🔴 آمریکاییها که با صرف هزینه میلیارد دلاری بین مکزیک و خودشون دیوار کشیده بودند، الان برای غارت فروشگاه های مکزیک به این کشور هجوم بردهاند !
🔺این همون آمریکای بدبختی است که قدرتش فقط در فیلم های هالیوود است !
🔺️ در بحران #کرونا شاهد درماندگی به اصطلاح ابرقدرت جهانی حتی در تولید دستمال توالت هستیم!
✍سید حسن موسوی نژاد
سلام علیکم
باتشکرمتقابلا تبریک عرض می کنم.
🌟 وجود امام عصر( علیه السلام )کانونی از امید و آرزو و نوید به آینده ای روشن در مومنین ایجاد می کند و ضریب مقاومت و پایداری آنان را در مسیر حق و دفاع از حق چندین برابر می سازد 🌟 یکی از فواید غیبت امام عصر ( علیه السلام) بالا رفتن رشد سیاسی اجتماعی بشر ، پس از خستگی و واماندگی جهانیان از سیاستها و نظامهای سیاسی ، مصنوعی و خود ساخته و مطالبه سیاست پاک و سیاست مدار الهی و آسمانی است . معلمی
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
ب امینی:
چه کسی باور می کند؟
یک هیئت ایتالیایی که برای مأموریت به سومالی رفته بودند پس از پایان دورۀ مأموریت خود از دولت سومالی خواستند تا با ادامۀ اقامتشان در آن کشور موافقت و جواز اقامتشان را تمدید کند چون نمی خواهند به کشورشان باز گردند!!!
چه کسی باور می کند؟
نخست وزیر پیشین سومالی که پس از پایان نخست وزیریش، برای زندگی در بریتانیا سومالی را ترک کرده بود، در اثر ابتلا به کرونا در آن کشور از دنیا رفت!!!
چه کسی باور می کند؟
دیوار حائلی که ترامپ برای جلوگیری از مهاجرت غیرقانونی مکزیکی ها به آمریکا در مرز مکزیک ایجاد کرد اینک مکزیک آن را بر روی مهاجران غیر قانونیِ آمریکایی که قصد مهاجرت به مکزیک دارند ببندد!!!
چه کسی باور می کند؟
تنها دو ماه پیش اسپانیا با مشکل مهاجرت از کشورهای آفریقایی رو به رو بود که با کشتی از سواحل مراکش به سوی این کشور انجام می شد
اینک آن شناورها مسیری معکوس را می پیمایند... آنها مهاجران غیرقانونی اسپانیایی هستند که می کوشند خود را به مراکش برسانند!!!
چه کسی باور می کند؟
خداوند ترس را در جان نیرومندترین ارتش، برترین اقتصاد و قلّۀ پیشرفت جهان بیفکند؛
همانان که می گفتند: هیچ نیرویی در جهان ما را به وحشت نمی اندازد!!!
چه کسی باور می کند؟
مساجد بسته، ركنی از اركان اسلام تعطیل شود و همزمان، بانگ اذان از کشورهایی برخیزد که بلند کردنِ صدا به اذان در آنها ممنوع بوده است!!!
چه کسی باور می کند؟
در کاخ سفید قرآن تلاوت شود؛ قرآنی که آن را کتاب ترورییسم می شمردند و در همۀ جراید آمریکا و اروپا حتی نشریات الحادی به تفسیر احاديث نبوي پرداخته شود!!!
چه کسی باور می کند؟
پزشکی که بیمار را درمان می کند بمیرد و بیمار بهبود یابد!!!
چه کسی باور می کند؟
ارتش هایی که برای پیروزی در جنگ ها بسیج می شدند
امروزه برای نجات از مرگ منحل و متفرق شوند!!!
چه کسی باور می کند؟
پزشکان جهان که بر همۀ درمان های طبیعی می تاختند، امروزه در اثر ناتوانیشان در درمان، به دنبال تجویز دارو های طبیعی برای بالا بردن ایمنی بدن باشند!!!
سه ماه پیش اگر کسی این سخنان را می گفت
چه کسی از ما باور می کرد؟
منزّهی تو ای زیرورو کنندۀ حال ها که خود تغییر نمی پذیری
منزّهی تو اي منجى
منزّهی تو اي گردانندۀ دل ها
پس کدام یک از نعمت های پروردگارتان را تکذیب می کنید؟
بگویید منزّه است آن تغیردهندۀ تغییر ناپذیر...
بگویید خداوندا، ای گردانندۀ حال ها، بدحالی ما را به نیک حالی خویشتن بگردان...
بگویید ای گردانندۀ دل ها، دل های ما را بر دین خود استوار بدار...
منزّه است پادشاه... خداوندا به تو پناه می برم از بازپس گیریِ نعمت پس از بخشیدن و از دشواری پس از آسانی و از تهیدستی پس از دارندگی و از كفر پس از ايمان
يا الله، امید ما به تو هرگز قطع نخواهد شد
به زودی ابرهای تیره خواهند رفت و حالِ ما به فضل و کرمت به بهترین احوال دگرگون خواهد گردید
خدا را یاد کنید تا بر شما رحمت آورد.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
استاد معلمی
سلام این صحبتها ی سفیر چین چه بوده و پیرامون آ ن کمی توضیح دهید
پاسخ :
سلام علیکم
آقای جهانپورسخنگوی وزارت بهداشت ایران یکشنبه گذشته در سخنانی که در خبرگزاری ایرنا منتشر شده است، گفت: "به نظر میرسد آمارهای چین یک شوخی تلخ بود. زیرا بسیاری در همه جهان فکر کردند این بیماری مثل آنفلوآنزا است و مرگ و میر کمتری دارد. همه این موارد مبتنی بر گزارشهایی بود که از چین گزارش میشد... اگر در چین گفته میشود دو ماهه یک اپیدمی مهار شده، باید بیشتر درباره آن فکر کرد."
آقای جهانپور همچنین در توییتر نوشت: "مباحث علمی رو هیچگاه نه میتوان و نه باید با سیاست آمیخت، همه محافل آکادمیک دنیا بر پایه اطلاعات اپیدمیولوژیک و گزارش محققین چین، حداقل آنفلوآنزای تیپ A را از ویروس نوپدید کرونا وخیم تر قلمداد کردند، امروز یافته ها خلاف این را نشان میدهد، به یافته های خودی اطمینان بیشتری داریم."
چین تاکنون مرگ ۳۳۳۱ نفر را در اثر ابتلا به ویروس کرونا تایید کرده است در صورتی که این رقم در ایتالیا نزدیک به ۱۶ هزار نفر، در اسپانیا نزدیک به ۱۳ هزار نفر و در آمریکا ۹۶۰۰ نفر اعلام شده است.
سخنان آقای جهان پور با واکنش سفیر چین در تهران همراه بود.
چانگ هوا در پاسخ به آقای جهانپور به انگلیسی نوشت: "وزارت بهداشت چین هر روز کنفرانس خبری برگزار می کند. پیشنهاد می کنم که شما برای نتیجه گیری اخبار آنها را به دقت بخوانید."
عباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز بدون اشاره به این سخنان، بر لزوم قدردانی از اقدام های چین در رابطه با مقابله با شیوع ویروس کرونا تاکید کرده است.
آقای موسوی در توییتر نوشت: "دولت و مردم چین پیشتاز مقابله با ویروس کرونا هستند و با سخاوت به کشور جهان کمک می کنند. شجاعت، تعهد و حرفه ای گری چین در مهار کووید- ۱۹ مستحق تقدیر است. در این شرایط سخت، ایران همواره ممنون چین است."
علاوه بر این تعدادی از کاربران حامی حکومت ایران نیز از سخنان آقای جهانپور انتقاد کرده اند.
یکی از این کاربران خطاب به آقای جهانپور از او پرسیده که سخنگوی وزارت بهداشت ایران است یا وزارت امور خارجه آمریکا؟
در روزهای گذشته بعضی از رسانه های آمریکایی مانند نیویورک تایمز دولت چین را به آمارسازی در ارتباط با شیوع ویروس کرونا متهم کرده بودند.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
استاد معلمی:
با سلام و احترام
سوال بسیار مهمی دارم که ممکنه به عنوان یه شبهه مهم باشه
لطفا توضیح بدید موضع مسئولین در مورد سرکوب مسلمانان در چین چی هست؟ آیا موضع گیری کردند؟
موضع رهبر انقلاب در این زمینه چیه؟؟
آیا این درسته که رهبر و دولت ایران به خاطر منافع سیاسی و اقتصادی در مقابل سرکوب مسلمانان چین سکوت میکنند؟
چرا در رسانه ملی خبری در مورد سرکوب مسلمانان چینی منتشر نمیشه؟؟؟
لطفا لطفا جواب بدید خیلی برام مهمه!!
سپاسگزارم
پاسخ :
سلام علیکم
پاسخ :
پاسخ سئوال خودراازقول شهروز شریعتی»، کارشناس مسائل سیاست خارجه ایران و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به شرح زیر ملاحظه نمایید:
ایشان در مورد برخورد منفعلانه سیاست خارجه جمهوری اسلامی ایران نسبت به قضیه مسلمانان اویغور به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: "ادعای بیتفاوتی جمهوری اسلامی ایران نسبت به سرنوشت مسلمانان چین، مغالطهآمیز است."
او با اشاره به ظهور باورهای سلفی در میان مسلمانان چین افزود:
" باورهای سلفی در چین نه فقط منجر به افزایش اختلافهای داخلی بین مسلمانان در این کشور شده است بلکه این بهانه را برای دولت کمونیست چین فراهم ساخته تا سیاستهای سختگیرانه بیشتری را علیه مسلمانان این کشور اعمال کند. به نحوی که بخشی از مسلمانان چینی به ویژه در اویغور امروزه از سوی دولت به چشم مظنون و تروریست دیده میشوند و فعالیتهای روزمره و انجام مناسک دینی آنان نیز تحت شدیدترین تدابیر امنیتی دولت کمونیست چین قرار میگیرد."
شریعتی ادامه داد: ورود تدریجی واعظان و سازمانهای مذهبی سعودی به چین از دهه 90 میلادی که در خلال گسترش روابط رسمی چین و عربستان صورت گرفت، باعث شد افکار و عقاید سلفیها در بین مسلمانان چین گسترش پیدا کند؛ ضمن آنکه دولت عربستان هر سال شمار قابل توجهی از مبلغان وهابی خود را به منطقه کاشغند در استان سینکیانگ چین اعزام میکند تا از نفوذ تشیع در این شهر که سابقه تاریخی گرایش به تشیع دارد جلوگیری کند.
این کارشناس مسائل سیاست خارجی با بیان اینکه "تقابل اسلام سلفی با اسلامگرایان چینی را میتوان یکی از واقعیتهای حاکم بر جامعه چین معاصر و در عین حال یکی از واقعیتهای تلخ دیگر جهان اسلام دانست"
شریعتی تصریح کرد:
"در شرایطی که اسلامگرایان چین به عنوان یکی از مظلومترین جامعه مسلمانان در جهان به شمار میروند و بر صلح و مدارا تاکید دارند سلفیها با پشتوانه مالی دولت سعودی و دیگر دولتهای همسو در جهان عرب، جنگ، فتنه و ماجراجویی را بین مسلمانان چینی دامن میزنند و جامعه مسلمان چینی را که در قرنهای متمادی از فرقهگرایی مذهبی به شدت پرهیز کرده بود و با وجود تمامی تفاوتهای نژادی و زبانی جامعهای یکدست و همسو محسوب میشد به سمت و سوی افراط و درگیری داخلی سوق دادهاند. در چنین شرایطی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را در قبال آنچه سرکوب مسلمانان چین عنوان میشود، میتوان موضعی اصولی علیه موج چهارم تروریسم بینالمللی دانست که همواره جریانهای تروریست تکفیری نظیر داعش را هدف گرفته است."
بنابراین آنچه که به نادرست انفعال و سکوت سیاست خارجی ایران در قبال سرکوب مسلمانان چین عنوان میشود، تلاش سازمان یافته عربستان برای مداخله در امور داخلی چین از طریق نفوذ مداوم مدارس وهابی و دلارهای نفتی است که طی سالهای اخیر به صورت تصاعدی گسترش یافته و در کنار تلاش مرموز و مداوم ایالات متحده، منجر به ایجاد بیثباتی سیاسی مذهبی در چین انجامیده است.
این مدرس دانشگاه در پایان گفت:
" البته در این میان جنگ و ناآرامی داخلی برای مسلمانان چینی صحنههای دردناکی را به وجود میآورد که مسئولیت اخلاقی آن بیشتر متوجه عاملان آن است و ایران نیز از این حوادث استقبال نمیکند؛ به ویژه آنکه نباید از نظر دور داشت رهبران پکن همواره از فعالیت جداییطلبان علیه تمامیت ارضی خود هراس دارند و با سختگیری هر چه تمامتر به بهانه مبارزه با تروریسم، سعی در سرکوب و به دست گرفتن کنترل مسلمانان میکنند
بااین شرایط مداخله ایران در این وضعیت لزوما به بهبود سرنوشت جماعت مسلمان این کشور منجر نخواهد شد
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
📸 #سردارشهیدقاسم_سلیمانی به حضرت آیتالله بهاءالدینی چه جملهای گفت که ایشان ده دقیقه گریستند؟
سردار سلیمانی میگوید : شهیدحسین عالی یک جوان زابلی بود که در شبهای عملیات وقتی سیم خاردار آخری را باز میکرد روی سیم خاردار میخوابید و با گریه التماس فرماندهان و بچهها میکرد از رویش رد بشوند. این را برای آیتالله بهاءالدینی تعریف کردم بیش از ده دقیقه گریست.
📙 کتاب ذوالفقار، ص۷۳
هدیه بروح مطهر شهدا وجمیع رفتگان صلوات
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهم
@pelakkhakii 👈👈👈
─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─
سئوال
استاد معلمی سلام
لطفا بفرمائید مبلغ حقوق نمایندگان مجلس خبرگان رهبری چقدر است وازکجاحقوق دریافت می کنند
پاسخ
سلام علیکم
در همان دوره اول مجلس خبرگان که علمای بزرگی همچون آیتالله مشکینی حضور داشتند، بنا بر آن گذاشته شد که اعضای مجلس خبرگان رهبری، هیچ حقوقی دریافت نکنند.
از همان نخستین روز تشکیل مجلس خبرگان، تمام اعضا با اتفاق نظر، تعیین حقوق را برای یک محفل علمایی شایسته نمیدانستند و خودشان دواطلبانه اعلام کردند که از مجلس خبرگان انتظار دریافت هیچ حقوقی را ندارند.
مجلس خبرگان، یک مجلس علمایی است، مجلس خبرگان اساس و بنیاد نظام را تقویت میکند، لذا این مجلس، فراتر از موضوعاتی همچون دریافت حقوق است. همانطور که در مجلس اول و دوم موضوعی به نام دریافت حقوق برای اعضای خبرگان وجود نداشت، هنوز هم این سنت حسنه اجرایی میشود. در واقع این نکته را باید به عنوان یکی از ارزشهای مجلس خبرگان دانست.
«حقوق و به خصوص حقوق های کلان ، شأن مجلس خبرگان را پایین می آورد و دون شان این نهاد است.»
برخی از اعضای خبرگان در دیگر تشکیلات نظام هم مشغول انجام وظیفه هستند، این دسته از افراد از همان تشکیلات حقوق میگیرند نه از خبرگان. مجلس خبرگان برای آنکه وارد حاشیهها نشود و تبعیض میان اعضا قائل نشود، هیچ حقوقی به افرادی که در جایی مشغول به کار نیستند هم نمیدهد. حتی از روالهایی چون دریافت مزایا، مأمور به خدمت شدن هم به دور است. مجلس خبرگان حتی قائل به امکاناتی که نمایندگان مجلس شورای اسلامی دراختیار دارند مثل دفتر و هزینه سفر ارزانتر به حوزه انتخابیه هم نیست.
بنابراین آنچه رسانههای ضد انقلاب پیرامون دریافت حقوق بالای اعضای مجلس خبرگان رهبری گفته بودندصحت نداردو انتشار این قبیل اخبار حرکتی در جهت منحرف کردن افکار عمومی، است.»
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
2️⃣ گسترش ایتا در عراق، افغانستان، ترکیه، پاکستان و ... : فکرش را بکنید
🔻 قوی شدن بدون #فضای_مجازی_قوی، ناممکن است
✅ سلسله یادداشت های #ایران_قوی
🔹 #کرونا سبک زندگی بشر را متحول خواهد کرد. جهان جدید را رسانه و فضای مجازی خواهد ساخت. در چند دهه اخیر که به نام عصر انفجار اطلاعات نامگذاری شده این رسانه ها بودند که سبک زندگی بشر جهت دادند. در یک دهه اخیر بالخصوص این سالها، فضای مجازی احاطه کامل به زندگی بشر پیدا کرده است.
🔸انسان برای فرار از کرونا مجبور به خانه نشینی و قرنطینه شده و حالا اموراتش را از طریق فضای مجازی پیش می برد. خرید و فروش و تجارت عمدتاً از این طریق پیش می رود؛ سفارش امور روزمرگی هم با فضای مجازی پیش می رود. مکاتب و مذاهب سعی می کنند برای پیشبرد امور مذهبی انعطاف به خرج داده و فضای مجازی را محل نشر آموزه های خود قرار دهند. دانشگاه ها و مدارس و بطور کلی آموزش سعی می کند بیش از پیش، در مجازی سرمایه گذاری کند.
🔹رسانه و فضای مجازی تاکنون هر اثری در سیاست، فرهنگ و اقتصاد و بطور کلی زندگی بشر داشته، مِن بعد ده ها برابر خواهد شد.
🔸در چنین وضعیتی دولت ها، قدرت ها و شرکت های اقتصادی چندملیتی هر کدام برای افزایش سطح نفوذ و تأثیر خود در فضای مجازی دست به کار خواهند شد. اینترنت بیش از پیش با ارزش تر می شود و دولت ها تمام تلاش خود را برای مدیریت رسانه و فضای مجازی به کار خواهند بست.
🔹و اما برنامه جمهوری اسلامی برای این مسئله چه خواهد بود؟ آیا همان شعارهای 20-30 ساله اخیر که می گفتند باید زیرساخت های شبکه های داخلی تقویت شوند و شبکه ملی اطلاعات به وجود آید مجدد ادامه خواهد داشت؟
🔸ضمن تأکید و پیگیری بر ایجاد زیرساخت های فضای مجازی در داخل کشور و شبکه ملی اطلاعات اما به نظر می رسد قوی شدن ایران در فضای مجازی فقط به این برنامه ها محدود نمی شود. قبلاً هم عرض کرده ایم که این مسائل به درون کشور مربوط می شود اما جمهوری اسلامی و تفکر انقلاب اسلامی برای افزایش ضریب نفوذ خود در جهان باید به یارگیری در جهان بپردازد. یارگیری نه از دولت ها؛ بلکه #یارگیری از ملت ها و نخبگان جهان.
🔹همانگونه که دشمنان جمهوری اسلامی سعی می کنند برخی از اقشار و طیف های داخلی ایران را با خودشان همراه و همسو کنند جمهوری اسلامی هم راهی ندارد جز اینکه از نخبگان سیاسی و فرهنگی و اقتصادی و هنری جهان و کشورهای غربی و شرقی یارگیری کرده و آنان را با خود همسو کند.
🔸بخشی از این یارگیری در فضای رسانه و مجازی رخ خواهد داد. باید برای این مسئله فکری کرد. آیا برای یارگیری صرفاً در پیام رسان های با سلطه غربی ها می شود اقدام کرد یا خیر نیاز است جمهوری اسلامی فضایی را ایجاد کند تا نخبگان همسوی خود در سراسر جهان را در آن فضا گرد آورد؟
بگذارید یک مثال بزنم؛ دولت آمریکا شبکه «V.O.A» یا صدای آمریکا را علیه ایران راه اندازی کرد تا بخشی از مردم و نخبگان ایرانی را با خود همسو کند. دولت انگلیس بی بی سی فارسی را راه اندازی کرد. دولت های عربی هم همینگونه؛ در مقابل جمهوری اسلامی هم اقدام به راه اندازی شبکه پرس.تی.وی و العالم و ... کرد که در نوع خود یک اقدام رسانه ای مهم بود اما به علت ضعف در ماهواره ارسال سیگنال، پرس.تی.وی از ماهواره های غربی حذف شد. خب چاره چیست؟ چاره این است که ایران خود به ایستگاه ماهواره ای دست پیدا کند. با هر هزینه ای؟ بله با هر هزینه ای.
🔹برای پیام رسان ها چه باید کرد؟ فرض کنید پیام رسان ایتا(یا هر پیام رسان داخلی دیگر)، توان سرمایه گذاری در عراق، افغانستان، ترکیه، پاکستان و کشورهای عربی را پیدا کند. می دانید ایران چقدر در فضای مجازی منطقه قوی می شود؟ حالا این دایره را افزایش دهید. توان نفوذ و یارگیری در اروپا و آمریکا را به عنوان یک چشم انداز بلند در نظر بگیرید. جذب نخبگانی که با جمهوری اسلامی همسو هستند اعم از استاد دانشگاه و هنرمند و کارگردان و سیاستمدار و دانشجو و غیره، چقدر به سود اقتدار ایران و جمهوری اسلامی است؟!
🔸به نظر می رسد اول مسئولین جمهوری اسلامی(دولت، مجلس، نیروهای مسلح، قضا، شورای نگهبان، شورای عالی مجازی و ...) باید اهمیت این مسئله را بدرستی درک کنند. سپس نوبتِ شرکت های دانش بنیان و جمع های نخبگان و نهادها و سازمان های متولی است که وارد میدان شوند. ما باید در فضای مجازی قوی شویم.
✅ داود مدرسی یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
📎🔹️یک قاضی بهخاطر صدور رای خطا، حکم توبیخ و بازداشت خود را صادر کرد
🔸دادیار دادسرای ناحیه ۳۴ تهران از دادستان تهران خواست بهخاطر صدور حکم خطا برای متهم یک پرونده، علاوه بر پرداخت خسارت و معرفی به دادسرای انتظامی قضات، یک روز را در بازداشتگاه بگذراند.
▫به گزارش تسنیم، دادیار شعبه دوم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳۴ تهران (سرقت مسلحانه و مقرون به آزار) در پایان رسیدگی به یک پرونده ضمن صدور کیفرخواست، نوشت: «در پایان از معاون دادستان تقاضا دارم با توجه به اینکه بنده نتوانستم عمل به آیه «ان الله یامرو بالعدل و الاحسان» کنم و استقلال و عدالت قضاییام با دستگیری متهم بدون دلیل مخدوش شد، رونوشتی از پرونده را به دادسرای انتظامی قضات ارسال تا به تخلفات بنده رسیدگی کنند. همچنین تقاضا دارم رونوشتی جهت اعلام جرم و تخلفات ضابطین به مراجع نظارتی خود ارسال شود و مقدمات رفتن اینجانب به بازداشتگاه پلیس آگاهی را فراهم نمایید تا به مدت ۲۴ ساعت در آنجا باشم تا شرایط بازداشتگاه را درک و منبعد در صدور دستوراتم دقت بیشتری کنم.»
دادیار شعبه دوم دادسرای ناحیه ۳۴ با توجه به تبعات حکم صادره خود تصریح کرده است: «با توجه به اینکه متهمین اعلام کردند که کارگر هستند و نتوانستهاند حقوق بگیرند، متهمین را به دفتر معاونت دعوت نمایید و یک روز از حقوق ماه آینده بنده به آنها داده تا خسارت وارده جبران شود.»
http://kayhan.ir/fa/news/185551
@kayhannewspaper
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
⭕️ شنیدن این خبر برای هر ایرانی یک افتخار محسوب میشود، بله، آمریکا که به عنوان غول صنعت داروسازی شناخته میشود با بیش از 15000 کشته بر اثر کرونا، تازه به پلاسما درمانی روی آورده است، روشی که پیشتر ایرانیان از آن استفاده کردند.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔴یک سنت حسنه در #رزمایش_همدلی
🔺سخنگوی سپاه گفته تا پایان بحران کرونا ۲۰ درصد حقوق ماهانه فرماندهان سپاه سراسر کشور به آسیبدیدگان کرونا و کسانی که شغل خود را از دست دادهاند اختصاص مییابد. دیگر پاسداران هم آمادگی خود را اعلام کردهاند که با هماهنگی کارگزینی رده مربوطه اقدام خواهد شد.
🔹این کار می تواند برای کسانی که حقوق ثابت دارند و تعطیلی کسب و کارها به درآمدشان آسیبی نزده سنّت شود؛ اختصاص بخشی از درآمد به همسایه یا قوم و خویشی که به خاطر کرونا دچار مشکل معیشت شده.
🔻بحران معیشتی ناشی از کرونا چیزی نیست که با اقدامات دولت (آن هم دولتی که با سود شرم آور وام کمک معیشت میزان عزم و قابلیتش را در حل این بحران نشان داد!) قابل جمع کردن باشد. عزم من و شما را می خواهد. قدری ایثار هرکدام از ما عبور از این بحران را ممکن می سازد و رحمت و برکت الهی را به جامعه مؤمن ما جلب می کند؛ که رحمت خدا آن وقتی ست که یک ملتی به مسئولیتش عمل کند.
📝 #رها_عبداللهی
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi