22.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🇮🇷
#مثبت۱۰۰ثانیه | لیبرال دموکراسی دروغگو!
«آقای مکرون! تو تاریخ نمیدانی یا عذرخواهی کن یا ساکت شو!» این فحوای یادداشتی بود که یک سال و نیم قبل در مجله ارتش الجزایر چاپ شد. ... فرانسه در الجزایر رکوردهای عجیبی در کش....تار انسانها ثبت کرد. فقط در یک قلم در ۸می۱۹۴۵ بیش از ۴۵هزار الجزایری در یک روز توسط فرانسویها قتلعام شدند.
مروری صد ثانیهای بر ج......نایت فرانسه در الجزایر که رهبر انقلاب در دیدار با مبلغین به آن اشاره کردند.
📜 #رسام_رسانه_انتقادی_مجلس
┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄
📡 https://zil.ink/males.ir
#مجلس_شورای_اسلامی #فرانسه #رسانه #تاریخ #اعتراضات
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🇮🇷
کارشناس آمریکایی:
.
آمریکا با چند اشتباه، پیام های متناقضی به منطقه مخابره کرد/وقتی ایران به دو کشتی اماراتی با پهپاد حمله کرد، آمریکا پاسخی نداد/واکنش امارات این بود که چرا باید در یک ائتلاف دریایی به درد نخور با آمریکا باشیم که اصلاً به فکر ما نیستند؟!/حالا اماراتی ها به ائتلاف دریایی خلیج فارس به رهبری ایران پیوسته اند/اگر شما روی صندلی رهبران عرب بنشینید، باید بر اساس برداشتی که آنان از اوضاع دارند، به مسائل بنگرید...
📜 #رسام_رسانه_انتقادی_مجلس
┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄
📡 https://zil.ink/males.ir
#مجلس_شورای_اسلامی
#کمیسیون_امنیت_ملی
#ایران #آمریکا #گزارش #کاوش_مدیا #خبر #کلیپ #سیاسی
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🦋
۲ دوربین مخفی
🔹️یکی استهلکم سوئد
🔹️و دیگری مهمونی ۱۰ کیلومتری تهران
مردم ایران حرف ندارن 👌
📜 #رسام_رسانه_انتقادی_مجلس
┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄
📡 https://zil.ink/males.ir
#مجلس_شورای_اسلامی
#عموفیدل #مهمانی_ده_کیلومتری #غدیر #مهربانی #انسانیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🇮🇷 دادستان تهران:
وزیر اقتصاد مستندهای فرارهای مالیاتی میلیاردی را ارائه کند
🔹خاندوزی در یک برنامه تلویزیونی از شناسایی ۱۷۶ هزار نفر با گردش مالی ۷۰۰ هزار میلیارد تومان، بدون پرداخت مالیات، ۸۰۰ شناسه ملی افراد زیر پنج سال و هزار و ۱۰۰ شناسه ملی افراد پنج تا ده سال با تراکنش میلیاردی خبر داده بود.
📜 #رسام_رسانه_انتقادی_مجلس
┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄
📡 https://zil.ink/males.ir
#مجلس_شورای_اسلامی
#اقتصادی #مالیات #تهران
14.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🇮🇷 در مسجد مکی زاهدان چه خبر است؟
به نام مردم مظلوم سیستان و به کام کشور همسایه!
مهاجر غیر قانونی در مسجد مکی زاهدان: احساس کردم کشور خودمان است.
📜 #رسام_رسانه_انتقادی_مجلس
┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄
📡 https://zil.ink/males.ir
#مجلس_شورای_اسلامی
#سیستان_بلوچستان #مسجد_مکی #زاهدان #مولوی_عبدالحمید
51.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#وکیل_مردم
#وزیر_میراث_فرهنگی
#رازمیان
🔴قلعه لمبسر اولین مقصد وزیر میراث فرهنگی در سفر به قزوین
🎬#بخش_اول
✅مهندس #ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دومین سفر خود به استان قزوین به همراه دکتر #سیاهکلی نماینده مردم قزوین،آبیک و البرز در مجلس یازدهم و دیگر مسئولین استانی روز سه شنبه وارد شهر رازمیان بخش الموت غربی شدند و از قلعه تاریخی لمبسر بازدید نمودند.
👈 در پایان اين بازدید با دستور وزیر میراث فرهنگی، موارد زیر در دستور کار قرار گرفت.
✔ احداث چند چشمه سرویس بهداشتی در ورودی قلعه لمبسر
✔تقویت تامین زیرساختهای گردشگری در محدوده قلعه لمبسر
▪️گفتنی است قلعه لمبسر از مناطق دیدنی قزوین به شمار میرود که در سه کیلومتری شمال شرقی رازمیان در بخش الموت غربی قرار دارد.
⏱سه شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۲
#دکتر_لطف_الله_سیاهکلی
#الموت_غربی
https://www.instagram.com/reel/CunT9mcsHmy/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
#اطلاعیه | برنامه ملاقات مردمی عبدالکریم جمیری نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم
🔸دفتر ارتباطات مردمی نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم جهت هماهنگی، سامانه تلفنی ثبت درخواست ملاقات را معرفی کرده است.
🔸 متقاضیان ملاقات حضوری میتوانند در روزهای کاری هفته (از ساعت 8 الی 13) با شماره زیر تماس حاصل نموده و درخواست خود را ثبت کنند.
📞 07733663621
✅ طبق برنامه اعلام شده روزهای پنجشنبه هر هفته «عبدالکریم جمیری» نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم با مردم دیدار و گفتگو خواهد داشت.
🔻رسانه عبدالکریم جمیری
سایت | ایتا | بله | اینستاگرام |
💢بیست و چهارم ذیالحجه، روز مباهله و روز اثبات حقانیت اسلام ، بر تمام مسلمانان تبریک و تهنیت باد .
🔹کانال رسمی علی حدادی
🆔 @haddadyali
💢ساخت ورزشگاه پنج هزار نفری ساوجبلاغ مصوبات سفر اول رییس جمهور بوده ولی نتیجه تا کنون نداشته
🔻نماینده مردم ساوجبلاغ ،نظرآباد ، طالقان و چهار باغ در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از اقدامات موثر دولت سیزدهم در روابط بین الملل گفت: پیمان شانگهای آورده های خوبی را در بخش اقتصاد کشور دارد .
🔻" علی حدادی " در نشست با هیات های ورزشی ساوجبلاغ افزود: سفر رییس جمهور به آفریقا، آمریکای لاتین حاکی از آن بود که پرچم جمهوری اسلامی بدون پذیرش fatf به اهتزاز درآمده ودر پیمان شانگهای در بخش های سیاسی ،امنیتی و اجتماعی نیز شاهد آورده های قابل توجهی خواهیم بود .
🔻وی بیان کرد: دلار زدایی که با حضور 21 کشور از جمله ایران اسلامی و کشورهای هم پیمان شانگهای در تلاش برای از بین بردن سلطه دلار در بخش اقتصادی هستند از جمله این آورده ها است .
🔻 نماینده مردم طالقان ، نظرآباد، ساوجبلاغ و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی گفت: حفظ ارزش پول ملی ،مهار تورم و مشکلات معیشتی از جمله اهدافی است که دراین زمینه دنبال می شود .
🔻 حدادی در ادامه گفت: اگرچه تیم اقتصادی دولت باید دراین زمینه چابکتر عمل می کرد چراکه برخی از تصمیمات خوبی را شاهد نبودیم که مصداق بارزآن همین نظارت بر بازار بود که از وزارت صمت گرفته و به وزارت جهاد کشاورزی تحویل داده شد .
🔻 وی اضافه کرد: درحالی که وزارت کشاورزی توان کارهای اصلی و اساسی خود را نداشت و امروز می بینیم که نظارت دربازارناکارآمد شده است .
🔻این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در مجلس بحث دائمی شدن وزارت بازرگانی را داریم که در بخش مباحث داخلی و صادرات در وزارت صمت نیز به جمع بندی خواهیم رسید .
حدادی در ادامه ضمن قدردانی از دولت مردمی سیزدهم با حضورمیدانی درمناطق مختلف کشور گفت: یکی از مشکلات در حوزه ورزش استان البرز به ویژه منطقه غرب این استان ورزشگاه پنج هزار نفری است که صورت جلسه مصوبات سفر اول رییس جمهور بوده ولی نتیجه خوبی گرفته نشده
🔻وی با اشاره به سکونت جمعیت بالای نفری در شهرستان های ساوجبلاغ ، نظرآباد ، طالقان و چهارباغ در غرب استان البرز گفت: بهترین نیروهای انسانی و قهرمانان ملی و بین المللی را دراین شهرستان ها شاهد هستیم ولی در حداقل امکانات بسر می برند .
🔻 این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دفاعیات از بودجه سال 1402 نیز ادامه داد: مصوبات برای بازنشستگان کارگری و مطالبه گری برای فرهنگیان در مجلس شورای اسلامی در بحث رتبه بندی اقدامات و تلاش هایی شد .
🔻 حدادی یادآورشد: در بحث رتبه بندی فرهنگیان بهترین قانون را در بخش مطالبه گری داشتیم که متاسفانه وزیر قبلی به این نتنجه توجهی نداشت و نتوانست اقدامات موثری در شان و جایگاه فرهنگیان داشته باشد .
🔹 کانال رسمی علی حدادی
🆔 @haddadyali
📩 دکتر وحید جلال زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت وگو با همشهری آنلاین:
توصیه مهم به روسیه؛ مانند چین اشتباه کردید | حمایتهای ایران از روسیه مشروط است | درخواست قطعی مجلس از امیرعبداللهیان | این حرفها، تکراری است...
#دکتر_وحید_جلال_زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی به همشهری آنلاین گفت: بیانیه امارات در شورای همکاری یک حرف تکراری است و بارها از سوی همه مسئولان کشور در سالیان گذشته پاسخ داده شده است. آنچه که برای ما در این موضوع مهم است این است که این اتفاق این بار در جلسه مشترک روسیه با شورای همکاری افتاده است....
🔺متن کامل این خبر را از اینجا بخوانید
#جزایر_ایرانی
#جزایر_سه_گانه
#کمیسیون_امنیت_ملی_و_سیاست_خارجی
@vahidjalalzade
41.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ دومین نشست بررسی مسائل جاری امور کشاورزی،دامداری و عشایری شهرستان پاکدشت به همت #حاج_فرهاد_بشیری نماینده مردم شریف شهرستان پاکدشت در مجلس شورای اسلامی با حضور دکتر برادری مدیر کل جهاد کشاورزی استان تهران به همراه معاونین و روسای کمیسیون های اداره کل و مدیران جهاد کشاورزی شهرستان پاکدشت و نمایندگان روستاهای آلوئک،قرمزتپه،سیاه چشمه و شهرک خسرو در دفتر ارتباط مردمی نماینده برگزار گردید.
@farhad_bashiry
@farhad_bashiry
20.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرمول قبح زدائی و حلال کردن محرمات
از کشف حجاب تا ریختن دیوار برلین و براندازی
#شیخ_قمی
https://eitaa.com/joinchat/991101158Cbae4e3411b