eitaa logo
مکتب مرتضی علی(صلوات الله علیه)
2.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
1.2هزار ویدیو
2 فایل
مولا امام كاظم عليه السلام: ظاهر مولا امام علي بشري است، و باطنشان لاهوتي است،و ايشان مقام رب العالمين هستند. تفسير البرهان؛ ج٤، ص ١٩٢ کپی‌آزاد ناشناس 👇🏻👇🏻👇🏻 https://abzarek.ir/service-p/msg/1970404 آیدی جهت ارسال مطالب مربوطه💌 @FEZZEKHATOON110
مشاهده در ایتا
دانلود
🍇🍇🍇دیوان اشعار 🍇🍇🍇 🌱 مدح جناب قنبر(سلام الله علیه) حیدر امام ما و حیدر امام قنبر قنبر غلام حیدر ، ما هم غلام قنبر خدمت به مرتضی را لایق نبود هرکس مرغ سعادت اما پر زد به بام قنبر او احترام دارد از احترام مولا ما احترام داریم از احترام قنبر هرکس به رتبه ی خود جایی مقام دارد او زیر پای حیدر ما زیر گام قنبر از شیعیان زهرا ، زنها به فضه معروف از شیعیان مولا ، مردان به نام قنبر وقتی سلام حیدر در شهر بی جواب است می شد دل علی شاد از یک سلام قنبر القصه ما کجا و درک مقام مولا مائیم و آرزوی درک مقام قنبر 🖋 به قلم : 🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🎙‌مارو به دوستانتون معرفی کنید🗣 👇👇👇👇 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
🌱 شیعیان کیف کنند حضرت ختم المرسلین صلی الله علیه و آله میفرمایند: 🌟خداوند از نور صورت حضرت امیرالمومنین علیه السلام هفتاد هزار فرشته را آفرید که طلب آمرزش می کنند برای امیرالمومنین علیه السلام تا روز قیامت. 📚المحتضر صفحه۲۸۲ 🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🎙‌مارو به دوستانتون معرفی کنید🗣 👇👇👇👇 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔥شرک ابوبکر در کتب اهل سنت😳 بخاری از معقل بن یسار روایت کرده که گفت: ابوبکر به سمت پیامبر صلی الله علیه و آله و سلّم رفت و پيامبر به ابوبکر گفت: ♨️ای ابوبکر قطعا در تو و تو مانند حرکت مورچه مخفی شده است. پس ابوبکر گفت:آيا شرک جز این است که برای خداوند معبود دیگری قرار داد؟ پیامبر صلوات الله علیه فرمودند: ♨️به کسی که جانم به دست اوست در و جماعت تو مانند حرکت مورچه پنهان شده است. 📚صحیح الادب المفرد،صفحه۲۶۶ 🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🎙‌مارو به دوستانتون معرفی کنید🗣 👇👇👇👇 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
🌊🌊وقف چشمه🌊🌊 🔅جوانی بنام ابی نیزر از فرزندان نجاشی پادشاه یمن در كودكی به مدینه آمد در محضر رسول خدا (ص) به اسلام مشرف گردید، او درخدمت آن حضرت زندگی می كرد، پس از رحلت رسول الله (ص) در خدمت فاطمه و فرزندان او (علیهم السلام) بود. 🔆ابو نیزر گوید: من حراست دو مزرعه امیرالمؤمنین (ع) را به عهده داشتم كه یكی «عین ابی نیزر» و دیگری «بُغیبه» بود، روزی آن حضرت در مزرعه به من فرمود: طعامی برای خوردن هست؟ گفتم: دارم ولی آن را برای امیرالمؤمنین خوش ندارم، كدوی مزرعه است كه با روغن كهنه دنبه گوسفند تهیه كرده ام،فرمود: بیاور، آوردم. 🔅امام برخاست و در جوی آب دست خویش را شست، بعد مقدار از آن كدو را میل فرمود، سپس دست خویش را خاكمال كرد و با دو دست مقداری آب نوشید،بعد فرمود: ابانیزر دستها پاكترین ظرفند، آنگاه با رطوبت دستها شكم مبارك خویش را مسح كرد و فرمود: هر كه شكمش او را داخل آتش كند، خدا او را از رحمت خویش دور فرماید: «من ادخله بطنه فی النار فابعده الله». 🔆آنگاه كلنگ را به دست گرفت و برای كندن چشمه به دورون آن رفت، كلنگ می زد و همهمه می كرد، سپس از چشمه بیرون آمد كه هنوز از آب خبری نبود، پیشانی آن حضرت عرق می ریخت، دفعه دیگر داخل چشمه گردید، كلنگ می زد، آنگاه چشمه به آب رسید، آب مانند گردن شتر بیرون می زد امام به سرعت بیرون آمد و فرمود: خدا را گواه میگیرم كه آن در راه خدا صدقه است. 🔅ابا نیزر برای من دواة و صحیفه بیاور، به زودی آن دو را محضرش آوردم نوشت: «بسم الله الرحمن الرحیم» علی امیرالمؤمنین این دو مزرعه معروف به عین ابی نیزر و بغیبه را صدقه جارجه بر فقراء اهل مدینه و ابن سبیل قرار داد. 🔆خدا چهره علی را در روز قیامت از آتش جهنم نگاه دارد. این دو قابل فروش و هبه به دیگری نیستند تا روزی كه به خدا ارث رسند و او بهترین وارثان است مگر آنكه حسن و حسین به آن دو احتیاج پیدا كنند كه مطلق در اختیار آن دو می باشند «بسم الله الرحمن الرحیم هذا ما تصدق به علی امیرالمؤمنین تصدق بالضیعتین المعروفتین بعین ابی نیزر و البغیبة علی فقراء المدینة و ابن السبیل لیقی الله بهما وجهه حرالنار یوم القیامة لاتباعا ولا توهبا حتی یرثهما الله و هو خیر الوارثین الا ان یحتاج الیهما الحسن و الحسین فهما طلق لهما و لیس لغیرهما». 💢محمد بن هشام گوید: امام حسین (ع) را قرضی پیش آمد، معاویه به او نوشت حاضرم «عین ابی نیزر» را به دویست هزار دینار بخرم، امام قبول نفرموده وگفت: «انّما تصدق بها ابی لیقی الله وجهه حّرالنار» من به هیچ قیمتی آنرا نخواهم فروخت (الكنی والالقاب كلمه مبرد، 📚 سیرالائمة ج 1، ص 321). 🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🎙‌مارو به دوستانتون معرفی کنید🗣 👇👇👇👇 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽بین مسلمین ‏‎هیچ اختلافی نیست!!😳 🔊حجت الاسلام 💥ببینید و انتشار دهید 🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🎙‌مارو به دوستانتون معرفی کنید🗣 👇👇👇👇 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
☀️اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا بَقِيَّهَ اللَّهِ فِي أَرْضِهِ اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا مِيثَاقَ اللَّهِ الَّذِي أَخَذَهُ وَ وَكَّدَهُ 🌱سلام بر تو اي بجا مانده خدا در زمينش، سلام بر تواي پيمان خدا كه آن را برگرفت و محكمش كرد
🌤نهج‌البلاغه 🌤 🔥خبر از پایان کار خوارج (در سال 38 هجرى به هنگامى حركت براى جنگ با خوارج، شخصى گفت، خوارج از پل نهروان عبور كردند، امام فرمود) قتلگاه خوارج اين سوى نهر است به خدا سوگند از آنها جز ده نفر باقى نمى‌ماند و از شما نيز ده نفر كشته نخواهد شد 🔥خبر از تداوم تفکر انحرافی خوارج (در پايان جنگ با خوارج، در سال 38 هجرى شخصى گفت، اى امير المؤمنين عليه السّلام! خوارج همه نابود شدند. فرمود) نه، سوگند به خدا هرگز! آنها نطفه‌هايى در پشت پدران و رحم مادران وجود خواهند داشت هر گاه كه شاخى از آنان سر برآورد قطع مى‌گردد،تا اينكه آخرينشان به راهزنى و دزدى تن در مى‌دهند 🔥نهی از کشتار خوارج بعد از من با خوارج نبرد نكنيد زيرا كسى كه در جستجوى حق بوده و خطا كرد مانند كسى نيست كه طالب باطل بوده و آن را يافته است (منظور امام از گروه دوم معاويه و ياران او هستند) 🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🎙‌مارو به دوستانتون معرفی کنید🗣 👇👇👇👇 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
☀️امام باقر عَلَیهِ السَّلام فرمودند: 🕊 همانا خداوند تبارک و تعالی در روز قیامت ما را علیرغم گناهان و عیوبشان در حالی از قبرهایشان بر می‌انگیزد که صورتهایشان همچون شب چهارده می‌درخشد و ناله و ترسشان آرام شده است و زشتی هایشان شده و به آنها امن و عطا شده است. مردم می‌ترسند و آنان نمی ترسند. مردم محزونند و آنان ندارند. سوار بر شتران ماده ای که بالهایی از طلا و گردن‌هایی از یاقوت قرمز و نیز پوستی نرمتر از حریر دارند در قیامت محشور می‌گردند. و اینها به خاطر و نزد خداوند متعال می‌باشد. 📚 بشارة المصطفى /۸۵ 🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🎙‌مارو به دوستانتون معرفی کنید🗣 👇👇👇👇 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
🌻سبقت ملائک🌻 🌴روزی خاتم‌الانبیاء با امیرالمومنین(صلوات الله علیهما) در مسجد نشسته بودند. جبرائیل امین نازل شد و بهمراه خود طبقی از آورد و بین آن دو بزرگوار نهاد و عرض کرد: از آن میل کنید. سپس طشت آبی آورد و عرض کرد:  ای رسول خدا ، پروردگارت فرموده تو آب بر روی دستان علی بریز. 🕊 نبی خاتم(ص) آب را بر روی دستان علی (ع) می ریخت اما قطره ای از آن در داخل طشت نمی ریخت. 🌴مولا عرض کردند : یا نبی الله من آب ها را  نمیبینم که در میان طشت بریزد. 🕊نبی فرمودند: علی جان ! فرشتگان از یکدیگر میگیرند در اینکه آبی که از دستان تو میریزد بگیرند و به عنوان تبرک چهره خود را با آن شستشو دهند. 📚بحارالانوار ج ۱۲۱ ص۹۳ 🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🎙‌مارو به دوستانتون معرفی کنید🗣 👇👇👇👇 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
42.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1/2 ذوالقرنین کیست؟ 🪐پیشنهاد ویژه🪐 📚منبع حدیث نورانیت: [بحارالانوار. ج۲۶.ص۶] 🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🎙‌مارو به دوستانتون معرفی کنید🗣 👇👇👇👇 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
50.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذوالقرنین کیست؟ 🪐پیشنهاد ویژه🪐 📚منبع حدیث نورانیت: [بحارالانوار. ج۲۶.ص۶] 🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🎙‌مارو به دوستانتون معرفی کنید🗣 👇👇👇👇 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)