eitaa logo
مکتب شهید سلیمانی اراک
194 دنبال‌کننده
12.8هزار عکس
5.8هزار ویدیو
506 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⬛️ سالروز شهادت امام زین العابدین علیه السلام تسلیت باد ▪️امام سجّاد عليه السلام : المُؤمِنُ مِن دُعائِهِ عَلى ثَلاثٍ : إمّا أن يُدَّخَرَ لَهُ و إمّا أن يُعَجَّلَ لَهُ و إمّا أن يُدفَعَ عَنهُ بَلاءٌ يُريدُ أن يُصيبَهُ ▪️امام سجّاد عليه السلام فرمود :مؤمن از دعاى خود يكى از سه نتيجه را مى گيرد : يا برايش ذخيره مى شود ، يا در دنيا برآورده مى شود و يا بلايى كه مى خواست به او برسد از او برگردانده مى شود 📚تحف العقول، ص 280
متن زیارتنامه آقا امام سجاد علیه السلام "بسم الله الرحمن الرحیم .." اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا زَيْنَ الْعابِدِينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا زَيْنَ الْمُتَهَجّـِدِينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اِمامَ الْمُتَّقِينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا وَلِيَّ الْمُسْلِمِينَ  اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا قُرَّةَ عَيْنِ النّاظِرِينَ الْعارِفِينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا وَصِيَّ الْوَصِيّـِينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا خازِنَ وَصايَا الْمُرْسَلِينَ  اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا ضَوْءَ الْمُسْتَوْحِشِينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ الْمُجْتَهِدِينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا سِراجَ الْمُرْتاضِينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا ذَخِيرَةَ الْمُتَعَبّـِدِينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا مِصْباحَ الْعالَمِينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا سَفِينَةَ الْعِلْمِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا سَكِينَةَ الْحِلْمِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا مِيزانَ الْقِصاصِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا سَفِينَةَ الْخَلاصِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا بَحْرَ النَّدى  اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا بَدْرَالدُّجى  اَلسَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الاَوّاهُ الْحَلِيمُ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الصّابِرُ الْحَكِيمُ،  اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا رَئِيسَ الْبَكّائِينَ  اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يامِصْباحَ الْمُؤْمِنِينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا مَوْلايَ يا أَبا مُحَمَّد أَشْهَدُ أَنَّكَ حُجَّةُ اللهِ وَابْنُ حُجَّتِهِ وَأَبُو حُجَجِهِ، وَابْنُ أَمِينِهِ وَابْنُ اُمَنائِهِ وَأَنَّكَ ناصَحْتَ فِي عِبادَةِ رَبِّكَ وَسارَعْتَ فِي مَرْضاتِهِ وَخَيَّبْتَ أَعْداءَهُ وَسَرَرْتَ أَوْلِياءَهُ أَشْهَدُ أَنَّكَ قَدْ عَبَدْتَ اللهَ حَقَّ عِبادَتِهِ وَاتَّقَيْتَهُ حَقَّ تُقاتِهِ وَأَطَعْتَهُ حَقَّ طاعَتِهِ حَتّى اَتيكَ الْيَقِينُ فَعَلَيْكَ يا مَوْلايَ يَاابْنَ رَسُولِ اللهِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَالسَّلامُ عَلَيْكَ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكاتُهُ.. ◼️◼️◼️متن صلوات خاصه امام سجاد علیه السلام 🔹اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ سَیِّدِ الْعَابِدِینَ‏ الَّذِی اسْتَخْلَصْتَهُ لِنَفْسِکَ وَ جَعَلْتَ مِنْهُ أَئِمَّةَ الْهُدَی الَّذِینَ یَهْدُونَ بِالْحَقِّ وَ بِهِ یَعْدِلُونَ‏ اخْتَرْتَهُ لِنَفْسِکَ وَ طَهَّرْتَهُ مِنَ الرِّجْسِ وَ اصْطَفَیْتَهُ وَ جَعَلْتَهُ هَادِیاً مَهْدِیّاً اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَیْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّیْتَ عَلَی أَحَدٍ مِنْ ذُرِّیَّةِ أَنْبِیَائِکَ‏ حَتَّی یَبْلُغَ بِهِ مَا تَقَرُّ بِهِ عَیْنُهُ فِی الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ إِنَّکَ عَزِیزٌ حَکِیم.
🔴 | کاهش نظامیان آمریکایی در منطقه؛ واقعی یا مانور انتخاباتی؟‼️ 🔻 دولت آمریکا اعلام کرده بیش از ۲ هزار نیروی آمریکایی طی ماه جاری عراق را ترک می‌کنند و نظامیان اين کشور در افغانستان نیز کاهش می‌یابند. سفیر آمریکا در بغداد نیز گفته قصد ماندن طولانی‌مدت در عراق را نداریم و نیروهای آمریکایی شاید کمتر از سه سال دیگر از عراق خارج شوند. 🔹این اظهارنظرها در حالی است که بسیاری از کارشناسان قائل به نمایشی بودن آن هستند، زیرا ترامپ در چهارسال گذشته برخلاف وعده‌هایش نه تنها نظامیان آمریکا را از عراق و افغانستان خارج نکرد که آنها را افزایش هم داد و بودجه هنگفتی را خرج نظامی‌گری در منطقه کرد. حال آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند با چنین نمایش‌هایی خود را برای عمل به وعده ها، جدی نشان دهند. 🔹موضوع کاهش حضور نظامیان بویژه در مناطقی چون خاورمیانه بدلیل هزینه‌های جانی و مالی زیاد، همواره یکی مطالبات رأی‌دهندگان آمریکایی بوده است.
به خدمتگزار ساده نیازمندیم 🔹با ایجاد دوقطبی های کاذب، شاید بشود مردم را فریب داد و انتخابات را برد؛ اما با تکرار این شگرد پس از رسیدن به منصب، نمی شود مشکلی از مشکلات روزمره معیشت مردم را حل کرد. ♦️این دقیقا همان کاری است که ائتلاف مدعی اصلاحات و اعتدال در سال های 92 و 94 و 96 کرد و تا می توانست فضای افکار عمومی را از دو قطبی های جعلی انباشت. مردم باید از جلیلی و قالیباف و رئیسی و نیروهای انقلابی می ترسیدند تا ائتلاف اشرافیت بتواند قدرت را قبضه کند. 🔹بنابراین بخشی از مردم به خیال این که اگر ائتلاف اعتدال و اصلاحات رای نیاورد زندگی و معیشت شان به هم می ریزد، به نامزدهای آن در انتخابات ریاست جمهوری، مجلس و شورای شهر رای دادند. ♦️ادعا می شد اگر غیر از این ائتلاف سر کار بیایند، دلار پنج هزار تومان و پراید بیست میلیون تومان می شود؛ در پیاده روها دیوار می کشند و عرصه زندگی را بر مردم تنگ می کنند. اما مردم دیدند که واقعیت، عکس این فضا سازی بود. 🔹دیدند اتفاقا کسانی که دغدغه گره گشایی از زندگی مردم و برداشتن حصار ها و مضیقه ها را دارند، آنهایی هستند که باور انقلابی و اسلامی دارند. دیدند بیت المال را چه کسانی به تاراج سپردند و چه کسانی اهتمام به پس گرفتن آن دارند. ♦️دوره تازه ای در حال شروع است، اما اشرافیت مدعی اعتدال و اصلاحات، جز بازسازی ملال آور همان دو قطبی های اشباع شده نزد مردم، کار دیگری بلد نیستند. نمی فهمند که آن عملیات روانی اگر به کار رقابت انتخاباتی می آمد، به درد مدیریت و تدبیر امور مردم نمی خورد و گرهی از مشکلات شان باز نمی کند. 🔹مسابقه خدمت با همه دشواری هایی که اشرافیتِ تن پرور و سربار در مقابل آن پدید آورده، آغاز شده و اگر ائتلاف اشراف نتواند لا اقل تظاهر به حضور در این میدان مسابقه کند، طرف مقابل در دو قطبی "مردم- مشکلات" محسوب خواهد شد؛ که شده. ♦️شعبده بازی های هنرمندان عملیات روانی، دیگر نه تازگی و جذابیتی برای سرگرم کردن دارد و نه در ازای تماشای آن، مشکلی از مشکلات زندگی عامّه برطرف می شود. 🔹مردم، دیگر شعبده باز و بازیگر سیاسی -یا به قول کارگردان فیلم روحانی: "شومن"- نمی خواهند؛ در انتظار مدیرانی هستند که برای شان نوکری و خدمتگزاری کنند و با آنها یکدل و بی شیله و پیله باشند.
ارز و عدالت.pdf
1.39M
🌀نسخه pdf 🛑 یادداشت ✍️ ارز و عدالت ❇️به قلم: سید یاسر جبرائیلی-کارشناس اقتصاد سیاسی
❇️ یادداشت/ ❌ با مشکلات کشور چه کنیم؟ 🔻رئیس‌جمهور طی چهار ماه گذشته دو بار به وزارت صمت دستور ساماندهی بازار خودرو را داده است؛ ولی تنها چیزی که امروزه در بازار خودروی کشور مشاهده نمی‌شود، ساماندهی است! نگاهی ولو سطحی و با عینک مردم کوچه و بازار به سایر بازارها و حوزه‌های اقتصادی نیز کم‌وبیش از همین نگاه حکایت دارد! اما علت یا علل رها بودگی مسئولیت‌ها در مباحث اقتصادی چیست؟ چگونه می‌شود همچنان امور را با انگیزه و جدیت کامل تا روز آخر مسئولیت‌ پیگیری کرد؟ 🔹نکات تحلیلی: 1- دو مدل و الگو در این حوزه قابل شناسایی است؛ در کشورهای غربی و توسعه‌یافته، تکلیف دولت با داشتن رویکرد و عقبه حزبی، مشخص است. حزب به خاطر آبرو و حفظ سازمان رأی خود و برای این‌که فرصت‌های آتی خود را تخریب نکند، تا لحظه آخر کار می‌کند و دولت متبوع خود را به کار و پایان دادن به برنامه‌ها و وعده‌ها، ولو با کمترین امید به رأی آوری، وادار می‌سازد. 2- اما در دولت‌هایی که ساختار حزبی جا نیفتاده، مکانیزم‌های پایشی و کنترلی دیگری در قانون پیش‌بینی شده است. البته شکی نیست که بهترین سازوکار کنترلی در منظر دینی و دولت اسلامی، انجام کارها به قصد قربت و خدمت و پاسخگویی به وجدان بیدار خود، ملت، تاریخ و در آخر دادگاه عدل الهی است؛ اما به‌هرحال لازم است مکانیزمی بیرونی نیز تعبیه شود. این موضوع در قانون ما، در کارکردهای مجلس پیش‌بینی شده است. مجلس در کنار وظیفه جعل قانون، رسالت نظارت بر حسن اجرای آن را نیز بر عهده دارد. از این منظر، کسانی که سفرهای استانی نمایندگان خانه ملت را دور از ابعاد قانونی تحلیل کردند، به کژ راهه‌ای افتادند که خود در تحلیل‌هایشان نگران آفات و شائبه‌های سیاسی آن بودند! چراکه اصل کار مجلس در راستای جدیت بخشی و مصون‌سازی به اقدامات دولت قانونی است. اساساً، هر سفری از سوی هر مسئولی که سبب آشنایی با مشکلات مردم شود و در نهایت به حل و گره‌گشایی از آن‌ها منجر گردد، پسندیده است. 🔺نکته نهایی: مجلس باید صیانت کند و با درایت و نظارت میدانی، جلوی ورود ویروس تنبلی، بی‌تفاوتی، رهاسازی کارها و تزلزل‌ها را در دولت بگیرد؛ این بزرگ‌ترین خدمت به دولت و حیثیت آن است. مجلس کارآمد و هوشمند تنها با نیت کارگشایی و البته به دور از شائبه‌های سیاسی می‌تواند با پیشنهاد راه‌های قانونی و گشایش روزنه‌های حقوقی در جذب سرمایه‌گذاری‌های تازه، شناسایی منابع درآمدی جدید، هموارسازی قانونی مسیر، دولت را تا روز پایانی آن ترغیب به کار و خدمت نماید. ✅(نویسنده: فتح‌الله پریشان)
دو نکته مهم در سخنان بایدن 🔹آخرین اظهارات جو بایدن نامزد دموکرات ها در انتخابات آمریکا، دو خبر در درون خود دارد که بشارت برای ملت ماست و ضمنا مشت بزک کنندگان ایرانی دموکرات ها را باز می کند. ♦️خبر اول او این است: "فشار حداکثری ترامپ علیه ایران شکست خورد. حقیقت این است که کارزار فشار حداکثری، یک امتیاز برای تهران و یک شکست برای منافع آمریکا بود. سیاست‌های ترامپ باعث نزدیک‌تر شدن روسیه و چین به ایران شده و روابط فراآتلانتیک را متزلزل کرده است". 🔹او سپس، خباثت دموکرات ها را که توسط بزک کنندگان وطن فروش ایرانی، سانسور یا تحریف می شود، این گونه بروز می دهد؛ "روش هاى زيركانه تر و هوشمندانه تری هم براى علیه ايران وجود دارد". ♦️تا پرده تحریف دریده نشود، حصار تحریم ها و خودتحریمی داخلی شکسته نخواهد شد. تحریف موجب شد اوبامای پایه گذار تحریم های فلج کننده -و سپس ویزایی و کاتسا و آیسا- دوست و شریک جا زده شود. نا امیدی مطلق از دشمن غدّار، سر آغاز همه فتوحات است. نباید گذاشت این سرمایه عبرت عمومی دوباره غارت شود.
⚫️راه‌های «هوشمندانه‌تر» بایدن علیه ایران 🔺 نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا: 🔹راه‌های هوشمندانه‌تری نیز براى سخت‌گیرى علیه ایران وجود دارد. 🔹اگر در انتخابات نوامبر پیروزی شوم طی سه مرحله سیاست کاخ سفید در برابر ایران را تغییر داده و در ابتدا اعلام می‌کنم که از رسیدن ایران به تسلیحات هسته‌ای جلوگیری خواهم کرد. 🔹اگر ایران بشدت برجام را اجرا کند آمریکا هم مجدداً به عنوان نقطه آغاز مجدد به منظور آغاز مذاکراتی دیگر به توافق هسته‌ای خواهد پیوست. 🔹سعی خواهم کرد تا هم پیمانانمان را همراه کرده و بندهای محدود کننده برجام را افزایش داده و تمدید کنم. 🔹از تحریم‌های هدفمند علیه نقض ادعایی حقوق بشر، حمایت از تروریسم و برنامه موشکی علیه ایران بهره خواهم برد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚀صهیونیست‌ها پیام‌ موشک‌های "قاسم سلیمانی" و ابومهدی" را دریافت کردند 🔸روزنامه صهیونیستی جروزالم پست در تحلیلی با عنوان "ایران قدرت موشک‌های جدید دور بُرد خود را به نمایش گذاشت" با اشاره به توانمندی‌های موشک‌های تازه رونمایی شده "قاسم سلیمانی" و "ابومهدی" نوشت: اینکه نظامیان ایران ‌بُرد این موشک‌های بالستیک را بین ۱۰۰۰ تا ۱۴۰۰ کیلومتر اعلام کردند، پیام مهمی برای اسرائیل داشت؛ چرا که فاصله ایران تا اسرائیل ۱۰۰۰ کیلومتر است.
🔴 | عوامل انحراف و ابتذال در جنبش عدالتخواهی 🔻 عدالت در عدالت خواهی حرکت‌های عدالتخواهانه حق طبیعی همه آحاد ملت است اما توجه به اصول و شیوه‌های صحیح عدالتخواهی نیز ضروریست وگرنه عدالتخواهی به نوعی انحراف و ابتذال تبدیل می‌شود. 🔻 عوامل تهدید کننده: 1️⃣ مصداق‌سازی: انتقادهای شخصی و مصداق‌سازی به جای پرداختن و بسط گفتمان عدالتخواهی است. در مصداق سازی احتمال خطا زیاد است ، گاهی پایه داده‌ها و اطلاعات ضعیف، شخصی را مورد اعتراض قرار می‌دهد و منجر به تهمت و افتراء می‌شود. در صورت اشتباه بودن اعتماد جامعه را نسبت به آن شخص و جریانات همسو سلب می‌کند و راه را برای فرار مفسدان اصلی فراهم می‌کند 🔹 مقام معظم رهبری: «گفتمان عدالت‌خواهی را فریاد کنید؛ اما انتقاد شخصی و مصداق‏ سازی نکنید. 2️⃣ عدالت‌طلبی منهای معنویت: 🔹 رهبر معظم انقلاب: « عدالتی که همراه با معنویت و توجه به آفاق معنویِ عالم وجود و کائنات‏ نباشد، به ریاکاری ، دروغ ، انحراف و ظاهرسازی و تصنع تبدیل خواهد شد» ؛ عدالت ذاتا با ظلم ناسازگار است و این دو نقیض یکدیگرند، بنابراین معنویت اصیل در ذات خود عدالتخواهی را به همراه دارد و عدالت منهای معنویت نیز سرانجامی جز انحراف و ظاهرسازی نخواهد 3️⃣ خود حق‌پنداری: نوعی احساس «خود حق‌انگاری» است که افراد را به «غرور» دچار می کند. این احساس «غرور» سبب می‌گردد تا فرد با این توهم که دارای مطلقیت در حق است و هرآنچه که می‌گوید عین حق است، دچار نوعی اعتیاد به «افشاگری جنجالی» شود ، به نحوی که با دستیابی به کوچک‌ترین قرینه و مدرکی دال بر فساد ، آن را به تنور افشاگری می‌چسباند بی‌آنکه مراحل سخت و دقیق صحت‌سنجی، پیگیری‌های پیش از انتشار عمومی و سایر شروط شرعی و اخلاقی و قانونی برای «امر به معروف و نهی از منکر» را به سرانجام برساند. 🔹 این افراد براحتی دچار دام چاله های حقوقی- قضایی شده و بازنده نهایی «جنبش عدالتخواهی» است که اعتبار آن ضربه جدی می بیند و برنده واقعی ، مفسدان حقیقی هستند که از افشاگری درست و جریان‌های ضدفساد زخم‌خورده هستند 4️⃣ رفتارهای پوپولیستی: رفتارهای عوام‌فریبانه به جای ریشه‌یابی و عملکرد دقیق، معقولانه و ریشه‌ای از دیگر عوامل تهدید کننده و به زوال برنده جریان عدالتخواهی است. رفتارهایی همچون افشاگری‌های بی‌سند و مدرک ، برچسب زدن بر اساس عکس و امثالهم به شخصیت‌ها و فرزندانشان ، جنجال به راه انداختن در فضای مجازی بدون پایه‌های حقوقی محکم که بسیاری از این کنش‌های ضعیف را می‌توان در رفتارهای سلبریتی‌ها مشاهده کرد. 🖌
⛔️ادبیات ارعاب، دال مرکزی گفتمان غربگراها 🔹تاجزاده که قبلا گفته بود اگر روحانی نمی آمد ایران ونزوئلا می شد، اخیرا بعد از پرتاب ماهواره نور گفته همین طور پیش برویم یا کره شمالی می شویم یا نهایتا شوروی فروپاشیده شده! 🔹ادبیات ارعاب، همواره دال مرکزی گفتمان غربگرایان ایرانی بوده. مدام در حال ترساندن مردم از شرایط موهوم آینده هستند و با این ادبیات یا خسارتی چون برجام را نصیب مردم می کنند یا می خواهند جلوی پیشرفت هایی چون فضایی شدن و هسته ای شدن را بگیرند. در شرایطی که دنیا و حتی دشمنان معترف به اقتدار ایران هستند، این جریان به میدان می آید و همچنان کشور خود را ضعیف و درمانده و عاجز ترسیم میکند و دنبال وارونه نمایی ست. 🔹ونزوئلا به خاطر اقتصاد تک محصولی و وابستگی شدید به فروش نفت به این روز افتاده. بلایی که دولت و مجلس غربگرا با بودجه های نفتی می خواهند بر سر کشور بیاورند. 🔹شوروی ‏با دکترین ‎سازش، اعتماد گورباچف به ریگان و صف کشیدن مردم مسکو جلوی مک دونالد(شیفتگی بیش از حد به آمریکا) ‎فروپاشید نه با موشک هایش! 🔹فرمولی که غربگراها دنبالش هستند، نتیجه ای جز اعطای امتیازات یکجانبه به غربی ها و بردن کشور به سمت عقیم شدن دفاعی و لیبی شدن ندارد. 🔹 16 سال پیش در چنین روزهایی لیبی هسته ای و بعد از مدتی موشک هایش را تحویل غرب داد و امروز با آن همه نفت و ثروت، کشوری ویران و تکه پاره شده است. لیبی برای غربی ها الگوی مهار کشورهای مقاوم در برابر آمریکا شده و امید غرب برای لیبی سازی ایران همین امثال تاجزاده است! ✍️محمد عبدالهی
🔴 ضمیر، مرجعش را پیدا کرد‼️ 🔻 کارشناسان مختلفی از زوایای متفاوت به تحلیل رزمایش بزرگ ذوالفقار۹۹ ارتش در خلیج فارس پرداخته اند ؛ اما در این میان، تحلیل شبکه اسرائیلی طعم و لذت دیگری داشت: 🔹 کارشناس شبکه آی۲۴ اسرائیل در تحلیل رزمایش ایران با اعتراف به اقتدار جمهوری‌اسلامی و قدرت‌نظامی ایران، اذعان کرد که رزمایش نظامی ایران پیام روشنی داشت‌ و پیام این بود که : "هرکس حاکمیت ایران را در زمین، دریا و آسمان نقض کند، با پاسخ ایران روبرو می‌شود. آمریکایی‌ها جرأت حمله به ایران را ندارند چون می‌دانند حمله به هر هدفی در ایران چه عواقبی را برای کل منطقه رقم خواهد زد؛ موشک‌ باران عین‌الاسد بزرگترین سند برای سخنان من است." 🔻 دو نکته : 1⃣ این اعتراف نشان میدهد ضمیرِ رزمایش دقیقاً مرجع خودش را پیدا کرده و خیبریان غاصب در ارض کنعان با دیدن سیف ذوالفقار ارتش حساب کار دست شان آمده است 2⃣ سیلی موشکی سپاه برای دشمنان همچنان یک کابوس فراموش نشدنی است! 🖌
Photo from Dr.A.M
✅ یادداشت/ 🛑دست در جیب آیندگان! «صندوق توسعه ملی» با هدف تبدیل بخشی از عواید ناشی از فروش نفت و فراورده‌های آن به ثروت‌های ماندگار و سرمایه‌های زاینده اقتصادی و نیز حفظ سهم نسل‌های آینده از این منابع تأسیس شده است. 🔵گزاره‌های خبری: 1- «پرویز حناچی»، شهردار تهران اخیراً در نامه‌ای به مقام معظم رهبری، درخواست کمک برای خرید ۲۵۰ اتوبوس درون‌شهری از صندوق توسعه ملی کرده است. 2- صندوق توسعه ملی در زمینه‌های مختلفی همچون تولید ملی، صادرات غیرنفتی، اشتغال و حمایت از کار و سرمایه داخلی، برنامه ریزی شده که منابع ارزی ذخیره‌شده در آن بر اساس مفاد تعیین‌شده در اساسنامه استفاده می‌گردد. 3- در دولت آقای روحانی برداشت‌های مختلفی از این صندوق صورت گرفته است که آخرین مورد از آن، برداشت مبلغ یک میلیارد یورو در ابتدای سال ۹۹ برای مقابله و مدیریت عوارض ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور بود. 4- در ابتدای سال ۹۷ آقای روحانی در نامه‌ای به مقام معظم رهبری درخواست مساعدت ۲ میلیارد دلاری برای رفع خسارت‌های سیلاب عید نوروز را داشت که ایشان با تأکید بر تکیه دولت بر پیشبرد مأموریت‌ها با سایر منابع هزینه‌ای، با این درخواست موافقت کردند. معظم له تلویحاً به دولت گوشزد کردند که نباید در هر موضوعی آسان‌ترین شیوه تأمین منابع را انتخاب و دست به منابع حیاتی کشور دراز کرد. ❇️نکته راهبردی: برخی مسئولین ارشد دولت تدبیر و امید از همان روزهای آغازین اعلام کردند؛ صندوق ذخیره ارزی خالی است. این موضوع موجب افزایش فشارهای اقتصادی دشمن و ضریب دهی غیرواقعی به ضرورت مذاکره در جامعه شد؛ اما اکنون دولتمردان برای برداشت از صندوقی که خود اذعان به خالی بودن آن داشته‌اند، صف بسته‌اند! خرید ناوگان حمل‌ونقل عمومی ردیف بودجه‌ای مشخصی دارد و تأمین بودجه آن از صندوق توسعه ملی برخلاف اصل تشکیل صندوق و اهداف پیش‌بینی‌شده برای آن است. شهرداری به‌جای چنین درخواستی لازم است مطالبه بودجه خود را از دولت داشته باشد و از بودجه‌های مصرح در قانون برای برنامه‌های جاری خویش هزینه کند، نه این‌که دست در جیب آیندگان کند. ✔️(نویسنده: فرهاد مهدوی)
✅ موج سوم انقلاب‌های عربی در راه است 🔻«منصف المرزوقی» رئیس‌جمهور سابق تونس تأکید کرد که توافقنامه‌های عادی‌سازی روابط که برخی رژیم‌های استبدادی با رژیم صهیونیستی امضا کرده‌اند، در آینده از بین خواهند رفت. 🔸المرزوقی با اشاره به اینکه موج سوم انقلاب‌های عربی در راه است، گفت: همان دلایلی که باعث ایجاد موج دوم انقلاب عربی در سودان، عراق و لبنان پس از موج اول انقلاب در این کشورها شد، هنوز هم وجود دارد به ویژه اینکه فساد، استبداد، سرکوبگری، فقر و عدم اقدام رژیم‌های استبدادی به اجرای اصلاحات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و آشتی با ملت‌ها همچنان ادامه دارد. 🔹به نوشته روزنامه «القدس‌العربی»، رئیس‌جمهور سابق تونس همچنین گفت که توافقنامه‌های عادی‌سازی روابط بین رژیم‌های استبدادی عربی و رژیم صهیونیستی امضا می‌شود و این رژیم‌ها هرگز در تحمیل این عادی‌سازی روابط بر ملت‌های خود موفق نخواهند بود چرا که این ملت‌ها با تسلیم شدن در برابر رژیم صهیونیستی و برقراری هر گونه رابطه‌ای با این رژیم مخالف هستند. 🔺رئیس‌جمهور سابق تونس پیشتر نیز پیش‌بینی کرده بود که موج‌های جدید انقلاب‌های عربی در راه است و این بار این موج انقلاب‌ها از الجزائر و سودان فراتر رفته و به عربستان سعودی و دیگر کشورها خواهد رسید. روز جمعه بحرین از دستیابی به توافقی برای برقراری روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی تحت نظارت آمریکا خبر داد. بصیرتی کمالی
99-06-24.pdf
937.8K
🔸نشریه الکترونیکی پیشخوان خبر 🔹شماره 293
💢 اصرار چندباره وزیر کار برای به‌حاشیه کشاندن وزارتخانه 🔹🔸ولی ملکی نماینده رد صلاحیت شده مشکین شهر در مجلس دهم که برای انتخابات مجلس یازدهم از سوی وزارت اطلاعات و شورای نگهبان رد صلاحیت شده چند روزی است از سوی محمد شریعتمداری وزیر کار بعنوان رییس هیات مدیره صنایع شیر ایران منصوب شده است. ♦️برابر اعلام منابع آگاه، وزارت اطلاعات صلاحیت نامبرده را برای سمت ریاست هیات مدیره صنایع شیر ایران نیز تایید نکرده است. اخباری به گوش می رسد که جناب شریعتمداری از محمود علوی وزیر اطلاعات خواسته صلاحیت ملکی را تایید کند. اینکه وزیر کار که خود زمانی عضوی از جامعه اطلاعاتی کشور بوده اینچنین برای مثبت اعلام شدن استعلام ولی ملکی خواستار دور زدن قانون میشود جای سوال دارد؟
**مقایسه تولید خودرو با تولید ماسک در کشور!/ حجت‌الله عبدالملکی، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) با نقد ضمنی عملکرد چند دهه دو شرکت خودروسازی (ایران‌خودرو و سایپا) و ضرورت رقابتی شدن صنعت خودرو با تأسیس شرکت‌های جدید خودرویی، نوشت: «اگر تولید همین ماسک هم (که با قیمت اندک در بازار به‌وفور وجود دارد) صرفاً به دو تولیدکننده سپرده شده بود، تا الآن پنجاه درصد از مردم از کرونا مرده بودند! بازماندگان هم هر ماسک را به قیمت چند ده هزار تومان از مافیا خریداری می‌کردند!
✍️امام سجاد علیه السلام: ✅نشانه های مؤمن پنج چیز است: پرهیزگاری در خلوت صدقه در حالت نیازمندی شکیبایی هنگام مصیبت بردباری هنگام خشم راستگویی هنگام ترس 📚الخصال، ص۲۴۵ ┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
تا اربعین سیدالشهدا علیه السلام 24 روز باقیست...
🔴یادداشت/ ✅ مرام سياسي- اسلامي 🔻چند روز پيش بود که خبر درگذشت آیت‌الله سيد يوسف صانعي از بزرگان و مراجع تقليد قم در سن 83 سالگي منتشر گرديد. در پس اين خبر رهبر معظم انقلاب پيام تسليتي بدين شرح صادر کردند: «درگذشت مرحوم مغفور آيت‌الله آقاي حاج شيخ يوسف صانعي رضوان‌الله عليه را به فرزندان و خاندان مکرّم و به برادر معزز و محترم ايشان و نيز به شاگردان و علاقه‌مندان و دوستان آن عالم بزرگوار تسليت عرض می‌کنم. آن مرحوم از شاگردان پرتلاش درس‌های فقه و اصول و از نزديکان حضرت امام خميني اعلي‌الله مقامه بودند و پس از پيروزي انقلاب در مسئولیت‌های مهم قضائي و غيره به خدمت اشتغال داشتند و اميد است این‌همه مقبول درگاه احديت و موجب اعتلاي مقامات اخروي ايشان باشد. رحمت و مغفرت حضرت حق را براي آن مرحوم مسألت می‌کنم». مواضع انتقادي و تند سياسي سال‌هاي اخير مرحوم صانعي از نظام اسلامي، موجب فاصله گرفتن وي از محور نظام اسلامي گرديده بود؛ اين واگرايي بالأخص پس از فتنه 88 آشکارتر گرديد و صانعي به يکي از حاميان سران فتنه بدل شد و فتنه‌‎گران از مواضع وي به نفع خود سوءاستفاده کردند. در پي اين مواضع، تصور چنين پيام تسليتي از جانب رهبر معظم انقلاب که مورد بيشترين هجمه‌هاي تخريبي فتنه‌گران پس از سال 1388 بود، دور از ذهن به نظر مي‌رسيد. 🔹نکات تحليلي: 1- نگاه راهبردي امام خامنه‌ای در طول حيات سیاسی‌شان، بر جذب حداکثري و دفع حداقلي بوده است. ايشان هیچ‌گاه پيشگام حذف و واگرايي از افراد نبوده‌اند و واگرايي‌هاي صورت گرفته آنجايي بوده که طرف مقابل بر طبل جدايي زده و دست دوستي و رفاقت را پس کشيده است. 2- دشمنان انقلاب اسلامي همواره تلاش کرده‌اند تا از اختلافات درون اردوگاه انقلاب اسلامي بهره‌برداری کنند. حکيم انقلاب با فهم صحيح از صحنه سياست و فهم اولويت‌ها، هیچ‌گاه دچار خطاي محاسباتي نشده و اجازه نداده تا دشمن از اين اختلافات بهره‌برداری کند. لذا صدور پيام‌هاي اين‌چنيني با فهم دقيق از وضعيت دشمنان ملت ايران صورت گرفته است. 3- حفظ انسجام ملي و وحدت جامعه يکي از مهم‌ترین شاخص‌هایی است که رهبر معظم انقلاب همواره تلاش کرده تا در جهت تحقق آن عمل نمايد. بدون شک صدور چنين پیام‌هایی با لحاظ کردن رکن وحدت صورت گرفته، هرچند با چشم‌پوشی نسبت به عملکرد ناصواب افراد انجاميده باشد. 🔺نکته راهبردي: مشي و مرام و سلوک سياسي حکيم فرزانه انقلاب اسلامي، مهم‌ترین مرجع براي ملت مسلمان ايران است که بايد هم فهم شده و هم به الگوي رفتاري آحاد جامعه در دهه پنجم انقلاب اسلامي بدل گردد. 🔸نویسنده: مهدی سعیدی
❌عرض‌اندام انگلیس مقابل ایران با ناو جنگی فرسوده! 🔻هم‌زمان با عادی‌سازی روابط رژیم‌های امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی، سفر دوره‌ای وزیر دفاع انگلیس به کشورهای عربی آغاز شده که در چارچوب تلاش‌های انگلیس برای تقویت حضور نظامی‌اش در منطقه ارزیابی می‌شود. 🔹«بن والاس» وزیر دفاع انگلیس در جریان سفر منطقه‌ای خود، از فرصت گفت‌وگو با تلویزیون :«الجزیره» برای حمله علیه ایران استفاده و همچنین تلاش کرد به افکار عمومی در کشورهای حوزه خلیج‌فارس این‌گونه وانمود کند که لندن قادر است از امنیت خلیج‌فارس، حتی در صورت اقدام آمریکا به کاهش حضور نظامی‌اش در این منطقه، دفاع کند. والاس در تأیید اظهاراتش به ناو جنگی «مونتروز» اشاره کرد و مدعی شد که این ناو در تنگه هرمز به‌منظور مقابله با آنچه آن را «مداخله سپاه پاسداران» خواند، می‌ماند. 🔺موضوع خنده‌دار این است که ناو انگلیسی مونتروز، که بن والاس به آن افتخار می‌کند، تجربه تلخی را با نیروی دریایی سپاه پاسداران در تابستان سال گذاشته داشت. در آن زمان نیروی دریایی سپاه نفت‌کش انگلیسی «استینا ایمپرو» تحت اسکورت این ناو جنگی را که با بی‌توجهی به قوانین و مقررات دریایی و در مسیر معکوس در حال ورود به تنگه هرمز بود را توقیف کرد.