⛔️بگو مگوی روحانی با عسگری ،،،
🔹حسن روحانی در جلسه چهارشنبه دولت با حمله به رییس صدا و سیما به انتقاد از مستند «داستان اتم» «پایان بازی» و عملکرد شبکه پرس تی وی پرداخت و در نهایت علی عسکری را تهدید به شکایت کرد.
🔸شنیده های محرمانه نشان می دهد در این جلسه رییس جمهور با بیان اینکه هدف از پخش چنین چیزهایی فقط تخریب دولت است با بیانی تند به علی عسکری می گوید شما حق ندارید چنین برنامه هایی بسازید.
🔹علی عسکری هم در پاسخ روحانی گفته اگر حمایت های صدا و سیما نبود با شرایطی که دولت دارد مدیریت شما بسیار سخت می شد و این را خود بهتر می دانید اما در این مورد هم سازمان دارد مستند سازی می کند و این حق رسانه ملی و مردم است.
🔸علی عسکری خطاب به روحانی می گوید اینکه بخواهید جلوی هرگونه روایت را از عملکرد خود بگیرید کار پسندیده ای نیست و با ادعاهای خودشان مغایرت دارد.
🔹از بهمن ماه نود و نه به این سو تنش میان رییس جمهور و رییس صدا و سیما بالا گرفته است و بویژه در این یک ماه که مستندهایی از مذاکرات با آمریکا پخش می شود موجب عصبانیت دولت و حسن روحانی شده و در صددند جلوی پخش این مستندها را بگیرند.
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
بر ملا کردن نقشه حامیان دولت برای
انتخابات ۱۴۰۰
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 شنها #مامور_خدا بودند
🔹 امام خمینی(ره): نباید بیدار بشوند آنهایی که توجه به معنویات ندارند و به این غیب ایمان نیاوردهاند؟ نباید بیدار بشوند؟ کی این هلیکوپترهای آقای کارتر را که میخواستند به ایران بیایند ساقط کرد؟ ما ساقط کردیم؟ شنها ساقط کردند
📅 به مناسبت سالروز شکست سنگین آمریکا در طبس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 استوری | #بهار_قرآن
✍ رهبر انقلاب: عزیزان من! از توسّل و از دعا غفلت نکنید. عزیزان من! از یاد شهیدان غفلت نکنید. شهیدان عزیز ما کسانی بودند که در عین جوانی و بعضی در عین نوجوانی حاضر شدند برای خیر کشور، مصالح کشور، حفظ استقلال کشور، دفع دشمنان کشور، جان خودشان را فدا کنند؛ این خیلی ارزش والایی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠بیانات امام خامنه ای
🎥 #کلیپ_نموداری
🌙رمضان ماه تقوا و اخلاق
ماه رمضان، فقط ماه عبادت نیست،ماه اخلاق هم هست...
🔴 کارنامه پرزیدنت در زنگ انشاء
🔹انشاء خواندن تنها عملکرد روحانی در دولت یازدهم و دوازدهم است. پرزیدنت هیچگاه در زنگ حساب با مردم حاضر نشد.
🔹روحانی در سال ۱۳۹۲ با وعده رفع همه تحریمها آمد. وی در سال ۱۳۹۴ گفت تمام تحریمها بالمره لغو میشود. پرزیدنت در سال ۱۳۹۶ اعلام کرد تحریمها برنخواهد گشت و میتواند الباقی تحریمها را نیز بردارد. ایشان در سال ۱۳۹۸ گفت آن وعدهها برای شرایط صلح بود و الان در شرایط جنگ قرار داریم. نهایتا پرزیدنت در آخرین انشاء خود در ۱۴۰۰ آرزو کرد تحریمها بروند.
🔹در انتخابات ۱۴۰۰ مردم باید مراقب #امتداد_روحانی باشند تا دولت آینده، مجددا تبدیل به #دولت_انشاء نشود.
#انتخاب_رییس_جمهور_انقلابی
مدیریت چوب خشکی؛
دولت روی پیغام گیر است؟!
🔹روشی که آقای روحانی برای توجیه ناکارآمدی اجزاء دولت خود پیشه کرده، کاملا به ضرر اوست و عجیب این که همچنان به همین رویکرد ادامه می دهد.
♦️اگر مشکل کمبود یا گرانی گوشت و مرغ و تخم مرغ و میوه و روغن و یا آب خوردن و آلودگی هوا و... پدید می آید، آقای روحانی، یک پاسخ ثابت دارد: "به خاطر تحریم است". این پاسخ به قدری یکنواخت و تکراری شده، که انگار پیغام گیر تلفن، در حال پاسخگویی به شماست!
🔹قباحت و خسارت این رفتار کجاست؟ این که رئیس جمهور مملکت، سپر بلای بی کفایتی هر مدیر در گوشه و کنار دستگاه عریض و طویل دولت شده است. با این وضعیت، نه مدیران وزارت صمت، نه مدیران جهاد کشاورزی، اقتصاد، برنامه و بودجه، آب و گاز و برق، بورس، بانک ها، محیط زیست، کار و رفاه، راه و شهرسازی (مسکن)، و نه هیچ مدیر اجرایی دیگری، دلیلی نمی بیند پاسخگوی مشکلات و ناکارآمدی های حوزه تحت مدیریتش باشد؛
♦️آنها می توانند صرفا "تحریم" را به عنوان علت نارسایی ها معرفی کنند. بلکه حتی نیاز ندارند سوء مدیریت خود را توجیه کند؛ چرا که آقای روحانی هست. متهورانه، جور همه را می کشد و با با یک جمله ضبط شده روی "پیغام گیر دولت"، پاسخ همه ابهامات و انتقادات را می دهد!
🔹نه روحانی و نه هیچ دولتمرد دیگری، هرگز پاسخ نداده اند که توقف روند تولید مسکن با وجود انبوه مهندس و کارگر و تولید کننده داخلی ( و با وجود تقاضای انباشته)، چه ربطی به تحریم دارد؟ و چرا از این ظرفیت تماما داخلی، برای مهار نقدینگی، ایجاد اشتغال در تیراژ میلیونی، رفع نیاز مردم و مهار موثر تورم استفاده نشد؟!
♦️پیشران های اقتصادی دیگر مانند بخش های کشاورزی، لوازم خانگی، خودرو، و حوزه های دانش بنیان نیز وضعیت مشابهی دارند. چرا سالانه باید ده ها هزار تُن میوه دست باغدار باد کند و بگندد، و مدتی بعد، دولت مجبور به واردات برای تنظیم بازار باشد؟ چرا باید سی هزار تُن پرتقال در انبار ها بگندد و مردم با قیمت های نجومی مواجه باشند؟
🔹چرا به خاطر سوء مدیریت، زمانی باید مرغداران جوجه های مازاد را دفن کنند، زمانی دیگر همین جوجه ها به خارج قاچاق شود، و دولت ( و مدیریت ذی ربط) زمانی از خواب بیدار شوند که مرغ پر کشید و نایاب شده، و مردم باید درست در بحبوحه مذاکرات، ساعت ها صف بایستند؟
♦️آقای روحانی به ندرت حاضر می شود پای درد دل تولید کنندگان بنشیند و بشنود که بالای هشتاد درصد علت نابسامانی در تولید و توزیع، سوء مدیریت است؛ مدیریت هایی که ضد تسهیل تولید و کسب و کار عمل می کنند اما نگاه قبیله گرایانه سیاسی، بر نگاه کارشناسی در انتصاب شان چربیده است.
🔹این روزها بهتر می توان سخنان سه سال پیش "سعید لیلاز "(عضو مرکزیت حزب کارگزاران و قائم مقام مدیر عامل ایران خودرو دیزل) را فهمید. او شهریور 97 به یورو نیوز گفت"با اختیاراتی که آقای روحانی دارد، اگر چوب خشک به جای او بود، اقتصاد را بهتر مدیریت می کرد".
♦️مشکل روحانی، کارنابلدی است؟ غرور و لجاجت، و نداشتن شهامت برای اذعان به اشتباه است؟ مشاوران، مشورت غلط می دهند؟ نفوذی ها، راه تصمیم سازی درست را بسته اند؟ یا معجونی مسموم از همه اینها؟
#ایمان_محمدی
✳️ خط انقلابی، اصلاحطلبان و رسانه
🔹 جریان اصلاحات از ابتدای تشکیل تا به امروز یک جریان رسانهباز (ژورنالیست) بوده و همه هنر آن، بازی کردن با افکار عمومی و بازی دادن ذهن مخاطبان است. چهرههای شاخص این جریان هم افرادی رسانهای بوده و از مجرای مطبوعات و رسانه به عالم رقابتهای سیاسی و جناحی وارد شدهاند. افرادی مانند: خاتمی (روزنامه کیهان)، موسوی خوئینیها (روزنامه سلام)، میرحسین موسوی (روزنامه جمهوری اسلامی)، ابطحی (رادیو)، شمسالواعظین (کیهان فرهنگی)، عطریانفر (روزنامه همشهری) و بسیاری دیگر از چهرههای شاخص این جریان.
🔹و به همین دلیل این جریان عمده نیروهای خود را در عرصههای هنری و رسانهای یافته و پرورش داده است. اما از طرف دیگر در حوزههای اجرایی و عمرانی و جهادی دست این جریان از داشتن چهرههایی شاخص خالی است و شاید تنها چهره این جریان که صبغه و سابقه اجرایی و عمرانی دارد «کرباسچی» باشد (که در مقایسه با «قالیباف» نیرویی متوسط به حساب میآید. چون فعالیتهای کرباسچی در شهرداری تهران قابل مقایسه با اقدامات قالیباف نیست).
چرایی «در گل ماندن» اصلاحطلبان در اداره شهرداری تهران در ۵ سال اخیر و مردودی دولتهای خاتمی و روحانی در حوزههای عمرانی و اقتصادی هم ریشه در همین مسئله دارد.
✳️ جریان اصلاحات زبانی دراز و قدرتمند و دستانی کوتاه و ضعیف دارد. اهل عمل نیست اما در ساحت جنگ روانی و بازی دادن افکار عمومی استاد است. این جریان همیشه حسرت داشتن نیروهایی مانند قالیباف، رستم قاسمی، سعید محمد، علی نیکزاد و خیل بچههای مخلص جهادی را خورده و هیچگاه در سطح محسن رضایی مدیری راهبردی و قدرتمند نداشته است (و طبیعی است که هیچ یک از چهره های این جناح در موضوع شناخت اندیشه انقلاب اسلامی به گرد پای سعید جلیلی هم نرسند).
▪️و به احتمال زیاد، اگر نجفی «قاتل» از آب درنمیآمد امروز نامزد اصلی اصلاحات برای انتخابات ریاست جمهوری پیش رو بود.
✳️ ضعف اصلی نیروهای انقلابی در عرصه رسانه و ارتباط با افکار عمومی است در حالی که اصلاحطلبان در طول ٣ دهه اخیر، نان تسلط خود بر افکار عمومی را خورده و به قدرت رسیدهاند و ناتوانی و عجز خود در خدمت به مردم و مدیریت امور اجرایی و عمرانی را با بهانههایی مانند «نداشتن اختیار» و دخالت «دولت تفنگ بدست» و ... توجیه کردهاند.
❇️ جریان انقلابی در انتخابات پیش رو باید قدر نیروها و توانمندیهای خود در عرصههای مدیریتی و جهادی را بداند و به جای دعواهای مخرب درونی و خودزنیهای جاهلانه، به فکر یافتن روشهای برقراری ارتباط با مردم و بکارگیری رسانه باشد تا جامعه برای چندمین بار در چاه «جریان علیل ولی زبانباز اصلاحات» سقوط نکند.
❇️ و البته که در میان جریان انقلابی، نیروهای متفکر و آگاه به ساحت رسانه وجود دارد به شرط آن که چهرههای جریان انقلابی، اطراف خود را از فرصتطلبان بیریشه و متملق و جویندگان پول و قدرت، پاکسازی کرده و «تلخی رفتار صادقانه را به شیرینی برخورد منافقانه» ترجیح بدهند.
دکتر کوشکی