⭕️ انتقام شهید فخری زاده گرفته شد / هلاکت پدر هوافضای رژیم صهیونیستی
🔻رسانههای اسرائیلی از هلاکت مدیر پیشین سازمان فضایی رژیم صهیونیستی بر اثر جراحات وارده به او در جریان درگیریهای اخیر در شهر اشغالی عکا خبر دادند.
🔻در جریان نبرد شمشیر قدس و درگیریهای شهر عکا، به داخل هتلی که "آوی هار ایون" در آنجا اقامت داشت، کوکتول مولوتف پرتاب شد که طی آن او به شدت زخمی شد و در نهایت ساعاتی پیش بر اثر شدت جراحات وارده در بیمارستان به هلاکت رسید.
📍 آوی هار ایون که بود؟
دانشمند صنعت موشکی رژیم صهیونیستی
رئیس پروژه ماهواره ای
رئیس آژانس فضایی اسرائیل
رئیس سابق صنایع نظامی رافائل
وی از طراحان اصلی سیستم گنبد آهنین بود.
@maktabeshahedhajgasem
❇️ مناظره یا منازعه؟!
مناظرههای انتخاباتی همواره از پرچالشترین برهههای تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان بوده است و همین مناظرههای پینگپنگی سبب جذابیت و تماشای آن به مدت ۲۰۰ دقیقه میشود. این مناظرهها ضمن آنکه سواد کاندیداها را میسنجد، همچنین باعث افزایش سطح سواد و تحلیل سیاسی مخاطبان و رأیدهندگان میشود؛ اما در اولین مناظره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ شاهد تبدیل مناظره به منازعه کاندیداها بودیم. این سطح از منازعه بهگونهای اوقات مردم عزیزمان را ناخوش کرد و صفحه مجازی رهبر معظم انقلاب نیز در واکنش به این نزاعها، بخشی از صحبتهای اخیر ایشان را منتشر کرد و نوشت: «هر وقتی نامزدها در مناظرات تلویزیونی روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند، کشور به نحوی ضرر کرد».
🔻نکات تحلیلی:
در مورد متن و حواشی اولین مناظره نکات ذیل حائز اهمیت است:
۱- یکی از چشماندازهای جمهوری اسلامی در گام دوم رسیدن به تمدن نوین اسلامی است و مقام معظم رهبری بارها در اسناد بالادستی، افق این پیشرفت را نشان دادهاند و حتی فرمودهاند که خطّی که نظام اسلامی ترسیم میکند، خطّ رسیدن به تمدّن اسلامی است. اولین تحلیل از این مناظره و برخی از سخنان بیانشده نشان داد که برخی از نامزدها توان گام برداشتن در این مسیر را ندارند. ۲- نقش کنایههای انتخاباتی روحانی در انتخاباتهای گذشته که باعث پیشی گرفتن وی در لحظات آخر از سایر نامزدها شد، سبب شده که برخی از اساتید عملیات روانی همان تیکهها و کنایهها را نیز به برخی از نامزدها بدهند تا علیه نامزدهای دیگر بکار بگیرند. ۳- سؤالات طراحی شده مجری برنامه متناسب با نیازهای مردم و جامعه، برای عبور از مشکلات طراحی شده است و باعث میشود که مردم شناخت بیشتری از یک نامزد به دست بیاورند که البته برخی از افراد که اشراف کافی برای حل مسائل کشور نداشتند، بهجای پاسخگویی به این سؤالات، خود سؤالات دیگری مطرح میکردند یا به ایراد اتهام علیه سایر نامزدها میپرداختند.
🔻نکته پایانی:
در کشور ما امکانات و ظرفیتهای زیادی برای ایجاد امید و افزایش مشارکت مردم وجود دارد و خوب است که نامزدها همین ظرفیتها و نحوه فعال کردن آنها را برای مردم تشریح کنند و اگر نامزدها در این زمینه کوتاهی دارند، بر فعالان سیاسی، رسانهها و حامیان نامزدها تکلیف است که به بیان این ظرفیتهای بالقوه و بالفعل کشور بپردازند. یک رئیسجمهور باکفایت میتواند مشکلات کشور را با تکیه بر این ظرفیتها حل کند. (پایگاه بصیرت / فرهاد مهدوی)
@maktabeshahedhajgasem
❇️شکایت استاد اقتصاد از عبدالناصر همتی
🔻«دکتر مسعود درخشان»، استاد تمام دانشکده اقتصاد و اقتصاددان برجسته کشور، در واکنش به اظهارات عبدالناصر همتی درباره نحوه تحصیل و اخذ مدرک دکترای اقتصاد محسن رضایی، با ارسال نامهای به وزیر علوم، ضمن ابراز شکایت از همتی، خواستار تشکیل دادگاه ویژۀ رسیدگی به اینگونه جرائم شد.
🔻 درخشان نوشته است: «سخنان آقای همتی نهتنها توهین بارزی به شخصیت علمی آقای دکتر رضایی است، بلکه اینجانب و سایر استادانی که افتخار تدریس به ایشان را داشتیم در مظان اتهام قرار گرفتهایم که خلاف اخلاق معلمی عمل کرده و استاندارد دوگانه داشتهایم».
@maktabeshahedhajgasem
❇️ متأسف شدم!
🔻«اسماعیل دوستی» فعال سیاسی اصلاحطلب و عضو سابق شورای شهر تهران در واکنش به صحبتهای اخیر همحزبیاش مهرعلیزاده، در اولین مناظره انتخابانی علیه رئیسی، گفت:
چون «بحث سندروم پست بیقرار و مدرک ششم ابتدایی که توسط آقای مهرعلیزاده مطرح شد، بیاحترامی بود. رئیس قوه قضاییه باید مجتهد باشد و رهبری هم یک مجتهد را برای ریاست قوه قضاییه منصوب میکنند و بنده از اظهارات آقای مهرعلیزاده خیلی متأسف شدم؛ بنابراین آقای مهرعلیزاده باید اخلاقاً از آقای رئیسی عذرخواهی کند؛ البته این توهینها قطعاً جواب منفی از سوی جامعه خواهد گرفت.»
@maktabeshahedhajgasem
⭕️ تدابیر نافرجام همتی در فاصلهگذاری با «دولت تدبیر»
📍 از عدم احراز صلاحیت گزینههای اصلی اصلاحطلبان و دولت تدبیر و امید، عبدالناصر همتی رییس کل بانک مرکزی دولت روحانی که جزو افراد احراز صلاحیت شده قرار گرفت، تمام سعیش را به کار گرفته است تا بتواند خود را به عنوان گزینه جدی اصلاحطلبان جا بزند. از همین روی با سر دادن شعارهایی به سبک حسن روحانی و تلاش برای اینکه خود را همآورد سید ابراهیم رییسی جا بزند و دو قطبی ایجاد بکند را آغاز کرده است.
🔻 همتی برای رسیدن به این هدف چندین مانع جدی پیش روی خود دارد. اولین بحث اوضاع آشفته اقتصادی کشور است که وی به عنوان رییس کل بانک مرکزی دولت فعلی نقشی غیرقابل انکار در به وجود آمدن این وضعیت داشته است. همتی برای اینکه اثبات کند جزو بانیان وضع موجود نیست، چند راهکار را مدنظر قرار داده است.
🔻 اولین آنها بیان این نکته است که من تأثیرگذار نبودم و در دولت رأی نداشتم و در واقع هیچکاره بودم. این ادعا هرگز قابل پذیرش نیست زیرا اگر فرض را بر این بگذاریم که او هیچ قدرتی نداشته، چرا در آن جایگاه باقی مانده است؟! پس این بحث ها قابل استماع نیست و حتما همتی هم به عنوان یک عضو مهم اقتصادی دولت در رقم خوردن شرایط فعلی موثر بوده است.
🔻 از سوی دیگر فردی که اندکی مسئولیتپذیری ندارد و حاضر نیست حتی درصدی کوچک از اوضاع نابسامان اقتصادی امروز کشور را به گردن بگیرد و از مردم عذرخواهیکند، حتما فردا روزی هم که نتوانست از پس مدیریت کشور بربیاید، مدعی خواهد شد که من هیچکاره بودم و نتوانستم و نگذاشتند کار کنم و تمام بی عرضگی خود را به گردن دیگران خواهد انداخت.
🔹 نکته جالب اینجاست که همتی و تیم مشاورانش درک کرده اند عضویت در دولت تدبیر و امید پاشنه آشیل اوست، به همین جهت با راه انداختن بحث مخالفت همتی با سیاست های اقتصادی دولت و داغ کردن شایعه عزل همتی توسط روحانی سعی در ایجاد فاصله با دولت تدبیر و امید دارند تا بلکه نام همتی از لیست بانیان وضع موجود در نظر مردم خارج شود.
🔻 همتی اما تنها فاصلهگذاری میان خود و دولت را به عنوان تنها راه حل فرار از پذیرش مسئولیت اتخاذ نکرده است. تأکید بر بحث تصویب fatf و تاثیر رخ ندادن این اتفاق بر شرایط کشور و مقصر جلوه دادن اعضای مجمع تشخیص که تاکنون حاضر به پذیرش این سند نشدهاند و معرفی کردن ایشان به عنوان بانیان وضع موجود به جای خود، دیگر راهبرد همتی برای فرار رو به جلو است.
📌 رییس کل بانک مرکزی حسن روحانی باید پاسخ بدهد که آیا رشد نقدینگی، رانت خواری، سفته بازی، سقوط بورس، افزایش نرخ دلار در همین چند روزی که فیلش یاد پاستور کرده، تعطیلی کارخانهها، خصوصی سازی غلط و بسیاری از مسائل اقتصادی دیگر آیا ربطی به تصویب شدن یا نشدن fatf دارد؟!
📍 همین عدم پاسخگویی، طلبکاری مداوم و سردادن شعارهای پوچ به روشنی موید آن است که علیرغم تلاش فراوان همتی برای جدا کردن مسیر خود از حسن روحانی و نمایش اختلاف میان دو رویکرد، دولت چهار ساله عبدالناصر همتی، امتداد وضع فعلی و در واقع گزینه جانشین دولت لاریجانی یا همان «دولت سوم روحانی» خواهد بود و تفاوتی میان دولت او با دولت فعلی وجود نخواهد داشت؛ پس تغییری نیز در شرایط کشور به وجود نخواهد آمد.
@maktabeshahedhajgasem
🔴 آیا ادعای مهرعلیزاده درباره فیلترینگ توسط قوه قضاییه درست است؟
🔹 در جریان دومین مناظره انتخاباتی، محسن مهرعلیزاده علیرغم پاسخ ندادن به سوال مطرح شده، خطاب به رئیسی ضمن قاضی خطاب کردن وی، مسئله «فیلترینگ» کشور را مطرح کرد.
🔹 این درصورتی که «کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه» که از سال 88 و با مصوبه مجلس بنا شده، وظیفه تعیین محتوای مورد فیلتر را برعهده دارد.
🔹 کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه ۱۳ عضو دارد و بر اساس قانون جرایم رایانهای، اعضای این کارگروه موظفند هر دو هفته یک بار جلسه تشکیل دهند و در این جلسات در خصوص فیلتر شدن وبگاههای مختلف، بحث و تبادل نظر و رایگیری میشود.
🔹 اعضای این کارگروه شامل دادستان کل کشور (رئیس کارگروه)، رئیس یا نماینده سازمان صدا و سیما، فرمانده نیروی انتظامی، یک فرد خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، یک نماینده عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب این کمیسیون به تائید مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، نماینده دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزرای اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی، دادگستری، ارتباطات و فناوری اطلاعات، علوم تحقیقات و فناوری، آموزش و پرورش یا نمایندگانی از این وزرا هستند.
🔹 از آنجا که تصمیمات این کارگروه با رایگیری اعضا انجام می شود، نسبت دادن ماجرای فیلترینگ به قوه قضاییه صرفا یک شو تبلیغاتی به شمار می آید
@maktabeshahedhajgasem
❇️ روابط عمومی دفتر مقام معظم رهبری در اطلاعیهای اعلام کرد:
👈 مطلبی که درباره صالح و اصلح در رسانههای اجتماعی منتشر شده است اعتبار ندارد.
🔻 درپی درج استفتائی از حضرت آیت الله خامنهای در برخی صفحات رسانههای اجتماعی، روابط عمومی دفتر مقام معظم رهبری اعلام کرد: هر متنی که حاکی از نوعی ورود در انتخابات باشد از طرف دفتر مردود و بی اعتبار است. مطلبی نیز که اخیراً درباره صالح و اصلح عنوان شده است، اعتبار ندارد
@maktabeshahedhajgasem
❇️ نشریه اخبار و تحلیلهای سه شنبه ۱۸ خرداد ماه
✨عقلانيت و مناظرات انتخاباتي
✨تلاش بوقهای داخلی برای کاهش مشارکت!
✨تقیپور: شایعات فیلترینگ فضای مجازی کذب است
✨ لغو راهپیمایی از ترس خشم فلسطین
✨دولت روحانی با خاتمی فرق دارد؟!
✨اصلاحطلبان برای شورای شهر تهران لیست میدهند
@maktabeshahedhajgasem
❇️ یک تذکر و چهار نکته
🔻رهبر معظم انقلاب در پایان سخنرانی تلویزیونی خود در سالروز رحلت امام خمینی(ره) که به تبیین «جمهوریت» و «اسلامیت» بعنوان دو رکن رکین نظام اختصاص داشت، با اشاره به گزارشهای غلطی که باعث ظلم و جفا به برخی ثبتنام کنندگان شد، از دستگاههای مسئول خواستند تا در مواردی که گزارش خلاف واقع راجع به فرزند یا خانواده کسی داده شده، جبران صورت گیرد.
این تذکر ضروریِ دینی و انسانی رهبر فرزانه انقلاب بازتابها و واکنشهای مختلفی در فضای رسانهای و شبکههای اجتماعی داشت که در این میان چند نکته مهم را نباید از نظر دور داشت.
@maktabeshahedhajgasem
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توصیه امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری
@maktabeshahedhajgasem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 حسرت عجیب آیتالله قاضی
🔻 استاد مسعود عالی