﷽
🔖#پرسش
فایده #صلوات بر خاندان پیامبر چیست ❗️آنها ڪه #نیازے به درود و صلوات ما #ندارند❓
⭕️💠💠💠💠💠⭕️
#پاسخ✅
✍در این شکی نیست که فرستادن صلوات بر پیامبر گرامی و اهل بیت ایشان از جمله اعمالی است که بسیار مورد توصیه و سفارش قرار گرفته است .
📌در روایتی آمده است ؛
« در میزان اعمال انسان هیچ چیز سنگین تر از صلوات بر محمد و آل او نمی باشد»(1)
💠پیامبر گرامی فرمود:
« هر کس از روی ایمان و رسیدن به پاداش الهی بر من ( و اهل بیتم ) صلوات بفرستد تمام گناهانش بخشیده می شود و او پس از آن اعمالش را از نو شروع کند»(2)
📌امام رضا علیه السلام فرمود:
« هر کس نمی تواند عملی انجام دهد تا کفاره گناهانش باشد پس بر محمد و آل او فراوان صلوات بفرستد زیرا صلوات تمام گناهان را محو می کند»(3)
💠صلوات هر گاه به خداوند نسبت داده شود و بگوییم خداوند صلوات می فرستد به معنای فرستادن رحمت است و هر گاه به فرشتگان و مومنان منسوب شود به معنای طلب رحمت است.( 4)
📌فلسفه صلوات فرستادن بر پیامبر و اهل بیت ایشان روشن است ؛
1⃣هدف از صلوات بر آن بزرگواران این است که مقام شامخ آنها و برنامه های اسلامی و روش دینی آنان متروک نشود . ادامه صلوات بر آنان رمز بقای اسلام و نام مبارک آنان است .
2⃣صلوات و درود سبب می شود که ما به مقام والای آن حضرات بیشتر آشنا شویم و از اخلاق و اعمال و صفات آنان الگو بگیریم و از این طریق نفوس خود را پاک کنیم لذا در بعضی تعبیرات آمده است که صلوات بر پیامبر گرامی و اهل بیت ایشان باعث پاکیزگی اخلاق و طهارت اعمال و ریزش گناهان ما می شود .
💠در زیارت جامعه کبیره می خوانیم؛
« خداوند صلوات ما را بر شما و ولایت ما را نسبت به شما سبب پاکیزگی اخلاق و طهارت نفوس و نمو و رشد معنوی و کفاره گناهان ما قرار داده است»(5)
3⃣صلوات و درود بر پیامبر و آل او ، رحمت تازه ای را بر روح پاک آنها فرو می فرستد و از آنجا که آنها منبع و واسطه فیض هستند از سوی آنها به امت سرازیر می شود .بنابراین درود و رحمت بر آنها درواقع درود و رحمت بر خود ما است .
4⃣صلوات و فرستادن درود بر آن بزرگواران نوعی حق شناسی و قدر دانی و تشکر از زحماتی است که برای هدایت امت کشیده اند و بی شک این حق شناسی و قدر دانی اجر و پاداش الهی دارد .
5⃣با توجه به این که سیر تکاملی انسان هیچ حد و مرزی را نمی شناسد و به سوی نامتناهی پیش می رود و تنها کمال مطلق خداوند است ، روشن می شود که فرستادن صلوات بر پیامبر و اهل بیت ایشان لغو و بی فائده نمی باشد و سبب می شود فیوضات و عنایات تازه الهی بر آنان وارد شود .(6)
📚(1)الکافی ج2 ص494
📚(2)ثواب الاعمال ص186
📚(3)عیون الاخبار ج1 ص294
📚(4)تفسیر نمونه ج17 ص416
📚(5)زیارت جامعه کبیره
📚(6)پیام امام امیر المومنین ج3 ص196
#صلوات
@mahmobarak
🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 دختری که
به جرم حجاب،
با چادرش خفه اش کردند...👆
نحوه شهادت این بانوی بزرگوار در آخر کلیپ نشان داده شده
#حجاب
@mahmobarak
🌴🌹🌴🌹🌴🌹🌴🌹🌴🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرسش وپاسخ دانشجویی در مورد حجاب
#حجاب
@mahmobarak
🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ عوامل موثر در رعایت #حجاب
🔸۱- آشنایی و شناخت مبانی فردی ، خانوادگی و اجتماعی حجاب
🔹۲- جذاب سازی و معرفی الگوهای موفق دارای حجاب برای گرایش جامعه به حجاب
🔸۳- توانمند سازی مردم برای عمل و رفتار بر اساس حجاب
📛 متاسفانه عدم کارکرد درست و هدفمند مسوولان آموزشی(حوزه و دانشگاه) و فرهنگی و اقتصادی در سه ساحت شناخت ، گرایش و رفتار منجر به بد حجابی امروز در جمهوری اسلامی شده است...
🎙 دکتر غلامی(رئیس دانشکده حقوق دانشگاه امام صادق علیه السلام)
#حجاب
@mahmobarak
🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️مگه حجاب بد یه خانم چه تأثیری میتونه داشته باشه؟ مگه نمیگن انسان به هرچیزی منع بشه، حریص میشه؟!
#حجاب
🎙️پاسخ #استاد_همتی
@mahmobarak
🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊
#پرسش_پاسخ
〽️چاره ی نوسانات روحی و معنوی در جوانی
❓یک سال اخیر براي من به شدت نوسانی بود!
گاهی در اوج لذت معنوی و بیشتر در قعر جهنم مادی!
و من نتوانستم از این نوسان که آن را به خوبی و با تمام وجود حس می کردم جلوگیری کنم! راه حل چیست و مشکل کار کجاست؟
✍پاسخ استاد جاودان:
سلام علیکم و رحمة الله
بسم الله الرحمن الرحیم
خاصیت نوجوانی و جوانی نوسانات است البته در پاره ای از افراد ممکن است کمی بیشتر طول بکشد، این اولاً و ثانیاً حالات ما مربوط به اعمال و رفتار ماست. اگر بتوانیم بدستور عقل و دین رفتار خودمان را کنترل کنیم البته رفته رفته حالات نیز انضباط پیدا می کند اما کمی حوصله لازم است. قعر جهنم مادی از گناه پیش می آید و از غفلتی که آدم را غرق می کند توسل و تعبد بیشتر، شنیدن موعظه، دوستان خوب کمک هائی هستند که می توانند از آن جهنم نجات بدهد. شما بکوشید نماز اول وقت، تلاوت قرآن و توسل به امام زمان مثلاً زیارت آل یس داشته باشید، و جائی برای شنیدن موعظه پیدا کنید.
#نوجوان
@mahmobarak
⚡🌱🌺⚡🌱🌺⚡🌱🌺⚡🌱🌺
#پرسش_پاسخ
باسلام
برادر ۱۶ ساله ای دارم که نماز نمیخونه و به مسائل دینی اعتقادی نداره، به بزرگترها معمولا بی احترامی میکنه.
احساس میکنم رفتارهای مادرم و آسونگیری پدرم باعث این این مسأله شده.
مادرم همش نسبت به برادرم سخت گیره. نماز رو فقط زمانی میخونه که مثلا مادرم بزاره بره بیرون بادوستاش بگرده.
از خونه فراریه یا با دوستاشه یابا گوشی.
لطفا راهنمایی کنید چه کنیم؟
✅پاسخ مشاور:
سلام و درود برشما .... انشاالله مطالب کانال راهگشای زندگیتون باشه.
همانطور که خودتون اشاره کردید مهمترین مسئله در تربیت فرزندان هماهنگی والدین است.
🍃ناهماهنگی والدین یکی از دلایل اساسی بروز این مشکلات می باشد. تا وقتی که پدر و مادر رویه یکسانی را پیش نگیرند، اتفاق تازه ای نخواهد افتاد.
متاسفانه ادامه این مسیر می تواند خطرناک و همراه با مشکلات جدی برای نوجوان و خانواده اش باشد.
👈❗️راهکارهای ممکن:
1⃣ توافق والدین برای داشتن قانونهای مشترک
2⃣ کاستن از میزان سرزنش توسط مادر و افزایش توجه عاطفی مادرانه به جای کنترل گری
3⃣ افزایش اقتدار پدرانه، استفاده از اهرم های قدرت مثل پول برای تنظیم شرایط نوجوان
4⃣ استفاده از واسطه های موثر برای گفتگو با نوجوان
5⃣ توجه به علاقه های نوجوان برای جهت دادن به انرژی و زمان او
6⃣ کمک به نوجوان برای یافتن اهداف مهم و واقعی در زندگی و حرکت به سمت آن
7⃣ تشکیل گروه دوستی سالم، هدفمند و دارای برنامه برای مدیریت محیطی نوجوان
#نوجوان
عدم تعادل عاطفی
عدم تعادل و بی ثباتی عاطفی یکی از بارزترین ویژگی های دوره نوجوانی است. بیشتر وقت ها نوجوانان به هنگام بروز خشم نمی توانند رفتار و گفتارشان را کنترل کنند. خیلی زود متأثر می شوند. به خصوص زمانی که احساس می کنند کسی به حرفشان گوش نمی دهد. به همین خاطر دست به اعمال ناخوشایندی می زنند و سپس پشیمان شده خود را سرزنش می کنند.
حساسیت ها و هیجانات ناشی از زودرنجی که از خصوصیات دایمی این دوران است, اغلب به علت تغییر و تحولات غدد داخلی و میزان ترشح هورمون ها و نوع تربیت و آموزش دوران گذشته است که در مجموع وضع زندگی عاطفی نوجوان را تغییر می دهد. چنان که گاهی با کوچک ترین برخوردی عصبانی می شود و به هنگام عصبانیت و خشم ممکن است به گریه متوسل شود و یا غمگین و افسرده به تنهایی پناه ببرد.
طبیعی است نگران نباشید
توجه ؛؛؛گوش شنوا برای نوجوان باشید؛؛؛نقاط مثبت اش را علم علم کنید نقاط منفی راستارالعیوب باشید
#نوجوان
🍁چگونه برای نوجوانان انگیزه ایجاد کنیم؟
دلایل زیادی برای انگیزه نداشتن نوجوانان وجود دارد، البته نوجوانان برای انجام کارهایی که والدین شان از آنان می خواهند ، انگیزه ندارند اما برای کارهایی که خودشان دوست دارند (مثل گفت وگوی تلفنی با دوستانشان ، مهمانی دوستانه ، بازی با دوستان) با انگیزه عمل می کنند.
در اینجا به بعضی از دلایل بی رغبتی نوجوانان به پیروی از دستورات والدین اشاره می کنیم :
✨✨✨
۱) پدر و مادرها وقتی کاری را از نوجوان خود می خواهند عجول و عصبی رفتار می کنند، در نتیجه فرزند خود را دعوت به مقاومت می کنند.
۲) نوجوانان احساس می کنند عشق والدینشان به آنان عشقی مشروط است (اگر مطابق خواسته های آنان عمل کنم مرا دوست دارند). این حس آسیب زننده است و نوجوان را دچار سرخوردگی و مقاومت بیشتر می کند.
۳) پدر و مادر اجازه نمی دهند فرزندشان چیزهایی را که به خودش مربوط می شود و برایش اهمیت دارد کشف کند.
۴) والدین به فرزندان خود اجازه نمی دهند از شکست خود درس بگیرند. یکی از راههای آموزش مسؤولیت پذیری به نوجوانان ، بی مسؤولیتی آگاهانه است. به آنان اجازه دهید کاری را شروع کنند ، در آن شکست بخورند ، سپس با آنان همدردی نشان دهید ، به آنان کمک کنید بفهمند چه اتفاقی افتاده ، اشکال کار در کجاست ، چه درسی از آن گرفته اند و در آینده چه باید بکنند که در چنین موقعیتی موفق شوند.
۵) والدین در اکثر موارد به جای آنکه از فرزند خود بخواهند با منطق و استدلال صحیح ، راه حل مسأله را پیدا کند ، به فرزند خود «می گویند» چه باید بکند. نوجوانان بیشتر دوست دارند برنامه ای را که در طراحی آن کمک کرده اند دنبال کنند.
۶) والدین انتظار دارند فرزند نوجوانشان فراموش نکند کارها و وظایف شخصی خود را در منزل انجام دهد، گویی این کار نشان دهنده مسؤولیت پذیری اوست. نوجوانان حتی وقتی خودشان در طراحی برنامه ای همکاری کرده اند بازهم فراموش می کنند برنامه را به طور منظم و مستمر دنبال کنند ، چون این کارها در فهرست اولویتهای آنان مقام اول را ندارند. این به معنی بی مسؤولیتی آنان نیست. بلکه به این معناست که آنان نوجوان هستند. یک یادآوری دوستانه مشکل بزرگی ایجاد نمی کند. از حس شوخ طبعی خود برای این کار استفاده کنید و سعی کنید زیاد بحث نکنید. مثلاً یادداشتی بنویسید. اگر مجبور شدید حرف بزنید می توانید فقط از او بپرسید : «چه قراری باهم داشتیم؟»
۷) لازم است والدین در عین قاطعیت، مهربان باشند. در فضایی به دور از عصبانیت و ایجاد تنش ، همه بهتر و راحت ترکار می کنند.
۸) والدین معمولاً «مهارتهای حل مسأله» را به فرزندان خود آموزش نمی دهند. این مهارتها را می توان درحین ملاقاتهای خانوادگی و صحبتهای فردی با نوجوان به وی انتقال داد.
۹) مهارتهای «مدیریت زمان» را با انجام کارها و فعالیتهای روزانه به کودکان و نوجوانان یاد دهید. کلید موفقیت شما در «مشارکت» نهفته است.
۱۰) وظایفی بیش از حد توان به فرزند خود واگذار نکنید. حواستان به تعداد وظایف محوله و سنگینی آنها برای نوجوانتان باشد.
۱۱) اکثر والدین نمی دانند چگونه به فرزند نوجوان خود بگویند : «دوستت دارم. اما با این خواسته ات موافق نیستم.»
۱۲) والدین بیشتر به دنبال نتایج کوتاه مدت و سریع هستند تا نتایج درازمدت و ماندنی. مثلاً ، نوجوان را وادار می کنند در همان لحظه تکالیف خود را حتی با بی دقتی و عجولانه انجام دهد. به جای اینکه به او فرصت دهند پس از استراحتی کوتاه ، با دقت و علاقه بیشتر به انجام کارها یا تکالیف مدرسه خود بپردازد.
#نوجوان
#پاتوق_نوجوانی
⛔️«#خودرأی» شدن نوجوانان نتیجه رفتارهای متضاد والدین.
در بعضی خانوادهها، #والدین در تربیت نوجوانشان یک صدا نیستند، یعنی رفتار پدر و مادر با نوجوانشان شبیه هم نیست. در این خانوادهها نوجوان راه خودش را میرود و پدر و مادر هم به فکر مشکلات خودشان هستند. در این حالت والدین و فرزندان فقط یک «هم خانه بودن» را در کنار یکدیگر تجربه میکنند. در این خانوادهها به جای این که والدین در رفتار با فرزند نوجوانشان وحدت رویه داشته باشند، خود نوجوان موضوع اختلاف میشود. مثلا مادر میگوید فرزندش اصلاً این کار را انجام ندهد و پدر اصرار میکند که نوجوان حتماً باید این کار را انجام دهد و نوجوان هم کاری را که دوست دارد، انجام میدهد. این موارد دست به دست هم میدهند تا نوجوان احساس آرامش نکند و به دوستان نامناسب پناه ببرد.
✅ اگر در یک خانواده بین اعضای خانواده، #احترام متقابل برقرار باشد، نوجوان کمترین خطر را احساس میکند و در نتیجه رفتارهای پر خطر او هم به کمترین میزان ممکن کاهش مییابد.
#نوجوان
🍁توهین نکن، 🍁سرزنش نکن ،🍁مقایسه نکن؛ 🍁تحقیر نکن،🍁یک حرف رادائم تکرارنکن،
🌹منتظر باش یک کار مثبت که دیدی بگو
🌹توسل به اهل بیت (ع)
« نه گفتن » مکرر به کودک و نوجوان ، مقدمه لجبازی های مکرر آن ها ست
اگر مکرر به فرزندتان «نه» بگویید پس از مدتی دیگر « نه » برای او بی ارزش خواهد شد و توجهی به جواب منفی شما نخواهد کرد .
و یا بدتر از آن، خودش هم مکرر از واژه « نه » برای مخالفت دائمی با شما استفاده خواهد کرد.
واژه «نه» را به جا و کم اما قاطع خرج کنید
#نوجوان
@mahmobarak
🍁🌱⚡🍁🌱⚡🍁🌱⚡🍁🌱⚡
يازهراسلام الله عليها:
"مهمترین عوامل بروز اختلافات در اوایل ازدواج"
بر سر رفت و آمد با خانوادههای خود جنگ میکنند.
تمایل دارند یکدیگر را تغییر دهند.
انتظار دارند زندگی مانند داستانهای عاشقانه کتابها باشد.
زندگی خود را زیاد با دیگران مقایسه میکنند.
عجله دارند رابطهشان بسرعت بهبود یابد و شبیه هم رفتار کنند.
در مورد مسائل ساده و پیش پا افتاده بحث میکنند.
به رابطه همسر خود با خانواده شان حسادت میکنند.
دلتنگ زندگی در خانواده خود میشوند.
مانند دوران تجرد رفتار میکنند و هنوز زندگی مشترک را نپذیرفتهاند.
پس از مشاجره از عذرخواهی استفاده نمیکنند.
فرصت خطا برای یکدیگر قائل نمیشوند.
با مطالعه، افزایش دانش و مشاوره می توانید این مرحله از زندگی مشترک را با حداقل چالش ها طی کنید.
#خانواده
@mahmobarak
🌹⚡🌱🌹⚡🌱🌹⚡🌱🌹⚡🌱
🥀🌱🥀🌱🥀🌱
#همسرداری
🍃 شش نکته حیاتی که بسیاری از زوجین به آن توجه نمیکنند...
1⃣ همسر خود را به چشم یک شی مسئول ننگرید. بلكه به شخصیت وجودی او احترام بگذارید.
2⃣ جنبه یا بخشهایی از شخصیت شوهرتان را كه باعث تمایز او از سایرین میشود مورد توجه و تحسین قرار دهید.
3⃣ برای اینكه همسرتان با شما روراست باشد سعی كنید او را درک كرده و برای افكار و احساساتش ارزش قایل شوید. اگر حرفها و گفتههای او مطابق میل شما نیست از خود واكنش تند نشان ندهید؛ زیرا به این وسیله بذر بیاعتمادی در زندگی خود میكارید.
4⃣ وقتی همسرتان با شما درد دل میكند و راز دلش را با شما در میان میگذارد، احساساتش را بپذیرید و به او نگویید كه اسرار درونش ناخوشایند و بیرحمانه است و خیلی بد است.
5⃣ به طور مداوم از شوهرتان انتقاد نكنید زیرا انتقاد پیاپی باعث میشود كه شوهرتان از شما فاصله بگیرد.
6⃣ او را به درک نكردن، عدم صمیمیت و بیاحساس بودن متهم نكنید. زیرا او درک كردن، صمیمیت و با احساس بودن را به شیوه خودش نشان میدهد.
#خانواده
@mahmobarak
🌿🥀🌱🥀🌿🥀🌱🥀🌿🥀🌱🥀
يازهراسلام الله عليها:
#رازهای_طلایی
#خانمها_بدانند
❤️ یکی از راه هایی که خیلی کمک میکنه همسرتون بیشتر به نظر شما اهمیت بده اینه که هر از گاهی در تصمیم گیریها و یا موقعیتهای مختلف بهش بگین:
👈 هرچی شما بگی
👈 شما آقای خونه ای
👈 هرچی خودت صلاح میدونی
👈 بالاخره مردی گفتن، زنی گفتن
👈 اگر به موقع و نه دائمی و با لحن مناسب این حرفها رو بزنید مطمئن باشین که اثر خواهد داشت. یه وقت هایی بد نیست گفتن این حرفها.
#خانواده
@mahmobarak
⚡🌴⚡🌴⚡🌴⚡🌴⚡🌴
يازهراسلام الله عليها:
💞معاشقه باهمسر💞
💝كلمات سحرآميزي وجود دارند كه ميتوانيد از آنها استفاده كنيد:
❣ «دوسِت دارم»،
❣ «عشق پاك مني»،
❣ «بزرگترين عشق زندگي من، ❤️بهترين دوست من در تمام دوران زندگي من، تو هستي»،
❣ «در اين دنيا هيچكسي براي من مثل تو نميشه»، «بدون تو به هيچ و با تو به همه چيز ميرسم»،
❣ «مي خواهم هميشه با تو باشم»، ❣«دنياي بدون تو را حتي تصور هم نميتونم كنم»،
❣«هميشه تو را از خدا مي خواستم و به آرزويم رسيدم»،
❤️ «رؤياها و آرزوهاي من با وجود تو تحقق پيدا ميكند»،
❣«تو خيلي خيلي براي من عزيزي»، ❣«تو باعث شدي كه ما در زندگي خوشبخت بشيم.
❣ تو زندگيمون را دگرگون كردي»،
❣ «چقدر جذاب شدي»،
❣ «دلم فقط تو رو ميخواهد»،
❣ «قبلا هم گفتم بازم ميگم كه اندامت خيلي ناز و خواستنيه»،
❤️«دوست دارم با تو و نزديك تو باشم»،
❣«دلم برات تنگ ميشه»،
❤️ «بيا در آغوشم»،
❣ «گرماي بدنت رو دوست دارم» و ...
❤️❣❤️❣
🍀دوران عقد موفق، سازنده يك زندگي موفق خواهد بود.🍀
اين موفقيت را با آموختن مهارتهاي زندگي و ارتقاء ارتباط عاطفي، تضمين نماييد.
💝💝💝💝💝
🍀🍀حضرت رسول(ص) فرمودند:
💝گفتار مرد به همسرش
(همانا من ترا دوست دارم)❤️❤️
هرگز از قلبش محو نمی شود.
#خانواده
@mahmobarak
💥💦💥💦💥💦💥💦💥💦🥀
يازهراسلام الله عليها:
#خانمها_بدانند
#ترفندهای_همسرداری
۱. طوری رفتار کنید که احساس کنند بی همتا هستد. گاهی مردها مثل پسربچه ها می شوند. 🌺
۲. وقتی گیج و سردرگم هستند به او نگو یید چه کار باید بکند وچه نکند . وقتی در این حالت هست سعی کنید به نحوی او را به مسیر مناسب برگردانید . 🌺
۳. هرگز او را با مردان دیگر مقایسه نکنید . 🌺
۴. درک کنید که برای کسب آرامش نیاز دارند تلویزیون تماشا کنند ، به خصوص مسابقه فوتبال و یا اخبار .🌺
۵. درک کنید که خیلی دوست دارند گاهی برای رابطه جنسی شما پیشقدم شوید ، البته گاهی .🌺❤️
۶. سعی نکنید برای هر کاری که می کنند اورا سوال پیچ کنید و از او توضیح بخواهید . به قضاوت وانتخابش احترام بگذارید . 🌺
۷. به والدین و خانواده اش احترام بگذارید🌺
🌺 #زندگی_مشترک 🌺
#خانواده
@mahmobarak
💫💥💫💥💫💥💫💥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعوای زن وشوهر😭
چطوری اشتی کنیم؟
#خانمها با گفتن:
«من در کنار تو آرامش می یابم» یا
«خیلی خوشحالم که می توانم به تو تکیه کنم»
مرد را سرشار از عشق و محبت کنند و او را بیش از پیش به خود علاقه مند می سازند.
#خانواده
@mahmobarak
🌹💦🌹💦🌹💦🌹💦🕊
🌹امام رضا عليهالسلام فرمودند🌹
:
اَنَّ رَجُلاً اَتَى سَيِّدَنا رَسولَ اللّه ِ صلي الله عليه و آله فَقالَ يا رَسولَ اللّه ِ عَلِّمْنى خُلُقايَجْمَعُ لى خَيْرَ الدُّنْيا وَ الآْخِرَةِ فَقالَ صلي الله عليه و آله لا تَكْذِبْ
مردى نزد سرور ما رسول خدا صلياللهعليه وآله آمد و عرض كرد:
به من اخلاقى بياموزيد كه خيردنيا و آخرت در آن جمع باشد،حضرت فرمودند:
دروغ نگو.
📚 فقهالرضا عليه السلام، ص ۳۵۴