همیشہ دعاکنید چشمانی داشته باشید
که بهترین هاراببیند..
قلبےکه خطاهارا ببخشد...
ذهنےکه بدیها رافراموش ڪند..
وروحےکه عاشق خالق باشد..
وزبانی که خوبیها رابگوید..
وفکری که به خوبیها اندیشه کند..
🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃
#نوجوان
@mahmobarak
🌸آنقدر دریا دل باش
🌱که از چیزی نگران نشوی
🌸آنقدربزرگوار باش
🌱که خشمگین نگردی
🌸آنقدر نیرومند باش
🌱که ازچیزی نترسی
🌸و آنقدر راضی باش که به
🌱هیچ مشکلی اجازه
🌸خودنمایی ندهی
برخدای بی نهایت تکیه کن واز او بخواه..
🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃
#نوجوان
@mahmobarak
👈قابل توجه والديني كه نوجوان در خانه دارند...
❌در خانواده هایی که بحث و جدل و دعوا بین والدین زیاد دیده می شود واحساس آرامش روحی در آن بسیار کم رنگ است.
❌ نوجوان از خانه گریزان می شود و برای جستجو و کسب آرامش به دنبال دوستان بیرون از خانه کشیده می شود.
🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃
#نوجوان
@mahmobarak
احترام گذاشتن به فرزندان
احترام گذاشتن به فرزندان یکی از اساسیترین مباحثی است که همواره مورد توجه روانشناسان و کارشناسان تعلیم و تربیت بوده است.
بعضی از والدین ممکن است فرزند خود را دوست داشته باشند ولی به او احترام نگذارند. نکته مهمی که والدین باید به آن دقت کنند این است که دوست داشتن فرزند کافی نیست، بلکه لازم است شما برای او احترام قائل باشید. احترام به کودک و نوجوان به همان اندازه اهمیت دارد که دوست داشتن او.
اگر میخواهید سخن شما روی فرزندتان تاثیر داشته باشد باید به او احترام بگذارید و برایش حریم قائل شوید...
🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃
#نوجوان
@mahmobarak
درباره رفتار با نوجوان بايد يك اصل مهم رو يادمون باشه ما با يك بزرگسال روبرو هستيم نه يك بچه، پس نبايد رفتارى كه تا حالا با فرزندمون داشتيم رو از اين به بعد هم باهاش داشته باشيم.
براى اينكه بتونيم تو دوران بلوغ و بعد از اون رابطه خوبى با فرزندمون داشته باشيم بايد با او مثل بزرگسالان رفتار كنيم تا ياد بگيرد مانند بزرگسالان رفتار كند.
ما با بزرگسالان با احترام رفتار ميكنيم، با آنها مشورت ميكنيم و تا جايى كه به كمك ما نياز ندارند اجازه ميدهيم تصميم گيرنده باشند.
🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃
#نوجوان
@mahmobarak
سؤال: مدارا کردن با فرزند باید چگونه باشد؟
جواب: مدارا کردن در صورتی مؤثر است که همراه با تفکّر باشد. امیرالمومنین علیه السلام فرمودند: وقتی عصبانی میشوید، تصمیم نگیرید، امر و نهی نکنید، تنبیه نکنید.
وقتی آدم عصبانی میشود، عقلانیّت او کاهش پیدا میکند و نمیتواند خوب تصمیم بگیرد، (نمی تواند) خوب تنبیه کند یا خوب امر و نهی کند. لذا اگر فرزند در دورهی نوجوانی رفتار ناپسندی را انجام داد، والدین باید با او مدارا کنند و دربارهی چگونگی پاسخ دادن به او و نحوهی تنبیه کردن او، به گونه ای که نوجوان دیگر این کار را تکرار نکند؛ فکر کنند.
#استادتراشیون
🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃
#نوجوان
@mahmobarak
یکی از ویژگی های نوجوانان، تنهایی ، انزوا و پس زدن والدین است.
نوجوانان تمايل دارند بيشتر وقت خود را در اتاق خود به تنهايي بگذرانند، شايد به اين دليل كه نمي خواهند با والديني كه مسايل آنها ار درك نمي كنند مواجه شود.
نوجوان در اين دوره بر خلاف گذشته كه درباره همه چيز با والدين صحبت مي كرد، حرف كمتر و تمايل كمتري براي صحبت كردن دارد ، به پرسش هاي والدين خيلي كوتاه، بافشردگي پاسخ مي دهد و ديگر رازهايش را با والدين در ميان نمي گذارد.
کسانی که در سن نوجوانی قرار دارند همسالان خود را عاقلتر از والدین خود میدانند بر این اساس پاسخ سؤالهای خود را در گروه دوستان جستجو میکنند.ایجاد برخی محدودیتهای غیرقابل توجیه، محیط خشن، نبود رابطه دوستانه بین والدین و فرزند، ترس از والدین و... از جمله مهمترین دلایل کمرنگ شدن ارتباط میان فرزند و والدین است
.
کودکان بهتدریج بزرگ میشوند و به دنبال استقلال و آزادی میگردند اما در مقابل، والدین هر روز نگرانتر میشوند و در حالی که میخواهند فرزندشان را زیر نظر داشته باشند حس میکنند نوجوان آنها را پس میزند و هر روز از آنها دورتر میشود. این پسزدگی در هر خانواده با توجه به سطح فرهنگی و اجتماعی خود را به یک شکل نشان میدهد. بیتوجهی و حرفناشنوی از والدین، دعوا و بحث کردن یا گوشهگیرشدن همگی از جمله نشانههای ورود کودک به نوجوانی است.نوجوانان معمولا برای رسیدن به استقلال و اثبات تواناییهای خود خواستههایی دارند که گاه مورد پسند خانواده نیست و پدر و مادرها نمیتوانند آنها را بپذیرند یا نمیدانند با وجود خطرهای موجود، چطور آنها را حل کنند.
🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃
#نوجوان
@mahmobarak
دنیای رنگی💚
دلهای رنگین میخواهد
بهانههای کوچک💛
اما آسمان پر از امید میخواهد
دنیای دلت که رنگی باشد❤️
سبد سبد ستاره میچینی
#نوجوان
@mahmobarak
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞من طعم #چای_روضه به زمزم نمی دهم
@mahmobarak