💎 ✅پروژه تابستان داغ
🔹یکی از برنامه های آمریکا بعد از خروج از برجام ، تشدید تحریم ها و به تبع آن ایجاد نارضایتی در داخل ایران در جهت براندازی و تغییر نظام است. هدفی که ترامپ به آن اشاره کرد و تیم امنیتی وی نیز به دنبال آن است.
🔹تحریم های اولیه آمریکا از21 تیرماه و تحریم های ثانویه نیز از اواسط شهریور اعمال می شود. هدف آمریکا و عوامل اجرایی این پروژه(عربستان، امارات و منافقین) ایجاد تحرکاتی در قالب صنفی و سپس شورشی گسترده در قالب مردمی است. همان فشار روانی که رهبری نیز به آن اشاره کردند.
🔹در همین اثنا، جورج نادر( واسط بین ترامپ و عربستان و امارات و کسی که نقش مهمی در پیروزی ترامپ داشت) طرحی مخفیانه هم برای بیثبات کردن ایران با استفاده از شرکتهای خصوصی پیگیری میکند. نادر که بعد از سفری به ریاض در بهار سال 2017 و دیدار با مقامهای نظامی و اطلاعاتی رژیم عربستان معتقد بود جنگ اقتصادی و تحریم تنها راه براندازی نظام ایران است.
🔹او طرحی برای خرابکاری در رشد اقتصادی ایران آماده کرد که بر جلوگیری از سرمایهگذاری شرکتهای غربی و هدایت عملیاتهایی برای «ایجاد بیاعتمادی در میان مقامهای ایرانی» استوار بود. هزینه اجرای این طرح 300 میلیون دلار برآورد شده است. نادر همچنین در تلاش بوده کوشنر داماد ترامپ را هم مجاب کند.
🔹در کنار این مسايل برخی شخصیت های داخلی حکم هیزم بر روی آتش شده اند که وضع موجود در جامعه را بسیار بد و بغرنج توصیف می کنند.
🔹در نتیجه با همکاری این دو لبه قیچی، تابستان امسال، تحرکاتی از سوی اين عوامل در کشورصورت خواهد گرفت که این تحرکات بیشتر برپایه اعتراضات صنفی و قشری است.https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
سلام علیکم درخصوص شبهه ای که مطرح می شود که چرامقام معظم رهبری درمسئله سعیدطوسی واردنشدندولی درفسادی که در مدرسه غرب تهران رخ دادواردشدند؟پاسخش این این است: موصوع سعیدطوسی یک اتهامی بودکه شاکی خصوصی داشت ونیاز به اقساط داشت و طبق روال قوانین قضایی شاکیان شکایت کردند و روال قانونی طی شده و بخشی پرونده هم درحال پیگیری است ولی جنایتی که در مدرسه انجام شده اولا یک اقدام سازماندهی شده براساس سند۲۰۳۰ که دولت بی کفایت امضاکرده وجرم مشهوداست واگربرخوردقوی و فوری نشوددرمدارس ومراکزمختلف آموزشی روال عادی می شودمانندحکمی که حضرت امام خمینی برای خانمی که به حضرت زهرا توهین کرده بود امام هم مانند مقام معظم رهبری فقط یکباراقدام کردندویاحکم امام درباره اعدام سلمان رشدی که نگذاشتندبه یک روال عادی تبدیل شودضمن اینکه معنی ندارداقدام ولایت و مرجع تقلید رازیرسوال ببریم اوبنابرتکلیف شرعی عمل می کند که اگرعملی راتکلیف دانست و اقدام نکردازطف خداوند بازخواست می شودکسانی که اینگونه شبهات را مطرح می کنندجایگاه ولایت الهی رانشتاخته اندیابانیات جناحی وسیاسی شبهه افکنی می کنند
اخیرا شبه ای مطرح شده که چرا امام اجازه می دادنددستشان را ببوسند
متن شبهه یا سوال
دستبوسی امام خمینی (ره) و شاه چه فرقی میکند؟
تصویری هم منتشرشده
پاسخ :
1. توضیحاتی در مورد تصویر:
امام درمجموع سه نقطه مستقربودندکه مردم بااشتیاق برای ملاقات با امام مشرف می شدندواگرموفق می شدن دست امام رامی بوسیدند
یکی ابتدای حضوردرتهران مدرسه رفاح
دوم منزل شان درجماران تهران
سوم مدت کوتاهی که درقم مستقرشدند
تصویر منتشراحتمالامربوط به یکی ازاین مناطق می باشداگرجعلی نباشدالبته در هنگام ورود به فرودگاه تهران هم دست بوسی انجام شد
2. بوسیدن دست عالم و سید در اسلام مانعی ندارد
باید خاطر نشان کرد که هیچ کس از روی اجبار اقدام به بوسیدن دست امام خمینی نکرد ، همچنان که در زمان حاضر برخی از مردم بخاطر ارادت و علاقه وافر دستان علما را می بوسند.
3. بوسیدن دست در اسلام:
در آثار و منابع از بوسیدن دست پیغمبر(ص) توسط یاران و اصحاب از جمله زید بن حارثه و عبدالله بن رواحه و بوسیدن دست امام حسین(ص) توسط فرزدق شاعر و بوسیدن دست امام صادق(ص) توسط محمد بن مسلم [فقیه و راوی بزرگ شیعه] …حکایت شده است.
(کنزالعمال، ج29، 220، جامع الاحادیث، ج28، ص10، کافی، ج2، ص 185، بحارالانوار، ج46، ص 957؛ کشف العمه، ج2، ص43، تفسیر منسوب به امام عسکری(ع)، ص 637و… نقل از سایت جماران ، آیا دستبوسی سنتی ناپسند است ؟ ، حسین مستوفی)
بوسیدن دست پدر و مادر، سادات، علما در اسلام اشکالی ندارد و حتی توصیه شده است. برای نمونه امام صادق علیه السلام می فرمایند:
لا یُقبّل رأسُ أحد و لا یداه ؛ إلا رسول الله أو من اُرید به رسول الله ؛ سر و دست کسی را نباید بوسید به جز رسول خدا (ص) , یا کسی که با بوسیدن سر و دست او رسول خدا ـ صلّی علیه و آله ـ قصد شود.
(کلینی, محمد بن یعقوب، اصول کافی, نشر دارالکتب الاسلامیه, چاپ چهارم, 1365 هـ , ق، ج2, ص185.)
لذا همان طوری که در روایت مشاهده کردید گفته شده بود سر و دست کسی را نباید بوسید ، اما بعد از آن یک حکم استثنایی آمد:
به جز رسول خدا (ص) , یا کسی که با بوسیدن سر و دست او رسول خدا ـ صلّی علیه و آله ـ قصد شود.
شهید اول، از فقهای بزرگ شیعه، به جواز بوسیدن دست برادران مسلمان که به عنوان تعظیم و بزرگداشت مومن فتوا میدهد.
(القواعد و الفوائد،ج2، الدروس الشرعیه، ج2، ص 18 ، نقل از همان)
در سیره امام سجاد (ع) نیز نقل شده است که: کَانَ عَلِیُّ بْنُ الْحُسَیْنِ ع إِذَا أَعْطَی السَّائِلَ قَبَّلَ یَدَ السَّائِلِ فَقِیلَ لَهُ لِمَ تَفْعَلُ ذَلِکَ قَالَ لِأَنَّهَا تَقَعُ فِی یَدِ اللَّهِ قَبْلَ یَدِ الْعَبْدِ ؛ یعنی امام سجاد (ع) هرگاه به سائل چیزی می داد دستش را می بوسید پس به او عرض شد چرا چنین کاری می کنی؟ فرمود برای اینکه صدقه قبل از اینکه در دست بنده قرار گیرد در دست خدا قرار می گیرد.
(وسائل الشیعة، ج9، ص: 435)
همچنین در سیره اخلاقی برخی علمای اخلاق نیز، هم از سنّت دست بوسی نهی شده است و هم تلویحاً نسبت به برخی افراد مورد تایید قرار گرفته است . به عنوان مثال یکی از شاگردان آیت الله جوادی آملی، در صفحه ویژه ایشان با اشاره به دیدار جمعی از محققین با ایشان نوشته است: یکی از دوستان به آیت الله جوادی آملی اصرار کرد دستشان را ببوسد. ایشان با لحنی ناصحانه به ما فرمود: نه دست کسی را ببوسید و نه بگذارید دستتان را ببوسند. من تا کنون هیچ دستی را نبوسیده ام، جز یک دست و آن هم دست امام خمینی بود و به راستی که آن دست بوسیدنی بود.
سادات فرزندان رسول خدا(ص) هستند علما و پیشوایان دینی وارثان دین و محافظان دین اند ولی فقیه حاکم شرع است و مشروعیتش را از حکم خدا و کلام معصوم می گیرد، چرا که امام صادق علیه السلام می فرمایند: رد و انکار حکم حاکم اسلامی رد و انکار ماست و رد و انکار ما رد بر خداست که حد شرک برخداست.
(کلینی ؛الکافی،ج1،ص67،ح10)
در نتیجه بوسیدن دست سید،عالم دین و مخصوصا ولی فقیه هیچ اشکالی ندارد ، زیرا با بوسیدن سر و دست آنها بوسیدن سر و دست رسول خدا (ص) قصد می شود.
4. تفاوت بوسیدن دس
ت امام خمینی و شاه:
دانه فلفل سیاه و خال مه رویان سیاه
هر دو جانسوزند اما این کجا و آن کجا
بر این اساس به نظر می رسد که در یک جمع بندی می توان گفت سنّت دست بوسی به تناسب افراد و شخصیت های مختلف تفاوت دارد، به عبارتی سنّت دست بوسی اگر نسبت به شخصیتی که ویژگی خاصی همچون علم، معرفت، رهبری دینی، وارستگی، ارزش های اخلاقی و … داشته و صرفاً ناشی از احترام و عشق و ارادت به وی بوده و در عین حال باعث ذلّت دست بوسنده و غرور و تکبر طرف مقابل نشود ایرادی ندارد. امّا اگر این کار با هدف و انگیزه تملّق و چاپلوسی صورت گیرد و یا منجر به ذلّت فرد دست بوسنده و غرور و تکبّر طرف مقابل شود قطعاً ایراد دارد .
در این میان ماهیت دست بوسی حضرت امام خمینی (ره) با دست بوسی شاه ، تفاوت دارد ، چرا که حضرت امام خمینی (ره) ، انسان وارسته ای بودند که شخصیتی کاملاً متواضع در برابر همگان داشتند و هرگز گَرد عُجب و خود پسندی و یا تکبر و غرور دامن ایشان را نگرفت به گونه ای که وضع زندگی و نوع برخورد ایشان با مردم ، چه پیش و چه پس از رهبری نظام جمهوری اسلامی هیچ تفاوتی با هم نداشت و هیچ کس امکان انکار این موضوع را ندارد و با توجه به چنین روحیاتی ، دست بوسی هیچ مقام مسئولی هم در حالات درونی ایشان ، هیچ تغییری ایجاد نمی کرد ، کما اینکه مردم و مسئولانی هم که به دست بوسی ایشان شرفیاب می شدند ، صرفاً بر اساس احترام به جایگاه ایشان به عنوان عالم عامل دینی ، نواده پیغمبر و رهبردینی این کار را صورت می دادند و می دانستند که هیچ گونه نیت غیر خالصانه ای از نگاه هوشمندانه حضرت امام (ره) به دور نبوده و ایشان را تحت تاثیر قرار نمی دهد که شواهد فراوانی راجع به این روحیه والای حضرت امام در مطالعه زندگانی حضرت امام (ره) و سیره عملی ایشان می توان دید .
این در حالی است که شاه به لحاظ شخصیتی ، انسانی مغرور و متکبر و دوستدار چاپلوسی و تملّق بود و دست بوسی نسبت به وی نیز از سر چنین صفات رذیله ای صورت می گرفت که شواهد تاریخی نیز اثبات کننده همین روحیه می باشد . به عبارتی “محمدرضا خیلی لذّت میبرد که گروهی از فرماندهان عالیرتبهی ارتش با آن لباسهای پرزرق و برق جلوی او صف میکشیدند و به ترتیب دست او را میبوسیدند.” گاهی «در مراسم رسمی یا میهمانیها… افسران عالیرتبهای ارتش دست و یا حتی کفش محمدرضا را میبوسیدند.» . پابوسی شاه بعد از جشنهای 2500 ساله در دربار به اوج رسیده بود. عبدالعظیم ولیان – استاندار خراسان و نایبالتولیه – هر گاه به حضور شاه میرسید، روی زمین میافتاد و پای شاه را میبوسید.
اردشیر زاهدی بعد از انتصاب به وزارت امور خارجه، همهی معاونین و سفرا را مجبور کرد تا هنگام “شرفیابی” در مقابل شاه زانو بزنند. زانو زدن وزیر و به خاک افتادن وی در برابر شاه موجب اعتراض یک خبرنگار فرانسوی به علم شد. علم اعتراض خبرنگار را به اطلاع شاه رساند و شاه پاسخ داد: “حق بود به او میگفتی که اردشیر رعایت سنّتهای ملی مملکت را می کند.”
سفرا موظف بودند در گزارشهایشان به شاه، جمله “پای مبارک را میبوسم” بنویسند. پرویز راجی از این که امیرخسرو افشار، آخرین وزیر امور خارجه ایران دوران شاه به جای کلمه “پای مبارک را میبوسم” ، نوشته بود “دست مبارک را میبوسم” اظهار شگفتی میکند. هرمز قریب یکی از مدیرکل های وزارت دربار در نامه مینوسد:
مراتب پرستش چاکرانه مرا به خاک پای مبارک بندگان اعلیحضرت همایون شاهنشاه تقدیم [میکنم.] پای مبارک علیاحضرت ملکه و والاحضرت شاهدخت شهناز را با کمال احترام میبوسم.
گاهی وقتها چاپلوسی چنان شدت میگرفت که هر کدام از اطرافیان سعی میکردند از رقیب سبقت بگیرند.»
بنابر این دست بوسی شاه با دست بوسی امام خمینی (ره) به دلیل تفاوت های ماهوی در خصلت های شخصیتی این دو رهبر قبل و بعد از انقلاب ایران ، اساساً قابل مقایسه نیست .
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔴فرآیند تحمیل FATF به ایران?
🔷اجرای fatf یکی از پیش شرطهای مهم آمریکا و اروپا برای توافق با ایران است. این معاهده چگونه و با چه فرآیندی باید به ایران تحمیل شود؟
♦️فرآیند تحمیل fatf و برجام معیوب
1⃣اجرای پنهانی بخشهایی از fatf
2⃣تصویب کنواسیونهای مرتبط با fatf
3⃣گره زدن مشکلات کشور به اجرای fatf
4⃣منوط نمودن همکاری اروپا به اجرای fatf
5⃣دوقطبیسازی جامعه و انزوای مخالفین fatf
6⃣تحریک اجتماعی و فشار عملی برای اجرای fatf
🔷آمریکا برای وادار نمودن ایران به پذیرش fatf و قبول برجام معیوب، از سهگانهی فشار اقتصادی، فشار روانی و فشار عملی استفاده خواهد کرد. در این ارتباط آمریکا از طریق تحریمها، «فشار اقتصادی» را اعمال خواهد کرد و فشار روانی و فشار عملی را نیز با تقسیم نقش بین جریان ضد انقلاب، شبکه همکار داخلی غرب در ایران و قدرت طلبان اعمال خواهد کرد. به نظر میرسد نقش شبکه همکار داخلی غرب و قدرت طلبان، اعمال «فشار روانی» و شرطی سازی مجدد جامعه خواهد بود و نقش ضدانقلاب نیز ماشین اعمال «فشار عملی» است. با این شرایط شاید بروز آشوب جهت اعمال فشار عملی در دو ماه منتهی به رایگیری برای fatf و یا عدم تصویب آن در مجلس، محتمل و قابل تصور باشد.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
⭕️ نظر مقام معظم رهبری درباره مسوولین حکومتی در نظام اسلامی:
🔸 اگر کسی در نظام جمهوری اسلامی در مسؤولیتی مشغول کار است، ولی آرمان های نظام جمهوری اسلامی را آنگونه که امام بزرگوار ترسیم کرده است و در قانون اساسی تجسم پیدا کرده، در #دلش قبول ندارد، اشغال آن پست برای او #حرام_شرعی است.
🔹 آنجایی که صحبت از مسائل اساسی نظام اسلامی است، آنجایی که وحدت دین و سیاست مطرح است، آنجایی که اصول قانون اساسی مورد نظر است، آنجایی که الزام به تبعیت از دین و شریعت مطرح است، اگر یک مسؤول عقیدهای غیر از این دارد، میتواند شهروند جمهوری اسلامی باشد - مانعی ندارد - اما نمیتواند مسؤول باشد.
#قابل_توجه_مسئولین!!!!
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
______________________________
سالها پس از انجام علمیات پیروزمندانه «الیبیتالمقدس» و آزادسازی خرمشهر این پرسمان در حوزه دفاع مقدس پیش آمد که آیا امکان نداشت جنگتحمیلی، در مدت زمان کوتاهتری خاتمه یابد؟ به عبارت دیگر در بعضی از زمانها که موازنه نظامی و سیاسی به نفع ایران بود، چرا دولت ایران اقدام به پایان دادن جنگ نکرد؟ برای پاسخ به این پرسش 9 دلیل وجود دارد.
اگر صلح را مجموعهای از آتش بس، عقبنشینی، تعیین متجاوز، تامین خسارتهای وارده و چند عامل دیگر بدانیم، باید بگوییم که در آن زمان (پس از فتح خرمشهر)، هیچ گونه پیشنهاد صلحی ارائه نشد و شورای امنیت و دیگران، تنها «آتش بس» و در واقع حالت «نه جنگ نه صلح» را توصیه میکردند. در آن زمان طرحی که متضمن صلح واقعی باشد و شناسایی متجاوز و پرداخت غرامت را نیز شامل شود و تضمین برای عقب نشینیکامل دشمن از خاک ایران و عدم تعرض مجدد داشته باشد، وجود نداشت و پیشنهادهای ارائه شده، تنها در حد آتش بس و مذاکره طرفین بود. این امر با توجه به پشتیبانی یک طرفه و آشکار دولتهای بزرگ و نهادهای بین المللی از عراق، هیچ گاه نمیتوانست شرایط ایران را برای یک صلح واقعی و شرافتمندانه محقق سازد. به این ترتیب ایران، دلایل منطقی و عقلانی برای ادامه جنگ داشت.که به طورخلاصه به ۹شرط اشاره می کنم
1 . شرایط ایران برای صلح (شناسایی و تنبیه متجاوز و پرداخت غرامت از سوی عراق).
2 . مرزهای ایران تامین نداشت و نقاطی در شلمچه، طلائیه، فکه و قصر شیرین در اشغال عراق بود و نیز شهرهای سومار، نفت شهر و مهران عملا در اشغال دشمن بودند و امکان آزادسازی این نقاط از راه مذکور،(مذاکره) غیرمعقول به نظر میرسید و راهی جز ادامه جنگ وجود نداشت.
3 . در حالی که نیروهای خودی، پیروزیهای زیادی کسب میکردند، توقف جنگ و چانه زنی در پشت میز مذاکره، برای آزادی نقاط مرزی آزاد شده، صحیح نبود.
4 . شهرهای آزاد شده همچون خرمشهر، به علت حضور دشمن در شلمچه، همچنان مورد تهدید بود.
5 . توانایی کمی ارتش عراق ترمیم شده و با کمکهای همه جانبه دولت های بزرگ افزایش هم یافته بود.
6 . تنها چیزی که ارتش عراق از دست داده بود، روحیه بود که با توجه به روحیه فرماندهی آن (شخص صدام)، این مسئله نیز پس از مدتی قابل ترمیم بود.
7 . در حالی که نیروهای جمهوری اسلامی در نوار پیروزی قرار داشتند، آتشبس و صلح ناپایدار در هنگام قدرت و دادن فرصت مجدد به عراق، زیانهایی به بار میآورد. اگر آن روز جنگ متوقف میشد و تجربهای چون مذاکرات سوریه و اسرائیل، بر سر ارتفاعات جولان، فراروی ما قرار میگرفت و ما ناچار میشدیم بر سر سایر مناطق تحت اشغال، پشت میز مذاکره با عراق چانهزنی بیحاصل کنیم؛ امروز جامعه، مسئولان وقت را شماتت میکرد.
8 .عراق در نظر داشت با برگزاری اجلاس سران جنبش غیر متعهد در بغداد و کسب ریاست دورهای این جنبش، برای تحقق خواستههای نامشروع خود، به ایران فشار آورد؛ ولی ایران با حمله به داخل خاک عراق در عملیات رمضان، این امتیاز مهم و حیاتی را از عراق گرفت.
9 . به همین منظور در 20 خرداد 1361 جلسه ای در حضور امام خمینی در جماران تشکیل شد و موضوع به شورا گذاشته شد. از نظر نظامیان و کارشناسان نظامی شرکتکننده در آن جلسه، امکان پدافند با توقف روی خط مرزی وجود نداشت؛ زیرا در اغلب نقاط مرزی هیچ گونه مانع طبیعی وجود نداشت و ایجاد استحکامات جدید نیز یک سال به طول میانجامید و طی این مدت احتمال حمله مجدد عراق جدی بود. مهمتر این که با تکیه بر اصل متعارف نظامی «تعقیب دشمن» هرگونه توقف پس از فتح خرمشهر یک حرکت غیراصولی بود. به همین دلیل امام خمینی (ره) پس از تردید اولیه در مورد تداوم جنگ در خاک عراق با استماع دلایل نظامیان وکارشناسان و نا امیدی از پذیرش شرایط ایران توسط دولت عراق، با ادامه جنگ تا پیروزی کامل و بیرون راندن کامل نیروهای صدام از خاک ایران موافقت کردند اکنون به جوانان عزیز توصیه می کنم نگذارنددفاع مقدس که افتخار بزرگ ملی و دینی ماست باطرح شبهاتی که توسط دشمنان و بدخواهان مطرح می شودزیرسوال برودوحاصل خون شهدا خدشه دارگردد
🔴فرآیند تحمیل FATF به ایران?
🔷اجرای fatf یکی از پیش شرطهای مهم آمریکا و اروپا برای توافق با ایران است. این معاهده چگونه و با چه فرآیندی باید به ایران تحمیل شود؟
♦️فرآیند تحمیل fatf و برجام معیوب
1⃣اجرای پنهانی بخشهایی از fatf
2⃣تصویب کنواسیونهای مرتبط با fatf
3⃣گره زدن مشکلات کشور به اجرای fatf
4⃣منوط نمودن همکاری اروپا به اجرای fatf
5⃣دوقطبیسازی جامعه و انزوای مخالفین fatf
6⃣تحریک اجتماعی و فشار عملی برای اجرای fatf
🔷آمریکا برای وادار نمودن ایران به پذیرش fatf و قبول برجام معیوب، از سهگانهی فشار اقتصادی، فشار روانی و فشار عملی استفاده خواهد کرد. در این ارتباط آمریکا از طریق تحریمها، «فشار اقتصادی» را اعمال خواهد کرد و فشار روانی و فشار عملی را نیز با تقسیم نقش بین جریان ضد انقلاب، شبکه همکار داخلی غرب در ایران و قدرت طلبان اعمال خواهد کرد. به نظر میرسد نقش شبکه همکار داخلی غرب و قدرت طلبان، اعمال «فشار روانی» و شرطی سازی مجدد جامعه خواهد بود و نقش ضدانقلاب نیز ماشین اعمال «فشار عملی» است. با این شرایط شاید بروز آشوب جهت اعمال فشار عملی در دو ماه منتهی به رایگیری و یا عدم تصویب آن در مجلس، محتمل و قابل تصور باشد.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔆هلال ماه شوال رؤیت شد؛
🔰جمعه ۲۵ خرداد، روز اول شوال و عید سعید فطر است
🔻دفتر مقام معظم رهبری در اطلاعیه ای اعلام کرد فردا ۲۵ خرداد ماه ۱۳۹۷ روز اول شوال المکرم و عید سعید فطر است.
📝متن اطلاعیه به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات ملت عزیز در ماه مبارک رمضان، به اطلاع عموم مردم شریف ایران می رساند، بر اساس گزارش راصدان مورد وثوق و خبره که از نقاط مختلف کشور واصل شده است، رؤیت هلال ماه شوال المکرم در غروب پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ مطابق با ۲۹ رمضان المبارک ۱۴۳۹ هجری قمری برای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی) محرز گردیده است، بنابراین فردا جمعه ۲۵ خرداد عید سعید فطر خواهد بود.
ضمن عرض تبریک این عید سعید به تمامی برادران و خواهران ایمانی و ملت مؤمن و بزرگوار ایران، نماز پرشکوه عید سعید فطر در سراسر کشور اقامه خواهد شد.
دفتر مقام معظم رهبری
۲۴ خرداد ۱۳۹۷
💠 روز عید فطر، عید عبادت و عید مغفرت است؛ عید پایان یک دوره فشرده ریاضت برای مسلمان مؤمنی است که میخواهد از این ریاضت، برای ساختن و برای تقویت روحیات و ملکات نیک در خود استفاده کند و در طول سال و در همه عمر از آن بهره گیرد.
🌀 از امیرالمؤمنین علیهالسّلام نقل شده است: «انّما هو عید»؛ امروز عید واقعی است. «لمن قبل اللَّه صیامه و شکر قیامه»؛ برای آن کسی که خدا روزه و نماز و عبادت او را در ماه رمضان قبول کرده باشد. «و کلّ یوم لا یعصی اللَّه فیه فهو عید»؛ هر روزی که خدا در آن معصیت نشود، آن روز عید است. عزیزان من! با مرتکب نشدن معصیت الهی و اجتناب از محارم الهی، امروز را عید کنید؛ فردا را عید کنید؛ همه دوره سال را برای خود عید کنید.
مقام معظم رهبری.
عید سعید فطر مبارک.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🌐 فانوس قرن: