#مولودی
مرغ دل زده بال و پر به کنار حریم تو یا جواد ( علیه السلام )
#محمد_فصولی_الکربلائی
@maktab_hazrat_khadigeh
🎬#کلیپ
#پیشنهاد_دانلود
💫شاهزاده💫
🍀اے جهان ریزه خورِ خوانِ عطاے تو #جواد.....
#حدیث
💎 قالَ سیدنا مُحَمَّد بْنِ عَلِيّ صلوات الله علیه:
بِنَا يُقِيلُ اللَّهُ عَثْرَتَكُمْ وَ بِنَا يَغْفِرُ اللَّهُ ذُنُوبَكُمْ وَ بِنَا يَقْضِي اللَّهُ دُيُونَكُمْ وَ بِنَا يَفُكُّ اللَّهُ وَثَاقَ الذُّلِّ مِنْ أَعْنَاقِكُمْ وَ بِنَا يَخْتِمُ وَ [بِنَا] يَفْتَحُ لَا بِكُمْ وَ نَحْنُ كَهْفُكُمْ كَأَصْحَابِ الْكَهْفِ وَ نَحْنُ سَفِينَتُكُمْ كَسَفِينَةِ نُوحٍ وَ نَحْنُ بَابُ حِطَّتِكُمْ كَبَابِ حِطَّةِ بَنِي إِسْرَائِيلَ.
حضرت آقا امام جواد صلوات الله علیه:
خدای متعال، عیبهای شما را به واسطه ما از بین می برد و به خاطر ما بندهای ذلت و خواری را از گردن شما می گشاید و به واسطه ما، گناهان شما را می آمرزد و به خاطر ما می گشاید و به خاطر ما می بندد؛ نه به خاطر شما!
و ما پناهگاه شما هستیم، چون پناهگاه اصحاب کهف و ما کشتی نجات شما می باشیم، همانند کشتی نوح علیه السلام، و ما ورودی امن (دروازه آمرزش، باب حطه) شما هستیم همانند باب حطه بنی اسرائیل.
📚 بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج23، ص: 218
https://eitaa.com/hazrat_khadige
١٢ رجب،
سالروز بدرك واصل شدن
مؤسس الظلم و البدعه و الطغيان
#معاوية_بن_ابى_سفيان عليه غضب الرحمن
بر شيعيان اميرالمؤمنين عليه السلام مبارك.
https://eitaa.com/hazrat_khadige
💎 ۱۲ رجب سالروز مرگ معاويه بن ابی سفیان لعنةالله علیهما
در اين روز سال ۶۰ ه معاويه بن ابى سفيان لعنه الله عليه در سن ۷۸ سالگى در شام به دركات جهنم شتافت . روز شادى اهل ايمان و حزن و اندوه اهل كفر و طغيان است . و روزه اين روز به جهت شكر الهى بر هلاكت معاويه مستحب است.[۱]
نسب معاويه
كلبى نسابه و ابن روزبهان كه از ثقات نزد علماى اهل سنت هستند، نقل كرده اند كه معاويه فرزند چهار نفر بوده : عماره ، مسافر، ابوسفيان و مردى كه اسم او را نمى برند. راغب اصفهانى در محاضرات و ابن ابى الحديد از ربيع الابرار زمخشرى نقل مى كنند كه معاويه را به چهار كس نسبت مى دادند: مسافر بن ابى عمرو، عمار بن وليد بن مغيره ، عباس و صباح كه مغنى عماره بن وليد بود. مادر معاويه هند با صباح - كه جوان خوش رويى بود و كارگر ابوسفيان بود - الفتى تمام داشت ! اما به ظاهر او را معاويه بن ابى سفيان بن حرب مى گويند.[۲]
ابوسفيان مردى زشت و كوتاه قد بود، و يك چشم او در طائف و چشم ديگرش در يرموك كور شده بود.[۳] باطنش كورتر از چشمش بود و نهايت عداوت و دشمنى با پيامبر صلى الله عليه و آله به وجود مى آمد دخالت داشت و در سال فتح مكه از ترس اسلام آورد و با نفاق زندگى كرد تا در سن ۸۲ سالگى در سال ۳۰ ه به درك رفت .
مخفى نمايند كه حمامه يكى از جدات معاويه است كه در بازار المجاز صاحب پرچم و مشهور بود! و از اين جا نسب ابوسفيان هم معلوم مى شود. مادر معاويه هند است كه از ذوات الاعلام است و ميل فراوانى به غلامان سياه داشت و از توضيح حال پدر معاويه وضع مادر او هند روشن مى شود.
محدث قمى رحمه الله مى فرمايد: چون پيامبر صلى الله عليه و آله در فتح مكه ريختن خون معاويه را مباح شمردند، به اصرار و شفاعت عباس ، پنج ماه قبل از شهادت پيامبر صلى الله عليه و آله اسلام آورد.[۴]
حكومت معاويه در شام
يزيد بن ابى سفيان از طرف ابوبكر با لشكر مسلمين به طرف شام رفت ، معاويه هم همراه آنها بود يزيد در شام مرد و ابابكر ولايت شامات را به معاويه واگذار كرد و به اين حال بود تا زمان خلافت امير المؤ منين عليه السلام كه طغيان معاويه عليه آن حضرت شروع شد. پس اساس ظلمهاى معاويه را هم ابوبكر بنا نهاد.
معاويه در سال ۴۵ ه براى پسرش يزيد بيعت گرفت . او اول كسى بود كه دشنام بر امير المؤمنين عليه السلام را ترويج كرد و در آخر خطبه نماز جمعه لعن و جسارت بر اميرالمؤ منين عليه السلام مى كرد. او دستور داد در تمام شهرها اين لعن انجام شود و تا زمان عمر بن عبد العزيز ادامه داشت تا اينكه او لعن بر آن حضرت را منع كرد.[۵]
دشمنى معاويه با اميرالمؤ منين عليه السلام
معاويه به صحابه و تابعين دستور داد تا حديث در مذمت امير المؤ منين عليه السلام جعل كنند، و عده زيادى از محبين و ارادتمندان آن حضرت را شهيد كرد مانند جناب مالك اشتر نخعى كه در قلزم مصر به سم شهيد شد.[۶]
امام مجتبى عليه السلام را به دست جعده عيال آن حضرت مسموما شهيد كرد.
معاويه مردى خوش گذران و پرخور بود، به حدى كه از كثرت خوردن مى گفت : خسته شدم ولى سير نشدم، و اين به خاطر نفرين حضرت رسول صلى الله عليه و آله درباره او بود. او در نفاق و عوام فريبى تجربه به سزايى داشت . محدث قمى رحمه الله نقل مى كند كه دويست خبر از طرق معتمده اهل سنت در مذمت معاويه نقل شده است .
ماجراى مرگ معاويه
آخر الامر معاويه در مسير مكه به شام بيمار شد، به حدى كه مى لرزيد و دهان او بسته نمى شد، تا وارد شام شد و در آنجا جان به مالك دوزخ داد و رهين اعمال خويش گرديد. هنگام مرگ سن او را ۷۵ يا ۸۲ يا ۹۲ سال نقل كرده اند.
جنايات او زياده از آن است كه در اين مختصر بگنجد ولى در هنگام مرگ به يكى از خواص خود گفت : چند گناه بزرگ كرده ام : حق على بن ابى طالب را غصب كردم ، حسن بن على را به فريب دادن جعده به شهادت رساندم ، و يزيد را به جانشينى خود انتخاب كردم ، و حجر بن عدى و اصحاب او را به قتل رساندم .[۷]
📖[۱]مسارالشیعه،ص۳۴
📖[۲]تتمةالمنتهی،ص۴۷-۵۲
📖[۳]اسدالغابه،ج۳،ص۱۳
📖[۴]احقاق الحق،ص۲۶۵
📖[۵]بحارالانوار،ج۳۳،ص۲۱۴
📖[۶]مراقد المعارف،ج۲،ص۲۲۳
📖[۷]منتخب التواریخ،ص۴۴۹
https://eitaa.com/hazrat_khadige
🔮 پاداش احیا در شب های سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم ماه رجب و روزه روزهای آن
عَنِ الرَّسُولِ صلّی الله علیه و آله أَنَّهُ قَالَ: مَنْ صَامَ ثَلَاثَةَ أَيَّامٍ مِنْ رَجَبٍ وَ قَامَ لَيَالِيَهَا فِي أَوْسَطِهِ ثَلَاثَ عَشْرَةَ وَ أَرْبَعَ عَشْرَةَ وَ خَمْسَ عَشْرَةَ لَا يَخْرُجُ مِنَ الدُّنْيَا إِلَّا عَلَى التَّوْبَةِ النَّصُوح، وَ يُغْفَرُ لَهُ بِكُلِّ يَوْمٍ صَامَهُ سَبْعُونَ كَبيرَةً، وَ يُقْضَى لَهُ سَبْعُونَ حاجَةً عِنْدَ الْفَزَعِ الأكْبَرِ، وَ سَبْعُونَ حاجَةً إذَا دَخَلَ قَبْرَهُ، وَ سَبْعُونَ حاجَةً إذا خَرَجَ مِنْ قَبْرِهِ، وَ سَبْعُونَ حاجَةً إذا نُصِبَ الْميزانُ، وَ سَبْعُونَ حاجَةً عِنْدَ الصِّراطِ.
رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: هرکس سه روز سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم ماه رجب را روزه بگیرد و شب های این روزها را به شب زنده داری بپردازد، از دنیا خارج نمی شود مگر با توبه نصوح، و به ازای هر روزی که روزه گرفته باشد هفتاد گناه کبیره وی آمرزیده می شود ؛ هفتاد حاجت وی در هنگام فزع اکبر، هفتاد حاجت وی در هنگام خروج از قبر، هفتاد حاجت وی در هنگام سنجش اعمال در موقف میزان، و هفتاد حاجت وی در موقف عبور از صراط برآورده خواهد شد.
📚 إقبال الأعمال، ص156
اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج
https://eitaa.com/hazrat_khadige
سلام علیکم و عرض تبریک میلاد با سعادت مولی الموحدین آقا امیر المؤمنین علیه السلام خدمت اعضای محترم کانال🌸🌸🌸🌸
📣📣 به اطلاع میرسانم که کلیه مراسم مکتب حضرت خدیجه سلام الله علیها تا اطلاع ثانوی کنسل میباشد .
❇️❇️❇️❇️❇️❇️
🌺 صلوات بر امیرالمؤمنین علیه السلام منقول از حضرت عسکری علیه السلام
توصیه می شود این صلوات را در روز میلاد امیرالمؤمنین علیه السلام به نیابت از مولایمان، حضرت صاحب الزّمان علیه السلام بخوانیم:
«اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ، أَخِي نَبِيِّكَ، وَ وَصِيِّهِ وَ وَلِيِّهِ، وَ صَفِيِّهِ وَ وَزِيرِهِ، وَ مُسْتَوْدَعِ عِلْمِهِ، وَ مَوْضِعِ سِرِّهِ، وَ بَابِ حِكْمَتِهِ، وَ النَّاطِقِ بِحُجَّتِهِ، وَ الدَّاعِي إِلَى شَرِيعَتِهِ، وَ خَلِيفَتِهِ فِي أُمَّتِهِ، وَ مُفَرِّجِ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِهِ قَاصِمِ الْكَفَرَةِ، وَ مُرْغِمِ الْفَجَرَةِ، الَّذِي جَعَلْتَهُ مِنْ نَبِيِّكَ بِمَنْزِلَةِ هَارُونَ مِنْ مُوسَى. اللَّهُمَّ وَالِ مَنْ وَالاهُ، وَ عَادِ مَنْ عَادَاهُ، وَ انْصُرْ مَنْ نَصَرَهُ، وَ اخْذُلْ مَنْ خَذَلَهُ، وَ الْعَنْ مَنْ نَصَبَ لَهُ مِنَ الْأَوَّلِينَ وَ الْآخِرِينَ، وَ صَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْصِيَاءِ أَنْبِيَائِكَ، يَا رَبَّ الْعَالَمِينَ!»
📚 مصباح المتهجد، ج1، ص400-401
اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج
https://eitaa.com/hazrat_khadige
#حدیث
زمانى كه ابوذر را از مدینه تبعيد كردند، اميرالمؤمنين عليهالسلام، امام حسن و امام حسين عليهماالسلام، عقيل بن ابیطالب، عبداللَّه بن جعفر و عمار ياسر او را بدرقه كردند.
اميرالمؤمنين عليهالسلام در هنگام بدرقه وی فرمود:
اى ابوذر، همانا تو براى خداوند [و در راه کسب رضایت او] مورد خشم قرار گرفتهاى، پس به او امید داشته باش. بدرستى که این قوم از ترس دنیایشان از تو مىترسند و تو از ایشان به خاطر دینت مىترسى!
...اگر بر بندهای بلایی نازل شود که آسمانها و زمین بهم بچسبد و او در میان آنها بماند و با این حال پرهیزگارى نماید، خداوند براى او راه فرار و چاره فراهم نماید. پس جز حق با تو انس نگیرد و چیزی جز باطل تو را به وحشت نیندازد.
«يَا أَبَا ذَرٍّ إِنَّكَ إِنَّمَا غَضِبْتَ لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ- فَارْجُ مَنْ غَضِبْتَ لَهُ إِنَّ الْقَوْمَ خَافُوكَ عَلَى دُنْيَاهُمْ وَ خِفْتَهُمْ عَلَى دِينِكَ .... وَ اللَّهِ لَوْ كَانَتِ السَّمَاوَاتُ وَ الْأَرْضُ عَلَى عَبْدٍ رَتْقاً ثُمَّ اتَّقَى اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ جَعَلَ لَهُ مِنْهَا مَخْرَجاً فَلَا يُؤْنِسْكَ إِلَّا الْحَقُّ وَ لَا يُوحِشْكَ إِلَّا الْبَاطِلُ»
📚 کافی، ج8، ص206
https://eitaa.com/hazrat_khadige