هدایت شده از امیر عباس
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
✅مواظبت و هوشیاری از دام های نامحسوس دشمنان
📣 پس از اعلام نهایی اسامی نامزدهای احرازصلاحیت شده، خط جدید عملیات رسانهای به اصطلاح اعتدالیون مشخص شد.
🚫 خبرها حاکی است در جلسه جریان رقیب مقرر شد که خط اصلی درتخریب نامزدهای جبهه مردمی نیروهای انقلاب ، ایجاد دو قطبی کاذب دکتر جلیلی - حجت السلام دکتر سید ابراهیم رئیسی در میان طرفداران این دو کاندیدا باشد.
⛔️گفتنی است تاکتیک نخ نمای ارسال «مهره سفید» به ستاد انتخاباتی هر دو کاندیدا جهت ایجاد دو قطبی کاذب یاد شده، از دیشب کلید خورده است.
🚫مواظب باشیم نه تنها در دام های نامحسوس نیافتیم بلکه با هوشیاری توطئه دشمنان انقلاب را خنثی کرده و با بصیرت از این پیچ تاریخی به سلامتی عبور نماییم.
ص۴
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
هدایت شده از امیر عباس
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
با تمام این تفاسیر پیش بینی ها این است که ان شاالله نتایج انتخابات اینده به سود جریان انقلابی خواهد بود
اما در بالا گفتم که جریان اصلاحات از هر روشی برای ایجاد شبهه، تخریب،ایجاد ناکارمدی حزب مقابل، استفاده میکند نیاز است مقابله شود
نه صرفا عملکرد #تدافعی. باید حالت #هجوم در مقابل انها گرفت
ص۵
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
هدایت شده از امیر عباس
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
تجربه نشان داده که بسیاری از مردم تا یک هفته مانده به انتخابات ممکن است تصمیم خود را برای رای دادن به کاندیدایی خاص و حتی شرکت کردن یا نکردن در انتخابات نگرفته باشند، اما چند روز منتهی به انتخابات میتواند روزهای سرنوشتسازی در انتخابات باشد و مانند انتخابات ۷۶، ۸۴ و ۹۲ برخلاف تمام پیشبینیها کاندیدایی را راهی ساختمان انتهای خیابان پاستور کند که تا یک ماه قبل از انتخابات حتی بسیاری از کارشناسان و نظرسنجیها برایش شانس بالایی قائل نبودند.؛نزدیک به ۱۸ روز تا انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم باقی مانده اما فضای سیاسی کشور نه تنها انتخاباتی نشده بلکه در غباری از تردید جریانات سیاسی برای اجماع بر سر کاندیداهای مورد توافق فرو رفته است.
ص۶
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
هدایت شده از امیر عباس
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
انتخاباتی که قرار است ۲۸ خرداد و در شرایط کرونایی برگزار شود. در این روزها انگار وضع جریانات سیاسی کشور هم مانند عاقبت کرونا، مبهم و پیچیده شده و مشخص نیست چه سرنوشتی در انتظار سیاسیونی است که سودای رسیدن به پاستور را در سر دارند.
خیلیها معتقدند که سیاست برای آنان که بیرون گود هستند قابل پیشبینی نیست و از طرفی پیچیدگیهای سیاست در ایران این موضوع را دوچندان میکند. با این حال از برآیند تحرکات اخیر سیاسیون و نامزدهای بالقوه انتخابات، جهتگیریهای جریانات سیاسی کشور، برخی نظرسنجیها و فعالیتهایی که به خاطر جبر زمانه بسیاری از آنها به فضای مجازی منتقل شدهاند، شاید بتوان چند سناریوی احتمالی را برای انتخابات پیش رو پیشبینی کرد.
خروج ترامپ از برجام در اردیبهشت ۱۳۹۷ و آغاز جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران که روز به روز با اضافه شدن تحریمهای جدید، فشار آن افزایش یافت، باعث شد تا دولت اعتدالگرای حسن روحانی نتواند شعار معروف "هم سانتریفیوژ بچرخد و هم چرخ اقتصاد" را عملا محقق کند و رئیسجمهوری که رای ۱۸ میلیونیاش در سال ۹۲ به ۲۴ میلیون در سال ۹۶ افزایش یافته بود در ماههای آخر کار خود مورد شدیدترین حملهها قرار گرفته است.
ص۷
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
هدایت شده از امیر عباس
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
کاهش شدید فروش نفت ایران، ایجاد مشکلات فراوان در تامین ارز، قطع روابط بانکی سایر کشورها با ایران (به دو دلیل تحریم آمریکا و تصویب نشدن دو لایحه باقی مانده FATF)، تحریم کالاهای اساسی و حتی دارو، ناتوانی در دریافت طلب ایران از دیگر کشورها اختلاس های کلان در سطح دولت روحانی فساد اداری رانت خواری نا کارآمدی دولت در تمامی مراحل اقتصادی تنها مواردی از این جنگ اقتصادی بود که در سه سال گذشته مشکلات عدیدهای را برای اقتصاد کشور و معیشت مردم ایجاد کرد؛ از افزایش نرخ ارز و طلا گرفته تا بالا رفتن نجومی قیمت کالاها، از ناتوانی در تامین نیازهای روزمره مردم تا بالا رفتن نرخ تورم. آثار بی تدبیری به همراه ضعف مدیریتی و نا کار آمدی دولت روحانی ، کارشکنی کاسبان داخلی و خارجی تحریم و البته معضل یک ساله کرونا همه و همه دست به دست هم دادند تا رئیسجمهور به سیبل تمامی انتقادات بدل شود.
ص۸
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
هدایت شده از امیر عباس
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
حسن روحانی با حمایت اعتدالگرایان و اصلاحطلبان در دو انتخابات ۹۲ و ۹۶ به پیروزی رسید و تلاش کرد از معتدلین دو جناح اصولگرا و اصلاحطلب در دولتهای خود استفاده کند. از زنگنه اصلاحطلب گرفته تا رحمانیفضلی اصولگرای نزدیک به لاریجانی، از شهیندخت مولاوردی منتقد شورای نگهبان گرفته تا حسینعلی امیری عضو سابق شورای نگهبان، همه زیر چتر اعتدالگرایی روحانی جمع شدند تا تقریبا دولتی فراجناحی تشکیل شود اما به هر حال اصلاحطلبان به عنوان حامی اصلی دولت روحانی شناخته شدند و حتی روزنامهای که در سال ۹۲ معتقد بود روحانی اصولگرایی است که به ریاست جمهوری رسیده، پس از آغاز مشکلات دولت در دو سه سال اخیر انگشت اتهام مشکلات را به سوی اصلاحطلبان نشانه رفته و این دولت را رحم اجارهای اصلاحات مینامد. دولتی که با شعار مذاکره و مصالحه با دنیا به خصوص آمریکا بر سر کار آمد و ضربات مهلکی به عزت و شرف ایران وارد نمودو همه اثر یک انتخاب اشتباه بود
ص۹
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
هدایت شده از امیر عباس
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
سناریوی اول
در سناریوی اول فرض بر این است که دور جدید مذاکرات ایران و طرفهای برجام به نتایج مثبتی برسد و هر دو طرف ایران و آمریکا به تعهدات برجامی خود بازگردند. البته این اتفاقات و بازگشت کامل به برجام شاید تا پیش از انتخابات به صورت کامل به نتیجه نرسد و ماهها طول بکشد اما باز شدن فضای تنفسی برای ایران، کم شدن فشار حداکثری آمریکا، آزاد شدن بخشی از پولهای بلوکه شده ایران و فروش بیشتر نفت و ورود ارز به کشور میتواند شوک مثبتی را به اقتصاد ایران وارد کند. که از محالات میباشد در حقیقت این مذاکرات هیچ نتیجه ای ندارد بلکه یک بازی و سیاه بازی سیاسی جریان لیبرال میباشد
همین موضوع میتواند به نزدیکان اصلاح طلب فرصتی بدهد تا در انتخابات با مطرح کردن موضوع ادامه مذاکرات و تلاش برای رفع کامل تحریمها و محدودیتهای ایران، برگ برندهای را در دست داشته باشند. برگی که مخالفان برجام اکنون در دست دارند و با بینتیجه خواندن آن تلاش میکنند نیروهای اعتدالی و حامیان مذاکرات را با این توجیه که ادامه رویکرد دولت اعتدال به ادامه وضع اقتصادی موجود منجر میشود، از صحنه انتخابات خارج کنند.
ص۱۰
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
هدایت شده از امیر عباس
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
سناریوی دوم
اگر مذاکرات برجامی به نتیجه مناسبی نرسد و وضعیت معیشتی مردم و فشار اقتصادی بیشتر شود، وابستگان به دولت روحانی و حامیان او عملا شانس چندانی برای پیروزی در انتخابات نخواهند داشت و منتقدان دولت و مذاکره، میتوانند شانس بیشتری برای پیروزی خود در نظر بگیرند. در این میان اصولگرایانی که از ابتدا با برجام مخالف بودند و حتی آن را خیانت و خسارت محض میدانستند میتوانند با مطرح کردن درست بودن ادعایشان، دست بالا را در انتخابات داشته باشند. با این فرض، حتی شانس پیروزی جریان انقلاب بالا خواهد رفت.
ناامیدی مردم از انتخابات
ناامید شدن مردم ازصندوقهای رای که ممکن است به دلایل مختلفی ایجاد شود میتواند مولفه تاثیرگذار دیگری در نتیجه انتخابات باشد. نبود کاندیداهایی از سلایق مختلف و شرایط اقتصادی سخت کنونی میتواند دو دلیل قهر مردم از صندوق رای برای نشان دادن اعتراضشان به وضع موجود باشد.
سناریوی سوم
در صورت چنین اتفاقی گفته میشود که اصولگرایان میتوانند شانس بسیار بالایی در انتخابات داشته باشند. اگر بر فرض کاندیداهای حداکثری اصلاحطلبان در انتخابات تایید صلاحیت نشوند بخشی از بدنه اجتماعی آنان با سرخوردگی، امیدی به انتخابات نخواهند داشت و یک رقابت درونگروهی میان اصولگرایان برگزار خواهد شد. مدلی تقریبا شبیه انتخابات مجلس یازدهم.
ص۱۱
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
هدایت شده از امیر عباس
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
سناریوی چهارم
با وجود اینکه رهبر معظم انقلاب همواره در سخنان خود بر لزوم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات تاکید داشتهاند اما برخی جریانات اصلاح طلب لیبرال با این توجیه که مشارکت بالای مردم منجر به شکست کاندیدای مورد نظر آنان خواهد شد تلاش میکنند با دلایل مختلف، مردم را از صندوق رای ناامید کنند و جالب اینجاست با وجود اینکه به ظاهر خود را حامی رهبری نشان میدهند اما از تبلیغ این موضوع یعنی تلاش برای کم کردن مشارکت مردم به هر روشی، ابایی هم ندارند. نظر این لیبرال های غربزده این است که مردم صلاح خود را نمیدانند و درست انتخاب نمیکنند پس مهم نیست مشارکت مردم در انتخابات بالا نباشد بلکه مهم این است که کاندیدای مورد نظر آنان در یک انتخابات با مشارکت پایین به پیروزی برسد. به همین دلیل با کارشکنی در حل مشکلات و گروگان گرفتن معیشت مردم و یا تلاش برای حذف رقیب، سعی میکنند در مسابقهای تک نفره پیروز انتخاباتی ولو حداقلی باشند.
حضور حداکثری مردم
حضور سلایق مختلف سیاسی و ایجاد فضای رقابتی پرشور مولفه مهم دیگری است که میتواند بر نتیجه انتخابات تاثیر بگذارد. اگر بر فرض کاندیداهای حداکثری اصلاحطلبان در انتخابات تایید صلاحیت شوند و کاندیداهای اعتدالگرای نزدیک به دولت، مستقلها و کاندیداهای اصولگرایان در انتخابات حاضر باشند شاید بتوان روی حضور حداکثری مردم پای صندوقهای رای حساب ویژه باز کرد.
ص۱۲
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
هدایت شده از امیر عباس
❄️☀️❄️☀️❄️
به اصلاحطلبان و اعتدالگرایان روحیه و دلایل بیشتری برای پیروزی بدهد اما از طرفی اصولگرایان هم تلاش خواهند کرد با یادآوری مشکلات سه سال اخیر، دولت اصلاحطلب-اعتدالی را ادامهدهنده وضع موجود معرفی کنند و ناراضیان از وضع کنونی اقتصادی را به سمت خود بکشانند. در این میان برخی کاندیداها که به وجود گرایشات جناحی گذشته خود، در حال حاضر خود را مستقل معرفی میکنند هم ممکن است بتوانند بخشی از مردم را که از دو جناح اصلی اصلاحطلب و اصولگرا ناامید شدهاند به سمت خود بکشانند.
تاثیر احمدینژادج
احمدینژاد برخلاف سالهای ۹۲ و ۹۶، این بار میتواند به مولفه تاثیرگذاری در انتخابات بدل شود. او در سال ۹۲ از اسفندیار رحیممشایی حمایت کرد اما احراز نشدن صلاحیت مشایی، عملا احمدینژاد را از بازی انتخابات ۹۲ خارج کرد. در سال ۹۶ هم احمدینژاد به همراه حمید بقایی برای کاندیداتوری ثبتنام کرد اما صلاحیت هیچ کدامشان احراز نشد تا باز هم از بازی انتخابات ۹۶ جا بماند.
ص۱۴
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
هدایت شده از امیر عباس
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
سناریوی ششم
از تحرکات اخیر احمدینژاد این طور برداشت میشود که با توجه به نتایج برخی نظرسنجیها خود را ناجی انتخابات ۱۴۰۰ میداند. موضوعی که چندان هم پنهان نیست و بررسی نظر خیلی از مردمی که از وضعیت موجود رضایت ندارند نشان میدهد که بخشی از آنان دوباره به سمت احمدینژاد گرایش پیدا کردهاند و حتی بر اساس برخی نظرسنجیها، خیلیها عنوان میکنند که اگر احمدینژاد در بین کاندیداها نباشد در انتخابات شرکت نخواهند کرد. این اتفاقات باعث شده تا احمدینژاد خود را وزنه تاثیرگذاری در انتخابات اخیر بداند. با این وجود و با توجه به احراز نشدن صلاحیت او در انتخابات و همچنین تندتر شدن مواضع وی نسبت به سیاستهای جمهوری اسلامی . در این صورت کاندیدایی که احمدینژاد از او حمایت کند شاید بتواند به پدیده انتخابات بدل و شگفتیساز انتخابات ۱۴۰۰ شود.
اینجا ایران است
با وجود همه این احتمالات، انتخابات ۱۴۰۰ نزدیک ۱۸ روز دیگر برگزار خواهد شد، اما در چنین فضای غبارآلود و پر از تردید و اما و اگر، باید مولفه اصلی دیگری را به همه این سناریوها اضافه کرد و آن غیرقابل پیشبینی بودن انتخابات به خصوص در ایران است.
ص۱۵
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
هدایت شده از امیر عباس
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
سخن آخر
💎✔️دوستان بازهم تاکید میکنم
🚨🚨🚨🚨🚨🚨
عرایض بنده اصلا رنگ و بوی سیاسی نداره و مطلقا وارد این موضوع مهم نمیشم✋
💎✔️و قصدی ندارم که بیان کنم که منظورِ آقای #روحانی از حمله به اساس و بنیان تفکرات شیعی, که مطمئنا مقوله #ولایت و #خلافت و #جانشینی پس از پیامبر.ص هست ,
چیه؟؟؟
💎✔️ بنده نتیجه گیری رو به خوانندگان میسپارم ,
👇👇👇👇👇👇
اما بعنوان یک #شیعه و رهروِ #ولایت_امیرالمومنین سوال میکنم,
اگر مبنا رای اکثریت باشد,
پس ماهم همگی #سنی بشیم و قال قضیه رو بکنیم دیگه🤔🤔🤔🤔
ص۱۶
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️