eitaa logo
مکتب شهید سلیمانی اراک
234 دنبال‌کننده
14.6هزار عکس
6.6هزار ویدیو
531 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ طنز تلخ روزگار ما ! 👈 یکی از روزنامه‌هایی که خواننده های آن کمی بیش از هیئت تحریریه آن است! نوشته: " نفوذی ها به دنبال کرسی ریاست جمهوری ۱۴۰۰/ انقلابی نماها با شعارهای فریبنده، نظام را به سمت بحران سوق می‌دهند." در اینکه جریان نفوذی در کشور وجود دارد، شکی نیست و نفوذ در جریانها اعم از اصولگرا، اصلاح طلب و انقلابی ها محتمل است، اما این که یک جریان سیاسی و رسانه ای، برای حل مشکلات جامعه و حتی حل مشکل آب خوردن مردم، به دنبال فدا کردن استقلال کشور مقابل آمریکا بود، اکنون نگران نفوذی ها شده و جریان مقابل خود را که به دنبال قطع وابستگی به غرب و بی اثر کردن تحریم‌ها هستند، متهم به نفوذی و بحران سازی میکنند، طنز تلخ روزگار ماست و ناخودآگاه یاد آن حکایت می افتیم که دزدی همراه جمعیت شده و فریاد میزد آی دزد، آی دزد... !
🔴 طرح مجلس مصوبه شورای عالی امنیت ملی دارد 🔻 دکتر قالیباف رئیس مجلس: 🔹این طرح مصوبه شورای عالی امنیت ملی دارد 🔹️موضوع مصوبه مجلس برای برجام، در شورای عالی امنیت ملی بحث شده و چیزی نیست که مجلس تنهایی تصمیم بگیرد 🔹️۴ یا ۵ ماه است روی این طرح کار شده و خروج از برجام بحث ما نیست 🔹در ماده ۳۶ برجام، هر طرف میتواند درصورت عدم عمل به تعهدات، طرف دیگر از تعهداتش کاهش دهد 🔹️ما همه تعهدات عمل کردیم اما ایا انها عمل کردند!؟ ما در این طرح به دولت کمک کردیم 🔹 آنها اطلاعات ما را می برند، ترور میکنند و به تعهدات خود عمل نمیکنند 🔹️این طرح هرگز خروج از برجام نیست و براساس ماده ۳۶ و ۳۷ برجام درحال کاهش تعهدات هستیم، نه به صورت سوری! 🔹️در مقابل زیاده خواهی تا نایستیم نمیتوانیم حق خود را بگیریم و در چهارچوب برجام درحال انجام هستیم 🔹️گفتیم هروقت به تعهدات خودشان عمل کنند ما به تعهدات خود بازخواهیم گشت 🔴واکنش قالیباف به انتقادات روحانی از طرح شورای عالی امنیت ملی در مجلس: 🔹️خواهشم از اقای روحانی این هست که در موضوعات ملی کشور باید همصدایی باشد 🔹آقای روحانی کسی هول نشده است؛ از قضا همه ما و مردم ۸ سال است منتظریم کاری کنید. 🔹️همه مردم ۷سال هستند که منتظریم کاری انجام بشود 🔹️همه آرزوی ما این است که مردم از اخر این دولت خاطره خوشی داشته باشند
1.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کسی هول نشده‼️ 🔻 : آقای روحانی کسی هول نشده است؛ از قضا همه ما و مردم ۸ سال است منتظریم کاری کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 گزینه‌ای جز اجرای قانون مجلس نداریم 🔻ظریف: 🔹در صورتی که آنها (غرب و آمریکا) به تعهداتشان بازنگردند و در صورت تبدیل طرح مجلس به قانون، ما آن را اجرا خواهیم کرد و گزینه‌ای جز اجرای قانون نداریم. 🔹برجام به ایران اجازه می‌دهد در صورت عدم پایبندی دیگر طرفین، به صورت جزئی یا کلی به آن پایبند نباشد. 🔹کشورهای اروپایی نمی‌توانند ادعا کنند که به این توافق پایبند بوده‌اند، پس ما برای خودمان حق کاهش تعهدات را قائل هستیم. 🔹آمریکا مسئول تمامی خساراتی است که در اين مدت به ايران وارد شده است.
🔴 واکنش مجدد روحانی به مصوبه هسته‌ای مجلس که به تایید شورای نگهبان هم رسید است : بگذارید ما با تجربه‌ها کارمان را بکنیم! بگذارید با حوصله، تحمل، خردورزی و آن‌هایی که تجربه بیست و چند ساله در این امر دارند و در دیپلماسی موفق بودند و بارها و بارها آمریکا را در سازمان ملل شکست دادند، کارشان انجام بدهند! ♦️نمونه ای از دیپلماسی این تیم خرد ورز در طول سالیان گذشته : 1️⃣ تیم مذاکره کننده قطعنامه ۵۹۸، روحانی، ظریف و ولایتی؛ نتیجه: جام زهر! 2️⃣ تیم مذاکرات هسته‌ای در دولت اصلاحات، روحانی و ظریف بدون ولایتی؛ نتیجه: پذیرش تعلیق حق غنی سازی در سعدآباد و پلمپ مراکز هسته‌ای! و ارائه لیست دانشمندان هسته ای به ناظران بین المللی(بخوانید جاسوسان) و ترور شهریاری و علیمحمدی و... 3️⃣ تیم مذاکرات هسته‌ای در دولت بی تدبیر، روحانی و ظریف؛ نتیجه: خسارتی محض به اسم برجام. دلار ۳۰ هزار تومنی، پراید ۱۵۰ میلیونی، تورم چند صد درصدی، تعطیلی اقتصاد و تولید و از همه مهم‌تر، ترور حاج قاسم و پروفسور فخری زاده 🔺آدمهای تکراری و شکستهای تکراری، اونی که از یه سوراخ سیصد بار گزیده میشه چیه؟!
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ترور دوم؛ چرا دولتیها شهید فخری‌زاده را حامی برجام جا زدند؟ 💬 ✅ گزارشی از رسوایی خبرگزاری دولت در انتساب دروغ بزرگ به شخصیت شهید فخری زاده
🔴بند ۵ برجام، دلیل انفجار در نطنز شد ♦️سعید جلیلی:در بند ۵ برجام آمده ایران فعالیت‌های هسته‌ای را صرفاً در تأسیسات نطنز انجام دهد تا وقتی که این فعالیت‌ها در یک جا متمرکز شد، عناصر خرابکار خودش را می‌فرستد و در آن‌جا خرابکاری صورت می‌دهند. دیدید که چند وقت پیش این اقدام را انجام دادند. ♦️غربی‌ها می‌گویند تحقیق و توسعه شما نباید به فوردو برود، چرا؟ چون در زیر زمین است و نمی‌توان آن را بمباران کرد. این استدلال دشمن در سال ۲۰۲۰ است
🔴تحریم بعد از ترور/ آمریکا یکی از زیرمجموعه‌های شهید فخری‌زاده را تحریم کرد ♦️وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز «گروه شهید میثمی» و مدیر آن را تحریم‌ کرد. واشنگتن گفته این گروه از زیرمجموعه‌های «سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح» است که سال ۲۰۱۴ در فهرست تحریم‌های آمریکا قرار گرفته است.