هم اکنون / مراسم اختتامیه هفتمین جام قهرمانان بازیهای ویدیویی کشور با حضور جابر کریمی فرماندار ملارد در سالن اجتماعات فرهنگسرای بعثت صفادشت در حال برگزاریست.
خبر فوری ملارد
هم اکنون / مراسم اختتامیه هفتمین جام قهرمانان بازیهای ویدیویی کشور با حضور جابر کریمی فرماندار ملار
📍شهرستان ملارد میزبان اختتامیه هفتمین جام قهرمانان بازی های ویدیوئی استان تهران
🔸آیین اختتامیه هفتمین جام قهرمانان بازیهای ویدئویی استان تهران با حضور مسئولان استانی و مدیران بنیاد ملی بازیهای رایانهای در سالن شهید شکری بعثت صفادشت برگزار و منتخبان آن معرفی شدند.
🔹 این رویداد از سوی بنیاد ملی بازی های رایانه ای همزمان در ۶ استان کشور در ۲ بخش حضوری و بازیهای ایرانی آنلاین از ۴ آذر برگزار و شامگاه جمعه ۱۱ آذر با معرفی برترینها به کار خود در استان تهران پایان داد.
🔹براساس این گزارش، ۲۸۰ نفر در سطح گیم نت های شهرستان های استان تهران و بیش از یک هزار نفر در بخش دانش آموزان مدارس شهرستان ملارد در این دوره از رقابتهای بازیهای ویدیویی باهم به رقابت پرداختند.
🔹در آئین اختتامیه این بازی ها، جابر کریمی فرماندار ملارد، خراسانی زاده مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، جوادی مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، تیموری زاده مدیر کل منطقه ۶ مخابرات استان تهران، حاجی هاشمی ، مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای، حجت الاسلام خوبرو امام جمعه بخش صفادشت و جمعی دیگر از مسئولان استانی و محلی حضور داشتند.
🔹شایان ذکر است است، مجموع جوایز بازیهای موبایلی ایرانی و فیفا در سطح ۶ استان کشور مبلغ ۵ میلیارد ریال بود که به منتخبان اهداء گردید
🔹گشت انضباط شهری راه اندازی گردید
🔹محسنی معاون خدمات شهری از راه اندازی گشت انضباط شهری در سطح شهر ملارد به منظور ساماندهی مشاغل و صنایع خبر داد.
🔹 به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری ملارد در راستای ساماندهی مشاغل و صنایع ، گشت انضباط شهری راه اندازی گردید.محسنی اظهار داشت: در همین راستا اقدامات انجام شده توسط گشت انضباطی معاونت خدمات شهری در آبان ماه ۱۴۰۱ بیش از ۱۰ دستگاه نیسان ،خاور ،کامیون و وانت حمل و تخلیه غیر مجاز نخاله ساختمانی توقیف شد.این مقام مسئول با اشاره به اینکه انجام کلیه این اقدامات ملزم به همکاری شهروندان است، افزود: اخذ تعهدنامه کتبی به منظور عدم جمع آوری غیر مجاز ضایعات و عدم تخلیه غیر مجاز نخاله ساختمانی نیز صورت گرفته است.
معاون خدمات شهری شهرداری ملارد بیان داشت: در همین راستا، جریمه های قانونی و تعیین شده توسط واحد درآمد شهرداری و اجرای آن توسط گشت انضباطی معاونت خدمات شهری در خصوص ضایعات غیر مجاز و تخلیه غیر مجاز نخاله ساختمانی اعمال شده است.
محسنی در ادامه افزود: پلمپ بیش از ۱۰ مرکز جمع آوری غیر مجاز ضایعات در سطح شهر با همکاری واحدهای انتظامی و اجراییات شهرداری با نظارت و اجرای گشت انضباطی صورت گرفته است.
وی با اشاره به این موضوع که باید دام سالم و بهداشتی به شهروندان عرضه شود، اظهار داشت: از زمان راه اندازی این گشت اخطار کتبی و اخذ تعهدنامه کتبی به ۴ مراکز دام زنده ارسال شده است