سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه ای با گرامیداشت سوم خرداد ماه ، سالروز آزاد سازی خرمشهر ، روز ملی مقاومت ، ایثار و پیروزی را صحنه نمایش هوشمندی و آمادگی ملت ایران برای مقابله با تهدیدات و توطئههای دشمنان و اراده آنان برای فائق آمدن بر چالش ها، مشکلات و موانع فراروی کشور دانست و تاکید کرد : دشمنان در صورت تعدی و تعرض به ایران اسلامی ، سرنوشتی متفاوت از فرجام صدام معدوم نخواهند داشت.
به گزارش سپاه نیوز؛ در بخشی از این بیانیه آمده است:
عملیات افتخار آفرین بیت المقدس و فتح الفتوح آزادسازی خرمشهر قهرمان از نقاط عطف دفاع مقدس هشت ساله ملت ایران است که برای همیشه بر تارک تاریخ میهن اسلامی می درخشد و منشاء عزت ، عظمت و بالندگی مردمان این سرزمین و هوشمندی و هوشیاری آنان برابر توطئه ها و نقشه های جبهه دشمنان انقلاب و نظام اسلامی خواهد بود.
این بیانیه می افزاید :
آزادسازی خرمشهر در هنگامه ای رقم خورد که این قطعه از خاک مقدس ایران عزیز بیش از یک و نیم سال در اشغال متجاوزین ارتش بعثی صدام بود ، اما با پیروزی تاریخ ساز رزمندگان اسلام ، این دستاورد بزرگ نماد غیرت ملی و سرآغاز تغییر معادلات جنگ به نفع جمهوری اسلامی و رزمندگان اسلام گردید.
این بیانیه درس ها و عبرت های دفاع مقدس و حماسه آزادسازی خرمشهر را برای امروز و فردای کشور آموزنده و الهام بخش قلمداد و تصریح کرده است:
سهمگین ترین جنگ و تجاوز که با طراحی و حمایت همه جانبه اطلاعاتی ، لجستیکی ، مالی و رسانه ای استکبار جهانی به ویژه با چراغ سبز آمریکا علیه انقلاب اسلامی و ملت ایران رقم خورد ، تهدید بسیار بزرگی برای موجودیت انقلاب و استقلال کشور به شمار می رفت، امّا با الطاف الهی و به برکت هوشمندی و درایت حضرت امام راحل (ره) و بصیرت مردم و ایثار و فداکاری و شجاعت رزمندگان اسلام به یک "فرصت راهبردی" برای استحکام نظام و جهان گیر شدن پژواک پیام انقلاب اسلامی و حقانیت و مقاومت ملت ایران تبدیل شد.
این بیانیه در ادامه با اشاره به آموزه های سرنوشت ساز دفاع مقدس برای امروز ایران اسلامی و نیز جبهه دشمنان و معاندین نظام آورده است:
با گذشت سه دهه از پایان جنگ تحمیلی ، ملت ایران و نیروهای مسلح مقتدر کشور آموخته اند با اشراف همه جانبه اطلاعاتی بر اردوگاه دشمن و ارتقای قدرت بازدارندگی و ظرفیت افزایی همه جانبه دفاعی هرگز نباید دچار "غفلت راهبردی" شوند و نظام سلطه و استکبار و به ویژه سرمداران رژیم جنایتکار ، جنگ افروز ، فریبکار و عهدشکن آمریکا نیز این پیام را دریافت کرده اند که در صورت تعدی و تعرض به ایران اسلامی ، سرنوشتی متفاوت از فرجام صدام معدوم نخواهند داشت.
این بیانیه در پایان با تبریک فرخنده روز "آزادسازی خرمشهر" به آحاد ملت شریف و انقلابی ایران و یادگاران هشت سال دفاع مقدس و تکریم مقام شامخ شهیدان وحماسه سازان این حادثه عظیم تاریخی و تاکید بر آمادگی های همه جانبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای رویارویی قاطعانه و سلحشورانه با هرگونه تهدید علیه استقلال و تمامیت ارضی ، امنیت ، آرامش و پیشرفت ملت و کشور و دستاوردهای سترگ انقلاب و نظام اسلامی تاکید کرده است:
ملتی که با ویژگی های منحصربفرد از جمله تنوع قومی ، مذهبی و نژادی اما با هویت مشترک اسلامی - ایرانی ، تحت زعامت و هدایت های حکیمانه و نافذ ولی فقیه و معمار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) حماسه بی نظیر، تاریخی و درخشان هشت سال دفاع مقدس را رقم زد، بی تردید با تأسی به این تجربه گران سنگ در سایه وحدت ، همدلی و یکصدایی و به ویژه اطاعت پذیری از مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا امام خامنه ای عزیز(مدظله العالی) ، بر تمامی چالش ها و موانع مصنوع تلاش باطل دشمنان فائق خواهد آمد و جایگاه و نقش پرفروغ خود نزد امت اسلامی و نیز آینده جهان اسلام را مایه خفت، عصبانیت و استیصال آنان قرار می دهد.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از منتظران ظهور
قدیروف رئیس جمهور چچن :
🔸آمریکا میگوید میخواهد به مردم ایران کمک کند بله قبلا به ملت های لیبی، سوریه، عراق، افغانستان، صربستان، ویتنام و غیره چنین کمک های موثری را دریافت کرده اند
آی دمت گرم چچن کی بودی تو😁
منطق بعضیا هم اینجوریه😕👇
رهبر باید:
✔️رئیس جمهور رو عزل کنه
✔️مجلس رو منحل کنه
✔️وضع اقتصادی رو سامون بده
✔️وضع معیشتی رو درست کنه
ولی در عین حال:
❌دیکتاتور نباشه
❌دخالت نکنه
❌دست مسئولین رو نبنده
❌به رای مردم احترام بزاره
مرسی واقعا، سر ساقیتون
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
✅ اعلام #شروط رهبری معظم نظام اسلامی برای ادامه #برجام با اروپا
✳️ ۳ کشور اروپایی در ۱۳-۱۴ سال قبل یک بدعهدی بزرگی کردند در مذاکرات هسته ای سال۸۳-۸۴، قول دادند و عمل نکردند،
باید ثابت کنند امروز آن بی صداقتی و بدعهدی آن روز را نخواهند داشت. در دوسال گذشته آمریکا بارها برجام را نقض کرده است و اروپایی ها ساکت مانده اند.
اروپا باید آن سکوت را جبران کند.
✳️ آمریکا قطعنامهی ۲۲۳۱ را نقض کرده است؛ اروپا باید یک قطعنامه علیه نقض آمریکا، صادر کند.
✳️ اروپا باید متعهد شود که بحث موشکی و منطقهای جمهوری اسلامی را مطرح نخواهد کرد.
✳️ اروپا باید با هر گونه تحریم جمهوری اسلامی مقابله کند و مقابل تحریمهای آمریکا صریح بایستد.
✳️ اروپا باید فروش کامل نفت ایران را تضمین کند. چنانچه آمریکاییها توانستند به فروش نفت ما ضربه بزنند، باید بتوانیم آن مقدار نفت که میخواهیم بفروشیم.
اروپاییها بهنحو تضمینشدهای باید جبران کنند و نفت ایران را خریداری کنند.
✳️ بانکهای اروپایی باید تجارت با جمهوری اسلامی را تضمین کنند. ما با این سه کشور دعوا نداریم، اما اعتماد نداریم به آنها؛ آن هم متکی است به سابقهشان.
✳️ اگر اروپاییها در پاسخگویی به مطالبات ما تعلل کردند، حق ایران برای آغاز فعالیتهای هستهای محفوظ است.
وقتی دیدیم برجام فایدهای ندارد، یکی از راههایش این است که برویم سراغ بازیافت فعالیتهای تعطیلشده.
۹۷/۳/۲
✳️ ببینیم و تعریف کنیم در روز روشن مسئولین دولت و مجلس چه می کنند؟ آیا می توانند همین موارد کاملا واضح را محقق کنند یا باز جارچی هایشان می خواهند بگویند و بنویسند که خسارات مذاکرات اروپا هم با رهبری است؟
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
خبرگزاری فارس:
رهبرمعظم انقلاب: سازمان ملل باید مسائل حقوق بشری آمریکا را دنبال کند
🔹سازمان ملل در طول این سالها خوب عمل نکرده است. تحت فشار پول و زور قرار گرفته؛ پول را قارونهای خلیجفارس با پولهای نفتی تأمین میکنند و زور را هم آمریکا. سازمان ملل باید جبران کند. چند مسئله حقوق بشری درباره آمریکا مطرح میکنم که سازمان ملل جداً باید اینها را دنبال کند:
1⃣ مسئله آتش زدن مرکز داوودیها در آمریکا
2⃣ مسئله جنایات زندان گوانتانامو که یکی از وعدههای اوباما تعطیلی آن بود و به وعدهاش عمل نکرد.
3⃣ مسئله زندان ابوقریب که شکنجههای آنجا در دنیا کمنظیر بود.
4⃣ مسئله زندان آمریکایی مستقر در افغانستان
5⃣ پروندهی آزادی فروش سلاح در آمریکا که هرروز موجب جنایتهای زیادی میشود.
6⃣ رفتار جنایتبار پلیس آمریکا با سیاهپوستها و کشتن آنها
7⃣ ایجاد داعش و کمک به فروش نفت آنها و فراری دادن سران داعش توسط آمریکا
8⃣ کمک آمریکا به رژیم صهیونیستی در کشتارها که آخرینش کشتار در غزه است
9⃣ کمک به دولت سعودی در کشتار یمن
🔟 کمک به حکومت بحرین در جنایاتش علیه مردم
🔹سازمان ملل اگر سازمان «ملل» است و سازمان وابسته به رژیم آمریکا نیست، باید در این قضایا ورود کند. ۹۷/۳/۲
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🚩 شش تجربه مهمی که برای تصمیمگیری درباره برجام باید بدانیم
♦️ به رسمیت شناختن حق غنیسازیمان به خاطر پیشرفتمان است نه مذاکره
رهبر انقلاب در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام:
🔹مقدمهی هر تصمیمی این است که ما به تجربههای گذشتهی خودمان مراجعه کنیم؛ "من جَرّب المُجرّب حَلّت به النّدامة" اگر از تجربهها درس نگرفتیم قطعاً ضرر خواهیم کرد.
چندین تجربه در مقابل ماست؛ من حالا چند تجربهی واضح را که عرض بکنم همه تصدیق خواهید کرد. اینها، هم برای تصمیمگیری امروز ما مهم است هم برای آیندگان مهم است.
1️⃣ تجربهی اول این است که دولت جمهوری اسلامی نمیتواند با آمریکا تعامل بکند؛ این تجربه اول. چرا؟ برای خاطر اینکه آمریکا پابند به تعهدات خودش نیست.
🔺نگویید اینها کار این دولت است و کار ترامپ است. نه!
🔹 دولت قبل آمریکا هم که با ما نشست و صحبت کرد؛ آنها هم همینجور عمل کردند ... به شکل دیگری نقض کردند. آنها هم تهدید کردند، آنها هم برخلاف تعهدات خودشان عمل کردند. این، جواب آن کسانی که بارها و بارها به ما در طول زمان میگفتند که آقا چرا با آمریکا مذاکره نمیکنید، چرا با آمریکا تعامل نمیکنید، این جوابش.
2️⃣ تجربهی دوم، عمق دشمنی آمریکا با ایران است. دشمنی آمریکا بر محور مسئلهای مثل اتمی نیست، بحث فراتر است: نظامی که قد برافراشته و نسبت به آمریکا هیچ ملاحظهکاریای نمیکند و پرچم اسلام را در دست گرفته است. آمریکا با چنین نظامی عمیقاً مخالف است. آمریکا میخواهد مؤلفههای قدرت را در جمهوری اسلامی از بین ببرد.
3️⃣ تجربهی سوم این است که انعطاف در برابر این دشمن، تیغ او را کُند نخواهد کرد بلکه او را گستاختر خواهد کرد؛ همان بوش دوم در مقابل انعطاف دولت وقت، اسم محور شرارت را روی او گذاشت. اگر میخواهید کاری کنید که دشمنی کم شود، انجام بدهید ولی راهش نرمش و انعطاف نیست.
4️⃣ تجربهی چهارم این است که ایستادگی در مقابل آمریکا باعث عقب نشاندن او میشود. اینکه سازمان ملل حق غنیسازی ما را امروز به رسمیت شناخته، منشأش مذاکره نیست، منشأش پیشرفت ما در زمینهی هستهای است که اینها حالا به تب راضی شدهاند.
5️⃣ تجربهی پنجم، تجربهی همراهی اروپا با آمریکا در مسائل مهم است. ما بنای دعوا با اروپا نداریم اما این سه کشور نشان دادهاند در حساسترین موارد با آمریکا همراهند. حرکت زشت فرانسه در نقش پلیس بد مذاکرات هستهای و کارشکنی انگلیسیها در تهیهی کیک زرد از این موارد بود.
6️⃣ تجربهی ششم، گره نزدن مسائل کشور به برجام و مسائل خارجی است... ما نباید مسائل کشورمان را به امری که از اختیارمان خارج است گره بزنیم. ۹۷/۳/۲
تکمیلی(۴)/
دشمن اتاق جنگ علیه ایران به وزارت خزانه داری برده است/ ما هم باید ستاد مقابله با آن را در مرکز اقتصادی دولت تشکیل دهیم
رهبر انقلاب، عصر امروز:
🔹مسئلهی اول کشور، مسئلهی اقتصاد است. واقعیت این است که وضع اقتصادی کشور تعریفی ندارد و مردم هم درگیر آن هستند و مشکلات را لمس میکنند. برای حل مشکل اقتصاد کشور، چند چیز را قلباً باید باور کنیم:
🔹مشکل اقتصاد کشور با ظرفیتهای داخل کشور قابل حل است.
🔹نسخههای غربی برای ما قابل اعتماد نیستند؛ نسخههای غربی را رد نکنیم اما آن را بسنجیم.
سپردن کار به خارجیها با توجه به بدقولیهای آنها باید فقط در حد اضطرار باشد.
🔹ظرفیتهای داخلی کشور بسیار زیاد است؛ کارشناسان بانک جهانی گفتهاند ایران بهلحاظ عدم بهرهبرداری از استعدادهای سرزمینی و انسانی در رتبهی اول جهان است.
🔹دشمن ما اتاق جنگ را به جای وزارت دفاع برده در وزارت خزانهداری و به شکل فعالی مشغول است. ما هم باید ستاد مقابله با شرارت این دشمن را در مرکز اقتصادی دولت تشکیل دهیم و وزارت خارجه هم کمک کند. ۹۷/۳/۲
✅ ﻣﻘﺘﺪﺭ ﻣﻈﻠﻮﻡ ﺭﺍ ﺑﺸﻨﺎﺱ... !
🔸ﻣﻘﺘﺪﺭ ﻣﻈﻠﻮﻡ ﯾﻌﻨﯽ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺑﺰﺭﮔﺎﻥ ﻋﺎﻟﻢ ﺳﯿﺎﺳﺖ ﺣﺮﻓﺶ ﺭﺍ ﺣﺠﺖ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﻨﺪ، ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮐﺸﻮﺭﺵ سخنان ارزشمندش را یه عده بی بصیرت ﺑﺮﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ گذارﻧﺪ .
🔹ﻣﻘﺘﺪﺭ ﻣﻈﻠﻮﻡ ﯾﻌﻨﯽ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻏﺼﺐ ﺟﺎﯾﮕﺎﻫﺶ ﮐﻮﺩﺗﺎ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ، ﻭﻟﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﭘﺎﯾﺸﺎﻥ ﺑﻪ ﺳﻨﮓ ﮔﯿﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﺩﻡ ﺍﺯ ﺍﻭ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ .
🔸ﻣﻘﺘﺪﺭ ﻣﻈﻠﻮﻡ ﯾﻌﻨﯽ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻭﺍﺿﺢ ﺍﺯ ﻧﯿﺎﺯ ﻫﺎﯼ ﮐﺸﻮﺭﺵ ﺳﺨﻦ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ، ﻭﻟﯽ ﻣﺪﻋﯿﺎﻥ_ﻭﻻﯾﺖ_ﻣﺪﺍﺭﯼ ﻫﻤﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺑﺎﺩ ﻣﯽ ﺩﻫﻨﺪ .
🔹ﻣﻘﺘﺪﺭ ﻣﻈﻠﻮﻡ ﯾﻌﻨﯽ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻨﺎﺩ ﺑﻪ ﺁﯾﺎﺕ ﻭ ﺭﻭﺍﯾﺎﺕ ﺍﺯ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﯼ ﺑﻪ ﮐﻔﺮ ﻧﻬﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ، ﻭﻟﯽ ﭼﺸﻢ ﭼﺸﻢ ﮔﻮﯾﺎﻥ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻨﺎﺩ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺯﯾﻦ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﻤﻠﻞ(!) ﺣﺮﻓﺶ ﺭﺍ ﻧﺎﺩﯾﺪﻩ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ .
🔸ﻣﻘﺘﺪﺭ ﻣﻈﻠﻮﻡ ﯾﻌﻨﯽ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺯﺑﺎﻥ، ﺟﺎﻧﺸﯿﻦ ﺍﻣﺎﻡ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﺧﻄﺎﺑﺶ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ، ﻭﻟﯽ ﺩﺭ ﻋﻤﻞ ﺣﮑﻢ ﻣﺠﺎﻣﻊ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺣﮑﻢ ﺣﻀﺮﺗﺶ ﺗﺮﺟﯿﺢ ﻣﯽ ﺩﻫﻨﺪ .
🔹ﻣﻘﺘﺪﺭ ﻣﻈﻠﻮﻡ ﯾﻌﻨﯽ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﺧﻄﺎﯾﯽ ﺩﺭ ﻫﺮ ﺩﻭﻟﺘﯽ ﺭﺥ ﺩﻫﺪ، ﻃﺒﻖ ﻣﻌﻤﻮﻝ ﺍﻋﻼﻡ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺑﺎ ﺁﮔﺎﻫﯽ ﺍﻭ ﺑﻮﺩﻩ .
🔸ﻣﻘﺘﺪﺭ ﻣﻈﻠﻮﻡ ﯾﻌﻨﯽ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺳﺎﻟﻬﺎﺳﺖ ﺭﺍﻩ ﭘﻮﯾﺎﯾﯽ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩ ﺭﺍ ﺗﺬﮐﺮ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ، ﻭﻟﯽ ﻋﻘﻞ ﮐﻞ ﻫﺎﯼ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺑﻠﺪ(!)، ﺑﻪ ﺍﺳﻢ ﺍﺳﻼﻡ ﻭ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﺧﻼﻑ ﺣﺮﻓﺶ ﻋﻤﻞ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ
🔹ﻣﻘﺘﺪﺭ ﻣﻈﻠﻮﻡ ﮐﺴﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺣﮑﻢ ﺭﺣﻤةٌّ ﻟﻠﻌﺎﻟﻤﯿﻦ ﺑﻮﺩﻥ ﺟﺪﺵ، ﺳﺎﻟﻬﺎﺳﺖ ﺩﺷﻤﻨﺎﻧﺶ ﻫﻢ ﺍﺯ ﮔﺰﻧﺪﺵ ﺩﺭ ﺍﻣﺎﻧﻨﺪ، ﻭﻟﯽ ﺩﺭ ﺧﻔﺎ ﺩﻧﺪﺍﻥ ﺣﺴﺪ ﺑﺮ ﻫﻢ ﻣﯽ ﺳﺎﯾﻨﺪ .
🔸ﻣﻘﺘﺪﺭ ﻣﻈﻠﻮﻡ ﮐﺴﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ۲۰ ﺳﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﺧﻄﺮ ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ ﺭﺍ ﮔﻮﺷﺰﺩ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ، ﻭﻟﯽ ﻣﺘﻤﻠﻘﺎﻥ ﺭﻭﺷﻨﻔﮑﺮﻧﻤﺎ ﮐﺸﻮﺭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﻮﯼ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻣﯽ ﮐﺸﺎﻧﻨﺪ .
🔹ﺩﺭ ﺍﻗﺘﺪﺍﺭﺵ ﻫﻤﯿﻦ ﺑﺲ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﺍﻧﮕﺸﺘﺶ ﺳﺮﻧﻮﺷﺖ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻣﻈﻠﻮﻣﯿﺘﺶ ﻫﻤﯿﻦ ﺑﺲ ﮐﻪ ﺩﺭ ﭘﺎﯾﺘﺨﺖ ﺗﺸﯿﻊ ﺣﺮﻓﺶ ﺑﺮﺯﻣﯿﻦ ﻣﺎﻧﺪﻩ …
✅ ﺩﻋﺎ ﮐﻨﯿﻢ ﺑﺎ ﺑﯽ ﺑﺼﯿﺮﺗﯽ ﻣﻮﺟﺐ ﻇﻠﻢ ﺑﻪ ﻧﺎﯾﺐ ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ (ﻋﺞ) ﻧﺸﻮﯾﻢ.
⚡️اللهم احفظ قائدنا الامام خامنه ای⚡️
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
رهبرانقلاب: نباید از یک سوراخ 2بار گزیده شویم و به چیزهای کم اهمیت دل خوش کنیم/ میگویند دربرجام، آمریکا ازنظر آبرو شکست خورده یا رابطه بین اروپا و آمریکا شکرآب شده؛ اما آیا مذاکره کردیم که اینها بشود یا تحریمها برداشته شود؟/ در مواجهه با برجام لازم است که عناصر سیاسی و مطبوعاتی از سرزنش یکدیگر پرهیز کنند. اهانت و هتک حرمت نشود و دوقطبی براساس برجام به وجود نیاید. اتحاد و همدلی را نقض نکنیم.
تذکرمهم:
دوستان توجه تذکررهبرانقلاب داشته باشند باتوجه به نقشهدشمن زمان تسویه حساب سیاسی نیست دوقطبی مخالف و موافق برجام نبایداتفاق بیفتدوحدت ضروری است آمریکا نقشه خطرناکی طراحی کرده است دقیقا با هدایت رهبری حرف بزنیم و اقدام کنیم
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
#مباحثات_دینی_اجتماعی /81
🌵🌵سیدمحمد خاتمی (1)
خاتمی؛ا ز «مؤسسه کیهان»
تا «ضیافت بلوط سبز» سیا
سید محمد خاتمی فرزند مرحوم آیت الله سید روح الله خاتمی در سال ۱۳۲۲ هجری شمسی در شهر اردکان یزد متولد شد. پدر وی از روحانیون نیکنام و بلند آوازه آن دیار، عارفی مبارز و مردم گرا بود. آن مرحوم مؤسس مدرسه علمیه اردکان بود و امامت جمعه شهرستان یزد را برعهده داشتند. سید محمد خاتمی دو برادر و چهار خواهر دارد. محمد خاتمی در سال ۱۳۵۳ با خانم زهره صادقی ازدواج کردند که ثمره این ازدواج دو دختر و یک پسر است. تحصیلات ابتدایی، متوسطه و دبیرستان را در اردکان طی کرد. در سال ۱۳۴۰ پیش از اخذ دیپلم جهت تحصیل در علوم و معارف دینی رهسپار شهر قم شد. سید محمد خاتمی در سالهای ۴۱ و ۴۲ به مدت چهار سال تحصیل در حوزه علمیه قم دروس حوزوی را فرا گرفت و در سال ۱۳۴۴ هجری شمسی برای تحصیل در رشته فلسفه غرب راهی دانشگاه اصفهان شد. همزمان با آن، سطوح عالیه علوم دینی را در حوزه علمیه اصفهان ادامه داد.
وی سرپرست مؤسسه کیهان، وزیر ارشاد دولت های موسوی و مرحوم هاشمی و دو دوره رئیس جمهور ایران بود.
#اینبخشازمجمموعهمباحثادامهدارد...
🚩 الثقة بالله ثمن كل غال
و سلم الي كل عال
❌ اشاره رهبرانقلاب در سخنان دیروز به کدام ماجرا بود!!
ماجرای ترور #میکونوس که به خاطر آن رئیس جمهور کشورمان (هاشمی رفسنجانی) را به دادگاه فرخواندند❗️👇
❌ این ماجرا را حتما #بخوانید برای دوستانتان #ارسال کنید👇
🔹ماجرای ترور میکونوس که در رستورانی با همین نام در برلین، پایتخت آلمان رخ داد و منجر به قتل تعدادی از سران حزب ورشکسته دموکرات کردستان شد، موجب تاثیرگزاری فراوانی در روابط ایران و اروپا گردید.
🔸دادگاه متهمان این حادثه در ششم آبانماه سال ۱۳۷۲ در آلمان آغاز شد و حدود ۵ سال و ۲۴۷ جلسه طول کشید که در نهایت حکم این دادگاه در ۲۱ فروردین ۱۳۷۶ صادر شد و در آن دو نفر از متهمین به حبس ابد و دو نفر دیگر نیز به ۵ و ۱۱ سال حبس محکوم شدند.
🔹اما این پایان ماجرا نبود و دستگاه قضایی آلمان که زمینه را برای متهم ساختن جمهوری اسلامی و سران نظام به دست داشتن در این حادثه مهیا دید با همراهی ضد انقلاب خارج نشین، انگشت اتهام خود را به سمت مسئولین نظام یعنی علی اکبر هاشمی رفسنجانی بعنوان رئیس جمهور، علی فلاحیان وزیر اطلاعات و علی اکبر ولایتی وزیر امور خارجه نشانه رفت به طوری که دادستان وقت آلمان، هاشمی رفسنجانی را بعنوان یکی از عوامل این ترورها به دادگاه احضار کرد.
🔸پس از این حکم مضحک، آلمان و ایران سفرای خود در دو کشور را فرا خواندند و آلمان چهار دیپلمات ایرانی را از این کشور اخراج کرد. همچنین تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز سفرای خود را از ایران فراخواندند. ایران نیز در پاسخ به این حرکت اتحادیه اروپا سفیران خود را از کشورهای عضو این اتحادیه فرا خواند و روابط دو طرف دچار بحران شد، اما در نهایت آلمان و اتحادیه اروپا که با قاطعیت و اقدام متقابل جمهوری اسلامی ایران مواجه شده بودند مجبور به بازگرداندن سفرای خود به ایران شدند به طوری که سفرای اتحادیه اروپا با استفاده از پرواز شبانه سوئیس ایر از زوریخ به سمت تهران پرواز کردند تا قبل از سپیده دم روز بعد در تهران باشند.
🔹رهبر انقلاب دقیقا ۲۰ سال پیش، در اردیبهشت ۷۶ و همزمان با اوج گرفتن ماجرای میکونوس و اعلام حکم دادگاه فرمایشی آن در دیدار خود با معلمان و کارگران فرمودند: « مگر کسی اهمیت میدهد که اینها چه گفتهاند؟ البته دستگاه دولتی ما که بحمداللَّه مواضع بسیار خوبی در مقابل حرکتهای زشت اینها داشته است، از حالا به بعد هم بایستی با کمال قدرت عمل کند و در مرحله اوّل، سفیر آلمان را فعلاً تا مدّتی نباید راه بدهد که به ایران بیاید. بقیه هم که میخواهند بهعنوان یک حرکت به اصطلاح آشتیجویانه برگردند، مانعی ندارد. خودشان رفتهاند، خودشان هم برمیگردند. دیدند که رفتنشان هیچ اهمیتی ندارد. اینها میخواهند برگردند، مانعی ندارد؛ اما در رفتن سفرای ایران به کشورهای آنها، هیچ عجلهای نباید بشود. باید سرِ صبر و فرصت ببینند چه چیزی مصلحت است؛ هر چه که عزّت اسلامی اقتضا میکند - همان طور که همیشه گفتهایم - همان گونه عمل کنند».
🔸تنها شش ماه نیاز بود تا سفرای اروپایی دست از پا درازتر عزم بازگشت به ایران کنند، اما جمهوری اسلامی به پشتوانه اقتدار مردمی و براساس دستور رهبر معظم انقلاب، به سفیر آلمان بعنوان آخرین کشوری اجازه بازگشت به کشورمان را داد.
🔹بعدها رهبر انقلاب در سال ۹۰ در بازخوانی این ماجرا فرمودند: «یک روزی یکی از دولتهای اروپایی نسبت به جمهوری اسلامی اظهار علاقه و ارتباط و اینها میکرد؛ همان دولت سر قضیه قهوهخانه میکونوس دادگاه تشکیل داد، مسئولین درجه یک کشور را در آن دادگاه متهم کرد! دولتهای اروپایی با آنها همدست شدند، همهشان سفرای خود را از تهران فراخوانی کردند؛ اینها که یادمان نرفته. خواستند سیلی بزنند، البته سیلی سختتری خوردند. از همین حسینیه آنچنان سیلیای خوردند که بعد تا مدتها دنبال علاجش بودند! هر وقت توانستند، آنها درصدد سیلی زدن برآمدند.»
🔸چنین نمونه هایی از برخورد قاطعانه با بیگانگان و مقاومت در برابر زیاده خواهی های آنان در تاریخ ۳۸ ساله انقلاب اسلامی بسیار زیاد است از مقاومت در دوران دفاع مقدس در برابر زیاده خواهی های صدام حسین تا ایستادگی در برابر دست درازی دشمنان به صنایع نظامی و موشکی جمهوری اسلامی ایران و بیانگر آن است که اگر در برابر زیاده خواهی دشمنان اقدام متقابل و قاطعانه انجام شود از مواضع خود عقب خواهند نشست.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
✍لطفا اندکی زمان صرف نمایید و این مطلب را مشاهده فرمائید:
بعد از جنگ آمریکا با کره، ژنرال ویلیام مایر که بعدها به سمت روانکاو ارشد ارتش آمریکا منصوب شد، یکی از پیچیده ترین موارد تاریخ جنگ در جهان را مورد مطالعه قرار میداد:
🔹حدود 1000 نفر از نظامیان آمریکایی در کره، در اردوگاهی زندانی شده بودند که از همه استانداردهای بین المللی برخوردار بود. این زندان همه امکاناتی که باید یک زندان طبق قوانین بین المللی برای رفاه زندانیان داشته باشد را دارا بود.
🔹این زندان با تعریف متعارف تقریباً محصور نبود و حتی امکان فرار نیز تا حدی وجود داشت.
آب و غذا و امکانات به وفور یافت میشد.
در آن از هیچیک از تکنیکهای متداول شکنجه استفاده نمیشد، اما...
اما بیشترین آمار مرگ زندانیان
در این اردوگاه گزارش شده بود.
🔹عجیب اینکه زندانیان به مرگ طبیعی میمردند.
با این که حتی امکانات فرار وجود داشت اما زندانیان فرار نمیکردند.
بسیاری از آنها شب میخوابیدند و صبح دیگر بیدار نمیشدند.
آنهایی که مانده بودند احترام درجات نظامی را میان خودشان و نسبت به هموطنان خودشان که مافوق آنها بودند رعایت نمیکردند و در عوض عموماً با زندانبانان خود طرح دوستی میریختند.
🔹دلیل این رویداد، سالها مورد مطالعه قرار گرفت و ویلیام مایر نتیجه تحقیقات خود را به این شرح ارائه کرد:
در این اردوگاه، فقط نامه هایی که حاوی خبرهای بد بود را به دست زندانیان میرساندند و نامه های مثبت و امیدبخش تحویل نمیشد.
هر روز از زندانیان میخواستند در مقابل جمع، خاطره یکی از مواردی که به دوستان خودخیانت کرده اند، یا میتوانستند خدمتی بکنند و نکردند را تعریف کنند.
🔹هر کس که جاسوسی سایر زندانیان را میکرد، سیگار جایزه میگرفت. اما کسی که در موردش جاسوسی شده بود و معلوم شده بود خلافی کرده هیچ نوع تنبیهی نمیشد.
در این شرایط همه به جاسوسی برای دریافت جایزه (که خطری هم برای دوستانشان نداشت) عادت کرده بودند.
🔹تحقیقات نشان داد که این سه تکنیک در کنار هم، سربازان را به نقطه مرگ رسانده است، چرا که با دریافت خبرهای منتخب (فقط منفی) امید از بین میرفت.
با جاسوسی، عزت نفس زندانیان تخریب میشد و خود را انسانی پست می یافتند.
با تعریف خیانتها، اعتبار آنها نزد همگروهی ها از بین میرفت.
و این هر سه برای پایان یافتن انگیزه زندگی، و مرگ های خاموش کافی بود. این سبک شکنجه، «شکنجه خاموش» نامیده میشود.
🔹نتيجه :
اگر این روزها فقط خبرهای بد میشنويم، اگر هیچکدام به فکر عزت نفس مان نيستيم و اگر همگي در فکر زدن پنبه همدیگر هستيم، به سندرم «شکنجه خاموش» مبتلا شده ايم.
این روزها همه خبرهای بد را فقط به گوشمان میرسانند و ما هم استقبال میکنیم ...
دلار گران شده ...
طلا گران شده ...
کار نیست ...
مدرسه ای آتش گرفت ...
زورگیری در ملاءعام...
این روزها هیچ کس به فکر عزت نفس ما نیست!
شما چطور فکر میکنید؟ ...
ما ایرانیها دزدیم! ...
ما ایرانیها همه کارهایمان اشتباه است.
ما ایرانیها هیچی نیستیم!
ما ایرانی ها از زیر کار درمیرویم!
ما هیچ پیشرفتی نکردیم!
ما ایرانیها هیچ هنری نداریم!
ما ایرانیها آدمِ حسابی نداریم!
ما ایرانیها هر عیبی که یک انسان میتواند داشته باشد داریم!
🔹توی همین محیطای مجازی چقدر با دلیل و بی دلیل به خودمان بد میگوییم و لذت میبریم.
به خودمان فحش میدهیم و کیف می کنیم و میخندیم.
اقوام مختلف ایرانی را مسخره می کنیم و همه با هم کل ایران را !
🔹بزرگان علمی، هنری، ادبی و دینی کشور خودمان را وسیله خنده و تفریح کرده ایم و هیچکس هم نباید فکر کند اینها نقشه است.
این روزها همه در فکر زیرآب زدن بقیه هستند، شما چطور؟
🔹این روزها همه احساس می کنند در زندانی بدون دیوار دوران بی پایان محکومیت خود را می گذرانند، شما چطور؟
🔹این روزها همه شبیه زندانیان جنگ آمریکا و کره منتظر مرگ خاموش هستند٬ شما چطور؟
🔹بیاییم از خواندن و شنیدن اخبار منفی فاصله بگیریم و تا میتوانیم به خود و اطرافیانمان امید بدهیم، احترام بگذاریم و در هرشرایطی شاد زندگی کنیم.
✳ حماسه سازان؛ نماینده مردم شریف شهرستان های شاهین شهر و میمه و برخوار در دوره های نهم و دهم مجلس شورای اسلامی امروز ( 30 اردیبهشت 97 ) در صحن علنی مجلس نوزدهیمن نطق میان دستور خود را ایراد کرد.
🔽 متن کامل نطق جناب آقای حاجی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
🔶 آقای روحانی رئیس جمهور محترم!
✅ به خوبی می دانید بر اساس اصل 113 قانون اساسی مسئولیت اجرا در کشور بر عهده شما است.
◀ یادتان هست در خرداد سال 1392 به جوانان گفتید من می دانم شما از بیکاری رنج می برید.
🔺 گفتید در کشور بزرگ ایران نباید این همه بیکار داشته باشیم
🔺 گفتید کشور را از این همه بیکاری و گرانی نجات می دهم.
🔺 گفتید به علت بیکاری از هر 5 ازدواج یکی به طلاق منجر می شود.
🔺 گفتید مگر اقتصاد دستوری در دنیای امروز معنا و مفهومی دارد.
🔺گفتید مگر می توان در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد نرخ دلار باید به 700 تومان برسد.
🔺گفتید صبح نمی دانیم تا ساعت 11 ، 12 قیمت دلار چه قیمتی است.
🔺 گفتید اگر برای مشکل بیکاری اقدامی نشود این مشکل در سال های آینده بیشتر خواهد شد.
✳ گفتید در گرانی ملاک جیب مردم است.
🔴 اما آیا می دانید 5 سال گذشت؟
🔸 اما آیا می دانید بر اساس آمار رسمی که از واقعی آن کمتر است در سال 92 تعداد بیکاران نزدیک به 2 میلیون نفر بود ولی اکنون به بیش از 4 میلیون نفر رسیده است؟
🔺 آیا می دانید قصه و رنج اصلی پدران و ماردانی که فرزندان بین 25 سال تا 35 و 40 سالشان با لیسانس و فوق لیسانس ازدواج نکرده اند، فاقد شغل بودن است؟
🔺 آیا می دانید خجالت کشیدن پدر خانواده که بعد از 20 سال کار و زحمت از کار اخراج شده، برای گفتن "پول نان هم ندارم" یعنی چه؟
🔺 آیا می دانید قیمت گوشت، لبنیات، تخم مرغ، برنج طی سال های اخیر چند ده درصد گران شده است؟
🔵 شما هیچ کاری نکنید فقط جلوی گرانی های افسار گسیخته را بگیرید که مردم را بیچاره کرده است.
🔸 آیا می دانید امنیت شغلی کارگران از بین رفته است؟
🔺 آیا میدانید کارگران را مجبور می کنند بدون دریافت حق و حقوق شان امضاء کنند که حقوق مان را از قبل دریافت کرده ایم؟
🔺 آیا می دانید رکود تورمی اقتصادی چه بر سر اقشار مختلف مردم آورده؟ هم کارگران را بیکار و هم سرمایده گذاران را بدبخت کرده است؟
🔺آیا می دانید از هر چند ازدواج چه تعداد دچار طلاق، این بلای خانمان سوز شده است؟
🔸 چرا 5 سال فرصت کشور را به پای برجامی ریختید که همه برد آن برای طرف مقابل بود؟
🔺 چرا خط قرمز های نظام را رعایت نکردید؟
🔺چرا نصایح دلسوزان نظام را نادیده گرفتید؟
🔺 چرا الزامات 9 گانه مقام معظم رهبری که در حکم قانون بلکه بالاتر از قانون عادی است را نادیده گرفتید؟
🔺 و از جمله چرا تضمین کتبی و کافی از رئیس جمهور بد عهد آمریکا و اروپایی ها نگرفتید؟
🔴 اگر زورتان نرسید چرا نیامدید به مردم واقعیت ها را بگویید؟ مردم ایران را نامحرم دانستید؟
🔳 چرا سعی کردید نقض های مکرر آمریکا و اروپا در برجام را نادیده بگیرید و چرا هنوز هم سادگی می کنید و می پندارید اروپا جدای از مدار آمریکاست؟
🔺 چیزی که خودتان مخالف آن را گفتید که کدخدا را باید دید و اروپا هیچ کاره است.
🔺اروپایی هایی که با بودن آمریکا مفاد برجام را اجرا نکردند، آیا با رفتن آمریکا انجام خواهند داد؟
🔵 چرا بند 3 قانون اقدام متناسب و متقابل را اجرا نمیدهید؟
🔴سیاست یعنی بهترین واکنش برای هر کنش!
🔶 #پمپئو برای #ایران شرط گذاشت! #تهدید کرد! ایران را متهم به نقض #حقوق_بشر کرد! با دیپلماسی عمومی محاسبات #مردم را نشانه گرفت! حمایت ایران از #متحدان آزادیبخش خود را به چالش کشید.
🔷 درست در نقطه مقابل:
#رهبر انقلاب #شرط گذاشت، #تهدید کرد! رفتار جنایت بار #آمریکا با #مردم خود (سیاهپوستها، اقلیتها، زندانیان) و نقض حقوق بشر در داخل و خارج آمریکا را نشانه گرفت. و حمایت آمریکا از متحدان جنایتکار یعنی اسرائیل، عربستان و بحرین را به چالش کشید..
این ترجمه ای است از آیه شریفه #قرآن کریم که میفرماید: فَمَنِ اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ فَاعْتَدُوا عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ ۚ : در هر سطحی به شما تعرض کنند، در همان سطح پاسخ دهید.
تاریخ خواهد نوشت وقتی مدعیان #ملی گرایی در رویای آمریکا می زیستند، فقیهی شیعه با همه توان پای #عزت ملی و قدرت #ایران ایستاد..
#محمد_عبدالهی
سلام: باتوجه به فرمایشات امام خامنه ای درخصوص استفاده از تجارب گذشته به اختصار سیررفتاراروپارایادآورمی شوم
مذاکرات هسته ای از آغاز تا پایان: 1382 - 1394
بین الملل > دیپلماسی - وقتی در پاییز 1381 دست یابی جمهوری اسلامی ایران به فن آوری هسته ای رسما اعلام شد موج تبلیغات روانی بر ضد ایران پرونده هسته ای را ظرف مدت کوتاهی به شورای حکام کشاند.
ماجرا از گزارش محمد البرادعی آغاز شد. گزارشی که در آن مدیر کل وقت آژانس بین المللی انرژی اتمی اصل «بازتاب واقعیت» را لحاظ نکرده و متاثر از القاهای امریکا و اروپا تنظیم کرده بود، قطع نامه ای شدیداللحن بر ضد ایران، مبنی بر توقف همه فعالیت های هسته ای و امضای بی قید و شرط و فوری پروتکل الحاقی صادر شد.
شاید بتوان خرداد 82 را نخستین تاریخ رسمی درخواست جامعه جهانی برای تعلیق فعالیت هسته ای به شمار اورد، در این بیانیه از تهران خواسته شد که بدون قید و شرط پروتکل الحاقی 2+93 را در دستور کار قرار دهد. این بیانیه همچنین از ایران خواست ورود مواد هسته ای به سانتریفیوژها را به حالت «تعلیق» درآورد.
اما سه ماه بعد هم زمان با جنجال آفرینی فراوان غربی ها بر ضد پرونده ایران، در آستانه نشست شورای حکام، گزارش محرمانه ای که قرار بود محمد البرادعی در مورد فعالیت های ایران به شورای حکام ارائه دهد، از پیش در اختیار رسانه های امریکایی ـ صهیونیستی قرار گرفت تا جامعه جهانی را نسبت به فعالیت صلح امیز هسته ای ایران بد بین کند. با این همه، امریکا موفق نشد حمایتی برای قطع نامه شدیداللحن خود به دست آورد. شاید بتوان قطع نامه شهریور 82 (سپتامبر 2003) را آغاز رسمی دعوای بی منطق جامعه بین الملل با ایران علیه فعالیتهای هسته ای دانست.
اما دقیقا یکماه بعد از این تاریخ یعنی در اواخر مهر ماه سال 82 وزیران خارجه سه کشور اروپایی انگلستان، آلمان و فرانسه به تهران آمدند و مذاکرات آنها با طرف ایرانی به «بیانیه سعدآباد» منجر شد، بیانیه ای که بر اساس مفاد آن، جمهوری اسلامی ایران پذیرفت تا 29 آبان، پروتکل 2+93 را امضا کند.
البته طبق این بیانیه کشورمان برای اثبات حسن نیت خود به طرف های اروپایی، فعالیت های غنی سازی را از زمانی که خودش قرار شد صلاح بداند و برای مدتی که خود تعیین می کند، به حالت تعلیق درآورد. آنطور که بعدا گفته شد هدف از این تعلیق داوطلبانه شکستن فشارهای تبلیغاتی امریکا و غرب و کاهش میزان حساسیت جهانی به فعالیت های صلح امیزی بود که در جهان طور دیگری تبلیغ می شد.
در ادامه اما گروه مذاکره کننده توانست دامنه تعلیق را از «کل» به «تزریق گاز به سانتریفیوژها» تقلیل دهد. بر اساس توافق نامه سعدآباد، طرف اروپایی اولاً حاضر به پذیرش این اصل شد که حداکثر بر مبنای «تعلیق» کوتاه مدت و نه «توقف» دایمی فعالیت های صلح آمیز ایران مذاکره با تهران را پی گیرد. ثانیا «تعلیق» را به عنوان اقدامی «داوطلبانه» و نه الزام حقوقی قطع نامه بپذیرد و ابعاد آن را بر مبنای «تعریف آژانس» تفسیر کند.
توافق نامه بروکسل
اما در بهمن 82 کشمکش های تهران، بروکسل، واشینگتن و مسکو، در نهایت به امضای دومین توافق نامه ایران و تروئیکای اروپا در 23 فوریه 2004 منجر شد تا «توافق نامه بروکسل» شکل گیرد. بر اساس این توافق نامه، ایران این موضوع را پذیرفت که ساخت قطعات و مونتاژ سانتریفیوژها را تعلیق کند. همچنین کشورمان در مقابل، تروئیکای اروپا متعهد شد برای بازگشت روابط ایران و آژانس به شرایط عادی و بسته شدن پرونده، در اجلاس ژوئن تمام تلاش خود را به کار گیرد. و این یعنی کوتاه امدن غرب از مواضع تندی که در خرداد و شهریور 82 علیه فعالیتهای هسته ای ایران اتخاذ کرده بود.
در همین حال اخرین ماه سال 822 هم بی حادثه نبود و در این ماه انتشار مواردی مربوط به سانتریفیوژهای P-2، پلونیوم، پلوتونیوم، آلودگی ها و برخی ابعاد دیگر فعالیت های ایران، نظیر طیف سنج های جرمی، باعث شد تا موج جدید و غیر قابل انتظاری ایجاد شود. در شرایط جدید و در صورتی که اجلاس مارس 2004 (18 اسفند 82) شورای حکّام در پیش بود، امریکا بار دیگر مسئله ارجاع پرونده به شورای امنیت را تقویت کرد و اتحادیه اروپا و کشورهای بلوک شرق را به انفعال نسبی کشاند. در این وضعیت، آژانس از تهران خواست ابعاد «تعلیق» را گسترش دهد. در این شرایط و با نظر مسئولان کشور، پروژه تبدیل اکسید اورانیوم (UO2) به کیک زرد و سپس تبدیل آن به تترا فلوراید اورانیوم (UF4) با راه اندازی تأسیسات UCF اصفهان آغاز شد.
درست در پایان تعطیلات نوروز 83 و با همت و تلاش شبانه روزی جوانان و دانشمندان ایرانی، ماده UF4 برای نخستین بار در کشور و بدون تکیه بر توان خارجی، تولید رسید تا کشور به غرب نشان دهد که در صورت همراهی نکردن غرب هم می تواند فعالیتهای صلح آمیزش را دنبال کند.
اما در شهریور همان سال دانشمندان کشور در ادامه موفقیت های خود در این زمان نه تنها
UCF را راه اندازی و قطعه سازی و مونتاژ را آغاز کرد، که در اقدامی، فرآیند تبدیل 37 تن کیک زرد را به گاز هگزافلوراید اورانیوم (مرداد 1383 ـ آگوست 2004) نیز شروع کردند. اما این اقدامات بار دیگر شمارش معکوس رسانه های غربی برای گزارش پرونده به نیویورک در اجلاس سپتامبر 2004 آغاز شد. تشدید دوباره بحران، در نهایت به صدور قطع نامه ای در تاریخ 28 شهریور 1383 انجامید که از سوی مدیر کل به عنوان یک «ضرب الاجل» معرفی شد. شورای حکام ضمن ابراز «نگرانی عمیق» درباره تصمیمات جدید ایران، از تهران خواست «فورا و به شکل قابل اثبات» تمام فعالیت های مرتبط با غنی سازی را در بخش های گوناگون «تعلیق کند.
درست در نیمه ابان ماه سومین دور مذاکره مقامات ایران با مقامات سه کشور اروپایی در پاریس پی گیری شد. برخی دیپلمات های غربی از پذیرش تعلیق مجدد و کوتاه مدت «چند ماهه» از سوی ایران خبر می دادند. این در حالی بود که اروپایی ها خواستار تعلیق نامحدود (دست کم ده سال) از سوی ایران بودند. بالاخره در 24 آبان ماه 83 گروه مذاکره کننده ما تعلیق کوتاه مدت تأسیسات هسته ای و مجتمع UCF اصفهان را پذیرفت.
توافق نامه پاریس
اما در تیرماه سال بعد و بر اساس شواهدی که در فاصله توافق نامه پاریس و مذاکرات فشرده ایران با آژانس و سه کشور اروپایی، صورت گرفت مشخص شد که اروپایی ها به چیزی کمتر از تعلیق همیشگی فعالیت های هسته ای ایران راضی نمی شود. در ده مرداد همین سال سه کشور اروپایی با یک هفته تأخیر از مهلت مقرر، بسته پیشنهادی خود را به مقامات ایران و ریییس جمهور جدید ارائه کردند. آنها برای چندمین بار اساسی ترین حقوق ایران را نادیده گرفتند و بر تعلیق بلندمدت تأسیسات هسته ای ایران تأکید کردند. پس از اثبات ناکارآمدی اروپا و بی فایده بودن مذاکرات و اعتمادسازی های صورت گرفته، جمهوری اسلامی ایران در نامه ای به آژانس بین المللی انرژی اتمی، تصمیم خود را به از سرگیری فعالیت تأسیسات UCFاصفهان اعلام کرد. این نامه پس از ارائه تاریخچه ای از پرونده هسته ای کشور، استدلال می کند که ایران پس از انجام همه اقدامات اعتمادساز و نشان دادن حداکثر حسن نیت از خود، به اعمال حقوق خود در چارچوب معاهده «ان پی تی» روی آورده است.اما پس از اندکی کش و قوس، با فشار امریکا و با رأی اکثریت کشورهای غربی، در حالی که غیر متعهدها رأی ممتنع دادند، شورای حکام پرونده ایران را به شورای امنیت سازمان ملل فرستاد. این اقدام در بهمن 94 پاسخ تهران، بازگشایی تأسیسات نطنز و اراک را در پی داشت.
بهار 85 اعلام شد که ایران به چرخه غنی سازی اورانیوم در تأسیسات نطنز دست یافته و این نخستین دستاورد مقاومت است، در همین زمینه هم چهار ماه بعد شورای امنیت، مفتضح ترین قطع نامه تاریخ این سازمان بین المللی را صادر کردو برای فعالیت هسته ای به ایران اولتیماتوم داد.همین موضوع پیش زمینه ای شد تا در دی ماه 85 شورای امنیت به رهبری امریکا، دومین قطع نامه را بر ضد ایران صادر کند. در قطع نامه 1737 که در آخرین روزِ کاری سال 2006 میلادی صادر شد، از ایران خواسته شد که فعالیت های هسته ای را تعطیل کند و صنایع هسته ای و موشکی ایران شامل تحریم غرب شد. همین قطع ناه ای که رییس جمهور وقت آن را کاغذ پاره خواند!
شروع فعالیت نظنز
دوباره در بهار 86 خبری مبنی بر شروع فعالیت نطنز اعلام شد و در حالی که اروپا، امریکا و رسانه های وابسته به آنها به چشم تردید در این موفقیت نگاه می کردند، گزارش البرادعی مبنی بر راه اندازی هزاران دستگاه سانتریفیوژ در نطنز، فصل الخطاب همه تردیدها شد تا بار دیگر جامعه جهانی به ترس و تکاپو افتد تا مانعی برای فعالیتهای صلح امیز ایرانی ایجاد کند.
اما در ادامه و در نشست وین، در مرداد طرف ایرانی به طور داوطلبانه با درخواست آژانس مبنی بر بازدید از رآکتور آب سنگین اراک موافقت کرد و و بازرسان آژانس در تاریخ 8 مرداد از تأسیسات رآکتور آب سنگین اراک بازدید کردند.در ادامه گزارش 8 شهریور سال 86 محمد البرادعی، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی به شورای حکّام آژانس، نقطه عطفی در روند موضوع هسته ای ایران در عرصه بین الملل به وجود آورد. این گزارش از ردّ ادعای دو ساله امریکا مبنی بر بازفرآوری اورانیوم در ایران، بازرسی موفق بازرسان از آب سنگین اراک، به علاوه اجرای موفق طرح اقدام و رفع ابهام های آژانس در خصوص موضوع پلوتونیوم خبر می داد. گزارش البرادعی، خشم امریکا و متحدانش را از روند موفقیت آمیز حل موضوع هسته ای ایران برانگیخت و حتی به درگیری لفظی مقامات این کشور و مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی ختم شد اما هیات آژانس بین المللی انرژی اتمی در 7 آبان 86 به ایران آمد تا مذاکراتی سه روزه شکل گیرد که تا ان زمان طولانی ترین مذاکرات ایران و آژانس نام گرفت. مذاکرات ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی در حل موضوع سانتریفیوژها به عنوان دومین مرحله اجرای طرح
اقدام در تهران پایان یافت و آغاز مرحله سوم طرح و مذاکره بر سر موضوع منشأ آلودگی های اورانیومی در دانشکده فنی دانشگاه تهران، به بعد از نشست آتی شورای حکّام موکول شد.
درگیریهای ایران و آژانس و صدور متعدد قطع نامه ها علیه ایران همچنان ادامه میابد و البته امریکا و متحدانش از کارهایی نظیر خرابکاری های عمدی دریغ نمی کنند! از ایجاد اختلاف داخلی برای تضعیف کشور تا ورود ویروسهای عجیب و غریب به سایت هسته ای برای اختلال در کار.
در ادامه این روند مخرب در تابستان سال 88هزار سانتریفیوژ ایران هدف حمله سایبری قرار می گیرد، اینگونه تصور می شود که این کرم کامپیوتری که توسط نهاد های امنیتی رژیم اسراییل و آمریکا ساخته شده باشد و از طریق "یو اس بی" به شبکه داخلی سایت نطنز وارد شده است و این بد افزار خسارتی عجیب وارد می کند که خداراشکر کنترل می شود، تا زمان نابودی این بدافزار،یک هزار سانتریفیوژ ایران آسیب می بیند.جیزی در حدود یک پنجم ماشین های عملیاتی .دو سال بعد اما همچنان رفتارهای عجیب و غریب علیه فعالیتهای صلح امیز هسته ای ایران ادامه می یابد و دوباره شورای امنیت سازمان ملل چهارمین دور تحریم های غیر انسانی را بر ایران اعمال می کند.دور تازه تحریم ها خرید های نظامی،گردش های مالی نهاد های امنیتی ،نظامی و بانکی ایران را هدف قرار می دهد. شورای امنیت از کشور های عضو این سازمان درخواست می کند تمام کشتی ها و هواپیماهای مشکوکی که از مرز ایران خارج می شوند یا به سوی آن می روند را مورد بازرسی قرار دهند.
ترور دانشمندان هسته ای:
چند ماه بعد اما بمبگذاران ناشناس که سوار بر موتر سیکلت بودند دو تن از دانشمندان ارشد هسته ای ایران را هدف قرار دادند و باعث شهادت یکی از آنان می شوند تا ناجوانمردی مبارزه با ایران صلح امیز هسته ای بیش از پیش نمایان شود. دانشمند شهید ،مجید شهریاری بر طبق گزارشات مدیریت یکی از پروژه های بزرگ سازمان انرژی اتمی را بر عهده داشته است و همکار زخمی شده او،فریدون عباسی گمان می رود نقشی مهم تر از او داشته باشد.مجددا در همین ماه و پس از تروری نابخردانه قدرت های غربی تصمیم می گیردند ایران را از شبکه های مالی جهانی خارج کنند.در ادامه موسسات مالی و بانک مرکزی ایران نیز هدف تحریم قرار می گیرند.آمریکا پا را فرا تر می گذارد و تمام شرکت ها و موسسات مرتبط با صنعت نفت و هسته ای ایران را تحریم می کند.دو سال بعد اما دوباره سوء قصد به جان دانشمند هسته ای ایران جهان را در بهت فرو می برد، در این عملیات یک بمبگذار سوار بر موتور، دانشمند هسته ای، مصطفی احمدی روشن را هنگامی که در مقابل دانشگاه علامه طباطبایی قصد سوار شدن بر خودرواش را داشت به شهادت رساند. مقامات کشورمان آمریکا و رژیم صهیونیستی را مسئول این ترور ها می داند.اتهامی که واشنگتن و رژیم اسرائیل در مورد آن سکوت می کنند.چند ماه بعد از این فاجعه ایران اعلام کرد در حال ساخت 3 هزار سانتریفیوژ نسل جدید در تاسیسات نطنز است. در همین حال بازرسان آژانس برای دسترسی به سایت نظامی پارچین تلاش می کنند. بازرسان اعتقاد دارند در این مکان آزمایش های نظامی انجام شده است.اما عکس های ماهواره مناطق را عاری از آلودگی تشخیص داده اند.اما در ادامه اتحادیه اروپا خرید نفت از ایران را تحریم می کند.این مسئله باعث از دست رفتن تعدادی از مشتریان نفت ایران می شود. در واکنش ایران،تهدید به اعمال محدودیت و یا حتی بستن تنگه هرمز می کند. تهدیدی که تحقق نمیابد.اما سال بعد هم دور جدید تحریم های آمریکا شروع می شود و کاخ سفید اعلام می کند که هر کشوری را که با ایران مبادلات نفتی انجام می داد را مشمول تحریم می کند .پول نفت خریداری شده از ایران باید به حساب های بانکی دور از دسترس ایران منتقل می شود تا کشورمان تنها بتواند نفت خود را در مقابل کالا تعویض کند. یک هفته قبل از آن ایران اعلام کرد سانتریفیوژ های جدید خود را که 6 برابر قدرتمند تر از نسل حاضر هستند، عملیاتی خواهد کرد.چند روز بعد اما مذاکرات آلماتی نیز بدون نتیجه به پایان می رسند. سال بعد اما باراک اوباما در مصاحبه با تلویزیون اسراییل اعلام می کند ایران تنها یک سال تا ورود به باشگاه هسته ای فاصله دارد. همین باعث می شود چندی بعد ایالات متحده اعلام کند نیروی دریایی این کشور از سلاح های لیزری جدیدی در خلیج فارس استفاده خواهد کرد.ناوهای آمریکایی همواره مورد تهدید قایق های تندرو ایران بوده اند.در ضمن پهپادهای ایرانی نیز آن ها را مورد بازرسی قرار می دهند.پهپاد هایی که بیم آن می رود که مسلح باشندب.روی کار آمدن دولت روحانی در شهریور سال 92 اتفاقی بدیع رخ می دهد و جهان شاهد ارسال نامه اوباما به حسن روحانی است و دو طرف در مکاتبات خود نسبت به از سرگیری مذاکرات هسته ای ابراز تمایل می کنند تا دوباره مذاکرات در سطح وزرای خارجه ادامه یابد.مهرماه 92 روحانی و اوباما در حاشیه مجمع عمومی دیدارمی کنندود
✅#به یادآوریم که چهل ساله داریم از مذاکرات همین تیم با اعضای ثابت، ضربه می خوریم(به جزدوره جلیلی)
https://eitaa.com/mahmoodmoalemا
تکمیلی/
رئیس جمهور فرانسه:
🔹سه کشور اروپایی در روزهای اخیر چند بار تکرار کردهاند که ما به برجام متعهد میمانیم و این توافق که در سال ۲۰۱۵ امضا شد و ما هم یکی از امضاکنندگان آن بودیم، به همان شکلی که در سال ۲۰۱۵ بود باقی میماند.
🔹لازم است که ایران به تعهداتش پایبند بماند. اطلاعاتی که ما در روزهای گذشته از آژانس بینالمللی انرژی اتمی دریافت کردهایم، بسیار مثبت بودهاند.
🔹من و رئیسجمهور پوتین در این موضع اشتراک نظر داریم که میخواهیم این چارچوب را که برای امنیت منطقه ضروری است، حفظ کنیم.
🔹پیش از این هم از برنامه هستهای ایران پس از ۲۰۲۵، برنامه موشکی و برخی موضوعات منطقهای ایران، گفتهام.
🔹گفتگو در مورد این موضوعات را با رئیسجمهور روحانی آغاز کردهایم و معتقدیم که اگر همه به تعهداتی که در سال ۲۰۱۵ پذیرفتیم، پایبند باشیم، این گفتگوها کاملا امکانپذیر است.
🔹در هفتههای آینده ما با شرکای ایرانی و شرکای اسرائیلی خود گفتوگو خواهیم کرد. میدانید که همه شرکای ما ارزیابی یکسانی از تحولات منطقه ندارند، اما برای ممانعت از تنش در منطقه، باید ساز و کار گفتوگو و تفاهم ایجاد کنیم.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔴 فیلم دیدنی نشست بررسی برجام در شورای راهبردی روابط خارجی ۲۳ روز قبل ازتصویب برجام درمجلس
🔺 #فؤاد_ایزدی از #ظریف میپرسد که فردی به نام #ترامپ نامزد انتخابات امریکاست و اگر انتخاب بشود برجام را پاره خواهد کرد.
🔹 ظریف با خنده پاسخ میدهد...
#ببینید و بازنشرفرمایید
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi