کارگاه انصاف_2.mp3
11.43M
#کارگاه_انصاف ۲
▪️ریشهی بسیاری از نفرتها، شکستها،
اختلافات، درگیریها، طلاقها و ...
نداشتن روح عذرخواهی است!
چگونه میتوان این قدرت را در خود ایجاد کرد؟
#استاد_شجاعی 🎤
@mahmobarak
#تلنگر
آیت الله مجتهدی تهرانی(ره) :
✅ چیزهایی که به درد شما
نمی خورد را نگویید.
آقای فلسفی در کتاب خود این مطلب را این گونه توضیح داده اند که مثلا در ماه رمضان شما به چه مناسبتی از دیگران سوال می کنید که روزه ای یا نه؟
✔ این حرف بی خودی هست.
زیرا اگر آن شخص روزه باشد ، شاید دلش نخواهد ریا شود و اگر روزه نباشد ، شاید دلش نخواهد که شما متوجه بشوید.
شاید بدلیل بیماری روزه نیست ، اما دلش نمی خواهد کسی بفهمد.
خیلی حرفها هست که ما می زنیم و بخاطرش نامه عملمان را سنگین می کنیم.
بعضی از سوالاتی که ما از افراد می پرسیم ، باعث می شود آنها یا مجبور به دروغگویی شوند یا وادار به ریاکاری بشوند.
حرفهای بیهوده را ترک کنید.
به شنیده ها هم ترتیب اثر ندهید.
یک ساعت هم که پیش آقای بهجت می نشستید ، ایشان هیچ حرفی نمی زدند ، مگر زمانی که سوالی مطرح می شد.
@mahmobarak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 #رهبر_معظم_انقلاب:
💢 ان شاءالله خدا به حق حضرت علیاکبر شما #جوانان را ثابت قدم بدارد.
⛔️ بعضیها جوانی خوبی داشتند اما امان از پیریشان!
@mahmobarak
✍ آیتالله بهجت(ره):
اینهمه ابتلائات و گرفتاریهای ما، در اثر ناشکری و کفران نعمتهای ماست؛ زیرا خداوند سبحان میفرماید: «لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ؛ اگر سپاسگزاری کنید، قطعاً نعمت خود را برای شما زیاد میکنم؛ و اگر ناسپاسی کنید، بهراستی که عذاب من سخت و شدید است». (إبراهيم:٧)
📚 در محضر بهجت، ج۱، ص ۳۵۸
@mahmobarak
💠 ضرورت شادی
🌸 *نشاط و شادابی* امری نیست که فقط در قسمتی از زندگی لازم باشد بلکه این مسئله *در زندگی عبادی ما نیز به شدت لازم است*. علامت این امر آن است که بعد از عبادت توصیه به سجده شکر شده است تا با این کار اختیاری بودن و اجباری نبودن آن اعلام شود.
🌸 *نشاط و شادابی در زندگی اجتماعی ما نیز بسیار ضروری است*، زیرا به ارتقاء روابط اجتماعی ما کمک می کند. این امر در روابط خانوادگی نیز اهمیت به سزایی دارد. اگر در خانواده خدمات زیادی به همسر و فرزندان داشته باشیم اما به جهت مغموم بودن نشاط لازم را نداشته باشیم خللی ایجاد کردهایم که جبرانی ندارد، زیرا بسیاری از خدمات و کارهای ما در خانواده اگر از طریق ما صورت نگیرد از طرق دیگر قابل جبران است اما اگر نشاط لازم از طریق ما در خانواده ایجاد نشود جبرانی ندارد.
⁉️ *چگونه می توان نشاط را در زندگی جاری کرد؟*
🔹 تاکنون متوجه شدیم شادی و نشاط امری ضروری است و کسل بودن نوعی شیطنت است.
💢 *مشکلات گذشته و نگرانیهای آینده نباید مانع نشاط و سرورمان شود.*
☘️ امیرالمؤمنین علیهالسلام میفرمایند:
🔆 «ما فات مضى و ما سيأتيك فأين قم فاغتنم الفرصة بين العدمين»
📗 من لا يحضره الفقيه، ج ۳، ص ۵۵۶
🔆 گذشته گذشته است به همین جهت نباید بابت آن غصه خورد، از طرفی آینده نیز هنوز نرسیده است بنابراین قیام کن و فرصت را غنیمت بشمار.
✅ *مسلمان علی الدوام با نشاط و شاد زندگی میکند ، یکی از عواملی که در روایات توصیه به آن شده است و سبب شادابی میگردد ، دائمالوضو بودن است.*
✅ *در روایات به شادابیای توصیه شده که موجب انجام تکلیف به بهترین و کامل ترین نحو شود نه بدمستی و طغیان و غفلت.*
@mahmobarak
1_907969246.mp3
12.37M
مناجات شعبانیه 🎧
با صدای محسن فرهمند
#مناجات
@mahmibarak
دربعضی کتب آمده بعد از هر سوره واقعه در هر روز اين دعا خوانده شود(در ختم جهارده روزه که از دوشنبه شروع شود)
یَا مُسَبِّبَ الاَسبَابِ وَ یَا مُفَتِّحَ الأَبَوابِ افتَح لَنَا الابَوَابَ وَ یَسِّر عَلَینَا الحِسَابَ وَ سَهِّل عَلَینَا الصِّعَابَ (وَ سَهِّل عَلَینَا العِقَابَ) اَللَّهُمَّ اِن کَانَ رِزقی وَ رِزقُ عِیَالی فی السَّمَاءِ فَأَنزِلهُ و اِن کانَ فِی الأرضِ فَاَخرِجهُ، وَ اِن کَانَ بَعِیداً فَقَرِّبهُ وَ اِن کَانَ قَریباً فَیَسِّرهُ، و اِن کَانَ یَسیراً فَکَثِّرهُ وَ اِن کانَ کَثیراً فَخَلِّدهُ، وَ اِن کانَ مُخَلِداً فَطًیِّبهُ وَ اِن کَانَ طَیِباًّ فَبَارِک لِی فِیهِ وَ اَرسِلهُ عَلَی أیدی خِیَارِ خَلقِکَ، وَ اِن لَم یَکُن یَا رَبِّ فَکَوِّنُه بَکَینُونِیَّتِکَ وَ وَحدَانِیَّتِکَ، إِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ وَ اِن کَانَ عَلَی اَیدی شِرَارِ خَلقِکَ فَانزَعهَ وَ انقُلهُ إِلَیَّ حَیثُ أَکوُنُ، وَ لاَ تَنقُلِنی إِلَیهِ حَیثُ یَکوُنُ بِرَحمَتِکَ یَا اَرحَم الرَّاحِمِینَ وَ صَلَّی اللهُ عَلیَ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاَهِریِنَ.
در کتاب «الئالي المحزونه» آمده بعد از هر سوره در هر روز اين دعا خوانده شود
اَلَّلَهُمَّ أرزُقنَا رِزقاً حَلاَلاً طَبیاً وَاسِعاً مِن غَیرِ کَدٍّ ؛وَأستَجِب دَعوَتَنَا مِن غَیرِ رَدٍ ؛ وَ أعُوذُبِکَ یا اللهُ مِن الفَضِیحَتَینِ ؛اَلفَقرِ وَ الدَّینِ ؛وَاِدْفَعْ عَنِّي هَذَيْنِ بِحَقِّ اَلاِمَامَینِ السِّبطَینِ ؛ اَلحَسَنِ وَ اَلحُسَینِ علیهما السلام ؛اَلَّلَهُمَ یَا رَازِقَ اَلمُقِلِّینَ ؛ وَ یَا رَاحِمَ اَلمَسَاکِینَ ؛وَ یَا ذَاالقُوَۀِ اَلمَتِینِ ؛ وَ یَا غِیَاثَ اَلمُستَغِیثینَ و یا خیر الناصرین ایاک نعبد و ایاک نستعین ؛اَلَّلَهُمَ إن کَانَ رِزقیِ فیِ اَلسَّمَاءِ فَاَنزِلهُ ؛ وَ إن کَانَ فیِ اَلاَرضِ فَاَخرِجهُ ؛وَ إن کَانَ بَعیِداً فَقَرِّبهُ ؛ وَ إن کَانَ قَریِباً فَیَسِّرهُ ؛ وَ إن کَانَ یَسیِراً فَکَثِّرهُ ؛وِ إن کَانَ کَثَیِراً فَحَلِّلهُ ؛ وَ إن کَانَ حَلاَلاً فَطَیِّبهُ ؛ وَ إن کَانَ طَیِّباً فَبَارِکهُ لَنَا ؛بِرَحمَتِکَ یَا أرحَمَ الرَّاحِمیِنَ وَ صَلَّی اللهُ عَلیَ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاَهِریِنَ.
#دعای_ختم_واقعه
@mahmobarak
💠منتظر فرج باشید و ناامید نشوید.
🌹امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند:
🔰انْتَظَرُوا الْفَرَجَ وَ لَا تَیْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ فَإِنَّ أَحَبَّ الْأَعْمَالِ إِلَی اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ انْتِظَارُ الْفَرَجِ. وَ قَالَ علیه السلام: مُزَاوَلَةُ قَلْعِ الْجِبَالِ أَیْسَرُ مِنْ مُزَاوَلَةِ مُلْکٍ مُؤَجَّلٍ وَ اسْتَعِینُوا بِاللَّهِ وَ اصْبِرُوا إِنَّ الْأَرْضَ لِلَّهِ یُورِثُها مَنْ یَشاءُ مِنْ عِبادِهِ وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِینَ لَا تُعَاجِلُوا الْأَمْرَ قَبْلَ بُلُوغِهِ فَتَنْدَمُوا وَ لَا یَطُولَنَّ عَلَیْکُمُ الْأَمَدُ فَتَقْسُوَ قُلُوبُکُمْ. وَ قَالَ علیه السلام: الْآخِذُ بِأَمْرِنَا مَعَنَا غَداً فِی حَظِیرَةِ الْقُدْسِ وَ الْمُنْتَظِرُ لِأَمْرِنَا کَالْمُتَشَحِّطِ بِدَمِهِ فِی سَبِیلِ اللَّهِ.
🔶منتظر فرج آل محمد(ص) باشید و از رحمت خداوند نومید مشوید، چرا که همانا بهترین اعمال در نزد خداوند عزّوجلّ، انتظار فرج است.
🔶و هم فرمودند: تلاش و ممارست برای کندن کوهها، آسان تر از تلاش برای بدست آوردن فرمانروایی و حکومتی است که وقتش هنوز باقی است.
🔶از خداوند يارى بجوييد و صبر و مقاومت كنيد، چرا که زمين از آنِ خداوند است كه آن را به هر يك از بندگانش كه بخواهد به ارث مىگذارد و عاقبت به نفع پرهيزكاران است.(سلطنت و شوکت ابدی در نهایت به پرهیزگاران می رسد و آنها دولت و حاکمیت مستقر و لا زوال پیدا میکنند)
🔶برای دمیدن ظهور قبل از رسیدن به زمان خودش؛ عجول و شتاب زده نباشید که پشیمان میشوید و مبادا زمان به ضرر شما طولانی شود که آنگاه قلبهایتان، قساوت پیدا میکند(چه بسا منظور این است که با اعمال صالح تعجیل در فرج را از خداوند بخواهید تا مبادا بخاطر طولانی شدن غیبت بواسطه اعمالتان، باعث قساوت قلوبتان بشوید و شاید منظور حضرت این باشد که اگر در مهلتی که خداوند با عقب انداختن عقوبت گناهانتان میدهد؛ توبه نکنید هر چه آن مهلت به درازا بکشد، بیشتر باعث قساوت قلبتان میشود)
🔶و فرمود: کسی که پذیرای امر ماست فردا در حظیرة القدس (وادی مقدس بهشت) با ما خواهد بود، و کسی که منتظر امر ماست، همچون کسی است که در راه خدا در خون خود غلتیده باشد.
📗خصال شیخ صدوق ص ۶۱۶
👌نکته ای که در این حدیث است و باید در آن دقت وافر شود این است که مومن در عین حالی که نباید شتاب زدگی در انتظار فرج داشته باشد از همان طرف نباید بی خیال امر فرج باشد و تعجیل در ظهور را از خداوند درخواست نکند. فرض کنید صاحب باغی به شما بگوید این درختی که میوه میدهد را آبیاری کنید منتها باید صد روز صبر کنی تا میوه آن برسد لذا قبل از رسیدن به زمان خود مبادا عجول شوی و این میوه را بچینی که کال و نارس است و بهره ی خود را زائل میکنی.اما بعد از صد روز میتوانی این میوه را بچینی و اگر نچینی این میوه تا بیست روز بعد هم سالم باقی میماند ولی دیگر تو نسبت به آن دیگر بهره ای نداری و یا اگر بهره ای هم داشته باشی بی جهت بیست روز خود را از فیض خوردن آن محروم نمودی و خود را به مشقت انداختی.لذا با این تشبیه میشود گقت فرد عجول، ظهور را قبل از رسیدن به مرحله بالفعل آن میخواهد ولی فردی که تعجیل ظهور را میخواهد در حقیقت از خداوند میخواهد هر وقت زمان ظهور رسید این شایستگی را مردم جهان داشته باشند تا مثلا صد روز به صد و بیست روز منتهی نشود در حالی که ظهور در همان صد روز اگر مردم جهان قابلیت داشته باشند میتواند رقم خورد.
🤲اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَ
#متن_مهدی
@mahmobarak
CQACAgQAAx0CVBp6RAACERBgX4-6Z4-xjU4d9A8EK9-S3ZjIdwACoAUAAl8KQVJjsLBZcsh7nx4E.mp3
6.23M
🌸 #میلاد_امام_زمان(عج)
💐سلام شهریار عالمین
💐سلام شاه بی نیاز من
🎤 #سید_رضا_نریمانی
👏 #سرود
👌فوق زیبا
🌷گلچین بهترین #مولودی های روز
#مولودی
@mahmobarak
بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ
اَللّهُمَّ اِنَّکَ عَلِیمٌ حَلِیمٌ ذوُ اَنَاةٍ وَ لاَ طَاقَةَ لَنَا بِحُکْمِکَ یَااللهُ یَااللهُ یَااللهُ، اَلْاَمَانُ اَلْاَمَانُ اَلْاَمَانُ مِنَ الطّٰاعُونِ وَ الْوَبَاءِ وَ مَوْتِ الْفُجْأةِ وَ سُوءِالْقَضَاءِ وَ شَمَاتَةِ الْأعْدَاءِ رَبَّنَا اکْشِفْ عَنَّا الْعَذَابَ إنّٰا مُوْمِنوُنَ إنّٰا مُوْقِنُون بِرَحمَتِکَ یَا اَرحَمَ الرّاحِمینَ؛
این دعا بین نماز مغرب وعشانیمه شعبان ۲۰ مرتبه خوانده شود👆
#دعا_شعبان
@mahmobarak
🌹🍂🍃🌾🍃🍂🌹
پیرمرد قفل ساز و امام زمان عج
مردی سالها در آرزوی دیدن امام زمان بود
و از اینکه توفیق پیدا نمیکرد
امام را ببیند رنج میبرد
مدتها ریاضت کشید شبها بیدار میماند
و دعا و راز و نیاز میکرد
معروف است هر کس بدون وقفه چهل شبِ
چهارشنبه به مسجد سهله (کوفه) برود
و نماز مغرب و عشاء خود را آنجا بخواند
سعادت تشرف به محضر امام زمان عج
را خواهد یافت
این مرد عابد مدتها این کار را هم کرد
ولی باز هم اثری ندید
ولی بخاطر این عبادتها و شب زندهداریها
و... صفا و نورانیت خاصی پیدا کرده بود
تا اینکه روزی به او الهام شد:
الان حضرت بقیة الله عج در بازار آهنگران
در مغازه پیرمردی قفل ساز نشسته است
اگر میخواهی او را ببینی به آنجا برو
او حرکت کرد و وقتی به آن مغازه رسید
دید حضرت مهدی عج آنجا نشسته
و با آن پیرمرد گرم گفتگو هستند
اینک ادامه داستان از زبان آن دانشمند:
به امام عج سلام دادم حضرت جواب
سلامم را داد و به من اشاره کرد که اکنون
ساکت باش و تماشا کن!
در این حال دیدم پیرزنی که ناتوان بود
عصا به دست و با قد خمیده وارد مغازه شد
و قفلی را نشان داد و گفت:
آیا ممکن است برای رضای خدا
این قفل را سه ریال از من بخرید؟
من به این سه ریال پول احتیاج دارم
پیرمرد قفل ساز قفل را نگاه کرد
و دید قفل، بیعیب و سالم است
گفت: مادر چرا مال مسلمانی را ارزان بخرم
و حق کسی را ضایع کنم؟
این قفل تو اکنون هشت ریال ارزش دارد
من اگر بخواهم سود کنم به هفت ریال میخرم
زیرا در این معامله بیش از یک ریال سود بردن
بی انصافی است
اگر میخواهی بفروشی من هفت ریال میخرم
و باز تکرار میکنم که قیمت واقعی آن هشت ریال است من چون کاسب هستم و باید
نفع ببرم یک ریال ارزان تر خریداری میکنم
پیرزن ابتدا باور نکرد و گفت:
هیچکس این قفل را سه ریال از من نخرید
تو اکنون میخواهی هفت ریال از من بخری؟!
به هرحال پیرمرد قفل ساز
هفت ریال به آن زن داد و قفل را خرید
وقتی پیرزن رفت
امام زمان عج خطاب به من فرمودند:
مشاهده کردی؟!
این گونه باشید تا من به سراغ شما بیایم
ریاضت و سیر و سلوک لازم نیست
مسلمانی را در عمل نشان دهید
تا من شما را یاری کنم
از بین همه افراد این شهر من این پیرمرد
را انتخاب کردم چون او دین دارد و خدا را میشناسد
از اول بازار این پیرزن برای فروش قفلش
تقاضای سه ریال کرد اما چون او را محتاج
و نیازمند دیدند همه سعی کردند از او
ارزان بخرند و هیچکس حاضر نشد
حتی سه ریال از او بخرد
درحالیکه این پیرمرد بہ هفت ریال خرید
بخاطر همین انسانیت و انصاف این پیرمرد
هر هفته به سراغش میآیم و با هم گفتگو میکنیم
تعجیل در فرجش صلوات:
#متن_مهدی
@mahmobarak
کارگاه انصاف_3.mp3
10.52M
#کارگاه_انصاف ۳
▪️پذیرفتن هر رابطه، و ورود به آن،
رعایتِ تمام قوانین و مسئولیتهای مربوط به آن رابطه را بر انسان واجب میکند!
✓ انصاف یعنی ؛
رعایت تمام قوانین و مسئولیتهای ما در ارتباطاتمان، بدون درنظر گرفتن تمایلات درونی، و خواهشهای نفسانی!
مثال ؛
ما نمیتوانیم مهرورزی در برابر همسرمان را محدود کنیم، چون دوستش نداریم⛔️.
#استاد_شجاعی 🎤
#صوت
@mahmobarak