1.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ
به وقت شهادت...💔
سی و پنجمین سالروز شهادتِ شهید بزرگوار،حاج حسین خرازی 🌱
تاریخ شهادت: 1365/12/08💔
محل شهادت:شلمچه_ایران 🔥
شهید حاج قاسم سلیمانی:امروز حسین خرازی، احمد کاظمی، همت، باکری و تک تک شهدای شما بیش از یک مرجع تقلید رهروی می شوند.
▫️شهید سید مرتضی آوینی:
او را از آستین خالی دست راستش
خواهی شناخت......
سالگرد شهادتت مبارڪ🌼
🇮🇷 مکتب حاج قاسم_استان کرمان
🔰 لوح | بصیرت خرازی
🔻رهبر انقلاب: شهید خرازى به رفقایش گفته بود:«من اهمیت نمىدهم درباره ما چه مىگویند؛ من مىخواهم دل ولایت را راضى کنم.» او مىدانست که آن دل آگاه و بصیر، فقط به ایران، به جماران، به تهران و به مجموعهی یک ملت نمىاندیشد؛ به دنیاى اسلام مىاندیشد و در وراى دنیاى اسلام، به بشریت. عزیزان من! این بصیرت چگونه حاصل مىشود؟ بر اثر گذشتن از خود؛ همین یک کلمه آسان، اما در عمل، آنقدر مشکل که اکثر انسانها در همین دو قدم این یک کلمه، درجا زده و ماندهاند! ۱۳۸۰/۸/۹
#بازنشر بهمناسبت سالروز شهادت سردار حاج حسین خرازی
💻 @Khamenei_ir
https://eitaa.com/maktabhajghasem_kerman
🔴سردار سلیمانی ۲۰۱۴: اجازه نمیدهم بغداد سقوط کند
🔹بایدن ۲۰۲۲: برای اوکراین دعا کنیم!
🇮🇷 *مکتب حاج قاسم_استان کرمان*
https://rubika.ir/karvansarachelpayeh
2.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 استوری | شهید حاج قاسم سلیمانی: حسین سرلشگر نبود، حسین سرتیپ نبود، حسین حکم مسئولیت نداشت. حسین را کسی نیامد بر لشگر معرفی کند. حسین، خود معرّف لشگر بود. اینقدر حجم تبعیت و اطاعت نسبت به او وجود داشته باشد. حسین یک عارف بود. حسین وقتی حرف میزد، اول به خودش جسارت میکرد بعد حرف میزد، خودش را کوچک میکرد. حسین بنیانگذار بود.
🔹️ به مناسبت سالگرد شهادتِ شهید
حسین خرازی
🇮🇷 مکتب حاج قاسم_استان کرمان
826.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 شب به دل گفتم چه باشد راز و رمز زندگی؟
گفت چون پروانه درآغوش دلبر سوختن❤
🇮🇷 مکتب حاج قاسم_استان کرمان
اقتدار امروز ایران نتیجه ی
تدابیر حکیمانه رهبری و سربازان
گمنام جان برکفی نظیر شهید
قاسم سلیمانی هاست ...
#ایران_مقتدر
🇮🇷 مکتب حاج قاسم استان کرمان
🌹﷽🌹
*❇️ امروز دوشنبه ⬇️*
⚜متعلق است به:
*💎 امام حسن مجتبی علیه السلام*
*💎 امام حسین علیه السلام ⚜*
📿 ذکر روز 💯
*🍀یا قاضِیَ الْحاجات 🍀*
🗓مناسبت ها :
#مکتب_حاج_قاسم_کرمان
https://eitaa.com/maktabhajghasem_kerman
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زندگی زیباست
اما شهادت
از آن زیبا تر است
#سیدالشهدای_اهل_قلم
#شهید_مرتضی_آوینی
🇮🇷مکتب حاج قاسم_استان کرمان
11.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلیل چفیه انداختن امام خامنهاے از زبان "شهید سلیمانے"
🌹🕊
#حاج_قاسم
#مکتب_حاج_قاسم
🇮🇷 *مکتب حاج قاسم_استان کرمان*
#مکتب_امام
🔹 شریفترین روز در ازل و ابد
https://eitaa.com/maktabhajghasem_kerman
اعتراف بزرگ و راهبردی برژینسکی: "حفظ امنیت را از ایران یاد بگیرید! منِ پیرمرد هم تشکیل امپراتوری پارس را خواهم دید!"
برژینسکی؛ مشاور امنیت ملی سابق ایالات متحده آمریکا:
"روزی رهبر فقید ایران اذعان میکرد که جنگ عراق علیه ایران برای این کشور نعمت است! چندی بعد از آن به ترکیه سفری داشتم و با مقامات این کشور رایزنی میکردم.
یادم هست یکی از مقامات ارشد این کشور - ترکیه - به من با لحن تمسخر آمیزی گفت: بروید و در آمریکا مقدمات پذیرش امپراطوری عثمانی را مهیا کنید! دیگر با این جملات (اشاره به متن گفته رهبر فقید ایران که روی میزش بود در باره نعمت خواندن جنگ) ایران رقیب جدی برای ما در منطقه نیست!
من همان موقع به نادانی آن مقام ترک در دل خندیدم!
همانطور که بارها اعلام کرده ام کشوری که سی و چند سال تحت شدیدترین فشارها و تحریمها بوده است اکنون با این همه مشکلات
رتبه ۱۷ اقتصاد جهانیست، دانش هسته ای را نهادینه کرده، در سلولهای بنیادی جزو پیش قراولان جهان است، پنجمین ارتش و قوای مسلح نظامی جهان را داراست، خاور میانه کاملا تحت نفوذ و سیطره آنهاست، و من اعتماد راسخ دارم این کشور با این ظرفیتها و توان بومی در اینده ای نه چندان دور احیاگر تمدن بزرگ اسلامی - ایرانی مورد نظر آیت الله خمینی میشود و حالا کجایند حکام شیرین مغز ترک که با کودتایی چند ساعته قافیه را به ارتش خود باختند!!
غرب اگر جرات دارد ایرانیها را بحال خود وانهد! نه کمکشان کنند و نه مزاحمشان شوند!! انوقت من پیرمرد حتما امپراطوری پارس را به چشم خواهم دید!
امروز باید پرزیدنت اوباما، ریس جمهور اولاند، نخست وزیر نتانیاهو، صدر اعظم مرکل و نخست وزیر مستعفی دیوید کامرون و مقامات بلژیک و روسیه بروند و از مقامات ایران وقت ملاقات بگیرند و آنها ( ایرانیها) اگر صلاح دانستند به آنها یاد بدهند که چگونه کشورشان را که در محاصره جهنم تروریسم و افراطی گری وحشی گری گروه های خود سر در همسایگیشان است، اینقدر با صلابت امن کرده اند، امروز ایران یکی از امن ترین و با ثبات ترین کشورهای جهان است و دولتمردان غرب به بیراهه نروند زیرا مختصر مشکلات ایران هم بابت تنگناهای اقتصادیست که آن هم ارمغان غرب است."
#جهاد_تبیین
https://eitaa.com/maktabhajghasem_kerman