پربینندهترین اخبار
مهمترین اخبار
کنوانسیون «پالرمو» چیست و چرا نباید ایران به آن ملحق شود؟
پیوستن کشورها به کنوانسیون «پالرمو» در موارد متعددی الزامات و تعهدات به جرمانگاری را برای دولتها ایجاد میکند.
۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۳ سیاسی دولت مجلس و دولت ایران

گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم_ لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملی، موسوم به پالرمو به تازگی در مجلس شورای اسلامی تصویب شده که خبرگزاری تسنیم در گزارش مفصلی به چگونگی پیدایش این کنوانسیون و تبعات ایران در الحاق به آن پرداخته است.
کنوانسیون مبارزه با جرایم سازمانیافته فراملی موسوم به پالرمو چیست؟ و عضویت ایران در آن به چه معنا است؟
کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملی، در تاریخ 21 دسامبر سال 2001 در شهر پالرمو در ایتالیا به تصویب رسید و در تاریخ 29 سپتامبر سال 2003، برای کشورهای عضو سازمان ملل متحد لازمالاجرا شد و تاکنون 180 کشور آن را پذیرفتهاند. این کنوانسیون همانطور که از نامش پیداست، گامی در جهت مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملی و تشخیص کشورهای عضو برای مصادیق آن برای جدی بودن مشکلات ناشی از جرائم فراملی است، همچنین این کنوانسیون نشان میدهد که نیاز به تقویت همکاریهای بینالمللی به منظور مقابله با این مشکلات در بین کشورهای عضو وجود دارد.
عضویت در کنوانسیون «پالرمو» چه تعهداتی برای کشورهای عضو ایجاد میکند؟
کشورهایی که کنوانسیون «پالرمو» را پذیرفتهاند و آن را تصویب کردهاند، خود را متعهد به اجرای اقداماتی علیه جرائم سازمانیافته فراملی کردهاند که شامل موارد زیر است:
1- جلوگیری از قاچاق انسان به خصوص زنان و کودکان
2- جلوگیری از قاچاق زمینی، دریایی و هوایی مهاجران
3- جلوگیری از ساخت و قاچاق سلاح گرم و اجزای آن
همچنین در مقدمه متن اصلی کنوانسیون «پالرمو» آمده است که کشورها برای قرار گرفتن در زیرمجموعه یکی از این پروتکلها، باید در مجموعه این کنوانسیون عضو شوند.در متن این کنوانسیون موارد متعددی از مفاسد مالی که جنبه فراملی نیز دارند، مورد تأکید قرار گرفته که یکی از مهمترین موارد آن مبارزه با پولشویی است و در ماده 7 این کنوانسیون به تفصیل به آن پرداخته شده است.
ماجرای پیوستن ایران به کنوانسیون «پالرمو» چیست؟
لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملی در نوزدهم آذر سال 1392 از سوی دولت تقدیم مجلس نهم شد، اما به واسطه نگرانیهایی که در پیوستن ایران به این کنوانسیون وجود داشت، بررسی آن به دلیل ارزیابیهای دقیق کارشناسی و ابعاد حقوقی، مسکوت گذاشته شد؛ البته این لایحه برای دومین بار نیز در تاریخ سیزدهم تیر سال 1395 و در دوره مجلس دهم که به نظر میرسید، مشی سیاسی نزدیکتری به دولت یازدهم داشته باشد، از سوی دولت تقدیم مجلس شد.
سرانجام نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز چهارشنبه( 4 بهمن) پس از کش و قوسهای فراوان و در شرایطی که برخی نمایندگان اعتراضات جدی نسبت به پیوستن ایران به کنوانسیون «پالرمو» را داشتند، این لایحه دولت و پیوستن ایران به این کنوانسیون را تصویب کردند.
ایران تحت چه شرایطی پیوستن به کنوانسیون «پالرمو» را پذیرفته است؟
ماجرای پیوستن ایران به کنوانسیون «پالرمو» به همین جا ختم نمیشود و موضوع آن طور که به نظر میرسد، ساده نیست و جمهوری اسلامی ایران طبق لایحه دولت که مجلس آن را تصویب کرده، شروط پنجگانهای را با الحاق به این کنوانسیون پذیرفته است که این شروط به شرح زیر است:
1- جمهوری اسلامی ایران مفاد کنوانسیون حاضر از جمله مواد 2، 3، 5، 10 و 23، آن را بر اساس قوانین و مقررات داخلی خود، به ویژه اصول قانون اساسی تفسیر کرده و اجرا خواهد کرد.
2- جمهوری اسلامی ایران خود را ملزم به ترتیبات بند 2 ماده 35 این کنوانسیون در خصوص ارجاع هرگونه اختلاف ناشی از تفسیر یا اجرای مفاد کنوانسیون که از طریق مذاکره، حل و فصل نشود، به داوری یا دیوان بینالمللی دادگستری نمیداند. ارجاع اختلاف به داوری یا دیوان بینالمللی دادگستری در رابطه با جمهوری اسلامی ایران، تنها با رعایت مفاد اصل 139 قانون اساسی امکانپذیر است.
3- جمهوری اسلامی ایران در مورد مبنا قرار دادن مواد 15، 16 و 18 کنوانسیون درباره همکاری در زمینه استرداد یا معاضدت قضایی، حسب مورد تصمیمگیری میکند.
4- از نظر جمهوری اسلامی ایران، این کنوانسیون خدشهای به حق مشروع و پذیرفته شده ملتها یا گروههای تحت سلطه استعمار و اشغال خارجی برای مبارزه با تجاوز و اشغالگری و اعمال حق تعیین سرنوشت وارد نخواهد کرد.
5- پذیرش این کنوانسیون به معنای شناسایی رژیم اشغالگر صهیونیستی نخواهد بود، براساس تبصره این ماده، مرجع مرکزی موضوع بند 13 ماده 18 کنوانسیون توسط هیئت وزیران تعیین میشو
د.
پیوستن ایران به «پالرمو» چه تبعاتی دارد؟
پیوستن کشورها به کنوانسیون «پالرمو» در موارد متعددی الزامات و تعهدات به جرمانگاری را برای دولتها ایجاد میکند؛ بهموجب این کنوانسیون، دولتهای عضو متعهد میشوند که مشارکت در گروه مجرمانه سازمانیافته، تطهیر عواید حاصل از جرم، پولشویی و فساد را جرمانگاری کنند، بر این اساس، پیوستن جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون «پالرمو» این کشور را ملز میکند تا قوانین و فرآیندهای کیفریاش را همسو با انتظارات کنوانسیون، ترمیم و بازنگری کند و یا حتی در مواردی که رفتاری طبق قوانین ایران مجرمانه است، باید طبق ضوابط کنوانسیون «پالرمو» آن را جرمانگاری کند، به تعبیری الزاماتی در مفاد این کنوانسیون وجود دارد که ایران باید براساس آن، در قوانین و مقررات کیفریاش بازنگری کند که همین امر ابزاری برای کشورهای سلطهگر جهت فشار و سلطه بیشتر بر امور داخلی ایران محسوب میشود.
پیوستن ایران به کنوانسیون «پالرمو» با انتقادات جدی برخی نمایندگان مجلس و کارشناسان روبهرو شده و اغلب آنها معتقدند که با پیوستن ایران به این کنوانسیون زمینههای نفوذ به کشور ما بیشتر فراهم میشود.
منتقدان پیوستن ایران به کنوانسیون «پالرمو» چه میگویند؟
یکی از منتقدان جدی الحاق ایران به کنوانسیون «پالرمو» سیدحسین نقویحسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس است که درباره تصویب لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملی در مجلس معتقد که علیرغم اینکه مجلس شروطی را ضمن این لایحه مصوب کرده، اما این شروط کافی نیست.
همچنین وی بر این موضوع نیز اعتقاد دارد که طرفهای غربی از جمله آمریکا تلاش دارند با برجام و ارائه اسنادی به ایران در دوران پسابرجام، ایران را کنترل کنند، از این جهت است که در دوران پس از برجام اسنادی مانند همچون 2030، الحاق به(افایتیاف) و کنوانسیون «پالرمو» را مطرح کردهاند.
سخنگوی کمیسیون امنیتملی مجلس با وجود تصویب لایحه الحاق ایران به کنوانسیون «پالرمو» در مجلس، قائل به نگرانیهایی در این باره است و معتقد است که بندهایی در این نوع قراردادها وجود دارد که در آینده برای دکترین نظامی ما مشکلساز خواهد شد، به طوریکه تعریف آنها از پولشویی و تروریسم با قوانین داخلی ما متفاوت است که همین امر باعث ایجاد مشکلاتی در آینده میشود.
همچنین حجتالاسلام نصرالله پژمانفر نماینده مردم مشهد در مجلس نیز معتقد است که پیوستن ایران به کنوانسیون «پالرمو» خودتحریمی و محدودیتهایی برایش ایجاد میکند.
علی ادیانیراد نماینده قائمشهر در مجلس نیز در انتقاد به پیوستن ایران به کنوانسیون «پالرمو» میگوید که با وجود اینکه در ماده 39 این لایحه آمده است که میتوانیم اصلاحاتی در شروط این کنوانسیون داشته باشیم، اما این مشروط بر این است که دیگر اعضا نیز آن را بپذیرند که به عنوان نمونه مصر در دام چنین بندی از کنوانسیون افتاده است، با پذیرش اینگونه معاهدات، به صورت حساب شده، ابزارهای نظام سلطه را بر خود میپذیریم که این مسئله با قانون اساسی هم مغایرت دارد.
حسینعلی حاجیدلیگانی نماینده شاهینشهر در مجلس نیز هم معتقد است که الحاق ایران به کنوانسیون «پالرمو» مغایرت اساسی با قانون اساسی دارد و به استقلال کشور خدشه وارد میکند.
این نماینده مجلس معتقد است که تعریف ایران و غربیها از تروریست و حمایت از گروههای آزادیبخش متفاوت است، به عنوان مثال در روزهای اخیر آمریکاییها به حزبالله اتهام قاچاق موادمخدر را وارد کردند که این در راستای معاهده کنوانسیون سازمان ملل برای مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی است.
نماینده شاهینشهر اضافه کرد که آمریکاییها، کشور ما را به اشاعه قاچاق و جرائم سازمانیافته فراملی متهم کردهاند که ما امروز با تصویب آن در مجلس و موافقت با الحاق به کنوانسیون سازمان ملل، عملا این اتهام را پذیرفتیم که این ضعف بزرگی برای نمایندگان مجلس خواهد بود؛ این طرح اصل حمایت ایران از حزبالله را نشانه گرفته است.
همچنین محمدجواد ابطحی نماینده خمینیشهر در مجلس هم معتقد است که الحاق ایران به کنوانسیون «پالرمو» راههای سلطه بر کشورمان را باز میکند و از طرفی الحاق ایران به این کنوانسیون تکرار دوباره برجام برای ایران است.
طبق روال و براساس قانون آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی کلیه مصوبات مجلس، اعم از طرحها و لوایح برای تأیید و تصویب نهایی باید به تأیید شورای نگهبان برسد، که بر همین اساس عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان نیز در گفتوگویی که با خبرنگار خبرگزاری تسنیم رباره روند رسیدگی به لایحه الحاق ایران به کنوانسیون «پالرمو» انجام داده، گفته است که این لایحه هنوز به شورای نگهبان ارسال نشده و قرار است مرکز پژوهشهای مجلس با حضور نمایندگانی از نهادهای مختلف جلساتی به منظور بررسی بیشتر این لایحه به همراه 4 لایحه دیگر
تشکیل دهد که در این جلسات، آثار حقوقی پیوستن ایران به این کنوانسیون مورد ارزیابی کارشناسی قرار گیرد، در نهایت مرکز پژوهشهای مجلس نیز گزارش جمعبندیها پیرامون بررسی ابعاد حقوقی پیوستن ایران به کنوانسیون «پالرمو» را به شورای عالی امنیت ملی ارسال میکند تا این شورا درباره آن تصمیم بگیرد، زمانی که این لایحه به شورای نگهبان ارسال شود، آن را بررسی و اظهارنظر می کند
📢مصاحبه جالب همسر زینالدین زیدان بازیکن مسلمان و الجزایری کاپیتان اسبق تیم ملی فرانسه/ راز حمله زیدان به بازیکن ایتالیا فاش شد!
🔻همسر زیدان که با روزنامه پاریس اسپورت در مورد شوهرش مصاحبه کرد، چند نکته جالب گفت که ذهن همه را به خود مشغول کرد.
وی گفت که وقتی زیدان از او خوشش آمد، به او گفته: آیا مسیحی هستی؟ در جواب گفتم، بلی.
🔹زیدان با این کلمه چهرهاش عوض شد و رفت، مدتی گذشت و از زیدان خبری نشد تا کنجکاو شدم و دنبالش راگرفتم، وقتی منزل شخصیش را در پاریس پیدا کردم، با دیدنم تعجب کرد و من هم علت ناپدید شدنش را پرسیدم.
🔹زیدان گفت: میخواستم باهات ازدواج کنم ولی تو مسیحی هستی و من مسلمان.
🔹طی چند ملاقات من شیفته دین و رفتار زیدان شدم و تصمیم گرفتم هم مسلمان شوم و هم همسر زیدان.
🔹همسر زیدان میگوید: زیدان هیچ وقت نمازش را قطع نکرد و عصبانی نمیشد.
🔹اما نکته جالب این بود که هر وقت حقوق میگرفت یا درآمدی دیگری داشت حسابدارش ۱۰ درصد از آنرا کسر میکرد، علت را پرسیدم.
🔹زین الدین گفت: این همان زکات است که برایت توضیح داده بودم، ۱۰ درصد درآمدم مستقیم وارد حساب هزار یتیم الجزایری میشود.
🔸همسرش راز حمله با سر زیدان را به بازیکن ایتالیایی در آخرین بازی ملیاش در فینال جام جهانی را بر ملا ساخت.
🔹او گفت: زیدان هیچ وقت عصبانی نمیشد مگر به اسلام توهین شود.
🔹بازیکن ایتالیایی به او گفت:"مسلمان تروریست" زیدان هم کنترلش را از دست داد و با سر به سینه مدافع ایتالیایی ضربه زد.
🔹زیدان در این مورد می گوید، این ضربه شیرینترین ضربهای بود که زدم و پانصد هزار یورو جریمهاش از آن شیرینتر بود و برای دینم تمام اموال و حتی جانم را میدهم.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
صفحه اصلی » سیاسی »
.
۱۲:۲۷ - یکشنبه ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
کارشناس مسائل سیاسی:محمودمعلمی در مصاحبه باصاحبنیوز
خنثیسازی اقدام ترامپ با تصمیم جدی رهبر انقلاب/ طرحهای کذایی اروپا نقش بر آب شد
کارشناس سیاسی، دستور اخیر رهبر انقلاب را سبب خنثی سازی اقدام ترامپ برای بهره برداری از قضیه خروج آمریکا از برجام دانست و اظهار کرد: ترامپ با دلخوشی به عدم تصمیم دولت ایران به خروج از برجام، اقدام هوشمندانه رهبر انقلاب را پیش بینی نکرده بود.
محمود معلمی درگفتگو با صاحب نیوز؛ به احتمال قوی خروج ایران از برجام بعد از حوادث اخیر بر اساس پیش بینی کارشناسان از تصمیم نظام اسلامی برای این کار اشاره کرد و افزود: سال 1384 نیز مشابه همین اتفاق در پی زیاده خواهی اروپایی ها در مذاکرات آن زمان رخ داد و ایران در یک اقدام انقلابی از تعهد خارج شد.
کارشناس مسائل سیاسی، با بیان اینکه هوشمندی رهبر انقلاب سبب شد تا ابتدا آمریکایی ها از برجام خارج شوند و افکار عمومی جهان نتواند ایران را به نقض عهد محکوم کند، افزود: متأسفانه دولت ایران در موضع گیری های خارجی بسیار منفعل عمل می کند، گرچه با دستور رهبر انقلاب برای تأمین 190 هزار سو دیگر بهانه ای برای دولت باقی نمی ماند.
وی صحبت های اخیر رییس جمهور فرانسه در دیدار با پوتین مبنی بر شروع مذاکرات مخفیانه ایران با اروپایی ها در مسأله موشکی را نگران کننده دانست و گفت: امروز دولت دستاورد قابل توجهی برای ارائه ندارد و لذا به دنبال نگه داشتن برجام حتی به صورت بسیار ضعیف است، اگر چه رهبر انقلاب برجام ضعیف را قبول ندارند، اما در گام اول، از سرگیری فعالیت های هسته ای را در چهارچوب برجام از دولت خواستند.
معلمی، با انتقاد از عجله دولت برای اعتمادسازی غربی ها و عدم عمل به دستورات نه گانه رهبر انقلاب برای تضمین گرفتن و حرکت گام به گام در اجرای برجام، تصریح کرد: دولت بر خلاف مفاد برجام در واقع فعالیت های هسته ای را تعلیق کرده بود و حتی برخی از نیروهای زبده سازمان انرژی هسته ای را به ادارات غیر مرتبط منتقل کردند.
کارشناس مسائل سیاسی، با اشاره به نیاز کشور برای غنی سازی بیشتر از 20 درصد برای مصارفی نظیر سوخت زیردریایی ها، ابراز کرد: ان شاء الله با دستور رهبر انقلاب و پیگیری دولت با نسل جدید و پیشرفته سانتریفیوژ ها و توانایی علمی و ساختاری که اکنون وجود دارد، می توانیم در زمان معقولی به 190 هزار سو دست پیدا کنیم.
وی خاطرنشان کرد: ترامپ می دانست که اگر آمریکا از برجام خارج شود، دولت ایران باز هم سعی بر ماندن در برجام می کند و به همین دلیل هم خروج از برجام را اعلام کرد و وظیفه ادامه کار برای بهره برداری از این عمل خود را به اروپایی ها سپرد، اما دستور رهبر انقلاب به دولت را پیش بینی نکرده بود.
معلمی، دستور اخیر رهبر انقلاب برای شروع مجدد فعالیت های هسته ای را به منزله پادزهر اقدام ترامپ برای بلعیدن لاشه برجام و گذاشتن دام جدید برای گیرانداختن ایران توصیف کرد و افزود: ترامپ زهر خود را ریخت، اما هوشیاری رهبر انقلاب اثر اقدام آمریکا را خنثی کرد، تصمیم جدی رهبر انقلاب نقشه های اروپا برای قالب کردن طرح های کذایی به ایران را نقش برآب کردمحمود معلمی
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
📢مصاحبه دکتر احمد طیب رئیس الازهر درباره
◀️ شیعه و سنی در شبکه نیل مصر که بسیار جالبه وشنیدنی 💥💥
🔰- خبرنگاری سؤال کرد آیا به نظر شما عقاید شیعه مشکل ندارد؟
شیخ طیب جواب داد: نه چه مشکلی دارند، ۵۰ سال پیش شیخ شلتوت فتوا داده است که شیعه مذهب پنجم اسلام و مانند مذاهب دیگر است.
🔰- خبرنگار گفت: فرزندان ما در حال شیعه شدن هستند چه باید بکنیم؟
شیخ جواب داد: خوب بشوند مگر کسی از مذهب حنفی با مالکی برود ما اشکالی به او می گیریم؟ خوب این ها هم از مذهب چهارم به مذهب پنجم رفته اند.
🔰- خبرنگار پرسید شیعیان با ما درحال قوم و خویشی هستند و با فرزندان ما ازدواج می کنند.
شیخ جواب داد: چه اشکالی دارد، بین مذاهب ازدواج آزاد است.
🔰- خبرنگار گفت: می گویند شیعیان قرآنشان فرق می کند.
شیخ طیب پاسخ داد: این حرف ها خرافه پیرزن ها است. قرآن شیعیان با ما هیچ فرقی ندارد و حتی رسم الخطشان نیز مانند قرآن ما است.
🔰- خبرنگار گفت: ۲۳ روحانی از یک کشور(عربستان) فتوا داده اند که شیعیان کافرند، رافضی هستند.
شیخ گفت: برای مسلمین جهان فقط الازهر می تواند فتوا دهد و فتوای آنها اعتباری ندارد.
🔰- خبرنگار گفت: پس این اختلافاتی که بین شیعه و سنی مطرح می کنند چیست؟
شیخ پاسخ داد: این اختلافات سیاست خارجی است و می خواهد بین شیعه و سنی اختلاف بیاندازد.
🔰- خبرنگار گفت من یک سوال جدی دارم: شیعیان که ابوبکر و عمر را قبول ندارند، چگونه می گویید این ها مسلمان هستند؟
شیخ طیب گفت: بله قبول ندارند، اما مگر اعتقاد به ابوبکر و عمر جزو اصول دین اسلام است؟
قصه ابوبکر و عمر یک قصه تاریخی است و تاریخ به اصول اعتقادات ربطی ندارد.
- خبرنگار که از این جواب جا خورده بود گفت: شیعیان یک ایراد دارند آن هم اینکه می گویند امام زمانشان از ۱۰۰۰ سال پیش هنوز زنده است.
شیخ پاسخ داد: خوب ممکن است، چرا ممکن نباشد، ولی دلیلی ندارد ما اعتقاد آنان را داشته باشیم .
🔰- خبرنگار پرسید: آیا ممکن است کودک ۸ ساله امام باشد؟ شیعیان معتقدند کودک ۸ ساله امام شده است.
شیخ گفت: وقتی یک طفل در گهواره پیغمبر بشود اینکه یک کودک ۸ ساله هم امام باشد عجیب نیست، هرچند ممکن است ما به عنوان اهل تسنن این اعتقاد را قبول نداشته باشیم؛ اما این موضوع به اسلام آنها صدمه ای نمی زند و آنها مسلمانند.
دکتر شجاعی فرد استاد مکانیک دانشگاه علم و صنعت بعد از بیان گزارش بالا گفت:
این مناظره برای من بسیار جالب بود
و تلاش کردم تا با شیخ طیب تماس برقرار کرده و از او تشکر کنم.
در تماس تلفنی به او گفتم شما بهترین دفاع را از شیعیان کردید و اگر یک روحانی شیعه آنجا بود شاید اینگونه دفاع نمی کرد و حداقل ملاحظه هایی می کرد اما شما حتی اعتقاد به ابوبکر و عمر را هم از اسلام جدا کردید.
شیخ طیب گفت:👇👇
✅وقتی که آیت الله خامنه ای اینطور محکم جلوی آمریکا ایستادگی کرد و توانست در بحث انرژی هسته ای آمریکا را به زانو درآورد
و از این طرف هم سید حسن نصرالله و حزب الله هم جلوی رژیم صهیونیستی ایستادند و کمر اسرائیل را در جنگ 33 روزه شکستند، من دیدم که این ها افتخار اسلام است و آمریکا و دوستانش می خواهند این ها را کار شیعه تندرو معرفی کنند و بگوید شیعه هم مسلمان نیست و رافضی است و این افتخار را از جهان اسلام دور کنند؛ برای اینکه جوانان ما احساس غرور بکنند که این افتخارات متعلق به اسلام است، 8 برنامه در تلویزیون برگزار کردم تا بگویم شیعه مسلمان است و شیعه با ما هیچ فرقی ندارد و یکی از مذاهب اسلام است .
#نشر_حداکثری
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
⭕️ سخنان مهم دکتر فریدون عباسی در رابطه با مذاکرات؛ شما که زبان بلد بودید چه کردید؟/ از بیانیه های غربی رونویسی کردند/ چرخ اقتصاد و سانتریفیوژ را با هم متوقف کردند/جز تعلیق، تعطیل و تخریب توانمندی های کشور راه دیگری بلد نیستند
🔸هرگاه ماهیت خسارت بار برجام بیشتر روشن می شود، عده ای از مسئولین نوک پیکان حملات را به جای دشمن به سمت تیم مذاکره کننده سابق می برند.
🔸تا چند وقت قبل می گفتند اگر در گذشته هم به زبان انگلیسی مذاکره می شد مشکلات ما با جهان حل می شد! اما مشخص نیست چرا تیم جدید که به اصطلاح خودشان زبان دنیا را بلد بودند و انگلیسی مذاکره کردند در نهایت به توافقی مثل برجام رسیدند که ماهیت آن امروز برای همه مشخص شده است.
🔸متاسفانه در 5 سال گذشته جواب تخصصی ترین نقدها را با پروپاگاندای رسانه ای دادند و این ریشه در بیتقوایی برخی افراد دارد.
🔸درباره نقدهای تخصصی بنده به برجام نیز میگفتند فلانی چون از کار برکنار شده اعتراض میکند! در حالی که اگر به بنده می گفتند با این دولت همکاری کنید هم این کار را نمی کردم زیرا این تفکر یک بار سال 82 تا 84 هزینه های زیادی به کشور تحمیل کرد و مشخص بود این بار نیز به دنبال سازش است و کرنش در برابر غربی هاست.
🔸 متاسفانه این افراد اساسا اهمیت پروژههای راهبردی را درک نمیکنند و جز تعلیق، تعطیل و تخریب توانمندی های کشور راه دیگری بلد نیستند.
🔸می گفتند تیم مذاکره کننده سابق در مذاکرات بیانیه می خوانده است. بر فرض محال اگر این گزاره غلط را هم بپذیریم این غربیها بودند که از روی بیانیههای دکتر جلیلی رونویسی می کردند اما در مذاکرات سالهای اخیر آنهایی که ادعای پیشرفته بودن و فهم زبان بینالمللی را داشتند در عمل دیکته نویس بیانیه خوان های اروپا و امریکایی بودند و امروز نیز بعد از هسته ای می خواهند همان فرمول را بر سر توان دفاعی و قدرت منطقه ای ایران تکرار کنند.
🔸چرخش سانتریفیوژها حاصل چرخش کارخانهها و تولید علم در جامعه ما بود، اما دولت با تعطیلی آن باعث فرار مغزها شد و امروز تعطیلی بسیاری از تحقیقات را باید از جمله دستاوردهای این نوع نگاه غلط در اداره کشور دانست.
محمود معلمی
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
متن کامل در لینک زیر:
yon.ir/IPX58
✅ @Rajanews
◾ پست اینستاگرامی محسن رضایی:
🔹برجام تمام شده و باید از آن درس آموخت/ روحانی اشتباه چهارم را مرتکب نشود
༻❁﷽❁༺
🔥 جامعه #منافق در همین دنیا عذاب می شود
💢 اگر ما جامعهای را فرض کنیم که تمام افراد آن، روش #نفاقآمیزی دارند و همه #منافق باشند و سایههای شوم نفاق بر سر آنها افتاده باشد، چنین جامعهای هم، #عذاب مقیم دارد و عذابشان این است که در زندگی هرگز روی سعادت و رستگاری را نخواهند دید.
♨️ جامعهای که بهحسب #ظاهر ادّعای اسلام دارند، امّا در #باطن به اسلام گرایش ندارند، یا ایمان درستی به خدا ندارند، یا به خدای واقعی ایمان ندارند، این اجتماع، منافق است؛ چرا که «اَظْهَرَ الایمان و اَبْطَنَ الکفر.» چنین اجتماعی گرچه خود نپذیرند که کافرند و در زبان هم مدّعی ایمان باشند، ولی در عمل و زندگی و در نظامهای اجتماعی از ایمان و اسلام بویی نبردهاند. این اجتماع در ادّعا مخالف ریا و تظاهر است، امّا در عمل، غوطهور در ریا.
💢 برای اینچنین اجتماع فرضی هم «عَذابٌ مُقیمٌ» تصوّر می شود و به همینسبب روی خوش نخواهند دید.
📜 تفسیر سوره برائت، حضرت آیتالله خامنهای، ص ۴۴۹ تا ۴۵۸(خلاصه)
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
👉
میخواهند نارکارآمدی دولت را به پای نظام بنویسند!
سختی معیشت و ناراضی کردن ملت ماموریت فتنه گران نفوذی در دولت است‼️
شواهد و اسناد موجود حکایت از آن دارد که سختی معیشت مردم، تورم، گرانی و بیکاری فقط ناشی از ناکارآمدی دولت نیست بلکه ماموریتی است که فتنهگران بعد از شکست در فتنه آمریکایی- اسرائیلی ۸۸ بر عهده گرفتهاند و این ماموریت را با نفوذ در دولت روحانی دنبال میکنند‼️
در این بین ظاهرا برخی دولتیون هم از این ماجرا بدشان نیامده و با این جریان همسو شده اند!
رسانههای خارجی حامی تجمعات و آشوبها دقیقا همان رسانههایی هستند که در جریان انتخابات ۹۶ از دولت کنونی حمایت کرده بودند.
💢وضعیت اقتصادی که امروز بر کشور حاکم است، به عمد بر مردم تحمیل شده است‼️
چرا که دولت متاسفانه در این مدت هیچگاه با فتنهگران مرزبندی نکرده است، فتنهگرانی که در بدنه دولت نفوذ کردهاند و سابقه دادن گرای تحریمها به آمریکا برای ایجاد نارضایتی عمومی را در پرونده سیاه خود دارند.
جریانی در بدنه دولت نفوذ کرده اند که هدفشان این است:
جامعه را به آشوب بکشانند‼️
حالا برای به وجود آوردن این آشوب به چه محرک هایی احتیاج دارند؟
❌ گرانی دلار که حتی به قیمت ده هزار تومان هم در بازار پیدا نمیشود‼️
❌گرانی سکه و گذشتن از مرز دو میلیون و پانصدهزار تومان ‼️
❌ اعتراضات مرزنشینان بانه
❌ اعتراضات خوزستان
❌ اعتراضات کازرون
❌ اعتصاب کامیونداران
❌غائله دراویش
و هزاران مورد دیگری که این دولت در به وجود آمدن آن ، یا در مرتفع نشدن مشکل آن مستقیما سهم داشته است.
و هدف اصلی پشت پرده این اعتراضات تغییر نظام میباشد.
این جریان هیچ ابایی ندارد که همه کم کاری های دولت را به پای نظام بنویسد.
این دلایل را دوباره مرور کنید.
آیا معیشت مردم را به گروگان نگرفتهاند؟!
یک روز بهانه شان هسته ای بود و روز دیگر موشکی اما :
گروگانگیرهای معیشت مردم این بار میخواهند در تیرماه به صورت مستقیم کودتا کنند!
غائله تیرماه که با کمک تمام دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی ایران (منافقین،کومله،دموکرات،اپوزیسیون و...) برنامه ریزی شده هدفش به ظاهر تغییر نظام است اما بدانید در پوشش این گفتمان هدف اصلی شان تجزیه ایران به #ایرانستان است!!
این وضعیت اقتصادی و گرانی ها طبیعی نیستند.
هر عقل سلیمی میتواند بفهمد که وضعیت فعلی ناشی از صرفا ناکارآمدی یک دولت نیست. بلکه اقداماتی معاندانه است در جهت ایجاد نارضایتی عمومی، تا منجر به کوتاد بر علیه نظام بشود.
اهداف کلی این طرح عبارت است از:
۱- فشار اقتصادی
۲- نارضایتی مردمی
۳- حمله مسلحانه
۴- کشته سازی
۵- مسلح سازی مردم
آن روزی که دستگاه های حاکمیتی همچون سپاه و قوه قضائیه را میزدند هدفشان مشخص بود، آنها در اصل به صورت غیرمستقیم داشتند حاکمیت را میزدند.
میخواستند افکار مردم را به جای دولت به سوی حکومت منحرف کنند.
دشمنان داخلی و خارجی بدانند این نظام به واسطه خون شهدا و در جهت تحقق ظهور و انقلاب حضرت مهدی ارواحنا له الفداء تاکنون پیش آمده و منبعد از این هم به حول قوه الهی و به پشتوانه همین مردم ادامه پیدا خواهد کرد و مردم به دشمنان داخلی و خارجی اجازه نخواهند داد تا به اهداف شومشان برسند.
وَالَّذِينَ كَفَرُوا فَتَعْسًا لَّهُمْ وَأَضَلَّ أَعْمَالَهُمْ .
سوره محمد آیه 8
أَوَلَمْ يَعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ قَدْ أَهْلَكَ مِن قَبْلِهِ مِنَ القُرُونِ مَنْ هُوَ أَشَدُّ مِنْهُ قُوَّةً وَأَكْثَرُ جَمْعًا وَلَا يُسْأَلُ عَن ذُنُوبِهِمُ الْمُجْرِمُونَ .
سوره قصص آیه 78
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
✅ هر شب یک آیه (۲۳) !
⏮ استکبار جهانی نابود شدنیست!
🌀 وَ فىِ مُوسىَ إِذْ أَرْسَلْنَاهُ إِلىَ فِرْعَوْنَ بِسُلْطَانٍ مُّبِينٍ*فَتَوَلىَ بِرُكْنِهِ وَ قَالَ سَاحِرٌ أَوْ مجَنُونٌ*فَأَخَذْنَاهُ وَ جُنُودَهُ فَنَبَذْنَاهُمْ فىِ الْيَمِّ وَ هُوَ مُلِيمٌ(ذاریات/ ۳۸-۴۰)
و در (زندگى) موسى نيز (نشانه و درس عبرتى بود) هنگامى كه او را با دليلى آشكار به سوى فرعون فرستاديم*امّا او با تمام وجودش از وى روى برتافت و گفت: «اين مرد يا ساحر است يا ديوانه!»*از اين رو ما او [فرعون] و لشكريانش را گرفتيم و به دريا افكنديم در حالى كه در خور سرزنش بود!
🔸یکی از مبارزه های حق با باطل، که نشانه های بارزی از لطف و عنایت خدای متعال در آن یافت می شود و درس عبرتی برای جبهه حق می باشد، مبارزه حضرت موسی با فرعون است.
🔹مبارزه کنونی نظام اسلامی با جبهه کفر یکی از مبارزه هایی است که باید از جریان مبارزه حضرت موسی درس بگیرد و در نوشته های قبلی هرشب یک آیه نیز بعضا به این نکته پرداخته شده است اما از این جهت که قرآن کریم در سوره های متعدد و با بیان های مختلفی به آن پرداخته به این معناست که ما نیز باید به همان میزان به این نکته توجه داشته باشیم !
🔺آن نکته ای که در آیات مذکور بصورت واضح ذکر شده عاقبت فرعون و فرعونیان است، که خدای متعال آنها را به سزای اعمال طغیانگرشان رساند.
🔹از آنجائیکه مبارزه دشمن با امت اسلامی است کما اینکه در آن روز با موسی و مستضعفین همراهِ موسی بود، باید امت اسلامی توجه داشته باشند که با همه توانی که دشمن دارد، با همه قدرت و مُکنتی که فرعونیان دارند و با تمام حیله ها و سیاست هایی که به کار می بندند در پنجه قدرت خدای متعال قرار دارند و به موقع خود، مورد خشم و غضب خدای تبارک و تعالی قرار خواهند گرفت اما شرط آن ایستادگی و مقاومت امت اسلامی است.
🔰علامه طباطبایی می فرمایند «نبذناهم» یعنی آنها را پرت کردیم و دارای معنای بی اعتنایی است یعنی ما با بی اعتنایی به فرعون و قدرت و لشکر او، آنها را گرفته و به گوشه ای در دریا پرت کردیم و آنها را نابود کردیم.
🔘 روی دیگر این بیان، به رخ کشیدن عظمت قدرت الهی است، که خدای متعال #فرعون با آن همه هیبت و عظمت ظاهری را به یک لحظه و یک اشاره ای به گوشه ای پرت کرده و نابودش کرد، پس قطعا هیچ قدرتی در مقابل قدرت خداوند قابل ذکر نیست و عددی نیست که امت اسلامی بخواهد از آن هراسی به دل راه دهد.
🔸باید به این نکته ایمان قاطع داشته باشیم که فرعونیان امروزی و تمامی انصار و اعوان آنها که #آمریکا و تمام بلوک غرب باشد در مقابل قدرت خدای متعال ارزنی به حساب نمی آیند پس هراس از آنها نشان از ضعف ایمان دارد، هراس از تهدیدهای آنها که مدام بگوئیم اگر #برجام نباشد جنگ می شود، امتیاز ندهیم جنگ می شود، #FATF را نپذیریم جنگ می شود، ناشی از ضعف ایمان به خداست اگر نگوئیم توطئه ای در کار است که بعید نیست.
✅ مردم عزیز ایران اسلامی باید در جریان باشند که قطعاتی در حال تنظیم و کنار هم قرار گرفتن است که نتیجه نهایی آن تضعیف قدرت امت و نظام اسلامی و میدان دادن به جبهه کفر است و جبهه نفاق و غربگرای داخلی دلال ومیدان دار تنظیم این جریان است، لذا بی اعتنایی به #تورم ، #رکود ، #بیکاری ، رها شدن اعتراضات صنفی ، و تلاش برای تصویب لوایح استعماری مبارزه با پولشویی یا همان FATF در کنار برجام، همه قطعاتی است که سرانجام آن اتفاقی باشد که آمریکا در طول۴۰ سال گذشته نتوانسته است بر سر ایران و جبهه مقاومت بیاورد، لذا باید مراقب بود و هوشیاری خود را حفظ کرد و ایمان داشت که نهایتا این کفار و منافقین هستند که باید ذلیلانه در دریای غضب الهی غرق و نابود شوند و امت اسلامی با عزت و افتخار بر قله فتح و پیروزی خواهد ایستاد.
ان شاءالله.
حمیدقدیری.
🌐فانوس قرن:
🔹از تویوپت تا لکسوس!
✍دکتر جبرائیلی
سال هزار و نهصد و سی و نه میلادی، ژاپن دو شرکت خودروساز آمریکایی جنرال موتورز و فورد را از خاک خود بیرون کرد تا صنعت خودروی ملی ایجاد کند.
ژاپنیها می دانستند که هیچ کشوری از نظر صنعتی به هیچ جایی نمیرسد مگر اینکه یک صنعت خودروی پیشرفته داشته باشد. و میدانستند که تا خودروساز خارجی در کشورشان حضور دارد، خبری از صنعت خودروی ملی نخواهد بود.
پس از شانزده سال حمایت تمام قد دولتی و صرف هزینههای سنگین، شرکت تویودا (تویوتای فعلی) سال هزار و نهصد و پنجاه و پنج خودروی تویوپت را تولید کرد. این خودرو اما تبدیل به نماد سرخوردگی صنعتی مردم ژاپن شد. به آمریکا صادر شد اما آمریکایی ها آن را عودت دادند.
بیست پنج سال گذشت و صنعت خودروی ژاپن به جایی نرسید. کار به جایی رسید که منتقدان صنعت خودروی ملی، خواهان بازگشت خودروسازان خارجی شدند. اما این گفتمان نتوانست غالب شود و گفتمان تولید ملی همچنان به مسیر طاقت فرسای خود ادامه داد.
اگر امروز می بینیم که شرکت تویوتا برند نخست خودروسازی جهان است، باید بدانیم این موفقیت نه از طریق مشارکت با فورد و جنرال موتورز به دست آمده و نه یک شبه حاصل شده است. تویوتا مسیری طولانی برای رسیدن به این نقطه پیموده است.
خودروسازی در کشور ما به همان مرضی دچار است که زمانی خودروسازی ژاپن گرفتار بود. آنها فورد زده بودند، ما پژو زدهایم! آنها از شر بیگانه خلاص شدند و ۶۰ سال بعد لکسوس را تاسیس کردند. ما اگر شر بیگانگان را کم کنیم، یقین بدانیم در مدتی بسیار کوتاهتر این مسیر را خواهیم پیمود. جایی که ما امروز قرار داریم، به قله بسیار نزدیک تر از جایی است که ژاپن در آن روزها قرار داشت.
پیشرفت، صبر و تلاش و هزینه و مجاهدت میخواهد. با مصرف کردن خودروی خارجی از محل صادرات نفت یا با مونتاژ پژو و رنو ما هرگز طعم شیرین پیشرفت در صنعت خودرو را نخواهیم چشید. لیبرالهای ایرانی که مخالف تولید داخلیاند، از پیشرفت فقط خوشگذرانی با پول نفت و تولید بیگانه را میفهمند.
الحمدلله که پژو از ایران میرود. اما کاش صبر و ارادهای که در مسئولان و مردم ژاپن بود، برای پیمودن مسیر پیشرفت در مردم و مسئولان ما هم به وجود بیاید. آیا روزی میرسد که امثال مهندس آرین به مدیریت یکی از خودروسازی ها منصوب شوند و ظرفیتهای مالی، دانش بنیان و دانشگاهی کشور موظف شوند در خدمت این صنعت راهبردی قرار گیرند تا خودروی پیشرفته ایرانی توایدشود
محمود معلمی
https://eitaa.com/mahmoodmoalem
#لاریجانی در صحن علنی:
ارسال پیامک #تهدیدآمیز(!!!) به نمایندگان ممکن است باعث شود آنها نتوانند در موضوعات مختلف #تفکر(!!!) کنند.
ما این موضوع را در هیئت رئیسه بررسی میکنیم که چگونه شمارههای نمایندگان در اختیار این #افراد قرار گرفته و برای آن تمهیداتی را در نظر میگیریم.
چند نکته:
۱- گویا جناب #لاریجانی فراموش کردن #کجا هستن و #چطور وارد اونجا شدن!!!
۲- فراموش نکنین این #افراد همون #مردمی_هستن_که_شما_رو_فرستادن_تو_مجلس!!!
۳- از کی تا حالا اسم #مطالبهگری شده #تهدیدآمیز!!!!
۴- پیامکها شاید باعث بشه نمایندهها قبل تصمیمگیری یه مقدار #فکر کنن اما جلوی فکر کردنشون رو نمیگیره!
۵- نماینده مردم باید #نماینده_نظرات_مردم هم باشه نه اینکه فقط #نماینده_نظر_شما #جناب_لاریجانی!!!!
۶- نکنه معتقدین مردم نمیفهمن و فقط شما میفهمین!!!
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
کانال مرجع پویشهای صدای مردم ایران ایتا 👇
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📮 برای فهمیدن عمق فاجعه FATF فقط کافی است به سوالی که مجری می پرسد و چهره عراقچی توجه کنید؛
@bidari
✍دو کلام حرفــ حساب
🔸به هرجاے دنیا که نگاه کنی....
به شخص اول نظاماشون که نگاه میکنی
نمی دونی کی بودن و کی هستن...
شاید بخاطر مسئولیتشون اسمشون یاد بگیری..
🔹ولی هیچ وقت شناخت کافی بهشون پیدا نمیکنی و نمی دونی اصل و نسبشون به کی بر میگرده😏
🔸اما به ایران که میرسی....
ایرانی که دشمناش وقتی به شخص اولش که نگاه می کنن...
می فهمن با چه کسی طرف هستن...
✅با امام سیدعلی خامنه اے...
🔹نواده ی امیر المومنین،سلاله حضرت زهرا، فرزند حسین(ع)
آقایی که روزنامه هاے دنیا در مدحش متن می نویسن...
آقایی که کارشناس های شبکه دشمن یه لکه ی سیاه تو کارنامش نمی بینن...
✅ به این میگن آقا...😊
🔸 آقایی که علمای شیعه و سنی او را مقدس میدانند....
❗️همین آقا گفت: اسد باید بماند...ماند
❗️همین آقا گفت: به مذاکرات خوشبین نیستم،آمریکا زیر مذاکرات می زند...شد
❗️همین آقا گفت:پیروز انتخابات آمریکا ترامپ میشود درحالی که سران دنیا منتظر جشن ریاست جمهوری کلینتون بودند...اما ترامپ رئیس جمهور شد...
❗️همین آقا گفت:اسرائیل ۲۵سال آینده رو نمی بینه،مطمئن باشید....خواهد شد
#همین_آقا...
فقط این برای همه ی این فضیلت ها کافیست....←او #فرزند_علیست
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
دلایل دروغ بودن تهدید به جنگ بر ضد ایران
۱. شکستهای آمریکا در عراق و افغانستان
۲. شکست آمریکا و دهها همپیمان منطقهای و فرامنطقهایاش در جنگهای منطقه
آمریکا و بیش از هشتاد کشور، حدود هفت سال پیش، در اجلاس استانبول تصمیم گرفتند بشار اسد از حکومت ساقط و مخالفین وی بر سر کار بیایند ولی با کمک مستشاری جمهوری اسلامی ایران، همهی ترفندهای آنان با شکست روبهرو شد.
۳. نفوذ منطقهای ایران
همهی دشمنان انقلاب اسلامی میدانند تعرض به ایران عزیز یعنی برانگیختن همهی محور مقاومت در لبنان، سوریه، عراق، یمن، افغانستان و... .
و این یعنی مواجه کردن نیروهای مستقرشان در منطقه نهفقط با تهدید، بلکه با اقدامات کاملاً واقعی!
۴. قدرت بازدارندگی و دفاعی بالای ایران
جمهوری اسلامی ایران توان و آمادگی اقدام علیه تمام منافع آمریکا و همپیمانانش در منطقه را دارد و همهی پایگاهها و ناوهای آمریکا در منطقه زیر آتش موشکها و دیگر ظرفیتهای نظامی او قرار دارند.
5. شرایط داخلی آمریکا
آمریکا با بدهی چند هزار تریلیون دلاری، جنگ اقتصادی با چین و اروپا و... و مخالفت نخبگان این کشور با ترامپ دستوپنجه نرم میکند.
آمریکا فقط در صورتی به ایران حملهی نظامی خواهد کرد که ایران مؤلفههای قدرت خود از جمله موارد زیر را از دست داده باشد:
«توان موشکی»
«نفوذ منطقهای»
«انسجام داخلی»
و مهم تر از همه «ایمان به خدا»
هدفی که با لطائفالحیل آن را دنبال میکند.
پس مادامی که جمهوری اسلامی ایران قدرتمند است و از این مؤلفهها برخوردار، هیچ قدرتی جرأت تعرض سخت به ایران را دارد؛ بنابراین جنگ، دروغی بیش نیست.https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
مرگ اسراییل در حال وقوع است
از سال ۱۳۵۸ که امام ما روز قدس را تعیین کردند، همه ساله مردم ایران و آزادگان جهان این روز را به روز خشم علیه اسراییل تبدیل کر دند و شعار مرگ بر اسراییل سر می دهند. شاید باشند افرادی که بگویند، مرگ اسراییل، چگونه؟
در پاسخ باید گفت این مرگ در حال وقوع است:
۱- مرگ رویای از نیل تا فرات با دیوار کشی اسراییل به دور مناطق اشغالی
۲- مرگ افسانه شکست ناپذیری ارتش اسراییل مقابل حزب الله و حماس
۳- شکست خط سازش و شعله ور شدن انتفاضه بازگشت
۴- مرگ طرح های خاورمیانه ای آمریکا با محوریت اسراییل
۵- تبدیل خط انقیاد اعراب به خط انتقام جوانان مسلمان عرب
۶- گرفتار شدن اسراییل در بن بست استراتژیک در منطقه
۷- محکم تر شدن جبهه مقاومت در جوار سرزمین های اشغالی با پیروزی ملت سوریه
در نهایت آنکه تشکر نتانیاهو از اروپا برای حمایت از اسراییل مقابل موشک باران جولان و همزمان اعتراض به راهپیمایی روز قدس در لندن، یعنی آغاز یک پایان برای اسراییل.
همه بدانند ما فقط در لفظ نمی گوییم مرگ بر اسراییل بلکه برای مرگ اسراییل عزم خود را جزم کردیم و نشانه های آن را دیدند و گفتیم.
@habib49
💎 ✅پروژه تابستان داغ
🔹یکی از برنامه های آمریکا بعد از خروج از برجام ، تشدید تحریم ها و به تبع آن ایجاد نارضایتی در داخل ایران در جهت براندازی و تغییر نظام است. هدفی که ترامپ به آن اشاره کرد و تیم امنیتی وی نیز به دنبال آن است.
🔹تحریم های اولیه آمریکا از21 تیرماه و تحریم های ثانویه نیز از اواسط شهریور اعمال می شود. هدف آمریکا و عوامل اجرایی این پروژه(عربستان، امارات و منافقین) ایجاد تحرکاتی در قالب صنفی و سپس شورشی گسترده در قالب مردمی است. همان فشار روانی که رهبری نیز به آن اشاره کردند.
🔹در همین اثنا، جورج نادر( واسط بین ترامپ و عربستان و امارات و کسی که نقش مهمی در پیروزی ترامپ داشت) طرحی مخفیانه هم برای بیثبات کردن ایران با استفاده از شرکتهای خصوصی پیگیری میکند. نادر که بعد از سفری به ریاض در بهار سال 2017 و دیدار با مقامهای نظامی و اطلاعاتی رژیم عربستان معتقد بود جنگ اقتصادی و تحریم تنها راه براندازی نظام ایران است.
🔹او طرحی برای خرابکاری در رشد اقتصادی ایران آماده کرد که بر جلوگیری از سرمایهگذاری شرکتهای غربی و هدایت عملیاتهایی برای «ایجاد بیاعتمادی در میان مقامهای ایرانی» استوار بود. هزینه اجرای این طرح 300 میلیون دلار برآورد شده است. نادر همچنین در تلاش بوده کوشنر داماد ترامپ را هم مجاب کند.
🔹در کنار این مسايل برخی شخصیت های داخلی حکم هیزم بر روی آتش شده اند که وضع موجود در جامعه را بسیار بد و بغرنج توصیف می کنند.
🔹در نتیجه با همکاری این دو لبه قیچی، تابستان امسال، تحرکاتی از سوی اين عوامل در کشورصورت خواهد گرفت که این تحرکات بیشتر برپایه اعتراضات صنفی و قشری است.https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
سلام علیکم درخصوص شبهه ای که مطرح می شود که چرامقام معظم رهبری درمسئله سعیدطوسی واردنشدندولی درفسادی که در مدرسه غرب تهران رخ دادواردشدند؟پاسخش این این است: موصوع سعیدطوسی یک اتهامی بودکه شاکی خصوصی داشت ونیاز به اقساط داشت و طبق روال قوانین قضایی شاکیان شکایت کردند و روال قانونی طی شده و بخشی پرونده هم درحال پیگیری است ولی جنایتی که در مدرسه انجام شده اولا یک اقدام سازماندهی شده براساس سند۲۰۳۰ که دولت بی کفایت امضاکرده وجرم مشهوداست واگربرخوردقوی و فوری نشوددرمدارس ومراکزمختلف آموزشی روال عادی می شودمانندحکمی که حضرت امام خمینی برای خانمی که به حضرت زهرا توهین کرده بود امام هم مانند مقام معظم رهبری فقط یکباراقدام کردندویاحکم امام درباره اعدام سلمان رشدی که نگذاشتندبه یک روال عادی تبدیل شودضمن اینکه معنی ندارداقدام ولایت و مرجع تقلید رازیرسوال ببریم اوبنابرتکلیف شرعی عمل می کند که اگرعملی راتکلیف دانست و اقدام نکردازطف خداوند بازخواست می شودکسانی که اینگونه شبهات را مطرح می کنندجایگاه ولایت الهی رانشتاخته اندیابانیات جناحی وسیاسی شبهه افکنی می کنند
اخیرا شبه ای مطرح شده که چرا امام اجازه می دادنددستشان را ببوسند
متن شبهه یا سوال
دستبوسی امام خمینی (ره) و شاه چه فرقی میکند؟
تصویری هم منتشرشده
پاسخ :
1. توضیحاتی در مورد تصویر:
امام درمجموع سه نقطه مستقربودندکه مردم بااشتیاق برای ملاقات با امام مشرف می شدندواگرموفق می شدن دست امام رامی بوسیدند
یکی ابتدای حضوردرتهران مدرسه رفاح
دوم منزل شان درجماران تهران
سوم مدت کوتاهی که درقم مستقرشدند
تصویر منتشراحتمالامربوط به یکی ازاین مناطق می باشداگرجعلی نباشدالبته در هنگام ورود به فرودگاه تهران هم دست بوسی انجام شد
2. بوسیدن دست عالم و سید در اسلام مانعی ندارد
باید خاطر نشان کرد که هیچ کس از روی اجبار اقدام به بوسیدن دست امام خمینی نکرد ، همچنان که در زمان حاضر برخی از مردم بخاطر ارادت و علاقه وافر دستان علما را می بوسند.
3. بوسیدن دست در اسلام:
در آثار و منابع از بوسیدن دست پیغمبر(ص) توسط یاران و اصحاب از جمله زید بن حارثه و عبدالله بن رواحه و بوسیدن دست امام حسین(ص) توسط فرزدق شاعر و بوسیدن دست امام صادق(ص) توسط محمد بن مسلم [فقیه و راوی بزرگ شیعه] …حکایت شده است.
(کنزالعمال، ج29، 220، جامع الاحادیث، ج28، ص10، کافی، ج2، ص 185، بحارالانوار، ج46، ص 957؛ کشف العمه، ج2، ص43، تفسیر منسوب به امام عسکری(ع)، ص 637و… نقل از سایت جماران ، آیا دستبوسی سنتی ناپسند است ؟ ، حسین مستوفی)
بوسیدن دست پدر و مادر، سادات، علما در اسلام اشکالی ندارد و حتی توصیه شده است. برای نمونه امام صادق علیه السلام می فرمایند:
لا یُقبّل رأسُ أحد و لا یداه ؛ إلا رسول الله أو من اُرید به رسول الله ؛ سر و دست کسی را نباید بوسید به جز رسول خدا (ص) , یا کسی که با بوسیدن سر و دست او رسول خدا ـ صلّی علیه و آله ـ قصد شود.
(کلینی, محمد بن یعقوب، اصول کافی, نشر دارالکتب الاسلامیه, چاپ چهارم, 1365 هـ , ق، ج2, ص185.)
لذا همان طوری که در روایت مشاهده کردید گفته شده بود سر و دست کسی را نباید بوسید ، اما بعد از آن یک حکم استثنایی آمد:
به جز رسول خدا (ص) , یا کسی که با بوسیدن سر و دست او رسول خدا ـ صلّی علیه و آله ـ قصد شود.
شهید اول، از فقهای بزرگ شیعه، به جواز بوسیدن دست برادران مسلمان که به عنوان تعظیم و بزرگداشت مومن فتوا میدهد.
(القواعد و الفوائد،ج2، الدروس الشرعیه، ج2، ص 18 ، نقل از همان)
در سیره امام سجاد (ع) نیز نقل شده است که: کَانَ عَلِیُّ بْنُ الْحُسَیْنِ ع إِذَا أَعْطَی السَّائِلَ قَبَّلَ یَدَ السَّائِلِ فَقِیلَ لَهُ لِمَ تَفْعَلُ ذَلِکَ قَالَ لِأَنَّهَا تَقَعُ فِی یَدِ اللَّهِ قَبْلَ یَدِ الْعَبْدِ ؛ یعنی امام سجاد (ع) هرگاه به سائل چیزی می داد دستش را می بوسید پس به او عرض شد چرا چنین کاری می کنی؟ فرمود برای اینکه صدقه قبل از اینکه در دست بنده قرار گیرد در دست خدا قرار می گیرد.
(وسائل الشیعة، ج9، ص: 435)
همچنین در سیره اخلاقی برخی علمای اخلاق نیز، هم از سنّت دست بوسی نهی شده است و هم تلویحاً نسبت به برخی افراد مورد تایید قرار گرفته است . به عنوان مثال یکی از شاگردان آیت الله جوادی آملی، در صفحه ویژه ایشان با اشاره به دیدار جمعی از محققین با ایشان نوشته است: یکی از دوستان به آیت الله جوادی آملی اصرار کرد دستشان را ببوسد. ایشان با لحنی ناصحانه به ما فرمود: نه دست کسی را ببوسید و نه بگذارید دستتان را ببوسند. من تا کنون هیچ دستی را نبوسیده ام، جز یک دست و آن هم دست امام خمینی بود و به راستی که آن دست بوسیدنی بود.
سادات فرزندان رسول خدا(ص) هستند علما و پیشوایان دینی وارثان دین و محافظان دین اند ولی فقیه حاکم شرع است و مشروعیتش را از حکم خدا و کلام معصوم می گیرد، چرا که امام صادق علیه السلام می فرمایند: رد و انکار حکم حاکم اسلامی رد و انکار ماست و رد و انکار ما رد بر خداست که حد شرک برخداست.
(کلینی ؛الکافی،ج1،ص67،ح10)
در نتیجه بوسیدن دست سید،عالم دین و مخصوصا ولی فقیه هیچ اشکالی ندارد ، زیرا با بوسیدن سر و دست آنها بوسیدن سر و دست رسول خدا (ص) قصد می شود.
4. تفاوت بوسیدن دس
ت امام خمینی و شاه:
دانه فلفل سیاه و خال مه رویان سیاه
هر دو جانسوزند اما این کجا و آن کجا
بر این اساس به نظر می رسد که در یک جمع بندی می توان گفت سنّت دست بوسی به تناسب افراد و شخصیت های مختلف تفاوت دارد، به عبارتی سنّت دست بوسی اگر نسبت به شخصیتی که ویژگی خاصی همچون علم، معرفت، رهبری دینی، وارستگی، ارزش های اخلاقی و … داشته و صرفاً ناشی از احترام و عشق و ارادت به وی بوده و در عین حال باعث ذلّت دست بوسنده و غرور و تکبر طرف مقابل نشود ایرادی ندارد. امّا اگر این کار با هدف و انگیزه تملّق و چاپلوسی صورت گیرد و یا منجر به ذلّت فرد دست بوسنده و غرور و تکبّر طرف مقابل شود قطعاً ایراد دارد .
در این میان ماهیت دست بوسی حضرت امام خمینی (ره) با دست بوسی شاه ، تفاوت دارد ، چرا که حضرت امام خمینی (ره) ، انسان وارسته ای بودند که شخصیتی کاملاً متواضع در برابر همگان داشتند و هرگز گَرد عُجب و خود پسندی و یا تکبر و غرور دامن ایشان را نگرفت به گونه ای که وضع زندگی و نوع برخورد ایشان با مردم ، چه پیش و چه پس از رهبری نظام جمهوری اسلامی هیچ تفاوتی با هم نداشت و هیچ کس امکان انکار این موضوع را ندارد و با توجه به چنین روحیاتی ، دست بوسی هیچ مقام مسئولی هم در حالات درونی ایشان ، هیچ تغییری ایجاد نمی کرد ، کما اینکه مردم و مسئولانی هم که به دست بوسی ایشان شرفیاب می شدند ، صرفاً بر اساس احترام به جایگاه ایشان به عنوان عالم عامل دینی ، نواده پیغمبر و رهبردینی این کار را صورت می دادند و می دانستند که هیچ گونه نیت غیر خالصانه ای از نگاه هوشمندانه حضرت امام (ره) به دور نبوده و ایشان را تحت تاثیر قرار نمی دهد که شواهد فراوانی راجع به این روحیه والای حضرت امام در مطالعه زندگانی حضرت امام (ره) و سیره عملی ایشان می توان دید .
این در حالی است که شاه به لحاظ شخصیتی ، انسانی مغرور و متکبر و دوستدار چاپلوسی و تملّق بود و دست بوسی نسبت به وی نیز از سر چنین صفات رذیله ای صورت می گرفت که شواهد تاریخی نیز اثبات کننده همین روحیه می باشد . به عبارتی “محمدرضا خیلی لذّت میبرد که گروهی از فرماندهان عالیرتبهی ارتش با آن لباسهای پرزرق و برق جلوی او صف میکشیدند و به ترتیب دست او را میبوسیدند.” گاهی «در مراسم رسمی یا میهمانیها… افسران عالیرتبهای ارتش دست و یا حتی کفش محمدرضا را میبوسیدند.» . پابوسی شاه بعد از جشنهای 2500 ساله در دربار به اوج رسیده بود. عبدالعظیم ولیان – استاندار خراسان و نایبالتولیه – هر گاه به حضور شاه میرسید، روی زمین میافتاد و پای شاه را میبوسید.
اردشیر زاهدی بعد از انتصاب به وزارت امور خارجه، همهی معاونین و سفرا را مجبور کرد تا هنگام “شرفیابی” در مقابل شاه زانو بزنند. زانو زدن وزیر و به خاک افتادن وی در برابر شاه موجب اعتراض یک خبرنگار فرانسوی به علم شد. علم اعتراض خبرنگار را به اطلاع شاه رساند و شاه پاسخ داد: “حق بود به او میگفتی که اردشیر رعایت سنّتهای ملی مملکت را می کند.”
سفرا موظف بودند در گزارشهایشان به شاه، جمله “پای مبارک را میبوسم” بنویسند. پرویز راجی از این که امیرخسرو افشار، آخرین وزیر امور خارجه ایران دوران شاه به جای کلمه “پای مبارک را میبوسم” ، نوشته بود “دست مبارک را میبوسم” اظهار شگفتی میکند. هرمز قریب یکی از مدیرکل های وزارت دربار در نامه مینوسد:
مراتب پرستش چاکرانه مرا به خاک پای مبارک بندگان اعلیحضرت همایون شاهنشاه تقدیم [میکنم.] پای مبارک علیاحضرت ملکه و والاحضرت شاهدخت شهناز را با کمال احترام میبوسم.
گاهی وقتها چاپلوسی چنان شدت میگرفت که هر کدام از اطرافیان سعی میکردند از رقیب سبقت بگیرند.»
بنابر این دست بوسی شاه با دست بوسی امام خمینی (ره) به دلیل تفاوت های ماهوی در خصلت های شخصیتی این دو رهبر قبل و بعد از انقلاب ایران ، اساساً قابل مقایسه نیست .
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔴فرآیند تحمیل FATF به ایران?
🔷اجرای fatf یکی از پیش شرطهای مهم آمریکا و اروپا برای توافق با ایران است. این معاهده چگونه و با چه فرآیندی باید به ایران تحمیل شود؟
♦️فرآیند تحمیل fatf و برجام معیوب
1⃣اجرای پنهانی بخشهایی از fatf
2⃣تصویب کنواسیونهای مرتبط با fatf
3⃣گره زدن مشکلات کشور به اجرای fatf
4⃣منوط نمودن همکاری اروپا به اجرای fatf
5⃣دوقطبیسازی جامعه و انزوای مخالفین fatf
6⃣تحریک اجتماعی و فشار عملی برای اجرای fatf
🔷آمریکا برای وادار نمودن ایران به پذیرش fatf و قبول برجام معیوب، از سهگانهی فشار اقتصادی، فشار روانی و فشار عملی استفاده خواهد کرد. در این ارتباط آمریکا از طریق تحریمها، «فشار اقتصادی» را اعمال خواهد کرد و فشار روانی و فشار عملی را نیز با تقسیم نقش بین جریان ضد انقلاب، شبکه همکار داخلی غرب در ایران و قدرت طلبان اعمال خواهد کرد. به نظر میرسد نقش شبکه همکار داخلی غرب و قدرت طلبان، اعمال «فشار روانی» و شرطی سازی مجدد جامعه خواهد بود و نقش ضدانقلاب نیز ماشین اعمال «فشار عملی» است. با این شرایط شاید بروز آشوب جهت اعمال فشار عملی در دو ماه منتهی به رایگیری برای fatf و یا عدم تصویب آن در مجلس، محتمل و قابل تصور باشد.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
⭕️ نظر مقام معظم رهبری درباره مسوولین حکومتی در نظام اسلامی:
🔸 اگر کسی در نظام جمهوری اسلامی در مسؤولیتی مشغول کار است، ولی آرمان های نظام جمهوری اسلامی را آنگونه که امام بزرگوار ترسیم کرده است و در قانون اساسی تجسم پیدا کرده، در #دلش قبول ندارد، اشغال آن پست برای او #حرام_شرعی است.
🔹 آنجایی که صحبت از مسائل اساسی نظام اسلامی است، آنجایی که وحدت دین و سیاست مطرح است، آنجایی که اصول قانون اساسی مورد نظر است، آنجایی که الزام به تبعیت از دین و شریعت مطرح است، اگر یک مسؤول عقیدهای غیر از این دارد، میتواند شهروند جمهوری اسلامی باشد - مانعی ندارد - اما نمیتواند مسؤول باشد.
#قابل_توجه_مسئولین!!!!
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
______________________________