28.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به منظور ترویج فرهنگ عفاف و حجاب اجتماع بانوان شهرستان ملارد برای صیانت از حجاب و عفاف برگزار شد
اخبار تهران
گزارش ارسالی : رضا مافی
📍 ارتباط مستقیم با مدیرکل بنیاد مسکن استان تهران از طريق سامانه ۱۱۱ ( سامد)
🔹با عنایت به هماهنگی های صورت گرفته، مدیرکل بنیاد مسکن از طریق سامانه(تلفن ۱۱۱) پاسخگوی سوالات و درخواست های مردمی خواهد بود.
🔹به گزارش روابط عمومی بنیاد مسکن شهرستان ملارد، نظر به اعلام اداره کل بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری تهران، روز سه شنبه 27تیر، مهندس زمانی مدیرکل بنیاد مسکن استان تهران ، از ساعت ۹:۰۰ از طريق سامانه ارتباطات مردمی رياست جمهوری (سامد ١١١) پاسخگوی سوالات شهروندان شهرستان ملارد خواهند بود.
🔹شهروندان شریف شهرستان ملارد میتوانند با شماره گیری تلفن ۱۱۱ مسائل و مشکلات خود را با مدیرکل در میان بگذارند.
#پاسخگوئی_۱۱۱
▫️روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان ملارد
📍نشست کاری فرماندار ملارد با مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تهران
🔹مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب استان تهران با فرماندار ملارد دیدار و گفتگو کرد.
🔹صبح امروز در نشستی با حضور جابر کریمی فرماندار ملارد با عطاء الله زمانی مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تهران، مهمترین مسائل و مشکلات روستاهای این شهرستان مورد بررسی قرار گرفته و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
🔹صدور اسناد مالکیتی روستائیان، تعیین روال تکلیف اصولی اراضی و احیای بافت فرسوده، لزوم بازنگری طرح های هادی و الحاق به بافت عمده مسائل مطرح شده در این جلسه بود.
🔹در این نشست که معاون مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تهران، معاون فنی و عمرانی فرمانداری، بخشدار مرکزی ملارد، رئیس شورای بخش ملارد و رییس بنیاد مسکن شهرستان نیز حضور داشتند، عمده مشکلات روستاها بیان و تصمیم گیری شد.
🥀سوغات #شهدا براے
سالارشهیدان
پارهپارههاےبدنشان بود
👌حالا....
ما چه داریم براے
پیش کشے به #سیدالشهدا؟؟
📍فرماندار ملارد:
بازنگری طرح هادی در روستاهای شهرستان ملارد تسريع شود
🔹فرماندار ملارد تسریع در تهیه طرح های هادی روستایی را ضروری دانست و گفت: طولانی شدن تصویب طرح های هادی سبب ناکارآمدی آن شده است.
🔹جابر کریمی صبح امروز در نشست کاری با زمانی مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تهران، طولانی شدن تصویب طرح هادی در برخی روستاها موجب ناکارآمد شدن طرح دانست و تصریح کرد: تمهیداتی اندیشیده شود تا روند تهیه طرح طولانی نشود و در دوره چشم انداز، طرحها مصوب و اجرایی شوند.
🔹وی عنوان کرد: چاله قشلاق به عنوان یک سکونت گاه غیر رسمی در کنار بافت روستای قشلاق از توابع شهرستان ملارد شکل گرفته که موجب ایجاد مشکلات و معظلات عدیده ای برای ساکنین آن شده است.
🔹نماینده عالی دولت در شهرستان ملارد در ادامه از اقدامات انجام شده در روستاهای شهرستان توسط بنیاد مسکن تقدیر و تشکر کرد و گفت: ارائه خدمات ویژه به روستاها از اولویتهای ما در جهت بازگشت و استقرار مردم در روستاها و جلوگیری از حاشیهنشینی است.
🔹کریمی ادامه داد: انتظار ما از مسئولان بنیاد مسکن استان تهران این است که با توجه به افزایش جمعیت روستاها به دلیل مهاجر پذیر بودن، افزایش سرانه های خدماتی و مسکونی در روستاهای این شهرستان مورد توجه ویژه قرار گیرد.
🔹تکمیل واحدهای نیمه تمام مسکن مهر و لزوم ساخت مسکن محرومین از دیگر خواسته های فرماندار ملارد در نشست با مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تهران بود