♦️ #استادابراهیمی بزرگوار
خدا قوت بسیار عالی، تشکر فراوان بابت روشنگری که فرمودید اجرشما با اقا امام عصرعج.
♦️ ازصبوری و همراهی و مشارکت همه فعالان و دوستان ولایتمدارگروه صمیمانه سپاسگزاریم.
✨اجرکم عند الله✨
💫شب شما مهدوی💫
🍃🔴
♦️ عرض سلام و ادب و احترام محضر #اقای_دکتر_قریش_حسبن_پور بزرگوار
♦️ در خدمت شما استاد گرامی هستیم
با سوال پرسمان امروز :
🔻دموکراسی غربی ضعف ها و قوت ها
ما در دموکراسی غربی و اسلامی میخواهیم بگیم دلیل پیروزی اصلاح طلبان چیه؟
🍃🌸 منتظر بیانات ارزشمند شما پیرامون این مبحث هستیم بفرمائید🌸🍃
🍃🔴
هدایت شده از حسین پور
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت دوستان گرامی
برای پردازش گفتمان غربگرایی و دموکراسی و معایب و محاسن و بقیه مسایل اول باید ببینیم که اصولاً دموکراسی چیه که هر کشوری مدعی اون است و آیا دموکراسی قابلیت تغییر داره بر طبق مبنای حکومتی یک کشور یا نه هر کشوری برای رسمیت بخشیدن به حکومت خودشان از آن به عنوان یک بهانه برای توجیه خود استفاده میکنند
و اصلا اگر این گونه است پس چرا بعضاً در دو کشور به نقطه مقابل هم میرسد؟؟؟
پس قبل از شروع بحث باید ببینیم که فلسفه دموکراسی غربی چیست
۱
هدایت شده از حسین پور
🖋️دموکراسی برگرفته از واژه يونانی دِموس، به معنای مردم است.
🖋️در حکومت های دموکراتيک، اين مردم اند که بر قانون گزار و دولت حکومت می کنند.
🖋️اگر چه تفاوت های جزئی ميان حکومت های دموکراتيک مختلف جهان به چشم می خورد، برخی اصول و شيوه های خاص دولت های دموکراتيک را از ساير اشکال دولت ها متمايز می سازند.
🖋️دموکراسی دولتی است که کليه شهروندان آن، چه مستقيم و چه غير مستقيم و از طريق نمايندگان منتخب خود، از قدرت استفاده و وظائف مدنی خود را انجام می دهند.
۲
هدایت شده از حسین پور
🖋️دموکراسی مجموعه ای از اصول و روش ها است که از آزادی انسان دفاع می کند؛ دموکراسی نهادينه شدن آزادی است.
🖋️دموکراسی بر پايه حکومت اکثريت و حفظ حقوق فردی و اقليت ها استوار است. تمامی دموکراسی ها، ضمن احترام به خواست اکثريت، مدافع سرسخت حقوق اساسی افراد و همچنين گروه های اقليت هستند.
🖋️دموکراسی ها مراقب تشکيل دولت های مرکزی قدرت هستند و با هدف تمرکز زدايی، آنها را به سطوح ايالتی و محلی خرد می کنند با درک اين که دولت های محلی بايد در حد امکان در دسترس و پاسخگو مردم باشند.
۳
هدایت شده از حسین پور
🖋️دموکراسی ها متفاوت از يکديگر اند و هر يک از آنها حيات سياسی، اجتماعی، و فرهنگی خاص ملت خود را منعکس می کند. دموکراسی ها همگی بر پايه يک سری اصول اساسی استوار اند، نه بر پايه شيوه های يکسان.
🖋️در يک حکومت دموکراتيک، شهروندان نه تنها حق و حقوق دارند، بلکه موظف به مشارکت در سيستم سياسی ای هستند که از حقوق و آزادی ها يشان دفاع می کند.
🖋️جوامع دموکراتيک به ارزش هايی همچون تحمل ، همکاری، و مدارا پايبند هستند. دموکراسی ها دريافته اند که برای دستيابی به وفاق، مدارا لازم است و همچنين اينکه شايد وفاق هميشه قابل حصول نباشد.
به قول ماهاتما گاندی ، "عدم تحمل خود يک نوع خشونت است و يک مانع برای به وجود آمدن يک روحيه دموکراتيک راستين."
۴
هدایت شده از حسین پور
🖋️حکومت اکثريت، حقوق اقليت:
در ظاهر، اصول حکومت اکثريت و دفاع از حقوق افراد و اقليت ها دو امر متناقض به نظر می رسد. اما اين اصول، در واقع ستون های دوگانه ای هستند که ارکان آنچه که يک دولت دموکراتيک ناميده می شود را استوار نگه داشته اند.
- حکومت اکثريت وسيله ای است برای سازماندهی دولت و تصميم گيری در خصوص مسائل عمومی؛ نه طريقی ديگر به ظلم و ستم. همانطور که هيچ گروه خود منتصب حق آزار ديگران را ندارد، هيچ اکثريتی، حتی در يک دموکراسی، نيز نبايد حقوق و آزادی های اساسی يک فرد و يا گروه اقليت را سلب نمايد.
- اقليت ها - چه به دليل قوميت، باورهای دينی، موقعيت جغرافيايی، سطح درآمد، و يا فقط به عنوان بازنده های انتخابات و يا يک مناظره - از حقوق اساسی تضمين شده برخوردارند که هيچ دولت و يا گروه اکثريت منتخب و يا غير، حق سلب آن را ندارد.
- اقليت ها بايد اطمينان داشته باشند که دولت ها از حقوق و هويت آنها دفاع می کنند. وقتی که اين اطمينان حاصل شد، اين گروه ها می توانند در نهادهای دموکراتيک کشور خود مشارکت کرده، بر آنها تأثيرگزار باشند.
۵
هدایت شده از حسین پور
🖋️ از جمله حقوق اساسی که هر دولت دموکراتيک بايد از آن دفاع کند، می توان از آزادی بيان، آزادی دين و عقيده، مراحل تشريفات قانونی و حق برخورداری برابر از حمايت قانون، و آزادی بيان عقيده، مخالفت، و مشارکت کامل، در زندگی اجتماعی جامعه خود نام برد.
🖋️دموکراسی ها می دانند که دفاع از حقوق اقليت ها به منظور حفظ هويت فرهنگی، رسوم اجتماعی، احساسات درونی فردی، و فعاليت های دينی، جزو وظائف اوليه آنها است.
🖋️پذيرش اقليت های قومی و فرهنگی که در نظر اکثريت جامعه بيگانه، و يا حداقل عجيب می نمايند، از بزرگ ترين چالش هايی است که دولت های دموکراتيک می توانند با آن روبرو شوند. اما دموکراسی ها به اين نکته توجه دارند که گوناگونی می تواند سرمايه عظيمی محسوب شود. آنها اين گوناگونی های هويتی، فرهنگی، و ارزشی را به ديده چالشی می نگرند که آنها را قوی تر و غنی تر می سازد ، نه به عنوان تهديد.
۶
هدایت شده از حسین پور
🖋️ دوستان توجه داشته باشید که هيچ يک راه حل خاصی نمی تواند برای حل مسائل به وجود آمده از تفاوت های بينشی و ارزشی گروه های اقليت وجود داشته باشد
- تنها اين آگاهی مسلم وجود دارد که فقط از طريق فرايند دموکراتيک تحمل، گفتگو، و ميل به مدارا است که جوامع آزاد به توافق هايی که در بر گيرنده ارکان دوگانه حکومت اکثريت و حقوق اقليت اند دست می يابند.
۷
هدایت شده از حسین پور
🖋️دوستان براى محافظت و حمايت از حقوق و آزادى هاى فردى، يک ملت مردم سالار بايد به کمک يک ديگر حکومت مورد نظرشان را بسازند و راه اصلى دست يابى به آن، وجود احزاب سياسى است.
🖋️احزاب سياسى، سازمان هايى داوطلب براى ايجاد پيوند بين مردم و حکومت هستند.
احزاب، نامزدهايى را در نظر مى گيرند و براى انتخاب شدن آن ها به سمت هاى دولتى مبارزه مى کنند و مردم را براى انتخاب رهبران حکومتى آماده مى سازند.
۸
هدایت شده از حسین پور
🖋️حزب اکثريت (يا حزبى که براى گرداندن دولت انتخاب مى شود) سعى مى کند تعدادى برنامه و سياست را به قانون اضافه کند.
احزاب اپوزيسيون مى توانند از سياست حزب اکثريت انتقاد و پيشنهاد هاى خودشان را مطرح کنند.
🖋️احزاب سياسى راهى را براى شهروندان باز مى کنند تا بتوانند مقامات حزب منتخب را به خاطر عمل کردشان در حکومت، مورد سوال قرار دهند.
۹
هدایت شده از حسین پور
🖋️اعتقاد احزاب سياسى مردم سالار به اصول مردم سالارى باعث مى شود که آنان به دولت انتخابى، حتى اگر از حزب خودشان نباشد احترام بگذارند و آن را به رسميت بشناسند.
🖋️مانند تمام حکومت هاى مردم سالار، اعضاى احزاب مختلف، معرف فرهنگ هاى گوناگونى هستند که از آن ها برخاسته اند. برخى از اين احزاب کوچک هستند و گرد مجموعه اى از اعتقادات سياسى شکل گرفته اند. بعضى ديگر بر اساس منافع اقتصادى يا پيشيشنه مشترک، سازمان يافته اند. احزاب باقى مانده، مجموعه هايى غير منسجم از شهروندانى متفاوت هستند که ممکن است تنها هنگام انتخابات گرد هم آيند.
۱۰
هدایت شده از حسین پور
🖋️اپوزيسيون قانون مند از مفاهيم اصولى همه حکومت هاى مردم سالار به شمار مى رود. اين بدان معنا است که در سياست، تمام جناح ها - با همه تفاوت هايشان - در ارزش هاى اساسى آزادى بيان و اعتقاد به قانون اساسى و بهره مندى يک سان مردم ازپشتيبانى قانون، مشترک هستند.
🖋️جناح هاى بازنده انتخابات، در غالب اپوزيسيون به فعاليتشان ادامه مى دهند و اطمينان دارند که نظام سياسى از حق آنان براى ايجاد تشکل ها و اعتراض علنى، حمايت مى کند.
🖋️در موقع مقرر، حزب آنان امکان مبارزه براى نظرها و کسب آرا مردم را به دست خواهد آورد.
🖋️در حکومت مردم سالار، کشمکش بين احزاب سياسى، نه جنگى براى بقا که رقابتى براى خدمت به مردم است.
۱۱
هدایت شده از حسین پور
🖊خب دوستان یه مقدمه کوتاهی بود برای اینکه بدانیم شالوده فکری دموکراسی مورد ادعای غرب چیست و آیا تا حالا به آن عمل کرده و بهش رسیدن ؟؟
اگه رسیدن پس علل این همه مشکلاتی که در جوامع غربی شاهدش هستیم دلیلش چیست؟؟؟
اگه هم نرسیدن خب مشکلشان چی بوده و چرا نرسیده ان؟؟؟
دوستان گرامی لطفاً پاسخ سوال رو دهید تا به ادامه گفتمان بپردازیم..
۱۲
🍃🌸 کمال تشکر از شما استاد بزرگوار بابت وقتی که گذاشتید و مطالب ارزشمندی که ارائه فرمودید
اجرکم عندالله 🌸🍃
🍃بسم الله الرحمن الرحیم🍃
💠عنوان کنفرانس :
#پرسمانآنلاینهفتگی
#مسائل_روز_وانتخاباتی
باحضور وروشنگری:
#جناب_آقای_دکترقریش_حسینپور
#فعالسیاسیواجتماعی
#دکترایمدیریتاستراتژیک
#داروساز
🕙 ساعت گفتگو: ۲۲:٠٠
🗓 زمان : دوشنبه ۱۴٠٠/۱/۱۶
🛑 از اعضای محترم دعوت می شود در جلسه مذکور حضور فعال داشته باشند.
🔴 لطفا سوالات خود را پیش از شروع کنفرانس به ایدی @M_nurse ارسال نمائید.
🌸 با تشکر از همراهی همه بزرگواران
🌍 مکان:
#اندیشکده_مدیرانولاییوانقلابی
#اجراابرگروه_گام_دوم_انقلاب_اسلامی
👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1963524107C2412dc3224
#سوال_اول:
تاکید رهبر عزیزمون برای شرکت در انتخابات هست، ولی اطرافیان رو ناامید میبینیم.
در جواب اینکه باید در انتخابات شرکت کنید میگوییند چه فرقی میکند هرکس رای بیاورد وضعیت ما همین است.
استاد بزرگوار
در جواب این ناامیدیها چه جوابی بدهیم؟
ان شاالله اگر انتخاب اصلح صورت گیرد چه تغییری در کشور پیداخواهد شد؟
اگر صحنه را خالی بگذاریم با چه مشکلاتی باید دست وپنجه نرم کنیم؟
#پاسخ_سوال_اول:
ببینید دوستان ؛ رهبر جامعه همیشه نقش یک پدر رو داره و همیشه دلسوز واقعی کشور.
اینکه رهبری میفرمایید بالاتر از اینکه چه کسی سر کار میاد حضور و نقش مردم باید پررنگ باشد برای این است که اولا دولتی که با رای بیشتر تشکیل بشه مسلما در سطح جهان بهتر میتونه از حقوق کشور دفاع کنه و در این راستا خیلی از مشکلات امنیتی که ممکن است گریبانگیر مردم شود از بین میره.
پس اولین نکته کلیدی و مثبت حضور حداکثری مردم؛ ایجاد اطمینان از امنیت جامعه است و به طبع اگر امنیت به چالش کشیده نشه سرمایه گذاری بیشتر؛ فعالیت اقتصادی بیشتر و در میان مدت حل شدن مسایل اقتصادی کشور منجر میشود.
خب انتخابات پرشور و حضور حداکثری مردم اگر همراه با انتخاب اصلح باشد( اصلح کسی است که دارای شاخصهای مهمی است که از جمله آنان تقوا و تعهد و علم و تخصص است)
به مراتب مزیت های بیشتری خواهد داشت
و به یقین تیم قدرتمندی میتونه بسازه و بهتر و با قدرت به برنامههای اقتصادی ورود میکنه.
✍ #دکتر_حسینپور
#سوال_دوم:
گفته می شود در احراز صلاحیت ها حداقل ها و طبق قانون انجام می شود،اما ما این مسائل را در احراز صلاحیت ها در چند دوره اخیر ریاست جمهوری ندیدیم:
ایا همه تایید شده ها،صالح هستند که مردم به دنبال اصلح باشند؟
یا همه ی تایید شده ها؛مدبر سیاسی و اجرایی بودند؟
مثال:اقای میرسلیم و هاشمی طبا که هیچکدام از این شرایط را نداشت و کسانی که دارای این شرایط بودند،رد صلاحیت شدند،مانند حاجی بابایی
#پاسخ_سوال_دوم:
ببینید اولا شورای نگهبان طبق گزارشات چهار ارگان قانونی به شور و جمع بندی میرسند و حداقل ۷ امتیاز از ۱۲ امتیاز رو کسب کنند.
حداقل شاخصها همیشه انجام گرفته و رجل سیاسی بودن هم حداقل یک دوره وزارت یا چندسال استانداری و چند دوره نمایندگی مجلس و یقین داشته باشید که همیشه انجام میشه.
بله هر دو بزرگواری که نام برده شد دوره آقای رفسنجانی وزیر بودن پس رجل سیاسی هستند
و اینکه میفرمایید در چند دوره اخیر توسط شورای نگهبان ندیدید یا کسی صلاحیت نداشته این اشتباه و نظر شخصی شماست و شورای نگهبان هیچ وقت نباید اسیر نظرات شخصی و جناحی شود.
اما رد صلاحیت حاجی بابایی و...
ببینید گاهی پیش میاد شخص همه شرایط رو دارا هست ولی حداقل ۷ نفر طبق استنباط خود بهشون رای نمیدن و باز میمانند.
✍ #دکتر_حسینپور
#سوال_سوم:
چراسعیدمحمداینقدرتخریب میشودازطرف داخل و خارج علت این همه تخریب وترس از ایشان چیست؟
#پاسخ_سوال_سوم:
دکتر سعید محمد یکی از پتانسیل های خوب مدیریت عملی در داخل جبهه انقلاب اسلامی است و به یقین هرکسی که نگران آینده انقلاب است دلسوز ایشان و هرکسی که دنبال منافع شخصی و حزبی خود و مخالف ایشان است دنبال تخریب.
البته برخی دوستان هم هستند که بخاطر عدم شناخت صحیح از ایشان و تفکرات و ادبیات گفتمانی ایشان منتقد هستند که در این راستا پیشنهادم به همه طرفداران ایشان نشر درست تفکرات و ادبیات سیاسی ایشان باشند.
لازم به ذکر است که در حال برنامه ریزی هستیم تا همه نامزدهای احتمالی انتخابات ( از هر دو جبهه) رو به دوستان بشناسانیم با موضوع: ( زندگی و ادبیات سیاسی و گفتمانی و عقبه فکری و اقتصادی نامزدهای احتمالی انتخابات) و ان شاالله توسط تیم نشر این مطالب را در همه گروهها نشر خواهیم کرد
✍ #دکتر_حسینپور
#سوال_چهارم:
باتوجه به اینکه روحانی ودولتش بعدازپایان دولت بایدمحاکمه شوند
بهترنیست آیت الله رئیسی درقوه قضائیه بماندوایشان را محاکمه کند؟
احتمالاً نفربعدازآیت الله رئیسی نتواند روحانی رومحاکمه کند؟نظرشمادراین موردچیست؟
#پاسخ_سوال_چهارم:
ببینید آیت الله رییسی فعلا هیچ نظری جز ماندن در قضاییه ندارند و صحبت ها با ایشان فقط بخاطر عدم اتحاد بین گزینههای مختلف انقلابی است.
توجه داشته باشیم که قوه مجریه باید بدست انقلاب بیفته و اگر اختلافات همچنان ادامه دار باشد ایشان به ناچار وارد عرصه خواهند شد که امیدوارم در هر حال بهترین گزینه انتخاب شود
اما درباره محاکمهی دولت؛ توسط افرادی دیگر هم میتونه انجام بگیرد نگران نباشید
✍ #دکتر_حسینپور