eitaa logo
پژوهش، اپلای، زبان (انگلیسی)
1.8هزار دنبال‌کننده
413 عکس
91 ویدیو
58 فایل
پژوهش، اپلای، زبان (انگلیسی) لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366 راه ارتباطی با سیدمجید نبوی: @SMajidnabavi1366
مشاهده در ایتا
دانلود
👈 ویژگی‌هایی که ناقدان کتاب باید داشته باشند 👈 دکتر سیدمجید نبوی 👈 لینک خبر: https://www.ibna.ir/vdchi-nxi23nkxd.tft2.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
هدایت شده از فکرت
🔲 | ✅ گفتمان مشورت در گفتار امام حسن مجتبی(ع) دکتر سیدمجید نبوی؛ پژوهشگر علوم قرآنی ▪️مشورت نقش بسیار مهمی در بهبود کیفیت تصمیم‌ها، ارتقای مهارت‌های ارتباطی، تقویت تعهد و مشارکت، توسعه فردی و اجتماعی، و پیشرفت جامعه ایفا می کند. ▪️مشورت و تفکر گروهی در امور و تصمیم‌گیری‌ها بسیار ارزشمند و حیاتی است. امام حسن (ع) تأکید می‌کنند که هیچ گروهی اقدام به مشورت نکرده است مگر آنکه به راه و رشد صحیح و پیشرفتی که باید در پی بگیرند، راهنمایی شدند. 🖇 مطالعه یادداشت در «وبگاه فکرت» 📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛ وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت | رادیو فکرت
۳۷ کلمه ربط پرکاربرد انگلیسی حروف ربط چیستند؟ حروف ربط انگلیسی کلمات و عبارات کوچکی هستند که به شما کمک می کنند جمله ها و حتی پاراگراف ها را به هم متصل کنید. آنها هم در مکالمه و هم در نوشتار استفاده می شوند. با کمک کلمات ربط، مقاله های شما به طور خودکار منطقی تر و ساختار یافته تر می شوند. یک جمله به طور خودکار به جمله دیگر منتهی می شود. در نتیجه، نوشتار و گفتار شما واضح تر و قابل درک تر می شود. به عبارت دیگر، اگر جملات شما مهره های یک گردنبند باشد، حروف ربط مثل نخی است که آنها را کنار هم نگه میدارد. برای ادامه مطلب به لینک زیر رجوع کنید: 👈 لینک : https://exiracademy.org/general-english-elixir/37-useful-english-conjunctions/ 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹 نقد کتاب چیست و چه نتایجی دارد؟ سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی از مباحثی که درباره کتاب مطرح می شود؛ نقد کتاب است. سوال مهم در این باره این است که نقد کتاب چیست و چه نتایجی دارد؟ در ادامه به این مسئله پرداخته می‌شود. نقد کتاب فرآیندی است که در آن یک یا چند کتاب به دقت و با رویکرد انتقادی و تحلیلی، بررسی و مطالعه می‌شود. هدف اصلی نقد کتاب، ارزیابی عمیق و منصفانه کتاب در مورد محتوا، ایده‌ها، ساختار، و دیگر جنبه‌های مختلف آن است. در ادامه ویژگی‌ها و نتایج نقد کتاب بررسی می‌شود: 👈 لینک خبر: https://www.ibna.ir/vdcjometauqexxz.fsfu.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹 ضرورت مطالعه چندین مقاله از مقالات نقد کتاب در رشته خود، جهت گرفتن ایده و ساختار مقالات نقد کتاب دکتر سیدمجید نبوی مطالعه چندین مقاله از مقالات نقد کتاب در رشته مورد نظر یکی از کارهای مهم در نقد یک کتاب است. این فعالیت به نقد کتاب رویکرد علمی‌تری می‌دهد و ناقد را در تحلیل و ارزیابی کتاب به بهترین شکل ممکن یاری می‌کند. برای دریافت مقالات نقد کتاب در رشته خود، می توان به پایگاه های داخلی مانند نورمگز، مگ ایران، پرتال علوم انسانی و غیره و پایگاه های خارجی مانند گوگل اسکالر، سمانتیک اسکالر ، دوآج و غیره رجوع کرد. اما سوال ابتدا و مهم اینجاست که چه مقالات نقد کتابی را برای مطالعه انتخاب کنیم؟ 👈 لینک خبر: https://www.ibna.ir/vdcaeine649nyi1.k5k4.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
یادداشت(مطالعه این یادداشت را به همه اساتید و دانشجویان و دوستانم توصیه می کنم) میزان تطابق نظام آموزشی ایران با نیازهای جامعه جوانان امروز نیازمند مهارت‌ها و دانش‌هایی هستند که بازار کار امروز و آینده مطالبه می‌کند. بنابراین، نیاز به رصد و تحلیل و ارزیابی و در ادامه تجدید نظر در برنامه‌ها و منابع درسی، فرصت‌های بیشتری برای توسعه مهارت‌های عملی و کاربردی در دانش‌آموزان و دانشجویان ایجاد می‌کند. مرضیه منگلی، پژوهشگر علوم ارتباطات در یادداشتی به بهانه ابلاغ «آیین‌نامه ستاد راهبری و نظارت تعلیم و تربیت» به بررسی میزان تطابق نظام آموزشی ایران با نیازهای جامعه و وضعیت فعلی پرداخته و در اختیار ایکنا قرار داده است که در ادامه می‌خوانید: 👈 لینک خبر: https://iqna.ir/00HUkC 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹 نحوه نقد کتاب: مطالعه کامل کتاب،با دید انتقادی و یادداشت اشکال‌ها یکی از کارهایی که در نقد یک کتاب باید انجام شود؛ مطالعه کامل کتاب توسط ناقد با دید انتقادی و یادداشت اشکال‌ها است. در ادامه به این مسئله پرداخته می‌شود. برای نقد کتاب چگونه آن را بخوانیم؟ سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی از کارهایی که در نقد یک کتاب باید انجام شود؛ مطالعه کامل کتاب توسط ناقد با دید انتقادی و یادداشت اشکال‌ها است و هر اشکالی هر جای کتاب دیده شد و هر اشکالی که به ذهن رسید باید سریعا یادداشت شود در ادامه به این مسئله پرداخته می‌شود. مطالعه کامل کتاب توسط ناقد با دید انتقادی و یادداشت اشکال‌ها یکی از مراحل مهم در فرآیند نقد کتاب است. در ادامه به جزئیات این فرآیند پرداخته می‌شود: 👈 لینک خبر: https://www.ibna.ir/vdcbf0bf5rhba0p.uiur.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹شرح حدیثی از امام حسن عسکری(ع)؛ دکتر سیدمجید نبوی🌹 👈 به گزارش خبرگزاری تسنیم، امام حسن عسکری (ع) در حدیثی می‌فرماید: «لا تُمارِ فَیَذْهَبُ بَهاؤُکَ، وَ لا تُمازِحْ فَیُجْتَرَأُ عَلَیْکَ».(امین عاملی، سیدمحسن، أعیان الشّیعه، 1421ق، ج2، ص 41) با کسی جدال و نزاع نکن که بهاء و ارزش خود را از دست می‌دهی، با کسی شوخی و مزاح ناشایسته و بی مورد نکن وگرنه افراد بر تو جریء خواهند شد. این حدیث امام حسن عسکری (ع) به اهمیت پیشگیری از جدال و نزاع بی‌مورد و شوخی‌های نادرست در میان افراد اشاره دارد. در ادامه، به شرح این حدیث می‌پردازیم: 👈 لینک خبر: https://tn.ai/2957955 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹جای خالی پژوهش‌های میدانی در رشته قرآن و حدیث🌹 دکتر سیدمجید نبوی 👈 یکی از مشکلات رشته قرآن و حدیث (یا مطالعات دینی) نبود یا کمبود تحقیقات میدانی و بسنده کردن اغلب پژوهشگران به پژوهش‌های نظری است. در ادامه به نتایج منفی این مسئله پرداخته می‌شود. 👈 تحقیقات میدانی یک روش تحقیقاتی است که در آن محقق در محیط طبیعی، افراد یا پدیده‌ها حضور می‌یابد و اطلاعات مورد نیاز را مستقیماً از افراد یا پدیده‌ها مورد نظر جمع‌آوری می‌کند. از جمله روش‌های جمع آوری اطلاعات در تحقیقات میدانی می‌توان به مشاهده، مصاحبه و پرسشنامه و غیره اشاره کرد. این روش به‌ویژه در علوم اجتماعی و رفتاری و روانشناسی و غیره کاربرد زیادی دارد؛ اما متاسفانه در رشته قرآن و حدیث معمولا از این روش استفاده نمی‌شود. در ادامه به نتایج منفی این مسئله اشاره می‌شود: 👈 لینک خبر: https://iqna.ir/00HUl3 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹شرح حدیثی از امام عسکری(ع) درباره شیوه سخن‌گفتن 🌹 دکتر سیدمجید نبوی 👈 تهران- ایرنا- توجه به اهمیت تفکر و تامل قبل از صحبت کردن می‌تواند به بهبود ارتباطات، پیشگیری از سوءتفاهمات و اشتباهات و همچنین حفظ روابط اجتماعی مفید با دیگران کمک کند و باید از اظهارات سریع و سطحی و بدون فکر پرهیز کرد. 👈 امام حسن عسکری (ع) می‌فرماید: «قَلْبُ الاْحْمَقِ فی فَمِهِ، وَفَمُ الْحَکیمِ فی قَلْبِهِ».(ابن شعبه حرانی، تحف العقول، ص ۴۸۹) (اندیشه و) قلب أحمق در دهان اوست، اما دهان (و سخن) عاقل در درون او می‌باشد. (یعنی: افراد نادان ابتدا حرف می‌زنند و بعد به سود و زیان آن می‌اندیشند، بر خلاف عاقل که بدون فکر سخن نمی‌گوید). 👈 این حدیث امام عسکری(ع) به بیان تفاوت بین اندیشه‌ی یک فرد نادان و یک فرد عاقل و حکیم اشاره دارد. این حدیث به این مسئله تأکید می‌کند که عاقل و حکیم، تفکر و اندیشه درونی عاقلانه دارد و از اظهارات سریع و بدون فکر پرهیز می کند. در ادامه به شرح عبارت‌های حدیث پرداخته می‌شود 👈 لینک خبر: https://irna.ir/xjNwqJ 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹گزاره‌هایی درباره نقد گلاسوری کتاب🌹 دکتر سیدمجید نبوی 👈 نقد کتاب به لحاظ نبود نمایه یا گلاسوری (یا ضعف تدوین گلاسوری) به بررسی این مسئله می‌پردازد که آیا کتاب دارای این اجزای مهم در آخر کتاب هست یا خیر؟ یا اینکه گلاسوری به خواننده کمک می‌کند تا به راحتی به مطالب مرتبط در کتاب دسترسی پیدا کند و معنی و تعریف واژه‌ها و اصطلاحات مختلف را که در جای جای کتاب استفاده شده، درک کند؟ برای مطالعه ادامه یادداشت به لینک زیر رجوع کنید 👈 لینک خبر: https://www.ibna.ir/vdchqqnxw23nkvd.tft2.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹عدم تطابق سرفصل‌های آموزشی رشته علوم قرآن و حدیث (و مطالعات دینی) با نیازهای جامعه و نیازهای بازار کار🌹 دکتر سیدمجید نبوی 👈 به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم سیدمجید نبوی دانش‌آموخته دکتری الهیات گروه قرآن و حدیث طی یادداشتی به چالش‌های معرفتی و کارآفرینی در رشته‌ علوم قرآن و حدیث پرداخت. وی معتقد است سرفصل‌های آموزشی رشته علوم قرآن و حدیث (و مطالعات دینی) با نیازهای معرفتی و نیازهای بازار کار تطبیق ندارد. این متن را در ادامه می‌خوانیم: 👈 لینک خبر: https://tn.ai/2960453 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.