قیامتی است گمانم قیامت مهدی (عج) است
جهان محیط وسیع کرامت مهدی (عج) است
زمان زمان شروع زعامت مهدی (عج) است
غدیر دوم شیعه، امامت مهدی (عج) است
#امام_زمان
@mahmobarak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا سید بحرالعلوم، سید ابن طاووس و مقدس اردبیلی این قدر با امام زمان (عج) رفیق بودند، ولی من نه...
#استاد_عالی
#اللّهُمَّ_عَجِّل_لِولیِّکَ_الفَرَج
@mahmobarak
مداحی آنلاین - دل دل نکن ای دل - محمودکریمی.mp3
4.98M
🌸 #آغاز_ولایت_امام_زمان(عج)
💐دل دل نکن ای دل
💐دست دست نکن ای پا
🎤 حاجمحمودکریمی
👏 #سرود
@mahmobarak
🔴 محضر مبارک مرجع عالیقدر جهان اسلام حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای(مدظله)
♦️سوال: با توجه به انجام برخی حرکات اختلافی و برگزاری جشن هایی بعنوان عیدالزهرا(س) در ایام نهم ربیع الاول، نظر حضرتعالی در مورد توهین به مقدسات اهل سنت چیست؟
♦️جواب: هرگونه گفتار يا كردار و رفتارى كه در زمان حاضر سوژه و بهانه به دست دشمن بدهد و يا موجب اختلاف و تفرقه بين مسلمين شود شرعاً حرام مؤکد است.
#احکام_مبتلابه
@mahmobarak
صبح یعنی
طلوع دوبارهی تو در جان من!
امروز هم سرشار ازدوست داشتن توام...
مثل دیروز...❤️
مثل فردا...❤️
#عشق
@mahmobarak
🌻زوج های محترم؛
🖋از محبت های کلامی و چشمی
🖋لبخند زدن رضایتمندانه
🖋بوسیدن های یهویی یکدیگر
😉خلاصه درآغوش گرفتن شریک زندگیتون غافل نشید😍
💢 تحقیقات نشان داده که حتی یک آغوش 20 ثانیهای میتواند باعث آزادسازی هورمون اکسی توسین در بدن شود؛
اکسی توسین هورمونِ:شادی، ضدافسردگی و ضداضطراب است 👌
عیدی همسر😃
💖 مهارتهای زندگی💖
#عشق
@mahmobarak
سؤال:
برای درمان اذیت کردن و شیطنت های فراوان فرزندان چه کنیم؟
📝 جواب: آب زمزم با تربت سیدالشهداء مخلوط شود و به نیت آرامشدن به او بدهند اثر دارد.
پرسش پاسخ از آیتالله بهجت
#سبک_زندگی_اسلامی
#سوال
@mahmobarak
#آدرس_امام_زمان_(عج)
✍از علامه حسن زاده پرسیدند: آدرس امام زمان ارواحنافداه کجاست؟ کجا می شود حضرت را پیدا کرد؟ ایشان فرمودند: آدرس حضرت در قرآن کریم آیه ۵۵ سوره قمر است... که میفرماید:
"فی مَقْعَدِ صِدْقٍ عَنْدَ مَلیکٍ مُقْتَدِر"
هر جا که صدق و درستی باشد،
هر جا که دغل کاری و فریب کاری نباشد،
هرجا که یاد و ذکر پروردگار متعال باشد،
حضرت آنجا تشریف دارند..."
#امام_زمان
@mahmobarak
17.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بازخوانی پرونده ترور بیولوژیک
امام حسن مجتبی علیه السلام و ائمه بعدی شیعیان
مستند کاری از فطرس مدیا
👈محقّقان آمریکایی در سال ۲۰۱۶ از قتلی مرموز در قرون وسطی رمزگشایی کردند. بازخوانی و بررسی سوء قصد به یک نجیب زاده، با نقش آفرینی امپراطور بیزانس ، معاویه و جعده همسر امام حسن بن علی علیهماالسلام به و سیله مرکوری کلراید.
فصلنامۀ رسمی آکادمی علوم پزشکی انگلیس BAFS مشهور به مدیسن سانس اند لو، مجلۀ برجستۀ علمی پژوهشی در حوزۀ پزشکی قانونی، اقدام به بررسی یکی از دردناکترین ترورهای بیولوژیکی در دل #تاریخ کرده است.
نویسندگان این مقاله از مراکز علمی و دانشگاههای مختلف ايالات متّحدۀ #آمریکا سعی کرده اند در این نوشتار به نحوۀ ترور نوۀ پیامبر اسلام، #امام_حسن علیهالسلام بپردازند.
@mahmobarak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢وقتی آدم خوبا به من می گن:
فلان عکس گناه، فلان فیلم بد، فلان کار ناشایست رو انجام نده...🙏
اون مطالب آلوده، محتواهای کثیف، اخبار دروغ، عقاید باطل رو بین دوستان، آشنایان و سایر مردم منتشر نکن...🙏
💢تو دلم می گم:
این همه آدم دارن این کار بد رو انجام می دن...
مگه کار من چقدر تاثیر داره؟🥴
🔥وقتی این کلیپ زیبا رو دیدم، جوابم رو گرفتم...
#نکته
@mahmobarak
•☜عالم ربانی مرحوم آخوند
ملاعلی معصومی همدانی می فرمود:
•☜وقتی با پای خود معصیتی انجام دادی، با رفتن به مسجد و مجالس حسینی ع گناه آن را جبران کن.
•☜اگر با چشم خود گناهی کردی با قرآن خواندن و گریه از خوف الهی و یا گریه بر مصائب اهل بیت ع آن گناه را جبران کن.
•☜اگر با گوش خود گناهی کردی،
با شنیدن فضائل ائمه اطهار مخصوصا
فضائل امیرالمومنینع گناه آن را جبران کن...
#سبک_زندگی_اسلامی
@mahmobarak
مداحی آنلاین - بر همه عالم مبارک - امیر عباسی.mp3
1.6M
🌸 #سالروز_ازدواج_پیامبر_حضرت_خدیجه
💐بر همه عالم تهنیت بادا
💐جشن پیوندت یا رسول الله
💐ذکر جان ،کوثر و حمد و تبارک
💐یا خدیجه یا محمد مبارک
🎤 #امیر_عباسی
🌷سالروز پاکترین، زلالترین، شادترین و مقدس ترین پیوند هستی مبارکباد
#مبارک
@mahmobarak
يازهراسلام الله عليها:
#تحصیل
سوال ـ فرزند 9 سالهام درس نمیخواند و تکالیفش را انجام نمیدهد. علل و راههای درمان آن چیست؟
پاسخ
شما باید برای رفع این مشکل، از روش حل مسأله استفاده کنید بدین معنا که علل احتمالی را در نظر گرفته، در پی از بین بردن آن باشید.
علل گوناگون مشکلات درسی کودکان چنین است:
1. مشکلات جسمی: ممکن است فرزند شما در بینایی یا شنوایی ضعف داشته یا به بیماری مزمنی مبتلا باشد. مراجعه به متخصص، نگرانی شما را از این جهت از بین میبرد.
2. مشکلات روحی: فشارهای روحی ناشی از اختلاف پدر و مادر، حسادت به فرزند تازه متولد شده، تبعیض و مقایسهی کودک با دیگران، سرزنش و توبیخ و... به طور قطع در رشد تحصیلی او اثر منفی دارد و او را از انجام امور درسی باز خواهد داشت.
3. اختلال در یادگیری: اختلال در یادگیری (Learning disorder) یا ناتواناییهای یادگیری (Learning disability) که 80 درصد به صورت اختلال در خواندن خود را نشان میدهد، یکی از عوامل مشکلات درسی و عدم انجام تکالیف است.
کودکان مبتلا به این اختلال از جهت هوش بهر، متوسط رو به بالا هستند؛ پس برخلاف تصور برخی، اختلال در یادگیری، به معنای عقبماندگی ذهنی نیست.
مشکلات این گونه کودکان، مربوط به ادراک، تمیز، حافظه و توالی دیداری و شنیداری است و به طور معمول در تشخیص کلمات مشابه چون دوز و زود و غاز و زاغ، روز و زور، و... مشکل دارند.
4. خستگی: بازی و فعالیتهای فیزیکی بیش از حد، سبب خستگی فراوان و در نتیجه، عدم انجام تکالیف خواهد شد؛ پس این گونه فعالیتها نیز باید حساب شده و براساس برنامه باشد.
5. حواسپرتی: برخی کودکان، وقتی تنها هستند، حواسشان پرت میشود؛ پس باید زمینهای فراهم شود که یا مادر در اتاق کودک باشد یا کودک در محل فعالیت مادر (آشپزخانه) به تکالیفش برسد تا در صورت حواسپرتی، مادر به او کمک کند.
6. هوش فوقالعاده: در مواردی (گرچه اندک)، هوش بهر بالای کودک، مانع از انجام تکالیف است؛ زیرا از دید او، انجام تکالیف، بسیار بچگانه است. برای چنین کودکی میتوانید با هماهنگی با معلم، برنامهی ویژهای را ترتیب دهید.
#رفتاربانوجوان
@mahmobarak
يازهراسلام الله عليها:
#پرخاشگری_نوجوانان
🔸تکنیک های لازم برای کنترل پرخاشگری در محیط خانواده
🔹1- صمیمیت. صمیمیت در خانواده امری لازم و ضروری است زیرا سهم مهمی در کاهش خشونت در خانواده دارد. بسیاری از رفتارهای خشونت آمیز به این دلیل است که صمیمیت بین طرفین وجود ندارد. صمیمیت هنگامی افزایش می یابد که افراد خانواده در امور زندگی با یکدیگر مشارکت داشته باشند، همچنین اعتماد و اطمینان در مشارکت بین اعضای خانواده باعث صمیمیت می شود.
🔹2- تأمل و سکوت. یکی از بهترین راه های کنترل خشونت در خانواده، کنترل رفتار خویشتن در مواقعی است که یکی از اعضای خانواده به تحریک دیگری بپردازد. بهترین شگرد در این هنگام آن است که دیگران سکوت اختیار کنند تا آن فرد هم آرامش پیدا کند. سپس در یک فرصت مناسب با هم به بحث و بررسی برسند.
🔹3- تخلیه. یعنی اینکه به طور مستقیم جواب خشونت را ندهیم. تحقیقات جدید نشان داده که پرخاشگری ملاکی و حتی فیزیکی علاوه بر اینکه خشم را کاهش نمی دهد باعث افزایش آن نیز می شود.
🔹4- مدل پرخاشگری غیرپرخاشگرانه «قدم زدن و ...». تحقیقات نشان داده که افراد عادی که پرخاشگری خود را بدون رفتار پرخاشگرانه بروز داده ند بعد از این کار سطح کمتری از پرخاشگری را داشته اند ولی به طور کل این روش هم زیاد مؤثر نیست.
🔹5- تنبیه. در طول تاریخ یکی از وسایل اجتماعی برای کم کردن میزان خشونت تنبیه بوده است که توسط آن جلوی تجاوز، خشونت و دیگر رفتارهای پرخاشگرانه را می گرفتند. ولی در حال حاضر علما معتقدند که تنبیه به طور موقت جلوی خشونت را میگیرد و برعکس در طولانی دت به طور مستقیم باعث تقویت آن می شود.
🔹6- صحبت کردن در مورد مشکل. بهترین روش برای کاهش پرخاشگری صحبت کردن در مورد آن است. این تکنیک به طور عملی است، یعنی هنگامیکه پرخاشگری به حد اعلای خود می رسد، یکی از طرفین سکوت اختیار می کند و سعی می کند قایله را ختم کند. ولی بعد از اینکه طرفین آرام شدند و مدتی نیز گذشت با خونسردی مطالب را با یکدیگر در میان می گذارند و آن را حل و فصل می نمایند.
#رفتاربانوجوان
@mahmobarak
يازهراسلام الله عليها:
🍁چگونه برای نوجوانان #انگیزه ایجاد کنیم؟
دلایل زیادی برای انگیزه نداشتن نوجوانان وجود دارد، البته نوجوانان برای انجام کارهایی که والدین شان از آنان می خواهند ، انگیزه ندارند اما برای کارهایی که خودشان دوست دارند (مثل گفت وگوی تلفنی با دوستانشان ، مهمانی دوستانه ، بازی با دوستان) با انگیزه عمل می کنند.
در اینجا به بعضی از دلایل بی رغبتی نوجوانان به پیروی از دستورات والدین اشاره می کنیم :
✨✨✨
۱) پدر و مادرها وقتی کاری را از نوجوان خود می خواهند عجول و عصبی رفتار می کنند، در نتیجه فرزند خود را دعوت به مقاومت می کنند.
۲) نوجوانان احساس می کنند عشق والدینشان به آنان عشقی مشروط است (اگر مطابق خواسته های آنان عمل کنم مرا دوست دارند). این حس آسیب زننده است و نوجوان را دچار سرخوردگی و مقاومت بیشتر می کند.
۳) پدر و مادر اجازه نمی دهند فرزندشان چیزهایی را که به خودش مربوط می شود و برایش اهمیت دارد کشف کند.
۴) والدین به فرزندان خود اجازه نمی دهند از شکست خود درس بگیرند. یکی از راههای آموزش مسؤولیت پذیری به نوجوانان ، بی مسؤولیتی آگاهانه است. به آنان اجازه دهید کاری را شروع کنند ، در آن شکست بخورند ، سپس با آنان همدردی نشان دهید ، به آنان کمک کنید بفهمند چه اتفاقی افتاده ، اشکال کار در کجاست ، چه درسی از آن گرفته اند و در آینده چه باید بکنند که در چنین موقعیتی موفق شوند.
۵) والدین در اکثر موارد به جای آنکه از فرزند خود بخواهند با منطق و استدلال صحیح ، راه حل مسأله را پیدا کند ، به فرزند خود «می گویند» چه باید بکند. نوجوانان بیشتر دوست دارند برنامه ای را که در طراحی آن کمک کرده اند دنبال کنند.
۶) والدین انتظار دارند فرزند نوجوانشان فراموش نکند کارها و وظایف شخصی خود را در منزل انجام دهد، گویی این کار نشان دهنده مسؤولیت پذیری اوست. نوجوانان حتی وقتی خودشان در طراحی برنامه ای همکاری کرده اند بازهم فراموش می کنند برنامه را به طور منظم و مستمر دنبال کنند ، چون این کارها در فهرست اولویتهای آنان مقام اول را ندارند. این به معنی بی مسؤولیتی آنان نیست. بلکه به این معناست که آنان نوجوان هستند. یک یادآوری دوستانه مشکل بزرگی ایجاد نمی کند. از حس شوخ طبعی خود برای این کار استفاده کنید و سعی کنید زیاد بحث نکنید. مثلاً یادداشتی بنویسید. اگر مجبور شدید حرف بزنید می توانید فقط از او بپرسید : «چه قراری باهم داشتیم؟»
۷) لازم است والدین در عین قاطعیت، مهربان باشند. در فضایی به دور از عصبانیت و ایجاد تنش ، همه بهتر و راحت ترکار می کنند.
۸) والدین معمولاً «مهارتهای حل مسأله» را به فرزندان خود آموزش نمی دهند. این مهارتها را می توان درحین ملاقاتهای خانوادگی و صحبتهای فردی با نوجوان به وی انتقال داد.
۹) مهارتهای «مدیریت زمان» را با انجام کارها و فعالیتهای روزانه به کودکان و نوجوانان یاد دهید. کلید موفقیت شما در «مشارکت» نهفته است.
۱۰) وظایفی بیش از حد توان به فرزند خود واگذار نکنید. حواستان به تعداد وظایف محوله و سنگینی آنها برای نوجوانتان باشد.
۱۱) اکثر والدین نمی دانند چگونه به فرزند نوجوان خود بگویند : «دوستت دارم. اما با این خواسته ات موافق نیستم.»
۱۲) والدین بیشتر به دنبال نتایج کوتاه مدت و سریع هستند تا نتایج درازمدت و ماندنی. مثلاً ، نوجوان را وادار می کنند در همان لحظه تکالیف خود را حتی با بی دقتی و عجولانه انجام دهد. به جای اینکه به او فرصت دهند پس از استراحتی کوتاه ، با دقت و علاقه بیشتر به انجام کارها یا تکالیف مدرسه خود بپردازد.
#رفتاربانوجوان
@mahmobarak
چگونه مهارت حل مسئله را به فرزندتان آموزش میدهید؟
آموزش مهارت حل مسئله از طریق روش آموزشی مبتنی بر کشف باید صورت بگیرد؛ یعنی کودک بر اساس فرایند پرسشگری و کاویدن، یاد بگیرد. آموزش مهارت حل مسئله شامل کمک به کودک دراین است که یاد بگیرد چگونه پاسخ معماها، پرسشها، و معظلاتی که در زندگی روزانهاش با آنها روبرو میشود را پیدا کند. این یادگیری هم در تمرینهای فردی و هم در تمرینهای گروهی، محقق میشود. پروژههای گروهی برای یادگیری انضباط و همکاری گروهی (کار تیمی) خیلی مهم است.
#رفتاربانوجوان
@mahmobarak
يازهراسلام الله عليها:
صلوات خاصه ی امام زمان (سلام الله علیه) که عارف بزرگ مرحوم شیخ_جعفر_مجتهدی بسیار به آن اهتمام داشته اند و به بعضی از خواص خود آموخته بودند؛
اَللّهُمّ صَلِّ عَلَی الْکَهْفِ الْحَصِینْ وَ غِیاثِ الْمُضْطَرِّ الْمُسْتَکین ،حُجَّتِکَ وَ کَلِمَتِکَ النّامُوسِ الْاَکْبَر اَلْاِمامِ الْمَهْدیِّ الْمُنْتَظَر
اَللّهُمَّ عَجِّلْ فَرَجَهُ وَ سَهِّلْ مَخْرَجَه ، وَاجْعَلْنا مِنْ اَنْصارِهِ وَ اَعْوانِهِ وَالْفائِزینَ بِلِقائِهِ.
بعد از نمازها و در سحر و هرگاه بیاد حضرتش افتادی دست بسینه آن رابخوان.محبتت به ایشان افزون گردد و از عنایت خاص ایشان بهرمند خواهی شد.
#سبک_زندگی_مهدوی
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂💐
@mahmobarak
🍃🍂⚘🍃🍂⚘🍃🍂⚘
♻️ گفتگوی انسان معصوم با بشر و یک درس کامل
+شما چه کسانی هستین؟
-ما جماعتی اهل توکل هستیم.
+توکل، شما رو به چی رسونده؟
-وقتی چیزی داشته باشیم میخوریم، وقتی نیابیم صبر میکنیم.
+سگهای ما هم همین کارو میکنن!
-پس چه کار کنیم؟
+ و فرمود: کاری که ما میکنیم:
وقتی نداشته باشیم، شکر میکنیم و وقتی به دست بیاوریم، ایثار میکنیم...
👤امام علی علیهالسلام
📜مستدرك الوسائل : 7 / 217 / 8076 .
#روایت
@mahmobarak
🍃🍂⚘🍃🍂⚘🍃🍂⚘
🔹امام صادق علیه السلام:
🍃سزاوار نيست كه مؤمن خود را خوار سازد.
🍃مفضل بن عمرو گفت: مولای من چگونه خود را خوار می كند فرمودند: دست به كارى زند كه موجب عذرخواهى شود.
📚 ميزان الحكمه جلد7 ص 129
#روایت
@mahmobarak
🍃🍂🌷🍃🍂🌷🍃🍂🌷
🌷 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله): 🌷
سه نفر هستند که هنگام دیدار با خدا از هر دری که بخواهند وارد بهشت میشوند:
① کسی که خوش اخلاق باشد.😃
② کسی که هم در خلوت هم در حضور مردم از خدا بترسد.😒
③ کسی که جر و بحث را رها کند، حتی اگر حق با او باشد.💕
📚 اصول کافی ج۲ ص ۳۰
#روایت
@mahmobarak
❣💕❣💕❣💕❣💕💐
آیت الله مصباح یزدی:
واعظ تهران، بعد از نماز مغرب و عشاء از علامه طباطبائی پرسید:چگونه در نماز، حضور قلب بیابم؟
فرمود: زیاد سخن نگویید، پرگو نباشید!
📚 ز مهر افروخته، ص 362.
#سخن_بزرگان
❣💕❣💕❣💕❣💐
@mahmobarak