هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🚨آرایش غلیظ «عروس انتخاباتی» غربگرایان
🔻«غسل تعمید» وزیری که در نیویورک سربازی کرده و از تاریخ مدافعان حرم چیزی نمیداند
📌آیا حاضرند اسناد اصرار ظریف برای گفتگو با «قاتل سلیمانی» را افشا کنند؟
🔹داستان #صوت_ظریف داستان نشت و درز و سرقت نیست. با یک پروژه تبلیغاتی کاملاً «هماهنگ» و «طراحی شده» انتخاباتی مواجه هستیم که حتی زمانبندی انتشار هم با سفر «سوژه» هماهنگ شده تا نباشد که بخواهد توضیحی دهد. البته طراحان برخی محاسبات را اشتباه کردند و سخت پشیمان خواهند شد.
🔹اما برای آنها که شک دارند این پروژه با وزیر «هماهنگ شده» است، علاوه بر سکوت معنادار چند روزهی آقای وزیر، شاید این نکته جالب باشد که جناب شعبانی معروف - مشاور سابق دکتر ظریف - هم گفته که انتشار این مصاحبه به نفع نامزدی دکتر ظریف در انتخابات است.
🔹به نظرم «تِم» این فایل صوتی منتشر شده، کاملا در امتداد «تِم» مصاحبه دکتر ظریف با روزنامه اعتماد بود. آن مصاحبه هم یک پروژه تبلیغاتی در راستای «ری-برندینگ» دکتر ظریف بود. یک «گریم ملایم» برای انتقال از نقش وزیر امور خارجه، به نقش نامزد ریاستجمهوری.
🔹گزارهی معروف آن مصاحبه که کاملاً حسابشده در متن کاشته شده و شاید از قبل طراحی و تمرین هم شده بود، «صفر بود اختیارات وزیر خارجه» و «مأمور و معذور» بودن او بود. قرار بود دکتر ظریف «غسل تعمید» داده شده و تطهیر شود تا برای «تولدی دیگر» آماده شود.
🔹وزیری که چند هفته قبل در کلابهاوس دعوت شدن سردار سلیمانی به مسکو و مذاکره در مورد سوریه را با افتخار جزء ثمرات برجام به ملت میفروخت، در این نمایش تبلیغاتی میگوید اساسا این سفر و رایزنی روسها با سلیمانی برای بر هم زدن برجام بود! تقدم و تأخر گفتهها مهم نیست. تناقض مهم است.
🔹اصلا به فرض روسها بعد از برجام حاضر شده باشند با ایران در سوریه همکاری کنند. چرا باید وزیر خارجه ایران از این که یک فرقهی وحشی و خطرناک مثل داعش شکست بخورد و نابود شود ناراحت است؟ نکند قول و قراری بوده که پس از صنعت هستهای، سوریه را هم دو دستی تحویل آمریکا دهند؟
🔹ظاهرا برای مغزهای کوچک استعمارزده، اهمیت خرید هواپیما برای تسهیل مسافرتهای خارجی طبقهای که آنها بدان تعلق دارند، از شکست سلطهی داعش بر سوریه و عراق و دفع داعش از نزدیکی مرزهای ایران و حفظ نفوذ راهبردی و دست برتر ایران در معادلات منطقه اهمیت بیشتری دارد.
🔹آیا طراحان این پروژهی تبلیغاتی و نشر دهندگان فایل صوتی حاضرند نامهنگاریهای مسئولان وزارت امور خارجه به مسئولان عالیرتبه نظام برای گرفتن پرونده سوریه از سردار سلیمانی و تقدیم آن به وزارت خارجه برای «نقد شدن» در مذاکرات را هم منتشر کنند؟
🔹آیا طراحان این پروژه حاضرند توضیح دهند که ماجرای قهر وزیر خارجه با رییس جمهور در شهریور ۹۹ چه بود؟ علت اصرار وزیر خارجه برای پذیرش طرح پوتین چه بود؟ چرا دکتر ظریف اصرار داشت رئیس جمهور ایران با قاتل سردار سلیمانی در جلسه آنلاین سران ۵+۱ شرکت کند و با ترامپ گفتوگو کند؟
🔹چه بسا بی اعتناییهای تحقیرآمیزی که دکتر ظریف پس از روی کار آمدن دولت بایدن تحمل کرد و شرط و شروط دولت بایدن برای بازگشت به برجام هم ناشی از این باشد که آنها هم خبر داشتند که وزیر خارجه ایران چقدر برای مذاکره با دولت ترامپ دست و پا زده و لابی کرده است.
🔹وزیری که در مصاحبه با اعتماد گفت مراسم تشییع باشکوه سردار سلیمانی نشان داد قهرمان مردم ما کسی است که در برابر امریکا بایستد، اکنون با غصه و حسرت کاهش محبوبیت خودش را با افزایش محبوبیت سردار سلیمانی مقایسه میکند و تلویحا مردم را سرزنش میکند که ارزش «دیپلماسی» را نمیفهمند.
🔹اما وزیری که در کارنامهاش هیچ دستاوردی ندارد، برای توجیه ناتوانی خود مذبوحانه بر چهرهی تابناک اسطورهی بینالمللی مقاومت پنجه میکشد. وزیری که از «بچگی» دیپلمات بوده و «سربازی»اش را هم در نیویورک گذرانده، حتی تاریخ حضور مدافعان حرم در سوریه را نمیداند.
🔹طراحان این پروژهی تبلیغاتی، که متأسفانه دکتر ظریف هم داوطلبانه و مشتاقانه در «سیاهبازی» آنها ایفای نقش کرده، مانند آرایشگران ناشی یک آرایش غلیظ بیربط و نامتناسب با شخصیت و مجلس به این «عروس انتخاباتی» خود دادهاند. در واقع او را با چهرهی «بدکارها» بیرون فرستادهاند.
⬅️متن کامل ایت یادداشت را در سایت رجانیوز بخوانید:
http://rajanews.com/node/346802
✅ @Rajanews
هدایت شده از باسواد رسانهای
✋
عمق این نفوذ تا کجاست ؟
🔻آقای روحانی امروز گفت "در جامعه ما هر روز دشمنان یک داستانی میسرایند و میخواهند وحدت ما را بهم بزنند، ماجرای پخش نوار صوتی محرمانه توسط کثیفترین شبکهای که سراسرش ضد ایران و اسلام است؛ شبکهای که پولش را عربستان میدهد و راست و دروغ را به هم میبافند. الان دوران عصبانیت اسراییل و ارتجاع منطقه است؛ چون مسیری که پیش بینی کرده بودند، بهم خورد. این نوار یک هفته پیش هم می شده منتشر شود. ولی درست در زمانی که وین در مسیر موفقیت است منتشر شده. مطالبی که در این فایل بیان شده برخی از آنها نظرات دولت نیست".
اولا
چرا وزیر خارجه، به خود اجازه داده حرف هایی بزند که به اذعان آقای روحانی "ضد وحدت" بوده و دستمایه عملیات دشمن قرار گرفته؟
ثانیا
چرا "مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری" که توسط "مشاور امنیتی" آقای روحانی اداره می شود، چنین فرآورده مسمومی را تولید کرده؟
ثالثا
چرا مصاحبه "درز" داده شد؟ آیا مرکز تحت مدیریت کسی که سال ها "معاون وزیر اطلاعات" در دولت اصلاحات بوده، بقالی است که بشود از دخلش دزدی کرد؟
رابعا
آقای روحانی مایل است عملیات ضد امنیتی را به اسرائیل و عربستان نسبت دهد. ما نمی دانیم چرا؟ اما سرویس های این دو رژیم، غالبا هماهنگ با سرویس های جاسوسی انگلیس و آمریکا عمل می کنند. و در موضوع اخیر هم، سر جمع ماجرا پای میز مذاکره، به نفع آمریکا و انگلیس تمام می شود.
♦️اما گمانه آقای روحانی، افتضاح بزرگ تری را تداعی می کند. این که موساد و استخبارات سعودی هم، به "عمق" مرکز تحت مدیریت مشاور ارشد آقای روحانی که قرار بوده سفارش او برای مصاحبه "محرمانه" با دولتمردان را عملیاتی کند، نفوذ داشته اند.
🔹حجم و گستره و عمق "کوه یخ نفوذ" که بعضا در ماجرای نفوذ و جاسوسی جیسون رضائیان، عبد الرسول دری اصفهانی و محمد علی شعبانی، شبکه آمد نیوز (زم) و ... هم، کشف شده، چه قدر و تا کجاست؟
♦️تا دفتر آقای آشنا؟ تا دفتر آقای ظریف؟ و یا دفتر آقای روحانی؟ حجم وطن فروشی و خسارت های پنهان ناشی از این نفوذ، که یک قلم آن، تنظیم و اجرای نامتوازن (زیان بار) برجام می باشد، چه قدر است؟ نقش این نفوذ، در ترور شهیدان سلیمانی و فخری زاده و خرابکاری نطنز چیست؟ اصلا این حجم خسارت، قابل جبران است؟
خامسا
آقای طریف همین امروز با وقاحت، خیانت خود را توجیه کرده است. البته آقای روحانی حتما ضربه این اظهارات به امنیت و منافع ملی و به ویژه حیثیت دولت را دیده کرده، که امروز گفته؛ "مطالبی که در این فایل بیان شده برخی از آنها نظرات دولت نیست".
♦️او از مقبولیت زیر هفت درصدی دولت خود خبر دارد. همچنین می داند که ملت ما عاشق سردار شهید سلیمانی، به عنوان قهرمان پیروز و پاکباخته ملی است. می داند که زدن قهرمانی ملی در تراز شهید سلیمانی و کارنامه اش، چه قدر ضارب را منفور ملت ایران می کند.
🔹روحانی می داند که مردم، ترور شخصیت ملی شهید سلیمانی را در تراز جنایت تیم ترامپ و پمپئو، بلکه جنایتکارانه تر از آن تلقی می کنند. بنابراین - ولو در لفظ- با موضع جفاکارانه و بی صداقت ظریف فاصله گذاری کرده است
♦️اما مردم و نخبگان ما اکنون پس از تهیه و درز و انتشار فایل صوتی، نگرانند که ظریف، با نگرش دشمن پسندی که داشته، در هشت سال وزارت، چه قدر به منافع و امنیت ملی در "میدان دیپلماسی" خسارت زده و کجاهای دیگر، مدافعان امنیت ملی از پشت شلیک کرده است؟ این دغدغه، حتما باید از سوی مجلس، دستگاه قضایی و شورای عای امنیت ملی رسیدگی شود.
✍ محمد ایمانی
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
هدایت شده از بیداری ملت
در سال 89 حجم تجارت خارجی ایران و چین حدود 22 میلیارد دلار بود. همان موقع دو کشور توافق کردند حجم تجارت خارجی شان در پایان 10 سال، بشود 200 میلیارد دلار.
از آن زمان 10 سال گذشت. حجم تجارت خارجی شان در پایان سال 99، کمتر از سال 89 است!
اینا اگه حماقت نیست پس خیانته!
✍ شهیده بانو
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴🆕 *حیرتنامه «ظریف»*
درباره مصاحبه وزیر محترم امور خارجه با مرکز مطالعات استراتژیک ریاستجمهوری، باید دو موضوع را از هم تفکیک کرد. محتوای مصاحبه یک موضوع است و علت، انگیزه و نحوه انتشار آن موضوع دیگری است. موضوع دوم گرچه در نوع خود فاجعه است، اما به عهده نهاد ریاستجمهوری، نهادهای امنیتی و قضایی است که موضوع را بررسی و نتیجه را به ملت اعلام نمایند. اما کنکاش پیرامون محتوای ظریف میتواند در صلاحیت رسانهها باشد. ابتدا اشارهای کوتاه به علت نشر آن خواهیم کرد و سپس به محتوای آن وارد خواهیم شد.
ظریف عضوی از دولت است. آشفتگی در دولت ما یعنی اینکه یک مسئول دولت مصاحبه کند، یکی مسئول ثبت تاریخی آن باشد و دیگری مسئول نشر غیرمسئولانه آن شود. توقع از مسئولان امنیتی این است که غده چرکین موجود در دولت را جراحی کنند و دولت نیز از کسانی که مدعی سلسلههای نفوذ در دولت بودهاند و مورد اتهام قرار گرفتند، عذرخواهی کند.
دقایق اولیه مصاحبه با سؤالات انتخاباتی و هندوانهگذاری زیربغل ظریف شروع میشود که معلوم نیست چه نسبتی با ثبت تاریخی کارنامه دولت دارد. خود ظریف را مسئول نشر آن نمیدانیم چرا که هیچ آورده و هیچ آیندهای برای ظریف ندارد. اما ظریف آگاه است که این مصاحبه باید پخش شود چرا که چندین بار تأکید میکند که این قسمت پخش نشود. البته باید با انصاف گفت که اگر ظریف به صورت مطلق در زمین مصاحبهکننده (بخوانید کارگردان و طراح مصاحبه) بازی میکرد با فاجعه بزرگتری مواجه بودیم و «حیرتنامه ظریف» برگهای سنگینتری داشت.
اما درباره محتوای مصاحبه باید بین اخبار و تحلیل ظریف فاصله گذاشت. تحلیل، اظهارنظر شخصی و فهم گوینده از یک رفتار یا پدیده است. اما اخبار باید به راستآزمایی صدق/کذب سپرده شود که در ادامه خواهد آمد. نگارنده برخلاف بسیاری ظریف را از نزدیک میشناسم، در هشت سال اخیر بارها با وی گفتگو کرده و جلسه داشتهایم و محترم شمردهایم. به همین دلیل انگیزه ظریف از ورود به حوزه مقاومت و حاجقاسم را سیاسی-امنیتی تحلیل نمیکنم و هدف ظریف را از بیان عبارتهای حیرتآور ضربه به این و آن یا خودشیرینی یا جایابی مجدد ایشان نمیدانم. مطالب ظریف در حوزه مأموریتی حاجقاسم را دچار تناقض ۱۸۰ درجهای با گفتههای دیگر ایشان در همین مصاحبه میدانم که در ادامه خواهد آمد. اما مهمترین دلیل مواجهه اینگونه ظریف را با اصل «احساس کمتری»، «تحقیرشدگی» و «افول قهرمانی» در مقابل شخصیتی قدرتمند در حوزه مأموریت مشترک از یک سو و ملموس نبودن نتایج فعالیت هشت ساله از سوی دیگر میدانم. ادعای نگارنده در جایجای سخن ظریف ملموس است. آنجا که نظرسنجیها را مرور میکند و جایگاه اجتماعی خود را که از ۹۰ درصد به ۶۰ درصد تقلیل یافته میبیند و جایگاه حاجقاسم را برعکس معرفی میکند و ملت را پشت سر حاجقاسم در گزینه مقاومت میداند (قبلاً هم این موضوع را در جلسهای گفتند). یا آنجا که قبلاً برای ما در جلسات گفت که حمایت من از مقاومت باعث شد از جایزه صلح نوبل محروم شوم و این تلخی در ذائقه او کاملاً برجسته است. در همه سخنان ظریف در دهها جلسه یک وجه مشترک دیدهام که او در دولت و نظام احساس تنهایی میکند و فقط به یک نفر دلخوش است و آن رهبری است که همیشه «الطاف آقا» میداند.
https://chat.whatsapp.com/I17wX7P3e9PGC2qu4AkVRp
عصبانیت ظریف از احساس کمتری و تحقیرشدگی را آنجا میتوان بهتر فهمید که آشفتگی عجیبی در محتوای سخنان او نهفته است که شاید خودش هم مطالب ذیل را بخواند تعجب کند. ظریف میداند که توجه به جنگ همیشه اولویت اول کشورهاست و تجربه جنگ تحمیلی را دیده است. جنگ در رأس امور است، را از امام شنیده است و حمایت از یک فرمانده در وسط معرکه را خوب درک میکند. اما چرا به نظام حق نمیدهد که پاسخ به مطالبات حاج قاسم باید شأن اورژانسی میداشت؟ ابتدا محبت حاج قاسم به ظریف و سپس تناقضات ایشان را ببینید و خود نتیجه بگیرید. حاجقاسم «میدان» و «دیپلماسی» را دوگانه نمیدید، به سمت ظریف میدوید که نمونههای آن واضح است. وقتی ظریف تحریم شد به دیدار وی رفت. ظریف شخصاً به نگارنده گفت حاجقاسم گفت عکس بگیریم. گفتم چه لزومی دارد؟ گفت من با لباس آمدهام که عکس بگیرم و گرفتند و منتشر کردند. وقتی ظریف بعد از سفر اسد به تهران، عازم دمشق شد، حاج قاسم به نگارنده پیام داد که سفر ظریف مهم است و پوشش رسانهای ویژه بدهید. وقتی روحانی در اسفند ۹۷ عازم عراق شد، باز حاج قاسم به نگارنده پیام داد که سفر رئیسجمهور به عراق مهم است و به بهترین نحوه پوشش دهید و....
اما ظریف در این مصاحبه ضمن ترسیم دوگانه میدان-دیپلماسی و گلایه از آن، خلاف مدلسازی اولیه خود صحبت میکند. میگوید «دیپلماسی در خدمت میدان بود، اما برعکس آن را نتوانستم، نه که نخواستم انجام دهم» حال ببینید خود ایشان چقدر درباره اینکه میدان درخدمت دیپلماسی بوده ا
ست کد میآورد و مدل خود را نقض میکند و امید است است پاسخی داشته باشد. معروف است که ظریف در یکی از جلسات با جان کری با صدای بلند به وی گفته بود «گوشت شما زیر دندان ماست». به این معنی که در منطقه نیرو دارید و میدانداران ما میتوانند شما را اذیت کنند. آیا این به معنای کمک گرفتن از حیطه مأموریت حاجقاسم نیست؟ این برگ برنده از کجا آمده است؟
ظریف در فرازی از مصاحبه علیه خود میگوید: «من در افغانستان، عراق (۲۰۰۱) کاملاً از حاج قاسم بهره بردم و در یمن هم طرح ۴ مادهای بنده را حاجقاسم کاملاً پذیرفت». آیا این کمک حاجقاسم به دیپلماسی نبوده است؟ در یمن هرآنچه ظریف خواسته، حاجقاسم پذیرفته، اما خود ظریف میگوید جان کری نتوانست موضوع را با سعودیها حل کند، پس دیپلماسی عرضه بهرهبرداری از میدان را نداشته است. اما وقی جان کری اعتراض میکند که چرا هواپیمای ایرانایر به سوریه میرود ظریف ناراحت میشود و آن را نابودی دیپلماسی میداند و هنوز هم این را بهعنوان مشکلی در دیپلماسی کشور میداند. کشوری که نتواند شرکت هواپیمای داخلی خود را در یک مأموریت جابهجا کند، کشوری مستقل محسوب میشود؟
در جایی تلاش میکند سفر حاج قاسم به روسیه را بیموقع و بیخاصیت جلوه دهد و در جایی دیگر میگوید «سفر حاج قاسم به مسکو مهم بود». این آشفتگی را به همان دلیلی میدانم که در صدر این نوشته آمد. از سخنان ظریف چنین برمیآید که میدان در خدمت دیپلماسی بوده است و عکس آن، عدم همراهی میدان حصر در یک شرکت هواپیمایی است که امریکاییها را ناراحت کرده است. ظریف از قول کری میگوید اسرائیل ۲۰۰ بار به مواضع ما در سوریه حمله کرده است. جان کری ۵/۴ سال است از قدرت خارج شده؟ تا آن زمان اسرائیل ۲۰۰ بار حمله کرده یا اخیراً جان کری به ایشان گفته است؟ آیا باورپذیر است که با ۲۰۰ بار حمله ما فقط شش شهید داده باشیم؟ اما جالب این است که جان کری هم به میدان آمد و این عبارت را تکذیب کرد.
بهرهبرداری از این مصاحبه توسط همان اذهان آلوده و آمادهای صورت میگیرد که همیشه به روابط روسیه و ایران و سپاه حمله میکنند و در اینجا هم از لندن و واشنگتن تا تهران چنین کردند. اصلاح طلبان رادیکال/پیشرو این دو بخش مصاحبه را لقمه چربی یافتهاند و دیگر هیچ. حال ظریف به عنوان وزیر خارجه چطور میخواهد به مسکو برود و مسائل دیپلماتیک را دنبال کند؟
اگر دولت دنبال ثبت عملکرد برای تاریخ است به کارنامه بپردازد. جهتگیری موجود ممکن است حیرت آیندگان را به همراه داشته باشد. در زمان قاجاریه سفرا، دیپلماتها، تجار و دانشجویان ایرانی که به فرنگ میرفتند بعد از دیدن اروپا «سفرنامه»، «سیاحتنامه» و «حیرتنامه» مینوشتند، اما در امور داخلی چنین حیرتنامهای به ثبت نرسیده است.
یپلماسی/ نظامیگری» از سوی دکتر ظریف، سیاهترین نقطه کارنامه وزارت ۸ ساله ایشان محسوب میشود که آسیبی جدی به اعتبار وزارت امور خارجه زد؛ آسیبی که این وزارتخانه تا سالها از آن رنج خواهد برد.
https://chat.whatsapp.com/I17wX7P3e9PGC2qu4AkVRp
🔴🆕 *مظهر تقدم دیپلماسی بر میدان؛ فقط ترکمانچای!*
از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، وزارت امور خارجه کشورمان به دلیل وابستگی کامل نیروهای آن به نظام پادشاهی و باورهای مخالف چارچوب سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، جزو نهادهایی بود که با کمبود نیروی متخصص متعهد روبهرو شد و به همین دلیل، جمعی از فعالان سیاسی انقلابی بدون دارا بودن تخصص در این زمینه وارد دستگاه دیپلماسی کشورمان شدند. نمونه مشخص این مساله، روایتهای مختلف از نحوه ورود برخی دانشجویان انقلابی در کشورهای خارجی به محل سفارت ایران و قرار گرفتن در جایگاه سفیر- بدون هیچ سابقه دیپلماتیک یا تخصص در این زمینه- است؛ از جمله مدیریت کنسولگری ایران در سانفرانسیسکوی آمریکا توسط دکتر محمدجواد ظریف.
این ناآشنایی با بنیانهای علم روابط بینالملل و مفاهیم سیاست خارجی بعد از گذشت زمان و ورود نیروهای متخصص و انقلابی که در دانشگاههای برتر کشور درس خوانده بودند، اعتبار را به وزارت امور خارجه بازگرداند و مجددا زمینه را برای اعتماد به دستگاه دیپلماسی کشور فراهم کرد؛ هر چند همچنان حضور «باند نیویورکیها» در این وزارتخانه سنگین، محسوس و ملموس بود.
صحبتهای اخیر وزیر امور خارجه کشورمان در گفتوگو با سعید لیلاز، فعال سیاسی اصلاحطلب و توصیفهایی که وی از سیاست خارجی و تعارض و تقابل آن با نظامیگری داشت، مجددا اثبات کرد در بر همان پاشنه بیسوادی میگردد و خبری از نگاه واقعی و فنی به حوزه سیاست خارجی نیست.
آقای ظریف بدون توجه به مفهوم واقعی سیاست خارجی و تعریف رایج آن در فضای روابط بینالملل، دوگانهای را تحت عنوان «دیپلماسی/ میدان» مطرح میکند که در آن، دیپلماسی و نظامیگری ۲ رویکرد کاملا مجزا از یکدیگر در نظر گرفته میشوند که هر کدام میتوانند به نفع دیگری کنار زده شوند یا کوتاه بیایند؛ در صورتی که اساسا جداسازی این ۲ مفهوم از یکدیگر امکانپذیر نیست و سیاست خارجی هر کشور، ترکیبی درهمآمیخته از دیپلماسی و نظامیگری است. در واقع هیچ دیپلماتی نمیتواند بدون پشتوانه نظامی وارد فعالیت مذاکراتی شود. این یک مفهوم بدیهی در علم روابط بینالملل است که وقتی یک واحد سیاسی، قدرتی برای اعمال نظرات و اهدافش ندارد، اساسا هیچ واحد سیاسی دیگری حاضر به پذیرش مذاکره با او نیست؛ یعنی نمیتوان در میدان شکست خورد یا ضعیف ظاهر شد و بعد در دیپلماسی به پیروزی رسید. اساسا دیپلماسی به پشتوانه قدرت نظامی و میدانی شکل میگیرد. بر همین مبناست که اساتید این حوزه میگویند دیپلماتها بیشتر از نظامیها به جنگ علاقه دارند، چون «نظامیگری»، ابزار قدرت آنها در میز مذاکره است.
مراجعه به چند مصداق تاریخی میتواند به روشن شدن این بحث کمک کند.
https://chat.whatsapp.com/I17wX7P3e9PGC2qu4AkVRp
طبق مذاکراتی که میان طرفین جنگ اول جهانی انجام شد، قراردادی تحت عنوان «معاهده صلح» در کاخ ورسای فرانسه امضا شد که روزگار بازندگان جنگ- از جمله آلمان- را سیاه کرد. مفاد این توافق دیپلماتیک تا اندازهای تحقیرآمیز بود که کارشناسان ریشه شکلگیری دولت نازی در آلمان را به آن مرتبط میدانند. همین ماجرا در جنگ دوم جهانی هم به نوعی دیگر تکرار شد؛ یعنی پس از شکست فرانسه از آلمان نازی، مذاکراتی برای تشکیل یک دولت به ریاست «مارشال پتن» بر بخشهای اشغالنشده و مستعمرات فرانسه شکل گرفت که در نهایت منجر به تشکیل دولتی با نام «ویشی» شد. دستاورد این اقدام دیپلماتیک، به تاراج رفتن منابع و از بین رفتن زیرساختهای کشور فرانسه بود.
چنین ماجرایی برای کشورمان نیز رخ داده است. پس از پایان جنگهای ایران و روسیه تزاری، قراردادی میان ۲ طرف در روستای ترکمانچای امضا شد که طبق آن، بخشهایی از ارمنستان، آذربایجان و ترکیه کنونی از خاک ایران جدا شد. این اقدام دیپلماتیک حتی از سوی دکتر محمدجواد ظریف هم مورد تایید و تقدیر قرار گرفته است. وی در آیین گشایش انجمن علمی دیپلماسی ایران در سال 1398 با اشاره به این قرارداد گفته است: «ترکمانچای امروز به عنوان قرارداد ننگین شمرده میشود اما باید توجه شود مرز کشور را به جای قزوین، به مرز ارس برد. در آن زمان ابزار نظامی در میدان حکومت میکرد و دست دیپلماسی را میبست اما دیپلماتی که توانست در کنار جنگ شکستخورده در قزوین، مرز کشور را در ارس قرار دهد، تلاش کرد قدری قدرت را تعدیل کند».
جداسازی دیپلماسی از استراتژی- یا همان نظامیگری و به قول آقای ظریف، میدان- خروجی بهتری از ترکمانچایها و ویشیها و ورسایها ندارد یعنی هم منافع ملی را به حراج میگذارد و هم منابع کشور را تخریب میکند. به همین دلیل است که باید نسبت به تبعات خطرناک این دیدگاه عجیب، غیرعلمی و نامناسب دکتر ظریف، هشدار جدی داد و مسؤولان کشور را به تدبیر برای رفع این خطر از سر منافع ملی کشورمان، ترغیب کرد.
در مجموع باید گفت ترسیم، توصیف و القای دوگانه توهمی «د
هدایت شده از ایران سیاست
🚨از وین چه خبر؟
🔺در این چند روزی که دوستان با قدرت و غیرت کامل، مشغول پاسخگویی به مطالب ظریف در مصاحبه محرمانه بودند، جناب «عراقچی» در کمال سکوت و بدون کمترین مزاحمتی سرگرم ادامه مذاکرات « وین» بودند و هیچ کسی هم از روند مذاکره و موضوعات مطرح شده خبردار نشد!
🔺عزیزان مجلس هم که قرار بود مراقب مذاکرات وین و نتایج آن باشند تا مانع خلق برجام ٢ توسط جناب عراقچی شوند، بی خیال مذاکرات وین شده و دنبال احضار ظریف و سوال یا استیضاح او افتاده اند...
🔺ظریف هم پس از افشای مصاحبه، به سفر خارجی رفته و هنوز برنگشته....
🔺هفته پیش رو هم مصادف با شبهای قدر است و آبها از آسیاب می افتد و عراقچی هم پس از بازگرداندن آمریکا به برجام و انجام ماموریت، در کمال سکوت به تهران باز می گردد و دوستان خودی هم دلخوش از این که حق ظریف را کف دستش گذاشته اند، مشغول دعواهای انتخاباتی می شوند و...
🔺نتیجه این که به برکت «ماجرای ظریف» ، حواس همه از «مذاکرات عراقچی» پرت شد و او توانست بدون مزاحمت، ماموریتش (احیای برجام) را انجام بدهد.
🔺به فرمایش معصوم، مومن باید باهوش و زیرک باشد و از یک تهدید دوبار آسیب نبیند! نکند دوستان خودی دچار ضعف ایمانند که هر بار با ترفندهای «آشنا» حواسشان از مسائل اصلی و جاری پرت می شود!!
✍ دکتر کوشکی
✅ @iransiasat_ir👈
فاطمه سعیدی:
*واکنش زینب سلیمانی به صوت جنجالی ظریف*
*ظریف بخوانید اما درشت تکرار کنید* ...
راست میگوید که میدان با میز فرق دارد، او اساساً حاصل یک تَکرار بی جاست، نه یکاقدام بجا
آقای دیپلمات
شما یادتان نمی آید،
*مرد میدان ما* آن روز که در زیر آفتاب سوزان جنوب پوست می انداخت تو در حال درست کردن اتوی کت و شلوارت در نیویورک بودی و در حال نوشتن پیش نویس ۵۹۸ و جام زهر
تو سنگین تر از خودکار را بلند نکرده ای تا داغی قنداقه آفتاب خورده کلاش را زیر آفتاب داغ خوزستان در دستت حس کنی و مجبور نبوده ای آب آفتاب خورده بخوری و روی خاک دراز بکشی و خون رفقایت را که روی صورتت پاشیده پاک کنی و تکه های بدنشان را درون گونی جمع کنی و برای والدینشان ببری.
آن روز که مرد میدان ما اشرار تنیده در کالبد خسته سیستان را ازاله میکرد هم تو در سعد آباد با همین مستر ریش قشنگ در حال مالیدن پاچه اروپایی ها برای امضای ننگین سعد آباد بودید
*شما قفل های زیادی زده اید*
از تاسیسات هسته ای تا دهان منتقدان...
حق داری *قتیل نیمه شب جمعه دی ماه بغداد* را مقصر ناکامی هایت بدانی.
او مرد میدان بود و امنیت مذاکرات شما را هم تامین میکرد.
*تو با کَری ور میرفتی و قدم میزدی، که او در ادلب، حلب، نبل و الزهرا و موصل خاکریز به خاکریز دنبال شهادت و فتوحات شیربچه های انقلاب خمینی بود.*
مکتب ولنجک نمیفهمد عمق استراتژیک اندیشه روستای قنات ملک رابُر کرمان را.
آقای دیپلمات
این حنایی که امروز بر کاکل ملت میبندید
*دیگر رنگی ندارد*
کار اندیشه غرب لیس شما تمام است
*مذاکرات و ورق پاره برجام شما به جهنم خواهد رفت*
و خودتان به جایی آنطرف تر از برجام
اما راکت های غزه به تلاویو رسیده است
موشکهای انصار الله به ریاض
صاروخ های حزب الله به دیمونا
صدای پوتین ما را پشت دیوارهای حیفا بشنوند.
آقای دیپلمات دوست دارید نقش شمارا در " *گاندو۳* " چه کسی بازی کند؟
یادت هست کدخدای شمارا خدای ما با شنهای طبس خار کرد؟
*یادت باشد خون فرمانده دامن گیر است جناب!*
سرخاب و سفیدآب دیپلو_ماتیک سازشگرانه را با کدام آب و صابون میشود پاک کرد.
گرد خاک شلوارتان را بعد از زانو زدن در مقابل امیر کویت چه کسی پاک کند؟
اینجا محاسن مردان خدا با خون خضاب میشود و لباسشان در آتش اشتیاق وصل خاکستری میشود
سهم شما از سازش ۱۰۰ سکه بود و یک مدال حلبی از دست پرزیدنت، سهم او یک موشک بود و یک نشان ذوالفقار از نائب امام عصرش.
هدایت شده از بیداری ملت
🔴۸ سال هر کاری خواست در این مملکت کرد و به هیچکس هم پاسخگو نبود....
حقیقتا این جماعت دارای سابقه امنیتی مرموزترین جریان پس از انقلاب هستند....
🔻حسام الدین آشنا را دادگاهی کنید، از ارتباطاتش تحقیق و تفحص کنید، اجازه ندهید با یک استعفای سوری به ریش مملکت بخندد.
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔴درحالیکه ۹۶ روز تا #پایان_دولت_روحانی باقی است بالاخره یک مدیر ارشد دولت تدبیر و امید بهدلیل سردرآوردن #صوت_ظریف از ایراناینترنشنال استعفا داد.
آقای آشنا... تازه کار ملت با شما شروع شده! کجا به سلامتی؟
✍️ علی رجبی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از عموفیدل 🔆
استراتژی مارمولکی لیبرال ها
مارمولک ها با جدا کردن دم خود هم سبک تر می شوند و راحت تر می دوند، هم چکارچیان خود را سرگرم می کنند و حواس آن را پرت می کنند!
#ظریف_گیت
#آشنا_گیت
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
هدایت شده از عموفیدل 🔆
✅#ظریف خواستار تکرار جنگ صفین شد
🔸با وجود پیروزی قرب الوقوع در مأرب وی خواستار توقف حملات انصارالله به عربستان و رفع محاصره از راه مذاکره شد
🔸آیا مذاکره با شیطان نتیجه دارد؟
🔸 اینم مثل اربابش روحانی که مخالف حضور ایران در سوریه بود و هست....
🔸😏 یادتونه کشتی کمک به یمن با تماس جان کری به ظریف رفت بارش رو در جیبوتی خالی کرد اونا هم خوردن یک آب هم روش؟
#جاسوس_MI6
#سرطان_اصلاحات
#اصلاحات_بردگان_شیطان
#شبکه_نفوذ
#یهودیان_آنوسی
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج 🌸🍃
#باهم_برای_یمن
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
هدایت شده از عموفیدل 🔆
🔴چندین نفر به دلیل ارتباط با انتشار فایل صوتی ظریف ممنوع الخروج شدند
یک منبع مطلع در قوه قضاییه:
🔹دستگاه قضا چندین نفر از عوامل مرتبط با پرونده انتشار صوت مصاحبه اخیر مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری با محمدجواد ظریف وزیر را ممنوع الخروج کرد./ خبرگزاری صداوسیما
🔴تکمیلی/ خبرگزاری صداوسیما به نقل از یک منبع مطلع در قوه قضاییه تعداد افراد ممنوع الخروج شده در پرونده انتشار فایل صوتی ظریف را 20 نفر اعلام کرد
‼️آشنا، لیلاز، تمنایی، فاضلی و معزی ممنوع الخروج شدند...
#اشد_مجازات
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
هدایت شده از بیداری ملت
میدونستین سهم ایران از بازار سوریه سه درصده؟!
دیپلماسی و اقتصاد دست مردان میدان نبوده که وضع این شده!
✍ هاردی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 نمک نشناسی دیپلماسی بعد از فداکاری مرد میدان ...
عصبانیت قهرمانانه حاج قاسم بعد از اینکه ترامپ روحانی را تهدید کرد!
✍️ بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔴میگویند چرا بعد از برجام هواپیما از ایران به دمشق رفته، مگر قرار بوده بخاطر گفتگوی شما همه کارهای کشور بخوابد؟
🔻سیاست خارجی فقط مذاکره نیست/ این هنر نیست که هر چه در میدان تولید شد شما در مذاکره خرج کنید
دکتر سعید جلیلی:
🔹از سال ۹۲ فضای افکار عمومی با موضوع مذاکره پر شد و پس از حصول توافق برجام در سال ۹۴، آن را «فتحالفتوح»، «آفتاب تابان» و «هدیه خداوند» نامیدند؛ اکنون نیز وعده میدهد که میخواهد در ۱۰۰ روز آخر نیز با مذاکره، مسائل را حل کند. نتیجه ۸ سال مذاکره، برخلاف «خواست مردم» و «وعدههای دولت» بوده است.
🔹 آقای روحانی به عنوان رئیس تیم مذاکرهکننده، در سال ۸۴ نامهای به آقای البرادعی، دبیرکل وقت آژانس انرژی اتمی نوشت و در آنجا گفت که ما به تمام تعهداتمان پایبند بودیم، اما شما هیچ امتیازی به ما ندادید؛ البرادعی در خاطراتش نوشته است که رفتار سه کشور اروپایی با ایران در این مذاکرات، تحقیرآمیز بود.
🔹 پیش از این مذاکرات، دولت وقت یک دور گفتگوهای انتقادی در سالهای ۷۱-۷۲ با اتحادیه اروپا شروع کرد و نتیجه آن مذاکرات صدور حکم جلب رئیسجمهور وقت کشور شد.
🔹 در دوره اصلاحات نیز بحث گفتگوی تمدنها و همکاری با آمریکا در افغانستان و عراق پیگیری شد و در آخر، ایران را محورت شرارت نامیدند.
🔹 باوجود اینکه پانزده بار آژانس بینالمللی انرژی اتمی پایبندی ایران به تعهدات برجامی را تایید کرد اما همین اتفاقات در سال ۹۴ و بعد از برجام نیز رخ داد؛ تعهدات از سوی ایران انجام شد اما طرف مقابل نه تنها پایبند نبود، بلکه از توافق خارج شد.
🔹 آیا تمام ابزار سیاست خارجی منحصر در مذاکره است؟ عرصه سیاست خارجی را وسیعتر از دیپلماسی است. تواناییهای دفاعی، اقتصادی، سیاست منطقهای و ... در عرصه روابط بینالملل همگی از جمله مولفههای قدرت در سیاست خارجی هستند که این مولفهها منحصر در قدرت چانهزنی نیست.
🔹 دیپلماسی این نیست که سرمایهها و مولفههای قدرت را خرج کند؛ اگر با این روش مذاکره صورت گیرد، بعد از مدتی سرمایهای باقی نخواهد ماند.
🔹 قدرت میدان، پشتوانه مذاکره است. بهرهگیری از مذاکره، نیازمند دست برتر میدان است؛ زمانی میتوان از حقوق ملت در مذاکرات دفاع کرد، که مولفههای قدرت به عنوان پشتوانه مذاکرات تثبیت شده باشند.
🔹 در خلال برجام میگفتند درج شعار مرگ بر اسرائیل بر روی موشکهای نظامی یا پرواز دولتی ایران ایر به سوریه، مانع مذاکرات بود، قرار نیست وقتی یک گفتگو صورت گرفت، مابقی ملاحظات و راهبردهای کشور تعطیل شوند.
🔹 اتکا مذاکرات سالهای ۸۴ تا ۹۲ به مولفههای قدرت ملی بود. همان طرفی که سال ۸۴ به دنبال تعطیلی و تخریب تاسیسات هستهای بود، ظرف مدت سه سال مجبور شدند به پشت میز مذاکره بیایند؛ آمریکاییها که میگفتند به علت عدم پایبندی ایران به قطعنامهها، با ما مذاکره نخواهد کرد نیز به مذاکرات پیوست.
🔹 چه چیزی طرف مقابل را پای میز مذاکره آورد و باعث شد تا موضوع مذاکره را ما تعیین کنیم، نه طرف مقابل؟! مولفههای قدرتی شکل گرفت که او ناچار شد در برابر آنها، عقب نشینی کند و مذاکره نیز به این مولفهها تکیه میکرد.
🔹 سال ۸۶ که من اولین بار به عنوان مسئول مذاکره به گفتگو رفتم، طرف مقابلی که دو سال پیش خواستار نابودی فعالیت هستهای ما بود، درخواست میکرد که تعداد سانتریفیوژهای ایران از ۳ هزار تا بیشتر نشود؛ حتی امکان اینکه شرایط بهتری را برای خود فراهم کنند، نداشتند.
🔹 در طول دوران مسئولیت بنده در راس تیم مذاکره کننده، قطعنامه صادر شد و ۳ قطعنامه دیگر نیز مربوط به دوران مدیریت آقای لاریجانی بود. از سه قطعنامه دوران بنده، یکی از آنها جنبه بیانیه داشت و بر قطعنامههای قبلی تاکید میکرد و دو تای دیگر زمانی صادر شد که به لحاظ حقوقی، با آژانس به عنوان مرجع رسمی و بیناللملی به توافق رسیدیم و این قطعنامهها در واکنش به این توافق صادر شد.
🔹 قبل از دولت روحانی نهتنها سوخت ۳ درصد را از دست ندادیم بلکه ۲۰ درصد را هم بهدست آوردیم.
🔹 غربیها سال ۸۹ برای اولین بار پذیرفتند که موضوع مذاکرات، فعالیت هستهای ایران نباشد.
🔹 پس از مذاکرات دولت قبلی، زیادهخواهیهای غربیها متوقف شد. مذاکره باید میدان را تقویت کند نه آن را هزینه کند.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔴در خواست برخی جوانان انقلابی از محسن رضایی
⏪علی مختارزاده از فعالین فضای مجازی در پاسخ به توییت دیروز محسن رضایی نوشت:
پیشنهاد میکنم آقامحسن به عنوان پیشکسوت جریان انقلابی ، که بچههای انقلاب رو دعوت کنند به وحدت برای تحقق امر رهبری انقلاب روحی له الفداء در تشکیل دولت جوان انقلابی و با جوانان و رویشهای انقلاب رقابت نکنند بلکه پدری کنند
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اگه فایل صوتی ظریف را شنیدی و دلت گرفت این کلیپ رهبر انقلاب را هم ببین 👌
رهبر انقلاب : اگه صد مورد خیانت خواص را هم دیدید ناامید نشوید ، ان شاء الله همه شما نابودی تمدن منحط آمریکایی و صهیونیسم را خواهید دید
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: واشنگتن تنها تحریمهای مغایر با برجام را لغو خواهد کرد؛ حتی اگر ما به برجام بازگردیم به اعمال تحریم علیه فعالیتها ایران که در برجام پوشش داده نشده است - از جمله اشاعه موشکی، نقض حقوق بشر و حمایت از تروریسم - ادامه میدهیم!
🔹 این یعنی آمریکایی ها قصد دارند اولا با فرسایشی کردن مذاکرات، سواستفاده از فضای انتخاباتی و شرطی شده ی جامعه و تفکیک تحریم ها (برجامی و غیربرجامی)، از لغو تحریم هایی که احتمالا برچسب شان عوض شده بنحوی با زیرکی فرار کنند و درثانی زمینه را برای بازگشت همان تحریم ها به بهانه ی دیگر و احتمالا ادامه ی زیاده خواهی هایشان برای توسعه برجام بعد از بازگشت شان به آن فراهم آورند!
#تدبیرم_آرزوست
✍️ مهدی قاسم زاده
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔻تلاش دانشمندان ایرانی به ثمر نشست و واکسن های تولید انبوه شده "کوو ایران برکت" به مرحله نهایی رسید
🔸رئیس مرکز اطلاع رسانی ستاد اجرایی فرمان امام با اعلام این خبر خوب، در توییتر خود نوشت: زحمات دانشمندان کشور سربلندمان به ثمر نشست. پر کردن دهها هزار ویال از واکسن تولید انبوه شده "کووایران برکت" در کارخانه تولید واکسن ستاد اجرایی فرمان امام
🔸ان شاالله یک میلیون دز واکسن در اردیبهشت و سه میلیون دز واکسن در خرداد ماه تولید خواهد شد.
🔸لازم به ذکر است تولید واکسن "کوو ایران برکت" در تابستان به تدریج به ۲۰ میلیون دز در ماه خواهد رسید و هماکنون در فاز نهایی تست انسانی خود قرار دارد که پیشبینی میشود پس از تایید نتایج کارآزمایی بالینی و صدور مجوز، در خرداد ماه به واکسیناسیون عمومی خواهد رسید.
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌از زندگی و موفقیت های حاج قاسم در طول دوران حضورش در میدان چه میدانید؟
🎥 گوشهای از دستاوردهای عملیاتی سردار سلیمانی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat