eitaa logo
پژوهش، اپلای، زبان (انگلیسی)
1.8هزار دنبال‌کننده
411 عکس
91 ویدیو
58 فایل
پژوهش، اپلای، زبان (انگلیسی) لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366 راه ارتباطی با سیدمجید نبوی: @SMajidnabavi1366
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹عدم تطابق سرفصل‌های آموزشی رشته علوم قرآن و حدیث (و مطالعات دینی) با نیازهای جامعه و نیازهای بازار کار🌹 دکتر سیدمجید نبوی 👈 به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم سیدمجید نبوی دانش‌آموخته دکتری الهیات گروه قرآن و حدیث طی یادداشتی به چالش‌های معرفتی و کارآفرینی در رشته‌ علوم قرآن و حدیث پرداخت. وی معتقد است سرفصل‌های آموزشی رشته علوم قرآن و حدیث (و مطالعات دینی) با نیازهای معرفتی و نیازهای بازار کار تطبیق ندارد. این متن را در ادامه می‌خوانیم: 👈 لینک خبر: https://tn.ai/2960453 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
کتاب جدید Uri Rubin با عنوان Between Jerusalem and Mecca: Sanctity and Redemption in the Qurʾān and the Islamic Tradition (Judaism, Christianity, and Islam – Tension, Transmission, Transformation Book 22) لینک کتاب در گوگل بوکس https://books.google.com/books?hl=fa&lr=&id=LdHYEAAAQBAJ&oi=fnd&pg=PT2&ots=MrqsFT80i3&sig=I8pldf_Ojhg2KOibe42k2TFbJt4#v=onepage&q&f=false 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹سلسله مباحث نقد کتاب (نقد و بررسی استدلال‌ها و تجزیه و تحلیل نویسنده کتاب)🌹 👈 سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی از مسائلی که در نقد کتاب مهم است؛ نقد استدلال علمی یا تجزیه و تحلیل نویسنده است که در آن به این سوال پاسخ داده می‌شود که آیا نویسنده کتاب استدلال‌های قوی و تحلیل علمی و جامع در موضوعاتی که در کتاب به آن پرداخته، ارائه کرده‌است یا خیر؟ این مسئله(نقد استدلال‌ها و تجزیه و تحلیل نویسنده کتاب) بسیار مهم است زیرا اگر استدلال‌های علمی ضعیف باشد، محتوای کتاب ناقص یا نادرست و ضعیف می‌شود و در نتیجه، کتاب به خواننده اطلاعات صحیح و قابل اعتماد ارائه نمی‌دهد. در این رابطه، به موارد زیر باید توجه داشت: 👈 لینک یادداشت: https://www.ibna.ir/vdcjoaetiuqexiz.fsfu.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹سلسله مباحث نقد کتاب (نقد و بررسی کتاب به لحاظ استفاده از کلمات و اصطلاحات خارجی)🌹 👈 سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: زبان فارسی، زبانی غنی و پربار است که از ظرفیت‌های زیادی برای بیان مفاهیم مختلف برخوردار است. با این حال، در سال‌های اخیر شاهد ورود فزاینده اصطلاحات بیگانه به زبان فارسی بوده‌ایم. این امر دلایل مختلفی دارد، از جمله گسترش ارتباطات بین‌المللی، حضور گسترده رسانه‌های خارجی و ترجمه آثار ادبی و علمی از زبان‌های دیگر. همانطور که هر کشوری به حفظ زبان و فرهنگ خود اقدام می‌کند؛ ما نیز باید به حفظ فرهنگ و زبان خود اقدام کنیم. 👈 لینک یادداشت: https://www.ibna.ir/vdcaa0nei49nym1.k5k4.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹شرح حدیثی از رسول خدا(ص) درباره سودمندی عقل؛🌹 👈 عامل موفقیت در دنیا و آخرت از نگاه پیامبر اکرم(ص) سیدمجید نبوی کارشناس علوم قرآن و حدیث 👈 تهران- ایرنا- دانش و عقل، ثروت‌های واقعی انسان هستند و برای دستیابی به عقل که عامل موفقیت و ترقی در دنیا و آخرت است؛ باید تلاش کنیم و ضرورت دارد که عقل و جهل و پیامدهای آنان بهتر شناخته شود. پیامبر اکرم(ص) در حدیثی می‌فرماید «لَا فَقْرَ أَشَدُّ مِنَ الْجَهْلِ وَ لَا مَالَ أَعْوَدُ مِنَ الْعَقْل؛ هیچ تهیدستی سخت‌تر از نادانی و هیچ مالی سودمندتر از عقل نیست.» (کلینی، الکافی، دارالکتاب الاسلامیه، ج۱، ص۲۵) این حدیث از پیامبر (ص)، به نوعی به گرایش به عقل و دوری از جهل تاکید دارد در ادامه به توضیح بیشتر این حدیث می پردازیم: 👈 لینک یادداشت: https://irna.ir/xjNzdc 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹سلسله مباحث نقد کتاب (نقد کتاب به لحاظ سلیس و روان و خوانا نبودن متن)🌹 👈 سلیس و روان بودن یک متن از نقاط قوت متن است و روان نبودن متن از نقاط ضعف است و یکی از مواردی که ناقد به دنبال نقد آن در یک کتاب است؛ بحث روان بودن و سلیس بودن متن است. 👈 سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی از مباحث نقد کتاب؛ نقد کتاب به لحاظ سلیس و روان و خوانا نبودن متن است و در آن به این سوال پاسخ داده می‌شود که آیا متن کتاب به شیوه‌ای که به راحتی قابل فهم و خوانا باشد؛ نوشته شده است یا خیر؟ این مسئله دارای اهمیت بسیار زیادی است زیرا یک متن روان و خوانا به خواننده کمک می‌کند تا محتوا را به درستی درک کرده و از کتاب به بهترین شکل بهره‌مند شود. در رابطه با نقد کتاب به لحاظ سلیس و روان و خوانا نبودن متن باید به موارد زیر باید توجه داشت: 👈 لینک یادداشت: https://www.ibna.ir/vdcbwzbfzrhbasp.uiur.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹هوش مصنوعی جدید برای تصمیم گیری با ارائه مزایا و معایب دقیق یک موضوع🌹 این هوش مصنوعی، امکان تصمیم گیری بهتر و دقیقتر به شما می دهد. به سادگی مشکل خود و دو راه حل ممکن را برای آن ارسال کنید، و آن با ارائه مزایا و معایب دقیق، به همراه نتیجه گیری نهایی، به شما در تصمیم گیری کمک خواهد کرد. لینک سایت: https://pros-cons.io 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹سلسله مباحث نقد کتاب (نقد کتاب به لحاظ نداشتن نوآوری و خلاقیت)🌹 سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی دیگر از جنبه‌های نقد کتاب، نقد کتاب به لحاظ نداشتن نوآوری و خلاقیت است. ناقد در این حوزه به این مسئله می‌پردازد که آیا کتاب مورد نظر در ارائه محتوا و ایده‌ها از دیگر کتب موضوع مشابه خود تفاوت‌های معناداری و متمایزی دارد؟ و آیا نوآوری‌ها و خلاقیت‌هایی در محتوا، ساختار، یا روش‌های ارائه متن، دیده می‌شود؟ درباره نقد کتاب به لحاظ نوآوری و خلاقیت باید به موارد زیر توجه داشت: 👈 لینک یادداشت: https://www.ibna.ir/vdcc4mq142bq0p8.ala2.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹سلسله مباحث نقد کتاب (نقد کتاب به لحاظ عدم بی‌طرفی علمی و سوگیری داشتن و دفاع متعصبانه از یک دیدگاه خاص)🌹 👈 اگر در نقد یک کتاب، به نشانه‌های تعصب و سوگیری علمی برخورد کردید، می‌توانید نتیجه بگیرید که کتاب مورد نقد، از نظر علمی بی‌طرف نیست. در این صورت، باید از پذیرش اطلاعات ارائه شده در کتاب خودداری کنید. 👈 چرایی بی‌طرفی علمی و پرهیز از سوگیری و دفاع متعصبانه از یک دیدگاه خاص سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی از اصول اخلاقی در نگارش کتاب، بی‌طرفی علمی و پرهیز از سوگیری و دفاع متعصبانه از یک دیدگاه خاص است.ناقد در این جا به دنبال پاسخ به این سوال است که آیا کتاب به عنوان یک منبع علمی، بی‌طرف عمل کرده و نقدها و ادعاها را بر اساس شواهد علمی ارائه داده است، یا اینکه نویسنده دارای سوگیری است و از دیدگاهی خاص، متعصبانه دفاع می‌کند و سعی دارد دیگر دیدگاه‌ها و نظریات را نادیده بگیرد؟ درباره بی‌طرفی یا طرفداری نویسنده از یک دیدگاه یا شخص،باید به موارد زیر باید توجه شود: 👈 لینک یادداشت: https://www.ibna.ir/vdcgyu9wqak9tn4.rpra.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹چگونه یک کتاب را به لحاظ ایده پردازی و نظریه پردازی نقد کنیم؟🌹 👈 اگر کتاب تنها به جمع‌آوری منابع اکتفا کرده باشد و خالی از ایده‌پردازی و نظریه‌پردازی باشد، بی‌شک به کمبود عمق و تأثیرگذاری در انتقال اطلاعات منجر می‌شود و کتابهای دارای ایده پردازی عمق و دقت بیشتری دارند. چگونه یک کتاب را به لحاظ ایده پردازی و نظریه پردازی نقد کنیم؟ 👈 سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی از مباحث نقد علمی یک کتاب، نقد به لحاظ اینکه کتاب صرفاً جمع‌آوری و خالی از ایده‌پردازی و نظریه‌پردازی است. ناقد در این نوع نقد به ارزیابی محتوای کتاب از منظر تأثیرگذاری و اصالت مفاهیم پرداخته و این مسئله را بررسی می‌کند که آیا نویسنده تنها منابع و مطالب دیگران را جمع‌آوری و ارائه کرده است، یا اینکه او نیز ایده‌های خود را به موضوع اضافه کرده و نظریه‌پردازی کرده است؟ 👈 در این رابطه(نقد کتاب به لحاظ صرفاً جمع‌آوری بودن و خالی از ایده‌پردازی و نظریه‌پردازی بودن)، توجه به موارد زیر بسیار مفید است: 👈 لینک یادداشت: https://www.ibna.ir/vdchwqnxi23nkmd.tft2.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹چگونه منابع یک کتاب را نقد کنیم؟🌹 👈 نقد منابع استفاده شده در کتاب به بررسی اعتبار و کیفیت منابعی که نویسنده برای تأیید و پشتیبانیِ ادعاها و مفاهیم خود استفاده کرده است، می‌پردازد. این نقد به اطمینان از درستی و معتبر بودن منابع ارجاع داده شده و تعهد نویسنده به احترام حقوق دیگر مؤلفان، می‌پردازد. 👈چگونه منابع یک کتاب را نقد کنیم؟ سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی از مباحثی که در نقد یک کتاب مطرح است؛ نقد منابع استفاده شده در کتاب است که در آن به بررسی امانت در نقل، استفاده از منابع دسته اول، غفلت از منابع مهم، استفاده نکردن از منابع به روز، استفاده از منابع فارسی و عربی و انگلیسی معتبر و ارجاع به آن‌ها، می‌پردازد. به عبارت دیگر، نقد منابع استفاده شده در کتاب به بررسی اعتبار و کیفیت منابعی که نویسنده برای تأیید و پشتیبانیِ ادعاها و مفاهیم خود استفاده کرده است، می‌پردازد. این نقد به اطمینان از درستی و معتبر بودن منابع ارجاع داده شده و تعهد نویسنده به احترام حقوق دیگر مؤلفان، می‌پردازد. 👈 درباره نقد منابع کتاب، باید به موارد زیر باید توجه کرد: 👈 لینک یادداشت: https://www.ibna.ir/vdci3yappt1a5w2.cbct.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
نوشتن پروپزال با هوش مصنوعی مخصوص نوشتن پروپزال https://www.pitchpower.ai/ توضیحات در تلگرام: https://t.me/smajidnabavi1366/171