که به پاس احراز شایستگی ها و در اجرای اوامر مقام معظم فرمانده کل قوا حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای تحقق یافت موجب افتخار و شادمانی است.
لازم به ذکر است پیشنهاد درجه وی را سردار غلامرضا سلیمانی رییس سازمان بسیج مستضعفین به فرماندهی کل ارائه داده بود.
حسن پور از شهریور سال ۱۳۹۱ جانشین سازمان بسیج اصناف کشور شد و از اول دی ماه سال ۱۳۹۴ با حکم سردار نقدی به عنوان سرپرست و از سال ۱۳۹۵ با حکم سردار سرلشکر پاسدار محمد علی جعفری به عنوان رییس این سازمان معرفی گردید و تا کنون عهده دار این مسولیت است.
همچنین در سال جاری سازمان بسیج اصناف و بازاریان کشور به ریاست سردار غلامرضا حسن پور به عنوان رده موفق در سطح نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ، توسط سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری مورد تقدیر قرار گرفته بود.
@mahman11
تو
نداشتہ منی...
وقتے
تو نباشے
بہ چہ ڪارم مے آید
این همہ آسمان...
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
#شهید_حاج_احمد_کاظمی
#شبتون_شهدایی_🌷
@mahman11