8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 اگر مدتی است که روزمرگی غبار بر قلبتان انداخته و اشکتان برای امام و شهدا جاری نشده، این کلیپ را ببینید
🌹 اینجا گذری بر قدمگاه شهیدان است 👇
نشر دهید
کانال🌹175نفر🌹
@nafar175
11.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیخ از کی دستور گرفته؟ به کی داره کد میده؟ آیا بازم قراره سفیر انگلیس شلوارش را خیس کنه؟
انتشارمطالب بدون ذکرمنبع هدیه به بقیه الله الاعظم ارواحنافداه بلامانع است
@janbaz_shimiaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این نیم دقیقه حداقل چهل ساعت سواد رسانه است حتما دقت کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بالاخره از تو غار زد بیرون 😂
تا حالا کجا بودی؟!
یک تنه تمام آیات مربوط به امر به معروف و نهی از منکر و بحث اقامه حق و ایجاد حکومت بر پایه خواست الله رو زیر سوال میبره!
آهان!
حواسم نبود که ایشون قبلا در مصاحبه رسمی عنوان کرده بودند که:
"بنده اصلا به چیزی به اسم حکومت اسلامی قائل نیستم!!!"
پس حله شما دوغت رو بنوش😉
#فرقه_ضاله_بهاری
| يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم |
🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیباکلام: شما اساس کارتان جنگیدن و نابودی است. آمریکا ستیزی میکنید. مرگ بر آمریکا میگویید. چرا ما داریم در سوریه میجنگیم چون به جای اینکه اسراییل بیاید در مرزهای ما بجنگند ما باید برویم در مرزهای اسراییل بجنگیم.
🔸علیزاده: آقای زیبا کلام حالا که شما سخنگوی اسرائیلی، من چند سوال از شما دارم، اسرائیل در آذربایجان چه غلطی میکند که پهباد آورده که پایگاه نظامی چیده؟اسراییل در مرز ایران و آذربایجان چه غلطی میکند؟ توسعه طلبی اسراییل خوب است؟ چرا شما دنبال تجزیه و نابودی ایران هستید؟چرا انقدر از ایران متنفرید؟مشکل شما باایران چیست؟
@AkhbareFori
11.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ثواب عظیم دو سجده بعد از نماز وتر
پیشنــــــهاد مـــــی کنم این فیلم روببینید،
مطمئــنم پشیمون نمیشین
#امام_زمان
#ماه_رمضان
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
🌺 کپی با ذکر #۵صلوت بلامانع است. #چادر_خاکی_مادر
╭═━⊰🍃🌺🍃⊱━═╮
@CHadorhkaki
╰═━⊰🍃🌺🍃⊱━═╯
با صدای ربنا هردم به هنگام وضو
نام زیبای تو را آهسته نجوا می کنم
بعد مغرب وقت افطار و زمان عاشقی
با زیارتنامه ات سجاده را تا می کنم
روزه ی بی ذکرتواصلا نمی چسبد به من
طول روزم کربلایت را تمنا می کنم
با نگاهت برمن سائل کرامت داده ای
قطره ی ناچیزم و رو سوی دریا می کنم
سفره پهن است وکریمان منتظربر یک گدا
کاسه ام را میبرم تقدیم زهرا می کنم
در سحرها هم به فکر روضه هایت بوده ام
در میان سینه ام یک تکیه برپا می کنم
دور تسبیحم شد آقا #یاغریب_فاطمه
من خودم رابین عشاق شما جا می کنم
#نـوكــر_نـوشـت:
#آقـا_جـان
ما را نه غم دوزخ و نه حرص بهشت است
بـردار زِ رخ پـرده، که مشتاق لـقـاییـم
#صلی_الله_علیک_
#يا_سيدنا_المظلوم_
#يا_اباعبدالله_الحسين
سلام عليكم و رحمة الله،روزتون بخير و روزتون معطر بنام #اباعبدالله
#به_یاد_شهید_مدافع_حرم_
#عزیز_احمدی
#صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
این حجم از وارونهنمایی رسانهای در دنیا بیسابقه است
جعلیات دشمن در فضای مجازی یکی و دو تا نیست بلکه آنها موفقیتها را کتمان و واقعیتها را تحریف میکنند.
در این زمینه روزنامه همشهری با ذکر چند نمونه مینویسد: آقایان! خانمها! به دنیای وارونهها خوش آمدید. همانهایی که حقیقت را وارونه میکنند. انحراف نه، از اساس تغییر میدهند. واقعیت را 180درجه عوض میکنند. بعد همان حقیقت جعلشده را در بوق و کرنا میکنند.
شیوه دشمن، جعل کردن است. پایه کار همان دروغ است. اما در این مدل از دروغپردازی، یک امر مثبت را با وارونه کردن، سیاه جلوه میدهند. با این روش ابهام را ایجاد و بعد افکار مردم را به حال خود رها میکنند. یک عده هم این وارونهنمایی را میپذیرند و باور میکنند. مصداقهایش هم این روزها بسیار است.
یک نمونه همین که میگویند مردم بیدین شدهاند. 2میلیون نفر در لحظه تحویل سال به حرم امام رضا(ع) میروند. مراسم شبقدر پرشورتر از قبل برگزار میشود. بیش از 5میلیون ایرانی در راهپیمایی اربعین شرکت میکنند. اعتکافهای چند صد هزار نفری دانشجویی و دانشآموزی برپا میشود. هیئتها در شبهای ماه رمضان جای سوزن انداختن ندارند. حضور مردم در مهمانی 10کیلومتری عید غدیر همه را غافلگیر میکند. آن وقت از این نشانههای واضح گسترش دینداری مردم میگذرند و بدون سند و مدرک میگویند مردم بیدین شدهاند.
در همین قصه خودکشی آقای پوراحمد، القای ناامیدی گسترده کردند. گفتند مردم از زندگی بریدهاند و خودکشی میکنند. در رسانههایشان تبلیغ کردند که مردم ایران، آینده را تاریک میبینند. بدون اعلام هیچ آمار و ارقامی گفتند که خودکشی زیاد شده است. اما حقیقت چه بود؟ ایران به اعتراف سازمان بهداشت جهانی حتی در میان 100کشور اول، از نظر آمار خودکشی هم قرار ندارد. برعکس ما، کشورهای مدعی پیشرفت، توسعه و رفاه مادی، در رتبههای بالای این فهرست هستند. این آمار و ارقام را سانسور میکنند تا حقیقت وارونه شود.
یا مثلا هشتگ میسازند که اعدام نکنید. طوری فضاسازی میکنند که حاکمیت هر روز صدها نفر را بالای چوبه دار میبرد. با همین اعدامهای خیالی، در اذهان تصویرسازی میکنند، اما واقعیت این است که فقط در همین سال گذشته 650 اعدامی محکوم به قصاص با صلح و سازش، از پای چوبه دار به زندگی دوباره بازگشتند. این عدد را نمیگویند. این حقیقت را وارونه میکنند تا تصویری خشن از ایران بسازند.
مصداقها بسیارند؛ بانک جهانی از رتبه خوب اقتصاد ایران میگوید و آنها از ونزوئلایی شدن اقتصاد کشور. آمار و ارقام از رشد تولید میگوید و آنها از ورشکسته شدن تولیدیها. نظرسنجیها از اعتقاد مردم به حجاب میگوید و آنها از فراگیری کشف حجاب. عیبهای کوچک را بزرگ و دستاوردهای بزرگ را کوچک یا انکار میکنند.
خب چاره چیست؟ مسیر روشن است؛ نباید گذاشت دشمن و ضد انقلاب داخلی و خارجی، حقیقت را وارونهنمایی کند. باید جلوی تصویرسازی غلط و تحلیلهای مغرضانه را گرفت. نسخه چند باره رهبر انقلاب برای خنثیسازی همین توطئه مشخص است؛ تبیین حقایق.
گاردین: فلاکت و زوال بر غرب حاکم شده است
یک روزنامه انگلیسی از پسرفت شدید رفاه در جوامع غربی خبر داد و آن را انحطاط غرب نامید.
گاردین مینویسد: اگر چیزی به نام حرکت رو به جلوی پیشرفت بشر وجود داشته باشد، نهتنها متوقف شده بلکه به سمت معکوس سوق پیدا کرده است. در پاییز گذشته گزارشی از سوی سازمان ملل منتشر شد مبنی بر اینکه توسعه انسانی در ۹۰ درصد کشورها برای دو سال متوالی کاهش یافته؛ سقوطی که برای بیش از سه دهه بیسابقه محسوب میشود. پاندمی کووید و تهاجم روسیه علیه اوکراین در این میان نقش داشتهاند. با این وجود «تغییرات اجتماعی و اقتصادی گسترده، تغییرات خطرناک سیارهای و افزایش گسترده در قطببندی سیاسی و اجتماعی» نیز در این مورد تاثیرگذار بودهاند.
یک معیار اساسی را در نظر بگیرید: زندگی و مرگ. دولت بریتانیا پس از کاهش امید به زندگی بدون سابقه از زمان جنگ به اینسو مجبور شد افزایش سن بازنشستگی دولتی را به تعویق بیندازد. اگرچه مطمئنا این وضعیت با پاندمی کووید بدتر شده، اما امید به زندگی در بسیاری از جوامع انگلیسی سالها پیش از پاندمی کووید نیز در حال کاهش بود. در ایالات متحده امید به زندگی از نزدیک به ۷۹ سال در سال ۲۰۱۹ میلادی به ۷۶ سال، تنها دو سال بعد کاهش یافت که بزرگترین کاهش در یک قرن اخیر محسوب میشود.
علائم بیمارگونه بحران در رفاه همهجا وجود دارند. در سراسر اقیانوس اطلس میزان خودکشی در ۲۰ سال نخست قرن 21 با افزایشی ۳۰ درصدی همراه بود. همانطور که «جنگ علیه مواد مخدر» تشدید شده، مرگ و میر ناشی از سوءمصرف مواد نیز افزایش یافته است: در ایالات متحده این میزان از دهه ۱۹۷۰ میلادی به اینسو رشدی تصاعدی داشته و به کاهش امید به زندگی دامن زده در حالی که در انگلیس به بالاترین سطح خود رسیده است.
به نظر میرسد جدا شدن از یک جهش جهانی در افسردگی که در فاصله سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۵ میلادی تقریبا یکپنجم افزایش یافته و در میان نوجوانان آمریکایی نیز روندی صعودی داشته دشوار به نظر میرسد.
یک شهروند اروپای غربی در سال ۱۹۴۵ میلادی در حالی که به آوارهای بهجامانده از خونینترین جنگ بشریت در بهترین بخش یک قرن گذشته نگاه میکرد از کشف این که موفقترین سالهای تاریخ در انتظار اوست شگفتزده میشد. افزایش بیسابقه استانداردهای زندگی در غرب در سه دهه پس از جنگ جهانی دوم به قدری چشمگیر بود که از آن تحت عنوان «عصر طلایی» یاد شد. برای فرانسویها این دوره «۳۰ سال باشکوه» قلمداد میشد. با این وجود، در حالی که انگلیس در دهه ۲۰۱۰ میلادی دچار کاهش شدید دستمزدها شد، در سراسر جهان غرب نیز کشورها در رکود اقتصادی باقی ماندند.
به راحتی میتوان در این توهم غرق شد که پیشرفت چشمگیری هنوز در حال وقوع است. تراشهها هر روز کوچکتر میشوند. پردازندههای کامپیوتری گوشیهای تلفنهای همراه با سرعت بیشتری پویاتر میشوند. با این وجود، پیشرفت فناوری بهطور خودکار به بهبود شرایط انسانی تبدیل نشد. در بسیاری از مناطق غرب، رکود و زوال به ویژگیهای تعیینکننده عصر ما تبدیل شدهاند. اگر میخواهید بفهمید که چرا عرصه سیاسی همراه با عصبانیت بیشتر و قطبیتر شد بهدنبال توضیحات سادهای مانند رفتار استدلالی که توسط رسانههای اجتماعی تقویت میشود نباشید. یک آزمایش بزرگ برای بیش از یک نسل در جریان بوده است: اگر خوشبینی را از جوامع ثروتمندی که پیشتر استانداردهای زندگی در حال رشد را امری بدیهی میدانستند جدا کنید چه خواهد شد؟
به ما وعده داده شده بود که ظهور «بازار آزاد» رونق بیپایانی را به همراه خواهد داشت. با این وجود، در حالی که دوران اتحادیههای کارگری قوی، ملیسازی اقتصادی و دولتهای رفاهی گسترده بیشترین پیشرفت را در استانداردهای زندگی در طول تاریخ به ارمغان آورد مدل اقتصادی کنونی ما در اطرافمان در حال تجزیه است: نادیده گرفتن بوی تعفن ناشی از آن تجزیه هر روز دشوارتر میشود. در هر دو سوی اقیانوس اطلس رشد اقتصادی کاهش یافته و این رشد محدودتر به احتمال زیاد به حسابهای بانکی ثروتمندان طلایی کشیده میشود.
برای مثال، کاهش امید به زندگی ناشی از افزایش مصرف مواد مخدر در ایالات متحده چه چیزی را به ما نشان میدهد؟ ما میدانیم که ناپدید شدن مشاغل امن و با درآمد خوب شرایط فلاکت باری را ایجاد کرده که در آن بستر اعتیاد رشد میکند. افزایش نابرابری به بدتر شدن سلامت روان دامن زده است. برای مثال، میزان افسردگی با درآمد پایین مرتبط است. از فروپاشی نسلی در خانهسازی عمومی تا تخریب مراقبتهای اجتماعی امنیت زیربنای وجود راحت انسان از بین رفته است.