5⃣ چرا خواستگار را تاییدصلاحیت میکنید؟
#انتخابات_98
🔹دو نفر را میخواستند اعدام کنند به اولی گفتند یک درخواست بگو تا قبل از اعدام برآورده کنیم. گفت آرزو دارم خانوادهم را قبل از اعدام ببینم. به دومی گفتند درخواستت چیه؟ گفت درخواستم اینه که آرزوی نفر اول را برآورده نکنید!
🔸حالا شده ماجرای شورای نگهبان!
سردارجعفری درنقد شورای نگهبان گفته: #شورای_نگهبان مبانی فکری کاندیداها رابررسی نمیکند که ضدمبانی فکری نظام نباشند.
🔹حاج آقا پناهیان هم شورای نگهبان را نقد کرده که چرا برخی مشکلداران و مفسدان سیاسی و اقتصادی رابه اسم مصلحت تایید میکنید؟
🔸نکته جالب ماجرا آنجاست که اصلاحطلبان هم به شورای نگهبان نقد دارند؛ ولی نقدشون اینه که انتقاد جعفری و پناهیان نباید اجرا بشه! و هرکسی با هر مبانی فکری با هر رفتار سیاسی و اقتصادی ولو ضدانقلاب، ضدنظام، ولو مفسد اقتصادی، ولو رانتخوار، ولو مفسد اخلاقی و متجاوز به عنف و ... باشد!
🔹اما تک تک همین افراد وقتی میخواهند دخترشان را شوهر دهند حتماً باید تحقیق کنند، مصاحبه و گفتگو بگذارند، شرط و شروط و مهریه معین کنند و بعد از مراحل طولانی راضی به ازدواج میشوند! اما میگویند برای مدیریت یک مملکت و قانونگذاری برای کشور، نیازی به بررسیی صلاحیتها نیست بگذارید همه بیان!
ترنم :
دبیرکل حزب ندای ایرانیان ( صادق خرازی):
در این شش سال مردمی که به اصلاحطلبان اعتماد کردند، پاسخ مناسبی دریافت نکردند، چگونه است که اکنون مدعی مجلس و اداره کشور میشویم؟
اصلاحات بیش از هر دورهای نیاز به اصلاح گری دارد.
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
🚫 خجالت هم نمیکشند!
🔸 گاهی برخی مسئولین ما به راحتی و سادگی آب خوردن، #دروغ میگویند و خجالت هم نمیکشند! البته نباید هم خجالت بکشند؛ چون دست پرورده فکری شیطان بزرگ هستند که روزی صد دروغ به جامعه تحویل میدهد؛ به نظر آنها اگر قرار است کسی خجالت بکشد، ترامپ باید خجالت بکشد، نه آنها!
۹۶/۹/۲۴
✅ @mesbahyazdi_ir
باعرض سلام خدمت شما استادمعلمی که باروحیه ی انقلابی ٬جهادی ٬ولایی٬مردمی ازمیان مردم واردعرصه خدمت (مجلس ) که انشااله صادقانه است شده ایدامام خمینی رحمة الله علیه:مجلس دررأس اموراست .بسیاری ازمشکلات کشورما با مجلس انقلابی که مصلحت عموم جامعه خصوصا مستضعفین رادرنظرمیگیردقابل حل می باشد.خداوندبزرگ یارتون باشدو عدل عدالت گسترامام علی ع باشما همراه انشااله باباجانی
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #سلسله_کلیپ | پروژه ۲۰۲۰
⭕ قسمت سوم هشداری که به وقوع پیوست
👤 با کارشناسی : استاد محمود معلمی
#بنزین_۳۰۰۰_تومنی
✅ @omid_mahdism
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
علل رشدتلفات انسانی اغتشاشات آبان ۹۸
هنوز دلایل تلفات انسانی اغتشاشات آبانماه از سوی مراکز رسمی بهدرستی باز نشده است، اما دهها رقم متفاوت از تعداد کشتهها ازسوی جریانات معاند، رسانهها و شخصیتهای غربی عنوان شده است.
رئیسجمهور امریکا که به قول رسانههای امریکایی ۴۵ دروغ در یک سخنرانی میگوید، این عدد را هزاران تن اعلام کرد و منافقین نیز در پوستین سازمان حقوق بشر تاکنون دهها رقم متفاوت را اعلام نمودهاند. اما آنچه محتمل است اینکه کشتههای اغتشاشات اخیر بیشتر از اغتشاشات دی ۹۶ و فتنه ۱۳۸۸ است و هر روز که میگذرد، ابعاد پیچیدهای از چرایی آن بهدست میآید. لازم است مراکز رسمی حاکمیت به این موضوع وارد شوند و با ملت سخن بگویند وگرنه روایتهای توأم با حقد و کینه تاریخ را طور دیگری روایت خواهد کرد. هیچ بعید نیست نسلهای آینده بخوانند که «افرادی از ملت برای اعتراض به قیمت بنزین به خیابانها آمدند و قوه قهریه حاکمیت بدون هیچ دلیل و بدون صبر و تحمل همه را به رگبار بست و نابود کرد».
سکوت اکنون دستگاههای رسمی حاکمیت نسبت به این موضوع همانقدر به مظلومیت نظام نوپای ما میافزاید که دشمنیهای خباثتآلود و بدون اخلاق میافزاید. اما اگر کشتههای اغتشاشات اخیر بیشتر از حوادث قبل است –که ظاهراً اینگونه است- علت چیست؟ اگر نظام جمهوری اسلامی ملتش را برای بقای خود میکشد، چرا در ۳هزار تجمع اعتراضی سال ۱۳۹۷ یا ۳۸۰۰ تجمع اعتراضی سال ۹۶ این کار را نکرده است؟ چرا در روز دانشجو امسال که صدها مراسم برگزار و شعارهای تند و ساختارشکنی هم داده شد، از دماغ کسی خونی نیامد؟ در نقطه مقابل، آیا اصلاً میتوان گفت جمهوری اسلامی ایران تاکنون یک مشکل خود را بدون حضور مردم حل کرده باشد؟ حتماً جواب خیر است.
با این مقدمه میتوان علل رشد تلفات انسانی اغتشاشات اخیر را که شبیه سال ۱۳۶۰ است، برای مردم گفت، زیرا مردم ایران تلخی صداقت را دوست دارند. اکثر معترضان افرادی بیمسئله بودند، اما در یک شهر دو الی پنج نفر مدیریت صحنه را به دست میگرفتند و مسیر حرکت فیزیکی و مسیر شعارها را عوض میکردند. طراحی و هدایتگری آنان دقیق و حسابشده بوده است. همگان میدانند که پلیس در شورشهای اجتماعی بدون سلاح گرم به میدان میآید، اما مراکز نیروی انتظامی به صورت مسلح آماده دفاع از مراکز خود هستند. بسیج و سپاه نیز در خیابان بدون سلاح هستند، اما در مراکزشان سلاح وجود دارد و هنگام حمله به مراکز از سلاح استفاده میکنند. طراحانی که «راهبرد حداکثر کشتهسازی» را برگزیده بودند از این قاعده آگاه بودند و از آن بهره بردهاند.
۱- تعدادی از تلفات انسانی اغتشاشات اخیر مقابل مقرهای نظامی و انتظامی است. در سال ۱۳۸۸ نیز بخشی از تلفات مقابل دو حوزه بسیج که دهها سلاح در آن بود اتفاق افتاد. در سال ۱۳۹۶ نیز چندین نفر در حمله به کلانتری قهدریجان جان باختند. اما متأسفانه امسال حمله به این مراکز بالای ۸۰ مورد گزارش شده است.
افرادی که درون مقر نظامی حضور دارند و هجوم آورنده را میبینند، ابتدا هشدار زبانی، دوم تیر هوایی و در مرحله سوم احساس خطر نسبت به مقر و جان خود آنها را به سمت شلیک میبرد. مدیریتکنندگان صحنه اغتشاش با علم به این موضوع جوانان را به سمت این مراکز هدایت کردند تا راهبرد کشتهسازی را رقم بزنند.
۲- علت دوم تلفات انسانی، حمله به آمبولانسها و اورژانسهاست. طبق اعلام رسمی وزارت بهداشت ۱۴۲ آمبولانس نابود شده یا آسیب دیدهاند و ۵۰ مرکز اورژانس نیز تخریب شده است. آمبولانس در فرهنگ جهانی حرمت دارد، چرا این حرمت برای اولینبار در ایران نقض میشود؟ دو علت اصلی برای آن میتوان متصور بود؛ اول اینکه حمله به آمبولانسها و اورژانسها با هدف پیشگیری از درمان مجروحان صورت گرفته است تا از این طریق تعداد کشتهها افزایش یابد. علت دوم وجود عناصر میداندار و مسئلهدار در بین زخمیها بوده است که یا در آمبولانس یا در اورژانس بودهاند و میدانستند که پس از بهبودی اولیه ممکن است در تور نیروهای قضایی- امنیتی گرفتار شوند؛ بنابراین رهایی افراد مسئلهدار علت دوم این حملات است. غیر این چه عاملی میتواند حمله به آمبولانس را توجیه کند؟
۳- در چندین شهر از جمله در خوزستان جنگ مسلحانه بوده است و نیروهای نظامی و امنیتی با تیر مستقیم مورد هدف قرار گرفتهاند و از قضا تلفات نیروهای حاکمیت نیز در این اغتشاشات بیسابقه است. نمونه آن بعد از سال ۱۳۶۰ تاکنون اتفاق نیفتاده است که خود سندی بر خشن بودن برخورد از طرف مقابل و نبود اعتراض معمولی است.
۴- تعداد بیشتری از کشتهشدگان با سلاحهای کوچک ضعیف کشته شدهاند که نشان میدهد در شلوغی و ازدحام از فاصله بسیار نزدیک ترور شدهاند و حتی فشنگ از آنطرف بدن خارج نشده است. دبیر شورای عالی امنیت ملی در سفر به شهریار رسماً اعلام کرد که «۸۵ درصد افراد کشتهشده شهرهای اطراف تهران بیگناه هستند
ادامه از قبل:
.....و اصلاً در صحنه اغتشاشات حضور نداشتهاند» و به همین دلیل نیز رهبری با تحت پوشش بنیاد شهید قرار گرفتن خانوادههای آنان موافقت کردند. قطعاً رهبری اجازه این کار را برای ضدانقلاب نشاندار نمیدهند. نتیجه میگیریم که هدفگذاری و برنامهریزی برای حداکثرسازی کشتهها بوده است تا چهره نظام را در داخل و خارج مخدوش نمایند.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔴درگیری الحشدالشعبی با داعش در نزدیکی مرز ایران
🔸منابع عراقی از استقرار گسترده نیروهای الحشد الشعبی عراق در مناطق شمال شرقی استان دیاله در شرق عراق و مرز با ایران با هدف مقابله با گروهک تروریستی داعش خبر دادند.
🔸این اقدام به دنبال حمله داعش به این منطقه انجام شد که با شهید و زخمی شدن شماری از نیروهای الحشد از جمله یک فرمانده آن همراه شد.
🔸منطقه میدان نفتی «نفتخانه» که شامل چاههای نفت مشهوری است و در نزدیکی مرزهای عراق و ایران واقع است.
🔸این گستردهترین استقرار نیروهای الحشد الشعبی از سال ۲۰۰۳ در این منطقه است که برای دفع خطر داعش صورت گرفته است.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔴 باید خطر را به مردم عزیز بگویم/اشرافیگری، اعتماد به بیگانه و بیتوجهی به طبقات ضعیف، آفت انقلاب است
♦️رهبر معظم انقلاب: یکی از مهمترین آفتهای همهی انقلابها «ارتجاع» است. ارتجاع یعنی این حرکتی که انقلاب شروع کرده و ملت با سرعت داشتند در این مسیر حرکت میکردند، در یک جاهایی سست شود، بعد متوقف شود و بعد برگردد.
♦️همهی انقلابهای بزرگ تاریخ مثل انقلابهای فرانسه، روسیه، آمریکای لاتین و آفریقا در سالهای اول عمر خودشان به این بلیه دچار شدند. اینکه ۴۰سال بگذرد و شعارهای انقلاب دست نخورد، در هیچکدام از این انقلابها وجود نداشته. ما توانستیم این شعارها را حفظ کنیم، اما من وظیفه دارم خطر را به مردم عزیزمان بگویم.
♦️ما اگر به سمت اشرافیگری رفتیم، این ارتجاع است.اگر به جای توجه به طبقهی ضعیف، دلسپردهی طبقات مرفه و زیادهخواه شدیم، این ارتجاع است.
♦️اگر به جای تکیه به مردم، به خارجیها تکیه کردیم و امیدمان به بیگانه شد، این حرکت به سمت ارتجاع است.
♦️نخبگان و مدیران باید حواسشان باشد. مردم هم نگاه کنند و با حساسیت، رفتار ماها و مدیران را دنبال کنند.
♦️وقتی ارتجاع اتفاق میافتد، همان آدمهای انقلابی سابق سر کارند اما خط و راه عوض شده. کأنه انقلاب شده بود برای اینکه آن قبلیها بروند و ما بیاییم سر کار.
♦️بعضی خیال میکنند انقلاب فقط در سال ۵۷ بود و تمام شد؛ این خطاست. انقلاب در سال ۵۷ شروع شد. آغاز تغییر و آغاز حرکت اصلاحی در جامعه در سال ۵۷ اتفاق افتاد. این حرکت باید عمیقتر، وسیعتر و خردمندانهتر ادامه پیدا کند نه اینکه متوقف شود.
♦️اینجور نباشد که اگر گفتیم فلانی انقلابی است، برداشت منفی شود که فلانی آدم غیرمتفکر و سربههوایی است؛ نخیر، اینجوری نیست.
نظام ادارهی کشور محترم است و باید قانون اساسی رعایت شود. انقلاب در این قالب ریخته شده است.
♦️اینکه ما خیال کنیم انقلاب بدون نظام معنی میدهد، خطای دیگری است. ازآنطرف برخی تصور میکنند باید به اسم انقلاب، به همهچیز و به همهی بخشهای نظام اسلامی، اعتراض و انتقاد کنند؛ نه، این نیست. ۹۶/۱۱/۲۹
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
خدايا
دلم تنگ است
هم جاهلم هم غافل
نه در جبهه سخت می جنگم
نه در جبهه نرم
كربلای حسين(ع)
تماشاچی نمیخواهد
يا حقی يا باطل
راستی من کجا هستم؟
ماشهادت دادیم که شهادت زیباست
🌷شهید عباس دانشگر🌷
🌙 شبتون شهدایی ... 🕊🕊
┄┅✧❁جهاد فرهنگی❁✧┅┄
📡 @jahadfarhangi_ir
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi