eitaa logo
🌷 مکتب سردار سلیمانی🌷
941 دنبال‌کننده
21.3هزار عکس
7.9هزار ویدیو
33 فایل
سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی فرمودند: «تا کسی شهید نبود، شهید نمی شود. شرط شهید شدن، شهید بودن است. اگر امروز بوی شهید از رفتار و اخلاق کسی استشمام شد، شهادت نصیبش می شود. تمام شهدا دارای این مشخصه بودند».
مشاهده در ایتا
دانلود
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨مرزهای کشور اینگونه حفظ می شوند 🔹لحظات باورنکردنی از تعویض شیفت مرزبانان جان برکف نیرو‌های تیپ ۴۸ فتح سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سرمای ۳۰ و ۴۰ درجه زیر صفر 🔹مرزبانان انتظامی هم وضعیت تقریباً مشابهی دارند و با جان فشانی مرزها را حفظ کرده اند.
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داستان این بچه‌ها رو شنیدی؟ داستان کمپوت‌ها.. 💔 اینا لایق شهادت بودن.. راهش همینه..
یه بطــــری اگروســــط آب دریــــآ هم باشــــه وقتــــی که درش بستــــه بآشــــه یه قطــــره آب هم داخلش نمیــــره... آدمی اگر وســــط"دریآی رحمــــت خــــدا"هم بآشــــه تآ خودش نخــــوآد هیــــچ بهره‌ای نمــــی‌بره حتی اگــــر اون دریــــآ اسمــــش ↶رمضــــآن↷ بآشــــه‌... 🌙
🕊 🌷 حاج حمید دلبستگی به هیچ‌کدام از لذت‌های این دنیا نداشت؛‌ حتی غذا خوردن. سال ۶۲ که سید نصرالله تقوی فر؛ پدرش، در عملیات خیبر شهید شد، گفت: می‌خواهم روزه‌های قضای پدر را بگیرم. و این شروع یک ماجرای عجیب و طول و دراز بود. از آن به بعد، حاج حمید نه‌فقط در ماه مبارک رمضان، بلکه در بسیاری از روزهای دیگر سال هم، روزه بود. ماجرا به همین‌جا ختم نشد. ۲ سال بعد که سید خسرو، برادر حاج حمید در عملیات والفجر ۸ به شهادت رسید،‌ گفت: حالا نوبت روزه‌های داداش است!!! شروع به گرفتن روزه‌های قضای او کرد. شاید باور نکنید،‌ دیگر از همان موقع تا شهادتش، به جز عید فطر و عید قربان و روزهای معدودی، همیشه روزه بود. 🎤راوی: همسر شهید 🌷🌷🌷🕊🌷🌷🌷
🔰هر شب با قسمتی از مناجات حضرت امیر المؤمنین علیه السلام‏ 🌱خدایا... 🌱أَسْأَلُکَ الْأَمَانَ یَوْمَ یَوَدُّ الْمُجْرِمُ لَوْ یَفْتَدِی مِنْ عَذَابِ یَوْمِئِذٍ بِبَنِیهِ وَ صَاحِبَتِهِ وَ أَخِیهِ‏ 🌱و از تو درخواست ایمنى می‏کنم در روزى که کافر بدکار آرزو کند که اى کاش می توانست فرزندانش را فداى خود سازد و از عذاب برهد و هم زن و برادر 🌱وَ فَصِیلَتِهِ الَّتِی تُؤْوِیهِ وَ مَنْ فِی الْأَرْضِ جَمِیعاً ثُمَّ یُنْجِیهِ کَلاَّ إِنَّهَا لَظَى نَزَّاعَهً لِلشَّوَى‏ 🌱و قبیله‏اش که همیشه بحمایتش برمی‏خواستند و هر که در روى زمین است همه را فداى خود گرداند تا از عذاب نجات یابد و هرگز نجات نخواهد یافت که آتش دوزخ بر او شعله‏ور است تا سر و صورت و اندامش پاک بسوزد.
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخش زنده از حرم مطهر مولا امیرالمومنین علی علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👆راهکارهای زندگی موفق در جز هفتم 🌷🌷🌷🕊🌷🌷🌷 🔰دعای روز هفتم ماه مبارک رمضان: 🌱 بسم الله الرحمن الرحیم 🌱 اللهمّ اعنّی فیهِ على صِیامِهِ و قیامِهِ و جَنّبنی فیهِ من هَفَواتِهِ و آثامِهِ وارْزُقْنی فیهِ ذِکْرَکَ بِدوامِهِ بتوفیقِکَ یا هادیَ المُضِلّین. 🌱 خدایا یارى کن مرا در این روز بر روزه گرفتن و عبـادت و برکنارم دار در آن از بیهودگى و گناهان و روزیم کن در آن یادت را براى همیشه به توفیق خودت اى راهنماى گمراهان.
4.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گریه بی امان سردار سلیمانی هنگام تشییع جنازه حسین آقای لشکر ثارالله (شهید حسین یوسف الهی عارف لشکر)
می گفت : آرزو دارید یک شهـید با شما حرف بزند من با شما حرف میزنم... پیام من و شهـدا به شما این است : رهـبر عزیز انقلاب را تنهـا نگذارید . . . 🌷شهید 🌷
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای آخرین عکسی که به درخواست حاج قاسم هنگام خروج از منزل گرفته شد.. سردار‌دلها❣ یادش همیشه جاودان 🕊