eitaa logo
مکتب حاج قاسم
11 دنبال‌کننده
837 عکس
412 ویدیو
10 فایل
امام خامنه‌ای: «به شهید حاج قاسم سلیمانی به چشم یک فرد نگاه نکنیم؛ به چشم یک مکتب، یک راه و یک مدرسه درس‌آموز نگاه کنیم
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از وزنه سیاسی
اهداف استکبار و لیبرالیسم داخلی به نام خدا و برای خدا 👿ترامپ گفت: «شرایط کشور(ایران ) از نظر معیشت، بودجه و ارز بسیار بحرانی است»! 😎حسن روحانی سال 99 گفت: «آدرس غلط به مردم ندهید؛ ریشه مشکلات، واشنگتن دی‌سی است.» 📣حسن روحانی سال 92 گفت: «والله العلی العظیم اگر مشکلات کشور راه حل نداشت، من کاندید نمی‌شدم.» 😜حسن روحانی سال 94 گفت: «کلید رابطه با آمریکا در واشنگتن است!» ✅هدف مشترک شوم دو رئیس جمهور چیست؟! 1️⃣ترساندن مردم 2️⃣تهدید و فشار به رهبری 3️⃣مذاکره برجام موشکی 4️⃣براندازی نظام اسلامی همین!!!!! والسلام
هدایت شده از وزنه سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نام خدا و برای خدا وزیر خارجه عراق از ایران دست خالی رفت!.... پس؛ آمریکا ناچار است هم سفارش را در عراق ببندد و هم آماده خروج ذلیلانه از عراق باشد. زیرا خون سرداران و شهید ابومهدی، شامل سفارت آمریکا در بغداد هم می شود. پیام وزیر خارجه عراق برای ایران این بود که مجاهدان عراقی به غیر از سفارت آمریکا در بغداد، هر جای دیگر را که صلاح می دانند با موشک و سایر سلاح ها بزنند.... اما؛ هیچ مسئولی در ایران نپذیرفت، که از مجاهدان عراقی بخواهد که سفارت آمریکا در منطقه سبز بغداد را نزنند. آیا مجاهدان گمنام عراق، به دست یافته اند؟ هر که را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست بی شهادت مرگ با خسران چه فرقی می کند؟
هدایت شده از وزنه سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نام خدا و برای خدا وزیر خارجه عراق از ایران دست خالی رفت!.... پس؛ آمریکا ناچار است هم سفارتش را در عراق ببندد و هم آماده خروج ذلیلانه از عراق باشد. زیرا خون سرداران و شهید ابومهدی، شامل سفارت آمریکا در بغداد هم می شود. پیام وزیر خارجه عراق برای ایران این بود که مجاهدان عراقی به غیر از سفارت آمریکا در بغداد، هر جای دیگر را که صلاح می دانند با موشک و سایر سلاح ها بزنند.... اما؛ هیچ مسئولی در ایران نپذیرفت، که از مجاهدان عراقی بخواهد که سفارت آمریکا در منطقه سبز بغداد را نزنند. آیا مجاهدان گمنام عراق، به دست یافته اند؟ هر که را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست بی شهادت مرگ با خسران چه فرقی می کند؟
هدایت شده از وزنه سیاسی
دزدی و کلاهبرداری بزرگ دولت روحانی به نام خدا و برای خدا 🔸قالیباف رئیس مجلس از یک کلاهبرداری بزرگ دولت روحانی بر ضد ملت ایران پرده برداشت و گفت: «دولت ارز ۴۲۰۰ تومانی می‌دهد ولی جنس با به مردم می‌رسد.» 🔹علیرضا نظری عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: «با ۴۲۰۰ تومانی کالای غیرمرتبط وارد و یا کالاها در انبار ذخیره شده تا قیمت‌ها افزایش پیدا کند.» ✍در بودجه هر ساله کشور برای خرید کالاهای اساسی و توزیع آن در بین مردم، چند ده میلیارد دلار اختصاص می یابد، اما دولت حسن روحانی در یک دزدی و بزرگ، نه تنها کالایی با ارز ۴۲۰۰ تومانی به مردم نداده، بلکه محل هزینه کرد هم معلوم نیست! 🔺آیا نباید رئیس جمهور پاسخ این دزدی و کلاهبرداری هزاران میلیارد تومانی از جیب مردم را بدهد؟! ⁉آیا مردم می دانند، تفاوت ارز نیمایی با ارز آزاد، معمولا زیر ۱۰۰۰ تومان است؟
هدایت شده از وزنه سیاسی
رونق اقتصادی!!!!! به نام خدا و برای خدا ⭕️حسن روحانی به یکی از وعده هایش عمل کرد! آنجا که گفت: «آنچنان ایجاد کنم، که مردم به یارانه نیاز نداشته باشند» ... و لذا امروز هیچ نیست که روزی ۵۰ بار توسط نیازمندان به یارانه مورد بازرسی عمیق قرار نگیرد ... زیرا دیگر محلی از اعراب ندارد!
هدایت شده از وزنه سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از شبکه نفوذ دولت روحانی غافل نشویم به نام خدا و برای خدا 🔹حدود ۵ ماه قبل به دستور محمود واعظی! رئیس دفتر خود، رضا رحمانی وزیر صمت را عزل کرد! 🔻رضا رحمانی در نامه ی خود به رئیس جمهور نوشت؛ به او گفته که در صورت عدم تلاش برای تفکیک دو وزارتخانه باید استعفا دهد! ✍آیا توطئه ای از سوی ، جهت بحرانی کردن اقتصاد کشور و زندگی مردم در پشت پرده عزل رحمانی بوده است؟! ❗در این پنج ماه، میزان افزایش ، گرانی، تورم و دپو شدن کالاهای اساسی در گمرکات کشور چقدر بوده است؟! 👿آیا که بدنبال تفکیک دو وزارتخانه بوده، نقش همکار آمریکا در فشار ، بر علیه ملت ایران را داشته است! والسلام
🙏 اگر را دوست دارید ، متن زیر را تا آخر بخوانید🙏 استاد جاودان : 💚پویش اطاعت از امر رهبری در خواندن دعای «هفتم صحیفه سجادیه» را جدی بگیریم ❤️ نکته ای بنظر آمد که شاید مغفول مانده باشد و آن این‌که : 👈 ما برای پیروزی در این جبهه «جنگ بیولوژیکی» از حیث اقدام عملی و فیزیکی همه کاری حاضریم بکنیم. از حیث جنگ روانی در فضای مجازی هم در حد وسع و توان فعالیم. در جنبه دعا و توسل هم توسلات خوبی در حال انجام است: به توصیه بعضی اولیاء الهی،حدیث کساء و زیارت عاشورا و .... که البته تقریبا تمام آنها هیچ ارتباطی با خصوص «کرونا» ندارد و توصیه عام صادر شده است. ولی یک توصیه مهمی که یکی از «اولیاء الهی» اولا👈 مشخصا در خصوص «کرونا» کرده‌اند. ثانیا👈 این ولی خدا *اصلا بی حساب حرف نمیزنند* و این مطلب برای همه ثابت شده است. و ثالثا؛ ایشان یک ویژگی منحصر به فرد در مقایسه با بقیه اولیاء الهی دارند و آن این‌که ما نسبت به میزان توجه و اهتمام به حرفهای‌شان «بازخواست» هم خواهیم شد! «مقام معظم رهبری» توصیه فرمودند: برای ریشه‌کنی ویروس منحوس *دعای هفتم صحیفه* را قرائت کنیم🍃 بنظر میاید اگر قصه کرونا خدای ناکرده طولانی شود، بی ارتباط با بی‌توجهی و کم‌توجهی به این دستورالعمل نباشد! لطفا هرکسی به هر شکلی که می‌تواند،موجی در این زمینه ایجاد کند که این دعاء مبارک *هر روز خوانده شود*🌷 یعنی: اولا؛ خودمان هر روز بخوانیم؛ مثلا به تعقیبات یکی از نمازهای روزانه‌مان تبدیل کنیم. و ثانیا؛ به هر شکلی که می‌توانیم در فضای مجازی و حقیقی و خانواده و دوستان و اطرافیان توصیه کنیم که همه روز_ این دعا را بخوانند🌺 در حدیث آمده است: «ما من داء الا و له دواء» 🔰 یادمان هست خاطره شهیدحاج قاسم سلیمانی را درموردتوصیه آقابرقرائت دعای جوشن صغیردرجنگ ۳۳روزه لبنان‌ 🔊 از رادیو و تلویزیون حزب الله و مناره‌های مساجد و حتی کلیساهای ضاحیه جنوب، این دعا هر روز پخش می‌شد و در نهایت، حزب الله بر اسرائیل پیروز شد! 💢دعایی که حتی «مسیحیان» هم می خواندند 🌻چند نکته دیگر: 👈 اول این‌که؛ در تمام نمازها می‌توان آن را در قنوت نماز هم خواند.حدود یک تا یک و نیم دقیقه بیشتر وقت نمی‌گیرد. 👈 دوم این‌که؛ چند روز پس از توصیه مقام معظم رهبری، جمعی از مراجع هم این توصیه ایشان را تأکید کردند. این موضوع در بین مراجع بسیار کم اتفاق می‌افتد که جمعی از مراجع فتوای «مستحب» یکی دیگر از مراجع عظام را تأکید و توصیه کنند. 👈 سوم این‌که؛ این جمله از علامه حسن زاده را هرگز فراموش نکنیم که فرمودند:گوش‌تان به دهان ایشان (حضرت آقا دام ظله) باشد؛ زیرا ایشان گوش‌شان به دهان مبارک «بقیة الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف» است.
هدایت شده از وزنه سیاسی
اگر بشود، چه می شود به نام خدا و برای خدا بحران اقتصادی از آنجا شروع شد، که حسن روحانی حل مشکلات اقتصادی و حتی مردم را هم از بیگانه تمنا ‌کرد! به شخصی گفتند با یک کاسه ماست، آب دریا دوغ نمی‌شود! گفت: «خودم هم مطمئن نیستم که بشود، اما ، چه می‌شود!» اقدام احمقانه یا خائنانه حسن روحانی با مردم و کشور ایران در برجام، همانند فردی است که می‌خواست آب دریا را دوغ کند! ولذا پس از گذشت 7 سال، بازی و قمار "اگر بشود روحانی"، 30 هزار تومانی، 15 میلیون تومانی، کمرشکن، سقوط شدید ارزش پول ملی و فلج کننده کدخدایش آمریکا شد! آیا روحانی می‌دانست، اگر بشود، این می‌شود؟! تاریخ 250 سال گذشته ایران ثابت می‌کند که لیبرالهای غربزده ایرانی، آگاهانه برای اجراء دستورالعمل بیگانگان از حربه‌ی " " بر ضد منافع ملت و کشور ایران استفاده کرده‌اند! والسلام
هدایت شده از وزنه سیاسی
•﷽• 🥀ازش ڪه شما رزمنده اسلامید⁉️ گفت:نه عزیزم! ما شرمنده اسلامیـم. 🍂از اون روز میڪـردم ڪه شرمنده اسلام یڪ رده بالاتر از رزمنده اسلامه تا اینڪه شد..! 🌷 شادی روح شهداء🌹 یک صلوات با اخلاص 🍃🌹🍃🌹
هدایت شده از پیک صبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعتراف ناخواسته کارشناس صدای آمریکا از تاثیر انقلاب اسلامی ایران بر مالزی ▪️فریبرز داوودیان، کارشناس صدای آمریکا: در سفر به مالزی، از یک راننده تاکسی پرسیدم چرا اینقدر روسری در مملکت شما زیاد است؟! ایشان به من گفت این هدیه "امام خمینی" به مملکت ما بود. @salehinrasad
هدایت شده از وزنه سیاسی
اگر شهید باشی🌹 در جبهه شهید می شوی، و می شوی 🌹شهید حاج حسین خرازی اگر شهید باشی🌹 در قلب تهران به شهادت می رسی، و می شوی 🌹شهید صیاد شیرازی اگر شهید باشی🌹 در بازار تهران به شهادت می رسی، و می شوی 🌹شهید لاجوردی اگر شهید باشی🌹 در کوچه پس کوچه های تهران به شهادت می رسی و می شوی 🌹شهید مصطفی احمدی روشن اگر شهید باشی🌹 و شهیدانه زندگی کنی، آنگاه در کنار فرودگاه بغداد، بدست پلیدترین افراد به شهادت می‌رسی و می شوی، 🌹شهید حاج قاسم سلیمانی و 🌹شهید ابومهدی مهندس اگر شهید باشی🌹 خادم رهیان نور در طلائیه به شهادت می رسی، و می شوی، 🌹شهید حجت الله رحیمی. مهم این است.... اول 🌹شهید باشی... آنگاه 🌹شهید شوی شادی روح 🌹شهداء🌹 صلواتی با اخلاص هدیه فرمائید
هدایت شده از وزنه سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نفاق پیچیده! به نام خدا و برای خدا 🔷حسن روحانی برای اهداف کدخدایش آمریکا، ملت و کشور ایران را بدست سرمایه داران زالوصفت رها و نانجیبانه امام حسن علیه السلام را وجه المصالحه نفاق پیچیده خود قرار داده است! 👿آیا روحانی در پشت پرده افزایش نجومی دلار و سکه، بحث مذاکره با ترامپ را دنبال می کند؟! ✳رهبر معظم انقلاب علت افزایش قیمت دلار را سیاسی و امنیتی معرفی کردند و لذا وقتی به عمق بحران اقتصادی کشور نگاه می کنیم، گویا بین ترامپ و حسن روحانی دستور کار مشترکی برای فشار حداکثری به مردم ایران وجود دارد، بطوری تب ترامپ هم باعث نوسان قیمت ارز در کشور ایران می شود! ⛔قطعا چک سفید امضاء نمایندگان مجلس یازدهم مبنی بر عدم استیضاح رئیس جمهور، در افزایش قیمت دلار از ۱۳ هزار تومان به ۳۱ هزار تومان تأثیر قابل توجهی داشته است!