✍دو کلام حرفــ حساب
🔸به هرجاے دنیا که نگاه کنی....
به شخص اول نظاماشون که نگاه میکنی
نمی دونی کی بودن و کی هستن...
شاید بخاطر مسئولیتشون اسمشون یاد بگیری..
🔹ولی هیچ وقت شناخت کافی بهشون پیدا نمیکنی و نمی دونی اصل و نسبشون به کی بر میگرده😏
🔸اما به ایران که میرسی....
ایرانی که دشمناش وقتی به شخص اولش که نگاه می کنن...
می فهمن با چه کسی طرف هستن...
✅با امام سیدعلی خامنه اے...
🔹نواده ی امیر المومنین،سلاله حضرت زهرا، فرزند حسین(ع)
آقایی که روزنامه هاے دنیا در مدحش متن می نویسن...
آقایی که کارشناس های شبکه دشمن یه لکه ی سیاه تو کارنامش نمی بینن...
✅ به این میگن آقا...😊
🔸 آقایی که علمای شیعه و سنی او را مقدس میدانند....
❗️همین آقا گفت: اسد باید بماند...ماند
❗️همین آقا گفت: به مذاکرات خوشبین نیستم،آمریکا زیر مذاکرات می زند...شد
❗️همین آقا گفت:پیروز انتخابات آمریکا ترامپ میشود درحالی که سران دنیا منتظر جشن ریاست جمهوری کلینتون بودند...اما ترامپ رئیس جمهور شد...
❗️همین آقا گفت:اسرائیل ۲۵سال آینده رو نمی بینه،مطمئن باشید....خواهد شد
#همین_آقا...
فقط این برای همه ی این فضیلت ها کافیست....←او #فرزند_علیست
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
دلایل دروغ بودن تهدید به جنگ بر ضد ایران
۱. شکستهای آمریکا در عراق و افغانستان
۲. شکست آمریکا و دهها همپیمان منطقهای و فرامنطقهایاش در جنگهای منطقه
آمریکا و بیش از هشتاد کشور، حدود هفت سال پیش، در اجلاس استانبول تصمیم گرفتند بشار اسد از حکومت ساقط و مخالفین وی بر سر کار بیایند ولی با کمک مستشاری جمهوری اسلامی ایران، همهی ترفندهای آنان با شکست روبهرو شد.
۳. نفوذ منطقهای ایران
همهی دشمنان انقلاب اسلامی میدانند تعرض به ایران عزیز یعنی برانگیختن همهی محور مقاومت در لبنان، سوریه، عراق، یمن، افغانستان و... .
و این یعنی مواجه کردن نیروهای مستقرشان در منطقه نهفقط با تهدید، بلکه با اقدامات کاملاً واقعی!
۴. قدرت بازدارندگی و دفاعی بالای ایران
جمهوری اسلامی ایران توان و آمادگی اقدام علیه تمام منافع آمریکا و همپیمانانش در منطقه را دارد و همهی پایگاهها و ناوهای آمریکا در منطقه زیر آتش موشکها و دیگر ظرفیتهای نظامی او قرار دارند.
5. شرایط داخلی آمریکا
آمریکا با بدهی چند هزار تریلیون دلاری، جنگ اقتصادی با چین و اروپا و... و مخالفت نخبگان این کشور با ترامپ دستوپنجه نرم میکند.
آمریکا فقط در صورتی به ایران حملهی نظامی خواهد کرد که ایران مؤلفههای قدرت خود از جمله موارد زیر را از دست داده باشد:
«توان موشکی»
«نفوذ منطقهای»
«انسجام داخلی»
و مهم تر از همه «ایمان به خدا»
هدفی که با لطائفالحیل آن را دنبال میکند.
پس مادامی که جمهوری اسلامی ایران قدرتمند است و از این مؤلفهها برخوردار، هیچ قدرتی جرأت تعرض سخت به ایران را دارد؛ بنابراین جنگ، دروغی بیش نیست.https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
مرگ اسراییل در حال وقوع است
از سال ۱۳۵۸ که امام ما روز قدس را تعیین کردند، همه ساله مردم ایران و آزادگان جهان این روز را به روز خشم علیه اسراییل تبدیل کر دند و شعار مرگ بر اسراییل سر می دهند. شاید باشند افرادی که بگویند، مرگ اسراییل، چگونه؟
در پاسخ باید گفت این مرگ در حال وقوع است:
۱- مرگ رویای از نیل تا فرات با دیوار کشی اسراییل به دور مناطق اشغالی
۲- مرگ افسانه شکست ناپذیری ارتش اسراییل مقابل حزب الله و حماس
۳- شکست خط سازش و شعله ور شدن انتفاضه بازگشت
۴- مرگ طرح های خاورمیانه ای آمریکا با محوریت اسراییل
۵- تبدیل خط انقیاد اعراب به خط انتقام جوانان مسلمان عرب
۶- گرفتار شدن اسراییل در بن بست استراتژیک در منطقه
۷- محکم تر شدن جبهه مقاومت در جوار سرزمین های اشغالی با پیروزی ملت سوریه
در نهایت آنکه تشکر نتانیاهو از اروپا برای حمایت از اسراییل مقابل موشک باران جولان و همزمان اعتراض به راهپیمایی روز قدس در لندن، یعنی آغاز یک پایان برای اسراییل.
همه بدانند ما فقط در لفظ نمی گوییم مرگ بر اسراییل بلکه برای مرگ اسراییل عزم خود را جزم کردیم و نشانه های آن را دیدند و گفتیم.
@habib49
💎 ✅پروژه تابستان داغ
🔹یکی از برنامه های آمریکا بعد از خروج از برجام ، تشدید تحریم ها و به تبع آن ایجاد نارضایتی در داخل ایران در جهت براندازی و تغییر نظام است. هدفی که ترامپ به آن اشاره کرد و تیم امنیتی وی نیز به دنبال آن است.
🔹تحریم های اولیه آمریکا از21 تیرماه و تحریم های ثانویه نیز از اواسط شهریور اعمال می شود. هدف آمریکا و عوامل اجرایی این پروژه(عربستان، امارات و منافقین) ایجاد تحرکاتی در قالب صنفی و سپس شورشی گسترده در قالب مردمی است. همان فشار روانی که رهبری نیز به آن اشاره کردند.
🔹در همین اثنا، جورج نادر( واسط بین ترامپ و عربستان و امارات و کسی که نقش مهمی در پیروزی ترامپ داشت) طرحی مخفیانه هم برای بیثبات کردن ایران با استفاده از شرکتهای خصوصی پیگیری میکند. نادر که بعد از سفری به ریاض در بهار سال 2017 و دیدار با مقامهای نظامی و اطلاعاتی رژیم عربستان معتقد بود جنگ اقتصادی و تحریم تنها راه براندازی نظام ایران است.
🔹او طرحی برای خرابکاری در رشد اقتصادی ایران آماده کرد که بر جلوگیری از سرمایهگذاری شرکتهای غربی و هدایت عملیاتهایی برای «ایجاد بیاعتمادی در میان مقامهای ایرانی» استوار بود. هزینه اجرای این طرح 300 میلیون دلار برآورد شده است. نادر همچنین در تلاش بوده کوشنر داماد ترامپ را هم مجاب کند.
🔹در کنار این مسايل برخی شخصیت های داخلی حکم هیزم بر روی آتش شده اند که وضع موجود در جامعه را بسیار بد و بغرنج توصیف می کنند.
🔹در نتیجه با همکاری این دو لبه قیچی، تابستان امسال، تحرکاتی از سوی اين عوامل در کشورصورت خواهد گرفت که این تحرکات بیشتر برپایه اعتراضات صنفی و قشری است.https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
سلام علیکم درخصوص شبهه ای که مطرح می شود که چرامقام معظم رهبری درمسئله سعیدطوسی واردنشدندولی درفسادی که در مدرسه غرب تهران رخ دادواردشدند؟پاسخش این این است: موصوع سعیدطوسی یک اتهامی بودکه شاکی خصوصی داشت ونیاز به اقساط داشت و طبق روال قوانین قضایی شاکیان شکایت کردند و روال قانونی طی شده و بخشی پرونده هم درحال پیگیری است ولی جنایتی که در مدرسه انجام شده اولا یک اقدام سازماندهی شده براساس سند۲۰۳۰ که دولت بی کفایت امضاکرده وجرم مشهوداست واگربرخوردقوی و فوری نشوددرمدارس ومراکزمختلف آموزشی روال عادی می شودمانندحکمی که حضرت امام خمینی برای خانمی که به حضرت زهرا توهین کرده بود امام هم مانند مقام معظم رهبری فقط یکباراقدام کردندویاحکم امام درباره اعدام سلمان رشدی که نگذاشتندبه یک روال عادی تبدیل شودضمن اینکه معنی ندارداقدام ولایت و مرجع تقلید رازیرسوال ببریم اوبنابرتکلیف شرعی عمل می کند که اگرعملی راتکلیف دانست و اقدام نکردازطف خداوند بازخواست می شودکسانی که اینگونه شبهات را مطرح می کنندجایگاه ولایت الهی رانشتاخته اندیابانیات جناحی وسیاسی شبهه افکنی می کنند
اخیرا شبه ای مطرح شده که چرا امام اجازه می دادنددستشان را ببوسند
متن شبهه یا سوال
دستبوسی امام خمینی (ره) و شاه چه فرقی میکند؟
تصویری هم منتشرشده
پاسخ :
1. توضیحاتی در مورد تصویر:
امام درمجموع سه نقطه مستقربودندکه مردم بااشتیاق برای ملاقات با امام مشرف می شدندواگرموفق می شدن دست امام رامی بوسیدند
یکی ابتدای حضوردرتهران مدرسه رفاح
دوم منزل شان درجماران تهران
سوم مدت کوتاهی که درقم مستقرشدند
تصویر منتشراحتمالامربوط به یکی ازاین مناطق می باشداگرجعلی نباشدالبته در هنگام ورود به فرودگاه تهران هم دست بوسی انجام شد
2. بوسیدن دست عالم و سید در اسلام مانعی ندارد
باید خاطر نشان کرد که هیچ کس از روی اجبار اقدام به بوسیدن دست امام خمینی نکرد ، همچنان که در زمان حاضر برخی از مردم بخاطر ارادت و علاقه وافر دستان علما را می بوسند.
3. بوسیدن دست در اسلام:
در آثار و منابع از بوسیدن دست پیغمبر(ص) توسط یاران و اصحاب از جمله زید بن حارثه و عبدالله بن رواحه و بوسیدن دست امام حسین(ص) توسط فرزدق شاعر و بوسیدن دست امام صادق(ص) توسط محمد بن مسلم [فقیه و راوی بزرگ شیعه] …حکایت شده است.
(کنزالعمال، ج29، 220، جامع الاحادیث، ج28، ص10، کافی، ج2، ص 185، بحارالانوار، ج46، ص 957؛ کشف العمه، ج2، ص43، تفسیر منسوب به امام عسکری(ع)، ص 637و… نقل از سایت جماران ، آیا دستبوسی سنتی ناپسند است ؟ ، حسین مستوفی)
بوسیدن دست پدر و مادر، سادات، علما در اسلام اشکالی ندارد و حتی توصیه شده است. برای نمونه امام صادق علیه السلام می فرمایند:
لا یُقبّل رأسُ أحد و لا یداه ؛ إلا رسول الله أو من اُرید به رسول الله ؛ سر و دست کسی را نباید بوسید به جز رسول خدا (ص) , یا کسی که با بوسیدن سر و دست او رسول خدا ـ صلّی علیه و آله ـ قصد شود.
(کلینی, محمد بن یعقوب، اصول کافی, نشر دارالکتب الاسلامیه, چاپ چهارم, 1365 هـ , ق، ج2, ص185.)
لذا همان طوری که در روایت مشاهده کردید گفته شده بود سر و دست کسی را نباید بوسید ، اما بعد از آن یک حکم استثنایی آمد:
به جز رسول خدا (ص) , یا کسی که با بوسیدن سر و دست او رسول خدا ـ صلّی علیه و آله ـ قصد شود.
شهید اول، از فقهای بزرگ شیعه، به جواز بوسیدن دست برادران مسلمان که به عنوان تعظیم و بزرگداشت مومن فتوا میدهد.
(القواعد و الفوائد،ج2، الدروس الشرعیه، ج2، ص 18 ، نقل از همان)
در سیره امام سجاد (ع) نیز نقل شده است که: کَانَ عَلِیُّ بْنُ الْحُسَیْنِ ع إِذَا أَعْطَی السَّائِلَ قَبَّلَ یَدَ السَّائِلِ فَقِیلَ لَهُ لِمَ تَفْعَلُ ذَلِکَ قَالَ لِأَنَّهَا تَقَعُ فِی یَدِ اللَّهِ قَبْلَ یَدِ الْعَبْدِ ؛ یعنی امام سجاد (ع) هرگاه به سائل چیزی می داد دستش را می بوسید پس به او عرض شد چرا چنین کاری می کنی؟ فرمود برای اینکه صدقه قبل از اینکه در دست بنده قرار گیرد در دست خدا قرار می گیرد.
(وسائل الشیعة، ج9، ص: 435)
همچنین در سیره اخلاقی برخی علمای اخلاق نیز، هم از سنّت دست بوسی نهی شده است و هم تلویحاً نسبت به برخی افراد مورد تایید قرار گرفته است . به عنوان مثال یکی از شاگردان آیت الله جوادی آملی، در صفحه ویژه ایشان با اشاره به دیدار جمعی از محققین با ایشان نوشته است: یکی از دوستان به آیت الله جوادی آملی اصرار کرد دستشان را ببوسد. ایشان با لحنی ناصحانه به ما فرمود: نه دست کسی را ببوسید و نه بگذارید دستتان را ببوسند. من تا کنون هیچ دستی را نبوسیده ام، جز یک دست و آن هم دست امام خمینی بود و به راستی که آن دست بوسیدنی بود.
سادات فرزندان رسول خدا(ص) هستند علما و پیشوایان دینی وارثان دین و محافظان دین اند ولی فقیه حاکم شرع است و مشروعیتش را از حکم خدا و کلام معصوم می گیرد، چرا که امام صادق علیه السلام می فرمایند: رد و انکار حکم حاکم اسلامی رد و انکار ماست و رد و انکار ما رد بر خداست که حد شرک برخداست.
(کلینی ؛الکافی،ج1،ص67،ح10)
در نتیجه بوسیدن دست سید،عالم دین و مخصوصا ولی فقیه هیچ اشکالی ندارد ، زیرا با بوسیدن سر و دست آنها بوسیدن سر و دست رسول خدا (ص) قصد می شود.
4. تفاوت بوسیدن دس
ت امام خمینی و شاه:
دانه فلفل سیاه و خال مه رویان سیاه
هر دو جانسوزند اما این کجا و آن کجا
بر این اساس به نظر می رسد که در یک جمع بندی می توان گفت سنّت دست بوسی به تناسب افراد و شخصیت های مختلف تفاوت دارد، به عبارتی سنّت دست بوسی اگر نسبت به شخصیتی که ویژگی خاصی همچون علم، معرفت، رهبری دینی، وارستگی، ارزش های اخلاقی و … داشته و صرفاً ناشی از احترام و عشق و ارادت به وی بوده و در عین حال باعث ذلّت دست بوسنده و غرور و تکبر طرف مقابل نشود ایرادی ندارد. امّا اگر این کار با هدف و انگیزه تملّق و چاپلوسی صورت گیرد و یا منجر به ذلّت فرد دست بوسنده و غرور و تکبّر طرف مقابل شود قطعاً ایراد دارد .
در این میان ماهیت دست بوسی حضرت امام خمینی (ره) با دست بوسی شاه ، تفاوت دارد ، چرا که حضرت امام خمینی (ره) ، انسان وارسته ای بودند که شخصیتی کاملاً متواضع در برابر همگان داشتند و هرگز گَرد عُجب و خود پسندی و یا تکبر و غرور دامن ایشان را نگرفت به گونه ای که وضع زندگی و نوع برخورد ایشان با مردم ، چه پیش و چه پس از رهبری نظام جمهوری اسلامی هیچ تفاوتی با هم نداشت و هیچ کس امکان انکار این موضوع را ندارد و با توجه به چنین روحیاتی ، دست بوسی هیچ مقام مسئولی هم در حالات درونی ایشان ، هیچ تغییری ایجاد نمی کرد ، کما اینکه مردم و مسئولانی هم که به دست بوسی ایشان شرفیاب می شدند ، صرفاً بر اساس احترام به جایگاه ایشان به عنوان عالم عامل دینی ، نواده پیغمبر و رهبردینی این کار را صورت می دادند و می دانستند که هیچ گونه نیت غیر خالصانه ای از نگاه هوشمندانه حضرت امام (ره) به دور نبوده و ایشان را تحت تاثیر قرار نمی دهد که شواهد فراوانی راجع به این روحیه والای حضرت امام در مطالعه زندگانی حضرت امام (ره) و سیره عملی ایشان می توان دید .
این در حالی است که شاه به لحاظ شخصیتی ، انسانی مغرور و متکبر و دوستدار چاپلوسی و تملّق بود و دست بوسی نسبت به وی نیز از سر چنین صفات رذیله ای صورت می گرفت که شواهد تاریخی نیز اثبات کننده همین روحیه می باشد . به عبارتی “محمدرضا خیلی لذّت میبرد که گروهی از فرماندهان عالیرتبهی ارتش با آن لباسهای پرزرق و برق جلوی او صف میکشیدند و به ترتیب دست او را میبوسیدند.” گاهی «در مراسم رسمی یا میهمانیها… افسران عالیرتبهای ارتش دست و یا حتی کفش محمدرضا را میبوسیدند.» . پابوسی شاه بعد از جشنهای 2500 ساله در دربار به اوج رسیده بود. عبدالعظیم ولیان – استاندار خراسان و نایبالتولیه – هر گاه به حضور شاه میرسید، روی زمین میافتاد و پای شاه را میبوسید.
اردشیر زاهدی بعد از انتصاب به وزارت امور خارجه، همهی معاونین و سفرا را مجبور کرد تا هنگام “شرفیابی” در مقابل شاه زانو بزنند. زانو زدن وزیر و به خاک افتادن وی در برابر شاه موجب اعتراض یک خبرنگار فرانسوی به علم شد. علم اعتراض خبرنگار را به اطلاع شاه رساند و شاه پاسخ داد: “حق بود به او میگفتی که اردشیر رعایت سنّتهای ملی مملکت را می کند.”
سفرا موظف بودند در گزارشهایشان به شاه، جمله “پای مبارک را میبوسم” بنویسند. پرویز راجی از این که امیرخسرو افشار، آخرین وزیر امور خارجه ایران دوران شاه به جای کلمه “پای مبارک را میبوسم” ، نوشته بود “دست مبارک را میبوسم” اظهار شگفتی میکند. هرمز قریب یکی از مدیرکل های وزارت دربار در نامه مینوسد:
مراتب پرستش چاکرانه مرا به خاک پای مبارک بندگان اعلیحضرت همایون شاهنشاه تقدیم [میکنم.] پای مبارک علیاحضرت ملکه و والاحضرت شاهدخت شهناز را با کمال احترام میبوسم.
گاهی وقتها چاپلوسی چنان شدت میگرفت که هر کدام از اطرافیان سعی میکردند از رقیب سبقت بگیرند.»
بنابر این دست بوسی شاه با دست بوسی امام خمینی (ره) به دلیل تفاوت های ماهوی در خصلت های شخصیتی این دو رهبر قبل و بعد از انقلاب ایران ، اساساً قابل مقایسه نیست .
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔴فرآیند تحمیل FATF به ایران?
🔷اجرای fatf یکی از پیش شرطهای مهم آمریکا و اروپا برای توافق با ایران است. این معاهده چگونه و با چه فرآیندی باید به ایران تحمیل شود؟
♦️فرآیند تحمیل fatf و برجام معیوب
1⃣اجرای پنهانی بخشهایی از fatf
2⃣تصویب کنواسیونهای مرتبط با fatf
3⃣گره زدن مشکلات کشور به اجرای fatf
4⃣منوط نمودن همکاری اروپا به اجرای fatf
5⃣دوقطبیسازی جامعه و انزوای مخالفین fatf
6⃣تحریک اجتماعی و فشار عملی برای اجرای fatf
🔷آمریکا برای وادار نمودن ایران به پذیرش fatf و قبول برجام معیوب، از سهگانهی فشار اقتصادی، فشار روانی و فشار عملی استفاده خواهد کرد. در این ارتباط آمریکا از طریق تحریمها، «فشار اقتصادی» را اعمال خواهد کرد و فشار روانی و فشار عملی را نیز با تقسیم نقش بین جریان ضد انقلاب، شبکه همکار داخلی غرب در ایران و قدرت طلبان اعمال خواهد کرد. به نظر میرسد نقش شبکه همکار داخلی غرب و قدرت طلبان، اعمال «فشار روانی» و شرطی سازی مجدد جامعه خواهد بود و نقش ضدانقلاب نیز ماشین اعمال «فشار عملی» است. با این شرایط شاید بروز آشوب جهت اعمال فشار عملی در دو ماه منتهی به رایگیری برای fatf و یا عدم تصویب آن در مجلس، محتمل و قابل تصور باشد.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
⭕️ نظر مقام معظم رهبری درباره مسوولین حکومتی در نظام اسلامی:
🔸 اگر کسی در نظام جمهوری اسلامی در مسؤولیتی مشغول کار است، ولی آرمان های نظام جمهوری اسلامی را آنگونه که امام بزرگوار ترسیم کرده است و در قانون اساسی تجسم پیدا کرده، در #دلش قبول ندارد، اشغال آن پست برای او #حرام_شرعی است.
🔹 آنجایی که صحبت از مسائل اساسی نظام اسلامی است، آنجایی که وحدت دین و سیاست مطرح است، آنجایی که اصول قانون اساسی مورد نظر است، آنجایی که الزام به تبعیت از دین و شریعت مطرح است، اگر یک مسؤول عقیدهای غیر از این دارد، میتواند شهروند جمهوری اسلامی باشد - مانعی ندارد - اما نمیتواند مسؤول باشد.
#قابل_توجه_مسئولین!!!!
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
______________________________
سالها پس از انجام علمیات پیروزمندانه «الیبیتالمقدس» و آزادسازی خرمشهر این پرسمان در حوزه دفاع مقدس پیش آمد که آیا امکان نداشت جنگتحمیلی، در مدت زمان کوتاهتری خاتمه یابد؟ به عبارت دیگر در بعضی از زمانها که موازنه نظامی و سیاسی به نفع ایران بود، چرا دولت ایران اقدام به پایان دادن جنگ نکرد؟ برای پاسخ به این پرسش 9 دلیل وجود دارد.
اگر صلح را مجموعهای از آتش بس، عقبنشینی، تعیین متجاوز، تامین خسارتهای وارده و چند عامل دیگر بدانیم، باید بگوییم که در آن زمان (پس از فتح خرمشهر)، هیچ گونه پیشنهاد صلحی ارائه نشد و شورای امنیت و دیگران، تنها «آتش بس» و در واقع حالت «نه جنگ نه صلح» را توصیه میکردند. در آن زمان طرحی که متضمن صلح واقعی باشد و شناسایی متجاوز و پرداخت غرامت را نیز شامل شود و تضمین برای عقب نشینیکامل دشمن از خاک ایران و عدم تعرض مجدد داشته باشد، وجود نداشت و پیشنهادهای ارائه شده، تنها در حد آتش بس و مذاکره طرفین بود. این امر با توجه به پشتیبانی یک طرفه و آشکار دولتهای بزرگ و نهادهای بین المللی از عراق، هیچ گاه نمیتوانست شرایط ایران را برای یک صلح واقعی و شرافتمندانه محقق سازد. به این ترتیب ایران، دلایل منطقی و عقلانی برای ادامه جنگ داشت.که به طورخلاصه به ۹شرط اشاره می کنم
1 . شرایط ایران برای صلح (شناسایی و تنبیه متجاوز و پرداخت غرامت از سوی عراق).
2 . مرزهای ایران تامین نداشت و نقاطی در شلمچه، طلائیه، فکه و قصر شیرین در اشغال عراق بود و نیز شهرهای سومار، نفت شهر و مهران عملا در اشغال دشمن بودند و امکان آزادسازی این نقاط از راه مذکور،(مذاکره) غیرمعقول به نظر میرسید و راهی جز ادامه جنگ وجود نداشت.
3 . در حالی که نیروهای خودی، پیروزیهای زیادی کسب میکردند، توقف جنگ و چانه زنی در پشت میز مذاکره، برای آزادی نقاط مرزی آزاد شده، صحیح نبود.
4 . شهرهای آزاد شده همچون خرمشهر، به علت حضور دشمن در شلمچه، همچنان مورد تهدید بود.
5 . توانایی کمی ارتش عراق ترمیم شده و با کمکهای همه جانبه دولت های بزرگ افزایش هم یافته بود.
6 . تنها چیزی که ارتش عراق از دست داده بود، روحیه بود که با توجه به روحیه فرماندهی آن (شخص صدام)، این مسئله نیز پس از مدتی قابل ترمیم بود.
7 . در حالی که نیروهای جمهوری اسلامی در نوار پیروزی قرار داشتند، آتشبس و صلح ناپایدار در هنگام قدرت و دادن فرصت مجدد به عراق، زیانهایی به بار میآورد. اگر آن روز جنگ متوقف میشد و تجربهای چون مذاکرات سوریه و اسرائیل، بر سر ارتفاعات جولان، فراروی ما قرار میگرفت و ما ناچار میشدیم بر سر سایر مناطق تحت اشغال، پشت میز مذاکره با عراق چانهزنی بیحاصل کنیم؛ امروز جامعه، مسئولان وقت را شماتت میکرد.
8 .عراق در نظر داشت با برگزاری اجلاس سران جنبش غیر متعهد در بغداد و کسب ریاست دورهای این جنبش، برای تحقق خواستههای نامشروع خود، به ایران فشار آورد؛ ولی ایران با حمله به داخل خاک عراق در عملیات رمضان، این امتیاز مهم و حیاتی را از عراق گرفت.
9 . به همین منظور در 20 خرداد 1361 جلسه ای در حضور امام خمینی در جماران تشکیل شد و موضوع به شورا گذاشته شد. از نظر نظامیان و کارشناسان نظامی شرکتکننده در آن جلسه، امکان پدافند با توقف روی خط مرزی وجود نداشت؛ زیرا در اغلب نقاط مرزی هیچ گونه مانع طبیعی وجود نداشت و ایجاد استحکامات جدید نیز یک سال به طول میانجامید و طی این مدت احتمال حمله مجدد عراق جدی بود. مهمتر این که با تکیه بر اصل متعارف نظامی «تعقیب دشمن» هرگونه توقف پس از فتح خرمشهر یک حرکت غیراصولی بود. به همین دلیل امام خمینی (ره) پس از تردید اولیه در مورد تداوم جنگ در خاک عراق با استماع دلایل نظامیان وکارشناسان و نا امیدی از پذیرش شرایط ایران توسط دولت عراق، با ادامه جنگ تا پیروزی کامل و بیرون راندن کامل نیروهای صدام از خاک ایران موافقت کردند اکنون به جوانان عزیز توصیه می کنم نگذارنددفاع مقدس که افتخار بزرگ ملی و دینی ماست باطرح شبهاتی که توسط دشمنان و بدخواهان مطرح می شودزیرسوال برودوحاصل خون شهدا خدشه دارگردد
🔴فرآیند تحمیل FATF به ایران?
🔷اجرای fatf یکی از پیش شرطهای مهم آمریکا و اروپا برای توافق با ایران است. این معاهده چگونه و با چه فرآیندی باید به ایران تحمیل شود؟
♦️فرآیند تحمیل fatf و برجام معیوب
1⃣اجرای پنهانی بخشهایی از fatf
2⃣تصویب کنواسیونهای مرتبط با fatf
3⃣گره زدن مشکلات کشور به اجرای fatf
4⃣منوط نمودن همکاری اروپا به اجرای fatf
5⃣دوقطبیسازی جامعه و انزوای مخالفین fatf
6⃣تحریک اجتماعی و فشار عملی برای اجرای fatf
🔷آمریکا برای وادار نمودن ایران به پذیرش fatf و قبول برجام معیوب، از سهگانهی فشار اقتصادی، فشار روانی و فشار عملی استفاده خواهد کرد. در این ارتباط آمریکا از طریق تحریمها، «فشار اقتصادی» را اعمال خواهد کرد و فشار روانی و فشار عملی را نیز با تقسیم نقش بین جریان ضد انقلاب، شبکه همکار داخلی غرب در ایران و قدرت طلبان اعمال خواهد کرد. به نظر میرسد نقش شبکه همکار داخلی غرب و قدرت طلبان، اعمال «فشار روانی» و شرطی سازی مجدد جامعه خواهد بود و نقش ضدانقلاب نیز ماشین اعمال «فشار عملی» است. با این شرایط شاید بروز آشوب جهت اعمال فشار عملی در دو ماه منتهی به رایگیری و یا عدم تصویب آن در مجلس، محتمل و قابل تصور باشد.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔆هلال ماه شوال رؤیت شد؛
🔰جمعه ۲۵ خرداد، روز اول شوال و عید سعید فطر است
🔻دفتر مقام معظم رهبری در اطلاعیه ای اعلام کرد فردا ۲۵ خرداد ماه ۱۳۹۷ روز اول شوال المکرم و عید سعید فطر است.
📝متن اطلاعیه به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات ملت عزیز در ماه مبارک رمضان، به اطلاع عموم مردم شریف ایران می رساند، بر اساس گزارش راصدان مورد وثوق و خبره که از نقاط مختلف کشور واصل شده است، رؤیت هلال ماه شوال المکرم در غروب پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ مطابق با ۲۹ رمضان المبارک ۱۴۳۹ هجری قمری برای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی) محرز گردیده است، بنابراین فردا جمعه ۲۵ خرداد عید سعید فطر خواهد بود.
ضمن عرض تبریک این عید سعید به تمامی برادران و خواهران ایمانی و ملت مؤمن و بزرگوار ایران، نماز پرشکوه عید سعید فطر در سراسر کشور اقامه خواهد شد.
دفتر مقام معظم رهبری
۲۴ خرداد ۱۳۹۷
💠 روز عید فطر، عید عبادت و عید مغفرت است؛ عید پایان یک دوره فشرده ریاضت برای مسلمان مؤمنی است که میخواهد از این ریاضت، برای ساختن و برای تقویت روحیات و ملکات نیک در خود استفاده کند و در طول سال و در همه عمر از آن بهره گیرد.
🌀 از امیرالمؤمنین علیهالسّلام نقل شده است: «انّما هو عید»؛ امروز عید واقعی است. «لمن قبل اللَّه صیامه و شکر قیامه»؛ برای آن کسی که خدا روزه و نماز و عبادت او را در ماه رمضان قبول کرده باشد. «و کلّ یوم لا یعصی اللَّه فیه فهو عید»؛ هر روزی که خدا در آن معصیت نشود، آن روز عید است. عزیزان من! با مرتکب نشدن معصیت الهی و اجتناب از محارم الهی، امروز را عید کنید؛ فردا را عید کنید؛ همه دوره سال را برای خود عید کنید.
مقام معظم رهبری.
عید سعید فطر مبارک.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🌐 فانوس قرن:
💠امیدواریم خدا در عید فطر با فضلش با ما رفتار کند نه عدلش
▫️امام خمینی (ره):
لکن ما متکی هستیم به لطف او و ما متکی هستیم به عنایات او و ما در ماه رمضان هر چه قصور کرده باشیم، تقصیر کرده باشیم، در این روز مبارک از او عیدی می خواهیم، او به فضل خودش با ما رفتار کند، نه به عدلش.
#امام_خمینی
صحیفه نور،جلد 19،صفحه 18
مورخ:1363/04/10https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔆طرح| رهبرانقلاب: نماز روز #عید_فطر به یک معنا شکرانهی نعمت الهی در ماه رمضان است. شکرانهی این ولادت جدید است.
@khamenei_ir
شبهه: مجتبی خامنه فرزند رهبری تاجرودر اموراقتصادی است!!!؟
🔴مجتبی خامنه کیست❓
🔹داستان از آنجا شروع شد که عده ای در شبکه VOA از جمله پرویز ثابتی مقام امنیتی نفر دوم ساواک و... ادعا کردند پسر رهبر ایران تاجر است و حال اصل ماجراچیست ؟
🔸آقای مجتبی_خامنه شخصی ست که از پدری ایرانی و مادری اهل دبی به دنیا آمد نامبرده بواسطه ثروت مادری در اول جوانی بعنوان یکی از ده تاجر برتر دبی به فعالیت خود ادامه می دهد که هم اکنون در خیلی از شهرهای ایران هم سرمایه گذاری نموده است و این شخص هیچ گونه ارتباطی با خانواده مقام معظم رهبری نداشته و با توجه به اینکه نام ایشان تقریبا با نام آقای سید مجتبی خامنه ای همخوانی دارد تهمت های زیادی را متوجه پسر رهبری کرده که خیلی از این موارد از طریق شبکه های ماهواره ای در اختیار مردم ایران قرار می گیرد.
🔹حواسمان باشد کارشناسان VOA وقتی می خواهند دروغ بگویند جوری دروغ می گویند که قابل باور باشد و متاسفانه برخی مردم ساده هم باور می کنند در ضمن اطلاعات مجتبی خامنه در سایت اقتصاد و دارایی دبی موجود است نه روحانی( معمم) است و نه فرزند رهبر.
🔸سیدمجتبی حسینی خامنه ای با مجتبی خامنه " فرق داشته و نباید اجازه بدهیم با این تشابه بعضی از مردم دچار شبهه و انحراف شوند.
🔹این کار نشان میدهد که دشمن تمام تلاشش را میکند تا شخصیت رهبری را تخریب کند و چون الحمدالله رهبری و خانواده ی ایشان به این گناهان آلوده نشده اند دشمن از طریق دروغ و تهمت قصد دارد تا مردم را فریب دهند.
و
چه ساده لوحند مردم نادانی که به پاکی رهبر خود و خانواده اش ایمان دارند اما باز هم تهمت هارا باور میکنند.هرچهارفرزندمذکرامام خامنه ای در کسوت روحانیت
مشغول تدریس و تحصیل در حوزه علمیه هستند وهیچ شغل اقتصادی یادولتی و اداری ندارند
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔹
شعری که در مراسم نماز عیدفطر قرائت شد
مراسم باشکوه نماز عید سعید فطر، صبح امروز با حضور ملت و مردم در مصلای امام خمینی تهران برگزار شد. در ابتدای این مراسم و پیش از اقامهی نماز، آقای میثم مطیعی مداح اهلبیت (علیهمالسلام) اشعاری را در وصف ماه مبارک رمضان و دیگر مسائل اخلاقی و سیاسی قرائت کرد. پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR متن این شعر را به شرح زیر منتشر میکند.
آمدی و دل ما بردی و رفتی ای ماه!
با تو خوش بود سحرهای «بِکَ یا الله»
چه سحرها، چه سحرهای خوشی بود و گذشت
چه خبرها، چه سفرهای خوشی بود و گذشت
نظر لطف خدا بود که افتاد به ما
تشنگی، فرصت سیراب شدن داد به ما
یاد جوع و عطشِ روز قیامت کردیم
یاد ظهر عطشافروز قیامت کردیم
گفته بودم دل من! ماه شو و روشن شو
رمضان است، ز مَنها بگُذر، ایمَن شو
به خدا چلّه عشق است همین سیروزه
میتوان بار سفر بست همین سیروزه
گفته بودم که فقط چند سحر فرصت هست
چند بار ای دل من! بغض تو این ماه شکست؟
روزیات شد سفری در دل شب، با مولا؟
سفری تا سحرِ «فُزْتُ وَ رَبّ» با مولا؟
تشنگی ذکر لب ما شده بود این یکماه
روزه شد روضه لبهای اباعبدالله
سوختیم آه به یاد لب عطشان حسین
یاد لبهای ترکخورده طفلان حسین
ای خوشا آنکه سبکبار به عید آمده است
آنکه با وعده دیدار به عید آمده است
آنکه عیدانه ز لبخند امامش دارد
چشم بر آمدن ماه تمامش دارد
تو عزیز دوجهانی و فقیریم، فقیر
یوسفا «أَوْفِ لَنَا الْکَیْلَ»، تو ما را بپذیر
نوبهارا! دل پرخون چمن را دریاب
روزهداران فلسطین و یمن را دریاب
طاقت امت جدّت به خدا طاق شده
آه خونینجگران، شعله آفاق شده
کاش آیینه دل، مات جمال تو شود
عید ما رؤیت ابروی هلال تو شود
مادران شهدا! عید مبارک باشد
ای خوشا صبر شما، عید مبارک باشد
همسران شهدا! همسفران شهدا!
عید شد، میرسد از فاطمه عیدی به شما
موسم بندگی یار مبارک باشد
مردم ای مردم بیدار! مبارک باشد
عید فطر آمده، باشیم به فکر فقرا
عید فطرآمده، «قَدْ أَفْلَحَ مَن زَکَّاهَا»
مردم ما دلشان صبر زلالی دارد
سفره کوچکشان نان حلالی دارد
همه هستند اگر نوبت ایثار شود
پای کارند اگر موسم پیکار شود
گلهمندند ولی حُجب و حیایی دارند
مردم ما چه گذشتی، چه وفایی دارند
ای نشسته صف اول! صف ایثار آنجاست
آن سوی «نرده»... ببین... لذت دیدار آنجاست
نکند «نرده» میان تو و مردم باشد
دردِ دلها پسِ این فاصلهها گُم باشد
دوستان! صدق و صفای دهه شصت چه شد؟
راستی حال و هوای دهه شصت چه شد؟
آن مدیران جوانی که جهادی بودند
بیتکلّف، ز همین مردم عادی بودند
شور آن شعله مگویید که خاموش شده
«اختلاس» آمده، «اخلاص» فراموش شده
ای نشسته صف اول! به عدالت برخیز
مانده بر شانه تو بار امانت برخیز
عَلم داد برافراز، که ملت هستند
دل به شاهینِ ترازوی عدالت بستند
همتت قطع ید دانهدُرشتان باشد
وای اگر دزدی از این قافله آسان باشد
وای اگر توصیه و نامه پذیرد قاضی
داد و بیداد اگر رشوه بگیرد قاضی
شکر کن، اینهمه نعمت نرود از دستت
قدر دان، فرصت خدمت نرود از دستت
صف اول، صف خدمت، صف مردمداری
یک نفر نیست مخاطب، همه هستند آری
گر به یک نقد رود صبر و قرارت از دست
صف اول منشین، بین جماعت جا هست
سعی کن در سعه صدر شوی پیشقدم
رهبری گفت که من نیز صف اولیام
گوش کن قصه پرغصه بیکاران را
شِکوه کارگران و کامیونداران را
چه شده ارز؟ که ماتاند همه تاجرها
نرخ مسکن چه شد؟ آه از دل مستأجرها
کاش آرام کنیم این نگرانیها را
سعی ما سد کند این موج گرانیها را
معدن رنج، دل کارگران است هنوز
چشم مردم به عدالت، نگران است هنوز
میز را طعمه مکن ای که امیدی ست به تو
آن سوی میزِ تو چشمان شهیدی ست به تو
گره ار وا نکنی خود گره کار مباش
برنمیداری اگر بار کسی، بار مباش
همنشین با فقرا باش، همین است بهشت
خانه کن در دل ایتام چنین است بهشت
عید شد، آمدن عید مبارک بادت
وان مواعید که کردی، نرود از یادت
عید رسوا شدن دشمن پیمانشکن است
روز یکدل شدن و جشن خروش وطن است
شد عیان بر همه دنیا که چهل سال چرا
بود ورد لب ما، مرگ به تو آمریکا...
چند روزی به تو و عهد تو دادیم زمان
چند روزی محک تجربه آمد به میان
تا سیهروی شود هر که در او غش باشد
تا سیهروی شود هر که دُروغش باشد
هان! مپندار که پیمانشکنی آسان است
نقض این عهد میندیش که بیتاوان است
پنجه در پنجه مشو روبهکا! با شیران
آن که با آن طرفی، جان جهان است: ایران
یکشبه بر طمع خام شما پایان داد
موشک ما که در آفاق شما جولان داد
پشت گوشت بنویس این سخن، این سیلی را
که یکی گر بزنی، میخوری از ما ده تا
شریانهای حیاتی جهان در کف ماست
تنگه هرمز و دریای عمان در کف ماست
صبر کن روز پریشان شدنت نزدیک است
لحظه سختپشیمان شدنت نزدیک است
قفل تعلیق به امید خدا میشکنیم
هرچه زنجیر کشیدی همه رامیشکنیم
چرخه هستهای از نو به تکاپو افتد
آب رفته همه باز آید و درجو افتد
دست تو رو شد وشرّت کم وننگت افزون
پنجه از دستکش مخملیات زد بیرون
شرّ تو از سرمان کم شده حمداً لله
دشمنیهات مسلم شده حمداً لله
دولت ما شده هشیارتر، إنشاءالله
مجلس ما شده بیدارتر، إنشاءالله
دل به لبخند که بستیم؟ خدایا! توببخش
پای عهد که نشستیم؟ خدایا! توببخش
حیف از آن سعی و از آن آمدن و رفتنها
که شده با لگد بوالهوسی باد هوا
دشمن است او، چه سگ زرد و چه روباه سیاه
دشمن است او، چه دموکرات و چه جمهوریخواه
باید این تجربه در «مدرسه تدریس» شود
سند محکم بدعهدی ابلیس شود
دل به لبخند که بستیم، عدو غدار است
وقت اظهار«اَشداءُ علی الکُفار» است
پس اگر ذکر تبرای کسی گشته قضا
حال فریاد کند مرگ بر آمریکا را...
گفته بودند که امضای فلان تضمین است
نه فلان ماند و نه امضاش، حقیقت این است
زان هیاهو چه به جا مانده به غیر از اسمش
جسدی مانده ز برجام و ز روح و جسمش
بوی فاسدشدنش نیز بلند است بلند
اُدکلنهای اروپایی اگر بگذارند
اُدکلنهای اروپایی بیخاصیتی
که ندارند به جز گیج شدن منفعتی
این اروپا مگر آن نیست که در سعدآباد
بست پیمان و بلافاصله دادش بر باد؟
ترس و ترساندنِ از جنگ غلط بود غلط
ترس، دروازه به تحریم گشودهست فقط
مشکلی نیست که با همّت ما حل نشود
کارها کاش به برجام معطّل نشود
آنچه باعث شده تحریم شود طاقتسوز
اقتصادیست که وابسته به نفت است هنوز
نفت ما جوهر امضا شدن تحریم است
نفت ما خونِ دمادم به تن تحریم است
تکیه بر همت خود کن که فرج خواهد شد
ما برآنیم که تحریم، فلج خواهد شد
پشت سر لشکر فرعون و مقابل، دریاست
ذرهای ترس به دل راه مده، حق با ماست
نیل اگر هست عصا در کف موسا هم هست
مژده «إِنَّ مَعِیَ رَبِّی» آقا هم هست
باتوام ای سند جعلی باران دیده!
موریانهزده! طومارِ به هم پیچیده!
ای به هر جنگ جهان، نحسی نام تو دلیل
ننگ بادا به تو و مرگ به تو اسرائیل
ای که از عمر تو جز بیست خزان برجا نیست
حرص بیهوده نخور، نام تو در فردا نیست
از سوی کرب و بلا عازم راه قدسیم
روز پیکار همه عضو سپاه قدسیم
قدس ای قدس! پی یاری تو از همه سو
میرسد لشکر پیروز "رِجالٌ صَدَقوا"
میرسیم از ری و بلخ و نجف و شام و حجاز
صف به صف تا که بخوانیم به صحن تو نماز
مژده ای قدس که آیات رهایی با ماست
بزن ای قلب فلسطین که صدایت زیباست
رود، آن نیست که سنگی به رهش سد نشود
رود، آن است که در راه مردّد نشود
چشم این رود چهلساله به دریاست هنوز
یک جهان، نهر دعا پشت سر ماست هنوز
اولین بارقه صبح سپید است امید
نفس زخمی جانباز و شهید است امید
دشمنانی که گرفتند شهید از من و تو
وای از آن دم که بگیرند امید از من و تو
دل ما مانده به پیروزی فردا روشن
دل ما روشن و راه حججیها روشن
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
1_13381998.mp3
7.64M
🔴بشنوید | شعرخوانی میثم مطیعی در مراسم نماز عید فطر 97
🌍 @ebratha_ir
قسمتی از شعری که در مراسم نماز عید فطر توسط میثم مطیعی قرائت شد
گر به یک نقد رود صبر و قرارت
صف اول ننشین بین جماعت جا هست
شد عیان بر همه دنیا که چهل سال
چرا بود ورد لب ما مرگ به تو آمریکا
زان هیاهو چه به مانده به غیر از اسمش
جسدی مانده ز برجام و ز روح و جسمش
بوی فاسد شدنش نیز بلند است بلند
اُدکلنهای اروپایی اگر بگذارند
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
⛔️توهینها و تهمتها در فضای مجازی گناه کبیره است
🔸باید روح وحدت را حفظ کرد
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز:
🔹یک مسئلهی مهم دیگر هم مسئلهی #وحدت_ملی اجتماعی مردم است.
🔹امروز متأسفانه در #فضاهای_مجازی، توهین، اهانت و تهمت زدن به یکدیگر از سوی جمعی رایج شده است.
🔹مسلماً این جمع، جمع زیادی نیستند لکن کارشان به فضای عمومی کشور ضربه میزند. اینها #گناه_کبیره است، بایستی روح وحدت را حفظ کرد. بایستی اختلافات را بگذارند برای یکوقت دیگر. همه باید دست به دست هم دهند و در یک جهت برای کار و رونق در کشور فعالیت کنند.
🔹این حرفهای تبلیغاتی دشمن را هم که در واقع جنگ روانی او برای تضعیف روحیهی ملت است، ما خواهش میکنیم در مطبوعات و تریبونها و رسانهها تکرار نکنند.
گاهی یک نفر در داخل، همان حرف دروغ دشمن را بهخاطر رضایت دشمن یا بهخاطر عدم تحلیل درست از مسائل بیان میکند. اینها را رها کنیم.
🔺انشاءالله آیندهی کشور با این روحیهی حرکت معنویت و احساس استقلالی که در این مردم هست، به لطف الهی از امروز بارها و /eitaa.com/mahmoodmoalemi