هدایت شده از کانال دکتر فاطمه محمدبیگی
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هستیم_بر_آن_عهد_که_بستیم
#فیلم
♻️تصویب پیشنهاد بودجه ای دکتر محمدبیگی؛
🌀ارائه دارو و تجهیزات پزشکی بدون استعلام و احراز اصالت ممنوع شد
🔻در جریان بررسی بودجه ۱۴۰۲ در مجلس و به دنبال پیشنهاد بودجه ای دکتر فاطمه محمدبیگی رئیس کمیته سلامت الکترنیک و عضو کمیسیون بهداشت و درمان همچنین تصویب نمایندگان مجلس، ارائه هرگونه دارو و تجهیزات پزشکی مشمول فهرست ابلاغی سازمان غذا و دارو توسط داروخانهها و مراکز درمانی بدون استعلام و احراز اصالت از طریق سامانههای دارای مجوز و مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ممنوع شد.
🔊دکتر فاطمه محمدبیگی نماینده مردم عزیز قزوین، آبیک و البرز در تشریح این پیشنهاد خود گفت: با توجه به اینکه در کشور قانون جامع سلامت الکترونیک نداریم، به همین دلیل مجبور به ارائه پیشنهادات سیاستی در جریان بررسی لایحه بودجه هستیم. در حال حاضر بیش از ۲۵۰ سامانه در حوزه سلامت داریم که این تعداد باید یکپارچهسازی و در برخی موارد محدود شوند زیرا این احتمال وجود دارد که اطلاعات آنها در محل دیگری انتشار پیدا کند.
💠این پیشنهاد به منظور الحاق یک بند به تبصره (۱۷) ماده واحده لایحه بودجه ۱۴۰۲ با ۱۲۴ رأی موافق، ۲۲ رأی مخالف و ۱۱ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۴ نماینده حاضر در جلسه به تصویب رسید.
📆 ۲۳ اسفند ۱۴۰۲
هدایت شده از دکتر سیاهکلی
45.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#وکیل_مردم
#بازدید_کارخانه
👈دکتر سیاهکلی در بازدید از شرکت کیان الماس الموت
⭕نمایندگان در گره گشایی از مشکلات تولیدکنندگان عزم جدی دارند
🔰عضو کمیسیون صنایع گفت:در راستای رونق تولید و اشتغال با همه توان در مسیر گره گشایی از مشکلات و رفع موانع تولیدکنندگان و صنعتگران در مجلس تلاش می کنیم.
#فیلم📽
✅به گزارش برنا/لطف الله #سیاهکلی نماینده مردم قزوین،آبیک و البرز به همراه مهندس ستوده مدیرعامل شرکت آب منطقه ای و نماینده شرکت برق منطقه ای زنجان در راستای رفع موانع تولید و کمک به گره گشایی از مشکلات صنعتگران از "شرکت صنعتی کیان الماس الموت" بازدید کرد.
▪️ایشان ضمن بازدید از بخشهای مختلف کارخانه تولیدکننده کاغذ، کارتن و ظروف یک بار مصرف PET، در جریان مشکلات این واحد قرار گرفتند.
▪️مهندس حاتمی زاده مدیرعامل این شرکت گزارشی از وضعیت این واحد صنعتی ارائه داد که از جمله عمده مشکلات مطرح شده دریافت مجوز احداث شبکه برق و تامین یک هزار مترمکعب آب برای چرخه تولید می باشد.
▪️دکتر سیاهکلی در نشست با مدیرعامل و مدیران این واحد صنعتی با تقدیر از تلاش صنعتگران در به حرکت درآوردن چرخه تولید اظهارداشت: قزوین به عنوان قطب صنعت و کشاورزی می تواند در صورت رفع موانع تولید با افزایش ظرفیت تولید و اشتغال به رونق اقتصادی استان و کشور کمک کند.
▪️در پایان این نشست برای تسهیل در دریافت مجوز انتقال شبکه برق و تخصیص سهمیه آب توسط شرکت آب منطقه ای تصمیمات لازم اتخاذ شد.
✍لینک کامل خبر👇
https://www.borna.news/fa/tiny/news-1447090
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 اولویت دولت و مجلس تعامل با همسایگان است
🔖 محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، در گفتوگوی ویژۀ خبری:
📌 احیای روابط با عربستان اتفاق خوبی در حوزۀ دیپلماسی کشور بود. ارتباط با همسایگان از سیاستهای قطعی جمهوری اسلامی است. اولویت دولت و مجلس نیز تعامل با همسایگان است. ما قبل از احیای روابط با عربستان نیز گفته بودیم برای ارتباط با عربستان هیچ پیششرطی نداریم و بعد از چند دور مذاکرات در نشست پکن توافقنامه امضا شد.
📌 إنشاءلله در کمتر از دو ماه سفارتخانههای دو کشور باز میشود و همکاریها در حوزههای سیاسی، امنیتی، تجاری و اقتصادی به روال عادی برخواهد گشت. ایران و عربستان از کشورهای مهم در منطقه هستند. امیدوارم این توافق برای هر دو کشور و منطقه مؤثر باشد و این به همکاریها و حسنظن دو طرف بستگی دارد.
┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄
🔸 ایتا
https://eitaa.com/majlesir
#کمیسیون_امنیت_ملی_و_سیاست_خارجی
#رسام_رسانه_انتقادی_مجلس
#مجلس_شورای_اسلامی
#کمیسیون_امنیت_ملی
#وزارت_امور_خارجه
#ایران_عربستان
#رئیس_مجلس
#ایران_چین
#قالیباف
هدایت شده از ● سمیه رفیعی ●
✅تفکر توسعه ای و سرمایه داری عامل تخریب محیط زیست و منابع طبیعی است
🔷رییس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در نشست نمایندگان جوان مجالس جهان با موضوع تعادل زیست محیطی درمنامه پایتخت بحرین گفت: تفکر توسعه ای و سرمایه داری عامل تخریب محیط زیست و منابع طبیعی است، سرمایه داری است که مردم را در همه نقاط جهان تشویق به مصرف بیشتر می کند.
🔻تعادل کربن در کره زمین مهم ترین چالشی است که با مرگ و زندگی انسان ها و اکوسیستم در ارتباط است و خداوند عالم همه کائنات وطبیعت را در تعادل آفریده، اما این دخالت بشر است که باعث برهم خوردن تعادل شده است.
🔰مشروح خبر را اینجا بخوانید.
🆔 @somaye_rafiei
هدایت شده از دکتر عباس مقتدایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تذکر صریح دکتر عباس مقتدایی به دولت در خصوص کشاورزان، کارگران و راههای روستایی و کنارگذر شرق اصفهان
〰〰〰〰〰
🔹متن تذکر شفاهی دکتر عباس مقتدایی:
▫️من از آقای رئیس جمهور هم تشکر میکنم بابت اقدامات مفیدی که در حوزه سیاستخارجی داشتند.
🔻 واقعا نمی دونم الان با چه زبانی باید بگیم: کشاورزانی که نه حقوق بیکاری میگیرند نه بازنشستگی میگیرند، نه عیدی میگیرند، در اصفهان نامه های متعددی نوشته شده، آقای وحیدی وزیر کشور نامه نوشته خدمت شما (رئیس جمهور) و شما ارجاع دادید به سازمان برنامه و بودجه،
🔻 چرا کارشناسان میانی در برنامه و بودجه به فکر کشاورزان نیستند؟
🔻 چرا نباید حقوق اینها اون چیزی که تصویب شده، به موقع، الان شب عید به اونها داده بشود؟
🔻 آقای رئیس جمهور؛ سوای این ما معتقدیم بحث های مربوط به راه و راه های روستایی باید جدی دیده بشود.
الان وزیر کار باید کمک کنند حقوق و دستمزد کارگران سطح آن مشخص شود ... ما واقعا توقع داریم تسریع پیدا کند.
🔻 علاوه بر این آزادراهی که از اصفهان به شیراز می رود، در واقع کنارگذر شرق اصفهان هم هست، ما خواهشمان از وزیر راه این است که جدی تر دنبال بکنند.
🔻در مجموع ما معتقدیم که کارهایی که دوستان ما (نمايندگان مجلس) به صورت جدی مطرح کردند و دلسوزی نمایندگان مورد توجه قرار بگیرد خیلی از سرمایه اجتماعی که باید ترمیم بشود ترمیم خواهد شد.
┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄
🔸 ایتا
https://eitaa.com/joinchat/2377777172C556364dcbf
🔸 بله
https://ble.ir/dr_moghtadaiee
هدایت شده از وحید جلال زاده | کانال رسمی
✅ دیدار دکتر وحید جلالزاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با فواد حسین وزیر امور خارجه عراق
در این دیدار که در حاشیه پنجمین نشست مشترک اقتصادی ایران و عراق برگزار شد، دکتر وحید جلال زاده ضمن یاد آوری پیشینه و قرابت مذهبی و فرهنگی مردم دو کشور، روابط فی مابین را علیرغم فراز و فرودهای سال های گذشته، خوب و مناسب عنوان کرد و ضمن ابراز خوشحالی از استقرار دولتی مقتدر در عراق اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره از یک عراق پیشرفته و با ثبات حمایت می کند.
ایشان ضمن ابراز تشکر از میزبانی بغداد در پنج دوره مذاکرات میان ایران و عربستان و نقش دولت عراق در احیا روابط این دو کشور اظهار داشت: ایران از نقش آفرینی عراق در منطقه خوشحال است و از آن استقبال می کند.
دکتر جلال زاده با اشاره به روابط خوب و رو به گسترش دو کشور خواستار حمایت بیشتر دولت عراق از موافقت نامه امنیتی فی مابین مبنی بر حضور موثرتر دولت مرکزی عراق در اقلیم کردستان شد و افزود: جمهوری اسلامی ایران نمی خواهد تا اتفاقات اقلیم کردستان این روابط را تحت الشعاع قرار دهد و هر گونه حضور گروهک های معاند با ایران، در جدار مرزی خود با عراق را نمی پذیرد.
نمایندخ مردم ارومیه همچنین از تصویب قانون خروج نیروهای آمریکایی از عراق، پس از شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را اقدامی مترقی نامید و ضمن تشکر از تصویب این قانون ابراز امیدواری کرد تا دولت عراق نیز با جدیت بیشتری پیگیر اجرای این مصوبه باشد.
در ادامه این دیدار دکتر جلال زاده با اشاره به مناسبات و مراودات بانکی میان دو کشور خواستار روانتر شدن آنها به منظور افزایش بیشتر مناسبات اقتصادی شد و افزود : امیدوارم با روانتر شدن مراودات بانکی سطح مناسبات اقتصادی نیز افزایش بیشتری یابد و اجازه ندهیم تا آمریکایی ها با در دست گرفتن منابع مالی باعث تخریب این مناسبات شوند.
آقای فواد حسین نیز ضمن خوش آمدگویی و ابراز خرسندی از حضور هیئت ایرانی در عراق و برگزاری پنجمین نشست مشترک اقتصادی دو کشور، به پیشینه مشترک تاریخی و مذهبی دو کشوراشاره کرد و سطح روابط را ناکافی دانست و افزود تمام تلاش خود را برای ارتقا روابط فی مابین انجام خواهم داد. سطح و نوع روابط ایران و عراق به عنوان دو کشور همسایه و برادر می تواند الگویی برای سایر کشورهای اسلامی و همسایه در منطقه باشد.
وی ضمن ابراز خرسندی از احیای روابط ایران و عربستان افزود: عراق آمادگی دارد تا به عنوان میانجی میان ایران و سایر کشورهای دیگر نیز ایفای نقش کند.
وی با تایید نقش منفی آمریکا در مسائل و مناسبات بانکی این کشور افزود: امریکایی ها سالها بر منابع حاصل از فروش نفت عراق در ذیل فصل هفت شورای امنیت تسلط داشتند و عراق بدون مجوز آمریکا به منابع خود دسترسی نداشت.
وزیر امور خارجه عراق ضمن اشاره به گفتگوهای خود با نیچروان بارزانی نخست وزیر اقلیم کردستان، افزود: دولت اقلیم کردستان نیز مایل نیست تا روابطش با ایران آسیب ببیند و ابراز امیدواری کرد تا موافقتنامه امنیتی بین ایران و عراق هر چه زودتر به سرانجام برسد و شاهد نتایج عملی آن در ارتقا روابط میان دو کشور باشیم.
#کمیسیون_امنیت_ملی_و_سیاست_خارجی #عراق #نشست_مشترک_اقتصادی
https://eitaa.com/vahidjalalzade/923
🎥🇮🇷
کارشناس اسرائیلی: چون جهان عرب فهمید ایران قدرتی است که امکان شکست آن وجود ندارد به فکر صلح با ایران افتاد/همانطور که در انگلیسی می گویند اگر نمی توانی آنها را شکست دهی به آنها بپیوند...
.
ژنرال بازنشسته مصری: از ارتباط ایران و عربستان استقبال میکنیم و هیچگاه دشمن ایران نبودهایم/ایران از حضور مصر در مذاکرات آستانه مرتبط با اوضاع سوریه حمایت کرده بود/با تمام اختلافاتی که با ایران داریم اگر اسرائیل بخواهد به تهران حمله کند، مسلمان و مسیحی در کنار ایران خواهیم بود...
┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄
🔸 ایتا
https://eitaa.com/majlesir
#رسام_رسانه_انتقادی_مجلس
#ایران_عربستان
#خبر #گزارش #مناظره #مصر #ایران #خاورمیانه #منطقه #گزارش #کاوش_مدیا #سیاست #سیاسی
12.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کواکبیان نماینده سابق مجلس با انتشار این ویدیو نوشت:
آيت الله هاشمی رفسنجانی در همايش مذاهب اسلامی در جمع سران جهان اسلام مكه مكرمه ؛
شنيدن سخنان ديگران و انتخاب بهترين و شور و مشورت و دوری از تعصب های جاهلی وتبعيت از حق از توصيه های خداوند بزرگ در قرآن كريم خطاب به همه مسلمانان است.
راستی اگر به اين توصيه ها عمل میشد نيازی به وساطت چين برای توافق ايران با عربستان بود!؟
.
Majles.ir
کواکبیان نماینده سابق مجلس با انتشار این ویدیو نوشت: آيت الله هاشمی رفسنجانی در همايش مذاهب اسلامی
کواکبیان به این موضوع اشارهای نکرد که چه کسی به این توصیهها عمل نکرد!
لازم به یادآوری است که دولت روحانی با توصیه آقای هاشمی به نمایندگی از جریان غربگرا وارد میدان انتخابات شد و با حمایت رسانهای همین جریان و با جلب رای مردم مسؤلیت قوه مجریه را به دست گرفت، اما تمام تلاش خود را بر جلب رضایت دولتهای غربی متمرکز نمود. و اتفاقاً تنش در روابط دو کشور در زمان مسئولیت همین جریان به اوج رسیده است. همین جریان غربگرا بودند که حمایت از جریان مقاومت را مانعی برای توسعه روابط دوستانه با کشورهای همسایه معرفی میکردند! در حالیکه کارشناسان تمایل عربستان برای رابطه با ایران را نتیجه جریان مقاومت میدانند.
.
همچنین کواکبیان به این سوال پاسخ نداد که میانجیگری یک کشور میان دو کشور دیگر که میتواند منافع اقتصادی برای هر سه کشور داشته باشد چه ایرادی دارد و آیا اصولاً مسلمان بودن یک مانع برای ارتباط و تعامل با دیگران به حساب میآید یا فقط در شرایط مشابه دولتمردان باید موضوعات دینی را مورد توجه و اولویت قرار دهیم؟ آیا در برابر شرقیها باید به مسلمانانی تبدیل شویم که نیازی به صلح ندارند! و در مقابل غربیها حتی از مسلمانی خودمان هم بگذریم و هرآنچه که به ما تحمیل کردند به عنوان استاندارد جهانی بپذیریم؟