397.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضور ایلان ماسک (مالک توییتر x) در سخنرانی نتانیاهو و سوالی از مسولین ایرانی
درحالیکه برخی از سناتورها و نمایندگان آمریکایی دیدار نتانیاهو را تحریم کردند، ماسک با حضورش، حمایت آشکار خود از نتانیاهو را نشان داد. این یعنی حتما اطلاعات مکانی و سیستمی و مکالماتی مسوولین بلندپایه ایرانی و اصلاحطلبان و اصولگرایان و محور مقاومت را در اختیار سازمانهای جاسوسی آنها قرار می دهد. از او که انتظاری نیست، اما از مسوولین خرد و کلانِ توییتری ما باید پرسید که آیا فکر امنیت خود و ملت را میکنند؟! امید آنکه از هوش مصنوعی صهیونیستها که آمار تک تک نیروها و خانواده های حماس را داد و خواهد داد، اندکی عبرت بگیرند. این تقابل جدی است.
گفتنی ها را باید گفت...
#بحث هیچ و پوچ
اصلاحطلبان به لباس المپیکی های ایران نقد کرده و آنرا نامناسب دانسته اند. البته آنها نهایتا بدنبال کم حجابی زنان نماینده هستند وگرنه کیست که نداند، حداقل اصلاحطلبان که یک پزشک را لایق امر سیاست میدانند، نباید به لباس شبیه پزشکی در ورزش گیر دهند!
لباس البته مهم است و اگر از حقیر بپرسند، لباسهای سنتی ایرانی (با مد مدرن) بهترین گزینه اند اما از آن مهمتر نحوه ی مبارزه ی ورزشی و نهایتا نتیجه ی مدالی کاروان است.
تا خسروان چه دانند...
آقای عارف ۷۳ ساله و پدر آن "ژن خوب"، و نامزد "پوششی" آقای روحانی در انتخابات ۱۳۹۲ معاون اول دولت پزشکیان شد. باید دید نامزد "پوششی" انتخابات سال ۹۶ (یعنی جهانگیری) چه مسوولیتی میگیرد.
پیونشت: البته که رییس جمهور حق دارند مثلا انتخاب کنند! اما اصلاحطلبانی که زاکانی را بعنوان نامزد پوششی ناروا تمسخر میکنند، بهتر است اندکی انصاف داشته باشند. انقلابی های دلسوز هم فریب عسل خوری های اصلاحطلبان را نخورند!
#اصلاحطلبان
#دولت_پیرسالار
#چون_ماییم_خوب_است!
3.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیه تفال رییس جمهور قبل از ورود به جلسه تنفیذ:
قَالَ ادْخُلُوا فِي أُمَمٍ قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِكُمْ مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ فِي النَّارِ ۖ كُلَّمَا دَخَلَتْ أُمَّةٌ لَعَنَتْ أُخْتَهَا ۖ حَتَّىٰ إِذَا ادَّارَكُوا فِيهَا جَمِيعًا قَالَتْ أُخْرَاهُمْ لِأُولَاهُمْ رَبَّنَا هَٰؤُلَاءِ أَضَلُّونَا فَآتِهِمْ عَذَابًا ضِعْفًا مِنَ النَّارِ ۖ قَالَ لِكُلٍّ ضِعْفٌ وَلَٰكِنْ لَا تَعْلَمُونَ.
خداوند گوید: شما هم با آن گروه از جن و انس که پیش از شما بودند به دوزخ داخل شوید. در آن وقت هر قومی که به دوزخ شوند قوم دیگر (از همکیشان خود) را لعن کنند، تا آن گاه که همه در آتش دوزخ فراهم شوند زمره آخرین درباره فرقه اول (یا مرئوسان درباره رئیسان) گویند که خدایا، اینان ما را گمراه کردند، پس عذابشان را از آتش افزون و مضاعف گردان. خدا گوید: همه را عذاب مضاعف است و لیکن شما آگاه نیستید.
#الهی_العفو
راهنما به راست، حرکت به چپ...
انتصاب ظریف در راهبری
انتصاب عارف به معاونت اولی
و در ادامه...
نباید خیلی برای دلسوزان عجیب باشد. بهرحال این روال از همان دهه ۷۰ به این شکل بود، یعنی راهنما زدن به راست اما چرخش و حرکت به چپ!
ترور خونین در تهران، پاسخ در کجا؟!
ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران و نیازمندی به فرمولی برای تقابل با صهیونیسم
ترور رهبر ارشد مقاومت فلسطینیان در تهران با هر ابزار و ابعادی که باشد، مجددا یک سوال جدی و سنگین را پیش روی رهبران و تصمیم سازان محور مقاومت قرار میدهد و آن اینکه انتقام به چه شکل و تا چه حد؟ به عبارت دیگر سوال اساسی این است آيا ایرانیان فرمولی مشخص برای پاسخ به تجاوزات متنوع و دامنه دار صهیونیستها دارند؟
اصلاحطلبان و اصولگرایان هر دو پیشنهاداتی دارند که به ندرت مورد توافق داخلی و بین المللی است و به نظر حتی شاید نتواند پاسخگوی وضعیت بین المللی باشد. آیا ما فرمولی جامع و مانع در این زمینه داریم؟
✍بررسی فرمولهای موجود در نبرد با صهیونیسم
ترور شهید هنیه در تهران توسط صهیونستها، بار دیگر این سوال را به ذهن متبادر می سازد که ریشه ی مشکل کجاست و چگونه باید پاسخ داد و اساسا چه فرمولی باید در برابر صهیونیسم به کار برد؟
به نظر می رسد فرمول کنونی مقابله با صهیونیسم، نبرد در جبهه های مختلف و بصورت ترکیبی (متقارن و نامتقارن) است. گروههای مقاومت در فلسطین، عراق، لبنان، و یمن، همگی برخوردهای مستقیم با صهیونیسم داشته اند و این به معنای گسترش محدوده ی جبهه مقابل صهیونیسم است. در این حالت، به صورت جبهه ای واحد، از جهات مختلف به اسرائیل حمله می شود و ضمن آسیب زدن، باعث کاهش تمرکز و توان آن در جنگ با فلسطینیان می گردد و امید به آزادی قدس افزایش می یابد. اما این فرمول مشکلاتی نیز دارد.
اولین ایرادش، گفتمانی است. یعنی، علیرغم قوت گفتمان اسلامی، بدلیل نظام دولت-ملتی بین المللی، در میان ملتهایِ متنوعِ محورِ مقاومت، یک نزاعِ گفتمانی و دودستگی ایجاد میکند. برخی ولو به غلط می گویند که "جنگ غزه به ما چه!؟" و نباید هزینه ای اینچنینی و مستقیم بپردازیم. معضل دیگر، گستره ی پاسخ صهیونیستها و حامیانشان خواهد بود. آنها که البته همواره جهان را قلمرو خود می دانسته اند! با این بهانه ها، به راحتی به ترور و تجاوز در قلمرو گروههای مقاومت دست خواهند زد و شهادت هنیه و سرداران ایرانی، از این دست است. به هر ترتیب، این فرمول، با نقاط ضعف و قوت خود، کم و بیش در میان اصولگرایان مقبولیت بیشتری دارد. آنها معتقدند با عمل در چند جبهه ی واحد و همزمان، امکان شکست صهیونیسم وجود دارد.
در کنار این فرمول، مدل دومی نیز هست که نبرد را نه جنگ تمام عیار جهان اسلام با صهیونیسم، بلکه دفاع مظلومان فلسطین در برابر غاصبان صهیونیست می بیند و قلمرو تنازع را نیز محدوده و امکانات سرزمین فلسطینیان می داند.
در این فرمول، کمکهای تجهیزاتی و سیاسی محور مقاومت به صورت مستقیم و غیرمستقیم به فلسطینیان ارائه خواهد شد و از هر گونه درگیری تهاجمی و مستقیم با صهیونیستها خودداری می گردد. به صورت واضحتر، گروههای مقاومت، با مجاهدت فراوان، موشک، آموزش، و تدارکات و غذا را به رزمندگان فلسطینی می رسانند و در این راه هرچند شهید و خسارت می دهند، اما با تقویت رزمندگان در همان محدوده، دفاع آنها را به پیروزی نزدیک می کنند. چنین رویکردی را البته اصلاحطلبان میانه رو، شاید بیشتر بپسندند.
نکته اینکه، مدل دوم، یک نمونه ی تاریخی هم دارد که مربوط به سالهای اشغال لبنان و ایجاد حزب الله و تقویت آن می شود. در آنزمان ورود مستقیم ایران به جنگ، بدلیل محدودیتها، منتفی گردید و در عوض، کمک به شیعیان لبنان به اشکال مختلف دنبال شد. نتیجه ی آن نیز امروز درخت تنومندی شد که ضمن حفظ شخصیت و امنیت بین المللی خود، سرافرازی زیادی را برای جمهوری اسلامی ایران داشته است.
اینکه در شرایط کنونی و دولت جدید، رهبران مقاومت کدام فرمول را بیشتر میپذیرند تصمیم آنهاست اما باید دقت کنند که بایستی بتوانند با اقدامات هم وزنِ کوتاه و بلندمدت، صهیونیستها را نیز مجبور به حرکت بر اساس همان فرمول کنند.
تا خسروان چه دانند...
جواد راد
873K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخرین روش ترور توسط آمریکاییها و صهیونیستها، استفاده از پهپادهای کوچک شبیه به "اسباب بازی" است که مستقیم و دقیق به هدف می خورد و در ماجرای اصفهان و جنگ اوکراین استفاده شده است.
فیلم بالا از جنگ اوکراین و کشته شدن سرباز روسی است.
صهیونیسم و ما
با توجه به ضعف بسیاری کشورهای مسلمان در دفاع از آرمان فلسطین (که البته برخی جنگیدند و نهایتا شکست خوردند و کنار رفتند) نوبت نبرد ما با صهیونیسم رسیده است. البته ایران برنامه ی نبرد مستقیم نداشته است و همواره حمایت گفتمانی و تجهیزاتی از فلسطینیان را در این نبرد رسالت خود میدانسته، اما پاسخهای مستقیم اسراییل به این سیاست غیرمستقیم ایرانی، باعث شده که رفته رفته شاهد تقابل مستقیم صهیونیسم و ملت ایران و حامیانش باشیم.
ویژگی این نبرد این است که طولانی و وسیع خواهد بود. سطوح اجتماعی، سیاسی، بیولوژیکی، نظامی، و اقتصادی را در بر خواهد گرفت و حتما آمریکا و تا حدودی اروپا به حمایت از صهیونیسم خواهند پرداخت. لذا علاوه بر برنانه های کوتاه مدت انتقام، لازم است برنامه های بلند مدت این تقابل تعریف و تقویت شود. این یعنی، در درون جامعه تبیین دلیل حمایت ایران از آرمان فلسطین و راهکار ایرانی برای حل مشکلات، صورت گیرد، از حیث امنیتی و اطلاعاتی در خصوص فجازی تمهیدات جدی و مستقل دنبال شود، از حیث اقتصادی نقاط قوت غیر غربی تقویت شود، از حیث نظامی روی جنگهای کوچک و همچنین بازدارندگی کلان برنامه ریزی گردد و اقدامات دیگر.
این نبرد نبرد آخرزمانی است.
درباره ی مسابقه ی دوبانوی ایرانی در المپیک
قاب مسابقه ی ورزشی خانم کیانی و خانم علیزاده و سایر ایرانیان، نشان دهنده سمبلیکِ وضعیت خاصی در سپر سیاست ایران نیز هست.
پیروزی خانم کیانی باارزش است و تبریک دارد. اما ایده آل جامعه ما از حیث رسیدن به آرامش و بالفعل شدن تمامی پتانسیلها زمانی رخ می دهد که این دو بانو (و به عبارتی دو رویکرد سیاسی) در مراحلی قبل تر و در داخل کشور به رقابت دوستانه پرداخته و آنگاه که به فضای بین المللی وارد می شوند، نه در برابر هم، بلکه همراه و همگام باشند. اینکه خانم علیزاده و دیگران، جلای وطن کنند، مسوولیت آنهاست اما رفتار ما و ظرفیت وطن نیز مسوولیت زاست.
تماشاگران و مفسران نیز هرگاه بتوانند هر دو بانو (و باز هر دو جناح) را هموطن و نه دشمن خونی هم ببینند (و نه ابزار مطامع خویش)، آنگاه آن آرزوی اکثریت، که آرامش در حین رقابت است، محقق می شود.
تا خسروان چه دانند...
صدای آمریکا: ایران با سرقت اطلاعات ستادهای انتخاباتی و افشای آنها در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات آمریکاست...
اولا که چنین نیست و فجازی آنقدر بی در و پیکر شده که اساسا صحبت از رازداری مجازی بی فایده است.
دوما، از قدیم مکرر گفته اند چیزی که عوض دارد، گله ندارد...! جای دوری نرویم، همین "صدای آمریکا" به زبان فارسی، برای دخالت و تاثیرگذاری است.
#مرعوب_نباشیم
کوتاه در خصوص "دولت مسعود"
از کسانی که طرف مقابلشان را طالبان خوانده و راه حل را کنارآمدن با غرب میدانند، جز رفتاری شبیه به اشرف غنی و حامد کرزای، انتظاری نباید داشت...!