یکی دو روزه برق خونه ما قطع نمیشه!!احتمالا ربطی که به اون صحبت آقای رئیسی نداره که گفتن عاملین نا بسامانی برق باید تحت پیگرد قرار بگیرند؟/بسوزه پدر ترس
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
ستاد اصلاحطلبان حامی ریاست جمهوری آیت الله رئیسی آغاز به کار کرد
جمعی از اصلاحطلبان کشور ستاد و پویشی برای حمایت از آیتالله رییسی در انتخابات ریاست جمهوری پیشرو راه اندازی کردند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس ، جمعی از اصلاحطلبان کشور ستاد و پویشی برای حمایت از آیتالله رییسی در انتخابات ریاست جمهوری پیشرو راه اندازی کردند.
خضر خلیلی سخنگوی این کمپین درباره راه اندازی پویشی برای حمایت از آیتالله رییسی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: علیرغم انتقادات این فعالان اصلاح طلب به فرآیند بررسی صلاحیتها، نظر به اینکه کنارهجویی از انتخابات را همراستا با منافع ملی نمیدانند، با حفظ چارچوبهای نگرش اصلاحطلبانه تصمیم به مشارکت در انتخابات گرفتهاند.
وی افزود: این مجموعه از فعالان اصلاحطلب براساس دیدگاههای مدرن، ملی و اطمینانبخشی که در بیانیه انتخاباتی آیت الله رئیسی هم به وضوح ذکر شده، تصمیم دارند در پویشی رو به گسترش و با هدف ایجاد همگرایی و تمرکز بر برنامه گذر کشور از مشکلات و بحرانهای موجود به شکلدهی جریانی سیاسی برای تشویق مردم به شرکت گسترده در انتخابات و حمایت از آیتالله رییسی اقدام نمایند.
خضر خلیلی سخنگوی این پویش ادامه داد: جناب آیتالله رئیسی مشخصا اعلام کردند که نامزدی مستقل هستند و برنامههایی مدرن و اصلاحطلبانه در زمینه مبارزه با فساد، شفافیت، تنشزدایی و رفع فوری تحریمها و تضمین آزادیهای رسانه و بیان و رفع تبعیضهای ناروا ارائه کردهاند که تحقق آنها باعث بهبود چشمگیر وضعیت سیاسی و اقتصادی کشور شده و کاهش فشار و سختی بر مردم عزیز کشورمان به همراه خواهد داشت.
وی با تاکید بر این نکته که سابقه عموم افراد موسس این پویش نشان میدهد که چنین حرکتی نه با هدف سهمخواهی یا امتیازگیری از دولت آتی بلکه صرفا بر مبنای تحلیل آنها از وضعیت بحرانی کشور و توانایی آقای رییسی برای کمک به حل این بحرانها براساس برنامه ارائه شده صورت گرفته است ، افزود: از همه اصلاحطلبان دلسوز ایران بهویژه بزرگان و پیشکسوتان دفاع از حقوق ملت که بعضا در مسیر تحقق ایرانی آزاد و شکوفا متحمل هزینههای سنگینی نیز شدهاند تقاضا داریم ضمن حفظ مرزبندیهای اصلاحطلبانه خود، با گذشت و فداکاری و با هدف متعالی نجات و توسعه ایران و کاهش آلام مردم عزیزمان، برای آغاز یک گفتگوی سازنده با آقای رئیسی، کاندیدای پیشتاز و معتمد نظام پیشقدم شوند و در این مسیر راهنمای ما شوند و البته پس از انتخابات هم در صورت پیروزی ایشان مطالبهگری از وی برای تحقق برنامهها را دنبال کنند.
به گفته خلیلی به زودی بیانیه تحلیلی موسسین این کمپین صادر و منتشر خواهد شد.
خلیلی از فعالان صنعتی کشور است که سابقه عضویت در انجمنهای اسلامی دانشجویان و دفتر تحکیم وحدت و همچنین جبهه مشارکت ایران اسلامی را در کارنامه سیاسی خود دارد.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
#تذکرجدی
جریان غربگرا به شدت به دنبال اختلاف افکنی بین هوادران و طرفداران آیت الله رئیسی و دکتر جلیلی هستند، فارغ از اینکه این دو بزرگوار تحت یک گفتمان عمل میکنند و هوشیارانه عمل میکنند، باید به رفقای کاسه داغ تر از آش تذکر داد که مراقب کنش و واکنش خود باشید.
جریان غربگرا به دنبال ایجاد شکاف بین هواداران گفتمان #رئیسی_جلیلی هستند.
با بصیرت و متحد به پیروزی جریان انقلابی بیاندیشید و اجازه هیچ رسوخی رو در صف محکممان ندهیم.
ما به شدت مراقب تحرکات #جریان_شکست هستیم.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔥دراین روزهای تا انتخابات ،اگر فتنه بپا شد،اگرفضای کشور غبارآلودگردید؛
✅🌲🌹🌺هوشیار و بیدار باشیم.
نگاه کنیم که امام جامعه نائب عام امام زمان (عج)کجا را 👈 نشان می دهند.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
25.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حمایت دکتر سعید محمد از آیت اللّه #رئیسی
#انتخابات #مشارکت_حداکثری
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
❌🌸 #پرسش_و_پاسخ_برگزیده
🔮استادطاهرزاده
✅شورای نگهبان و قدمی به جلو به سوی آرمان های انقلاب
🔻بسم الله الرحمن الرحیم
سؤال: بسمه تعالی، سلام به استاد گرامی. این روزها که در رابطه با انتخابات ریاست جمهوری آینده، طوفانی به پا شده است و شورای نگهبان در رابطه با احراز صلاحیت نامزدها به اقدامی دست زده که از جهتی غیر منتظره بود، نظر جنابعالی چیست؟
چرا از یک طرف شخصی مثل آقای علی لاریجانی که البته بنده ارادتی به ایشان ندارم، ولی بالاخره سوابقی در انقلاب داشته و مشاور رهبری است، ردّ میشود و یکی مثل آقای مهرعلیزاده که قبلاً از طرف شورای نگهبان جهت ریاست جمهوری ردّ شده بود و با وساطت آقای دکتر حداد عادل و نامه ایشان به مقام معظم رهبری پذیرفته شده، در این دوره بدون هیچ مقدمهای پذیرفته میشود؟
حقیقتاً شرایط برای بنده و بسیاری از دوستانی که با آنها ارتباط دارم مبهم و نامعلوم است. زیرا می گویند انتخاباتی، انتخابات است که رقابتی معنادار بین نامزدها در آن باشد. آیا میتوان گفت رقابتی بین آقای دکتر جلیلی و آقای حجت الاسلام و المسلمین اقای رئیسی در میان است تا نام آن را انتخابات بگذاریم؟ و اساساً این نوع نامزدها نماینده های جناحهای مختلف فکری نیستند تا ما با انتخاباتی شورانگیز روبهرو شویم؟ بقیه حرفهای بنده نیز از همین جنس است. خواستم جنابعالی با توجه به سوابقی که از شما سراغ دارم و با توجه به نکاتی که از حقیقت انقلاب اسلامی و رهبری انقلاب و نظام سیاسی کشور دارید، بنده و دوستان بنده را راهنمایی بفرمایید. با تشکر
جواب:
باسمه تعالی:
سلام علیکم:
البته لازم است در ابتدا تأکید کنم، عنایت داشته باشید بنده در حدّ فهم خود عرایضی را خدمت عزیزان مطرح میکنم بدون آنکه بر آنها اصراری داشته باشم و یا نظرات مخالف نظر خود را نادیده انگارم.
1- موضوعِ دوگانههایی که تحت عنوان «رقابتهای انتخاباتی» به رسم فرهنگ غربی، امروزه در جهان در انتخابات مطرح است، امری نیست که بتوان به راحتی پذیرفت و انتقادی نسبت به آن نداشت. باید از خود پرسید آیا این نوع رقابتها که در فرهنگ غربی مطرح است مناسب روح تاریخی انقلاب اسلامی میباشد؟ فرهنگ غربی همچنان که متفکران میفرمایند؛ بیشتر، فرهنگِ «نفی» است و در دلِ نفیِ رقیب سعی میشود خود را اثبات کنند، مثل دوگانه «سرهنگ» و «حقوقدان». و یا دوگانه «چرخیدن سانتریفیوژها» و «زندگی مردم» که ما متأسفانه در انتخابات گذشته در کشور ما هم پیش آمد. در این دوگانهها، انتخابِ نفی و اثبات، جای انتخاب خوبتر در مقابل خوب را میگیرد. و این را به نام شور انتخابات و رقابتی مطرح میکنند در حالیکه در چنین فضایی احساسات بر تفکر غلبه میکند و مردم نمیتوانند متوجه تواناییهای نامزدها شوند و در همین رابطه بود که رهبر معظم انقلاب«حفظهالله» فرمودند: «باید از نفرتپراکنی و اتهامزنی پرهیز شود» و مسلّم اگر فضا، فضای اتهامزنی شد به گفته ابنخلدون، بنیامیه بر بنیهاشم پیروز میشوند زیرا دراتهامزنی دست بالا را دارند.
2- عنایت داشته باشید که مشارکت حداکثری اگرچه یک ضرورتِ حیاتی و نیاز ضروری است ولی مسئولیت آن بر عهده شورای نگهبان نیست. بلکه شورای نگهبان به حکم وظیفه شرعی آنچه را قانون مشخص کرده است اعمال مینماید و لذا همچنان که آیت الله شبزندهدار عضو فقهای شورای نگهبان در مصاحبهای که با حجت الاسلام طائبی داشتند فرمودند: ممکن است شخصی در یک دوره پرونده قضایی آن مفتوح باشد و همین امر موجب میشود شورای نگهبان نتواند صلاحیت او را احراز کند. مثل امری که برای آقای مهرعلیزاده در دوره قبل پیش آمد و یا مثل عدم احراز صلاحیت آقای رسایی در دوره قبل برای نمایندگی مجلس. در حالیکه ایشان در دوره بعد احراز صلاحیت شد. در مورد آقای لاریجانی نیز موضوع مربوط به مصوبه سال 88 شورای عالی امنیت ملی در رابطه با اقوام درجه یک مقامات عالیه جمهوری اسلامی است که البته آن مصوبات لازم الاجرا است و در همین رابطه اگر فرزندان نامزدهای ریاست جمهوری نوعی اقامت و تابعیت در کشورهایی مثل آمریکا و انگلستان که کشورهای معاند هستند، داشته باشند؛ شورای نگهبان نمیتواند صلاحیت آن فرد را برای پست ریاست جمهوری احراز کند و البته اگر آقای لاریجانی وارد میدان میشدند، به ظاهر فضای رقابت گرمتر میشد، هرچند ما باز گرفتار دوگانههای «نفی» و «اثبات» میشدیم و فضای رقابتی که نامزدها بتوانند تواناییهای بیشتر خود را اظهار کنند، به حاشیه میرفت.
3- به نظر بنده در شرایط موجود که رقابتها، رقابت بین کسانی است که بیرون از دوگانههای «نفی» و «اثباتِ» فرهنگ غربی قرار دارند، ما یک قدم جلوتر آمدهایم و إنشاءالله در مناظرهها با فضایی روبهرو میشویم تا نامزدها برنامههای خود را ارائه دهند و مردم بین خوب و خوبترِ برنامههای نامزدها فکر کنند و انتخاب خود را انجام دهند و در این رابطه
🔴 متاسفانه این روزها عدهای از طرفداران برخی نامزدهای انقلابی، زمینبازی را نشناختهاند و به دور از باور قلبی نامزد مورد نظر خود، همدیگر را تخریب میکنند. من ناباورانه میبینم حملات غیرعامدانه و غیراولویتدار بهمدیگر را! مثلاً دیدم یک فردی جلیلی را چون کت نپوشیده بود مسخره میکرد بعد طرفداران برخی نامزدهای انقلابی آنرا بازنشر دادند یا عزیزانی برای اثبات جلیلی، رئیسی را صالح مقبول می دانند!
🔹والله این دوگانگی غلط است و خود جلیلی و رئیسی قلباً با این رفتارها موافق نیستند. اساساً حرف از تقابل و اینکه کی کنار برود، کی کنار نرود در این شرایط و مقطع غلط است! بگذارید مناظرات برگزار شود و در سه روز آخر بسته به شرایط، اقدام کنید ضمن اینکه خود این دو بزرگوار برای سه روز پایانی برنامه خواهند داشت انشاءالله.
متاسفانه بخشی از عزیزانی هم که کاندیدایشان به هر دلیلی در انتخابات حضور پیدا نکرده و یا صلاحیتش احراز نشده، بدون اینکه آقایان جلیلی و رئیسی را بشناسند از اینها دلخور هستند و برخی -معدود- میخواهند از این دو سیاستمدار با اخلاق کشورمان انتقام بگیرند! گویی این عزیزان باعث شدهاند فلان نامزد در عرصه وارد نشود یا تاییدصلاحیت نشود!
من از همه منتقدین جلیلی و رئیسی درخواست میکنم برای یکبار هم که شده، هر شناختی از طریق رسانهها از این دو پیدا کردهاید را کنار بگذارید و مجدداً چند روز وقت بگذارید و حرف و منطق و برنامه آنها را یکبار بدون هیچ پیش فرضی ببینید و تحلیل کنید.
متاسفانه بخشی از انتقادها و مخالفتها بخاطر شناخت نادرست است بخاطر عملیات روانی دیگران است.
#داود_مدرسی_یان
🔴آقای تَکرار، طلبکار میشود!
#هشت_سال_خسارت
🔹سید محمد خاتمی فراتر از یک شریک برای روحانی است؛ او یکی از عوامل مهم وضع موجود کشور است. او در سال ۹۲ به عارف پیام میدهد تا به نفع روحانی انصراف دهد و خودش هم در حمایت از روحانی بیانیه میدهد. در سالهای بعد لیستهای پیشنهادی او به مجلس و شورای شهر تهران میروند تا مشکلات را حل کنند. او دوباره در سال ۹۶ ویدئویی منتشر میکند و در آن صراحتا شهادت میدهد که دولت روحانی موفق بوده، و دولت دومش موفقتر هم خواهد بود و اگر به روحانی رای بدهیم، مشکلات مردم حل خواهد شد!
🔹چند ماه بعد از انتخابات ۹۶ که موجی از اعتراضات علیه روحانی شکل میگیرد، خاتمی باز هم اعلام میکند که: "ما نه تنها از حمایت و رای به آقای روحانی پشیمان نیستیم که همچنان قاطعانه از ایشان حمایت میکنیم و این موج تخریبی به وجود آمده را هدفمند و دسیسهای برنامهریزی شده برای مایوس کردن مردم میدانیم."
🔹هرچند در سالهای بعد که ناکارآمدی روحانی صدای همه جامعه را در میآورد، خاتمی هم از انفعال و ضعف و بیبرنامگی دولت اظهار تعجب میکند، اما او خودش هم میداند که فارغ از ضعفهای دولت روحانی، حتی ضعفهای نمایندگان مجلس قبلی و ناکارآمدی شورای شهر تهران هم از جانب مردم به پای او نوشته میشود.
🔹حالا این روزها و در آستانه انتخابات همین آقای خاتمی دوباره ژست طلبکار گرفته و پیام داده که نگران امید مردم است! همان امیدی که در این سالها به دست او و روحانی و دوستان اصلاحطلبشان کشته شد. ولی این ویژگی همیشگی اصلاحطلبان است که در هر شرایطی میتوانند در نقش اپوزسیون ظاهر شوند و منتقد وضعیتی باشند که خودشان مسبب آن بودهاند...
✍️ ali Sadrinia
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
نورنيوز/ با حکم رئيسي عليرضا افشار از کانديداهاي انصرافي به نفع او، مسئول هماهنگي ستادهاي مردمي رئيسي در کشور شد.
پيش از او نيکزاد مسئول ستاد هماهنگي بود که به دليل داشتن سمت نايب الرئيسي در مجلس شوراي اسلامي با هدف جلوگيري از هرگونه شائبهي استفاده از امکانات حکومتي در انتخابات از اين سمت انصراف داد و طي حکمي از سوي رئيسي به سمت مشاور عالي او منصوب شد.
instagram.com/akharinkhabar
از ابتدای انقلاب هر زمان قدرت بدست غیر انقلابي ها افتاد، ملت بیچاره شدند
#بنی_صدر غیرانقلابی : خیانت و فرار از ایران
#رجایی انقلابي : حمایت از محرومان
#خامنه_ایی انقلابي : مدیریت فوق العاده جنگ
#هاشمی نیمه انقلابي : سازندگی و اقتصاد لیبرالی
#خاتمی غیر انقلابي : آسیب های فرهنگی و نفوذ دشمنان
#احمدی_نژاد انقلابی: سازندگی بی سابقه و حمایت از مستضعفین
#احمدی_نژاد غیر انقلابي و منحرف : افزایش تورم و تنش های داخلی
#روحانی غیر انقلابی: ذلت پذیری، نفوذ دشمن، تورم بی سابقه، آسیب های فرهنگی و...
#حضور_حداکثری_در_انتخابات ١۴٠٠
#رئیسی
#جلیلی
#نامزد_اصلح