معرفی کتاب همه نویسنده ایم اثر آن هندلی
کتاب همه نویسنده ایم، یک کتاب راهبردی برای خلق و انتشار محتوایی ارزشمند است که به شما در رشد و موفقیت کسب و کارتان کمک می کند. نویسنده، آن هندلی (Ann Handley)، در این کتاب معتقد است، درون هر فرد، یک نویسنده نهفته است. این کتاب که تا کنون بیش از 100 هزار نسخه از آن به فروش رسیده است، توسط اشخاص سرشناس بیشماری مورد مطالعه قرار گرفته و مطالعه آن به دیگران نیز پیشنهاد شده است.
آن هندلی در این کتاب، بر این باور است که در دنیای محتوایی امروز، «نوشتن» نسبت به گذشته از اهمیت بیشتری برخوردار است. بسیاری از نویسندگانی که خود را در تولید محتوا و پیشه نویسندگی، قدرتمند و بی رقیب می دانند، بر این باورند که توانایی خوب نوشتن یک هدیه ذاتی است. باوری که از نظر کتاب همه نویسنده ایم، تکذیب و بی پایه و اساس، طلقی شده است.
با مطالعه سرفصل های این بوک لایت یکسری نکات مفید و قوانین ساده را می آموزید که با کمک آن ها می توانید علاوه بر بهبود بخشیدن به نوشته های روزمره، مشتریان بیشتری را در زمینه کاری خود جلب کنید.
معرفی کتاب نامه هایی به یک نویسنده جوان اثر ماریو وارگاس یوسا
کتاب نامه هایی به یک نویسنده جوان، مجموعه ی از یازده مقاله ی به هم مرتبط درباره ی تکنیک ها و روش های داستان سرایی، اثر نویسنده ی بزرگ پرو، ماریو بارگاس یوسا است. یوسا، مجموعه تجارب زندگی خود در نوشتن، خواندن و تفکر را گرد هم آورده و یک کتاب راهنمای ضروری برای طرفداران و علاقه مندان به نویسندگی تدارک دیده است. او با پرداختن به آثار نویسندگان بزرگی در سراسر جهان همچون بورخس، سلین، کورتازار، فاکنر، کافکا و ... از اسرار روایت داستان پرده برمی دارد و به شکلی پیوسته به رمان نویسان جوان گوشزد می کند که خود را از تمایل به خلق دور نسازند. کتاب نامه هایی به یک نویسنده جوان، اثری جنجال برانگیز، شیوا و بسیار آموزنده است که حرف های بسیاری برای همه ی علاقه مندان به نویسندگی و جهان کلمات دارد.
معرفی کتاب نوشتن با تنفس آغاز می شود اثر لرن هرینگ
کتاب نوشتن با تنفس آغاز می شود، اثری نوشته ی لرن هرینگ است که نخستین بار در سال 2007 وارد بازار نشر شد. لرن هرینگ در این راهنمای برجسته و آموزنده درباره ی هنر نوشتن، به ما نشان می دهد که چگونه باید با بدنمان هماهنگ شویم و با عواطفمان ارتباط برقرار کنیم تا این که نوشته هایمان، به جای تمرینی ذهنی، به بیانی کامل و همه جانبه از وجودمان تبدیل شوند. هرینگ با صمیمیت و خردی مثال زدنی، از مسیر کشف «نویسندگی ژرف» و چگونگی خلق نثری منحصر به فرد، پرمفهوم و اصیل سخن می گوید. درس ها و تمرین های موجود در این کتاب به شما می آموزند: وقتی ذهن و بدنتان در حال دور کردن شما از نوشتن هستند، بتوانید به کارتان ادامه دهید؛ در نوشته هایتان به کاوش در حواس پنجگانه ی خود بپردازید؛ و بدون قضاوت های آسیب زا، به نویسنده ی درونتان نزدیک و نزدیکتر شوید.
معرفی کتاب چگونه می نویسم اثر کاظم رهبر
یکی از راه های مجرب و نتیجه بخش برای موفقیت در هر امری بهره گیری از تجربیات افراد کارکشته در آن زمینه است، زندگی نامه نویسی هم از این قاعده مستثنی نیست، بنابراین کتاب پیش رو دستورکار خود را بهره گیری از دانش و تجربه دوازده زندگی نامه نویس درمورد زندگی نامه نویسی، طراحی و ساختار آن قرار داده تا علاقه مندان به این حوزه را به منبعی کارآمد متصل نماید و راه را برای حضور در این عرصه به رویشان بگشاید.
Top (FREE) Ai Tools for Research and Academic Writing 2023
Hundreds of AI apps are being released every week now. But very few of them are meant for academic purposes.
Here are a few AI-powered apps that will supercharge your academic writing and reading ----
For Writing:
1. SciSpace
One of the most powerful and versatile tools currently available for reading journal articles.
You can ask your reading Copilot to explain difficult passages.
Try NOW: https://scispace.com/
2. Schoarlcy
A persona reading assistant that creates summaries of research papers with unfamiliar terms hyperlinked to Wikipedia entries.
A persona reading assistant that creates summaries of research papers with unfamiliar terms hyperlinked to Wikipedia entries.
Try NOW: https://www.scholarcy.com/
3. Jenni AI
A personal writing assistant that will make sure you never face writer's block
Try NOW: https://jenni.ai/
4. ChatPDF
ChatGPT for research papers. Upload a paper and start asking it questions.
Try NOW: https://www.chatpdf.com/
5. Paperpal
An editor to help you polish your academic writing. Also has an MS Word plugin so you can edit from within MS Word.
Try NOW: https://paperpal.com/
6. Casper
A Chrome extension that summarizes research papers within your browser. Also helps you brainstorm ideas.
Try NOW: https://chrome.google.com/.../fgfiokgecpkambjildjleljjcih...
7. Grammarly
It reviews spelling, grammar, punctuation, clarity, engagement, and delivery mistakes in English texts, detects plagiarism, and suggests replacements for the identified errors. It also allows users to customize their style, tone, and context-specific language.
Try NOW: https://app.grammarly.com/
8. QuillBot
QuillBot is a paraphrasing and summarizing tool that helps millions of students and professionals cut their writing time by more than half using state-of-the-art AI to rewrite any sentence, paragraph, or article.
Try NOW: https://quillbot.com/
9. Turnitin
It is an Internet-based plagiarism detection service run by the American company Turnitin, LLC, a subsidiary of Advance Publications.
Try NOW: https://www.turnitin.com/
10. Elicit
It uses machine learning to help you with your research: find papers, extract key claims, summarize, brainstorm ideas, and more.
Try NOW: https://elicit.org/
For taking notes:
1. Lateral
A unique app that helps you find common themes across multiple research papers — in minutes.
Try NOW: https://www.lateral.io/
2. ClioVis
Not an AI-powered app but still much better than many available tools. I am using it for my current research project.
Helps you visualize connections between different ideas and concepts. Also lets you export your notes to an MS Word file.
Try NOW: https://cliovis.com/
3. Glasp
Take notes on research papers and share them with likeminded people across the world
Try NOW: https://glasp.co/
4. Audiopen
Converts your voice notes into coherent and cohesive prose.
Try NOW: https://audiopen.ai/
Search engines:
1. Consensus
Unlike ChatGPT, which provides bogus citations, Consensus responds to your inquiries with references to genuine published publications.
Try NOW: https://consensus.app/
2. Search Smart
A search engine to assist you in discovering the best database for your study.
Try NOW: https://www.searchsmart.org/?~()
3. Evidence Hunt
Answers your clinical questions with citations to published papers.
Try NOW: https://evidencehunt.com/
4. Mendeley
It brings your research to life, so you can make an impact on tomorrow. Search over 100 million cross-publisher articles and counting.
Try NOW: https://www.mendeley.com/
👈 لینک کانال:
https://eitaa.com/majidnabavi1366/83
🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
♨️ تقویت مهارت مکالمه با هوش مصنوعی
▪️ اگر مهارت مکالمت پایینه و نمیتونی به انگلیسی ارتباط برقرار کنی به سایت زیر یه سر بزن:
🌐 yoodli.ai
▪️ این سایت مبتنی بر هوش مصنوعیه به این صورت که شما باهاش صحبت می کنید و اون هم به شما فیدبک میده !
✅ تنها کاری که باید بکنی اینه که :
👈 وارد سایت بشی و رایگان ثبت نام کنی،در مرحله بعد صدات و ضبط میکنی و بهش میدی،
▫️ این سایت به شما نسخه نوشتاری صدا رو میده، قسمت هایی که مشکل داشتین رو مشخص میکنه و یک آنالیز کلی از واژگان و اشتباهات شما ارائه می کنه.
▫️ از این سایت نه فقط برای تقویت زبان بلکه برای آمادگی قبل از میتینگ ها،قرار های کاری و...می تونید استفاده کنید.
@RoidBest
👈 لینک کانال:
https://eitaa.com/majidnabavi1366/83
🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
♨️ دقیق ترین ترجمه رو از هوش مصنوعی بخواه!!!
▪️این سرویس از الگوریتم های پیچیده برای دستیابی به ترجمه های دقیق استفاده میکنه که گوگل ترنسلیت رو تو جیبش میزاره 😉
▪️علاوه بر این امکان شخصی سازی ترجمه و انتخاب سطح ترجمه هم وجود داره ؛ دیگه چی از این خفن تر!!
👉 machinetranslation.com
@RoidBest
👈 لینک کانال:
https://eitaa.com/majidnabavi1366/83
🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
ابزارهای ترجمه به کمک رایانه یا CAT
ابزار CAT چیست؟
آدرس وب سایت http://Matecat.com
مخفف CAT به کلمه Computer-Assisted Translation به معنای ترجمه به کمک رایانه اشاره دارد. هر نرم افزاری که در طول ترجمه مقاله به کمک مترجم بیاید؛ در این دسته قرار میگیرد. توجه داشته باشید که این ابزارها به این معنی نیستند که رایانه یک برگردان قابل اطمینان و بدون خطا ارائه میدهد؛ بلکه با پیشنهاد کلمات و عبارتهایی که با متن منبع در زبان مقصد ارتباط نزدیکی دارند، به مترجم کمک میکنند.
حافظه ترجمه یا ترنسلیشن مموری (Translation Memory) یکی از بهترین ویژگیهایی است که هر کدام از ابزارهای CAT میتوانند داشته باشند. حافظه ترجمه (TM) یک پایگاه داده از اصطلاحات و لغات تخصصی معنی شده را در اختیار مترجمان قرار میدهد که از این منبع برای راحتتر شدن کارشان استفاده میکنند.
مثلاً اگر به طور پیوسته بر روی متون پزشکی کار میکنید و زمینه تخصصی خودتان را ترجمه تخصصی متون پزشکی انتخاب کردهاید؛ میتوانید با اضافه کردن کلمات تخصصی این رشته به حافظه ترجمه رایانهتان، معنی صحیح واژگان اغلب پیچیده و فرار از ذهن به دست آورید (یعنی ابزار CAT معادل کلمات را به شما پیشنهاد میدهد و خودتان صحیحترین را انتخاب میکنید).
صرفه جویی در زمان، بررسی غلطهای املایی و تصحیح آنها، کمک به افزایش کیفیت کار، جلوگیری از معنی عبارتهای مشابه و تکراری، و موارد دیگر جزء ویژگیهای ترجمه به کمک رایانه به شمار میآیند.
ادامه در
https://rastintranslators.ir/cat-tools
👈 لینک کانال:
https://eitaa.com/majidnabavi1366/83
🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
نظام ایده ها و نیازها (نان)
هدایت ظرفیت پژوهشی کشور در جهت حل مسائل و رفع نیازهای جامعه و تکمیل زنجیره پژوهش، فنآوری و نوآوری
یکی از برنامه های مهم پیشنهادی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فنآوری به مجلس شورای اسلامی ایجاد نظام ملی پیشنهادها جهت ثبت و نمایه سازی نیازهای مختلف جامعه و در نتیجه سوق دادن بخش عمده ای از فعالیت های پژوهشی در جهت رفع نیازها و مشکلات جاری کشور بود.با ایجاداین بانک اطلاعاتی متمرکز، زنجیره پژوهش، فنآوری و نوآوری تکمیل شده و با هدفمند و نیاز محور کردن بخش مهمی از فعالیت های پژوهشی درجهت رفع نیازها، کشور در مسیر توسعه همه جانبه علمی قرار خواهد گرفت.
نظام ایده ها و نیازها (نان)
مصوبه "سیاست های ایجاد و ارتقاء سکوهای ملی تربیتی، آموزشی، پژوهشی، فنآوری و نوآوری" شورای عالی انقلاب فرهنگی
از طرف دیگر ضرورت ایجاد نظام پیشنهادها و یا نظام ایده ها و نیازها " نان " اجرای مصوبه "سیاست های ایجاد و ارتقاء سکوهای ملی تربیتی، آموزشی، پژوهشی، فنآوری و نوآوری" جلسه 852 مورخ 7/10/1400 شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغیه شماره 19296/1400/دش مورخ 15/12/1400 رییس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی می باشد. بر اساس ماده 4 این مصوبه ایجاد ساختار نهادی برای برنامه ریزی و پیاده سازی سیاستهای ابلاغی در حوزه آموزش عالی، پژوهش، فنآوری و نوآوری بر عهده وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری بوده و لذا وزارت عتف لازم است در راستای انجام تحقیقات نیازمحور نسبت به احصاء و تعیین نیازها، ایده ها و توانمندی های کشور و یکپارچه سازی سامانه های موجود پژوهش، فنآوری نوآوری در حوزه مرتبط بانیازهای کشور، نظام ایده ها و نیازها را برنامه ریزی و پیاده سازی نماید. همچنین وزارت عتف به عنوان دستگاه هماهنگ کننده میان دستگاهی سایر دستگاههای مسئول از جمله وزارت آموزش وپرورش، معاونت علمی و فنآوری ریاست جمهوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی و دانشگاه آزاد اسلامی درنظر گرفته شده است .
جایگاه نظام ایده ها و نیازها "نان "در قانون بودجه 1402 مصوبه مجلس شورای اسلامی
مطابق بند ج تبصره 9 قانون بودجه 1402، شورای برنامهریزی و توسعه استان مجاز است اعتبارات موضوع یک درصد (1%) از اعتبارات هزینهای تخصیصیافته به دستگاههای اجرائی (به استثنای فصول 1، 4، 6 و اعتبار نیروهای قراردادی) به امور پژوهشی و توسعه فناوری را از سرجمع اعتبارات هزینهای استان مندرج در جدول شماره (10) این قانون، کسر و بر اساس اولویتها و سیاستهای پژوهشی مصوب و نیازهای استان و در چهارچوب دستورالعمل ابلاغی سازمان برنامه و بودجه کشور که با همکاری وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری تهیه خواهد شد، اختصاص دهد. شرط استفاده از اعتبارات این بند، درج اولویتها، نیازها و مسائل تحقیقاتی توسط دستگاههای اجرائی در سامانه نظام ایده ها و نیازها(نان) در موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (آی.اس.سی) میباشد. دستگاههای مذکور مکلفند نحوه هزینهکرد این بند را هر ششماه یکبار به شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز آمار ایران، کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی و دیوان محاسبات کشور گزارش دهند و شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری موظف است گزارش سالانه این بند را حداکثر تا پایان مرداد سال 1403 به مجلس شورای اسلامی ارائه کند. مرکز آمار ایران مکلف است سالانه اطلاعات مربوط به هزینهکرد تحقیق و توسعه را منتشر کند.
تصویب نامه هیئت وزیران
به موجب مصوبه مورخ 1400/10/07 شورای عالی انقلاب فرهنگی با عنوان "سیاست های ایجاد و ارتقای سکوهای ملی تربیتی، آموزشی، پژوهشی، فناوری و نوآوری" وزارت در راستای انجام تحقیقات نیازمحور نسبت به احصا وتعیین نیازها، فکر نو (ایده ها) و توانمندی های کشور و یکپارچه سازی سامانه های موجود پژوهش، فناوری و نوآوری در حوزه مرتبط با نیازهای کشور، نظام فکر نو (ایده ها) و نیازها را برنامهریزی و پیادهسازی می نماید. همچنین بر اساس تبصره (9) قانون بودجه سال 1401 کل کشور شرط استفاده از اعتبارات پژوهشی دستگاههای اجرایی، درج اولویتها، نیازها و مسایل تحقیقاتی توسط دستگاههای اجرایی در سامانه نظام ایده ها و نیازها(نان) در موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام می باشد. موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) موظف است نسبت به طراحی و پیاده سازی اجزای تکمیلی نظام فکر نو (ایده ها) و نیازها شامل جان (جریان اقتصادی نوین)، جام (جستجوی آزمایشگاه های مرجع) و خاص (خواستگاه آموزشی صنعت) اقدام نماید.
وب سایت:
https://nan.ac/Main
🌹لینک کانال پژوهش، اپلای، زبان (انگلیسی)
https://eitaa.com/majidnabavi1366/83
🌹لطفا کانال رو به دوستانتون هم معرفی کنید باتشکر
فایلهای تصویری و صوتی پژوهشی دکتر وطن دوست:
فایل های اصول نگارش ساختار مقاله:
دانلود جلسه 1 فایل تصویری مهارت موضوع یابی، مسئله یابی
دانلود جلسه 2 فایل تصویری اصول نگارش چکیده، کلیدواژگان، پرسش و پاسخ پژوهشی
دانلود جلسه 3 فایل تصویری روش نگارش طرح مسئله، پیشینه تحقیق همراه با نمونه های عینی
دانلود جلسه 4 فایل تصویری چگونگی ارجاع دهی در پژوهش همراه با نمونه های عینی
دانلود جلسه 5 فایل تصویری عنوان بندی پژوهش همراه با نمونه های عینی
دانلود جلسه 6 فایل تصویری اصول نگارش، بخش نتیجه گیری پژوهش + گزارش نویسی بخش نخست
دانلود جلسه 7 فایل تصویری فایل تصویری بیان اجمالی مراحل گردآوری اطلاعات
دانلود جلسه 8 فایل تصویری فایل تصویری اصول گزارش نویسی بخش دوم
فایلهای کاربرد اینترنت و نرم افزارها در پژوهش:
دانلود جلسه 9 فایل تصویری چگونگی استفاده از نرم افزارهای علوم اسلامی در تحلیلهای لغوی + نکات کاربردی و نمونه های عینی
دانلود جلسه 10 فایل تصویری کاربرد اینترنت و نرم افزارها در تعاریف اصطلاحی
دانلود جلسه 11 فایل تصویری کاربرد نرم افزارهای علوم اسلامی نور در بخش آیات
دانلود جلسه 12 فایل تصویری کاربردهای نرم افزار های نور در روایت پژوهی
دانلود جلسه 13 فایل تصویری کاربردهای اینترنت در پژوهش - جلسه نخست - سایت مجلات نور و مجلات ایران
دانلود جلسه 14 فایل تصویری کاربرد اینترنت در پژوهش - کاربرد مقالات - سایت ایرانداک - سایتهای پرسمان، اسلام کوئست و حوزه نت
دانلود جلسه 15 فایل تصویری کاربرد اینترنت در پژوهش - کاربرد مقالات - سایت کتابخانه نور + کتابخانه مدرسه فقاهت + نرم افزار مکتبة الشاملة + کتابخانه اهل بیت
دانلود جلسه 16 فایل تصویری معرفی اجمالی نرم افزارهای نور و کاربرد آن در پژوهش - بخش نخست
دانلود جلسه 17 فایل تصویری کاربرد نرم افزارهای نور در پژوهش - چگونگی جستجوی اطلاعات + ارجاعات و فهرست منابع + نتیجه گیری + چگونگی لغت شناسی
دانلود جلسه 18 فایل تصویری کاربرد نرم افزارهای نور در نگارش تعاریف اصطلاحی
دانلود جلسه 19 فایل تصویری کاربرد نرم افزارهای علوم اسلامی نور در بخش آیات
دانلود جلسه 20 فایل تصویری کاربردهای نرم افزار های نور در روایت پژوهی
دانلود جلسه 21 فایل تصویری کاربرد سایتهای موسسه نور در پژوهش - پایگاه متن کاوی - پایگاه قرآن و حدیث و ...
فایلهای مراحل پرپوزال نویسی و پایان نامه نویسی:
دانلود جلسه 22 فایل صوتی جلسه نخست مراحل نگارش پایان نامه با موضوع «راهکارهای مساله یابی/یافتن موضوع برای پایان نامه»
دانلود جلسه 23 فایل تصویری جلسه نخست مراحل نگارش پایان نامه با موضوع «راهکارهای مساله یابی/یافتن موضوع برای پایان نامه»
دانلود جلسه 24 فایل تصویری جلسه دوم مراحل نگارش پایان نامه با موضوع «چگونگی نگارش پروپزوال - بخش نخست»
دانلود جلسه 25 فایل صوتی جلسه دوم مراحل نگارش پایان نامه با موضوع «چگونگی نگارش پروپزوال - بخش نخست»
دانلود جلسه 26 فایل تصویری جلسه سوم مراحل نگارش پایان نامه با موضوع «چگونگی نگارش پروپزوال - بخش دوم»
دانلود جلسه 27 فایل صوتی جلسه چهارم مراحل نگارش پایان نامه با موضوع «فرآیند نگارش پایان نامه - مرحله نخست: چگونگی گردآوری اطلاعات براساس سوالات اصلی و فرعی»
دانلود جلسه 28 فایل تصویری جلسه چهارم مراحل نگارش پایان نامه با موضوع «فرآیند نگارش پایان نامه-مرحله نخست: چگونگی گردآوری اطلاعات براساس سوالات اصلی و فرعی»
دانلود جلسه 29 فایل تصویری جلسه پنجم مراحل نگارش پایان نامه با موضوع «عنوان بندی و دسته بندی منطقی مطالب+تنظیم ساختار کلی پایان نامه+اصول و فنون ارجاع دهی»
دانلود جلسه 30 فایل صوتی مراحل نگارش پایان نامه - مرحله سوم- ساختار کلی پایان نامه + اصول چکیده نویسی برای پایان نامه
دانلود جلسه 31 فایل تصویری مراحل نگارش پایان نامه - مرحله سوم- ساختار کلی پایان نامه + اصول چکیده نویسی برای پایان نامه
دانلود جلسه 32 فایل تصویری مراحل نگارش پایان نامه - مرحله چهارم - ساختار کلی پایان نامه + اصول نتیجه گیری و نگارش بخش لغت
دانلود جلسه 33 فایل صوتی مراحل نگارش پایان نامه - مرحله چهارم - ساختار کلی پایان نامه + اصول نتیجه گیری و نگارش بخش لغت
دانلود جلسه 34 فایل صوتی مراحل نگارش پایان نامه - مرحله پنجم، ساختار کلی پایان نامه + اصول نتیجه گیری و نگارش 1
دانلود جلسه 35 فایل تصویری مراحل نگارش پایان نامه - مرحله پنجم، ساختار کلی پایان نامه + اصول نتیجه گیری و نگارش 2
دانلود جلسه 36 فایل تصویری آیات و روایات
دانلود جلسه 37 فایل صوتی نکات مهم درباره چگونگی پیاده سازی داده های اطلاعاتی + گزارش نویسی
دانلود جلسه 38 فایل صوتی کلیات مربوط به چیستی و چگونگی پژوهش و آموزش پژوهش محور + انگیزه سازی
دانلود جلسه 39 فایل تصویری معرفی اجمالی کتابخانه نور، ابر نور و مدرسه فقاهت
منبع: سایت دکتر محمدعلی وطن دوست http://dr-vatandoust.ir/
🌹لینک کانال پژوهش، اپلای، زبان (انگلیسی)
https://eitaa.com/majidnabavi1366/83
🌹لطفا کانال رو به دوستانتون هم معرفی کنید باتشکر
Ireland 🇮🇪 Government Postgraduate Scholarship 2024 (Funded)
280 New Graduate Scholarship Programs for Masters, PhD, Post Doctoral Programs.
Open across all Disciplines. Students from all countries can apply.
Visit: https://opportunitiescorners.com/ireland-government-postgraduate-scholarship-2024/
Deadline: 5th October 2023
#IrelandScholarship #StudyinIreland #OpportunitiesCorners #FullyFundedScholarships
🌹لینک کانال پژوهش، اپلای، زبان (انگلیسی)
https://eitaa.com/majidnabavi1366/83
🌹لطفا کانال رو به دوستانتون هم معرفی کنید باتشکر