🌐#وحید_جلال_زاده برای سال چهارم مجلس مجددا به عنوان رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی انتخاب شد.
🔹️به گزارش ایسنا، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی امروز در آخرین سال فعالیتش در مجلس یازدهم انتخابات هیات رییسه برگزار کرد.
بر این اساس، وحید جلال زاده به عنوان رییس، ابراهیم عزیزی و شهریار حیدری به عنوان نواب رییس و ابوالفضل عمویی به عنوان سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی انتخاب شدند.
🔹️همچنین یعقوب رضازاده و علی علیزاده به عنوان دبیران کمیسیون انتخاب شدند.
🔴#سلام_ارومیه🔴
🆔️ @salam_urmia1
🆔️https://instagram.com/salam_urmia?utm_medium=copy_link
🆔️۲ https://instagram.com/salamurmia1?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🔷 حاج فرهاد بشیری خادم مردم شریف پاکدشت در مجلس شورای اسلامی طی پیامی فرارسیدن #روز_جهانی_پاکبان را خدمت قهرمانان گمنام شهرستان پاکدشت تبریک عرض نمودند.
بسم الله الرحمن الرحیم
🔷 هر جامعهای برای پیشبرد امور خود، نیازمند اقشار مختلف مردمی برای فعالیت در صنوف گوناگون است که پاکبانان عزیز و گرانمایه، یکی از این اقشار تأثیرگذار و پرتلاش جامعه هستند که به طور قطع بهداشت عمومی شهر، مدیون زحمات این قشر زحمتکش است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
🔷 از زحمتکشترین اقشار جامعه، پاکبان ها هستند که همیشه و در همه حال شایسته تقدیر و تشکر هستند و تلاش فراوانی دارند و نیز کارشان را به نحو احسن و با کمترین نقص انجام میدهند.
🔷 بیشک شغل پاکبانی یکی از مهمترین شغلهای جامعه ماست، که اگر نباشد آلودگی تمام شهر را فرا میگیرد و در این بین ما باید در روزشمار زندگی فرصتی را برای تشکر از این قشر زحمتکش در نظر بگیریم.
🔷 درپایان در راستای تعیین تکلیف تبدیل وضعیت پاکبانان شریف وعده داده بودم و همچنان پیگیر این مهم هستم که پاکبانان عزیز،این قهرمانان گمنام که از سطح شهر آلودگی می زدایند با آرامش خاطربیشتری و حقوق و مزایای بهتری به فعالیت خود ادامه دهند.
در پناه قرآن واهل بیت (ع) باشید.
فرهادبشیری
نماینده مردم شریف پاکدشت در مجلس شورای اسلامی
@farhad_bashiry
@farhad_bashiry
🔸اعضای کمیسیون صنایع برای عضویت در کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم انتخاب شدند
▫️به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، اعضای کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه در کمیسیون صنایع و معادن انتخاب شدند و براساس رای اعضای کمیسیون، #مهدی_عسگری، روحالله ایزدخواه و یوسف داودی نمایندگان کمیسیون صنایع و معادن در کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه خواهند بود.
روابطعمومی دفتر #مهدی_عسگری🇮🇷
#نماینده_مردم کرج، اشتهارد و فردیس
🔗 @MahdiAsgari133
▫️انتخاب مهدی عسگری، به عنوان نایبرئیس اول کمیسیون صنایع و معادن
▫️انتخابات هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در اجلاسیه چهارم دوره یازدهم مجلس برگزار و ترکیب اعضای هیات رئیسه کمیسیون مشخص شد.
🔻 اکبری تالارپشتی به عنوان رئیس، مهدی عسگری نائب رئیس اول و علی جدی به عنوان نائب رئیس دوم انتخاب شدند.
🔻همچنین الله وردی دهقانی به عنوان دبیر اول و یوسف داوودی به عنوان دبیر دوم و روح الله عباسپور به عنوان سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند.
روابطعمومی دفتر #مهدی_عسگری🇮🇷
#نماینده_مردم کرج، اشتهارد و فردیس
🔗 @MahdiAsgari133
36.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#وکیل_مردم
#دشت_قزوین
#شورای_برنامه_ریزی
👈دکتر سیاهکلی در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان قزوین
⭕ با اجرای سریعتر انتقال آب از طالقان دشت قزوین را احیا کنیم / آمارهای غیرواقعی فریبنده است، به محتوای آمار توجه کنیم/ خسارت سیل زدگان الموت پرداخت شود.
#فیلم 📽/به گزارش خبرگزاری برنا جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان روز چهارشنبه با حضور مرتضی صدیقی معاون فنی و تولید اطلاعات مکانی سازمان نقشه برداری کشور، محمد مهدی اعلایی استاندار، لطف الله #سیاهکلی نماینده مردم قزوین،آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی، سعید وکیلی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و مدیران دستگاههای اجرایی در استانداری برگزار شد.
⏱چهارشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۲
#دکتر_لطف_الله_سیاهکلی
#مجلس_شورای_اسلامی
https://www.instagram.com/reel/CtornBbMgBt/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
#هستیم_بر_آن_عهد_که_بستیم
🌀نشست هماندیشی دکتر محمدبیگی با جمعی از بانوان فعال استان؛
♦️بررسی وجوه مختلف لایحه عفاف و حجاب
💠 دکتر فاطمه محمدبیگی عضو بنیاد حفظ حجاب و رئیس مجمع نمایندگان استان در نشست با جمعی از بانوان فعال استان (۲۶ خرداد) ضمن بررسی بندهای لایحه پیشنهادی دولت در حوزه عفاف و حجاب بر ضرورت تشکیل کمیسیون مشترک در مجلس برای بررسی کامل لایحه و رفع ایرادات و اشکالات اساسی آن تاکید کرد.
🔻در این نشست بانوان حاضر ضمن بیان نظرات و پیشنهادات خود طوماری از مطالبه جدی مردم متدین استان قزوین در حوزه دقت نظر مسئولان و نمایندگان برای تصویب قانون جامع و اثرگذار در حوزه عفاف حجاب و ضرورت مقابله با ناهنجاریهای ساختارشکنانه تاکید کردند.
📆 ۲۸ خرداد ۱۴۰۲
@dr_mbeygi