🔴گروههای تروریستی پس از یازده سپتامبر...
❎ ترجمه اختصاصی مکر تکفیر ❎
🔹اقدامات تروریستی 19 سال پس از حملات 11 سپتامبر به عنوان یک تهدید بزرگ جهانی باقی مانده است ، اگرچه اهداف و تاکتیک های گروه های تروریستی تحت فشار فزاینده بازیگران محلی و ائتلاف های بین المللی تغییر کرده است.
🔹آنها همچنین در تلاش برای جذب عناصر خارجی یا محلی برای تکمیل صفوف خود بودند ، که به توانایی آنها در تصرف قلمرو یا به چالش کشیدن دولتها آسیب می رساند. هر دو گروه تروریستی و شاخه های آنها یعنی #داعش و #القاعده بیشتر در حملات به مصر و عراق و همچنین در جنگ های داخلی در افغانستان ، لیبی ، سوریه و یمن نقش داشته اند.
🔻به گفته آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا، #القاعده به دنبال راهبرد بقا است. القاعده به رهبری ایمن الظواهری ، که از یک مخفیگاه در افغانستان در نزدیکی مرز پاکستان فعالیت می کرد ، به یک شبکه غیر متمرکز با شاخه هایی از آفریقای غربی تا آسیای جنوبی تبدیل شده است. هم اکنون هفت شاخه با ابعاد و قابلیت های مختلف دارد
📌متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید
🆔 @makretakfir
#جریان_شناسی
🔴«ولایت سیناء»، تحول تاریخی خطرناک ترین تشکیلات تروریستی از «اکناف بیت المقدس» تا «داعش»
❎ ترجمه اختصاصی مکر تکفیر ❎
🔹در سال 2014، بزرگ ترین تحول در تاریخ تشکل های تروریستی صورت گرفت؛ به گونه ای که برخی از تشکل های موجود در «لیبی»، «مراکش»، «الجزایر» و «یمن» با تشکیلات «داعش» بیعت کردند. #تشکیلات_بیت_المقدس در نوامبر 2014 به صورت رسمی با «ابوبکر البغدادی» سرکرده «داعش» بیعت کرد. سپس به #ولایت_سیناء تغییر نام داد و بر دامنه عملیات های خود افزود. این گروه ایدئولوژی #داعش را در دستورکار خود قرارداد که مبتنی بر تکفیر جامعه و نهادهای دولتی است.
📌ساختار تشکیلاتی، راهبرد فعالیت نظامی و اهداف و عناصر این تشکیلات را اینجا بخوانید
🆔 @makretakfir
🔴 جشن همجنسگرایان در طائف عربستان!
🔹در سال های اخیر، شاهد گسترش بی بند وباری در عربستان سعودی هستیم. هنوز 3 ماه از اختیاری کردن حجاب در شهرهای عربستان(به جز مکه و مدینه) نمی گذرد که امروز فیلمی از جشن علنی همجنسگرایان در شهر طائف عربستان در فضای توییتر منتشر شد.
🔺 این فیلم اعتراضات برخی کاربران را در فضای مجازی بهمراه داشته است.
🆔 @makretakfir
🔴برگزاری کمپین «دروغ های داعش» توسط دیدبان الازهر
❎ ترجمه اختصاصی مکر تکفیر ❎
🔹دیدبان ضد تروریسم دانشگاه الازهر با همراهی مرکز «صواب» قصد دارد در هفته آینده کمپینی با عنوان #دروغ_های_داعش برگزار نماید. در این کمپین تلاش می شود تا ادعاهای نادرست گروه تروریستی #داعش از متون دینی و برداشت خارج از چهارچوب آنان با هدف شستشوی مغزی تبیین و معرفی شود. همچنین در این کمپین به پخش گسترده فایل های صوتی و تصویری خشونت زا به عنوان یکی از راه های جذب داعش اشاره شده است.
🔹انتشار اعترافات افرادی که از داعش جدا شده اند و همچنین افرادی که با داعش زندگی می کردند بخش دیگری از برنامه های این کمپین می باشد تا پرده از وعده های دروغین این گروه ترویستی برداشته شود.
🔹کمپین «دروغ های داعش» به 12 زبان مختلف و با هدف حمایت از جوانان در برابر شبهات گروه های افراطی و تروریستی از جمله «داعش» در اینترنت و فضای مجازی راه اندازی شده است.
🆔 @makretakfir
🔴 آیا #داعش دوباره به #یمن باز می گردد؟
❎ ترجمه اختصاصی مکر تکفیر ❎
✍️به قلم عبدالرزاق الجمل تحلیلگر روزنامه الاخبار
🔹سقوط داعش در یمن برای بیشتر ناظران تعجب آور نبود، از زمان اعلام گسترش آن در یمن در سال 2014 ، تا سقوط آن در سال 2020، هیچ نشانه ای از پیشرفت این گروه در این کشور وجود نداشت. اکثر عناصر آن در عملیات های نظامی و انتحاری کشته شدند. به دلیل مشکلات مالی و عدم شناخت از ماهیت جامعه و واقعیت یمن حتی توانایی جذب نیروهای جدید را نیز نداشت.
🔹علاوه بر موارد ذکر شده ، داعش مسیر درگیری با "القاعده" را نیز دنبال کرد ، آنها منطقه ای با وسعت کم اما نزدیک القاعده را در استان البیضاء به تصرف خود در آوردند و الگوی مقابله با القاعده در عراق و سوریه را می خواستند در یمن پیاده کنند، غافل از آنکه نه داعش یمن قدرت داعش عراق و سوریه را داشت و نه القاعده یمن ضعف القاعده عراق و سوریه را!
🔹علیرغم همه موارد گفته شده ، "داعش" در یمن معتقد است که آنچه را که انجام داده و اخیراً اتفاق افتاده، نتیجه اشتباهاتی نیست که در طول حیات کوتاه خود مرتکب شده ، بلکه این نتیجه یک آزمایش سخت الهی است!داعش پس از تصرف منطقه ی ولد ربیع در البیضاء نتوانست از تجربیات خود در حفظ و توسعه ی آن بهره ببرد.
اگر بازگشت "داعش در یمن" منوط به بررسی اشتباهاتی باشد که منجر به فروپاشی شد ، این امر غیرممکن یا تقریباً محال است. علاوه بر این که اوضاع اولیه آن تغییری نکرده است، ضمن اینکه داعش مرکز پشتیبانی خود در عراق و سوریه را از دست داده است.
🔹در اینجا ذکر این نکته حائز اهمیت است که داعش با مخالفت #القاعده کار خود را در یمن آغاز کرد و به وسیله القاعده نیز به پایان رسید.علی رغم دشواری های بازگشت داعش به عنوان گروهی پر طرفدار این را نمی توان گفت که دیگر نمی تواند عملیاتی را در یمن انجام دهد اما انجام عملیات های پراکنده یک اقدام ضد امنیتی و بی ارزش قلمداد می شود و برای داعش که داعیه ی حکمرانی دارد امری کم فایده تلقی می شود.
🆔 @makretakfir
🔴کشورهای #آسیای_میانه و فضاهای مجازی شبکه های جهادی
❎ ترجمه اختصاصی مکر تکفیر ❎
🔹طی دهه گذشته، پنج کشور «ازبکستان»، «ترکمنستان»، «قزاقزستان»، «ازبکستان» و «تاجیکستان»، با تحول الکترونیکی سریعی مواجه بوده اند. فیبرهای نوری با سرعت بالا، تلفن های همراه و پلتفرم های ارتباط اجتماعی منطقه را درنوردید و خدمات الکترونیکی و مراکز تکنولوژی به صورت گسترده، گسترش یافت.
🔹اما #اینترنت شمشیری دو لبه است: با افزایش کاربران اینترنت در کشورهای آسیای میانه، مطالب افراطی نیز با زبان مادری آنان ارائه می شود که خطرات سهمگینی مانند گرایش به #افراط_گرایی به دنبال خواهد داشت و جای پایی برای جنبش های جهاد جهانی در این منطقه ایجاد خواهد کرد.
📌متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید
🆔 @makretakfir
🔴گزارش #مجله_ثبات شماره7
❎ اختصاصی مکر تکفیر ❎
🔸 گزارش حملات نیروهای القاعده به نظامیان فرانسوی، اروپایی و نمایندگان سازمان ملل
➕ معرفی اجمالی شخصیت ابومصعب سوری
📌متن کامل را در لینک زیر بخوانید: 🔻🔻
👉 https://makhaterltakfir.com/fa/Article/View/12956
🆔 @makretakfir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سخنان ملا عبدالغنی برادر در هفتمین نشست جامعه قلب آسیا
🔹ملا عبدالغنی برادر، معاون گروه #طالبان در هفتمین نشست جامعه قلب آسیا، گفت که طالبان اراده دارد تا مشکلات افغانستان از راه گفتوگو، حل شود
📌گروه طالبان در برخی از نوشتارهای اخیر خود در تلاش است وانمود کند، امارت اسلامی که در توافقنامه این گروه چندین بار مورد تاکید قرار گرفته است همان مفهوم دولت به معمای مدرن است.
🔹طالبان تاکید دارد که دارای همه مولفه های آن از جمله مراکز بهداشتی، قضایی، اداره مالیات، دریافت قبضهای برق و مسایل اداری و همچنین جنایی است.
🔹در این گونه نوشتارها ادعا میشود که مردم در برخی مناطق که عمدتا دور دست هستند به عوامل طالبان مراجعه و مشکلات خود را حل می کنند.
🆔 @makretakfir
🔴 واکنش شورای امنیت ملی افغانستان به رهایی بیشتر #زندانیان_طالبان
🔹شورای امنیت ملی افغانستان درباره رهایی بیشتر زندانیان طالبان از زندانهای کشور میگوید که آزادسازی آنان هیچ تاثیری بر تسریع روند صلح نخواهد داشت.
🔹رحمتالله اندر، سخنگوی این شورا در پیامی تصویری به رسانهها گفت: رهایی زندانیان طالبان یا عدم رهایی آنان بر تسریع روند صلح تاثیر ندارد. پیش از این، ۵۵۰۰ زندانی طالبان توسط حکومت آزاد شدند که نه تنها به تسریع روند صلح کمک نکرد بلکه انتقادهای مردم از حکومت را بیشتر کرد.
🔹او افزود که بسیاری از زندانیان طالبان پس از رهایی دوباره به میدان جنگ برگشته اند.
🆔 @makretakfir
#معرفی_کتاب
📚معرفی 10 کتاب در رابطه با 5 تروریست از مشهورترین تروریست های قرن 21
🔹در قرن جاری و طی دو دهه اخیر، اسامی بسیاری از تروریست ها فاش شد. کسانی که با اقدامات جنایت کارانه خود، خون هزاران بی گناه را ریختند و بسیاری از کشورها را ویران ساختند. کتاب ها و مقالات بسیاری به بررسی این سرکردگان تروریست پرداخته اند که در ادامه به برخی از آنها اشاره می شود🔻🔻
👉 https://makhaterltakfir.com/fa/Book/View/1420
🆔 @makretakfir