#پرسش_پاسخ
#حجاب
#مانع_پیشرفت
❓چرا رسانه های غربی انقد با حجاب زنان مسلمان مخالفند و حجاب رو مانع پیشرفت زنان میدونن؟
🔰خب اینا همونایی هستن که میگفتن حجاب و دین داری مانع پیشرفت زن میشه و یا باید دین و حجاب رو کنار بگذاره و پیشرفت کنه و یا اینکه عقب افتاده بمونه.اما وقتی دیدن زنان جمهوری اسلامی، با حفظ حجاب و عفاف در صحنه ی علم آموزی، ورزش و موضوعات مهم اجتماعی به جایگاه های رفیعی رسیدن،فهمیدن که حجاب باعث پیشرفت زنان ما شده و باید از زنان ما گرفته بشه
⁉️حالا باید سوال کرد چطور ممکن حجاب کامل مانع پیشرفت ولی بی حجابی باعث پیشرفت و ترقی بشه؟! دختر خانمی که با حفظ حجابش باعث تمرکز حواس خودش و اطرافیانش میشه بهتر می تونه درس بخونه یا دختری که باید کلی وقت بذاره برای آرایش کردن و تیپ زدنش، توی کلاس هم توجه دیگران رو به خودش جلب کنه و تمرکز خودش و اونها روی مسائل درسی رو از بین ببره؟!
👗مگه همین دانشگاه های غربی نیستن که پوشیدن برخی لباسها رو واسه خانمها منع کردن؟ و یا برخی ارتباطها مثل دست دادن زن و مرد رو در محیط کار ممنوع نکردن؟! اینا به چه علت اتفاق افتاده؟!
✅چرا وقتی ما نمونه کاملش رو داریم و در حال اجرا هست اون رو کنار بگذاریم تا بعد از صد سال یا دویست سال دیگه که غربیها به این موضوع که محیط اجتماعی جای آرایش و بدن نمایی زن نیست رسیدن، اون وقت از اونا باز تقلید کنیم؟!
در ضمن کم نیستن نوابغ محجبه ای که با حفظ حجاب به مدارج بالای علمی رسیدن
موضوع: #حجاب_مانع_پیشرفت
محتوا: #استدلالی
مخاطب:#کمحجاب
#مادرم
┏━━🍃🌺🍃━━┓
@madar_am
┗━━━🍂
✅منش زینب کبری(سلاماللهعلیها) پیروز است
🔺 زینب کبری یک نمونهی برجستهی تاریخ است که عظمت حضور یک زن را در یکی از مهمترین مسائل تاریخ نشان میدهد. اینکه گفته میشود در عاشورا، در حادثهی کربلا، خون بر شمشیر پیروز شد - که واقعاً پیروز شد - عامل این پیروزی، #حضرت_زینب بود؛ والّا خون در کربلا تمام شد. حادثهی نظامی با شکست ظاهری نیروهای حق در عرصهی عاشورا به پایان رسید؛ اما آن چیزی که موجب شد این شکست نظامىِ ظاهری، تبدیل به یک پیروزی قطعىِ دائمی شود، عبارت بود از منش زینب کبری؛ نقشی که حضرت زینب بر عهده گرفت؛ این خیلی چیز مهمی است. این حادثه نشان داد که زن در حاشیهی تاریخ نیست؛ زن در متن حوادث مهم تاریخی قرار دارد.
➡️۸۴/۰۳/۲۵
#مادرم
┏━━🍃🌺🍃━━┓
@madar_am
┗━━━🍂
چگونه صدای حضرت رقیه از خرابه شام به یزید رسید؟
🔻معاویه در حال ساخت قصری به نام کاخ خضرا بود. به همین منظور خانههایی را خرید تا قصر را بنا کند. یکی از این خانهها، متعلق به پیرزنی بود که حاضر به فروش خانۀ خود نبود و میگفت می خواهم در همین جا زندگی کنم و بعد از مرگم نیز قبرم درون خانه ام باشد.
🔻معاویه دستور داد خانه را خراب کنند؛ اما عمرو عاص گفت: تو میتوانی از این فرصت استفادۀ تبلیغاتی کنی؛ به این صورت که قصر را بسازی و آن خانه را خراب نکنی! آن وقت هر که از درب قصر وارد شود، اولین سوالی که برایش پیش می آید این است که این خانۀ خرابه در وسط قصر چه
می کند و ما به او پاسخ می دهیم که عدالت ما به ما اجازۀ خراب کردن خانۀ پیرزن را نمی دهد...!
🔻این جریان اتفاق میافتد. بعد از مدتی پیرزن از دنیا می رود و معاویه هم آن خانه را خراب نمیکند. در زمانِ یزید، با وجودی که این خانه به خرابه تبدیل شده است، باز هم این نیرنگ ادامه پیدا می کند...
🔻 و زمانی که اسرا را به شام
می آورند، در آن خرابه قرار
می دهند که آن خرابه نیز داخل حیاط قصر بوده است
#مادرم
┏━━🍃🌺🍃━━┓
@madar_am
┗━━━🍂
🇮🇹فالدتا پوشش زنان ایتالیایی
🔹شاید باور کردنش برایتان مشکل باشد اما چادر سیاه، حجاب اعیانی شهر کالیاری در جزیرهی ساردینیای ایتالیاست.
🔸این چادر که #فالدتا نام دارد در اصل یک دامن است! اهالی شهر در مراسم سنتی، این دامن دوم را که روی دامن دیگری میپوشند، در حال خروج از خانه برمیگردانند و روی سر میکشند. چینهای زیاد دامن آنرا انعطافپذیر میکند تا جمع کردنش از جلو راحتتر باشد.
🔹این دامن در مناطق دیگری از #اروپا مثل #اسپانیا وجود دارد و جنس نوع اشرافی آن از ابریشم بوده است. پوشیدن رنگها و مدلهای دیگر این چادر نیز مرسوم است.
🔸 سالها بعد از کشف حجاب در این کشور، دختران در یک فضای هنری، لباسهای محلی پوشیدهاند تا فرهنگ ایتالیایی را زنده نگه دارند.
📝منبع:
Instagram.com/hijabarbaeen2
#حجاب | #ادیان
🌹 #مادرم
https://eitaa.com/madar_am
❇️هویکه پوشش زنان آلمانی🇩🇪
🔶#هویکه یا #چادر_آلمانی از حدود هفتصد سال پیش در این کشور رایج شد. ریشهی این چادر احتمالا به مسلمانان شمال آفریقا برمیگردد و گفته میشود از فرانسه و کشورهای مدیترانه که از حدود یک قرن قبل آن را میپوشیدند به آلمان رسیده است.
🔸هویکه عموما در نیمهی شمالی آلمان رایج بود و در شهرهایی مانند #کلن پوشیده میشد.
🔶این #پوشش را روی سر یا شانه میانداختند و نوع هر روزهی آن با چادری که یکشنبهها پوشیده میشد تفاوت داشت.
🔸نوعی از هویکه با به نام #تیپهویکه به کمک کلاهی روی سر ثابت میماند. اندازهی چادرها متفاوت بود و در #براوناشوایگ روی زمین کشیده میشد. هویکه بسته به طبقهی اجتماعی #زنان از جنسهای متفاوتی دوخته میشد.
🔶چادر این زنان به نوعی از #چادر ایتالیایی (#فالدتا) شباهت دارد.
📝منبع:
Instagram.com/hijabarbaeen2
#حجاب | #ادیان
🌹 #مادرم
https://eitaa.com/madar_am